Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 18277 puta)

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #386 poslato: 19. Jun 2019. 09:29:17 »
Kasnim sa Vestima... kriv izostanak interneta...

Utorak 18-06-2019 dan Marsa


Dan nam počinje sa Mesečkom u Jarcu koji ima trigon sa Uranom iz Bika, kvadrat sa Hironom iz Ovna, i posle odmara do kraja dana. Od ostalih aspekata i dalje na snazi Jupiter kvadrat Neptun i Saturn sekstil Neptun, a sam Neptun je stacionaran, jer uskoro kreće retrogradnim hodom. Popodne Merkur će imati konjukciju sa Marsom u Raku kod fiksne zvezde Arada, i tako udruženi će se spremiti za opoziciju sa Plutonom, ali o tome, sutra…

Noć nam počinje dosta mirno, možda i previše mirno. Vremenski uslovi pomažu da nekako utonemo u san, a snovi pak su čudni, teški, neobični. Sanjamo neke situacije i ljude koje nas vraćaju u detinjstvo. Neko možda sanja baku, neko svog deku, a neko svoju kuću na selu… Poruka sna je vezana ili za jednog starijeg člana porodice, ili pak za situaciju na radnom mestu koja nam već neko vreme predstavlja „kamenčić u cipeli“…

Jutro kreće užurbano, po malo nespretno, po malo nervozno. Puno toga smo isplanirali da ćemo uraditi u toku dana, ali ne računamo na Marfijev zakon koji nam se prikrada iza ćoške… Šta god da smo danas isplanirali da uradimo, i budemo krenuli da radimo, čak vrlo disciplinovano, skoncentrisano i raspoloženo, samo najednom će krenuti drugim, vrlo neočekivanim i ni malo poželjnim tokom. Moraćemo iz petnih žila da se potrudimo da ne budemo Etna i da ostanemo „hladne glave“.

Do podne već smo iskoristili ceo džak strpljenja i tolerancije, trudimo se kao da treba da osvojimo Nobelovu nagradu za mir da ostanemo pribrani i skoncentrisani na svoj posao. Ali, puno toga što je van naše kontrole će ipak povremeno da nas izbaci iz šina i moguće je da ćemo u par navrata doći u situaciju da razmenimo sa nekim ljudima par vrlo nezgodnih prideva, glagola i fraza… ovo posebno važi za one koji imaju direktan kontakt sa ljudima & klijentima na poslu. Fizički i psihički maraton izdržljivosti će biti u toku…

Od podne vremenski uslovi mogu da dosta utiču ne samo na raspoloženje, pa tako i na atmosferu na radnom mestu, posebno sa nadređenima (kod kuće sa ukućanima) već mogu da utiču i na zdravlje. Moguće su glavobolje, kijavica (alergijska napr) problemi sa vidom, ili šetajućim pritiskom, a moguće je da će se pojaviti i kiselina u želucu. Trebalo bi obratiti pažnju na signale koje telo šalje i nekako napraviti pauzu. U suprotnom, neće baš da bude dobro. Za one koji su na putu, ili koriste neko prevozno sredstvo, neka obrate posebnu pažnju u saobraćaju (!)

Popodne iako ćemo imati naglašenu potrebu da završimo sve što imamo od obaveza, prišunjaće nam se Marfi iza leđa i krenuće mnoge stvari nizbrdo. Želja da se pokažemo u najboljem svetlu, bilo nadređenima, bilo dragoj osobi, ili pak ukućanima, sada u toku popodneva će više ličiti na nemoguću misiju, jer nam neočekivane sitnice nikako neće dozvoliti da isteramo svoj naum do kraja. Svaki naš još snažniji pokušaj da se vratimo na željeni put će sve više i više da nas upravo odvlači od njega. Moguće je da će doći i do otvorenih sukoba sa nekima (koji isto tako očajnički pokušavaju da završe svoje obaveze) Ali… neda Marfi pa to ti je…

Predveče tenzija raste, posebno u porodičnim i emotivnim odnosima. Moguće su i teške, uvredljive reči, prebacivanja, kritike, neosnovane optužbe i sumnje. Posebno će u ovom periodu biti naglašen jaz razlika između generacija, jednostavno niko neće želeti (ni pokušati) da uspostavi smirenu i racionalnu komunikaciju, već će se prepustiti subjektivnom i dosta napadnom razmišljanju & ponašanju. Isto tako, u ovom periodu, ponovo ne samo što će vremenski uslovi da štete raspoloženju i zdravlju, već je moguće i da ćemo čuti neke vesti koje će nas jako uznemiriti ili pak jako zabrinuti, uplašiti ili rastužiti. Ne donosite nagle odluke (posebno ako želite da prekinete odnos sa nekim, zbog tih nekih informacija koje ste čuli…)

U večernjim satima bićemo na klackalici između pokušaja da nas je baš briga šta se sve loše dešava oko nas i u našem životu i s druge strane ljutnje i „kidanja“ upravo zbog istih stvari. Najednom će samo da nas zatrpaju brige, sumnje, strahovi, samo ćemo najednom da „padnemo pod led“ i da poželimo „da nas nema“… a ima nas, na žalost, i treba da nas ima, jer moramo u celoj toj gunguli da se setimo, da je sve prolazno, kako lepo, tako i ono ružno… Najbolje bi bilo ranije otići na spavanje, a pre toga malo provesti par minuta (i duže, naravno) u miru, tišini, možda uz neku laganu muziku, ili meditaciju (i ako je moguće zaobiđite večeru, već popijte neki čaj sa medom)
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #385 poslato: 17. Jun 2019. 14:39:40 »
Ponedeljak 17-06-2019 dan Meseca


Danas Mesečak ima samo opoziciju sa Suncem ~ Pun Mesec ~ i posle toga prelazi u Prazan Hod i predveče posle 18h prelazi u znak Jarca. Od ostalih aspekata i dalje na snazi Jupiter kvadrat Neptun i Saturn sekstil Neptun.

Noć nam počinje sa „teškom glavom“, puno toga nam se muva po mislima. Ni vremenski uslovi baš ne pomažu da se opustimo i lepo utonemo u san. Kada budemo uspeli da zaspimo, snovi će biti po malo teški i naporni. Tematika snova će nas po malo i brinuti i plašiti. Simbolika sna će ovog puta biti vrlo lična, pa vam neće biti od velike koristi konsultacija ni sa nekim Tumačem Snova, ni sa nekim sanovnikom.

Jutro nam počinje kao i svaki Ponedeljak… gunđamo na Ponedeljak, ali u isto vreme ubeđujemo sebe da ćemo ove nedelje postići ono što smo naumili i ostvariti zacrtane planove. Nervoza postoji, ali i odlučnost (da ne kažem inat) Malo na silu guramo sebe da radimo, da ne mislimo o brigama koje nam čačkaju sive ćelije. Stižu nam i neke vesti koje će nas pošteno izbaciti iz takta, a moguće je i da će malo situacija u kući sa rođacima (ili pak sa komšijama) i danas da bude pošten izazov „ostati pribran i miran“…

Do podne test „izdrži budale oko sebe“ je skoro gotov. Ocena „prošao kroz iglene uši“, jedva… ali i to je prošlo, vidno rasterećenje se oseća, nije prošlo, ali se ipak lakše diše. Puno obaveza i posla, a puno i poruka, poziva, razgovora. Svi traže savet, usluge, ili pak mi od nekoga tražimo pomoć. Užurban zenit dana koji dobro kombinuje nervozu i želju da se bude produktivan. Malo uz inat, malo uz iskustvo, malo uz pomoć sa strane, uspevamo da završimo neke poslove, ne baš sve, ali idemo ka tome, korak po korak. A i to je nešto…

Popodne lagano teče. Nikad da se velika skazaljka sata pomeri… Vremenski uslovi dodatno nekako usporavaju vreme. Moguće je da ćemo se čuti sa prijateljima, ili nekim rođacima, razmenjivaćemo ideje i planove koje imamo za nastupajuće Leto. Možda bude i nekog razgovora & dogovora vezanog i za neko putovanje, posetu, druženje. Razgovori mogu biti vezani i za starije ukućane, možda neki problem (kvar) u domu ili pak slabije zdravlje jednog roditelja. Mnogo briga, a malo saveta & rešenja.

Predveče, nedefinisano osećanje „život prolazi pored mene, a ja ne radim ništa pametno“ može malo da zasmeta u komunikaciji sa okolinom, Određen potuljeni bes i nezadovoljstvo trenutnom životnom situacijom se može najednom samo pojaviti, što će dodatno da oteža komunikaciju sa okolinom (posebno sa ukućanima, muškim…) Moguće je da ćemo u toku večeri morati da se posavetujemo i sa nekim stručnjakom (lekarom, advokatom, majstorom…) jer problem koji nas bude zadesio neće moći drugačije da bude rešen.

Uveče pojačane emocije, koje pokušavamo već neko vreme da držimo pod kontrolom, ipak uspevaju da pobegnu, pa je moguće da će ili neka situacija ili osoba (ili čak najbanalnija sitnica) samo najednom da u nama izazove vulkan emotivnih reakcija. To posebno važi za naš odnos sa lepšom & jačom polovinom (tj možda će izostanak te polovine u našem životu biti „inicijalna kapisla“ da ovako odreagujemo hiperemotivno) Određeno osećanje usamljenosti može da nas zatrpa, čak iako budemo u većem društvu.

Možda odlučimo da prošetamo. Moguće je da ćemo gledati druga nasmejana lica i želeti da i mi možemo isto tako da se opušteno ponašamo, bez osećanja krivice „da li smem da se radujem, a život mi je ovakav, nesavršen, besciljan, besmislen“ ili pak čak i ako to ne želimo, može nas obhrvati osećanje ljubomore što su drugi „srećni i uspešni“, a mi nismo… a nije da nismo, već je to samo jedna faza… ništa ne traje večno, to znamo i sami. Ali neki put jednostavno dođe taj „pad“ i realno, treba mu se prepustiti, jer što se budemo više borili da ne padnemo, taj pad će trajati duže, pa tako i bol i tuga koji ga prate…


Treba biti zahvalan na onome što imamo,
a ne da žalimo za onim što nemamo.
Ako imamo zdravlje, krov nad glavom, hranu na stolu, porodicu…
mi onda jesmo bogati
Jer mnogi drugi nemaju ili nešto od toga, ili ništa od toga…
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #384 poslato: 16. Jun 2019. 00:44:06 »
Nedelja 16-06-2019 dan Sunca


Dan nam počinje sa Mesečkom u Strelcu koji odmah sklapa opoziciju sa Venerom iz Blizanaca, pa ondak pravi pauzu do predveče, kada sklapa i konjukciju sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom i posle toga kreće u prazan hod. Od ostalih aspekata imamo Merkur u opoziciji sa Saturnom i trigonu sa Neptunom, kao i dalje Jupiter u kvadratu sa Neptunom.

Noć nam počinje sa zanimljivim snovima, čudna simbolika nečeg lepog što nas u realnom životu nervira ili nam donosi osećaj nelagodnosti. Sama poruka sna će biti vezana za nas same, da preispitamo sebe u odnosu na ono što zaista želimo & volimo ali ono što nam i zaistam realno, treba, i onoga što volimo & želimo, ali je više „traženje hleba preko pogače“ nego nešto što nam zaista koristi u životu (bilo da se radi o situaciji, bilo o osobi)

Jutro kreće isto tako „na 2 stolice“, i jesmo i nismo lenji, Nedelja je dan za odmor, ali nas čeka puno obaveza. Moglo bi da se desi da dođe do manjih nesporazuma sa ženskim članovima porodice, ili pak sa bliskom prijateljicom. Njihovo (ne)argumentovano neslaganje sa nekim našim planovima može mirno sunčano nedeljno jutro da pretvori u klasičnu borbu generacijskih razlika. Takođe, mogu da se u raspravi kritikom „potkače“ i naša lepša & jača polovina (ili pak i oni da se ubace u razgovor, pa da na kraju oni izvuku najdeblji kraj)

Prepodne lepa kreativna energija, ali potpuni izostanak koncentracije ili volje, ideja, motivacije da se sve to iz reči pretoči u delo. Moguće je i da će biti nekih rasprava sa komšijama, ili će planirani izlazak negde u šetnju da propadne, jer će neko od prijatelja da zove i otkaže dogovor. Svi oni koji danas moraju da rade (kao i uvek ~ svaka čast i srećan rad) mogu imati problema ili sa klijentima ili pak sa kolegama. Postojaće neke idejne razlike i nikako neće biti prilike da se nađe „zlatna sredina“ u pregovorima & dogovorima. Vrlo verovatno da će ceo taj projekat biti odložen do daljnjeg.

Od podne nekako se koliko toliko koncentracija vraća u normalu, ali pak sad se nalazimo u situaciji da nećemo imati sve ono što nam je potrebno da bi svoje ideje sproveli (napokon) u dela. Polako gubimo nadu da ćemo danas išta pametno da uradimo. Ali, neočekivana pomoć stiže od prijatelja (ili pak mlađe koleginice) te tako ipak uspevamo da odradimo željeno & započeto. U ovom periodu bi trebalo da obratite pažnju na ishranu, jer će vremenski uslovi biti takvi da će direktno uticati na varenje, ali i u isto vreme na blokadu izbacivanja štetnih materija iz organizma (što će naravno odmah da dovede do problema sa aritmijom, gušenjem i radom srca & pritiskom)

U toku popodneva, stižu nam vesti, od nekoliko osoba, neke vesti će nas ostaviti bez teksta, neke vesti će nas baš obradovati, a neke vesti će nam doneti glavobolju (i potencijalni čir na želucu) Neke vesti će biti vezane za jednog člana porodice, neke vesti za našu lepšu & jaču polovinu, a neke će biti vezane za finansije & posao. Nemojte se nadati da ćete danas uspeti da nađete rešenje za taj neki problem koji se pojavio, jer danas ni malo nije dan kada je moguće dobiti bilo kakav (pametan) odgovor ili naći dobro, dugoročno, rešenje za išta… Pustite, desilo se, pa se deslo, sutra je novi dan…

Predveče bićemo prvenstveno mentalno iscrpljeni. Možemo dobiti poruku & poziv od nekoga ko je daleko, na putu, na moru, i to će nas, makar na kratko, opustiti i oraspložiti. U ovom periodu ćemo možda imati manjih začkoljica ili sa nekim rođakom, ili pak sa komšilukom, ili pak ćemo imati problema sa mobilnim, kompjuterom, ili nekim kućnim električnim aparatom. On će terati jedno, mi drugo i… eto nerviranja na vidiku… Ne bi trebalo biti „sam svoj majstor“ jer ako i postoji problem, vrlo je moguće da će to što mi pokušavamo da popravimo, biti samo delić kvara, i da samo stručno oko majstora će moći i da nađe izvor kvara i da ga popravi (isto važi i za nesporazum sa rođakom & komšijom)

Veče nam protiče u oscilaciji raspoloženja. I dobro smo raspoloženi (verovatno zbog one vesti koju smo čuli pre par sati, ili pak jer smo imali ludu sreću i sami uspeli da popravimo malo pre spomenuti kvar) ili pak ćemo se nervirati, biti tužni i razočarani (opet zbog neke od onih vesti od pre par sati) Ponovno perispitivanje „kako, zašto, zbog čega, zašto ja…“ će nam zaokupirati misli večeras i vrlo je moguće da će koncentracija opet (zajedno sa raspoloženjem) da opadne i da će emotivni & psihološki premor da učini svoje, te ćemo tako nedefinisani da se spremimo na spavanje (ali teško da ćemo i uspeti tako lako da i utonemo u san… ide nam Pun Mesec… ali o tome, sutra…)
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #383 poslato: 15. Jun 2019. 01:03:50 »
Subota 15-06-2019 dan Saturna


Dan nam počinje sa Mesečkom u Praznom Hodu u Škorpionu. Menja znak od podne i prelazi u Strelca. Pred kraj dana imaće samo trigon sa Hironom iz Ovna. Od drugih aspekata imamo na snazi Saturn u sekstilu sa Neptunom koji pak ima kvadrat sa Jupiterom, dok će Merkur imati konjukciju sa Severnim Mesečevim Čvorom.

Noć nam počinje sa snovima koji nas vode negde daleko, u neku zanimljivu avanturu. Mnogo toga ćemo noćas usniti, mnogo toga će nas zbuniti (i vrlo je moguće da ćemo i u toku dana razmišljati o porukama) Više Kosmičke Sile imaju važnu poruku za nas, a odnosi se na naše želje & planove & ciljeve, jer nam uskoro stiže odgovor tj rešenje za njih.

Jutro nam počinje sa sa oscilacijama pospanog lenjivca i marljivog mrava. Započinjemo i po nekoliko poslova u isto vreme, pa onda sednemo, misli odlutaju, pa se onda trgnemo, pa brže bolje završavamo započeto. Svo vreme mobilni neće ćutati maltene ni minut. Stižu poruke, zovu prijatelji, dogovori, pregovori prepucavanja, preganjanja, šale, provokacije, razmena energija (i onih dobrih i onih loših, od svega po malo)

Možda ćemo u tom pregrštu informacija čuti i po neku lošu, koja će nas malo rastužiti (ili blago naljutiti) ali uz razgovor i priču sa drugima, vrlo verovatno da ćemo doći do rešenja kako da ispravimo taj problem.

Od podne novi nalet energije, želje da se sve dovede u red (odličan dan da se napravi reda malo u radnoj sobi, biblioteci napr i taman pronaći odličnu knjigu „za pred spavanje“) Dinamično prolazi lepo vreme, malo nam smetaju vremenski uslovi, ali pronalazimo rešenje i za to.

Možda čak dobijemo poziv da odemo negde, na neko otvaranje, koncert, ili pak dogovor oko večere u lepom restoranu. A možda nas iznenadi lepša & jača polovina sa nekim lepim poklonom (a ako ne on/ona, ondak neko od mlađih ukućana sigurno)

Popodne nam se malo usporava tempo i posla i druženja, pa tako nekako i vreme počinje da „mili“, kao da malo tonemo u neka sećanja i prošlost. Nećemo mi, ali nas nešto vuče unazad. Kreću misli same, slike se pojavljuju pred nama, Duša kao da nestaje u nekom dalekom, neistraženom lavirintu našeg srca…

Nedostajanje za nekim jednostavnijim, manje stresnim vremenima, boljim ljudima, iskrenijim odnosima, strastvenijim ljubavima, nas baca tamo-amo, kao ljusku oraha na uzurkanoj površini vode.

Predveče se raspoloženje malo popravlja, ponovo kreću poruke i pozivi dragih nam ljudi. Ponovo kreće pozitivna razmena energija, te tako ova tuga polako popušta, i ustupa mesto nadi, da će ipak sve nekako, da dođe na svoje mesto. U ovom periodu može da se desi da malo više odreagujemo na hranu ili neko piće (gazirano, previše slatko, gorko…) pa će nam provejavati manji bolovi u jetri & žučki, a možda nam crevca podignu pobunu na brodu Baunti… pa se zato pripazite da ne preterujete u teškoj hrani, odmorite malo organizam (a vi na dijeti pak, malo slobodno zgrešite, neće ništa da se desi)

U večernjim satima tenzija polako popušta, kako sa oscilirajućim raspoloženjem, tako i sa zdravljem. I dalje je po malo prisutna melanholija, ali uspevamo da se izborimo sa njom.

U ovom periodu možemo započeti neku filozofsku raspravu sa nekim, pa bi trebalo da povedemo računa da se ta rasprava ne zahukta previše, jer ovih dana, barem dok ne prođe Pun Mesec, ne valja nikako se svađati i donositi odluke, jer su one generalno sve potpuno bazirane na emocijama i subjektivnom doživljaju, pa bi mogli kasnije jako da zažalimo što smo nešto rekli, obećali ili odlučili…

Zato, bolje knjigu u ruke, ušušajte se lepo u krevetac i pustite mašti na volju, uživajte u dalekim krajevima, putujte u mislima i odmorite Dušu od ovog sivog monotonog sveta makar na kratko vreme.
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #382 poslato: 14. Jun 2019. 00:33:00 »
Petak 14-06-2019 dan Venere


Dan nam počinje sa Mesečkom u Škorpionu, koji će opet danas da ima pune ruke posla, imaće trigon sa Merkurom, pa trigon sa Marsom i Neptunom, pa sekstil sa Saturnom i Plutonom.

Takođe, danas imamo i Mars u trigonu sa Neptunom, kao i Mars konjukciju Severni Mesečev Čvor, kao i opoziciju između Marsa i Saturna, tj sekstil između Saturna i Neptuna, kao i kvadrat između Jupitera i Neptuna… Zanimljiv Petak bude…

Noć nam počinje sa snovima koji su u isto vreme i zanimljivi i teški. Puni nekih izazova, provokacija, prepreka, simbola. I dok snevamo, razmišljamo o svim tim ljudima i situacijama koje se smenjuju i šta bi one mogle da nam poručuju. Poruka sna će biti vezana za za nama bliske osobe, jednog člana porodice (starijeg) ili pak prijatelja (dugogodišnjeg) i nešto što će se njima desiti, a imaće posrednog uticaja na naš život.

Jutro nam počinje užurbano, opet na brzinu ispijamo kafu, u brzini zaboravljamo na ljučeve, mobilni, novčanik, pa se vraćamo kući i gunđamo u sebi (a možda i naglas) Ponovo će biti gužve oko nas, ali ovog puta, gužva nam neće smetati, nekako ćemo uspevati da se izolujemo od svega, pa i od potencijalnog stresa koji se podrazumeva prilikom obavljanja naših svakodnevnih obaveza.

Do podne mnogo toga će već biti zavšeno. Ali, može se desiti da se neočekivano pojave nove obaveze koje će malko da nam poremete raspored, ali stoički ćemo podneti pritisak i nastaviti da završavamo započeto, u isto vreme prikupljajući nove informacije i podatke koji nam mogu pomoći da brže odradimo posao.

Možemo očekivati i neplaniranu pomoć kolega ili prijatelja (ali pre onih mlađih, nego starijih) Od starijih ili pak nadređenih (ili pak ukućana) u ovom periodu možemo da očekujemo dosta napeto i čudno ponašanje, pa ih ako je moguće treba zaobići u širokom luku… Mogući su kratkotrajni problemi sa tehnikom, strujom ili manjim kućnim aparatima…

Popodne kao u košnici, vri pretis lonac. Zahuktava se sve oko nas, svi počinju da žure, da bi što ranije započeli dugo očekivani vikend. Ali, ne lezi vraže, situacije se tako ređaju, da što više žurimo, manje stižemo do onoga što želimo. To može malo da donese nervozu, ali opet, u isto vreme i onaj pozitivni inat „e nećeš vala“ koji ovog puta itekako može da nam pomogne da završimo sve što smo naumili.

U popodnevnim satima, užurbanost polako jenjava, košnica se polako usporava, sve nekako dolazi na svoje mesto, polako korak po korak sve dolazi na svoje. Moguće je da ćemo u ovom periodu dobiti zanimljiv poziv, ili pak ćemo sresti dragog prijatelja sa kojim se nismo dugo videli. Zanimljive vesti stižu ili od rođaka ili prijatelja koji žive u drugom gradu (zemlji)

U večernjim satima moguća je neočekivana poseta ili poziv koji će nam drastično promeniti raspoloženje. Velika oscilacija emocija i osećanja, od lepog, do lošeg, od optimizma, do pesimizma. Informacije koje budemo sada dobili mogu nam promeniti mnogo toga u životu. Ne donosite ishitrene odluke, još nije vreme za to (sačekajte da prođe Pun Mesec, to je za par dana)

U kasnim večernjim satima mogući su razgovori sa ukućanima ili dragom nam lepšom & jačom polovinom. Razgovori koji idu od detinjstva, pa do negde daleko u budućnost. Sve u cilju da se pronađe odgovor (smisao) zašto se neke situacije dešavaju trenutno tako kako se dešavaju. Možda ćemo dobiti delić samo željenog odgovora… jer još uvek nije vreme da saznamo celu istinu…
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #381 poslato: 12. Jun 2019. 23:54:36 »
Četvrtak 13-06-2019 dan Jupitera


Dan nam počinje Mesečkom u Vagi koji je u praznom hodu sve do ranih jutarnjih časova, kada prelazi u znak svog pada, znak Škorpiona. Od aspekata će imati samo opoziciju sa Uranom. Mars iz Raka će predveče početi da sklapa trigon sa Neptunom iz Riba.

Noć nam počinje dosta tiho, polako…  Snovi su... pa realno, ništa posebno. Uobičajeni, prepliću se priče iz realnosti i naše podsvesti. Nešto tipa „babi se snilo ono što joj milo“. Poruke teško da će biti ovog puta…

Jutro nam kreće možda i ranije od planiranog. Ćutke dremamo uz „prvu jutarnju“, razmišljamo o svojim brojnim obavezama, i polako nas hvata nervoza da li ćemo uspeti da stignemo to sve da odradimo. U toku prepodneva moguće je da ćemo doći u situaciju kada će nam na neki način biti ugrožena privatnost ili pak osećanje sigrunosti & komfora. Treba ostati „hladne glave“ i ne podlegati provokaciji.

Oko podne raspoloženje se menja, dobijamo važne vesti & informacije (najverovatnije vezane za posao ili finansije) Poziv & vest koji menjaju mnogo toga od planova (i to ne samo za današnji dan, ili ovu nedelju) možda od nekog komšije, bliskog prijatelja ili daljnjeg rođaka. Takođe u ovom periodu možemo imati problema sa tehnikom, internetom, mobilnim, ili pak samom strujom.

U popodnevnim časovima tenzija raste, kao da se nalazimo „između dve vatre“, znamo da ne treba da se nerviramo, a opet u isto vreme sve više i više faktora nam donosi razlog da se nerviramo. Nesuglasice sa bliskim prijateljima su moguće u ovom periodu, a moguće je i da će vremenski uslovi loše uticati na zdravlje (posebno onih koji imaju problema sa migrenama, vidom, slabijom cirkulacijom, sporim metabolizmom)

U večernjim satima emocije će biti vrlo naglašene, apsolutna dominacija osećanja nad zdravim razumom, jer će nas neka situacija ili osoba „čačnuti“ gde ne treba. Trenutak kada ćemo da uvidimo da nisu svi ljudi kao mi, i da ono što je dobro za nas, najverovatnije nije dobro za nekog drugog. Pojačan stres može doneti slabost i loše raspoloženje, iako ćemo uspeti da zadržimo masku „nije mi ništa, sve je ok“.

U kasnim večernjim satima pomalo se oporavljaju energije u nama, možda uz toplu reč drage osobe, dobronamerne kritike prijatelja, ili pak uz muziku, meditaciju, pa čak i neki dobar film, neki slatkiš ili dobru čašicu… polako prvenstveno psihički se oslobađamo pritiska, ali treba da imamo na umu da će uskoro, za par dana, biti Pun Mesec, tako da ma koliko želeli da se opustimo, izbacimo negativnu energiju i povratimo psihičku snagu, moraćmo da sačekamo njegov zenit koji će trajati od 17-06 do 21-06 tj do početka Leta.
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #380 poslato: 11. Jun 2019. 23:10:16 »
Sreda 12-06-2019 dan Merkura


Dan nam počinje sa Mesecom u Vagi koji će imati pune ruke posla danas, imaće kvadrat sa Merkurom (prenosi se od sinoć) pa kvadrat sa Marsom, pa sekstil sa Jupiterom, pa kvadrat sa Saturnom, pa trigon sa Suncem i na kraju kvadrat sa Plutonom. Posle toga (posle 18h) ulazi u Prazan Hod.

Noć nam kreće šušumigasto, a takvi će nam biti i snovi. Konfuzni, nedorečeni, čudni, budiće u nama neke nesvesne strahove, zebnje, sanjaćemo neke članove porodice možda (čak i one koji nisu više sa nama) Poruka sna će biti vezana za upravo dom, porodicu, ili pak naš osećaj sigurnosti i osećanje smislenosti života, koje smo počeli malo da gubimo u zadnje vreme. Moguće je da je odgovor koji tražimo & čekamo vrlo blizu…

Jutro nam kreće vrlo dinamično, užurbano, smotano. Žurimo, saplićemo se, gunđamo. Ni prva jutrarnja nije baš „legla“ kako treba. Pripazite se u prevozu, a moguće je i da ćete kasniti tamo gde ste krenuli. Mnogo toga danas prepodne će da bude „ko gluv i mutav na telefon“… Usijane glave na sve strane, svima nešto smeta, svi bi da se svađaju, svi na kraj srca… Gužve na ulicama, u prevozu, rečnik mnogih na kojima bi pozavideo svaki "kočijaš"... Koncentracija zlatne ribice koju je dodirnula električna jegulja…

Nervoza i napetost u toku prepodneva će biti za Ginisa. Samo najednom će da se uvuče „crv sumnje“ i za posao, i za novac, i za zdravlje, a tek koja „anakonda“ će da bude kad su prijatejlski & emotivni odnosi u pitanju. Čudan osećaj da nam se ne govori istina samo će još više da hrani te crviće i tu anakondu do podneva… Možda i stignu vesti koje će tek da rasplamsaju osećanja i subjektivni doživljaj svega.

Od podne, usijane glave se smiruju, i zamenjuju ih glave prepune kišnih oblaka i munja… Ćutanje, gunđanje u sebi, želja da se sklonimo od svega i svih, al nema šanse, brdo obaveza nam neda ni da dišemo kako treba, a ne da se sklonimo i „napunimo baterije“. Nadređeni će da teraju po svom, i na finjaka će nas podsećati da je kod njih naša plata, a kolegijalni odnosi će tek da budu napeti (posebno sa ženama)

Popodne će malo da bude bolje, imaćemo šanse za manji reset sistema. Oblaci i munje će se razići i na kratko ćemo moći opet da dišemo punim plućima. Stižu vesti (možda i izdaleka) koje će nam malo popraviti raspoloženje. Mogući su i neki razgovori oko nekog putovanja ili odmora. Može da se desi da nam imunitet malo oslabi u popodnevnim časovima, pa obratite pažnju na ishranu, sve umereno i po malo, ne žurite, niko vas ne juri…

Posle toga, predveče, polako popušta napetost, ali i neraspoloženje. Nekako smo „ravni“, ni šuplji, ni prazni, samo nam je nekako svejedno. Odmaramo, planiramo za sutra „šta nas sve čeka“, kalkulišemo sa vremenom, mogućnostima, namršteno posmatramo novčanik i u mislima „plovimo“ negde tamo daleko, negde gde je svet dobar, gde je sve opušteno, prirodno. Želimo da sredimo svoj život, ali smo svesni i da trenutno nemamo baš uslova za to. Malo ljuti, malo tužni, započinjemo razgovor sa ukućanima ili bliskim prijateljem, pomaže, ne puno, ali pomaže…

U večernjim satima premoreni, slušamo omiljenu muziku, vremenski uslovi taman pomažu da se potpuno isključimo od svega. Misli su i dalje konfuzne, oscilacija prekookeanskih valova nikako ne dozvoljava našem malom brodiću da pronađe svetionik i sigurnu luku. Ali, stižu poruke od dragih nam ljudi, reči utehe i razumevanja, podrške, saosećanja. Lepa energija se razmenjuje i polako i ljutnja i tuga popuštaju, duboke skrivene rane polako prestaju da peku, i Duša se lagano smiruje… pa makar za večeras…
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #379 poslato: 10. Jun 2019. 22:32:01 »
Utorak 11-06-2019 dan Marsa


Dan nam počinje Mesečevim Praznim Hodom kroz znak Device, a prelazi u znak Vage posle 3am. Posle toga, imaće trigon sa Venerom iz Blizanaca, opoziciju sa Hironom iz Ovna i inkonjukciju sa Uranom iz Bika i pred baš sam kraj dana imaće kvadrat sa Merkurom iz Raka. Danas takođe će i Mars započeti aspekt konjukcije sa Severnim Mesečevim Čvorom koja će trajati neko vreme.

Noć nam počinje po malo prazno, čak i dok spavamo shvatamo da to što sanjamo nema veze sa vezom i da se mozak jednostavno oslobađa viška informacija. Ali, pred jutro, tematika snova će se promeniti, i mnogi simboli i situacije u njima će početi da dobijaju veći smisao. Poruka će biti vrlo jasna, tj očigledna ~ ono što smo sanjali, to će nam se i desiti (bilo da je u pitanju situacija, ili vezano za neku osobu)

Jutro nam kreće lepo, osećamo da će danas da bude dobar dan, da ćemo danas odraditi sve što smo isplanirali, i da ćemo čak naći vremena za sebe i svoje drage osobe. Prijatni vremenski uslovi nam ne kvare planove, dobro smo motivisani i već od ranih jutarnjih časova razmenjujemo poruke ili vodimo „nadugačko i naširoko“ razgovore. Neki će biti vezani za baš snove koje smo sanjali, neki razgovori će biti vezani za neke vesti koje smo čuli, a neki će biti vezani za neku kupo-prodaju neke pokretne imovine.

Oko podne kreće mala košnica informacija, događaja, situacija, ljudi. Svi imaju nešto da kažu, pokažu, urade, pomognu, posavetuju, a i mi isto tako, pod ruku sa njima. Žustra ali lepa energija će kružiti oko nas i kroz nas. Može povremeno da odluta koncentracija (zbog neke malo „na 3 ćoška“ vesti ili osobe) ali vrlo brzo ćemo se opasuljiti i nastaviti dalje da obavljamo naše poslove. U ovom periodu možete očekivati i neke zanimljive situacije tipa „dežavu“ gde ćete se pitati da li ste već to rekli & uradili ili vam se to samo čini, a moguće je da će biti i nekog neočekivanog susreta sa osobom koju dugo niste videli.

Popodne i dalje dobra energija kruži naokolo, al možda malo i previše kruži, jer kako vreme odmiče, tako cela ta gužva počinje polako da nam troši „baterije“ i da nas nervira. Posebno na radnom mestu ili u odnosu na jednog člana porodice pojaviće se „pik“ u toku prepodneva da se „istera mak na konac“, što će biti zanimljiv krstaški poduhvat, s obzirom da ćemo tek kad bude kasno da shvatimo da nemamo sve informacije i da smo utrošili dragoceno vreme na nepotrebne razgovore ( tj. više prozivke i prepucavanja)

Predveče će malo sva ova neobična energija malo da splasne (ali ne puno… više će da liči na zatišije pred buru) Komunikacija će biti malo mirnija, bez mnogo nepotrebnih reči & poštapalica, onako jednostavno, konkretno, a povremeno i malo šturo za nečiji ukus. Takođe, u ovom periodu možemo da očekujemo možda čak i poziv na izlazak, ili da nam se neplanirano najave gosti. Druženje će biti lepo, lagano i opušteno. Puno šale, smeha, razmena ideja, planova, želja. Pripazite se da ne preterate sa težom hranom, slatkim ili alkoholom, nije danas dan za tako nešto.

Uveče, ono zatišije pred buru menja pravac, i polako se skupljaju kišni oblaci prepuni munja i gromova. Iz daljine čujemo tandrkanje i galamu. Komunikacija u ovom periodu može malo da se zaoštri, posebno sa ukućanima ili dragom nam našom lepšom & jačom polovinom. Emocije će najednom da se aktiviraju i svaki naš (a i njihov) postupak će biti „okupan“ subjektivnim doživljajem. Inicijalna kapisla čak može biti totalno besmislena sitnica, koja bi u normalnoj situaciji prošla zasigurno neopaženo. Ali, ne i večeras… spremite se za Okršaj kod Ok Korala… ili pak pokupite svoje pinkle na vreme i ušunjajte se u svoj krevetac… za svaki slučaj…
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #378 poslato: 10. Jun 2019. 13:45:36 »
Ponedeljak 10-06-2019 dan Meseca


Danas Mesečak sklapa sekstil sa Marsom, opoziciju sa Neptunom, kvadart sa Suncem, trigon sa Saturnom, kvadrat sa Jupiterom, trigon sa Plutonom. Isto danas i samo Sunce će imati opoziciju sa Jupiterom. Bude baš dinamičan i po malo naporan dan…

Noć nam počinje sa konfuznim snovima, teškim, po malo napetim, a možda i „agresivnim“. Nerviramo se, žurimo negde, tražimo nešto, i stalno se vrtimo u krug i vraćamo se na početak. Probudićemo se više umorni nego što smo bili kada smo legli da spavamo. Poruka sna će biti vezana za neki problem koji nam se periodično vraća & dešava, a vezan je ili za finansije ili za zdravlje.

Jutro počinje dosta užurbano, obaveze se polako gomilaju i celo prepodne ko na pokretnoj traci, jedan posao odrađen, drugi već čeka. Isto tako, poruke & vesti (čestitke, želje, pozdravi, što bi rekli radio voditelji) samo pristižu. Moguće je da će nam se javiti neki bliski prijatelj sa zanimljivim informacijama, ali pazite da razgovor sa njim (njom) vas ne odvuče od vaših obaveza i poremeti vam malo planove i organizaciju, jer ćete posle teško da se vratite u isti ritam rada.

Oko podne organizacija i koncentracija osciliraju kao na klackalici, te malo „koji sam ja sam sebi genije“, te malo „imam li ja mozga uopšte?“ tako da bi trebalo da pokušamo da se skoncentrišemo i ne nerviramo toliko, jer u suprotnom ćemo početi vidno da „gubimo konce“ što će tek dodatno da nas izbaci iz takta (i to ne samo nas, već i naše ukućane tj nadređene) Moguće su usputne razmirice i prepucavanja, jer će nekako svi da budu kao dobro raspoloženi, a u isto vreme će jedva čekati priliku da „bocnu“ sa nekim „komentarom“ i tako započnu „razgovor“…

U toku popodneva bićemo po malo već kao „izduvani balon“ ali ćemo se truditi da završimo započete poslove i smanjimo svoje obaveze. Mogu nam stići i neke vesti koje će nas dodatno smoriti, neko će biti u problemu i bićemo im potrebni kao Draga Saveta. Želećemo da pomognemo, ali u isto vreme ćemo gledati da nekako uštedimo i svoje „baterije“ te ćemo opet da se klackamo između odgovornosti prema dragoj osobi, i odgovornosti koju imamo prema samom sebi.

Predveče ćemo doći u situaciju gde ćemo morati da promenimo neke naše životne prioritete, posebno što se tiče finansija (u smislu pokretne imovine) i što se tiče odnosa sa nama bliskim ljudima (pored partnerskih, takođe „na tapetu“ i rođački odnosi) Zapašćemo u vrtlog preispitivanja svega i svakoga u našem životu, ali i preispitivanje sebe. Obrni-okreni, tražićemo razlog zašto nam je nešto toliko važno da imamo & dobijemo, čak iako nonstop nailazimo na prepreke da dođemo do toga nečega (ili nekoga) Moguće je da ćemo i doneti neke važne odluke koje nam se neće dopasti, ali ćemo ih prihvatiti kao nužno zlo.

U večernjim časovima će i dalje provejavati osećanje da nismo dovoljno dobri, te nam zato ne ide nešto (ili ništa) od ruke. Uvećana samokritičnost će vidno uticati na naš odnos sa okolinom i želećemo da budemo malo sami ako je to moguće (a i mnogi iz naše okoline će se isto tako boriti sami sa sobom, te ni oni neće biti nešto preterano rasoploženi za druženje) Moguće je da u ovom periodu malo i odregaujemo na promenu vremenskih uslova, pa da osetimo blagu nesvesticu, umor ili pak kod nekih se može pojaviti problem sa glavoboljom, pritiskom i aritmijom, propraćenu gušenjem i težinom u grudima, te bi bilo poželjno ranije otići na spavanje.
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #377 poslato: 08. Jun 2019. 21:37:02 »
Nedelja 09-06-2019 dan Sunca


Dan nam počinje sa Mesečkom koji je prešao u znak Device, Venericom koja je prešla u znak Blizanaca. Mesečak će imati trigon sa Uranom iz Bika, sekstil sa Merkurom iz Raka, a Sunce iz Blizanaca će imati kvadrat sa Neptunom iz Riba.

Noć nam kreće nemirno, emotivno i psihički preumorni da bi lako zaspali, vrtimo se po krevetu, dremamo, ustajemo, menjamo stranu jastuka u nadi da će ta strana da nam podari odmor i po neki (normalan) san. A snovi, ako ih i bude, biće vezani za sve ono što nam donosi emotivni izazov u životu, tj sve ono što mi želimo, a realnost nam baš i ne dozvoljava da imamo.

Jutro nam kreće užurbano i po malo nervozno. Brinućemo se (ne)potrebno oko nekih sitnica, žuljaće nas neke informacije, ili poslovne obaveze, pa i ljudi celo prepodne. Kako god da se okrenemo, sve na prvi pogled deluje dobro, ali neki čudan osećaj da će problem samo da iskoči ko Čupko iz kutije nam neda mira. Kako vreme odmiče, tako stižu sve više i više informacije koje par puta moramo da proverimo, posebno ako dolaze od mladih ljudi ili žena.

Oko podne može da nam se desi da budemo dosta emotivni i subjektivni u odnosu sa drugima (a i drugi prema nama) pa treba da povedemo računa da ne slušamo samo srce i instinkt, već i malo pamet i logiku. Isto tako, vesti od rođaka ili bliskih prijatelja nas mogu malo uznemiriti (i u lošem i u pozitivnom smislu, kako ko, sve zavisno gde im je ovaj tranzitni Mesec) U ovom periodu pojaviće se situacije & osobe sa kojima ćemo imati neke razgovore vezane za finansije, posao ili zdravlje.

Popodne će situacija malo da živne, laganiji i veseliji razgovori sa ljudima oko nas, vraćaju nam dobro raspoloženje i motivaciju. Možda u ovom periodu nam stignu i neki gosti, ili nas neko pozove na izlazak i treba da ga prihvatimo i malo „izluftiramo“ van naša „4 zida“. Dinamika raste vremenom, te tako možemo da očekujemo i da će nam se javiti neke osobe sa kojima se nismo dugo čuli ili pak ako smo van kuće da ih neočekivano i sretnemo. Prisećanje na lepu zajedničku prošlost će dodatno da popravi raspoloženje.

Predveče dobro raspoloženje polako počinje da splašnjava, počinje da nas hvata neka seta, blaga napetost, onaj osećaj „jao sutra je Ponedeljak“ (pa za one koji trebaju na posao, nerviranje jer znaju šta ih čeka tamo od stresa, a za one koji traže posao, nerviranje jer ne mogu da ga nađu) Počeće da nas opet zamaraju raznorazne ideje, misli, planovi, sve ono „šta bi bilo da je bilo“, ali će sve biti nekako nedorečeno, nedovoljno argumentovano i obrazloženo, potraga za istinom i željenim odgovorom trajaće celo veče (a možda i noć)

Moguće je da ćemo upati u raspravu sa ukućanima ili prijateljima, jer će svako da ima argument, ali iz svog ugla gledanja, a niko se neće naći na istim talasnim dužinama… barem ne večeras… Pokušaj da se okrene vodenica na našu stranu neće uraditi plodom, a moguće je da ćemo upasti u zbrkanu raspravu oko toga šta je loše, umesto da se skoncentrišemo na ono dobro. Isto tako pred sam kraj dana moguće je da ćemo zarad boljeg raspoloženja i lakšeg sna, malo da obmanemo sami sebe i da ubedimo sebe da je to što nas brine u stvari potpuno nevažno… što možda jeste, a možda i nije istina…
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)