Autor Tema: » ○ ♥ ☆ Dnevna Ezoterija ☆ ♥ ○ «  (Pročitano 29700 puta)

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43755
 • Reputaciona snaga: 36401
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #525 poslato: 23. Februar 2020. 16:54:05 »
» Mlad Mesec u Ribama i zodijački znaci«


Dragi Ovan očekujte neočekivano, jer bi ovaj Mlad Mesec u Ribama mogao potpuno preokrenuti vaš život. Možda će vas i prijatno iznenaditi ovaj Mlad Mesec. Čak i ako vam se na početku ne čini tako, najverovatnije će na kraju sve biti dobro. Držite otvoren um, i što je najvažnije, otvoreno srce. Energije ovog Mladog Meseca su upravo ona vrsta kosmičkog "potresa" koji vodi na bolje i koja vam je trebala da vas uskladi i sa energijama ovog retrogradnog Merkura.

Dopustite sebi da budete potpuno nadahnuti kreativnim energijama ovog Mladog Meseca dragi Bik jer on vam donosi velike potencijale i mogućnosti da dođete u kontakt sa onima koji mogu da vam pomognu u životu. Tokom ovog Mladog Meseca imaćete kontakte s raznim grupama ili osobama kojima se divite i koji bi mogli vam ostvare mnoge planove ili želje i to baš zahvaljujući retrogradnom Merkuru. Druženje preko društvenih mreža će biti posebno naglašeno i imaćete prilike i da proširite svoj krug prijatelja.

Dragi Blizanci vaša kreativna vizija trenutno je jasna, i vreme je da je podelite sa Svetom. Ovaj Mladi Mesec vam donosi sjajnu priliku da napravite hrabar potez u pravcu ostvarenja svojih snova, posebno kada je reč o promeni društvenog statusa ili daljeg toka vaše karijere. Naredni period će biti vođen kreativnim i originalnim idejama ovog Mladog Meseca, a posebno uz uticaj retrogradnog Merkura imaćete prilike da ponovo pokrenete neki projekat i da ovog puta i ostvarite to što ste zamislili.

Ovaj Mladi Mesec vas neće zadržati kod kuće dragi Rak jer je vreme da se spremite i doživite ono što vam život trenutno može ponuditi, a to su sreća i puno ljubavi. Možda ćete se osećati kao da se spremate za jednu veliku novu avanturu, kao što i jeste, i uz snažne energije ovog Mladog Meseca imaćete prilikei da proširite svoje horizonte. Izlazak iz vašeg doma i vaše zone komfora bi moglo dovesti brojne uzbudljive i kreativne osobe na vaš Put, posebno jer će ih i sam retrogradni Merkur "pogurati" da se neki i vrate u vaš život. Budite otvoreni za magične sinkronicitete koji vam idu u susret.

Ovaj Mlad Mesec u Ribama će vas blagosloviti sa konkretnim opipljivim energijama koje su vam potrebne za fizički i duhovni rast dragi Lav . Slušajte svoj unutrašnji glas i nećete pogrešiti. Možete očekivati i ​​da će se pitanja vezana za privatan život ponovo pokrenuti u narednom periodu zbog uticaja retrogradnog Merkura, i imaćete prilike da ispravite i nadogradite mnogo toga u vašim odnosima sa vama bliskim osobama. Tokom narednog perioda, dobićete priliku i da preispitate sebe i uspostavite snažnu i duboku povezanost sa samim sobom, te tako na najbolji mogući način da regenerištete svoju Dušu.

Drage Devica partnerstva bilo kog tipa (emotivnog ili poslovnog) će vam biti prioritet u narednom periodu, a pozitivne energije ovog Mladog Meseca u Ribama će vam pokrenuti savršeno vreme da razmenjujete harizmatičnu energiju sa ljudima iz vaše okoline. Ovaj Mladi Mesec će doneti i želju za novim početkom u vašem životu, bilo da se radi o ljubavi, poslu ili novom domu. Uz pomoć snažnih energija i samog retrogradnog Merkura zajedno sa ovim Mladim Mesecom u narednom periodu će te biti u prilici da postavite snažne temelje u vašem životu koji će vam omogućiti da se osetite sigurnim i zaštićenim.

Vreme je da promenite svoju svakodnevnicu i rutinski način života drage moje Vaga . Možda ćete se u narednom periodu zapitati da li vaša svakodnevnica dobro organizovana i da li joj je potrebna izmena, kako bi na bolji način završavali svoje obaveze. Takođe, vreme je da se zapitate da li vam je ishrana kvalitetna i da li spavate & odmarate dovoljno. Ovaj Mlad Mesec uz pomoć retrogradnog Merkura će vam u narednom periodu pomoći da pronađete ne samo odovor već i rešenje. Takođe, u narednom periodu imaćete puno prilika da popravite svoje samopouzdanje i tako hrabriji se uhvatite u koštac sa novim životnim izazovima koji vam stižu u susret.

Od danas pa u naredne dve nedelje drage Škorpija pripremite se da uživate u životnim radostima i neočekivanim darovima sa Neba. Prvenstveno ogroman nalet pozitivne harizmatične "sexy" energije će vam probuditi vaš privatan život i obnoviti ljubav i strasti i tako još više poboljšati vaš život. Mlad Mesec će provuditi vašu uspavanu energiju koja će vam pomoći i da se istaknete i na radnom mestu, i potpuno da zasenite svoju konkurenciju i tako osigurate sebi još veću naklonost nadređenih. Uz retrogradni Merkur povešće se priča i o nekim situacijama koje se odnose na vaše finansije i dobićete priliku da u narednom periodu i to uspešno rešite.

Naredni period dragi Strelac uz ove energije Mladog Meseca u Ribama će vas okrenuti rešavanju pitanja koja su vezana za vaš osećaj sigurnosti i komfora, ali će vam doneti, ili vratiti zbog retrogradnog Merkura, i ljude & situacije koji će vas ponovo dovesti do toga da se zapitate koji je vaš pravi smisao života, koji su vaši zaista važni životni prioriteti (posebno kada je posao u pitanju) i kuda vaš život treba da ide, ne samo sada, već i u daljoj budućnosti. Takođe, naredni period će i vama staviti veliki akcenat na ljubav i partnerske odnose i mnoge zanimljive (nove, neočekivane) situacije se mogu pojaviti sada na tom polju vašeg života.

Ovaj Mlad Mesec u Ribama će vam poslužiti kao podsetnik da prvo treba sebe da gledate, pa tek onda druge, i da ništa u životu sem vas i vaše dobrobiti nije ni hitno ni bitno dragi Jarac . Verovatno ste u situaciji da osećate da su vam "baterije" pred kraj, obaveze se gomilaju, a vi sve manje snage imate da ih rešavate, te tako ovaj Mladi Mesec će vam pomoći da se regenerišete, odmorite i obnovite svoje energije. Naredni period će biti okrenut rešavanju nekih birokratskih i finansijskih pitanja i baš zahvaljujući i retrogradnom Merkuru neočekivano će vam se posrećiti i sve će izaći na dobro. Odmarajte, bavite se sobom, negujte svoje zdravlje, bilo fizičko, bilo mentalno.

Drage Vodolija vama u narednom periodu Mlad Mesec u Ribama će pomoći da dođete u kontakt sa ljudima koji mogu da vam budu od izuzetne koristi i da na bilo koji način (posebno finansijski ili poslovno) vam budu "vetar u leđa". Takođe, uz retrogradni Merkur snaga vaših misli će doći do izražaja, pa ćete biti u prilici da sa novim Mesečevim energijama jednostavno pretočite svoje misli i želje u realnost. U narednom periodu možete očekivati i brojne pozive na proslave i izlaske, iznenadiće vas nečija naklonost ili vrlo lep poklon. Vreme je da i vi malo odmorite i uživate u sitnicama koje život znače.

Drage moje Ribe , ovo je vaš period, ovo je sada vaša prilika da zablistate i ostvarite mnoge svoje želje. Snažne pozitivne energije Mladog Meseca će vam pomoći da u potpunosti uživate u lepim životnim trenucima, a uz retrogradni Merkur možete očekivati i da će vam se neko neočekivano vratiti u (privatan) život. Raskošna kreativna energija Mladog Meseca će vam uvećati harizmu i popularnost i doneće vam brojne prilike za druženjem i pozitivnom razmenom energija sa vama dragim ljudima. Mogući su i neki kraći putevi ili kontakti sa ljudima iz inostranstva, ili pak osobama koje su na neki način neobične i koje će u vaš život uneti još više magije i sreće.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/23/mlad-mesec-u-ribama-i-znaci-zodijaka/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43755
 • Reputaciona snaga: 36401
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #524 poslato: 23. Februar 2020. 16:48:58 »
» Realna bajka«
:mesec:23. Februara u popodnevnim satima imamo Mlad Mesec na 04° Riba, koji je propraćen ne samo egzaktnim sekstilom sa tranzitnim Marsom iz Jarca, već i sekstilu sa Uranom iz Bika i dodatnim kvadratom između Venere iz Ovna i Jupitera iz Jarca. Dinamika Mladog Meseca, apsolutno naglašen nov početak, nove prilike i mogućnosti, nove povoljnosti i srećni trenutci na bilo kojem polju čovekovog života.

Sabijski Simbol za ovaj stepen pod nazivom "Crkveni Sajam" vezuje se za dobrobit čoveka

Prvih 4° Riba se u sabijskoj simbolici povezuje sa konkretnim društvenim odnosima i njihovim uticajem na živote pojedinaca. Ovaj 5° tako u sebi sadrži sažetak & rezime prva 4° ~ vrlo je važno shvatiti simboliku samog naziva ovog stepena ~ jer je to kombinacija 2 reči koje baš i ne idu jedna sa drugom, a opet imaju isti cilj ~ da zbliže ljude ~ Crkva na duhovnom nivou (učenje i prenošenje znanja) a Sajam na materijalnom nivou (razmena dobara, zabava...)

Pozitivna strana ovog Sabijskog Simbola je : izražen osećaj za ljude, društvo i tuđe potrebe. Razvijena svest o zajednici, pomaganju, podršci, i potenciranje svih aktivnosti koje se odnose da to da neguju, hrane, nadograđuju i donose opšte dobro.

Naglašava i još više usavršava dobrotu i jake moralne principe, kao i duhovnost & Veru, i pomaže prilikom donošenja važnih životnih odluka.

Ovo je stepen prirodnog vođe koji je u potpunom skladu sa društvom koje želi da predvodi, sa kojim razmenjuje intelektualnu i duhovnu snagu i koji nesebično pomaže svima.

Negativna strana ovog Sabijskog Simbola je : naravno sve suprotno. Sve je okrenuto samo materijalnim uživanjima, do kojih se dolazi po bilo koju cenu, koristeći se bilo kojim sredstvima, koja su u većini slučajeva protiv zakona i vrlo nemoralna.

Sve je podređeno društvenom statusu i podeli na "više" i "niže" slojeve društva i ta razlika se maksimalno (namerno) potencira. Znanje, dobrota i duhovnost se smatraju slabostima, forsira se sirova snaga, erotika, alavost, kso i moć koju materijalni svet (novac) ima na ljude.

Ovo su situacije na kojima se zarađuje na patnji drugih (organizovanje dobrotvornih zabava, a donacije idu u džep moćnika)

U Mundanom čartu vidimo da ovaj Mlad Mesec se nalazi u 8 polju zajedno sa retro Merkurom, što simbolično ukazuje na period velikih promena u našem životu

Na ezoterijskom nivou 8 polje pokazuje protok Kundalini energije i koliko nam Čakre u telu "rade svoj posao" i direktno je povezana sa prošlim životima, jer predstavlja sve one karmičke greške koje smo poneli sa sobom, da bi ih u ovom životu ispravili kroz neke teške i opasne situacije. Ovo je polje transformacije, meditacije, mistike, divinacije. Pa tako, ovaj Mlad Mesec će nam doneti priliku da se pozabavimo tom tematikom i doživimo duhovnu & mističnu transformaciju ličnosti.

Praktična strana 8 polja se vezuje za sve one situacije u kojima čovek dolazi u kontakt sa iznenadnim (ne)voljnim promenama u životu, greškama, nezgodama, povredama pa i samom Smrti. Takođe se vezuje za tuđu imovinu & nasleđe, osiguranje, krediti, pozajmice & dugovi i svim dokumentima koji su povezani sa tim. Naravno da će Mlad Mesec tako da stavi fokus na odplaćivanju dugova i regulisanju svih birokratskih obaveza (problema) koje imamo u životu u narednih 2 nedelje.

Takođe, 8 polje u nekom emotivnom smislu se povezuje sa onim što čovek želi da uloži u emotivni odnos u kojem se nalazi jer svako 2. polje pokazuje ulaganje koje je vezano za predhodno polje ~ pa tako 8 polje će biti drugo polje od 7 polja = ulaganje u partnerske odnose ~ ne učite pogrešno da je 8 polje vezano za sex i strasti, jer nije, sem ako niste skloni Zombi-zabavljanju ~ 8 polje kad su emocije u pitanju se samo vezuje za ono što čovek ulaže & daje & čini kako bi sačuvao svoju ljubavnu vezu & brak, pa će tako i ovaj Mlad Mesec uticati u narednih 2 nedelje i na to polje u našem životu i doneće nam mogućnost da uvidimo da li to naše davanje ima smisla & efekta ili ne.

Mesec predstavlja ženu, suprugu, simbol je reprodukcije, plodnosti te obuhvata sve trudne žene i majke, a kao najinferiornija planeta od svih, simbolizuje i bebe tj simbolično "rađanje novog života". Takođe, simboliše naša osećanja i emocije, kao i nasleđien genetski materijal, pa je zato Mesec veoma važan za nas, posebno kad je Mlad (ili Pun) jer tada stavlja potpuni fokus na svoju simboliku.

Pa tako, kada je bio poslednji Mlad Mesec (u Vodoliji) mi smo tada dobili zadatak da unesemo novine u svoj život, koje će sad početi da pokazuju rezultate sa ovim Mladim Mesecom u Ribama. Najveći naravno akcenat će biti na nas same i na žene iz naše okoline i njihov uticaj na naš život (ali i naš na njihov, shodno Sabijskom Simbolu) i zbog blizine ovog retrogradnog Merkura, taj uticaj će biti prvenstveno konkretna komunikacija, tj rešavanje nekih nesporazuma od pre (retrogradnost)

Mlad Mesec ima i egzaktni u stepen aspekt sekstila sa Marsom iz Jarca, pa tako, imamo i mogućnost da pokrenemo promene u našem životu, da probudimo inat, hrabrost, snagu i to na kreativan način, te da usmerimo našu (Kundalini) energiju na poboljšanju našeg života.

Takođe, tu je i aspekt sekstila sa Uranom iz Bika (orbis 1°) koji će dodatno da pogura ovaj Mlad Mesec da nam donese nešto novo i uzbudljivo u život, a i nekih sat vremena posle zenita Mladog Meseca imamo i aspekt kvadrata između Venere i Jupitera, te tako ovaj Mlad Mesec stavlja fokus i na naše odnose sa drugima, uživanju u životu, materijalnim pitanjima itd...

Naravno, sam znak Riba će nas okrenuti lepim, nežnim, kreativnim, i po malo idealističkim (bajkovitim) interesovanjima, ali upravo okretanje lepoj strani života, pohađanju nekog kursa za pisce, slikare, fotografe, upisivanje kursa za pevanje, ples, vajarstvo, ili meditaciji ili molitvama, će našu Dušu da smiri i dati joj novu energiju sa kojom ćemo da krenemo u borbu sa svakodnevnim, materijalnim, pitanjima & obavezama & problemima oko nas.

Na neki način, ovaj Mlad Mesec će nam pomoći da nađemo "zlatnu sredinu" i da tako uspostavimo balans između materijalnog i duhovnog u našem životu. Naravno, zbog prisustva ovog retro Merkura koji je spaljen od Sunca i akcenta na Mundanom 8 polju, ništa ovo lepo neće da se desi samo od sebe (na šta će nas vući osećaj zbog onih enerija Venere u kvadratu sa Jupiterom) i neće biti samo na jednom "klik" i sve u nama i oko nas je u idealnoj harmoniji.

Ali, Više Kosmičke Sile du nam i tu izašle u susret ~ dale su nam i ovaj trigon između Marsa i Urana, kao i sekstil između Merkura i Marsa tj Merkura i Urana ~ i pameti i snage da ostvarimo svoje ciljeve i snove.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/23/realna-bajka-mlad-mesec-u-ribama/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43755
 • Reputaciona snaga: 36401
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #523 poslato: 23. Februar 2020. 16:44:07 »
»Ma lako ćemo mi to...«
Venera :90: Jupiter23. Februara imaćemo zanimljiva dešavanja na Nebu ~ u skoro isto vreme s jedne strane imamo Mlad Mesec u Ribama (16h31) a s druge strane kvadrat između Venere iz Ovna i Jupitera iz Jarca (17h58)

Naravno da će Venera 90° Jupiter potpuno da "oboje" ovaj Mlad Mesec, jer s jedne strane Jupiter vlada znakom Riba, a s druge strane Venera je egzaltirana u znaku Riba, ali i sam trigon između Marsa i Urana će takođe imati velikog uticaja na ovaj Mlad Mesec u Ribama. Ali o Mesecu u drugom tekstu...

Venera kvadrat Jupiter u suštini nije neki opasan i težak tranzit. Ovo je tranzit koji budi u nama onaj optimistični (i pomalo preterano samouveren) stav da će sve da se reši kako treba "samo od sebe", da ne treba brinuti, pa čak i ako je u toku očigledni smak Sveta...

Venera 90° Jupiter je onaj opušteni stav "Aj' da mi nešto popijemo i pojedemo, a posle će da se nerviramo oko tog problema" (namerno izostavljeno u rečenici se ne pojavljuje i opcija "i da potražimo rešenje za taj problem")

Posebno će nemogućnost da se uvidi odmah ozbiljnost nekog problema biti naglašena, jer je i sam Merkur (um, misli, organizacija) spaljen i retrogradan, a i u toku je Mlad Mesec (sužen fokus i svest jer je orbis između Sunca i Meseca 1° što znači kompletna spaljenost tog Meseca)

Ali, treba imati na umu ono najvažnije velika je razlika kada se ovaj aspekt pojavljuje u natalu (trajno)  i kao tranzit (privremeno)

U natalu ovaj aspekt donosi izuzetno ljupke i simpatične osobe. Sve životne prepreke se prevazilaze uz osmeh, optimizam i ogromno poverenje da će Više Kosmičke Sile u poslednjem trenutku doneti "čudo" i da će se rešenje pronaći. Ovaj natalni kvadrat između Venere i Jupitera donosi druželjubivost i veliki broj prijatelja (al jedino nisu baš svi prijatelji i pravi) jer osoba sa ovim kvadratom je toliko draga i odiše pozitivnom energijom i nekako spontano deluje bliska ljudima, da se oni momentalno pored nje osećaju "kao kod kuće".

E, sad, ona druga, loša, strana je ta što baš taj stav "lako ćemo" može da na neki način ulenji vlasnika natala sa ovim kvadratom, za sve ima vremena, nikuda se ne žuri, šarm i harizma često tim ljudima donosi i neočekivanu pomoć iz okoline, pa tako neki put i ne moraju uopšte da se potrude da reše neki problem. Takođe, često može da ukaže i na izostanak samodiscipline i uvećanu želju za jednostavnim, bezbrižnim uživanjem u životu, vrlo nepraktičan stav prema materijalnom, a i po malo "mutan" stav prema zakonu i moralu, što često posebno na privatnom planu sprečava ove osobe da zadrže lepšu & jaču polovinu pored sebe.

Dok, kao tranzit, Venera 90° Jupiter donosi jednostavno kraći period prepuštanja i nekog čudnog, ali pozitivnog zaraznog optimizma i smeha, povećana je želja za druženjem, izlascima, muzikom, plesom, zabavama, po malo preteranom uživanju u "iću i piću", ali i pružanjem podrške bilo kome & bilo kada (bez očiglednog povoda) i napr darivanju bez apsolutno ikakvog razloga, samo eto jer postoji želja da se makar na trenutak svi problemi odklone nekim (najčešće materijalnim ~ odeća, nakit, hrana, pića...) delom, što i nije loše, sem ako se ne pretera, a ovo je aspekt totalnog preterivanja.

Te tako na par dana Venera 90° Jupiter kao tranzit u naš život donosi pomalo ishitrene kupovine odeće & obuće koja nam baš i ne treba, prenaglašenoj potrebi za slatkišima, egzotičnim jelima & pićima... ali i pronalaženju zabave tamo gde inače po zakonu i ne bi trebalo da se nađe zabava (kockarnice napr... ili pak upuštnje u ljubavnu aferu sa zauzetom osobom) Pa tako zbog preterivanja, ovaj tranzitni aspekt može da donese probleme i sa zdravljem i (privremeni, ali poveći) disbalans u novčaniku (ovo je aspekt koji uz neki još težak aspekt sa nekom trećom planetom donosi extrem proždrljivosti i teškog rasipništva ~ a ne treba zaboraviti da je Venera u izgonu, a Jupiter u padu...)

Poznate osobe koje imaju Veneru u Ovnu u kvadratu sa Jupiterom iz Jarca su : Nancy Wilson (poznata pevačica) Inès Cagnati (francuska književnica) Jully Cooper (novinarka i književnik) Gary Lockwood (glumac starije generacije) i meni jako simpatična America Ferrera (glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Ružna Beti"

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/23/ma-lako-cemo-mi-to/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43755
 • Reputaciona snaga: 36401
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #522 poslato: 23. Februar 2020. 16:41:05 »
Svi su ti tekstovi ovde odlicni, hajde nam pisi kad nadjes vremena o Ma u ovnu koji ce biti tu od leta do zime.

     :fala: Hvala :fala: pisaću uskoro i o njemu naravno, posebno jer će da bude i :retro: pa će baš da nas :tones: par puta pošteno (shodno onim letnjim pomračenjima)
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže kosmopolita*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 1057
 • Reputaciona snaga: 1268
 • kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!kosmopolita is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #521 poslato: 23. Februar 2020. 15:18:54 »
Svi su ti tekstovi ovde odlicni, hajde nam pisi kad nadjes vremena o Ma u ovnu koji ce biti tu od leta do zime.
https://imgur.com/a/fh5wK7w

O Bogu – dok ne utvrdiš vjeru u Njega,
O tuđem grijehu – dok se ne sjetiš svoga,
i o sutrašnjem danu – dok ne svane."

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43755
 • Reputaciona snaga: 36401
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #520 poslato: 22. Februar 2020. 09:53:10 »
»Veliki stvaraju veliko, dobri stvaraju trajno«


Aspekt sekstila između tranzitnog Sunca iz Riba i Urana iz Bika imaće uticaja na nas skoro do kraja Februara.

Onaj koji voli rutinu i sigurnost, zasigurno će ovih dana da čupa sebi kosu, jer ovaj sekstil, podpomognuti i samim Marsom iz Jarca koji ima takođe trigon sa ovim Uranom, zapsolutno razbija i najmanju mogućnost da se nešto radi po navici.

Uran je takav da uklanja lično vezivanje i subjektivnost, on je aktivan, ali posmatrač, ne dotiče ga ništa, niti iko. S druge strane, sušta suprotnost, Sunce Ego, subjektivno, lično... i eto zabune u najavi, posebno za one koji ne vole da im se menja rutinska svakodnevnica.

Sunce će realno samo da "osvetli" ovaj period Uranu, da bolje vidi svoj put, tj da na bolji, jasniji, konkretniji način nam istumba sivu monotonu žabokrečinu od života i da nas usmeri u novom pravcu, posebno jer je i sam tranzitni Merkur sada pod sunčevim zracima i retrogradnog kretanja.

Ova kombinacija Sunce & Uran & Mars će tako da nas pošalje (ko praćka) u totalno nepoznatu situaciju (ili situacije, sve zavisno kakve aspekte ovi tranziti imaju sa vašim natalnim planetama i gde je postavljena u kom polju) ili će na naš Put da dovede osobe koje će nam promeniti život iz korena... u svakom slučaju, pripremite se za iskakanje iz aviona, bez padobrana...

Sunce Uran, uz pomoć Marsa, nateraće nas da promenimo svoje životne navike ako želimo da preživimo, tj da uspemo u svojim namerama & planovima da imamo dobar i kvalitetan život. Sakriće nam na neko vreme osećanje sigurnosti i nateraće nas da preispitamo svoju upornost i hrabrost. Isto tako, nateraće nas da reorganizujemo svoje prioritete i da tako bolje osmislimo narednu etapu našeg Puta, jer nam u susret ide i Mlad Mesec u znaku Riba ~ novi počeci na svakom koraku!

Ovo bi moglo da se tumači kao "ažuriranje života" na neki način. Nije ovo toliko "strašna" tranzitna priča (barem za one koji i sami u svom natalu imaju dobar odnos između Urana & Sunca ili Urana & Marsa) ali pošto ipak trenutno aktuelan retrogradni & spaljeni Merkur iz Riba, tako će i ove promene da nam donesu osećanje da smo u totalno "nebranom grožđu", jer nećemo imati iskustva od pre da se snađemo u novonastalim situacijama koje nam dolaze u susret, ali i to je na neki način dobro, jer brzinski učimo da nadograđujemo svoje životno iskustvo.

Zato, sve je naš stav ~ da li prihvatamo promene ili ne

Ako ih prihvatamo, ova konjukcija će nam obogatiti naredni period i doneti zaista zanimljive ljude i situacije od kojih puno možemo da naučimo i tako ojačamo & sazrimo. Ali, ako se promene ne prihvataju, očekujte pošteno naporan & loš period...

Pa tako, uticaj Sunca & Urana & Marsa će biti sledeći :

Ovan
~ sreća u nesreći, isplivaćete iz neke loše situacije i osloboditi se problema ili ćete otkriti ono što vas je do sada "guralo" na dole, umesto na gore

Bik
~ stisnite zube i skočite, nećete zažaliti! Sada je prilika da pokažete svoje umeće, upornost i hrabrost!

Blizanci
~ promenite svoj stav o sopstvenim vrednostima i eto poboljšanja finansija, kao i samog zdravlja i života

Rak
~ stižu vesti koje će vam promeniti život (a možda i mesto boravka) kraća putovanja ili neočekivani gosti takođe donose promene

Lav
~ prihvatite promene u domu, i promeniće vam se odnos sa ukućanima, odlučite se već jednom da treba da unesete dašag novog i eto sreće

Devica
~ neočekivane promene vezane za ljubav & decu, kontakt sa neobičnim osobama ili  strancima, ne analizirajte puno, prepustite se

Vaga
~ apsolutna promena životne svakodnevnice, ne gunđajte, već dignite sedalicu, zasucite rukave i radite, i uspeh je tu

Škorpija
~ promene u bilo kojim partnerskim odnosima, posebno naravno emotivnim, a možda  vas čak čeka i potencijalno preseljenje

Strelac
~ bez filozofiranja, prihvatite da je sve u životu prolazno, neko & nešto jednostavno mora da ode iz vašeg života, biće vam lakše da idete dalje

Jarac
~ obratite pažnju na snove, upoznaćete neke važne ljude, ili pak imati prilike za putovanjem koje će vam promeniti život

Vodolija
~ promenite svoje prioritete (krenite da brojite od broja 1 = sebe) i poboljšaće vam se situacija na poslu

Ribe
~ preispitajte svoje nade & želje & planove, tu nešto škripi, treba da se mnogo toga promeni, pa će te i uspeti da ih ostvarite

Svi se mi plašimo promena, da se ne lažemo, svi mi volimo ono na šta smo navikli i šta nam daje osećanje smisla i sigurnosti... ali, neki put moramo da stisnemo zube i skočimo u nepoznato... jer ko zna šta nas tamo (sve lepo) čeka... Sa srećom!

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/22/veliki-stvaraju-veliko-dobri-stvaraju-trajno/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43755
 • Reputaciona snaga: 36401
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #519 poslato: 22. Februar 2020. 09:50:02 »
»Sam svoj heroj«


Ovih dana na Nebu imamo snažni aspekt trigona između egzaltiranog Marsa iz Jarca i Urana iz Bika. Ponavljanje ovog aspekta će se desiti 28. Avgusta (kada Mars bude bio u fazi pre nego što krene retrogradnim hodom, a Uran već bude bio retrogradnog hoda)

Tranztini trigon između Marsa iz Jarca i Urana iz Bika nam dozvoljava da spustimo gard i da odlučimo da rizikujemo zbog nečega za čim čeznemo jako dugo. Ovaj trigon budi snažnu želju za oslobođenjem od rutine, stega, zabrana, tabua ili bilo kakvih ograničenja. Čak i oni introvertni i nesigurni uz ovaj tranzitni aspekt će se najednom naći u situaciji da pregledaju sajtove o skakanju iz aviona bez padobrana... Jer dodatno, sam Mars ima i sekstil sa Suncem iz Riba, koje će se već 22. Februara takođe povezati sa Uranom iz Bika.

Ovo je aspekt koji budi instinkte, ili izoštrava čula i moć prekognicije. Želja za spontanim ponašanjem, kao i samo izražavanjem van društvenih pravila ponašanja je sad pod uticajem ovog tranzita maksimalno izražena. Naravno, ovakva energija stvara izuzetnu harizmu, pa svi oni kojima Mars i Uran su postavljeni u dobrim poljima natalnog čarta će u narednom periodu više nego obično da budu "pod reflektorima" i divljenju ljudi iz njihove okoline, ali zbog napetog kvadrata između Marsa i Hirona & Lilith, treba povesti računa da se ne pretera sa samopouzdanjem, jer nekome Ego može biti ozbiljno povređen.

Ovo je tako vreme koje je idealno za pokretanje novih projekata, jer se sve vrti oko finansija & posla tj materijalne slobode & nezavisnosti. Ali, naravno, treba imati u vidu da je trenutno retrogradni Merkur i spaljen od Sunca, pa procene baš i neće biti dobre, analiza može ići u pogrešnom pravcu, posebno ako Sunce i Merkur iz Riba sklapaju neki loš aspekt (kvadrat, opozicija, pa čak i konjukcija) sa nekom natlanom planetom. Pa tako "100 puta meri, pa tek onda 1 seci"... jer dodatno sam Mars ima i kvadrat sa Hironom i Lilith iz Ovna, pa to mogu biti ozbiljne greške koje će ostaviti trajan ožiljak (bukvalno zbog povrede, ili pak psihološki)

Mars trigon Uran donosi veliku borbenost, snagu, hrabrost, želju da se urade stvari koje do sad niko nije uradio. Ovo je aspekt inicijalne kapisle da se zaista preokrene život na bolje. Naravno, tu pored Marsa ne samo što je Jupiter, već je tu i Južni Mesečev Čvor, pa treba smanjiti megalomanske ideje i planove i zadržati se na onim racionalnim i praktičnim (jer bez obzira što je ovo Zemljani Trigon, uticaj Jupitera i Južnog Mesečevog Čvora je jak isto) a i kao što rekoh, zbog lošeg aspekta sa Hironom i Lilith, treba se paziti tog brzanja koje sam egzaltirani Mars ima u sebi na pretek.

Naravno, Mars trigon Uran neće samo doneti na materijalnom & finansijskom & poslovnom planu napredak, nove povoljne prilike, promene, unapređenja, pohvale itd... već će uticati i na libido, jer je to aspekt teškog adrenalinskog naboja, pa ako nema izazova na poslu, ili kroz neki hobi, sva energija će biti okrenuta ka... naravno, pogađate... sexualnim uživanjima. Varnice na sve strane, ogromna želja za fizičkim kontaktom, razgovori se skoro samo oko toga vrte, bilo da su razmene ideja & iskustava između prijatelja, bilo da su sexy-dopisivanja preko društvenih mreža.

Ali, jeste da ovaj tranzit donosi nova poznanstva i nove prilike za uspostavljanjem dinamične i nikad-dosadne ljubavne priče, ali ne treba zaboraviti da je ovo aspekt spoljašnjeg & fizičkog aspekta ljubavi, čisto uživanje u "konkrevetnim aktivnostima". Donekle pomaže opcija što je Venera u Ovnu, pod vladavinom ovog Marsa, ali kao i svaki Kardinalni znaci, fitilj strasti i interesovanja za suprotni pol je dosta kratkog veka, pa uz Uran, ta ljubavna priča može dosta kratko da traje.

Ovaj tranzit treba iskoristiti najviše da se reorganizuje način života i osveži monotona svakodnevnica, ubaciti u svakodnevne obaveze neki hobi, sport, da se omogući nesputano kretanje Kundalini energije (koja nije samo sexualna, već i kreativna, ona nam daje život jer hrani sve naše Čakre, od dole do gore, pa u krug) Takođe, odličan period za druženje, izlaske, upoznavanje novih kako prijateljskih tako i poslovnih kontakata i neočekivanih, pozitivnih, finansijskih preokreta Sudbine!

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/22/sam-svoj-heroj/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43755
 • Reputaciona snaga: 36401
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #518 poslato: 21. Februar 2020. 20:23:16 »
»Mali deo velike celine«


Već smo nekako navikli da se aspekti sporih planeta povezuju sa „svetim trojstvom“,  u tom „trojstvu“ smo imali Neptun i sa Saturnom i sa Jupiterom tri puta u toku 2019, a i ove 2020 takođe će tri puta opet njih troje imati aspekt : 20-02, 27-07 i 12-10 ~ iako će Neptun imati veći akcenat (po orbisu) sa Jupiterom ovog puta (prošle godine bio je akcenat na Saturnu)

Jupiter 60° Neptun u periodu kada je Sunce u Ribama, kao i Merkur, naravno da će istaći u prvi plan pravu simboliku znaka Riba (jer i Jupiter i Neptun su planete koje vladaju tim znakom) Ovo je Mundani aspekt, pa će tako uticati na situacije oko nas, koje će pak posredno da utiču manje-više i na naš privatan život, dodatno jer ovaj sekstil ovog puta prati i Mesec konjukcija Saturn na stepenu egazltacije Marsa (28° Jarca)

Ovo Sveto Trojstvo je u stvari podsetnik Majke Zemlje da se vratimo svojim korenima, da se ponovo povežemo sa Prirodom i Višim Kosmičkim Silama. Prošle godine Saturn i Neptun su nas vraćali u prošlost, daleku prošlost, u naše prošle živote i iz tih sećanja & situacija trebali smo da se podsetimo ko smo, šta smo i koja je naša uloga u ovom Svetu, ne samo kao jedinke koja ima uticaja na dom & porodicu iz koje dolazi ili koju formira, već i na sistemu „domino efekta“ ~ da svaka naša misao ili postupak imaju dalekosežnog uticaja za koji mi u suštini i nismo svesni.

Ovog puta, u toku 2020 Jupiter i Neptun će nas usmeriti ka onom suptilnijem delu naše ličnosti, tj duhovnoj karmi koju treba da razvijemo i usavršimo u ovom životu, a to ćemo moći da uradimo samo kroz praktikovanje duhovnih nauka & disciplina, saosećanju, Veri, činjenju dobrih nesebičnih humanih dela. Ovog puta da bi pomogli sebi i svojoj Duši, moramo da pomažemo onima {ljudima, životinjama} koji nemaju toliko sreće kao mi ili neki drugi ljudi. Njih dvoje će nam sada tri puta u toku ove godine doneti situacije i uvesti ljude u naš život koji mogu da nam pomognu da ne samo naš život učinimo lakšim i lepšim, već i živote drugih oko nas.

Jupiter sextil Neptun je aspekt idealizma, pacifizma, dobrote ~ Ljubav & Vera & Nada ustvari. Njih dvoje tako u narednom periodu će nam omogućiti da maksimalno istaknemo svoje pozitivne strane naše ličnosti i da kroz bogobojažljivi čin dobrote učinimo makar nekome nešto dobro i lepo, a i to je sasvim dovoljno ~ korak po korak, jedan po jedan, pa se tako svi povezujemo kroz snažne energije Viših Kosmičkih Sila i tako kao jedinka i možemo da učinimo ovaj Svet boljim ~ a vala Svet je i zaslužio da i njemu krene na bolje…

Ovo je mnogo nežniji i suptilniji aspekt naravno do Saturn & Neptun aspekta, jer sada u stvari zahvaljujući Saturnu od prošle godine, kroz Jupiter imamo prilike da ispunimo pozitivnu simboliku samog Neptuna. U narednom periodu ljudi i društvo će imati tako tri puta mogućnost da poboljšaju jedno drugome uslove života, da pomažu jedni drugima, da uče jedno od drugog, da kroz razne društvene humanitarne organizacije pomažu onima kojima je jako potrebna pomoć, podrška ili makar „vetar u leđa“. Sve to se može uraditi ne samo kroz društvene i humanitarne aktivnosti, već i političke, poslovne, lične… imaćemo šanse samo tri puta da pokrenemo Kolo Sreće u dobrom pravcu…

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/21/mali-deo-velike-celine/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43755
 • Reputaciona snaga: 36401
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #517 poslato: 21. Februar 2020. 20:15:50 »
»Tranzitno Sunce u Ribama kroz natalna polja«


1. polje & podznak u Ribama : na kreativan način obasjaćete sami sebe, a vaše svetlo će tako da obasja i druge i poboljša odnose sa okolinom. Kreativni potencijal je veliki i pomaže u organizaciji svakodnevnice. Vaše telo i um će biti na jednom uzvišenom nivou, sanjalačka strana vaše ličnosti će vam sad pomoći da bolje uredite svoj život.

2. polje & podznak u Vodoliji : kreativna energija će obasjati vaše finansije, doneće vam u život osobe i situacije koje će moći da poboljšaju vašu (ne)pokretnu imovinu, pa tako i da vam pomognu da povratite samopouzdanje i poboljšate samovrednovanje. Puno podrške i saveta od autoriteta, ali više kao „sive eminencije“ nego javnog isticanja.

3. polje & podznak u Jarcu : sunčeva svetlost će obasjati vaše polje komunikacije sa drugima. Puno novih informacija vam stiže u susret. Odnos sa bliskim prijateljima i rođacima će biti u fokusu u narednom periodu, a imaćete prilike da neočekivano dobijete poziv za goste ili pak da sami organizujete neku proslavu. Nećete biti puno kod kuće, već u šetnjama, bibliotekama, na izložbama.

4. polje & podznak u Strelcu : kreativna energija Sunca će obasjati vaš dom i vašu porodicu. Lepi trenuci sa njima, mogućnost da se pronađe način da se poboljša kvalitet i komfor u domu, neki će imati prilike da ponove svoj nameštaj, neki će pak dobiti priliku za kupo-prodajom ili relokacijom. Veliki fokus na odnos sa jednim roditeljem, ili rešavanje nekih pitanja oko nasleđa & neporketne imovine.

5. polje & podznak u Škorpiji : kreativna harizmatična energija Sunca će doneti lepe emotivne trenutke u vaš privatan život. Sve će se bazirati na osećanjima, razmeni ljubavi i strasti. Puno udvaranja, platonske ljubavi, ali ljubavi koja vrlo brzo dobija i svoju pravu formu. Fokus na deci (začenje, dobar porođaj, deca donose radost u dom) Očekujte puno udvaranja i prelepih poklona.

6. polje & podznak u Vagi : sunčeva energija će vam obasjati vašu svakodnevnicu. Sve ono što je bilo do sad neroganizovano, haotično, zbunjujuće, nedorečeno, imaće prilike da se „osvetli“ i odmah pronađe uzrok problema. Poboljšanje zdravlja pod uslovom da se i vi malo aktivirate, ne samo vaš lekar. Dobar period da se rešite svih loših osobina & mana i tako poboljšate sebe u svakom pogledu.

7. polje & podznak u Devici : nežna emotivna energija će strujati u međuljudskim odnosima. Puno prilike za druženjem, izlascima, neobičnim poznanstvima, kontaktima sa strancima i neobičnim ljudima. Platonske veze će se ozvaničiti, a zvanične veze produbljuju emocije i naredni korak je „ludi kamen“ za mnoge. Moguća i kraća putovanja i kontakt sa stranim zemljama, ili pak konkretno preseljenje.

8. polje & podznak u Lavu : snažna sunčeva energija će osvetliti sve one skrivene i okom nevidljive tunele (i podrume) vaše Duše, dajući vam mogućnost da prevaziđete neke strahove i da se oslobodite preterane zabrinutosti. Fokus na reašavanju dugova, bilo materijalnih, bilo emotivnih, ponajviše karmičkih (pa tako i „dežavu“ susreti sa nekim ljudima) pročišćenje od svega lošeg i ostavljanje prošlosti iza sebe.

9. polje & podznak u Raku : želja da se pronađe smisao života, da se obnovi Vera, da se duhovno uzdignete iznad monotone svakodnevnice. Želja za putovanjima, istraživanjima, avanturama. Kontakt sa mudrim, neobičnim, duhovnim, mističnim ljudima, kontakt sa strancima. Moguće je i da će se pojaviti prilika da promenite život iz korena, slušajte intuiciju, pratite svoje snove!

10. polje & podznak u Blizancima : sunčeva svetlost će harizmom i kreativnom snagom da obasja vaše polje posla. Doneće vam mogućnost da postignete svoje ciljeve, poboljšate uslove na radnom mestu, promenite posao, ili pak započnete svoj sopstveni ili posle dugo vremena nađete željeno zaposlenje. Dobar odnos sa autoritetima, koji će vas pohvaliti i time staviti „pod reflektore“ u nerednom periodu.

11. polje & podznak u Biku : pozitivna nežna duboka kreativna energija će strujati kroz vaš odnos sa prijateljima. Puno toga ćete moći da učinite jedno za drugo. Podrška, razumevanje, iskreni „vetar u leđa“. Takođe, period kada ćete više nego obično biti aktivni na društvenim mrežama i biti u kontaktu sa grupama koje se bore za zaštitu okoline, životinja, ugroženih. Neočekivano će vam se ispuniti jedna velika želja.

12. polje & podznak u Ovnu : period kada ćete moći bez problema da odmah uvidite potencijalne greške zbog kojih bi se kasnije kajali, kao i sve one loše ljude koji vam iz nekog njima razloga vas ne vole. Rešavanje svih neugodnih situacija zahvaljujući u isto vreme i kreativnom i praktičnom pristupu otklanjanja samog uzroka, a ne samo trenutnom neutralisanju problema.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/20/tranzitno-sunce-u-ribama-kroz-natalna-polja/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43755
 • Reputaciona snaga: 36401
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #516 poslato: 21. Februar 2020. 20:10:33 »
»Tranzitno Sunce u Ribama i znaci Zodijaka«


OVAN : druga polovina Februara biće okrenuta ka razvijanju strpljenja i osluškivanju intuicije. Bićete više podložni energijama iz okoline, bilo one pozitivne, bilo one negativne. Imaćete prilike da svoju disciplinu ukombinujete sa kreativnim energijama. Prva polovina Marta vam donosi mogućnost da dođete u kontatk sa ljudima koji na posredan način mogu da vam pomognu u životu, posebno na polju posla ili zdravlja. Isto tako, period kada ćete morati malo više da odmarate, od svega i svakoga.

BIK : druga polovina Februara će staviti fokus na društvenim događanjima, aktivnijim bavljenjem socijalnim pitanjima, promenama u krugu vaših prijatelja. Takođe, dobićete priliku da nesvesno učinite jedno veliko dobro delo i pomognete nekome. Prva polovina Marta pak vas okreće ka novim Putevima koji vas vode do ostvarenja vaših planova ili skrivenih želja, kao i potencijalnom unapređenju na poslu. Kroz neka udruženja & grupe & društvene mreže imaćete mogućnost da ostvarite svoje želje & planove.

BLIZANCI : druga polovina Februara stavlja akcenat na vašem ulaganju na radnom mestu, kao i poboljšanju vašeg društevnog statusa & ugleda. Imaćte prilike da ostvarite korektan i pozitivan odnos sa nadređenima, a i oni sami će imati prilike da uvide vaše kvalitete. Prva polovina Marta vam donosi mogućnost da promenite mnogo toga na poslu, promenite posao ili pak pronađete odgovarajuće zaposlenje, ali i da poboljšate odnose sa kolegama ili pronađete nove klijente i tako poboljšate svoje finansije.

RAK : druga polovina Februara će vas okretnuti nadograđivanju svog intelektualnog i duhovnog znanja, bavljenje uzvišenim delatnostima, pomaganjem, savetovanjem. Moguća je i zanimljiva ponuda da odputujete negde i da dođete u kontatk sa neobičnim ljudima i starnim kulturama. Prva polovina Marta donosi u vaš život učene ljude, stručnjake, poboljšava odnos sa nadređenima, a isto tako i kontakte sa strancima i umetnicima. Snovi će biti vrlo prekognitivni, obratite pažnju na detalje.

LAV : druga polovina Februara za vas će biti period rešavanja pitanja vezanih za karmičke dugove koje imate sami, ali i prema vama dragim i bliskim osobama. Mogućnost i da rešite u vašu korist neki sudski proces ili ubrzate neki birokratski postupak doneće vam olakšanje i bolje raspoloženje. Prva polovina Marta će vas pak okrenuti pročišćenju kako Duše, tako i tela, pa tako i vašeg života i doneće rasterećenje od mnogih problema. Biće uvećano interesovanje za ezoteriju i divinaciju i dobar je period za bavljenjem meditacijom.

DEVICA : druga polovina Februara za vas stavlja akcenat na odnosima sa drugima, bilo da je u pitanju emotivni odnos, ili poslovni. Želja da se mnogo toga promeni u životu će vam sada biti ostvarena, jer ćete neočekivano dobiti pomoć od osobe od koje ste to najmanje očekivali. Prva polovina Marta pak stavlja akcenat na novom poglavlju u vašem životu što se tiče samog mesta života, renoviranje doma, uvećanje broja članova porodice.

VAGA : druga polovina Februara za vas će biti usmerena na posao i zaradu i boljoj organizaciji svakodnevnih poslova i obaveza i rešavanju birokratskih pitanja. Takođe, staviće akcenat i na rešavanje nekih finansijskih dugova ili kredita. Prva polovina Marta pak stavlja fokus na vaše zdravlje i sam odnos koji imate prema sebi, poradite na svojm manama, bavite se nekim kreativnim hobijem koji će vam brže „puniti baterije“.

ŠKORPIJA : druga polovina Februara u vaš život donosi kreativni nalet vrlo pozitivne energije koja će vam osvežiti svakodnevnicu i obnoviti veru u ljude. Pozitivna dešavanja i na polju posla, promene vezane za radno mesto i odnos sa nadređenima. Prva polovina Marta pak vas okreće ka ljubavi, pronalaženju srodne Duše ili pak ozvaničenju trenutne emotivne veze (a možda čak i trudnoći) ali i dalje drži fokus na vaš posao, jer slede promene u firmi gde radite (pozitivne za vas)

STRELAC : druga polovina Februara vas okreće ka domu i jednom roditelju. Imaćete mogućnost da unesete harmoniju u dom i pomognete tom roditelju (oko nj posla, zdravlja…) Takođe, fokus će biti i na vašem sopstvenom osećanju bitistvovanja, tj pronalaženju svrhe života. Prva polovina Marta vas pak okreće ka uspostavljanju veće kontrole vašeg života i donosi vam priliku da ostvarite neki cilj koji već dugo vremena odlažete. Takođe, pruža vam se prilika da promenite mesto stanovanja ili da uvećate osećanje komfora u domu.

JARAC : druga polovina Februara za vas će biti okrenuta ka boljoj organizaciji vaših svakodnevnih obaveza, rešavanju nekih birokratskih pitanja, kraćim putovanjima. Pitanja ugovora & overa & dobijanja potpisa će sad takođe biti aktuelno. Prva polovina Marta pak vas okreće ka bliskim prijateljima ili rođacima, želji da se više bavite nekim intelektualnim i kreativnim poslom ili hobijem, aliće vam pružiti i mogućnost da poboljšate svoj tok misli i tako bolje organizujete svoju svakodnevnicu.

VODOLIJA : druga polovina Februara će staviti akcenat na vaše finansije, (ne)pokretnu imovinu i profitabilne poslovne ugovore. Moguće je rešiti mnoga pitanja koja uslovljavaju stabilnost na materijalnom nivou i to uz pomoć autoriteta koji će kao „siva eminencija“ i „ispod žita“ da vam bude „verat u leđa“ i pomogne da se reši problem. Prva polovina Marta pak vas okreće ka vama samima, radu na sebi, svom zdravlju i jačanju emotivno & fizičkog imuniteta. Dobar period za regulisanje ishrane.

RIBE : srećan vam rođendan! Druga polovina Februara vas stavlja u situacije gde će se mnogo toga vrteti oko vas i vaših želja i potreba (pa tako i njihovoj realizaciji) Mnogo toga ćete imati prilike da otkrijete & spoznate, kako o sebi, tako i o drugima, što će vam olakšati dalji Put napred. Prva polovina Marta vas pak okreće novom poglavlju vašeg života u smeru duhovnog napredovanja i odrađivanju velikih (teških) karmičkih grešaka. Takođe, u vaš život uvodi mnoge osobe koje vam puno mogu pomoći na bilo kom polju vašeg života.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/20/tranzitno-sunce-u-ribama-i-znaci-zodijaka/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~