Autor Tema: Buducnost Veze kroz Numerologiju  (Pročitano 2189 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Miss Click*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 811
 • Reputaciona snaga: 902
 • Miss Click is awe-inspiring!Miss Click is awe-inspiring!Miss Click is awe-inspiring!Miss Click is awe-inspiring!Miss Click is awe-inspiring!Miss Click is awe-inspiring!Miss Click is awe-inspiring!Miss Click is awe-inspiring!Miss Click is awe-inspiring!Miss Click is awe-inspiring!Miss Click is awe-inspiring!Miss Click is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Buducnost Veze kroz Numerologiju
« Odgovor #4 poslato: 06. Jun 2017. 15:52:20 »
Heh, nama je i upoznavanje i venčanje broj 8 :lol:


Broj 8 :

Ovom vezom vlada Mars te će seksualni odnos biti ključ opstanka iste.Ovaj broj daje veoma uspešan brak( vezu) i često izgleda da su osobe kao stvorene jedna za drugu .Verovatno je do veze doslo iz ljubavi na prvi pogled. Može se desiti da se jedan od partnera žrtvuje za uspeh druge u karijeri.


Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42034
 • Reputaciona snaga: 35800
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Buducnost Veze kroz Numerologiju
« Odgovor #3 poslato: 06. Jun 2017. 15:35:49 »
     Ako je za verovati mojim roditeljima kada su mi pričali kada su se upoznali, to je bilo 12/07/1969 što je 7, verili su se za tatin rodjendan 25/07/1969 što je 3, a venčali su se 28/08/1969 što je 7 opet ~ njihov brak nekih 15tak godina je nekako funkcionisao, a posle je bilo samo haosa i svadja i problema...
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Grofica*

 • Feng Šui Majstor
 • * Ovaj prešišao i Tolstoja *
 • ***
 • Poruke: 18564
 • Reputaciona snaga: 15708
 • Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • VRIL Feng Shui
Odg: Buducnost Veze kroz Numerologiju
« Odgovor #2 poslato: 06. Jun 2017. 15:17:59 »
jos sam na nekom forumu to citala

uradih za mene i mog tipa 27.02.2014=9
Broj 9 :

Ovim brakom (vezom ) vlada Neptun pa stoga je okolini, po nečemu, tajnovit.Ove osobe su povezane  jakom duhovnom vezom pa je njihov susret( venčanje ) sudbinski i karmički.Iako će izgledati da su svi protiv ove veze ona će, ipak ,opstati . Ukoliko u vezi postoje smetnje kroz druge partneri ih uspešno prevaziđu i nađu mirnu i bezbednu luku.

zaista izgleda da su svi protiv ove veze oko nas..al opstajemo 3 godina

Van mreže ☆ swiss ☆*

 • Bibliotekar
 • * Ovaj može da menja Google *
 • ****
 • Poruke: 30272
 • Reputaciona snaga: 3
 • ☆ swiss ☆ has no influence.
 • Pol: Muškarac
Buducnost Veze kroz Numerologiju
« Odgovor #1 poslato: 06. Jun 2017. 01:09:41 »
BUDUCNOST VASE VEZE KROZ
NUMEROLOGIJU
  
 <3

Neverovatno je koliko na budućnost veze (future relationship) utiče sam datum početka veze. U celom postu najvažnije je zapamtiti da, ako vam je do partnera stalo, nikako ne smete stupiti u vezu(brak) ako je zbir cifara 7(Uran vlada razvodom!). Čak izbegavajte i da bioritamski broj bude 7 jer sve potpada pod vladarstvo 7.
Vidite kakav je broj 7 po ovoj 2014(gde je zbir cifara 7) godini.
Ako je vaša veza ( brak ) započela 4.11.1989.e onda je sudbinski broj veze: 4+11+1+9+8+9=42 , 4+2=6 , broj 6. U nastavku pogledajte budućnost veze u odnosu na sudbinski broj.

Broj 1 :

Ova je veza pod uticajem Sunca.Optimizam i poverenje, ključni su za opstanak ove veze.Veza pod brojem jedan govori o posvećenosti partnera vezi .Ljubav je na spisku prioriteta ove veze .Loš aspekt ove veze je pokušaj dominacije jednog partnera . Perspektiva veze je u znaku Sunca: svetla!

Broj 2 :

Ovom vezom vlada Mesec i vrlo je verovatno da je pozadina stvaranje novog naraštaja: dece .Kada je u pitanju brak ne retko jedan od partnera u brak donosi i decu .Sam čin venčanja biće mnogo bogat ili siromašan. Najjača prepreka veze biće majka(e) partnera pa će emocionalna stabilnost i zrelost biti ključ opstanka veze ( braka).

Broj 3 :

Ovim brojem vlada Jupiter te je realna mogućnost da je pozadina veze materijalna komponenta .Ako je u pitanju brak samo venčanje biće glamurozno a partneri će živeti u reprezentativnom stambenom objektu .
Trojka će braku osigurati decu , porodično okupljanje i proslave. Nedostatak ove veze su emocije te ako jedan partner ne može bez istih, veza ( brak ) je ugrožena.

Broj 4 :

Ovim brojem vlada Saturn .Veze (brak) sklopljene pod ovim brojem su večne. Ništa ih ne može rasturiti . Mana je manjak ljubavi jer ona ne stanuje na istoj adresi kao Saturn .Partneri iz ove veze često se odluče da rade isti posao .naglask ove veze je precizno planiranje budućnosti. U ovoj vezi će biti ravnopravan odnos partnera.

Broj 5 :

Ovom vezom vlada Merkur te će za njen opsatanak ključna biti komunikacija .Pošto Merkur važi za vetropirastu planetu ovde su mogući tajni izleti jednog od partnera .Brak pod ovim brojem obično sklapaju osobe koje se poznaju još od detinjstva . Partneri pokazuju inters za mnoge sfere života ali je za opstanak neophodno posvetiti vremena vezi( braku ).

Broj 6 :

Ovom vezom vlada Venera i u njoj, svakako, postoji najviše ljubavi. Ipak, to ne znači da je veza savršena i da joj ništa ne može nauditi. Glavna opasnost je u spoljnim faktorima koji mogu destabilizovati i uzdrmati vezu. Dobro je da partneri nemaju sudbinski broj 2 ili 7. Zahvaljujući zaštitnom uticaju Venere skoro uvek dolazi do pomirenja.

Broj 7 :

Ovom vezom vlada Uran. Partneri imaju zajedničku filozofiju ali kada su u pitanju svakodnevne sitnice i rutina , tu su nesporazumi. Osobe iz ove veze obično imaju različit nivo obrazovanja. Kao ni za jedan od primera, za ovaj brak(vezu) je bitan visok nivo tolerancije partnera. I, neće biti problema.

Broj 8 :

Ovom vezom vlada Mars te će seksualni odnos biti ključ opstanka iste.Ovaj broj daje veoma uspešan brak( vezu) i često izgleda da su osobe kao stvorene jedna za drugu .Verovatno je do veze doslo iz ljubavi na prvi pogled. Može se desiti da se jedan od partnera žrtvuje za uspeh druge u karijeri.

Broj 9 :

Ovim brakom (vezom ) vlada Neptun pa stoga je okolini, po nečemu, tajnovit.Ove osobe su povezane  jakom duhovnom vezom pa je njihov susret( venčanje ) sudbinski i karmički.Iako će izgledati da su svi protiv ove veze ona će, ipak ,opstati . Ukoliko u vezi postoje smetnje kroz druge partneri ih uspešno prevaziđu i nađu mirnu i bezbednu luku.


(astrologijaibahovekapi)
sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-