Autor Tema: Znak koji vlada vašim Novcem  (Pročitano 575 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ☆ swiss ☆*

  • Bibliotekar
  • * Ovaj može da menja Google *
  • ****
  • Poruke: 30289
  • Reputaciona snaga: 9
  • ☆ swiss ☆ has no influence.
  • Pol: Muškarac
Znak koji vlada vašim Novcem
« Odgovor #1 poslato: 08. Septembar 2017. 21:12:38 »
Svako od nas ima POSEBAN ZNAK
koji vlada našim novcem


:pametnica:

Ovan

Kako biste privukli novac, morate da naučite da budete pragmatični i počnete da cenite materijalne resurse.

Bik vlada vašom kućom novca i zbog toga biste trebali da negujete njegov kvalitete kako biste došli do novca - budite praktični i promišljeni kada je novac u pitanju i izbegavajte kombinacije za brzo bogaćenje.


Bik

Blizanci vladaju vašom kućom novca i zbog toga morate da se ponašate kao oni. Potrebno je da gledate da imate nekoliko različitih izvora prihoda i eksperimentišete sa idejama za njegovu zaradu.

Najbolje bi bilo da koristite komunikacije i medije ako želite da privučete novac.


Blizanci

Rak vlada vašom kućom novca i zbog toga vam finansije često fluktuiraju. Ako želite veći priliv novca trebalo bi da lansirate nove ideje posle mladog meseca.

Obavezno koristite svoju intuiciju kada je novac u pitanju i nikada vam neće nedostajati.


Rak

Lav vlada vašom kućom novca i zbot toga je potrebno da imate totalni integritet i najviše moralne vrednosti prilikom zarađivanja jer će u suprotnom sve biti kratkog daha.

Što ste darežljiviji sa novcem, to ćete ga više privlačiti.


Lav

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak, Telegraf
Devica vlada vašom kućom novca i zato je potrebno da budete veoma organizovani i praktični sa svojim resursima. Neizbalansirano trošenje ili nedovoljno poklanjanje pažnje finansijskim detaljima može da vas skupo košta.

Zato je važno da pažljivo planirate i nikada ne pokušavate da zaradite novac sem kroz sopstveni rad jer svako muljanje može da vam se osveti. Novac bi trebalo da koristite iz praktičnih razloga i kako biste pomogli drugima jer ga nećete privući trošenjem na zabavu.


Devica

Vaga vlada vašom kućom novca i to znači da bi trebalo da izbegavate svako neplanirano trošenje. Okrenite se poslovnim idejama koje su povezane sa lepotom, ženama, modom i kulturom.

Nikada ne žurite sa finansijskim odlukama, već uvek prvo odvojite vreme da procenite situaciju sa svih strana.


Vaga

Škorpija vlada vašom kućom novca i zato je potrebno da budete prilično tajnoviti kada su vaše finansije u pitanju. Zlatnu priliku za vas predstavljaju teške situacije jer vas kriza motiviše da budete bolji od ostalih.


Škorpija

Strelac vlada vašom kućom novca i zato je važno da budete darežljivi i dajete drugima. Trebalo bi da gajite jaku veru u uspeh - bez obzira na trenutnu situaciju.


Strelac

Foto: Telegraf
Jarac vlada vašom kućom novca i zato morate da budete oprezni i odlučujete se na bilo kakve rizike. Bogatstvo ćete privući napornim radom, ustrajnošću i strpljenjem.

Šeme za bogaćenje mogu da vam se obiju u glavu, ma koliko dobro zvučale.


Jarac

Vodolija vlada vašom kućom novca i to znači da morate da imate analitičan pristup novcu. Što se više brinete zbog njega, to smanjujete šanse da privučete bogatstvo u svoj život.

Novac ćete privući kretanjem u "pravim društvenim krugovima" i članstvom u organizacijama.

Velike su šanse za nagle finansijske promene, a sebičnost može samo da pogorša stvari.


Vodolija

Ribe vladaju vašom kućom novca i zato ne smete da se plašite ili brinete zbog novca. Kontrola vam neće doneti bogatstvo, već totalna vera da novca ima dovoljno za sve.

Što se manje budete trudili da budete bogati, to će biti veće šanse da se to zaista desi.


Ribe

Ovan vlada vašom kućom novca i zatio je potrebno da se bacite u akciju. Kada je novca taman, to znači da ne pokazujete dovoljno inicijative i da je potrebno da pravite nove planove.

Ribe su često pune ideja za pravljenje novca, a Ovan ih ima na bacanje - ali za razliku od Riba, odmah se baca u njihovo ostvarivanje.

Ne odlažite svoje planove i budite proaktivni kada su finansije u pitanju.

Svaka vaša nova ideja može da bude odličan izvor prihoda.
sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-