Autor Tema: Slaganje znaka VAGA sa ostalim znacima  (Pročitano 4800 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Slaganje znaka VAGA sa ostalim znacima
« Odgovor #4 poslato: 15. Oktobar 2011. 19:59:10 »
VAGA -- JARAC
Na zalost, ovo je jedna veoma neskladna kombinacija koja se u astroloskim krugovima ne preporucuje i to sa onim velikim "NE". Uostalom, kod Vas do izrazaja dolaze dve razlicite prirode, a to je ono sto se jasno uocava vec prilikom prvog susreta.
Ovo je kombinacija koja se retko pronalazi u prijateljskim odnosima, a jos redje u ljubavnim vezama. Ipak, ne treba zaboraviti da uz veliki napor i obostrano zalaganje postoji mala mogucnost za neki vid poslovne saradnje.
Osnovni problemi koji narusavaju Vas odnos i koji uslovljavaju neizbezan prekid proizilaze iz cinjenice da Vaga deluje suvise kolebljivo, neodlucno, nekonvencionalno, a zatim, problem je i u tome sto Vaga daje veliku prednost duhovnim, estetskim ili emotivnim kategorijama u odnosu na materijalne aspekte.
Sa druge strane, Jarac poseduje potpuno drugacije kriterijume, afinitete i stavove. On ume da bude veoma principijelan, konzervativan, uporan, hladan i neumoljiv. Jarac insistira na realnim stavovima, cvrsto nogama stoji na tlu i daje prednost materijalnim vrednostima.
Naravno, ukoliko postoji mogucnost neke kratkotrajne saradnje, Vaga obavezno treba da ispuni ulogu idejnog tvorca i narocito treba da upotrebi svoju kreativnost kako bi na jedan uspesan nacin sjajne ideje pretocila u materijalno opipljive rezultate. Na kraju, poruka za oboje glasi: nemojte ocekivati previse od ovakve kombinacije.
VAGA -- VODOLIJA
Ovo je jedna veoma interesantna, pozitivna i narocito skladna kombinacija. Znaci, rec je o dve veoma slicne prirode koje se fantasticno dopunjavaju. Ovu kombinaciju mnogi astrolozi preporucuju sa velikim simpatijama i ocekuju veliki uspeh kroz poslovnu saradnju ili u prijateljskoj i ljubavnoj vezi.
Oboje ste po elementu vazdusni, po principu muski, a po temperamentu -- sangvinicni znaci. U tom smislu, posebno se preporucuje kombinacija zena Vaga i muskarac Vodolija, mada i obrnuta kombinacija -- zena Vodolija i muskarac Vaga ne predstavlja nekakvu veliku razliku.
Naravno, ukoliko zelite da Vas odnos potraje sto duze, oboje morate uloziti veliku volju za postovanje zajednickih pravila i dogovora. Vaga kod sebe obavezno mora da koriguje neodlucnost, kolebljivost i emotivnu razuzdanost jer Vaga odise velikim zanosom i vrlo brzo "gubi kompas". Za uzvrat, Vodolija mora da nauci sta su obziri i mora da pokaze dovoljno razumevanja, emotivne topline i privrzenosti prema partneru.
Osobine koje svakako ulepsavaju Vas odnos su uzajamno razumevanje, optimizam, velika pokretljivost i potreba za velikim dopunjavanjem. Na kraju, naglasavamo da je Vasa kombinacija izuzetno pozitivna i da kod Vas postoji kontinuitet, bez obzira da li je rec o poslovnoj, prijateljskoj ili emotivnoj vezi.
 
VAGA -- RIBE
Na zalost, ovde je rec o jednoj veoma neskladnoj kombinaciji u kojoj preovladjuju velike razlike. Jednostavno, imate potpuno razlicite stavove o zivotu, ljubavi, kao i o nekim osnovnim zivotnim principima i vrednostima.
Medjutim, ne treba zaboraviti da uz obostrano veliko zalaganje postoje male sanse za neki vid uspesne poslovne saradnje ili za prijateljski odnos, dok su emotivne i ljubavne veze zaista izuzetno retka pojava.
U tom pogledu, nesto vise obecava kombinacija zena Ribe i muskarac Vaga, nego obrnuta kombinacija -- zena Vaga i muskarac Ribe. Istini za volju, ta druga kombinacija predstavlja izuzetno retku pojavu.
Problemi koji otezavaju odnos i koji neminovno vode ka prekidu prepoznaju se u onom trenutku kada Vaga postaje nepouzdana, nemarna, neodgovorna i, po malo neverna. Sa druge strane, Ribe mogu da budu preterano pesimisticke, destruktivne, neiskrene i dramaticne. Zaista je tesko pomiriti leprsavost, nonsanlanciju i razuzdanost jedne Vage sa zahtevima na kojima insistira osoba u znaku Riba, a to su emotivno zrtvovanje, odricanje i privrzenost.
Pri tome, treba razlikovati nijanse -- Ribe su isuvise dramaticne, a Vaga isuvise teatralna. Oboje imate veliki problem oko uskladjivanja zajednickih interesa i to se manifestuje kroz ceste promene raspolozenja, stavova i u odluka.
Na kraju, postoji jedna zanimljivost koja prati ovu kombinaciju. Ukoliko Vas vezuju nekakvi umetnicki, estetski, socijalni ili duhovni interesi, tada Vasa saradnja i partnerstvo obecavaju veliki uspeh.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Slaganje znaka VAGA sa ostalim znacima
« Odgovor #3 poslato: 15. Oktobar 2011. 19:58:41 »
VAGA -- VAGA
Svakako da je ovde rec o jednoj veoma zanimljivoj, neobicnoj, interesantnoj i leprsavoj kombinaciji. Vasa kombinacija predstavlja spoj dve identicne prirode i zbog toga za Vas vazi pravilo da se "slican slicnom raduje". Oboje ste po svom elementu vazdusni, po kvalitetu kardinalni, po principu muski, a po temperamentu -- sangvinicni znaci.
U astroloskim krugovima ovu kombinaciju mnogi preporucuju sa velikim simpatijama, bez obzira da li je rec o poslovnoj saradnji ili o prijateljskoj i emotivnoj vezi. Ukoliko vam je stalo da Vas odnos potraje sto duze, oboje morate imati dovoljno jaku volju za prevazilazenje zajednickih slabosti.
Problemi koji podrivaju Vas zajednicki odnos nastupaju onog trenutka kada Vam osecanja pomute razum, pa onda zaboravljate na osecaj privrzenosti, pripadanja i odgovornosti koju imate prema svom partneru. Oboje bi pored sebe trebalo da imate podsetnik o nekim osnovnim i vaznim pravilima zajednickog zivota.
Naravno, najvise ohrabruje cinjenica da se dve Vage fantasticno dopunjuju i da deluju veoma podsticajno na sve sto zajednicki zivot cini uzbudljivim, interesantnim i lepim. Uostalom, u ovoj kombinaciji veoma retko ili nikako ne dolazi do ozbiljnog prekida.
Posebno je zanimljivo da je ovo kombinacija koja na svoju okolinu ostavlja fantastican utisak i to tako da mnogi o vama pricaju sa velikim simpatijama i u superlativu, i da vas navode kao dobar primer za jednu izuzetno skladnu, veoma romanticnu i po malo neobicnu ljubavnu vezu.
VAGA -- ŠKORPION
Zanimljivo je da ova kombinacija predstavlja spoj velikog sarma i vrelih strasti. Naravno, ova kombinacija se preporucuje sa velikim simpatijama i od Vas se ocekuje veliki uspeh u poslovnoj saradnji ili izuzeto lep i skladan, prijateljski, poslovni ili emotivni odnos. U tom smislu, mozda nesto vise obecava veza izmedju zene Vage i muskarca Skorpiona, mada moze i obrnuto -- zena Skorpion i muskarac Vage -- a da to ne predstavlja neku veliku razliku.
Vaga odise beskrajnom srecom i zadovoljstvom kada pored sebe ima partnera koji joj poklanja zastitnicku ulogu, partnera koji deluje veoma podsticajno na njen senzibiliet i njenu emotivnu prirodu. Sa druge strane, Skorpionu narocito imponuje to sto pored sebe ima jednu izuzetnu partnerku koja ne samo da ostavlja snazan utisak svojom pojavom, vec poseduje i one predivne osobine kao sto su neznost, suptilnost, neiscrpni sarm, senzibilietet i zenstvenost.
Ipak, nikako ne treba zaboraviti da postoje i problemi koji otezavaju Vas odnos. Oni se javljaju u onom trenutku kad Vaga pretera u svojoj leprsavosti i razlicitim zabavama koje vec na prvi pogled podsecaju na flertovanje ili koketiranje. Svakako da i Skorpion ima svoju mracnu stranu -- on preteruje sa izlivima ljubomore, a kada neko povredi njegovu sujetu ili osecanja, postaje neumoljiv u potrebi za kaznjavanjem.
Skorpion poseduje "otrovne strelice" koje mogu da se aktiviraju u svakom trenutku, a narocito onda kada ih najmanje ocekujete. Oboje treba da shvatite da ukoliko Vam predstoji zajednicka drama ili ljubavni brodolom, to je iz razloga sto Vaga daje povod za ono sto ce Skorpion uciniti.
Epilog Vase ljubavne price je da Skorpion odlazi veoma razocaran, a Vaga ostaje veoma povredjena. Ovo je kombinacija koja obecava kontinuitet i zbog toga ucinite sve sto je potrebno da Vasa poslovna, prijateljska ili emotivna veza potraje sto duze.
VAGA -- STRELAC
Ponovo je rec o jednoj veoma interesantnoj kombinaciji, tako da se u astroloskim krugovima ova veza preporucuje sa velikim simpatijama. Uostalom, vazi pravilo da vecina astrologa ovu kombinaciju svrstava na top-listu. Naravno, tu listu sacinjavaju najuspesniji poslovni i saradnicki odnosi kao i najlepse prijateljske ili emotivne veze.
Pravilo je da kod Vas postoji uzajamno privlacenje vec prilikom prvog susreta i da jedno drugom veoma brzo upucujete izuzetne komplimente. Uostalom, oboje ste veoma otvoreni u izrazavanju svojih afiniteta, simpatija i emocija.
Nesto vise obecava kombinacija zena Vaga i muskarac Strelac, mada moze i obrnuta kombinacija -- zena Strelac i muskarac Vaga -- a da to ne predstavlja bitnu razliku. U svakom slucaju, jedna ljupka, zenstvena Vaga deluje veoma inspirativno na svog partnera i pri tome na razlicite nacine zadovoljava sve njegove potrebe za ljubavnim, zajednickim ili bracnim zivotom.Za uzvrat, Strelac uspeva da svojom muskom prirodom, a pre svega svojom zastitnickom ulogom stvori i obezbedi sve uslove koji su neophodni za harmonican odnos i za zajednicku srecu.
Naravno, ne treba zaboraviti da postoje i neki problemi koji otezavaju Vas odnos. Vaga u svom leprsavom raspolozenju lako zaboravlja na privrzenost i postovanje nekih zajednickih pravila ili dogovora. Pri tome, Vaga ne ume na najbolji nacin da kontrolise svoju potrebu za ucescem u razlicitim drustvenim i zabavnim dogadajima.
Sa druge strane, Strelac na sebi svojstven nacin ume da bude preterano impulsivan i da u naletu "niskih strasti" zaboravi na sve moguce kriterijume pristojnog ponasanja. Uostalom, Strelac sa velikom lakocom zaboravlja na stil, a cesto mu se zamera i to sto mu nedostaje diplomatska nota i taktizerska cud.
Ukoliko se u Strelcu probudi avantursiticki duh, onda ce Vaga utehu, razumevanje i paznju potraziti na nekoj drugoj strani. Na kraju, naglasavamo da je Vasa kombinacija izuzetno pozitivna i da kod Vas retko dolazi do pravog prekida.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Slaganje znaka VAGA sa ostalim znacima
« Odgovor #2 poslato: 15. Oktobar 2011. 19:58:15 »
VAGA -- RAK
Vec prilikom prvog susreta, romanticni Rak i senzualna Vaga osecaju uzajamne simpatije i dopadanje. Medjutim, to pocetno odusevljenje ne traje dugo, jer na drugi pogled stvari izgledaju potpuno drugacije i oboje dolaze do zakljucka da je bolje graditi prijateljsku vezu ili strogo poslovni odnos.
U svakom slucaju, ovo je kombinacija koja se u astroloskim krugovima ne preporucuje, a narocito kada je rec o ljubavnoj vezi. Naravno, ukoliko je rec o nekom poslovnom slucaju, ili o izuzetku, onda u tom smislu bolje je da kombinacija postoji izmedu zene Raka i muskarca Vage.
Osobine koje mogu da usrece jednu Racicu su sentimentalnost, neznost i plemenitost. Zatim, ona je sigurna da njen partner poseduje dobar stil i smisao za istancan ukus. Za tako nesto postoji fantasticna ilustracija, odnosno, zena Rak zivi u uverenju da je njen partner potvrdio svoj ukus upravo u onom trenutku kada je napravio svoj ljubavni izbor, ili, drugacije receno, njen partner je odabrao bas nju kao svoju lepsu polovinu.
Sa druge strane, Vagi imponuje to sto Racica poseduje pravu zensku prirodu i saznanje da je njegova partnerka izuzetno emotivna, nezna i romanticna. Uostalom, zena Rak ume da ocuva harmoniju ljubavnog i bracnog zivota, tako da Vaga izgleda presrecna jer pored sebe ima pouzdanu partnerku.
Na zalost, postoje neke osobine i problemi koji podrivaju Vas odnos i to se narocito manifestuje u trenutku kada Vaga iskazuje svoju nepostojanost, kolebljivost i neodgovornost. Sa druge strane, Rak zagorcava zivot svom partneru tako sto postaje suvise inertan, posesivan i tradicionalan.
Ipak, sve Vase mane mogu da se tolerisu na razlicite nacine osim osobine koja postaje fatalna za Vas ljubavni odnos, a to je zajednicka tvrdoglavost ili upornost koja se granici sa subjektivnim i emotivnim slepilom.
VAGA -- LAV
Mozete biti sigurni da se u astroloskim krugovima ova kombinacija preporucuje uz veliki aplauz, sa velikim simpatijama i uz poseban naklon. Uostalom, ovde su dozvoljene najrazlicitije varijante, bilo da je rec o poslovnim, prijateljskim ili emotivnim vezama. U tom smislu, mozda najvise obecava kombinacija zena Vaga i muskarac Lav, mada moze i obrnuta kombinacija -- zena Lav i muskarac Vaga, a da to ne predstavlja vidnu razliku.
Publika koja Vas posmatra sa strane vrlo brzo dolazi do zakljucka kako Lav stvara dobru priliku, zatim pokrece inicijativu i, na kraju, povlaci odlucujuce poteze u zajednickom odnosu. Medjutim, nemojte zaboraviti da sve ima svoj uzrok i posledicu, tako da ukoliko stvari tumacite na drugaciji nacin, dolazite do zakljucka da Vaga podstice one prve iskre i stvara emotivni fluid.
Vaga svojim neodoljivim sarmom i nekim nevidljivim nitima privlaci i pokrece isuvise teatralnog Lava na delovanje. Gledano sa strane, izgleda kao da Lav pokrece inicijativu, medjutim, istina zvuci drugacije jer Vaga je ta koja privlaci i lovi potencijalnog partnera u svoju ljubavnu mrezu. Naravno da se jedan Lav sa takvom istinom nikada ne bi slozio jer tako nesto za njega predstavlja pitanje sujete i dominacije.
Ono sto svakako moze da krasi i uvelica Vas ljubavni odnos je, sa jedne strane, muski princip Lava i njegova potreba da beskrajno fascinira, osvaja i ocarava svoju partnerku. Pri tome, on ima i potrebu da zastiti svoju partnerku od svih mogucih potresa i nasrtaja koji dolaze sa strane. Nasuprot tome, postoji zenski princip Vage, koja uziva u suptilnoj igri zavodjenja i narocito izrazava svoju predanost u duhovnom, emotivnom ili erotskom smislu.
Na kraju, naglasavamo i razlicite probleme koji opterecuju Vas poslovni, prijateljski ili ljubavni odnos. Zajednicka drama nastaje u trenutku kada Lav demonstrira preteranu egocentricnost, ekscentricnost, posesivnost i netoleranciju. Sa druge strane, i Vaga ima svojih slabosti koje ne samo da podizu nivo adrenalina, vec deluju kao ljubavna mora, zbog cega jednom Lavu sasvim sigurno pada mrak na oci.
Vaga pravi prekrsaje tako sto se preterano zabavlja igrom zavodjenja i narocito iritira Lava svojim nekontrolisanim koketiranjem. Vazno je da zapamtite da Vasa kombinacija obecava poslovni uspeh i ljubavni sklad ili ljubavnu harmoniju i kontinuitet.
VAGA -- DEVICA
U ovoj kombinaciji najcesce i najvise dolazi do izrazaja princip kontrasta. Kada se sretnu ova dva znaka vec na prvi pogled jedno drugom deluju ili veoma simpaticno, ili veoma antipaticno.
U astroloskom smislu, ponovo je rec o dve veoma razlicite prirode i zbog toga prvenstveno treba insistirati na nekim poslovnim odnosima, zatim na prijateljskim i, tek na kraju, na ljubavnoj vezi. U tom smislu, nesto vise obecava kombinacija izmedu zene Vage i muskarca Device, mada moze i obrnuta kombinacija -- zena Devica i muskarac Vaga, ali obicno taj odnos ne traje dugo.
Naglasavamo osobine koje mogu da ulepsaju i uvelicaju Vas zajednicki odnos: dobronamernost, postenje, korektnost i potreba za ocuvanjem materijalnih i duhovnih vrednosti. Svakako treba imati na umu da je Devica ta koja donosi realne planove i ocekuje zajednicki zivot, ali, istovremeno ona neprekidno budnim okom prati sve sto se desava sa njenim leprsavim partnerom.
Sa druge strane, Vaga je ta koja unosi ogromnu kolicinu emocija, radost, komfor i optimizam u zajednicki zivot. Podsecamo da postoje i velki problemi koji otezavaju Vas zajednicki odnos, a oni narocito dolaze do izrazaja kada Devica preteruje u svojoj sitnicavosti i u kaznjavanju. Zatim, ona je sklona preteranom moralisanju, tako da u ocima svog partnera deluje kao uskogruda, depresivna, monotona i emotivno uzdrzana osoba.
Svakako da i Vaga ume da preteruje u sebi svojstvenim osobinama, kao sto su neobuzdana leprsavost, emotivno koketiranje, a narocito u razlicitim igrama ili u eksponiranju svog sarma i zavodljivosti.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Slaganje znaka VAGA sa ostalim znacima
« Odgovor #1 poslato: 15. Oktobar 2011. 19:57:49 »
VAGA
Vaga poseduje istančan ukus, rafiniran stil i smisao za estetsko izražavanje. Veliku pažnju poklanja svom izgledu i kulturi ponašanja, pažljivo brine o kompletnom nastupu, kao i o kvalitetu veze sa okolinom.


VAGA -- OVAN
Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija koja se u astroloskim krugovima preporucuje svim srcem. Znaci, kada se sretnu temperamentni Ovan i leprsava Vaga, treba ocekivati nastavak ili novu epizodu u njihovoj poslovnoj, prijateljskoj ili ljubavnoj vezi.
Naravno, rec je o dve prirode koje se privlace vec na prvom susretu, na prvi pogled. Ponekad je dovoljan samo kratak susret da se osete varnice i emotivne iskre. Dakle, nije ni malo slucajno sto se u astroloskim krugovima Vasa kombinacija preporucuje sa velikim simpatijama i istovremeno se svrstava na top-listu najuspesnijih ili onih najlepsih i najinteresantnijih emotivnih veza.
U tom smislu, posebno se preporucuje kombinacija izmedju muskarca Ovna i zene Vage, dok, u obrnutom slucaju, za kombinaciju muskarac Vaga i zena Ovan postoje slabi izgledi za vremenski kontinuitet i trajnost ljubavne veze. Na Vasu srecu, postoji citav niz pozitivnih osobina koje Vas magnetski privlace i koje obogacuju Vas ljubavni odnos.
Ovan poseduje ogromnu hrabrost, pozitivnu i optimisticku prirodu i deluje zastitnicki i veoma pokroviteljski na svoju partnerku. A sa druge strane, Vaga poseduje atribute kao sto su ljupkost, sarm, zenstvenost, koketnost, suptilnost i neodoljivost. Uostalom, fizicka privlacnost i neodoljivost Vage je magnetska ili nevidljiva sila koja deluje na musku prirodu Ovna.
U slucaju da Vam je stalo da Vas ljubavni odnos potraje sto duze, Ovan mora da koriguje impulsivnost, surovost i odsustvo stila. Za uzvrat, Vaga mora da koriguje koketnost, leprsavost, nemarnost i pomalo jogunastu prirodu. U svakom slucaju, nemojte zaboraviti da Vasi najosetljiviji problemi proizilaze iz osecaja privrzenosti i ljubomore. Odnosno, kada dodje do ljubavnog brodoloma, problem je sto nekom od Vas dvoje nedostaje privrzenost, a druga strana kipti od nekontrolisane ljubomore.
VAGA -- BIK
Svakako da je ovo kombinacija koja ukazuje na velike slicnosti i na skladnu vezu koja postoji izmedju ova dva znaka. Naravno, ono sto vezuje Vasa dva znaka je zajednicka planeta Venera. Poznato je da se u astroloskim krugovima ova kombinacija preporucuje sa velikim simpatijama i da Vas prijateljski, poslovni ili emotivni odnos predstavlja primer za ugled.
U tom pogledu, kada postoji ljubavni odnos, toplo se preporucuje kombinacija izmedju muskarca Bika i zene Vage, mada moze i obrnuta kombinacija, izmedju muskarca Vage i zene Bika, ali uz odredjenu korekciju. Osobine koje narocito ulepsavaju i uvelicavaju Vas odnos su obostrana snalazljivost, iskrenost i potreba da jedno drugom pruzite one najvece ili najlepse zivotne vrednosti.
Ipak, ne treba zaboraviti da postoje i problemi koji narusavaju Vas odnos i oni se obicno javljaju onda kada Bik postane isuvise netaktican i grub, zajedljiv i posesivan. Sa druge strane, Vaga ume da preteruje sa osobinama kao sto su neodgovornost, kolebljivost i naglasena potreba za leprsavom zabavom.
Naglasavamo da ta leprsava zabava cesto podseca na flert ili avanturu. Znaci, Vaga na vreme mora da shvati da njen Bik nikad nece razumeti, dozvoliti, niti oprostiti, cak ni pomisao o avanturi, a kamoli nekakav pokusaj koji vodi u tom pravcu.
VAGA -- BLIZANCI
Spoj ova dva znaka predstavlja jednu veoma zanimljivu i neobicnu kombinaciju koja se preporucuje u najrazlicitijim varijantama poslovnih odnosa i narocito kroz razlicite varijacije u prijateljskim ili emotivnim vezama.
Ono sto se obicno desava vec prilikom prvog susreta, na prvi pogled, je uzajamno privlacenje i obostrane simpatije. Naravno, oboje ste veoma slicni i zbog toga svaki sledeci susret za Vas predstavlja veliko odusevljenje. Sustina je u tome da ste oboje po elementu vazdusni, po principu muski, a po temperamentu sangvinicni znaci.
Ukoliko Vam je stalo da Vam odnos potraje sto duze, oboje morate korigovati svoju leprsavost, nestalnost, lezernost i nekonvencionalnost. U astroloskim krugovima narocito vazi pravilo da se preporucuje kombinacija muskarac Blizanci i zena Vaga, mada, moze i obrnuta kombinacija -- zena Blizanci i muskarac Vaga, a da to ipak ne predstavlja neku veliku razliku.
Uostalom, kombinacija ova dva znaka odise obostranim razumevanjem i zajednickom potrebom za veoma aktivnom ulogom u drustvenom, javnom ili "spoljasnjem" zivotu. Ova kombinacija predstavlja sjajan izbor jer svako u svom partneru prepoznaje pozitivnu inspiraciju.
Znaci, Blizanci i Vaga uzivaju "punim plucima" u onoj lepsoj i zanimljivijoj strani zivota. Na kraju naglasavamo da Vasa poslovna, prijateljska ili ljubavna veza obicno dugo traje i da veoma retko dolazi do ozbiljnog prekida ili do potpunog razlaza.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/