Autor Tema: Vuk Jeremić (politika)  (Pročitano 1455 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43235
 • Reputaciona snaga: 36225
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Vuk Jeremić (politika)
« Odgovor #1 poslato: 15. Januar 2017. 19:59:50 »
Citat
Vuk Jeremić ja rođen 3. Jula 1975 u Beogradu.
Nikola smatra da mu je podznak najverovatnije na 7.stepenu Strelca odnosno da je priblizno vreme rođenja 16h 50 min

Zanimljivo je da Jeremić ima  Merkur u Blizancima (način na koji govori) na 19.stepenu (lepo,diplomatski) u 7.kući (odnos sa drugim drzavama) u sekstilu sa Venerom u Lavu u 9.kući (važne države u inostranstvu,vodeći ljudi) i u trigonu sa Jupiterom u Ovnu (snažno,prodorno) na 21.stepenu(stranci),a opet, kad god nešto izjavi svi ga napadaju u domaćoj javnosti i stalno smeta političarima iz inostranstva koji oštro kritikuju njegove izjave i neće da se sastaju sa njim,traže da on ne bude u špaliru kada nam dolaze u posetu i sl.

Po naš narod je dobar njegov Mesec u Biku,u trigonu sa Venerom i u konjukciji sa Marsom mada Saturn u Raku na stepenu Škorpije u osmoj kuci moze da nam donese neku nesreću...

http://www.astrologyinserbia.com/blog/2010/03/10/58-vuk-jeremic#comment


     Danas objavljena kanditatura... ovo je natal za vreme koje je astrolog Nikola S. rekao da "predpostavlja" da je tačno... sa današnjim :tr: planetama :     Ja lično, ne slažem se sa ovim vremenom rodjenja, s obzirom da mu je porodično stablo vrlo vezano za politiku (deda i baba po majci su diplomata Šerif Buljubašić i Sadeta Pozderac, direktorka Druge beogradske gimnazije. Njen otac je Nurija Pozderac, potpredsednik AVNOJ-a, a deda Murat-aga Pozderac, jedan od lidera Cazinske krajine u doba osmanske vladavine u BiH) a iz ovog čarta se to baš i ne vidi (politika se vezuje za Sunce Saturn Jupiter Merkur ali i Venera ) Obrazovan je (Završio je Prvu beogradsku gimnaziju gde mu je psihologiju predavao Boris Tadić. Diplomirao teorijsku i eksperimentalnu fiziku 1998. godine na Kembridžu. Master diplomu u sferi državne administracije i međunarodnog razvoja (Master in Public Administration in International Development) stiče 2003. godine na Harvardu (Harvard Kennedy School) pa tako realno IX polje i nj vladar bi trebalo da budu mnogo bolje postavljeni, a to u ovom čartu i nisu.

     Šta vi mislite?
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~