Autor Tema: 6 najjacih astro parova zodijaka  (Pročitano 444 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ☆ swiss ☆*

  • Bibliotekar
  • * Ovaj može da menja Google *
  • ****
  • Poruke: 30307
  • Reputaciona snaga: 15
  • ☆ swiss ☆ barely matters.☆ swiss ☆ barely matters.
  • Pol: Muškarac
6 najjacih astro parova zodijaka
« Odgovor #1 poslato: 08. Mart 2018. 11:26:12 »
1.
BlizanciVodolija

I Blizanci i Vodolije imaju ekstremne ličnosti koje se međusobno poništavaju. Oboje vole da žive na ivici i zato tako dobro funkcionišu. Strastveni su i ta strast je nešto na šta uvek mogu da se oslone kada stvari krenu nizbrdo. Blizanci žive spontano, dok su Vodolije veoma krute i organizovane. Zbog toga se tako dobro dopunjuju.

2.
VagaRak

Termin "srodna duša" nije nešto što treba olako koristiti. Međutim, kada se radi o Vagi i Raku, oni su par iz raja. Oni su oličenje ovog termina. Vagama je potrebna naklonost i potvrda drugih ljudi, a Rak je veoma brižno biće. Oboje su veoma emotivni i komunikativni i stalno razgovaraju o tome kako da im veza postane još bolja.

3.
VagaŠkorpija

Vage i Škorpije su najbolji prijatelji. Između njih postoji takva sinergija koju teško mogu naći u drugim vezama. Škorpije su veoma opsesivne i strastvene, dok Vage vole da su nečija opsesija i da budu voljene. Zato ovaj par tako dobro funkcioniše. Potrebno im je malo vremena da razviju osećanja jedno za drugo, ali kada se iskra zapali, ništa neće sprečiti taj plamen da gori sve jače i jače.

4.
DevicaBik

Retki su parovi čija hemija i povezanost mogu da pariraju Devici i Biku. Oni se toliko dobro povezuju u mnogim aspektima života. Dobri su poslovni partneri. Oni su kompatibilni ljubavnici i najbolji prijatelji. Bikovi su ambiciozni i okrenuti ka ostvarenju svojih ciljeva, dok su Device uravnotežene i jednostavne. Sjajno se slažu i praktično su nezaustavljivi.

5.
StrelacOvan

Od ovog para nema većih avanturista. Oni su radoznali i imaju prirodnu glad za uzbuđenjima. Ove lutalice u srcu uvek se prepuštaju svojoj unutrašnjoj radoznalosti za životom i svetom. Ne plaše se da iskorače iz svoje zone komfora. Veoma su pametna i strastvena stvorenja. Iako to ponekad može biti izvor sukoba, umeju dobro da se izbore s njima.

6.
RakRibe

Ovoj vezi nikada neće faliti saosećajnosti, osećajnosti i emotivne inteligencije. Oni uvek pronađu način da reše svoje emotivne probleme. Ne plaše se da vode duge i duboke razgovore. Iako možda izgledaju krotko i jednostavnog uma, imaju snažno srce. Uvek su u skladu sa svojim osećanjima i znaju kako da se ophode prema onom drugom.
Image source: tapoos.com
sve sto vidis lepo u meni to si ti,
sve ostalo sam ja!

***
U zlu bi se moglo naci dobra
samo kad se zlo ne bi menjalo nonstop i prilagodjavalo dobrom da ga upropasti.
***
Ne, neće ti saturn doneti mudrost ili nagrade za pretrpljenu bol. saturn hoće da te ubije. Za to što ste preživeli zahvalite se ostatku svoje karte, jer da je po saturnu, niko od nas sada ne bi bio ovde.

-vivi-