Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 20013 puta)

ganci i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42001
 • Reputaciona snaga: 35789
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #440 poslato: 05. Septembar 2019. 13:51:52 »
Četvrtak dan Jupiter
~ 05-09-2019 ~Današnji Jupiterov dan nam počinje sa Mesečkom u Praznom Hodu na samom kraju znaka Škorpiona.

Pred jutro prelazi u znak Strelca, ali do kraja dana neće imati ni jedan aspekt sem trigona sa Hironom iz Ovna.

Od ostalih tranzitnih aspekata za ovaj Četvrtak imamo Merkur iz Device da sklapa lepi trigon sa retrogradnim Saturnom iz Jarca.

Današnji dan će nam biti okrenut razgovorima i savetovanjima, pomaganju i činjenju dobrih dela.

Na poslu dosta mirna atmosfera, radi se, traže se saveti, isčekuju se neke važne informacije vezane ili za poslovne ugovore ili pak finansije.

Kolegijalni odnosi dosta dobri, a čak i odnos sa nadređenima će danas biti vrlo zadovoljavajuć. Nekako svi gledaju svoja posla, ali pronalaze vremena da priteknu u pomoć ako je to potrebno.

Dobra koncentracija i solidna organizacija, kao i pozitivan stav da se ništa ne prepušta slučaju, već da se obrati pažnja na sve detalje, će učiniti da svoje poslovne obaveze danas završimo do kraja i da čak pronađemo malo vremena i da odmorimo.

Za one koji su u potrazi za poslom, moguć je poziv za razgovor, ili će pak neki bivši kolega, ili prijatelj imati važne informacije vezane za neki poslovni konkurs koji se uskoro održava, te će tako upornost i strpljenje možda čak već danas da budu nagrađeni.

U kući takođe solidna situacija. Moguće je da ćemo dobiti vest od nekog komšije, rođaka ili dugogodišnjeg prijatelja vezano za neke informacije koje nam trebaju da bi brže rešili neke birokratske obaveze koje imamo vezano za našu (ne)pokretnu imovinu.

Razgovori sa ukućanima, traženje saveta, rešavanje nekog velikog problema ispuniće nam dan (posebno za nas koji smo stalno kod kuće, ili radimo od kuće) Danas je odličan dan da se radi po kući, sređuje, popravlja, usavršava, unose novi dekorativni detalji, ili jednostavno da se napravi kompletno tumbanje nameštaja po sobama.

Moguće je pak da se aktivira „mač sa 2 oštrice“ od sedenja u ta „4 zida“ i da usled jednolične atmosfere, Duša odluči da odluta malo u prošlost, pa da povede i misli sa sobom, i da nam tako na neko kraće vreme donese setu i tugu, ali na sreću, pa će to brzo da prođe, jer ćemo danas da dobijemo poziv ili za izlazak ili će nam se najavti dragi gosti.

U međuljudskim odnosima današnji dan će biti malo manje emotivan, ali ipak će postojati sklad i razumevanje.

To će mnogima da pomogne da reše neke nesporazume sa jačom im lepšom polovinom, jer će emocije moći da se ostave po strani, ali će i dalje da postoji poštovanje i prihvatanje tuđeg mišljenja.

Za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, danas bi mogli da čuju neke zanimljive informacije vezane za svoju simpatiju, ili pak da im se javi zajednički prijatelj u nameri da pomogne ili posavetuje.

Moguć je i kraći izlazak i upoznavanje zanimljivih ljudi, a za neke današnji dan će biti okrenut ili razmišljanjima o bivšoj ljubavi ili pak konkretnom kontaktu (pa i susretu) sa tom osobom.

Što se zdravlja tiče, danas bi trebalo da obrtimo pažnju na slatko, ljuto i masno i da zaobilazimo testo, hleb, ili neke egzotične kuhinje. Jednostavno današnji dan nikako nije za bilo kakvo preterivanje u hrani, ali i pićima.

Čak treba da umereno unosimo i tečnost u organizam (i opet mi kafopije smo na tapetu da malo smanjimo omiljeni nam naš napitak) i čak bi bilo bolje uzimati danas čaj nego vodu. A ne bi bilo ni loše odraditi manju detoksikaciju organizma sa nekim voćem.

U toku dana su moguće manje glavobolje, problemi sa vidom i teže regulisanje telesne temperature koja može da donese osećanje malaksalosti i bezvoljnosti.
Lenormand Dnevna Karta
~ 35 Sidro ~Dnevno otvaranje : osećanje melanholije i nesigurnosti će da provejava ceo dan.

Talasi na moru su jaki, brod se ljulja, sidro ga samo pridržava da ne odpluta negde na pučinu. Tako će i danas da se osećate najverovatnije, kao da povremeno gubite tlo pod nogama.

Kontakt sa nekom važnom osobom od koje zavise neke vaše (poslovne, privatne) odluke.

Danas na testu će da bude i vaša snaga, pa tako može da bude ili puno posla na radnom mestu, ili obaveze prema domu i porodici, ili pak pad imuno sistema koji će vas naterati da malo više povedete računa o sebi.

Prilagodjavanje je osnovna reč za danas, plivajte, ali ne dozvolite da potonete, ako je udarac sudbine jači nego što ste očekivali. Sutra je novi dan.

Za sve one kojima je ovako ime ili pak dolaze u kontakt sa ljudima koji se ovako zovu, sledi vrlo zanimljiv dan danas.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42001
 • Reputaciona snaga: 35789
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #439 poslato: 05. Septembar 2019. 13:46:57 »
... kasnim ...

Sreda dan Merkur
~ 04-09-2019 ~Današnji Merkurov dan nam počinje sa Mesečkom u Škorpionu koji se malo pecka na spaljenom putu i u toku noći sklapa lagani sekstil sa retrogradnim Saturnom iz Jarca, pa završava peckanje po Spaljenom Putu.

Posle toga sklapa sekstil sa Venerom iz Device, pa lepi trigon sa retrogradnim Neptunom iz Riba, da bi oko podneva sklopio sekstil sa retrogradnim Plutonom iz Jarca i prešao u Prazan Hod.

Od ostalih aspekata, imamo Sunce kazimi Merkur na 12° Device i opoziciju između Venere u Devici i Neptuna iz Riba.

Posao danas će nam ići dosta lako, čak možda i previše lako, pripazite se da ne previdite neki detalj.

Ako vam se čini da sve ide po planu, ipak zastanite i proverite sve informacije i podatke, moguće je da se u međuvremenu potkrala jedna mala greška.

Na sreću, podrška ili mudar savet stiže od starijeg kolege ili čak nadređenog. Danas od njih možemo da saznamo i neke vrlo važne informacije, možda čak i informacije koje još nisu spremne da izađu zvanično u javnost. Ali, pripazite se, upravo ova poverljiva informacija vas stavlja na test kod te osobe, te gledajte da ne govorite nikome ništa.

U kući, situacija oscilira između „maziću te i paziću te i zvaću te Đole“ do onoga „dok si pod mojim krovom…“ što naravno može da utiče na raspoloženje (pa samim tim i na zdravlje)

Važne vesti vezane ili za jednog roditelja ili pak nekog rođaka stižu i prvo će nas ostaviti bez teksta, a posle ćemo ipak da se (donekle) obradujemo za tu osobu, jer „bolje išta nego ništa“ kaže stara narodna…

Moguće je da će nas neko pozvati u goste ili pak da će nam stići neočekivani gosti u popdnevnim ili večernjim satima. Moguće su blage oscilacije u raspoloženju zbog tema razgovora koje budemo imali sa njima, ali generalno prijatno vreme provedeno u društvu dragih ljudi.

Na privatnom planu, za one koji traže srodnu Dušu, danas baš i nije najbolji dan da započinju bilo šta konkretno & ozbiljno, jer još uvek nemaju baš sve informacije vezane za simpatiju.

Ne brzati i ne donositi subjektivne zaključke i odluke, posle će vam biti krivo.

Za one koji imaju pored sebe njihovu jaču lepšu polovinu, današnji dan baš i neće biti „leptirići i cvetići“ i može da donese puno nerazjašnjenih informacija i nedefinisane razgovore (koj traju predugo, a ne vode nikuda) Dan jeste povoljan da se pravi „za i protiv tabela“ ili nije i povoljan dan za veće odluke o budućnosti samog odnosa.

Na zdravstvenom planu, na „tapetu“ danas od svega po malo… Na udaru će biti direktno imunitet i lična „Ahilova peta“ što se tiče slabe tačke, nekome će to biti krajnici, nekome želudac, nekome crevca (posebno ono debelo)

I dalje naravno (barem dok smo u periodu ovog stelijuma u Devici) moramo da vodimo jako računa o svojoj ishrani „Zdravlje na usta ulazi“ ne kaže se džabe, pa tako ishrana i dalje treba da bude umerena, ali češća, manje porcije, sa puno svežih namirnica, uz neki čaj ili prirodni (gusti) sokić.
Lenormand Karta za Sredu
~ 22 Raskršće ~Dnevno otvaranje : danas je dan kada ćete uzet kantar u ruke i odmeravati ZA i PROTIV nekoga ili nečega.

Ne mora da znači da ćete biti neodlučni, već ćete jednostano želeti da budete sigurni u svoju odluku, pa ćete možda i tražiti savet neke mudrije & iskusnije osobe.

Možda odlučite da prošetate po kraju, da odete na kraći put… ili da u mislima odlutate u zemlju Nedodjiju i malo odmorite od svakodnevnih obaveza… čudni su Putevi Gospodnji… prepustite se intuiciji da vas vodi danas.

Ako vam je ime ili dolazite u kontakt sa osobama koje se tako zovu, danas ćete imati prilike da dobijete važne informacije koje će vam promeniti neke (posebno poslovne) planove.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42001
 • Reputaciona snaga: 35789
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #438 poslato: 03. Septembar 2019. 11:50:51 »
Utorak dan Mars
~ 03-09-2019 ~Današnji Marsov dan nam počinje sa Mesečkom koji iz Vage prelazi u znak svog pada, znak Škorpiona. Od podne prvo ima opoziciju sa retrogradnim Uranom iz Bika, zatim predveče sklapa sekstil sa Suncem, Merkurom i Marsom iz Device ~ danas takođe i Merkur konjukcija Mars na 10° Device. Kao i uvek, najdinamičniji dan u nedelji i ovog puta će nam doneti puno zanimljivih situacija.

Danas, biće zaista puno posla, kako privatnih obaveza, tako i na radnom mestu. Ne treba klonuti duhom, već hrabro se uhvatiti u koštac sa svim i uspeh je tu.

Oni koji su u potrazi, danas mogu dobiti neplanirano poziv na razgovor ili čak potpisati ugovor koji će biti i bolji od onoga što su očekivali.

Za one koji već rade posao koji vole, današnji dan će biti pun izazova, ali pozitivnih. Pomoć i saradnja sa kolegama i kolegnicama će učiniti da atmosfera na radnom mestu bude pozitivna i da svako završi svoj posao kako treba.

Da bi se izbegle greške usled brzanja, danas je jako važno biti oprezan i obraćati pažnju na se (ne)moguće detalje. Takođe, u popodnevnim časovima, moguće je neočekivano poboljšanje finansijske situacije (nadrešeni odlučio da da povišicu, bonus, ili pak neko vraća neku pozajmicu)

U domu takođe puno obaveza. Zuji k’o u košnici. Svi imaju neke planove i ideje, ali to ne mora da znači da su oni i istog cilja & razloga. Pripazite se da u „žaru borbe“ oko toga šta će se sve danas odraditi se ne povredite, ili pak da u razgovoru sa ukućanima ne uletite u nepotrebni konflikt ili oko organizacije ili pak oko nekih finansijskih zavrzlama.

Danas je moguće ostvariti neke promene vezane za uređenje doma, makar u vidu promene rasporeda nameštaja u stanu. Naravno, najbolje bi bilo konsultovati Feng Šui majstora kako bi na pravi način usmerili tok pozitivnih energija i neutralisali negativni uticaj podzemnih voda.

Dolazak majstora zbog neke popravke, ma koliko na prvi pogled zadavala glavobolje zbog troška, na kraju će izaći na dobro i to više od očekivanog. Kontakt sa osobama koje nose radno odelo, pa je moguć i kontakt sa poštarom, ili radnikom iz zelenila, a možda čak i kontakt sa lekarom koji će doći u kućnu posetu (nadam se prijateljsku, a ne poslovnu)

Danas je dobar dan za planiranje neke kupovine (mobilni, manji apart za kuhinju, ili neki električni aprat…) ali realizacija tih planova je povoljna tek sutra, tj kupovina & potpisivanje kupo-prodajnog ugovora.

Što se tiče ljubavi, za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, danas možda preko prijatelja ili kolega, ili potpuno neočekivano na nekom mestu (u banci, na pijaci, prodavnici, ambulanti…) mogu upoznati vrlo zanimljivu osobu. Varnice će leteti, ali ipak zadržite određenu distancu, za svaki slučaj.

Za one koji su pored jače lepše nam polovine, današnji dan će biti ispunjen dinamičnim odnosom, u kojem će se preplitati i druženje i nadmudrivanje, i šala i ozbiljni razgovori. Planiranje ili odlazak na neki kraći put će biti idealna opcija da se rasplamsa žar ljubavi za sve one koji su već dugo pored svojih dragih osoba. Moguće je da će nas naša draga osoba iznenaditi nekim lepim poklonom (a mogli bi i mi nju, što da ne)

Što se tiče zdravlja, danas će isto kao i juče, biti vrlo važno da pripazimo na svoju ishranu, ali i na sam ritam usklađivanja posla i fizičkog napora sa periodima odmora. Ma koliko danas da imate obaveza, morate praviti manje & kraće pauze, kako se ne bi pre vremena istrošile baterije.

Moguće je da će malo metereopate da vode bitku sa promenljivim vremenskim uslovima, a svi oni koji imaju problema sa alergijama, ili su počeli novu lekarsku terapiju, vrlo je moguće da će morati da se opet konsultuju sa svojim lekarem u vezi nekih dodatnih izmena što se tiče terapije.

Takođe, u popodnevnim časovima moguće su prolazne glavobolje, oscilirajući pritisak, aritmija, grčenje mišića, ili pak bolovi u stomaku usled nagomilanih gasova (posebno kod onih koji kubure sa redovnim izbacivanjem štetnih materija iz svog organizma) pa je važno uzimati neko voće ili pak vitaminske napitke.
Dnevna Lenormand Karta
~ Utorak 03-09-2019 ~
~ 01 Konjanik ~Osnovna značenja : vesti, poruke, kretanje, putovanje, poseta, gosti, nove misli i ideje, nešto što je daleko, čak i stranci i inostranstvo. Karta pokazuje vesti koje stižu, potencijalno putovanje ili neplanirane goste. Ovo je vrlo aktivna karta i ima pozitivno značenje. Energija pokreta. Brz razvoj dogadjaja. Ovo su one vesti koje donose brze promene. Ovo su svi oni koji imaju neku važnu poruku za nas : glasnik, poštar, operater na centrali itd…

Opis osobe : ovo je osoba (obično muško, ali ne mora da bude) koja je na neki način vezana za kretanje, putovanje, vesti (pa eto vozača, putnika, poštara itd…) Ovo je impulsivna i dinamična osoba, ali u isto vreme vrlo rezervisana i obavijena velom tajni. Jako pazi da se ne otkriju svi detalji njegovog života. Vrlo komunikativna osoba, društvena, atletske pojave, mnogo mladje izgleda nego štojeste, izuzetno pazi na svoje oblačenje i ponašanje.

Dnevno otvaranje : moguća poseta, ili odlazak u goste. Druženje i razmena informacija. Ni malo dosadan dan generalno. Kontakt sa ljudima koji nose unoformu ili radno odelo.

Ljubav : kratkotrajni flert ili koketiranje, slučajni susret koji može da probudi ljubav na prvi pogled. Ne treba brzati sa procenama, ima još puno toga da se desi. Za zauzete, dinamični razgovori, kraći put ili poseta & gosti.

Posao : napori na poslu će biti krunisani uspehom. Pitač će dobiti pohvale i zasluženu nagradu za svoj rad. Ako je pitač bez posla, ova karta pokazuje da će vrlo brzo da se pojavi povoljna prilika za zaposlenje.

Zdravlje : pošto se ova karta vezuje za pokret, naravno da će biti vezana za motoriku i mišiće, zglobove, ligamente. Treba usporiti i ne naprezati se, da ne bi došlo do povrede.

Astrološki : ova karta se povezuje za simboliku planete Merkur u aspektu sa Mars . Posebno dinamičan dan za sve one koji se zovu ovako ili pak značajan kontakt sa ljudima tog imena.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42001
 • Reputaciona snaga: 35789
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #437 poslato: 02. Septembar 2019. 14:53:47 »
PONEDELJAK DAN MESECA
~ 02-09-2019 ~Današnji Mesečev dan nam počinje sa Mesečkom u Vagi koji završava kvadrat sa retrogradnim Saturnom u Jarcu koji pak ima u isto vreme trigon sa Merkurom iz Device.

Posle toga Mesečak ulazi na Spaljeni Put, pa će imati sekstil sa Jupiterom iz Strelca, pa kvadrat sa Mesečevim Čvorovima, pa inkonjukciju sa retrogradnim Neptunom iz Riba i na kraju kvadrat sa retrogradnim Plutonom iz Jarca.

Od podne ulazi u Prazan Hod. Što se tiče današnjeg Ponedeljka, biće pravi Mesečev dan, pregršt plime i oseke, te danas možemo da očekujemo velike oscilacije i neobične situacije koje će nas baš naterati da stavimo prst na čelo i preispitamo neke delove našeg života.

Na poslu, taman kad budemo pomislili da samo uhvatili ritam sa svim obavezama, pojaviće se situacija koja će nas ubediti u suprotno.

Neka greška koja se potkrala, sada će nas naterati da odradimo sav posao ispočetka. Na sreću pa će postojati određeno razmevanje i podrška, koja će da umanji osećanje krivice i sramote.

Isto tako i sa finansijama, postoji mogućnost neplaniranog troška. Ali, ne brinite, stižu neke nove informacije koje će da poprave situaciju (pa tako i raspoloženje) a moguće je i da će nas iznenaditi neki poziv vezan za posao ili novac (za one koji traže posao, moguć poziv na razgovor)

Što se tiče dešavanja u privatnom životu, današnji dan baš i nije najbolji za pronalaženje zajedničkog jezika sa našom lepšom & jačom polovinom.

Svako da vuče na svoju stranu i svojim argumentima pokušavati da ubedi onu drugu stranu da je on / ona upravu.

Takođe, moguće je da ćemo čuti neke ne baš prijatne stvari vezane za nama dragu blisku osobu koje će nas i razočarati i iznervirati i rastužiti u isto vreme.

Moguće je da će nađa očekivanja biti naglo srušena, te ćemo morati malo da promenimo neke prioritete prema osobama za koje smo mislili da igraju važnu ulogu u našem životu (tj mi u njihovom)

Što se tiče dešavanja u domu, danas dosta toga može da krene naopako. Danas nikako nije dan za kupo-prodaju (ne)pokretne imovine!

Mogući su konflikti sa komšijama. Ili pak neki neočekivani kvar nekog kućnog aparata, te je moguć i kontakt sa majstorima i manji trošak za popravku ili pak prinudna kupovina novog aparata.

Sami ukućani će biti nekako „na kraj srca“ i teško ćemo moći razumno da komuniciramo sa njima. Neka tužna sećanja će preplaviti misli i nekako će sve da se gleda iz tog subjektivnog neraspoloženog ugla.

Moguće je i da će stariji član porodice imati baš problema sa zdravljem ili da će posle kontrole kod lekara morati da menja terapiju koja se može ispostaviti da je pogrešna.

Na zdravstvenom planu danas nam krvna slika ili problem sa šećerom predstavljati veliki problem, kao i zadržavanje vode u organizmu.

Biće vrlo važno da povedemo računa da se dovoljno krećemo, unosimo što više vode (čaja) i da se okrenemo laganoj hrani, najviše voću (naravno onom koje neće uticati na nivo šećera) i da malo zanemarimo kafu danas (što će za nas kafopije biti veliki izazov)

Pripazite se i potencijalnih povreda (udarac nožnog prsta o ivicu stola, ukočenje zbog naglog pokreta, nagnječenje, izvrnut zglob noge, ili pak ako na brzinu nešto gricnemo, da ne povredimo neki zub)LENORMAND KARTA ZA PONEDELJAK
~ 02-09-2019 ~
~ 21 PLANINA ~Dnevno otvaranje : spremite šlem i ratnu opremu, stižu blokade, prepreke, smetači i ometači
https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2015/12/11/lenormand-planina-21/

Od ranog jutra moguće su prepreke u vidu – nestanka struje, kvara nekog tehničkog aparata, prazne baterije na mobilnom, isflekane prijave za posao, scene vašeg psa i izgriženih omiljenih cipela…

Morate ostati hladne glave i prihvatiti trenutni „poraz“ i nikako ne kretati u V svetski rat zarad tog današnjeg problema. U suprotnom realno, nemate šanse da izadjete kao pobednik.

Današnji dan će biti posebno „dinamičan“ za sve one koji se ili zovu ili su u kontaktu sa ljudima koji imaju ova imena.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42001
 • Reputaciona snaga: 35789
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #436 poslato: 31. Avgust 2019. 09:55:03 »
Subota dan Saturn
~ 31-08-2019 ~Poslednji dan Avgusta 2019 (a po meni, onako po nekom mom „dečijem“ osećaju koji imam od uvek, nekako i poslednji dan samog „pravog“ Leta) nam počinje sa ovim stelijumom planeta u znaku Device ~ Merkur & Sunce & Mars & Venera ~ koji ima trigon sa retrogradnim Uranom iz Bika. Nekako baš ova kombinacima mi i deluje kao „E, Leto se privelo kraju, poslednji dan opuštenog druženja, smeha, zabave, dobro ga iskoristite, jer od sutra moramo malo da se uozbiljimo“…

Mesečak koji je isto tako tu u Devici (juče bio i Mlad Mesec takođe, da podsetim) sklapa trigon sa retrogradnim Saturnom iz Jarca odmah na početku noći, pa posle prvo ima aspekt sekstil & trigon sa Mesečevim Čvorovima na osi Rak & Jarac, pa kvadrat sa Jupiterom iz Strelca, pa nam jutro počinje uz opoziciju Mesečka sa retrogradnim Neptunom iz Riba, da bi do podneva on sklopio još samo trigon sa retrogradnim Plutonom iz Jarca i posle toga krenuo u prazan hod i do kraja dana odmarao.

Noć polako kreće, umor je nadvladao mozak i usporio njegove analize i proračune i brigu „šta bi bilo, kad bi bilo“ i vrlo brzo ćemo utonuti u san. Snovi će biti dinamični i ostaviće snažan utisak na nas, ali treba obratiti pažnju da će ovog puta Više Kosmičke Sile obrnuti priču i poruka će biti suprotna od same tematike sna (napr ako ste sanjali da se mučite ili plačete, poruka će biti vrlo pozitivna)

U toku jutra atmosfera će biti „uh, ja bih još malo da se izležavam u krevetu i da dremam međ’ jastučićima“ ali naše današnje obaveze nam neće dati da se ušuškavamo, već će nas mirisom prve jutarnje izmamiti iz kreveta.

Dok budemo u toku prepodneva završavali neke od kućnih obaveza (ili već bili vredni na radnom mestu) moguće je da ćemo dobiti neke informacije koje će nas ili malo zabrinuti ili pak malo iznervirati. U oba slučaja, bolje je da sačekamo pre nego što donesemo krajnji sud o toj situaciji ili osobi, jer ćemo imati utisak da fali po neki deo slagalice da bi dobili kompletnu sliku.

Oko podneva iako je Subota (pa bi ipak trebalo da bude „vikend opušteno“ raspoloženje, radimo „punom parom“, skupljamo informacije koje nam trebaju, prenosimo nekome neke vesti ili se savetujemo sa nekim starijim & iskusnijim oko nekih planova & ideja koje nam se od kako smo se probudili vrzmaju po glavi.

Vrlo dinamičan i užurban deo dana, ali na sreću koncentracija odlična, kao i sama organizacija vremena, pa ćemo tako verovatno i pre planiranog da završimo neke planove i obaveze u toku popodneva i taman ćemo imati vremena malo da sednemo i odmorimo uz neku kaficu i kolač.

Predveče prijatna dinamika, razgovori sa prijateljima kroz koje možemo da čujemo puno zanimljivih vesti, utisaka sa putovanja, ili pak dešavanja u privatnom životu (kako njihovom, tako i od neke „treće strane“) Period kada ćemo moći malo da se opustimo i u potpunosti utonemo u naš unutrašnji svet i pustimo misli i osećanja da rade šta im je volja.

Veče će proteći u pažljivom planiranju narednog perioda, ide Septembar, dolazi Jesen, razgovori sa ukućanima ili lepšom nam našom jačom polovinom oko uspostavljanja zajedničkih ciljeva, ili nekih ideja oko manjeg uređenja doma, planiranja uvećanja članova porodice, ili pak razgovori oko potencijalne kupo-prodaje neke (ne)pokretne imovine ili možda čak relokacije, a vrlo verovatno će okosnica svih tih razgovora i planiranja biti oko posla & radnog mesta tj finansija.

Što se tiče zdravlja „na tapetu“ danas donji stomak i sve u njemu, kao i varenje i izbacivanje štetnih materija iz organizma, pa je zato vrlo važno da danas povedemo računa o ishrani, koja treba da bude pažljivo isplanirana, bez mnogo eksperimentisanja (dan nije baš povoljan za egzotičnu kuhinju) Postoji mogućnost pojave blage metereopatije i alergijskih reakcija, posebno u popodnevnim satima.
Dnevna Tarot Karta
za Subotu
~ 31-08-2019 ~
•○• 7 :pentakli: •○•7 Pentakla kao Dnevna Tarot Karta nam skreće pažnju da treba da budemo strpljivi i održimo ravnotežu između privatnih i poslovnih obaveza.

Takođe, podseća nas da s vremena na vreme treba izmeniti neke prioritete i pronaći novu svrhu nekih ljudi ili situacija u našem životu.

Što se tiče posla, ova Tarot Karta za one koji su u potrazi sa njim, sugeriše da današnji dan mogu da provedu u čekanju na neku važnu informaciju koja im može obezbediti bolju budućnost.

Za one koji rade, ova Dnevna Karta savetuje da još malo budu strpljivi i da će uskoro, koliko već sledeće nedelje, biti nagrađeni za svoj rad i trudn na radnom mestu.

U privatnom životu, za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, današnji dan može samo da protekne u zanimljivim razgovorima sa potencijalnim simpatijama, ali iz tih razgovora puno toga mogu da saznaju o toj osobi.

Za one koji su već pored njihove srodne Duše, ova Tarot Karta sugeriše da treba otvoreno da razgovarate sa partnerom (partnerkom) oko toga koji su vam (zajednički) planovi za naredni period i šta možete da očekujete jedno od drugog.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42001
 • Reputaciona snaga: 35789
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #435 poslato: 30. Avgust 2019. 11:45:31 »
Petak dan Venera
~ 30-08-2019 ~Dan nam počinje sa Mesečkom na samom kraju znaka Lava. Posle 2h prelazi u znak Device i odmah sklapa konjukciju sa Merkurom. U podne imamo Mlad Mesec na 06° Device koji ima i trigon sa retrogradnim Uranom iz Bika i malo posle toga i konjukciju sa Marsom. Predveče ima konjukciju sa Venerom.

Noć nam počinje onako-onako. Spavamo, a kao da ne spavamo. Vrlo jak nemir koji u isto vreme donosi ošamućenost, ali i budnost. Klackanje između sna i jave, gunđanje na vremenske uslove… Snovi ako ih i bude biće dosta besmisleni i najverovatnije neće imati poruku (sem u slučaju da ovaj Mesec ne prolazi kroz vaše 9 polje natala ili je u konjukciji sa vladarem 9 polja ~ tada porkua će biti vezana za neku birokratiju ili poslovni dogovor koji se ne odvija po planu i koji bi mogao dosta toga da promeni u narednom periodu)

Jutro počinje ranije od planiranog, sve protiče ubrzanim ritmom, ali smo mi nekako ko suva krpa na dnu mora. Znamo da treba da se pokrenemo i odradimo svoje obaveze, ali u isto vreme raspoloženje baš nije poletno i radno. Neko osećanje psihičke i emotivne iscrpljenosti počinje da utiče i na fizičku snagu i u toku prepodneva ćemo biti jedan mali puž koji žuri i juri, al baš i ne stiže tamo gde treba. Moguće je da će od jutra pa sve do podneva poruke & pozivi & e@mail da nam donose pregršt novih informacija (ili da nam potvrde neke stare informacije koje su izazivale sumnju u svoju validnost do sad)

Od podne nove energije, mnogo dinamičnije, ali na sreću, organizovanije. Puno toga će nam se dešavati u ovom periodu, kontakti & razgovori oko posla, porodice, prijatelja, rođaka, nekog sudskog procesa, neplaćenih računa, svašta-nešto će od svuda iz različitih pravaca da nam dolazi u susret, ali ipak ćemo uspevati da izžongliramo nekako sve to paralelno sa obavljanjem naših dnevnih (nagomilanih) obaveza. U toku prepodneva ista ta dinamika, ali su mogući privremeni problemi sa tehnikom, internetom ili nekim manjim kvarom prevoznog sredstva. Ne morate da brineme (ili paničite, kako ko) stručna pomoć (kontakt sa visoko obrazovano osobom koja ima mudar savet, ili pak klasičnim, ali vrlo veštim i iskusnim majstorom će doneti dobre rezultate.

U večernjim satima dolazi do opuštanja, možda čak i nepotrebno velikog prepuštanja (privremenog „dižem ruke od svega“ stava) U suštini, sve će biti kako treba, ali će nas da zaskoči neko osećanje „to nije dovoljno dobro“ i provešćemo duže vreme u analiziranju „zašto i kako“ se to nešto ne odvija onako kako smo mi to zamislili, pa ćemo na kraju kad krene mini-glavobolja, da se setimo one stare narodne „Čovek planira, a Bog se smeje“ izreke, pa ćemo da batalimo (samo)analizu i da se okrenemo dragim ljudima i da kroz razgovor, druženje, ili možda čak prijatan izlazak, napunimo baterije i poboljšamo sebi raspoloženje. Moguće je da će neko imati sitan znak pažnje za nas (ili naravno, mi za tu osobu) što će biti lep način da se završi ovaj dinamični Petak-zanovetak.

„Na tapetu“ što se tiče zdravlja, danas imamo nesanicu, nervozu, metereopate pazite se, isto tako, čak i da niste metereopate, današnji vremenski uslovi će jako da utiču na rad srca, cirkulaciju i opšte stanje organizma, pa je moguće da će se kratkotrajno javljati osećanje psihičke blokade, dekoncentracije, bezvoljnost, utrnutost mišića, kao i potencijalni osipi po koži (usled nervoze klasični „pečati“ koji svrbe ubibože) ili pak loše reagovanje na hranu ili neku tečnost (sok, kafu…) tako da bi najbolje bilo danas malo umanjiti hranu (amaterski post napr) i zadržati se na vodi (ni čaj, ni sok, a kamoli ne alkohol!)
Dnevna Tarot Karta za Petak
~ 8  :pehari: ~8 Pehara kao Dnevna Karta nagoveštava da bi danas mogli da imamo problema zbog određenih podsvesnih strahova ili pak nekih realnih problema iz naše svakodnevnice.

Osećanje zaglavljenosti i apsolutne stagnacije na jednom mestu danas psihički može da utiče na sva polja našeg života, i treba se samo podsetiti da mi nismo drvo koje je korenjem vezano za zemlju, već da imamo mogućnost (ako to zaista i želimo) se uklonimo iz neke situacije koja nam smeta.

Što se tiče posla, za one koji su u potrazi za njim ako vam unutrašnji glas govori da apliciranje za neko radno mesto i nije baš najbolja ideja, niste daleko od istine (moguće je da će neko sa „zaleđinom“ dobiti preko reda taj posao)

Za one koji već rade, moguće je da će se pojaviti osećanje zasićenosti i želje za promenom, ali usled straha da li će se naći drugo radno mesto, dolazi do ćutanja i trpljenja. Ako još uvek nemate hrabrosti za promenu, prihvatite tu traljavu situaciju i čekajte bolji trenutak.

Što se tiče ljubavi, ako ste u potrazi za srodnom Dušom, danas jednostavno nastavite dalje potragu, jer i ako dođe da poznanstva sa nekim, taj odnos neće imati mnogo smisla (pa ni svrhe) i moguće je da čak iako spolja izgleda sve lepo i slatko, ispod površine budu mnogi mali i veliki demoni koji će kad-tad da izlete i unesu probleme u odnos.

Za one koji su u emotivnom odnosu, današnji dan je „Dan D“ da se jednom za svagda rasčiste nedoumice i sve one negativnosti koje štetno utiču na odnos. Sve što vam smeta otvoreno kažite, pa ako može da dođe do razumevanja i dogovora, odlično, ali ako ne, možda je bolje da prekinete taj odnos dok je još vreme.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42001
 • Reputaciona snaga: 35789
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #434 poslato: 29. Avgust 2019. 02:18:55 »
Četvrtak dan Jupiter
~ 29-08-2019 ~Današnji dan nam počinje sa Mesečkom u Lavu koji će u toku noći da sklopi lepi trigon sa Jupiterom iz Strelca i to će mu biti danas sav posao, tj prelazi u Prazan Hod, jer neće stići da sklopi konjukciju sa Merkurom, jer će Merkur popodne da pređe u znak Device. Takođe pred kraj dana i Sunce će da sklopi lep zemljani trigon sa Uranom iz Bika. Uh… koliko oscilacije u ritmu dešavanja u toku današnjeg Jupiterovog dana…

Noć nekako nikako da počne. Ležimo, razmišljamo, dremamo, pa se budimo, pa brojimo ovčice, kozice, čak smo prešli i na brojanje komaraca koji zuje oko nas… al ne vredi, neće pravi san na oči… Nekako ćemo se uspavati i sanjati snove koji će dosta da budu preuveličani i baš… snovi… Poruka Viših Kosmičkih Sila pak će ipak biti tu, a biće vezana za ostvarenje jedne vrlo važne želje koju tajno priželjkujemo jako, jako dugo.

Jutro nam kreće uz zevanje i duplu jutarnju kafu. Kako smo jedva zaspali, tako ćemo jedva da se razbudimo. Misli su nam „tamo negde daleko“, putuju bez nas, u glavi u suštini prijatna tišina… ali, ta tišina baš i nije dobra za brdo obaveza koje nas čekaju danas. Skačemo, malo uspaničeni da ćemo zakasniti, ili da nećemo uspeti da uhvatimo ritam obima posla, kad stiže neka vest koja će nas makar na taj trenutak baš, baš, obradovati.

U toku prepodneva svi radimo svoj posao, neki na radnom mestu, neki kod kuće, al uglavnom ne dižemo glavu. Misli i dalje nisu tu, javile se da će još malo da se sunčaju na nekoj udaljenoj plaši tamo negde na Havajima. Trudimo se da nam makar koncentracija bude donekle dobra, ali ne uspevamo baš nešto u tome. Malo smo ljuti, malo nervozni, ali i dalje teramo inat i guramo dalje. Dobro bi bilo da sednemo, odmorimo i zatražimo pomoć prijatelja ili stručne osobe.

Od podneva svašta-nešto se dešava, puno razgovora i novih informacija, ali neki crvuljak sumnje nam ne dozvoljava da poverujemo da to što smo čuli & pročitali je zaista istina. Ali, jeste istina, ma koliko nerealno zvučala. Mogući su važni razgovori ne samo sa kolegama ili nadređenima, već i razgovori & posete prijatelja sa kojima se jako dugo nismo čuli & videli. Te energije će nam lepo, na lagan način „napuniti baterije“ pa ćemo malo lakše da nastavimo da završavamo svoje obaveze.

Popodne teče sporo, minut kao sat (posebno za one koji su na poslu, za ove kod kuće, na sreću pa će imati par stvari koje će im skrenuti pažnju i skratiti vreme) Razgovori na radnom mestu vezani za poslovne ugovore, ili pak platu, konsultacije sa starijim kolegama ili pak samim nadređenima dosta će da rasčiste neke nedoumice i da nam obezbede validne informacije, koje će nam dobro doći da lakše organizujemo naredni period.

Predveče se drastično menja tok energija, kako oko nas, tako i u nama. Najednom sve je oživelo, neke vesti ili od prijatelja ili virtuelno stižu do nas i prvo će nas zbuniti, pa rastužiti, pa onda obradovati, i na kraju ostaviti zbunjene. Moguće su neočekivane situacije, Marfi i njegov zakon će u prolazu malo da nam zabibere neke situacije i odnose (posebno sa starijim članovima porodice ili sa našom lepošm & jačom polovinom)

Večernje sate provodimo u konstruktivnim razgovorima i razmenjivanju životnog iskustva. Sve informacije koje budemo sada dobili puno će nam koristiti (naročito vezano za neka ulaganja, neku (ne)pokretnu imovinu, podizanje kredita ili štednju) Um caruje, a snaga odmara, pa tako veče provodimo ili uz dobru knjigu, ili pak gledajući neki zanimljiv film & dokumentarac. Pred sam kraj dana opet možete očekivati jedno (prijatno) iznenađenje.

Što se tiče zdravlja, danas „na tapetu“ želudac, varenje, crevca (debela, tanka, svakojaka…) uvećani gasovi (pa se pripazite da ne izlete na pogrešnom mestu) naglašeno čulo mirisa koji nas odbija od neke hrane, pa bi bilo dobro danas potpuno promeniti režim ishrane i isprobati nešto novo (ali ne previše egzotično, jer će to probuditi orkanse gasovite vetrove od kojih ćemo leviritati po kući, nepotrebno) Naravno, sve metereopate oprez, kao i oni koji imaju genetske predispozicije za malokrvnost, nizak pritisak ili zadržavanjem vode u organizmu.
Dnevna Tarot Karta za Četvrtak
~ 3 :pentakli: ~3 Pentakla kao Dnevna Karta nam nagoveštava da ćemo danas biti nagrađeni za uloženi trud, bilo da je reč o poslu, bilo da je reč o odnosu prema drugima.

Danas je dan kada možete da ostvarite željene ciljeve, jer će vam podrška iz okoline ojačati (ili vratiti) samopouzdanje i veru u sopstvene vrednosti. Danas možete neočekivano dobiti javnu pohvalu ili pak steći trajnu naklonsot vaših nadređenih.

Za one koji su u potrazi za poslom, današnja Dnevna Karta 3 Pentakla će im dovesti u život osobu (ili pak osobe) koje će im vrlo rado i dosta brzo priteći u pomoć i obezbediti sve da mogu da dođu do željenog radnog mesta.

Što se ljubavi tiče, za one koji traže srodnu Dušu, dan kada ćete upoznati nove prijatelje, među kojima će se pojaviti jedna vrno neobična, ali pozitivna osoba. Dajte joj šansu.

Za one koji plivaju ljubavnim morima, današnji dan će biti okrenut otvorenom razgovoru sa lepšom & jačom polovinom u vezi vaše zajedničke budućnosti.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42001
 • Reputaciona snaga: 35789
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #433 poslato: 28. Avgust 2019. 10:17:28 »
Sreda dan Merkur
~ 28-08-2019 ~Dan nam počinje sa Mesečkom u Praznom Hodu na samom kraju znaka Raka, od 2h prelazi u znak Lava i do podne će imati kvadrat sa Uranom iz Bika i posle će da odmara do kraja dana.

Na snazi i dalje jak Zemljani Trigon između Urana u Biku i Sunca Venere i Marsa u Devici. Merkur se polako priprema da iz Lava pređe u znak svog sedišta i egzaltacije, znak Device, gde će ostati sve do 14-09.

Noć će proteći realtivno mirno, malo ćemo teže da zaspimo, ali će zato snovi da budu upečatljivi. Neće puno toga da se dešava, ali će simbolika i radnja da budu vrlo jasni, barem nama. Poruka će biti vezana za našu porodicu, posebno za jednog člana, starijeg, ili pak naš društveni status & ugled koji (ne)imamo shodno našem dosadašnjem ponašanju.

U toku jutra opušteno uživamo u prvoj jutarnjoj. Misli su nam nemirne, pod uticajem smo snova koje smo snili, ali Duša nekako oseća da će ipak sve da bude kako treba, onako kako Bog zapoveda. Sve je nekako dinamično, a opet potpuno opušteno. Treba se prepustiti tim energijama i dodatno još malo „napuniti baterije“. Ako vas je probudio cvrkut ptica ili vam je leptir sleteo na prozor, to je jako dobar znak.

U doku prepodneva malo se lomimo da li da natovarimo sebi danas sve obaveze „ko patka na kljun“ kada nas u razmišljanjima prekida jedna važna poruka ili neplanirani susret. Slušajte, odgovor na jedno vrlo važno pitanje krije se tu između redova, baš u tom na prvi pogled neobaveznom, svakodnevnom, razgovoru. Danas je važno da ne uzimate ništa „zdravo za gotovo“ i da smanjite subjektivnost na minimum!

Od podne malo smo neorganizovani, ipak smo baš preterali sa obavezama koje smo odredili da moramo danas da odradimo. Pokušavamo da ispunimo i tuđa i svoja očekivanja, ali u jednom trenutku neko ili nešto neplanirano će nas podsetiti da mi moramo samo da umremo, sve ostalo samo dođe na svoje. Susret sa tom osobom ili situacijom će nam pomoći da sagledamo mnogo toga iz drugačijeg ugla.

U toku popodneva puno toga neočekivano ćemo uspeti da odradimo. Pomoć nadređenih ili kolega na poslu, ili pak pomoć bliskog prijatelja kod kuće, a možda čak i komšije, ko zna, danas će se dešavati zaista neobične i zbunjujuće stvari, a na nama je da posmatramo i vidimo te sitne znakove pored Puta, jer Više Kosmičke Sile i dalje nam šalju signale (jer je moguće da nam nisu sve do kraja rekle u snovima)

Predveče lepe energije oko nas, razgovori teku spontano, puno informacija se prenose i razmenjuju se ideje i bogata životna iskustva. Mogući su pozivi ili razgovori oko neke proslave ili većeg događaja na koji smo pozvani (ili ga sami organizujemo) izlazak do grada sa prijateljima ili lepošom & jačom polovinom. I u domu je sve pozitivno. Mogući su razgovori sa ukućanima oko nekog rođaka ili bliskog prijatelja i događaju koji mu & joj je nedavno promenio život.

U večernjim satima bilo bi dobro da nađemo neki „izduvni ventil“ bilo da je to još jedna šetnja po kraju dok nam topli povetarac mrsi kosu, ili pak jednostavnija varijanta opuštanje uz neki lagani film ili prijatnu mirišljavu kupku i omiljenu muziku. Šta god da je u pitanju, samo je bitmo da to vama godi i da vama daje osećanje mira, stabilnosti i komfora.  Sada nije mnogo loše misliti na sebe i udovoljiti sebi neke sitnice koje čine život lakšim i lepšim.

Što se tiče zdravlja, danas „na tapetu“ može da bude naš Solarni Pleksus, što znači da treba da obratimo pažnju na svoje disanje prvenstveno, da ne preterujemo sa hranom ili hladnim pićima, jer možemo uznemiriti želudac, pa tako i rad srca i nepotrebno aktivirati oscilirajući pritisak propraćen nervozom ili nesvesticom. Vremenski uslovi će biti takvi da je preporučljivo unositi više voća i svežeg povrća, što manje testa i začinjene hrane. Pred kraj dana dobro bi došla jedna detoksikacija organizma.
Dnevna Tarot Karta za Sredu
~ Papesa ~Kao Dnevna Tarot Karta Visoka Sveštenica nas poziva da danas budemo mudri. Smirenost i strpljenje danas donose neočekivane blagodeti.

Biti posmatrač, a ne učesnik, tj nekada najbolje rezultate možemo da dobijemo tako što ne činimo ništa, već posmatramo i prilagođavamo se datoj situaciji.

Danas treba da se oslonite na svoj unutrašnji glas. Mogući su moćni sinhroniciteti, obratite pažnju i na snove. Ako se prepustite, kockice će se same od sebe slagati.

Kada je reč o poslu za one koji su u potrazi za njim, obratite se nekom iskusnijem radi preporuke ili konkretne pomoći. Za one koji rade, stiže pomoć uticajne osobe, te nemojte prokockati poverenje zbog straha od neuspeha.

A kada je reč o ljubavi, za one koji su u potrazi za njom, današnji dan im donosi (ili vraća) na mističan način vrlo pozitivnu osobu. Za one koji su je već našli, dan ispunjen iskrenim osećanjima i emocijama.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42001
 • Reputaciona snaga: 35789
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #432 poslato: 26. Avgust 2019. 22:51:50 »
Ponedeljak dan Mars
~ 27-08-2019 ~Dan nam počinje sa Mesečkom u Raku kod fiksne zvezde Sirijus i njegovom opozicijom sa retrogradnim Saturnom iz Jarca. Posle toga pred jutro Mesečak ima trigon sa Neptunom iz Riba i konjukciju sa Severnim Mesečevim Čvorom, i u toku prepodneva će imati još opoziciju sa Plutonom iz Jarca i posle toga ulazi u Prazan Hod. U popodnevnim časovima Mars iz Device sklapa snažni trigon sa Uranom iz Bika. Vrlo dinamičan ovaj Marsov dan nam bude izgleda…

Noć nam počinje vrlo upečatljivo. Nešto će nas bukvalno vući da odemo što pre na spavanje, jer ćemo nekako podsvesno osetiti da snovi koje budemo sanjali ovih dana će imati izuzetno važnu poruku od Viših Kosmičkih Sila. Svašta nešto će biti u snovima koje budemo snevali noćas, nešto što ima potpuno smisla (prekopirana priča iz svakodnevnog života) i nešto zbog čega ćemo se i u snu zapitati i staviti prst na čelo i neće nam biti jasno ništa (brkanje realnosti i podsvesnih želja) Poruka Viših Kosmičkih Sila će ipak biti potpuno jasna ~ ono što želiš, to će ti se sad ostvariti, zato preispitajte svoje želje na vreme, jer će vam se ona najveća, goruća, želja sada vrlo brzo i ostvariti.

Jutro nam počinje „Danas ću osvojiti ceo Svet“ energijama, sručićemo prvu jutarnju, brzinski se spremiti i krenuti u „nove radne pobede“. Pundravci nam neće dati baš mira, pa ćemo malo i da budemo nestrpljivi što naravno nikako neće biti dobro za obavaljanje današnjih poslovnih (privatnih) obaveza. Zato, polako, da ne bude posle „Kud mi jezik bio brži od pameti“ situacija… Stižu pisma, poruke, paketi, iznenada dolazimo u kontakt sa ljudima sa kojima se baš dugi nismo čuli & videli, obnavljanje sećanja, malo red smeha, malo red suza, a malo vala i red ljutnje (ti neki susreti baš i neće biti prijatni)

Do podneva puno toga je već završeno, malo smo se istrošili više nego što smo planirali, ail bitno je da su neke obaveze gotove, a da se neke obaveze privode kraju. E, i ondak nam najednom Marfi iskače iza ćoške i smeje nam se u lice. Čovek planira a Bog (i Marfi) se smeje… Samo najednom će sve da počne da se otaljava, sve će nešto najednom da bude nedovoljno dobro, pa nedovoljno perfektno, pa loše organizovano… Sve više i više kako dan odmiče pronalazimo „dlaka u jajima“ i sve više i više zbog toga gubimo strpljenje i koncentraciju. Pripazite se povreda ili da vam nepotrebno se ne naruši zdravlje zbog tog jednog problema koji se najednom pojavio.

Popodne samo najednom ko čupko iz kutije kreću da se ređaju situacije i ljudi pred nama. Svašta nešto se opet dešava, dinamika, žurba, malo smeha, malo natezanja, malo dogovora & pregovora. Odličan period za traženje & pružanje usluga, ili pak traženja podrške od nekog autoriteta, nadređenog, dugogodišnjeg prijatelja ili pak starijeg ukućanina. Takođe, nešto će se dešavati i u ovom virtuelnom Svetu, neka vest (globalnog tipa) koja će mnoge od nas da ostavi bez teksta. Generalno i predveče i u toku večeri dinamika neće popuštati i mnoge zanimljive situacije iz kojih jako puno možemo da naučimo će nam se naći na našem Putu. Iskoristite svoju intuiciju, slušajte svoj unutrašnji glas i obratite pažnju na dežavu situacije i najsitnije znakove pored Puta ~ vredeće, verujte mi.

Danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja dolazi varenje, disanje, cirkulacija i pritisak. Naravno, metereopate će najteže da prođu danas, jer će im danas maksimalno smetati vremenski uslovi. Ishrana treba da bude „tečna“ tj vrlo lagana, umerena, mali obroci, češće, uz što više tečnosti (po mogućstvu da to bude voda, čaj ili neki prirodni sok) U večernjim satima svi koji imaju genetske predispozicije za probleme sa šetajućim pritskom, srcem, i venama će maksimalno morati da obrate pažnju na svoje zdravlje.
Dnevna Tarot Karta za Utorak
~ Vitez :stapovi: ~Vitez Štapova kao Dnevna Tarot Karta ukazuje na borbu sa negativnim osećanjima i pobedom nad njima.

Ovo je Tarot Karta snage i samoisceljenja, i stare narodne izreke „U se i u svoje kljuse“ ~ sva snaga i svi odgovori se nalaze u nama, samo je važno da verujemo u sebe i oslušnemo šta nam naš unutrašnji glas govori.

Vitez Štapova nagoveštava da negativne emocije & iskustvo iz prošlosti vas sprečavaju da se ostvarimo na mnogim životnim poljima, ali od danas vi postajete više svesni svog bića i suprotstavljate se strahovima.

Vreme je da dugoročno stajanje u mestu zamenite velikim uspesima, danas je dan kada treba da krenete da planirate naredne veće životne korake koji će se zaisgurno ostvariti u bliskoj budućnosti!

Ako tražite posao, moguće je da ćete dobiti dobru ponudu ili će vas danas pozvati na informativni razgovor. Za one koji imaju posao, mogu da očekuju povećan obim posla, ali u isto vreme i više snage da se on završi na najbolji mogući način.

Odnos sa lepošm & jačom polovinom danas je otvoren i direktan i oboje ste spremni da rešite sve neglasice i prepreke koje su vas do sada sprečavale da vas ljubav vodi ka pravom Putu.

Ako ste u potrazi za srodnom dušom, moguće je da ćete danas upoznati zanimljivu osobu koja vam lako može ukrasti srce i to preko brata, kolege, ili bliskog prijatelja, tj preko nekog muškarca srednjih godina koji ima važnu ulogu u vašem životu.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šmišonja Večiti Putnik*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42001
 • Reputaciona snaga: 35789
 • Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!Šmišonja Večiti Putnik is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #431 poslato: 26. Avgust 2019. 02:13:37 »
Ponedeljak dan Meseca
~ 26-08-2019 ~Dan nam počinje sa novim energijama Mesečka koji je prešao u znak Raka i Sunce u Devici sa kojim će se Mesečak družiti preko aspekta sekstila u toku noći. Meseček od ostalih aspekata ima lagani sekstil kako sa Marsom tako i sa Venerom iz Device (koji su spaljeni od Sunca) i retrogradnim Uranom iz Bika oko podne, pa ondak napeti kvadrat sa Hironom iz Ovna, a pred sam kraj dana imaće „povuci-potegni“ aspekt opozicije sa retrogradnim Saturnom iz Jarca. Takođe, Venera iz Device će imati trigon sa Uranom iz Bika u popodnevnim časovima.

Snovi su neobični, živi, puni zvukova, boja, pa čak i mirisa. Sve će se vrteti oko doma, dragih ljudi (živih ili onih koji su nad davno napustili) Poruka Viših Kosmičkih Sila ovog puta će imati karmički prizvuk, jer nam najavljuje period kada ćemo dobiti priliku da ispravimo opet neke naše karmičke greške iz prošlih života, koje nas sprečavaju da u ovom ostvarimo neki željeni cilj. Dobro zapamtite sve detalje, trebaće vam.

U toku dana, još od prve jutarnje, kreće dinamika prvog dana poslednje nedelje Avgusta. Dobra energija, pregršt ideja, ali ovog puta i uslova da se te ideje sprovedu u delo. Sve je nekako na svom mestu, malo šeprtljasto, ali je na svom mestu, radi se, planira se, dogovara se. Puno kontakta sa mladim ljudima, sklapanje novih poznanstava, planiranje novih (i boljih) ideja i planova vezanih za posao i potencijalnu zaradu. Razmišljanje i o promeni radnog mesta malo „provejava“ u toku dana kroz misli kod mnogih… Dobar period da se isplanira neki put, odlazak u goste ili proslava nekog lepog datuma (ili pak odlazak na neku takvu proslavu)

U toku popodneva možemo da očekujemo zanimljiva dešavanja vezana za posao ili finansije, vesti koje će nas obradovati, ali u isto vreme i malo uspaničiti, jer će krenuti „ispod žita“ samokritika i sumnja u sopstvene vrednosti. Manje natezanje sa nadređenima (posebno starijima) ili pak ukućanima (opet onim starijim članovima porodice) u toku popodneva uneće dinamiku i malo nam poremetiti obaveze koje smo ostavili za ovaj deo dana. Moguće je da će baš ti stariji članovi iz našeg okruženja imati neki prolazni problem i tražiće pomoć od nas, te će tako da se osećamo malo bolje, „potrebnije“ i „voljenije“ posle toga.

U toku večeri možemo da očekujemo pozitivne energije, lepe kontakte, prvenstveno preko virtuelnih društvenih mreža. Mnogo toga ćemo u večernjim satima saznati preko njihm, a par informacija će baš nama direktno puno da znači tj daće nam mogućnost da se lako aktiviraju naše sive ćelije i da dođemo do željenog rešenja & odgovora koji nas muči već neko vreme (a vezan je ili za nečije zdravlje ili pak poslovno & finansijsku situaciju) U kasnim večernjim satima moguć je kontakt sa prijateljima ili rođacima koji su ili na putu, ili su se nedavno preselili ili pak prijateljima koji baš žive u inostranstvu. Kontakt sa njima i razgovor, kao i njihovo za 180° različito posmatranje na temu razgovora, puno će nam pomoći da dođemo do željenih odgovora.

Što se zdravlja tiče, danas „na tapetu“ donji deo pluća, predeo oko dijafragme, želudac, varenje, izbacivanje štetnih materija iz organizma. Takođe, više nego obično bićemo podložni vremenskim uslovima i naglim promenama u toku dana što se tiče vazdušnog pritiska. U ishrani bi trebalo ubaciti kuvano, ali lagano, bez mnogo testa. Salate što više, bez začina, klot ako je moguće, ili začinjeno sa malo morske soli i limuna. Zbog slabijeg pritiska možete uzeti i više od 1-2 kafe danas, da se malo „razbudite“ i „progledate“.
Dnevna Tarot Karta za Ponedeljak
~ Kraljica :pehari: ~Kraljica Pehara kao Dnevna Karta nam nudi nešenje za neki naš problem koji do sada nismo mogli da vidimo i to preko naše intuicije tj slušanjem našeg unutrašnjeg glasa (u prevodu zaobiđite logiku i pratite „znakove pored Puta“ danas)

Što se tiče posla, Kraljica Pehara donosi nove prilike, pozive na razgovor, informacije koje mogu da poboljšaju uslove na radonom mestu ili pak preporuku & pomoć uticajne ženske osobe ako ste u potrazi za poslom.

Što se tiče ljubavi, za one koji su u potrazi za srodnom dušom, danas je moguće da ćete preko neke žene doći u kontakt sa potencijalnom simpatijom. Za one koji su već u vezi, današnji dan će biti ispunjen pažnjom i ljubavlju.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~