Autor Tema: Josip Broz Tito (politika)  (Pročitano 882 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ☆ swiss ☆*

 • Bibliotekar
 • * Ovaj može da menja Google *
 • ****
 • Poruke: 30289
 • Reputaciona snaga: 9
 • ☆ swiss ☆ has no influence.
 • Pol: Muškarac
Odg: Josip Broz Tito (politika)
« Odgovor #9 poslato: 03. Mart 2018. 20:38:04 »
Čitao sam ovo od Stojanovića
Ali on je pokušao da uklapanjem onog i onih činjenica koje su nam bile svima poznate, znalo je se samo lepo dok ono loše je se skrivali do ludila, unosio je i moderne planete ali ajde, videćemo šta kažu vicniji ako se pojave, jer baš me interesuje taj "lažni život" koji je vodio i koji nam je državu rasparcao na kraju!

Da je bio dobar predsednik do raspada "nasleđene" YU ne bi došlo nikad! (bez uvrede koji ga poštuju, jer to je istina i da je njegova politika bila loša po državu, lagao je narod, stvorio super iluziju iz koje se današnji narodi još nisu probudili, stvorao je fatamorganu, i kad je se EU nudila da nas prihvati pre svih i da budemo čak neutralni itd)

OK, ko je ovaj čovek koji na Bika ne liči?
sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-

Van mreže Breakfast at Tiffanys*

 • * Drugar u prolazu *
 • **
 • Poruke: 138
 • Reputaciona snaga: 979
 • Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!Breakfast at Tiffanys is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Josip Broz Tito (politika)
« Odgovor #8 poslato: 03. Mart 2018. 17:11:14 »
 Kad sam videla ovu temu morala sam da nađem vremena da vam se pridružim.

Evo jedno viđenje Titove natalne karte. Nikola Stojanović potpisuje ovu analizu. Ne znam koliko je ovo tačno i pouzdano, procenite sami.

TITO JE ROĐEN U BEČU
28. APRILA 1893. GODINE
 
 
Siguran sam da je Tito bio stranac, to se vidi i iz horoskopa Jovanke Broz. Kumrovački datum rođenja (7. maj 1892. godine) nije tačan, jer ga astrološki jednostavno ne potvrđuju Titov život i politička harizma. Bio je Bik koji je voleo seljačku hranu.
Jubilarna emisija “Biseri”, autora Vanje Bulića, (Nedelja, 3. maj), sigurno je izazvala veliko interesovanje kod gledalaca. Gost emisije je bio Branko Trbović, čovek koji se dugi niz godina starao o ishrani već mitske figure, bivšeg predsednika bivše države Jugoslavije, Josipa Broza Tita... Međutim, za razliku od mnogih drugih gledalaca, ja sam emisiju pratio sa papirom i olovkom u ruci, zapisujući svako zapažanje gosta o Josipu Brozu. Za to sam imao poseban razlog, jer sam želeo da proverim tačnost datuma rođenja Josipa Broza do koga sam došao uz pomoć astrologije. O tome sam pisao u prošlogodišnjim brojevima "Argumenta" (70, 71), gde sam naveo da se Josip Broz Tito rodio 28. aprila 1893. godine u 10:15 u Beču.
 
Gost emisije je naširoko pričao o tome šta je drug Tito najviše voleo da jede: čvarke, slaninu, švarglu, kavurmu, kačamak i pitu od jabuka. Nabrojena jela sigurno spadaju u domaću hranu, i na kraju emisije oba sagovornika su se uz osmeh složili da je Tito sigurno bio naš čovek, jer je voleo da jede seljačku hranu. Sa druge strane ekrana ja sam se takođe osmehnuo, jer je cela emisija i sve što je rečeno u njoj meni bio jak astrološki dokaz da Tito jeste bio stranac, i da su datumi i mesto rođenja do koga sam došao tačni.

Kao prvo, ponovo ću objasniti kako sam došao do tog datuma i mesta rođenja. Kada se traži datum i tačno vreme rođenja neke ličnosti, tj. tačan horoskop, pravi se spisak onoga što kao nepobitnu istinu znamo o toj osobi. Kada se to uradi, onda se odrede međusobni aspekti planeta po poljima i znacima, koji savršeno odgovaraju opisu života te osobe. Šta svi mi kao nepobitnu istinu znamo o čoveku zvanom Josip Broz Tito?
· da je bio doživotni predsednik naše zemlje;
· da je bio komunista;
· da je bio pobednik u ratu;
· da je jako voleo vlast;
· da je imao više brakova i brojne ljubavne avanture;
· da je jako voleo život i da je bio veliki hedonista;
· da je voleo lov i da je bio veliki lovac;
· da je bio veoma sujetan čovek;
· da je njegov sin Žarko nesrećnim slučajem izgubio šaku;
· da je bio vrlo fotogeničan, lep i harizmatičan čovek;
· da je svirao klavir, mačevao, govorio nekoliko stranih jezika;
· da je širom sveta bio izuzetno poštovan i od običnih ljudi i od svetskih državnika;
· da su mu na sahranu došli državnici iz celog sveta;
· da je krio svoje pravo poreklo i tačan datum rođenja;
· da mu nikada niko nije osporavao da je sposoban da vlada tj. da je bio pravi lider
  i pravi vođa.
 
Dakle, sve ovo i mnogo toga drugog što se kao istina zna o njemu mora se jasno videti u njegovom horoskopu.

Američki kapitalista
 
Da bih sebi olakšao traganje za datumom, morao sam prvo da odredim njegov znak rođenja, kao i mogući podznak. Za određivanje znaka rođenja mnogo mi je pomogla njegova, u astrološkom smislu, nesmotrena izjava na pitanje američkog novinara: “Šta biste bili da niste to što jeste?”, Tito je odgovorio: “Pa, sigurno bih bio bogati američki kapitalista”. Upravo ta rečenica mi je pomogla da stvorim početnu sliku Titovog horoskopa. Pomislio sam da je sigurno rođen u znaku Bika sa podznakom Lava. Vrlo logično da ima izuzetno jako 10. polje horoskopa (moć, vlast, ego, vrhunski položaj), a u toj astrološkoj kombinaciji, Sunce, vladar Ascedenta (Titova ličnost), pada baš u 10. polje horoskopa (vrhovna vlast, predsednik). Bogatog kapitalistu, kao i harizmatičnost, fotogeničnost, hedonizam, lepotu daje konjunkcija Sunca, Venere i Jupitera. Obratite pažnju na ono što je rekao: “Ja (vladar Ascedenta - Sunce) bih bio bogati američki kapitalista” (Jupiter konjunkcija Venera).
Drugi dokaz da je zaista bio rođen u znaku Bika, našao sam u položaju Meseca u horoskopima dveju njegovih žena i jedne ljubavnice. Herta Has (29. mart 1914), Jovanka Broz (7. decembar 1924) i Davorjanka Popović (19. januar 1921), sve imaju Mesec u znaku Bika. Najjači uporedni aspekt horoskopa neke žene i nekog muškarca jeste upravo konjunkcija ženinog Meseca i muškarčevog Sunca. Taj uporedni aspekt daje izuzetno jako međusobno privlačenje.
Dalje je trebalo utvrditi na kom se stepenu Lava tačno nalazi Ascedent, da bi se dobili tačni položaji ostalih astroloških kuća. Odmah sam se odlučio za 2. stepen Lava koji daje vrhunsku, najjaču i najveću moć. O tom stepenu sam već pisao, a primera u praksi o jačini i snazi tog stepena ima zaista mnogo... Henri Ford (30. 07. 1863.) ima Merkur (automobil) na 2. stepenu Lava, pa je postao prvi automobilski magnat; Bil Gejts (28. oktobar 1955) ima Uran (kompjuteri) na 2. stepenu Lava, pa je vodeća ličnost u svetu informatike; nacistička partija je rođena
24. 02. 1920. sa Ascedentom na 2. stepenu Lava pa je malo falilo da zavladaju celim svetom; čuveni falsifikator slika Kiting (02. mart 1917) ima Neptun (falsifikovanje) na 2. stepenu Lava, pa je postao najveštiji falsifikator slika u istoriji čovečanstva; i tako dalje…
Pošto sam već pisao o tome kako sam došao do tačnog Titovog horoskopa, navešću samo položaj planeta i kuća da bi čitaoci koji ne znaju ovu astrološku kartu mogli da prate tekst. Ascedent se nalazi na 2. stepenu Lava, 10. polje na 12. stepenu Ovna, mesto rođenja Beč. U 10. polju se nalaze: Sunce i Jupiter na 8. stepenu Bika, Venera na 7. stepenu Bika, Merkur na 11. stepenu Ovna, i Severni Mesečev čvor na 28. stepenu Ovna. U 11. polju nalaze se tri planete u znaku Blizanaca: Pluton na 8. stepenu, Neptun na 9. stepenu i Mars na 19. stepenu u konjunkciji sa BELATRIKS (…pobeda u ratu ma kakav odnos snaga bio…). U 4. polju ima Uran na 8. stepenu Škorpije. A pri samom kraju 3. polja ima Saturn na 7. stepenu Vage i Mesec na 9. stepenu Vage. Upravo ta konjunkcija Meseca i Saturna u znaku Vage dokazuje da je ovaj horoskop tačan, a da, na primer, datum koji se provlači u dobro informisanoj zapadnoj štampi - 7. maj 1892. Kumrovec, nije tačan. Zašto?
 
Pogrešan kumrovečki horoskop
 
Ako uradimo horoskop za 7. maj 1892. Kumrovec, sa Ascedentom na 2. stepenu Lava, u tom horoskopu možemo isto videti konjunkciju Meseca i Saturna, ali u znaku Device. Ta konjunkcija u Devici jednostavno znači da bi Tito u starosti (Saturn) trebalo da bude hipohondar (Mesec konjunkcija Saturn u Devici), koji bi se tresao od straha za svoje zdravlje (Devica). Kao što znamo to nije bio slučaj. Dalje, u tom kumrovečkom horoskopu ne vidi se da je bio vrstan političar što je on, svi znamo, zaista bio. Svi znamo da je sa velikim umećem balansirao između Istoka i Zapada, a to savršeno odgovara poziciji Meseca u znaku Vage.
 
U “kumrovečkom horoskopu” polja i znaci politike i diplomatije nisu nimalo naglašeni. U tom horoskopu u 7. polju (politika) ima samo Mars u Vodoliji u kvadratu sa Uranom u Škorpiji, što bi sigurno dalo konstantne sukobe sa svim drugim zemljama, ali i njegovu ranu smrt (Uran vlada 8. poljem). A svi znamo da vrsni političari moraju da imaju naglašen znak Vage (diplomatija, politika) ili 7. polje (politika i diplomatija). Taj “kumrovečki horoskop” ne odgovara onom Titu koga svi pamtimo. Možda je to horoskop nekog drugog (ili prvog?) Tita?!
Kada dođete do datuma za koji mislite da je tačan i napravite horoskop za koji mislite da je tačan, onda sledi ozbiljna provera tačnosti. To se radi tako što u miru i tišini postavljate razna pitanja u vezi sa njegovim horoskopom. Odgovori na ta pitanja moraju se videti u tom horoskopu.
 
Na primer:
 
Da li se u Titovom horoskopu vidi da je njegova ljubimica (Davorjanka)
sahranjena u dvorištu njegove kuće?
Peto polje opisuje ljubavnicu, a 4. polje od petog opisuje njen grob. To je Titovo 8. polje kojim vlada Uran, koji je u Titovom horoskopu položen u njegovom 4. polju (kuća, dom). Dakle, vidi se da je njen grob u njegovom dvorištu. Idemo dalje...
Da li se vidi da je njegov grob urađen u mermeru i da se zove “Kuća cveća”?
Pri vrhu 4. polja (grob) ima Saturn (kamen) u znaku Vage (lep kamen), što daje grob urađen od mermera, a Venera vladar 4. polja (grob), nalazi se u znaku Bika, što opisuje lepo (Venera), rastinje (Bik), znači cveće (“Kuća cveća”). I to se jasno vidi u tom horoskopu.
Da li je u desantu na Drvar bio zaista ranjen u ruku?
 Mars (metak) u Blizancima (ruka) govori o tome da se to dešava baš 25. maja 1944. godine, što potvrđuje tranzit Marsa tog dana preko Ascedenta (fizičko telo) njegovog horoskopa. Tranzit Marsa preko Ascedenta obično daje fizičke povrede. Pošto je srećno izvukao živu glavu, smatrao je da je taj dan njegov “drugi” rođendan, pa smo svi slavili taj dan kao njegov pravi rođendan - “Dan mladosti”. Moram priznati da je bio duhovit čovek. Idemo dalje...
Da li se u horoskopu vidi da na njegovu sahranu dolazi velika svetska politička elita, kao i da jedan od govornika na toj sahrani zamuckuje (Lazar Koliševski)?
Vladar 4. polja (sahrana), Venera, u konjunkciji sa Suncem i Jupiterom u 10. polju jasno opisuje prisustvo kraljeva, predsednika, šefova država (10. polje) na sahrani. Zamuckivanje Koliševskog opisuje opozicija Merkura (govor) sa Mesecom i Saturnom pri vrhu 4. polja (sahrana). Upravo ovaj aspekt daje zamuckivanje i greške u govoru, a kod Tita se taj aspekt odrazio tako što je za naše podneblje veoma čudno govorio.

Je li bio stranac?
 
Postoje i posredni dokazi da je Tito bio stranac. U horoskopu Jugoslavije 1918. godine Sunce (vladar, predsednik) u znaku Strelca (stranac, ali i ekspanzija - širenje) govori o tome da će jedan od vladara te zemlje (Sunce vlada i Ascedentom te Jugoslavije, a Ascedent simboliše veličinu teritorije) proširiti teritoriju te države. Titovim dolaskom na vlast proširila se teritorija Jugoslavije - dobili smo Istru i sva ona ostrva (Brioni…). U horoskopu Jovanke Broz Sunce, koje opisuje muškarce u njenom životu, dakle i muža, takođe se nalazi u znaku Strelca (stranci), što opisuje muža stranca.
Za sam kraj da se vratimo na emisiju “Biseri” i na njihov “ključni” dokaz da je Tito “sigurno bio naš čovek”, jer je voleo našu seljačku hranu. O hrani koju volimo govori 2. polje horoskopa. Titovim 2. poljem vlada Sunce, koje se nalazi u znaku Bika. Bik kao znak simboliše onaj plodonosni deo zemljine kore koji daje plod, samim time i hranu. Kao nijedan drugi znak, znak Bika simboliše mesta gde se ta hrana (voće, povrće) proizvodi. Dakle, selo, seljaka, a samim tim i seljačku hranu. Venera u konjunkciji sa Suncem u znaku Bika još više to potvrđuje, jer Venera u Biku simboliše masnoću. A voleo je da jede slaninu, čvarke… Od slatkiša najviše je voleo pitu sa jabukama što, takođe, simboliše Venera (slatko) u znaku Bika.
U emisiji gospodin Trbović dalje kaže da je “…sam sebi bio centar sveta… da je voleo da naređuje… da su svi drugi postojali da bi njemu služili…”. Sve to savršeno odgovara podznaku Lava sa izuzetno jakim Suncem u 10. polju (snažan ego). Dalje kaže da ga je Jovanka ostavila pred kraj života. I to je tačno i vidi se u horoskopu. Jer, Jovanku simboliše vladar 7. polja, Uran (pobuna, sloboda, razvod) položen u 4. polju Titovog horoskopa, koje opisuje ono što se dešava pri kraju života. Taj Uran (Jovanka) jeste u opoziciji (sukob) sa Suncem (Titom), Venerom (brak) i Jupiterom, što sve opisuje njihov razlaz pred kraj njegovog života.
Takođe kaže da je Tito iz sveta donosio retke biljke, da ih je sadio i da su se sve primile! Kao i moj komšija Vasa koji je kao podstanar od zapuštene i naoko neplodne bašte napravio pravi mali vrt vredan divljenja. Normalno, obojica su rođeni u znaku Bika (plodnost).
Dakle, ovaj horoskop jeste tačan i čovek zvani Josip Broz Tito je zaista rođen 28. aprila 1893. godine u Beču u 10:15. Na kraju bih rekao da, gledajući sa ove distance, i nije važno da li je on bio stranac ili nije. Istorijski gledano, Slovenima kao narodom ionako su uvek najbolje vladali stranci.
"Argument", 18. maj 1998.
 
 
Prof. Nikola Stojanović otkriva nepoznate detalje iz horoskopa
bivšeg predsednika SFRJ Josipa Broza
 

TITO JE VANBRAČNI SIN CARA FRANJE JOSIPA
 
Čitaocima "Argumenta", koji su pažljivo u prošlom broju čitali analizu pravog horoskopa čo­veka zvanog Josip Broz Tito (28. 04. 1892, Beč, 10:15), ostao sam dužan objašnjenje zašto mislim da je rođen baš u Beču, kao i analizu njegovog porodičnog porekla i, šta kaže horoskop, ko su mu bi­li pravi roditelji.
No, pre nego što nastavimo analizu Titovog horoskopa, po­gledajmo šta je Dedijer, Titov bi­ograf, u knjizi “Novi prilozi za bi­ografiju J. B. Tita - II” , naveo u vezi sa datumom Titovog rođenja. Na strani 30. stoji: “O datumi­ma rođenja Tito je rekao u svo­jim autobiografijama sledeće:
Autobiografija iz 1935: “Ro­đen sam 1892. godine u Hrvat­skom zagorju…”
Autobiografija iz 1945: “Ro­dio sam se 1892. godine, maja, u selu Kumrovcu...”
U autobiografiji iz 1952: (dakle, posle desanta na Drvar 25. maja 1944): “Rođen sam kao Josip Broz, 25. svibnja 1892. godine u hrvatskom selu Kumrovcu.”
Međutim, u matičnim knjiga­ma župe Tuhelj, stoji da je Tito rođen 7. maja 1892. godine. U knjizi Dedijer daje faksimil tog dokumenta i kaže da se vidi da je taj datum naknadno upisan, tj. da je prepravljen.
Na strani 137. Dedijer navodi čitav niz datuma koji postoje po raznim Titovim dokumentima: 7. maj 1892; 1. maj 1892; 12. mart 1892; 10. jun 1892; 7. maj 1893; 6. februar 1893… Dalje u knjizi Dedijer navodi i neke tvr­dnje da je Tito Austrijanac rođen u Beču, pod imenom Franc Brož i da mu je majka Marija. Svi ovi različiti datumi rođenja i misterije oko toga pobuđuju ve­like sumnje.
 
 
Faust svih Fausta
 
Interesantna su zapažanja i Titovog ličnog doktora Aleksandra Matunovića, izneta u njego­vom intervjuu u “Blicu” od 28. novembra 1997. godine. U tom intervjuu dr Matunović kaže da on lično misli da je “…čovek zvani J. B. Tito rođen u aristokratskoj poro­dici i da to potvrđuju njegove sklonosti, navike i životni užici. Rado je igrao bilijar, šah, karte, a od sportova je upražnjavao ja­hanje, mačevanje, gimnastiku i tenis. Uz to, tečno je govorio ne­mački i ruski, a koristio se i en­gleskim jezikom i znao je da svi­ra, i to dobro, klavir.”
Ja vas, dragi čitaoci, pitam: da li poznajete nekog radnika (bravara npr.) koji tečno govori svetske jezike, koji svira klavir i koji u trenucima odmora igra te­nis, jaše, mačuje, igra bilijar, šah i karte i da li mislite da takav ra­dnik u svetu postoji.
U tom razgovoru sa novinar­kom “Blica”, dr Matunović prepričava razgovor koji je sa Titom vodio u novogodišnjoj noći (1. 1. 1976.) u kome mu je J. B. Tito u pripitom stanju rekao: “Ako mislite da me poznajete i da znate ko je Tito, Vi se grdno varate. Znam da od početka želite da saznate sve o meni. Svestan sam i da nešto više znate od drugih, ali Vi ipak ne znate ko je Tito, niti ćete to ikada saznati. Tita niko nije upoznao, niti će upoznati. Prestanite da se bavite mojom ličnošću. Pošto ste došli do nekih saznanja, time se zadovoljite. Zadržite se na tome, jer to će biti bolje za obojicu...” Dalje Tito kaže: “... Ja sam Faust, doktore. Eto, sad znate ko sam. Ne samo doktor Faust Ge­tea nego Faust svih Fausta...”
U trenutku kada sam pročitao ove reči odmah sam seo za ko­mpjuter da izradim astrološku kartu ovog razgovora (1. januar 1976, negde posle ponoći). Pogle­dajte, Mesec, Sunce i Merkur (razgovor) nalaze se u znaku Jarca u 6. polju (zdravlje - doktor) Titovog horoskopa. Neptun (alkohol) u Strelcu tranzitira Tito­vo 5. polje (zabave, proslave, žurke) u opoziciji sa Marsom, što ukazuje na Titovo pijanstvo, a najznačajniji od svega je položaj retrogradnog Saturna na 1. ste­penu Lava i Plutona na 11. ste­penu Vage. Retrogradne planete najjače deluju na prethodni ste­pen sa koga dolaze, dakle tranzi­tni Saturn je u stvari bio na 2. ste­penu Lava (tu se tačno nalazi Ti­tov Ascedent), a tranzitni Pluton prelazi sam vrh Titovog 4. polja. Zašto je sve ovo važno? Asce­dent predstavlja način na koji se predstavljamo drugim ljudi­ma, a 4. polje ono što intimno mi­slimo o nama samima. Saturn i Pluton su sigurno planete koje simbolišu mračne sile zla, tako da njihov tranzit, u trenutku tog razgovora, preko Ascedenta i vrha 4. polja Titovog horoskopa potvrđuje tačnost tog razgovora. Obratite pažnju na ono što je Tito rekao: “…Ja sam Faust, doktore. Ne samo doktor Faust Getea nego Fa­ust svih Fausta..."
A sada da vidimo šta Titov horoskop kaže o njegovom poreklu. Nečije porodično poreklo opisuje 4. polje horoskopa, vla­dar tog polja, kao i položaj Me­seca. Titovo 4. polje počinje u znaku Vage, a pri samom poče­tku tog polja iz 3. polja nalazi se konjunkcija Meseca i Saturna, što znači da je Titova porodica (Mesec, 4. polje) veoma stara (Saturn) i da potiče iz zemlje, ali i grada (4. polje) u znaku Vage. Položaj Venere, vladara 4. polja, u 10. polju (moć, vlast) u konjunkciji sa Suncem i Jupiterom (vrhovna vlast, kralj) govori da Tito potiče iz nekog grada u kome žive carevi, kraljevi i aristokratija (Sunce, Jupiter). U doba njegovog rođenja jedina carevina i jedini grad u znaku Vage bili su Austrougarska monarhija i Beč.
 
 
 
Vlastelinski potomak
 
Neko će se zapitati otkud to da je Beč kao grad rođen u zna­ku Vage? Tokom svog postanka svaki grad stekne neke simbole po kojima je poznat. Beč je, na primer, poznat po valcerima (igra u kojoj se vrtite u krug), po parkovima od kojih je najpoznatiji Prater, koji simboliše veliki okrugli točak; za razliku od svih drugih gradova koji imaju kvartove, Beč ima becirkove (kružna podela grada); Beč je takođe čuven po operi (Titova Venera u znaku Bika - glas, grlo) i bio je čuveni muzički centar (Venera) u kome su živeli i stvarali Mocart, Hajdn, Betoven, Štraus, Šubert. Sve ove okrugle oblike (Prater, becirkovi), kao i umetnost simboliše znak Vage i vladar Venera. Dakle, možemo zaključiti da Tito jeste rođen (4. polje) u Beču, gradu u kome su živeli carevi i koji je poznat kao umetnički centar toga doba, što sve jasno opisuje konjunkcija Titove Venere sa Suncem i Jupiterom. Pošto je ova konjunkcija položena u znaku Bika (imanje, zemlja) to nam govori da su Titovi preci bili veliki zemljoposednici, vlastelini, a pošto se ta moćna konjunkcija nalazi u 10. polju (kraljevi, carevi) možemo zaključiti i da je ta porodica vladala tom zemijom. Kao što znamo, Austrougarskom monarhijom su dugo vekova vladali Habzburzi.
 
 
 
Ko je bio Titov otac?
 
Oca u horoskopu opisuje Sunce, aspekti Sunca, kao i njegov položaj u određenom polju horoskopa. A Titovo Sunce (vlast), u konjunkciji sa moćnim Jupiterom i Venerom, položeno u 10. polju (vrhovna vlast) govori o tome da je njegov otac imao vrhovni hijerarhijski položaj u Austrougarskoj. Kao što znamo, vrhovni položaj u toj državi imao je car Franjo Josip I! Dakle, Titov otac je niko drugi do Franc Jozef! A pošto svi znamo da Tito nije njegov zvanični sin, to znači da mu je vanbračno dete. Da bi se to potvrdilo, u horoskopu Franje Josipa mora jasno da se vidi da je on imao vanbračnu decu.
Franjo Josip je rođen 18. avgusta 1830. godine u Beču u 7:17. Rođen je u znaku Lava (kraljevski znak) u podznaku Vage, a 5. polje horoskopa, koje opisuje decu, počinje u znaku Vodolije. Astrološke knjige kažu da kada 5. polje počinje u znaku Vodolije i kada se u tom polju nađe Uran, te osobe često imaju vanbračnu decu. Franjo Josip u svom 5. polju ima Uran u znaku Vodolije na 7. stepenu. Merkur, koji takođe simboliše decu, u njegovom horoskopu nalazi se u 12. polju, polju velikih tajni, što znači da postoji neka velika tajna u vezi sa njegovom decom.
 
 
 
Ko je bila Titova majka?
 
O tome govori položaj Meseca i Venere. Mesec (majka) u znaku Vage pri vrhu 4. polja (dvor) govori o tome da je bila dvorska dama, a Venera (ljubavnica) u konjunkciji sa Suncem i Jupiterom (car) govori o tome da je bila careva ljubavnica. Dakle, možemo da zaključimo da je Tito bio vanbračno dete Franje Josipa i neke dvorske dame.
Pošto se u horoskopu vidi apsolutno sve što se dešava u životu jedne osobe, neko će upitati da li se u Titovom horoskopu vidi izmišljena priča o radničkom poreklu. Sigurno da se vidi. U astrologiji Saturn opisuje radnike i radničku klasu, a Titov Saturn se nalazi u znaku Vage. Vaga je jedini znak u Zodijaku koji je predstavljen metalnim predmetom (vaga, terazije), pa otud priča da je metalski radnik (bravar).
A gde se vidi da je to izmišljena priča i da je opstala tolike godine? Veliku laž i veliku obmanu u astrologiji simboliše Neptun, koji se u Titovom horoskopu nalazi u znaku Blizanaca i pravi skoro egzaktan trigon sa Saturnom, Mesecom (poreklo porodice), kao i sa vrhom 4. polja (porodično poreklo takođe), što daje uspešnu (trigon) laž (Neptun) o njegovom poreklu (vrh 4. polja). Da je kojim slučajem Neptun bio u kvadratu sa Saturnom, Mesecom i početkom 4. polja, ta velika laž bila bi odavno otkrivena.
A da li se u Titovom horoskopu vidi da upravo astrolog otkriva istinu o njegovom poreklu? Tamo gde Vam se nađe Uran u horoskopu, laži u vezi sa tim poljem biće uvek otkrivene. U Titovom horoskopu se Uran (astrologija, astrolog) nalazi u njegovom 4. polju (porodično poreklo), što znači da astrolog (Uran) otkriva (Uran) istinu (Uran) o njegovom pravom poreklu (4. polje).
 
 
 
PRILOG TEKSTU
 
Titov tačan horoskop sam pronašao još 1996 godine. Ono što je mene lično bunilo u tom horoskopu je konjunkcija njegovog Sunca, Jupitera i Venere u njegovom 10. polju. Sunce (otac) u moćnoj konjunkciji sa Jupiterom i Venerom u znaku Bika (imanje, zemlja) govori o tome da je njegov otac bio vladar, ali u isto vreme i da je bio veliki zemljoposednik (Bik).
Ta dilema je prouzrokovana mojim nepoznavanjem istorije Habzburške monarhije. Razrešenje te dileme - Titov otac vladar (Sunce, Jupiter, Venera u 10. polju - polju vlasti) ali i veliki zemljoposednik - našao sam u knjizi istoričara A. J. R. Tejlora “Habzburška monarhija”, gde on kaže da su habzburške zemlje bile kolekcija nasleđenih poseda, a ne država, a da su Habzburzi bili vlastelini, a ne vladari!!!
Tada još nisam bio otkrio tajnu o stepenima, ali sada, iz ovog ugla, jasno je sledeće: Sunce (otac) konjunkcija Jupiter, Venera u znaku Bika (zemlja, imanje) opisuje oca vlastelina koji poseduje ogromno (Jupiter) imanje, zemlju (Venera), a Sunce na 8. stepenu (stepen kojim vlada znak Škorpije - nasledstvo) govori nam da su to nasleđeni (8. stepen) posedi (Bik)!
 
Desant na Drvar
 
Dana 25. maja 1944. godine, u ranu zoru, nemačke desantne jedinice izvršile su napad na Drvar, gde se u tom trenutku nalazio J. B. Tito, sa ciljem da ga uhapse i odvedu Hitleru. U toj, za Nemce neuspešnoj, akciji J. B. Tito je bio ranjen metkom u ruku.
Taj događaj može nam poslužiti kao jedan od astroloških dokaza da je datum njegovog rođenja (horoskop) koji sam pronašao tačan. Naime, da bi neko imao ranjavanje ruke prouzrokovano metkom (Mars), mora u svom natalnom horoskopu imati Mars (metak) u znaku Blizanaca (šake, ruke, ramena), Mars u svom 3. polju (isto šake, ruke, ramena) ili Mars u kvadratu sa Merkurom (ruke, šake, ramena). Jer, tranzitna planeta svojim tranzitom uvek nosi energiju svog natalnog položaja.
Dakle, tranzitni Mars u slučaju J. B. Tita svojim kretanjem nosi energiju natalnog Marsa u horoskopu J. B. Tita - Marsa položenog u znaku Blizanaca. Povrede (Mars) obično nastaju kada tranzitni Mars prelazi Ascedent (fizičko telo).
Dana 25.05.1944 godine, tranzitni Mars je bio na 1. stepenu Lava, dakle na stepen razlike od Titovog Ascedenta, što znači da je Titu toga dana sledila nekakva povreda. Dejstvo tranzita Marsa oseća se i čitav stepen pre punog aspekta (konjunkcija, kvadrat…). Pošto tranzitni Mars nosi energiju njegovog natalnog Marsa (povreda) u Blizancima (šake, ruke, ramena) on je tog dana bio ranjen (Mars tranzit Ascedent) u ruku. Preživeo je svakako zbog toga što se njegovo natalno Sunce (život) nalazi u konjunkciji sa Jupiterom (sreća, srećne okolnosti) - taj aspekt gotovo uvek spašava život…
 
 
Horoskop prve Jugoslavije
 
U horoskopu prve Jugoslavije (1.12.1918, Beograd, 19:56 CET) vidi se da će jedan od vladara te države biti osoba koja nije rođena na tlu te države. U horoskopu svake države vladara opisuje Sunce, kao i 10. polje. Sunce položeno u znaku Strelca (stranci) govori nam da će jedan od vladara te države biti stranac; Sunce je u trigonu sa Neptunom (špijunaža), što nam govori da je ta osoba vrhunski agent neke strane (Sunce u Strelcu) obaveštajne službe; Sunce u konjunkciji sa Venerom (omiljenost, ljubav) položeno u 5. polju (polje ljubavi) govori nam o tome da će taj vladar biti omiljen u narodu.
Deseto polje takođe opisuje vladara, pa vrh 10. polja u Ovnu (vladar Mars - rat) govori nam da ćemo imati vladara ratnika i da će taj vladar nositi neku vojnu titulu - maršal J. B. Tito…
Poreklo tog vladara opisuje 1. polje horoskopa prve Jugoslavije, jer to je 4. polje (poreklo) od 10. polja (vladar). Polje porekla vladara (1. polje) počinje u znaku Lava (vladar Sunce - kraljevi, vladari), što nam govori da je on vladarskog porekla; u tom polju nalazi se Neptun, planeta laži, obmana, sakrivanja, što znači da taj vladar krije tajnu (Neptun) o svom poreklu (1. polje horoskopa Jugoslavije je 4. polje - poreklo, od 10. polja - vladar).
Trigon (uspeh, sa uspehom) Neptuna i Sunca govori nam da on (Sunce) uspešno (trigon) za svoga života krije tajnu (Neptun) o svom poreklu (1. polje).

 

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Josip Broz Tito (politika)
« Odgovor #7 poslato: 02. Mart 2018. 21:53:08 »
     Sve je to ok... al meni ovo ni malo ne izgleda kao natal osobe koja je imala tako veliku moć & uticaj koju je Tito imao :mislilac: Može biti Vodolija (ima tog odredjenog uklapanja u opis izgled tog znaka) al ovo mene drugo čačka vl. :mcc: Saturn Devica u 6 polju pa :180: Jupiter iz 12 i realno po znaku oboje :90: vl. :as: Mars Strelac ... Gde je tu vladar, moćnik i sve ostalo što je bio za života...
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže ☆ swiss ☆*

 • Bibliotekar
 • * Ovaj može da menja Google *
 • ****
 • Poruke: 30289
 • Reputaciona snaga: 9
 • ☆ swiss ☆ has no influence.
 • Pol: Muškarac
Odg: Josip Broz Tito (politika)
« Odgovor #6 poslato: 02. Mart 2018. 21:48:58 »
     Ma jasno je meni da je skoro sve vezano za njegovu prošlost promenjeno i prilagodjeno "shvatanjima u uverenjima" koje je narod što lakše trebao da "proguta"... Možda je ovo tačno :mislilac: ko zna šta je prava istina :nempojam:

Ma njegov izgled u mladosti uopste ne lici na Bikivski izgled :lol:

Bas bi zeleo procitati sta imaju reci oni vicniji koji poznaju planete i politike itd
sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Josip Broz Tito (politika)
« Odgovor #5 poslato: 02. Mart 2018. 21:45:51 »
     Ma jasno je meni da je skoro sve vezano za njegovu prošlost promenjeno i prilagodjeno "shvatanjima u uverenjima" koje je narod što lakše trebao da "proguta"... Možda je ovo tačno :mislilac: ko zna šta je prava istina :nempojam:
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže ☆ swiss ☆*

 • Bibliotekar
 • * Ovaj može da menja Google *
 • ****
 • Poruke: 30289
 • Reputaciona snaga: 9
 • ☆ swiss ☆ has no influence.
 • Pol: Muškarac
Odg: Josip Broz Tito (politika)
« Odgovor #4 poslato: 02. Mart 2018. 21:37:26 »
Sa Jovankinim Suncem (jarac) na Titinom  :mcc: , voleo ju je, zasenila ga je njena lepota i mladost, odanost... a kad se pogleda da je skoro 30 god razlike medju njima bilo, pa sta mislite?
sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-

Van mreže ☆ swiss ☆*

 • Bibliotekar
 • * Ovaj može da menja Google *
 • ****
 • Poruke: 30289
 • Reputaciona snaga: 9
 • ☆ swiss ☆ has no influence.
 • Pol: Muškarac
Odg: Josip Broz Tito (politika)
« Odgovor #3 poslato: 02. Mart 2018. 21:24:59 »
     :mislilac: zanimljivo ... Sunce Vodolija ... a od kud mesto rodjenja Beč? Zar nije Kumrovec? 

Ima i na astrotheme isto : https://www.astrotheme.com/astrology/Josip_Broz_Tito


Uvek je se pricalo da je Austrijnac Nemac jer je taj jezik govorio tecno i to bas becki dialekt i akcenat. To su mnoge nemacke i austrijske diplomate rekle u sastansku sa njim itd. Zato nesto i ne sumnjama da je German pola Poljak, jer mu je majka Poljakinja Marija Broz - ek (znam poljaka ovde u ch koji su izbegli iz poljske koji se prezivaju Brozek a i Broz, svi neki lekari opste prakse ovde u blizini gde zivim.)

Istrazite pa vidite koliko istine ima, nemci postavili a sad koliko je tacno pojma nemam! U beckim arhivama kazu da ima i da je polu plemicke krvi.

Zna se dobro da Tito u Kumrovec nije isao svega par puta, i to je bilo lepo namesteno sve do u detalj da ne dodje do bruke.
sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: Josip Broz Tito (politika)
« Odgovor #2 poslato: 02. Mart 2018. 20:55:45 »
     :mislilac: zanimljivo ... Sunce Vodolija ... a od kud mesto rodjenja Beč? Zar nije Kumrovec? 

Ima i na astrotheme isto : https://www.astrotheme.com/astrology/Josip_Broz_Tito
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže ☆ swiss ☆*

 • Bibliotekar
 • * Ovaj može da menja Google *
 • ****
 • Poruke: 30289
 • Reputaciona snaga: 9
 • ☆ swiss ☆ has no influence.
 • Pol: Muškarac
Josip Broz Tito (politika)
« Odgovor #1 poslato: 02. Mart 2018. 20:16:37 »
Josip Broz Tito

Našao na Nemačkom nekom forumu o njemu (medju poznatima) i interesantno mi je da ništa nije napisano samo je stajalo kad je rodjen i gde!

Standard


Aequal

sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-