Autor Tema: Ko ima sreće sa Parama? (horoskop i novac)  (Pročitano 1022 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ☆ swiss ☆*

  • Bibliotekar
  • * Ovaj može da menja Google *
  • ****
  • Poruke: 30275
  • Reputaciona snaga: 4
  • ☆ swiss ☆ has no influence.
  • Pol: Muškarac
Ko ima sreće sa Parama? (horoskop i novac)
« Odgovor #1 poslato: 17. Decembar 2015. 01:21:31 »
KO IMA SREĆE SA PARAMA?

:pametnica:


U životu treba sve probati. Ali, isto tako, treba znati kad i dići ruke od nekih stvari. Tako je sa poslovima, tako je u ljubavi a tako je i sa parama. Nekom je dato da se muči za svaki dinar a nekom novac čitav život kao da pada s neba. Tu nema nikakvih konkretnih pravila. Jednostavno, ako neko ima svoje dobre zasluge iz prethodnih života, u ovom će biti nagrađen.

Nikad ne treba potcenjivati moć i značaj novca kao takvog, i njegovu povezanost sa duhovnim sferama. U zapadnom sistemu razmišljanja je ova teorija kao pristup životu odavno usvojena a mi se još uvek opiremo i pokušavamo da definišemo nekakve granice između materijalnog i duhovnog. Dok, u suštini, svi i sve je povezano, nen može se ništa posmatrati odvojeno, i niko i ništa ni sa kim i ni sa čim ne sme biti u ratu, da bi vladao mir! Jer, mir je uslov za sreću. Ne sme biti tenzije, mora postojati harmonija da bi se uspostavilo jedinstvo.

Čovek, osoba, individua ili natus, jeste sam za sebe, svako ima neki deo sudbine koju nasleđuje, koju troši ali i koju stvara!

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock
Astrološki gledano, da bi natus bio srećan u smislu otvorenih prilaznih puteva za novac ka sebi, potrebno je da je njegova 1. i 2. kuća na povoljan način povezana sa serijom 8.

Serija 8 je ništa drugo do 8. polje (novac drugih ljudi), vladar 8., Škorpija i Pluton. Međutim, kako i naš narod kaže, da bi nešto dobili, treba i da odigramo. Tu dolazi do izražaja serija 5 (5. polje, vladar 5., Sunce i znak Lava).

Takođe, treba imati podršku neba, a za to je odgovorna serija 11 koja je simbolika darova koji padaju s neba (11.polje, vladar 11. polja, Uran  i znak Vodolije). Dalje, morate imati i dobre relacije Venere i Jupitera, jer iste označavaju sklonost lakom sticanju! U igru upada i serija 12 ili povoljno naglašen 29. stepen što je simbolika zasluge iz prethodnih života.

Opšti parametri koji će definisati dobru mogućnost za dobitke na igre na sreću su sledeći: Vladar 2 u 5 ili 11 ili obrnuto, vladar 5 ili 11 u 2. Severni čvor ili Pluton u 11. Vladar 8 u 5 ili 11. Vladar 5 ili 11 ili planete u 5 i 11 na stepenovima bogatstva (Algol- 25 Bika, Plejade- 29 Bika, Regulus- 29 Lava, Spika- 23 Vage ali i 27 stepen Raka koji se uzima za stepen milionera) - uran na stepenovima bogatstva kao i vrhovi 5 ili 11 na stepenovima bogatstva. Dobra ili izazovna kombinacija Urana sa Jupiterom ili Venerom takođe može da bude vrlo značajan pokazatelj iznenadnog bogatstva.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia
Ipak, sreća i potraga za njom je krajnje individualna, i treba sagledati celokupnu sliku bez ikakvih predrasuda.

Takođe, vrlo je važno videti kako bi se čovek ponašao kad bi imao bogatstvo. Jer, bogatstvo je kao ljubav, ume da usreći ali i da uništi onog koji ne ume sa njim da postupa tj da se ponaša u trenucima slave i vrhunca. Najteže je ostati skroman i normalan. Kao što je rekao jedan bogataš, ma koliko da si bogat ne možeš pojesti dva ručka, dve večere. Ko ima moć da ostane prizeman i svoj i da ne podlegne iskušenju u smislu da bogatstvo upravlja njim već ko uspe da (za)gospodari njim i svojim strastima, samim tim, to je najveće bogatstvo koje čovek može da poseduje!

www.astrousluge.com
sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-