~ OSTALE VRSTE ASTROLOGIJE ~ > Kineska Astrologija

Prognoze po kineskom horoskopu

(1/1)

Večiti Putnik Šmišonja:
:book:  http://www.sitoireseto.com/kineska-nova-godina-vatrenog-petla-2017-donosi-budenje-i-preobrazaj/ :up:

Večiti Putnik Šmišonja:

--- Citat: Ja ---ZEC
(1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)
 
Novac: Očekuje vas dosta kazni i poreza, i novac će vam stalno izmicati. Moguće je i da će vam biti ukinut bonus koji imate na poslu, ili da će vam biti smanjena plata. Rođaci i prijatelji zamoliće vas za pozajmicu, a vi dobro razmislite i procenite da li ste u situaciji da pomognete.
 
Ljubav: Samci će imati dosta uspeha sa suprotnim polom, a moguće je da se dogodi i ljubav na poslu ili putem društvenih mreža. Međutim, teško da će bilo koja veza opstati zbog neraspoloženja koje vučete sa sobom.
 
Zdravlje: Mogućnost nesreće u ovoj godini je velika, ali ćete to rešiti rutinskom operacijom. Mogućnost nesanice i depresije.
--- Kraj citata ---


--- Citat: Duda ---PACOV
(1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)
 
Novac: Što se ove stavke tiče, njen najbolji opis je – nedefinisano. Uspećete da skrpite kraj s krajem, ali ne očekujte nikakve velike prilive novca jer ćete se razočarati. Gledajte da ne pozajmljujete novac drugima, jer će uskoro zatrebati vama.
 
Ljubav: Muškarci će imati susret sa moćnom i uspešnom ženom, starijom od njh, koja će ih sasvim opčiniti. Žene u ovom znaku će ili stagnirati ili imati beznačajne veze. Ako ste već u braku, klonite se i najbezazlenijeg flerta, jer se neće završiti dobro po vas i porodicu.
 
Zdravlje: Opšta slika je sasvim zadovoljavajuća. Imaćete nalete loših i boljih perioda, a najveća opasnost preti vam od slučajnih povreda.
--- Kraj citata ---

Večiti Putnik Šmišonja:
:ok: http://zena.blic.rs/Astro/48473/Veliki-kineski-horoskop-za-2017-godinu-Zmijama-se-smesi-brak-Kozama-sledi-PAKLENA-godina :book:

Večiti Putnik Šmišonja:
:book: http://stil.kurir.rs/zanimljivosti/sta-vam-donosi-2017-u-godini-petla-jednom-znaku-sve-ide-od-ruke-clanak-57217 :ok:

mikica:


Što je kineski horoskop?
Početak kineskog horoskopa seže u daleku prošlost. Pripada među najstarije poznate horoskope. Ima dvanajst t znakova i unutar svake godine vlada drugi znak. Prema jednoj od legendi Buda je pred smrt pozvao sve životinje na ispraćaj. Prema drugoj teoriji pozvao ih je na proslavu Nove godine. Odazvalo se samo 12 životinja: redom su došli Štakor, Bik, Tigar, Zec, Zmaj,Zmija, Konj, Koza, Majmun, Pijetao, Pas i Svinja. Kako bi nagradio njihov dolazak, svaku godinu nazvao je po jednoj od tih životinja.

Prilikom određivanja znaka u kineskom horoskopu treba uzeti u obzir da kineska Nova godina ne započinje kalendarski kao u zapadnoj civilizaciji. Kineska astrologija bazira se na mjesečevom ciklusu. Početak godine uobičajeno pada u drugom mjesecu ali svake godine pada na drugi dan. Pored osnovnih znakova u kineskom horoskopu veoma su bitni i elementi koji utječu na životnije tj. znakove. Elementi kineskog horoskopa su: drvo, metal,voda, vatra i zemlja. Utjecaj elemenata očituje se na karakter svakog znaka.

Uz elemente u kineksom horoskopu značajni su i polariteti ili energije: JING i JANG. Jing i Jang predstavljaju suprotnosti ali su nerazdvojni, tj. jedan pol bez druga ne može funkcionirati.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju