0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Državni posao je usko vezan za Saturna i zemljane znakove jer ukazuju na stabilnost (bar je tako bilo pre ove krize). Ekonomija je vezana za Veneru, Bika ali i Škorpiju, durgu i osmukuu ukoliko posao imaa veze sa finansijama. Administracija svakako i sve čime on vlada.Ti imaš Saturna na Asc i samim tim bi trebala naučiti vremnom(ako ve nisi do sada) da su red, rad i disciplina ono što donosi rezultate kada si ti u pitanju, da nema ničega sa neba i preko noći, da se za sve moraš lično potruditi i opstati i izdržati i onda slede rezultati. Ovo ti je moglo biti nametnuto odrastanjem, detinjstvom ili pak jednim roditeljem. blizu Saturna koji vlada tvojim trećim poljem izgrađuje tvoj karatkter preko komunikacija i intelektualno što znači da imaš potencijal da svoje ideje (treća kuća) sprovedeš u delo uz određeno vreme (). Kako je i u Jarcu ponovo akcenat na ambiciji i stabilnosti ukazuje da ćeš naučiti da istraješ ali kako ih vezuje kvadrat ovo je opet teži rad nego što bi možda trebao biti. Sve kuće posla ti počinju u vodenim znacima pa ti je neophodan posao koji će te voditi i ispunjavati. E sada tu je , u Lavu pa u Vagi pa mi se čini da je to ipak neki malo ličniji posao gde ćeš pokazivati svoje sposobnosti, talente, diplomatiju, komunikaciju. MEđutim kako sve vodi na tu Veneru u Jarcu koja može ukazivati na stabilan posao vezan za materijalno, ekonomiju i na Saturna u Vagi to može biti državni posao i administracija ali mi se čini da neće doći tako lako. Sa druge strane u LAvu i u Vodoliji teže poslu gde se možeš ispoljavati, ti i tvoji stavovi, pa MErkur konj u Vodoliji u 5, ponovo akcenat na talentima, hobijima, tvojim ličnim sposobnostima a kako oni imaju trigon sa Sa i Ju rekla bih da će to biti ono pravo i ono što će biti tvoj posao. Dakle posao gde ćeš pokazivati ono što znaš, pokazivati otvoreno delom i rečima (Ma i Me) i imati slobodniji pristup poslu, gde ćeš dolaziti lično ti do izražaja. Posao u administraciji te može ugušiti psihički, to je moje mišljenje.
Draga Majana, znam da nije mesto da se ovde pise ali bas mi je drago da si tu opet Divan ti je blog, citala sam ono sto sam stigla juce. Svaka cast! I avatar je meden Meni je falilo tvoje pisanje.Veeeliki pozzzzzzz
Pozdrav svima....Ja imam velike nedoumice po pitanju zanimanja i posla kojim cu se baviti.Volela bih da znam da li ja u mojoj karti imam predispozicije za posao u drzavnoj instituciji kao administrativni radnik.Ekonomista sam po struci.Vec jedno duze vreme pregovaram za posao u drzavnoj ustanovi.Interesuje me koji aspekti ukazuju na drzavni posao?
draga Vanja bas ko sto kazes jeste sreca u nesreci jer sta je drugo jupiter u blizancima ako ne to,jos opozicija neptun ako dobro vidim,te firme uvek posle imaju problema,pre ili kasnije ,a partner,vrlo jasno...vladar tog jupitera je na dsc tj merkur u jarcu....