Autor Tema: Horoskop i Ženski Orgazam  (Pročitano 495 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže lajka*

 • * Drugar u prolazu *
 • **
 • Poruke: 199
 • Reputaciona snaga: 733
 • lajka is awe-inspiring!lajka is awe-inspiring!lajka is awe-inspiring!lajka is awe-inspiring!lajka is awe-inspiring!lajka is awe-inspiring!lajka is awe-inspiring!lajka is awe-inspiring!lajka is awe-inspiring!lajka is awe-inspiring!lajka is awe-inspiring!lajka is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Horoskop i Ženski Orgazam
« Odgovor #4 poslato: 15. April 2018. 13:43:10 »
Tacno i za BlizanciRak,mada nije sa svakim partnerom isto

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42522
 • Reputaciona snaga: 35964
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Horoskop i Ženski Orgazam
« Odgovor #3 poslato: 15. April 2018. 09:36:40 »
     Za :pravda: tačno sve :trep:
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Na mreži bozicso*

 • Gde se pametan opece tu lud napravi rostilj
 • Prijatelj Foruma
 • *Drugar iz komšiluka *
 • *****
 • Poruke: 620
 • Reputaciona snaga: 2531
 • bozicso is awe-inspiring!bozicso is awe-inspiring!bozicso is awe-inspiring!bozicso is awe-inspiring!bozicso is awe-inspiring!bozicso is awe-inspiring!bozicso is awe-inspiring!bozicso is awe-inspiring!bozicso is awe-inspiring!bozicso is awe-inspiring!bozicso is awe-inspiring!bozicso is awe-inspiring!
 • Pol: Muškarac
  • Upcoming Cars Review
Odg: Horoskop i Ženski Orgazam
« Odgovor #2 poslato: 15. April 2018. 09:15:34 »
jel ovo licno iskustvo, anticipacija ili copy-paste?  :0 3:

Van mreže ☆ swiss ☆*

 • Bibliotekar
 • * Ovaj može da menja Google *
 • ****
 • Poruke: 30280
 • Reputaciona snaga: 6
 • ☆ swiss ☆ has no influence.
 • Pol: Muškarac
Horoskop i Ženski Orgazam
« Odgovor #1 poslato: 14. April 2018. 23:19:03 »
OVAN

Kod ovih žena je sve brzo. Za njih važi pravilo „gvožđe se kuje dok je vruće“. Ako samo malo zastanete u trenutnom zanosu, ona gubi interes i tu je kraj seksa. Orgazam može postići veoma brzo i lako ako partner nije mlitav, pričljiv i ako ne odugovlači. Vrhunac joj je u načelu prilično bučan, a loš seks potpuno će je udaljiti od partnera. Preporuka za pripadnice znaka ovna je da seks shvate kao igru za dvoje, a ne kao pojedinačnu trku na 100 metara. Seks treba doživeti kao nešto lepo, čak i ako je druga strana, makar u startu, sličnija pužu nego zecu.


BIK

Pripadnice ovog znaka lako se uzbude, ali to ne pokazuju. Misle: neka on sam to vidi. Partnera moraju da dožive kao nešto posebno, ne idu na prvu loptu i nisu sklone avanturama. I tu je problem. Potrebno im je dugo uhodavanje, istraživanje, a za to je potrebna i duga veza. Kada se ostvare u ozbiljnoj vezi i orgazam je tu. Ako su sigurne u sebe i ako ih ni na šta ne terate, pa još uz to ako je partner u kondiciji, one će svakako doživeti seksualni vrhunac. Orgazam žena rođenih u znaku bika propraćen je uvijanjem tela i tihim uzdasima. Nakon seksa su srećne i osmehom pokazuju zahvalnost. Ako ne dožive orgazam partneru opraštaju.


BLIZANCI

Blizanci i orgazam? Pomalo neobična kombinacija jer kako postići orgazam kada one za vreme seksa vole da se smeju, skaču, ponekad čak i pričaju viceve. Da bi doživele orgazam potrebno je puno rada, napora, treba pronaći pravu poziciju, treba ih umiriti. Kod žena rođenih u znaku Blizanaca nema previše orgazama. Ali, to njima i nije važno. Važnije im je da je seksualna igra lepa, maštovita. Kada dožive orgazam, ponekad nesvesno ispuste suzu.


RAK

Lako bi pripadnice znaka Raka doživele orgazam kada ne bi seks doživljavale kao dužnost. A ono što je dužnost nije uvek i ono što se želi. Previše se posvećuju partneru da bi bile koncentrisane na sebe. Njihova telesna građa je gotovo idealna za orgazam, imaju osetljive grudi i sve ostalo, pa je ponekad i sam dodir dovoljan. Međutim, račice uvek intenzivno razmišljaju − ne mogu one u seks tek tako, pa i dok seks traje, one misle i misle… Potpuno se prilagođavaju partneru, čine sve što misle da on voli ili da mu treba raditi. Među ovim ženama je najviše onih koje odglume orgazam. To rade da bi on bio zadovoljan, a što se njih tiče, dovoljno im je to što ih on želi. Više od toga im ne treba. Partneru sve opraštaju.
 

LAV

Njen orgazam je bučan, pun strasti, znoja, uzdisaja, pa je poželjno da zatvorite prozore. Ako se radnja odvija u kolima, onda idite negde gde nema ljudi. Lavice se potpuno prepuštaju seksualnom užitku, beskrajno su samouverene, znaju šta im treba i šta partner treba da radi. Tu je puno oralnog seksa, maženja, stiskanja. Ako ne dožive orgazam, nisu nezadovoljne, partneru neće zameriti, možda će ga povremeno bockati sitnim zafrkancijama. Lavice, naime, nisu zajedljive, ne misle ništa loše, samo očekuju da će se kasnije stanje popraviti.


DEVICA

Prave se da su nevinašca. Seks ih „kao“ ne zanima, a uzbude se na svaku lascivnu reč. Partner mora da im šapuće baš takve reči kako bi ih doveo do orgazma. Za orgazam ženi Devici treba snažan, pomalo grub partner, koji će voditi igru i koji će je potpuno potčiniti. On mora da bude vođa. Devicama treba dosta uhodavanja, ali kada krenu, onda je to zahuktala lokomotiva. Kada se dovoljno uzbude, trude se da navedu partnera da im radi ono što znaju da će ih dovesti do orgazma. Njihov je orgazam dosta intenzivan, znoje se i zabacuju glavu, ali nema puno zvukova. Partneru teško opraštaju loš seks.


VAGA

Ove su žene stvorene za orgazam − doživljavaju ga lako. Uz nežnog i mirišljavog, sveže istuširanog partnera, beskrajno će uživati. One se potpuno prepuštaju seksu. Ne smeta im ni mesto ni vreme. Najvažnije je da je oko njih puno mirisa, svežine, na otvorenom su bolje nego u zatvorenom. Žele da zadovolje sebe, ali ako partner nije zadovoljan, biće tužne. Njihov je orgazam jak, previjaju se i stežu uz partnera, ispuštaju uzdahe, iskreno sve to proživljavaju, gotovo nikada ne glume. Njihov je način doživljavanja orgazma vrlo stimulativan i za partnera, pa je sa ženama vagama najviše zajedničkih, istovremenih orgazama. Važno im je da oboje budu zadovoljni. Partneru lako opraštaju greške.
 

ŠKORPIJA

Žena škorpija je seksualna mašina koja melje partnera dok ne doživi orgazam. Za nju nema prepreka i nikad ne misli o njima. Trza se, namešta, povlači partnera i ne da mu da se pomeri dok ne dođe do vrhunca. Može doživeti i nekoliko orgazama za redom. Lako se uzbudi, seks je za nju nešto poput hrane, a orgazam je cilj svega. Ako taj cilj nije ostvaren, smatra da je i seks promašen. Nema dlake na jeziku i partneru koji je ne zadovolji jasno će reći šta misli. Ko je jednom zadovolji, u njenim mislima je uvek potencijalni partner, a ko ne, može je zaboraviti. Ona nikada ne oprašta.

 
STRELAC

Njen seks je kombinacija igre, glume i egzibicionizma. Voli da se pokazuje gola, pa joj je zanimljiva svaka voajerska ili egzibicionistička situacija. Brzo se uzbudi, a partner mora da prati njene titraje kako bi je doveo do orgazma. Seksu se lako prepušta, a potrebno je isprobati više načina kako bi se pronašao onaj pravi. Partneru šalje lagane signale. Kada dođe do prave poze, počinje ono pravo. Dok ne doživi orgazam, ona ne dozvoljava promenu poze. Orgazam žena rođenih u ovom znaku je bučan, ali nekada i vrlo tih. Ukoliko je partner ne zadovolji, neće mu zameriti, ali ako ni sledeći put ne bude bolje razmišljaće o promeni.
 

JARAC

Ove žene vrlo teško doživljavaju orgazam. Partner s njima mora biti uporan, a samo je jedna pozicija pomoću koje, barem nekako, mogu dostići orgazam. To je spoj leđa-stomak, pri čemu su tu njena leđa, a njegov stomak. Zanimljivo je da se žene rođene u znaku Jarca lako uzbude, brzo požele penetraciju, seksu se prepuštaju vrlo lako, ali kada treba doći do orgazma, to je druga priča. One su vrlo racionalne, pa već vrlo rano spoznaju taj svoj problem, tako da partneru ne prave probleme. Ako i pate, čine to u sebi, o tome ne govore. Ako doživi orgazam, onda je to nešto što se ne može sakriti. Ona se previja, savija glavu, udara bokovima, a na partnera kao da zaboravi.


VODOLIJA

Kod žena rođenih u znaku Vodolija sve su kombinacije moguće, kao što sve mogu biti i nemoguće. Nekada se lako uzbudi, a nekada ne. Može je silno uzbuditi dodir, jer ima osetljivu kožu. Partner nikada ne zna šta je ovoj ženi u mislima. Ipak, kada je sa partnerom koji je spreman da je dugo i nežno miluje, može dostići seksualni vrhunac. Kada doživi orgazam, žena vodolija se prilično brzo oporavlja, brzo se oblači ili prelazi na običan razgovor. Zato ponekad ostavlja utisak da joj to što joj se, uz toliko truda dogodilo, i nije važno. To je pogrešan zaključak, jer njoj je orgazam dokaz da je partner onaj pravi.

 
RIBE

Žene rođene u ovome znaku su osetljive i osećajne. Njima je najvažnija ljubav, pa ako osete da ih partner voli i to je dovoljno za orgazam. U seksu se potpuno prepuštaju, zaborave na sve, samo uživaju. Noć i prva zora njihovo su omiljeno doba za seks. Lepo im je pored mora, a ako imaju poverenja u partnera onda im je svaka situacija povoljna za seks. Poverenje im je veoma važno, žele da budu vođene, žele grublji seks sa malo reči i puno ljubljenja. Orgazam im je pun izvijanja, zabacuju glavu, trzaju se, ali ne ispuštaju previše zvukova. Veoma su srećne posle orgazma i mogle bi se satima maziti.

 
sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-