Autor Tema: Kako rešavate probleme?  (Pročitano 364 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ☆ swiss ☆*

  • Bibliotekar
  • * Ovaj može da menja Google *
  • ****
  • Poruke: 30289
  • Reputaciona snaga: 9
  • ☆ swiss ☆ has no influence.
  • Pol: Muškarac
Kako rešavate probleme?
« Odgovor #1 poslato: 28. Januar 2018. 11:31:28 »
Ovan

Njega karakteriše dinamičan duh i spreman je da se uvek suprotstavi problemima. Iskreni su i  ne vole da lažu ni sebe ni druge da je sve ok kada nije.  Kada problem postanu veliki, oni su spremni da uzvrate udarac.

Bik

On ima svoje viđenje problema koje je teško promeniti, naročito ako su u pitanju oni lične prirode. Nemaju problema da se suoče sa neprijatnim situacijama koje mogu da iskrsnu.

Blizanci

Oni nisu u prvom redu kada je suočavanje sa problemima u pitanju. Oni ih se ne boje, samo im je jako teško da odluče kako da delaju. Ta neodlučnost čini ih nervoznima i anksioznima. Kada bi samo neko mogao da donese odluku umesto njih ili da im reši problem…

Rak

Uh, pa ni on nije veliki fan suočavanja sa problemima. Ima duboku empatiju i može da se potrudi da ponudi pomoć. Negde je na pola puta od rešavanja problema i bežanja od istog.

Lav

On ne želi da bude sputavan i ostavljen na začelju. Učiniće sve što je u njegovoj moći da problemi nestanu i da nastavi sa svojim životom i to što pre. U tome im pomaže njihova samouverenost.

Devica

Ne voli da se sukobljava, ali ni ne beži od problema. Nosiće se sa neprijatnostima i sukobima u cilju rešavanja problema. Njen život je uvek zauzet i stalno prati raspored. Ukoliko joj raspored kvare problem, onda ima ozbiljnih problema.

Vaga

Ona se neće suočiti direktno i odmah sa problemom već će nastaviti da živi sa tim koliko god je moguće. Ne želi da se bavi nečim što nije zabavno, a negativne vibracije je sputavaju. Ona bi da joj život bude žurka 24/7.

Škorpija

Prosto je nemoguće da Škorpija prenebregne neki problem već se odmah suočava sa njim. Nerešeni problem ih mnogo muče pa se trude da to izbegnu.

Strelac

Problemi ga samo sputavaju i predstavljaju mu veliki teret. Veliko opterećenje oduzima vreme za uživanje u životu. Za njega je mnogo bolje da nerešeni problem budu gurnuti ispod tepiha odakle se nikada neće opet izvući. Ne želi da komplikuje sebi život i to radi samo zbog toga.

Jarac

Veoma je samoorganizovan i uradiće sve što može da reši problem. On odmah reaguje pošto se problem pojavi. Odgovornost i zrelost pomaže mu da bude trezven i fokusiran na ono što treba da se uradi.

Vodolija

Ona želi da bude u svom svetu, a ne u svetu problema. Problemi je samo smaraju i ne mari mnogo za njih. Pokušaće sve što može samo da izbegne suočavanje sa problemima. Kada bi samo mogla da baci sve probleme kroz prozor…

Ribe

Vole one da se suoče sa svojim problemima, ali ne odmah. Njihova prva reakcija je da pobegnu jer im treba vremena da stvari ponovo procene. Ponekad glume žrtvu, ali većinu vremena moraju da se saberu i suoče sa prblemima. Dobri su u rešavanju problema koje imaju sa voljenim osobama.

Izvor : Telegraf
sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-