Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 11923 puta)

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Večiti Putnik Šmišonja*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40992
 • Reputaciona snaga: 35409
 • Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #216 poslato: 12. Januar 2019. 12:20:00 »
12-01-2019 Subota
dan SaturnNoć mirna i tiha. Mesec plovi 3 dekadom Ribe ... U toku noći sklopiće :60: :120: sa  SMČ JMČ i posle toga :0: Hiron

Snovi će da budu puni boja, zvukova, simbola. Kao da putujemo zajedno sa Alisom kroz zemlju čuda. Obratite pažnju, tu je negde skrivena važna poruka, najverovatnije vezana za dragu vam jaču & lepšu polovinu.

Plovićemo kroz jutro zajedno sa „prvom jutarnjom“ i razmišljati šta nas sve čeka od obaveza. Bićemo pomalo lenji, ali ipak ćemo polako, nogu pred nogu da krenemo u „osvajanje dana“.

Najednom, od nekud stiže snažna pozitivna i dinamična energija ~ Mesec je ušao u znak Ovan , celo poporne pršti od dinamike, sve nam ide od ruke, sve je kako treba, jer će Mesečak da se druži preko :120: sa Venera iz Strelac i preko :0: sa Mars .

Ali i pored sve ove dinamike, osećaćemo određeni pritisak, kao da nam slonče Dambo pravi piknik na glavi. Neki čudan predosećaj da će se najednom samo sve pokvariti i krenuti nizbrdo nas ne napušta.

Taj osećaj nas realno i ne vara. Em će Merkur polako da sklapa :0: sa Saturn , em će Jupiter polako da sklapa  :90: sa Neptun . Počinju preispitivanja, neke sumnje, brige da nam se nadvijaju nad glavom i tako zamišljeni i pomalo tužni odlazimo u san.

Treba skupiti snagu, u Nedelju nas čekaju brojne zgode i nezgode sa tranzitima…
Lenormand Karta 37 » Vreme «


Karta » Vreme « prvenstveno nam poručuje da je „vreme da se nešto desi“ ~ karta koja se nadje pre ove pokazaće na ono što je odradjeno ili ono za šta je prošlo vreme (prošla prilika da se uradi) tj Nedeljna Karta će dopuniti značenje ove Karte » Vreme «

Lenormand Karta » Vreme « (tj Sat) budi ono najstarije pitanje u nama ~ kako živeti sa svešću o prolaznosti svega u životu, pa i nas samih… najčešće, tj u većini slučajeva, ta spoznaja je povezana sa gubitkom bliske osobe, jer samo tako jedan strašni momenat seti čoveka da mora da bude skroman i ponizan kada stoji pred zakonima Prirode i da će kad-tad doći i njegovo vreme da napusti ovaj materijalni Svet.

Takodje, ova karta se može povezati i sa ~ nostalgijom (sve češće i češće osećanje u čoveku u ovom modernom Svetu) Onaj stav „nekada, davno, bilo je bolje… lakše… lepše“ pa tako na psihološkom nivou, ova karta govori o osobi koja živi u prošlosti i ne želi da prekine takav način razmišljanja (pa tako i ponašanja)

Naravno, automatski se ova Lenormand karta povezuje i sa usamljenošću & samoćom. Stanje uma u kojem dolazi osećanje praznine nakon opraštanja od nekoga ili gubitka nečeg vrednog & dragog. Tj, jednostavno rečeno ~ nemogućnost da se preboli nešto i prevazidje taj trenutak u vremenu.


Kombinacija Nedeljne i Dnevne Lenormand Karte
33 » Ključ « & 37 » Vreme «I sam Saturn je Gospodar Vremena, pa će tako današnja Subota da nam bude okrenuta preispitivanju „kuda mi prođe život, a nisam ‘to i to’ uradio“…

Današnji dan će proći u solidnoj organizaciji, radu, skupljanju važnih informacija. Naravno, ova kombinacija nam definitivno prenosi poruke Viših Kosmičkih Sila preko naših snova ili sitnih „znakova pored puta“.

Možda nešto čujemo ili vidimo što će nas vratiti malo u prošlost, ili pak nagnati da prihvatimo neke (surove, ali realne) činjenice da nešto ili neko nije više deo našeg života.


https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/12/12-januar-2019-subota/
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Večiti Putnik Šmišonja*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40992
 • Reputaciona snaga: 35409
 • Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #215 poslato: 11. Januar 2019. 11:38:42 »
11-01-2019
Petak dan VeneraDinamika od ponoći do ponoći…

Počinjemo sa Mesecom iz Riba koji još uvek nije završio kvadrat sa Jupiterom a već sklapa konjukciju sa Neptunom, a popodne će imati sextil sa Suncem, a i Merkur još uvek orbisom hvata onaj kvadrat sa Marsom, a i Sunce se sprema da sklopi potpunu konjukciju sa Plutonom…

Noć će na proći u prevrtanju po krevetu, buđenju, gunđanju. Snovi će biti jako naporni, čudni, povremeno i zastrašujući, ali… ipak, nose sa sobom važnu poruku. Teško ćemo protumačiti snove, ali možemo da pokušamo, čak možda i uspemo da prokljuvimo šta nam to Više Kosmičke Sile žele poručiti…

Dan će biti užurban, komplikovan, sve će nam ići ko „bebi pelena“, krenemo jedan posao, pa se prebacimo na drugi, pa na treći… i na kraju sednemo i shvatimo da ništa ni konkretno ni pametno nismo danas uradili, a mozak nam smoren „za medalju“…

Vrlo loša koncentracija, pa se pazite grešaka koje mogu skupo da koštaju, ali se pazite i povreda takođe. Razmena informacija će biti na nivou „gluv i mutav“, rešavanje neke papirologije i komunikacija sa ljudima koji rade na šalterima će delovati kao pantomima sa primesom prizivanja nečastivog…

Međuljudski odnosi, posebno emotivni, će biti stavljeni na veliki test strpljenja i tolerisanja ljudske gluposti, pa eto vam prilike da danas ili prećutite nešto (i tako spasite neki odnos koji je vama jako važan… biće prilike za konkretnim razgovorom uskoro) ili pak razvežete jezik do maksimuma (i tako očistite svoj život od đubreta) Na vama je da se odlučite…
Lenormand Karta
11-01-2019 Petak  6 » Oblaci «

Dnevno otvaranje :Danas nije dan kada bi trebalo da donosite važne životne odluke.

Previše je sve konfuzno i nedorečeno, ne posedujete sve informacije da bi bili u mogućnosti da složite sve kockice.

Zato, budite strpljivi i sačekajte novi dan. Pustite da vetar oduva oblake i da dodje sunce.

Ljubav :Pošto je ovo realno negativna karta, u ljubavi za osobu koja je u vezi, može da ukaže da će se pojaviti neki (ne)vidljivi problem koji će doneti nesigurnost i sumnju u partnera / partnerku (i sa i bez osnove)

Ako je osoba sama, ovo pokazuje na potencijalnu vezu sa problematičnom osobom, osobom koja je tek završila sa vezom i samo traži nekoga da „vida rane“ a ne da traži pravu ljubav, pa tako ne bi treblao da se upušta u vezu sa tom osobom, jer će se kasnije ispostaviti da su mnoge stvari prećutane ili pak dijametralno pogrešno protumačenje…

Problematična veza u oba slučaja, jer ima previše negaitvnih uticaja iz okoline koji direktno utiču na stabilnost odnosa izmedju dvoje ljudi.

Posao :S jedne strane Oblaci donose interesovanje za nauku, tehnologiju, humanitarne poslove, filozofiju, istraživanja… pa je tako i neki posao moguć u skladu sa tim opisom.

Ako je osoba zaposlena, ova karta ukazuje na potencijalne probleme na poslu (pa čak i otkaz)

Ako je osoba bez posla, karta savetuje da još malo bude strpljiva, jer ovo nije vreme da se traži bolji posao (tj posao generalno)

Zdravlje :Treba naći „izduvni ventil“ i odmoriti se od svega i svakoga.

Previše toga se nakupilo i sada polako počinjemo da pucamo po šavovima.

Dolazi do napetosti, nesanice, problema sa kožom, a i pad imuniteta je zasiguran.

Klasična simbolika Oblaka – astma, bronhitis, prehlade, virusi, grip, sve bolesti vezane za sinuse, disajne puteve, grlo i gornji deo pluća.
Kombinacija Nedeljne i Dnevne Karte
33 » Ključ « & 6 » Oblaci «Dan kada bi možda bili u mogućnosti da rasčistimo „dim i maglu“ koji su nam se nakupili u nekom segmentu našeg života.

Dan kada bi najjedostavnije mogli da iskoristimo ovu kombinaciju da očistimo naš dom od prašine i paučine i da se oslobodimo viška stvari & odeće.

Dan kada bi mogli nešto da saznamo, nešto da otkrijemo… skidanje vela neke tajne, da se pesnički izrazim (iako to što budemo otkrili ni malo ne mora da bude i pozitivno… čak šta više, moglo bi da se desi da otvorimo neku od naših Pandorinih kutija, zato… oprez…)

Dan kada ćemo više nego obično da budemo dekoncentrisani i konfuzni u svom ponašanju.

Kontradiktorne informacije i postupci ljudi oko nas će nas ceo dan terati da se pitamo, onako sebi u bradu „Reci mi Silvestere, da li je bilo ludaka u tvojoj porodici“…

https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/11/11-januar-2019-petak/
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Večiti Putnik Šmišonja*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40992
 • Reputaciona snaga: 35409
 • Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #214 poslato: 10. Januar 2019. 12:22:14 »
10-01-2019
Četvrtak dan Jupiterahttps://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/10/10-januar-2019-cetvrtak/

Dan nam počinje Mesecom koji je prešao u znak Riba i koji ima kvadrat sa Venerom iz Strelca. Noć ispunjena napetim emotivnim energijama koje nam neće dati mira i koje će ili da nam donesu vrlo teške snove ili pak profi nesanicu.

U toku dana malko će da bude bolje, jer će Mesec imati lep sekstil sa Merkurom iz Jarca, pa će nam oni pomoći da na kreativni način radimo svoje svakodnevne & poslovne obaveze. Samo, pripazite se, i dalje provejavaju energije Merkura u kvadratu sa Marsom…

Možda stignu i neke vesti koje nam se baš i neće dopasti na početku, ali će ipak na kraju da sve ispadne kako treba tu negde u popodnevnim satima. Akcenat na mladim ljudima i kontaktu sa njima, ili pak mlađim rođacima (ili mladim osobama koje su negde daleko od nas)

Pred kraj dana, Mesec iz Riba će imati aspekt sekstila sa Saturnom iz Jarca, pa će nam njihove energije pomoći da se malo smirimo i opustimo. Možda nam neko dođe u goste, ili pak nas neko bude pozvao u goste.

Ovog puta akcenat će biti pak na starijim članovima porodice, ženskim, ili dugogodišnjim prijateljima i našem odnosu sa njima. Moguće je da će nekome od njih da se desi nešto (ne baš dobro) pa ćemo morati da im se nađemo kao podrška.

U minut do ponoći Mesec će imati napeti aspekt kvadrata sa Jupiterom iz Strelca, pa je moguće da će se nešto desiti što će nas dosta emotivno uznemiriti i izbaciti iz takta. Teško da ćemo moći i da zaspimo od tih uskomešanih energija…

Što se tiče zdravlja, sam Mesec u Ribama donosi povišenu vlagu i oscilirajući vazdušni pritisak, pa tako i nagomilavanje slizi (flegme) u organizmu, te može da utiče na nižu temperaturu samog tela, pa da nam budu hladne šake i stopala, a može da nam donese zadržavanje vode u organizmu, kao i manju prehladu bubrega & bešike.

Uz Merkur i Saturn iz Jarca, ovaj Mesec zasigurno može da nam donese jezu, probleme sa sinusima, kostobolju, kao i slabije varenje i probleme sa debelim crevcetom. Potrudite se da redovno danas jedete, uzimajte puno tečnosti (po mogućstvu tople) i utoplite se (da ne krenem da zvučim ko Nada Macura „slojevito oblačenje“, al tako nešto…)
Lenormand Karta
05 » Drvo«Osnovno značenje : život, vitalnost, energija, prošlost (pa samim tim i sadašnjost i budućnost) nasledje (koreni) Karma

Simbol rasta i razvoja, konkretan primer da ništa u životu ne stagnira, već se menja i razvija, drvo raste, daje plodove, umire, pa iz plodova koji su pali na zemlju, se radjaju nova drveća i tako se nastavlja ciklus života. Samim tim, ova karta se direktno i vezuje za zdravlje (bolest) pa eto zanimanja vezanih za medicinu kojima ova karta vlada.

Priroda, prirodno, spontano, naš odnos sa Majkom Prirodom, fizički svet, materijalno, zakoni prirode, biologija, telo & telesne potrebe & funkcije, fizička aktivnost, zdravlje & bolest, vitalnost, korak po korak rast & razvoj, stremljenje, životna snaga, energija, bioenergija, energetske rezerve, koreni, osnova, poreklo, uzemljenje, pripadanje nečemu ili nekome iz prošlosti (preci, tradicija, porodično stablo, genetika, DNK) sporo ali dostižno, nefleksibilnost, vezanost za jedno mesto (situaciju, osobu) i više nego što bi to bilo ok, nevoljnost da se nešto promeni, odbijanje tudjeg mišljenja, pragmatizam, racionalnost (pa i slabiji pesimizam) fokus na osnovnim životnim potrebama (instinkt za opstankom : jelo, piće, spavanje, reprodukcija)
Dnevno otvaranje :Dan će biti orijentisan na ostvarenje neke ideje koja se duže vreme vrzma po glavi, tj realizaciju planova i mentalno rasterećenje od tih briga.

Dan kada ćemo se družiti sa mudrim ljudima i traži savet od njih (a možda i sam daje savete drugima) ili pak tražiti savet lekara & apotekara za neki zdravstveni problem.

Dan idealan za istraživanje i otkrivanje novih stvari u životu. Dan odličan za stvaranje nečega, ili sprovođenje ideja iz teorije u praksu.

Ljubav :Ako je osoba u vezi, zaljubljenost prerasta u ljubav. Zaljubljenost „pušta korenje“ i grana se u višeslojnu ljubav koja će odoleti jakim vetrovima koje život sprema.

Ako je osoba sama, ova karta ukazuje na pojavu osobe koja će uneti stabilnost u nj život. Ovo je karta prave, iskrene ljubavi (naravno, pod uslovom da Nedeljna Karta ne govori drugačije!)

Osnovni savet : budite strpljivi i zalivajte stalno svoje drvo ljubavi i kasnije ćete uživati u njegovim plodovima.

Posao :Ako je osoba zaposlena, ovo je dobar period da pokaže svoje ideje nadredjenima i tako osigura svoje mesto na poslu. Napredak je skoro pa zasigurno tu. Upornost i disciplina su ključni za uspeh i biće bogato nagradjeni.

Ako je pak osoba bez posla i traži ga, moguće je da će još malo morati da bude strpljiva i uporana u traženju, a možda će morati i da se bolje raspita ili da pošalje na više mesta svoj CV.

Ovo su svi oni poslovi koji traže požrtvovanost, disciplinu i potpunu posvećenost radu (ovde mogu da budu i fizički poslovi zastupljeni takodje)

Zdravlje :Bavite se bilo kojom aktivnošću koja zahteva boravak u prirodi, šetnja, sport… Uživajte u prirodi, dišite punim plućima, izadjite iz 4 zida (i u fizičkom i u psihološkom smislu)

Ali pošto je ipak Zima, makar malo izađite i udahnite hladan vazuh koji će razmrdati vaše telo da se malo pokrene (posebno posle svih ovih proslava i Slava koje su napunile organizam svim i svačim)

Takodje, vezuje se za bolesti koje dugo traju, pa tako i samo lečenje & lekove, oporavak za koji je potrebno puno strpljenja.
Kombinacija Nedeljne & Dnevne Karte
33 » Ključ « & 05 » Drvo «Dan kada ćemo biti u mogućnosti da dobijemo konkretne „crno na belo“ dokaze & informacije vezane za nekoga ili nešto što nam je od vitalne važnosti.

Takođe, dan kada će nešto da nam se desi i kada ćemo osetiti da nam je pao ogroman kamen sa duše, a možda čak osetimo i fizičko rasterećenje.

Dan povoljan za odlazak kod lekara i dobijanje nove terapije, promenu režima ishrane. Dan namenjem psihičkom i fizičkom oporavku i čišćenju tela od toksina.

Komunikacija sa okolinom će biti smislena, smirena, pa ćemo biti u mogućnosti lakše da završimo naše svakodnevne & poslovne obaveze.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Večiti Putnik Šmišonja*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40992
 • Reputaciona snaga: 35409
 • Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #213 poslato: 09. Januar 2019. 12:14:13 »
Sreda 09-01-2019
dan MerkurDan nam počinje Mesečevim ulaskom u 3. dekadu Vodolije i separacijom kvadrata između Merkura i Marsa. Mesec neće imati puno posla danas, samo predveče aspekt sa Uranom.

Generalno, mirna i tiha noć, napetosti i konfuzije ostaju iza nas, sanjamo neobične snove, pune simbola i nekih „znakova pored puta“ koji nas vraćaju u neku daleku prošlost (možda čak i u neki prošli život)

Sve do večernjih sati, bićemo dobro raspoloženi, sem što će povremeno da i dalje izbijaju varnice, iako je egzaktni kvadrat između Merkura i Marsa prošao. Po malo rutinski, malko i dosadan dan, ispunjen klasičnim svakodnevnim obavezama.

Polako počinju i da se osećaju dve vrlo suprotne energije, nastupajuća konjukcija izmedju Sunca i Plutona (na 20° Jarca) i kvadrat izmedju Jupitera iz Strelca i Neptuna u Ribama. Ove energije bi mogle da nam donesu određeni pritisak, potištenost, tugu, ali i preispitivanje naših uverenja i Vere.

Pojačan sukob razuma i osećanja koji ova dva aspekta najavljuju polako, biće podstaknut Mesečevim kvadratom sa Venerom koji će se desiti pred sam kraj dana i koji će nas najverovatnije i uspavati.
Lenormand Karta 36 » Krst «

Dnevno otvaranje :
 


Danas je dan kada će vam sve nekako ići teže nego obično. Puno ćete morati da uložite volje i snage da bi odradili neki posao ili obavezu.

Danas ćete možda morati da prihvatite neku tešku odgovornost ili donesete bolnu odluku.

Danas ćete možda puno (ne)svesno grešiti, bunićete se što se pojavljuju greške, jer smatrate da ste u pravu, ali ćete vrlo brzo uvideti da najverovatnije ~ niste.

Danas je dan kada treba da se uči na greškama i predjašnjim iskustvima. Verovatno ćete nešto morati ispočetka da krenete da radite. Tek pred kraj dana ćete osetiti olakšanje.

Ljubav :Za one koji su sami, u potrazi za svojom srodnom Dušom, ova karta može da pokaže dolazak osobe u njihov život, koja će na prvi pogled biti savršena, ali će se vremenom pokazati da je jako komplikovana.

Za one koji su u vezi, ova karta opominje da se ne traži previše od partnera (partnerke) sem u slučaju da već vi sami puno ulažete u taj odnos.

Moguće je da će vaš odnos biti stavljen na test izdržljivosti, da li postoji poštovanje, da li postoji poverenje, da li postoji predanost?

Posao :Za one koji traže posao, ova karta pokazuje da ćete morati još malo da se strpite, jer trenutna situacija možda i treba takva da bude kakva jeste.

Savet je da ne prihvatate na prvi pogled povoljne poslovne ponude, jer je moguće da će na kraju sve ispasti mnogo teže po vas nego što ste mogli i da predpostavite.

Za one koji su zaposleni, ova karta pokazuje da će pošteno morati da se potrude i da ulože dodatni napor da bi odradili neki posao do kraja. Nove poslovne obaveze, nova opterećenja i zahtevi nadredjenih.

Mnogo toga ćete morati da krenete ispočetka da radite, pa se naoružajte strpljenjem i budite sigurniji u sebe da ćete ovog puta uspeti.

Zdravlje :Krst kao simbol čoveka, što znači kosti, kičma, ramena, donji deo ledja.

Ako je osoba već bolesna, ova karta pokazuje nastavak patnje (bolova) jer ova karta je signifikator i sporog razvoja tj sporog oporavka.

Ako osoba nije bolesna, moguće je da će se uskoro razboleti, na žalost, pa bi trebalo da povede računa o svom zdravlju.

Ova karta takodje pokazuje psihičke probleme (tuga, depresija, misli koje su okrenute smrti i sl.) pa bi bilo poželjno u toku dana malo odmarati, meditirati ili pak pomoliti se za dobro zdravlje…


Kombinacija Nedeljne Karte 33 » Ključ « i Dnevne Karte 36 » Krst «Dan za prihvatanje odgovornosti za naše misli & odluke & postupke, svesno i svojevoljno.

Dan kada treba da spoznamo neku novu ideologiju i njeno značenje i ako treba primenimo to što smo naučili na naš život.

Dan kada treba da budemo posebno saosećajni i da opraštamo, a ako treba i da patimo zajedno sa nekim.

Dan kada ćemo se osloboditi nekog bola ili nečega što nam je bilo kao „kamen o vrat“ već jako dugo vremena.

Dan kada ćemo biti oslobođeni neke poslovne obaveze, ili pak mi nekoga da na neki način ostavimo na miru i krenemo dalje.

Dan kada će tradicionalno & dogmatsko razmišljanje doći u sukob sa duhovnim & bez predrasuda razmišljanjem.

https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/09/09-januar-2019-sreda/
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Večiti Putnik Šmišonja*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40992
 • Reputaciona snaga: 35409
 • Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #212 poslato: 08. Januar 2019. 11:13:14 »
08-01-2019 Utorak, dan Mars
https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/08/08-januar-2019-utorak/Dan nam počinje sa energijama vrcavog Meseca u Vodoliji i novim energijama Venere u Strelcu, ali i kvadratom izmedju Merkura u Jarcu i Marsa u Ovnu. Od drugih aspekata, sam Mesec će imati još i sekstil sa Jupiterom.

Prijatna noć, zanimljivi snovi. Ako i imaju poruku, simbolika će biti vrlo lična i tumač snova vam neće puno pomoći u dešifrovanju poruka.

Dinamičan i generalno pozitivan dan, zahvaljujući lepom aspektu između Meseca i Jupitera. Puno razgovora, druženja, smeha. Povremeno će se umešati posvađani Merkur i Mars, pa se pripazite da „đavo ne odnese šalu“ prilikom „bockanja“ svog sagovornika.

Energije Venere u Strelcu, podpomognute samim Jupiterom, mogu nam na neko vreme povećati energiju i optimizam i makar na kraći period vratiti Veru da kad-tad dobre stvari moraju da počnu da se dešavaju i nama.

Merkur i Mars svojim kvadratom generalno će obojiti ceo ovaj Utorak, pa su moguća prepucavanja i nadmudrivanja, posebno na radnom mestu, ali i u rodbinskim odnosima, posebno sa muškima iz naše okoline. Pripazite se povreda takođe.

Što se zdravlja tiče, dan kada bi trebalo malo da smanjite slatko & masno, jako začinjeno, slano & ljuto. Dan kada bi trebalo umesto kafe da se pije neki čaj. Dan kada nervozu treba lečiti Valerijanom, a ne hemijom. Dan kada bi mogli malo i da meditiramo, da bi lakše izbacili negativnu energiju iz sebe.
Lenormand Karta za Utorak ~ 42 » Kompas «

U dnevnom otvaranju : karta Kompas, vas savetuje da biste trebali da se držite izabranog puta, ma koliko trenutno bio đžombast i čudan.

Moguće  je da se osećate izgubljeno i da sumnjate u ispravnost ciljeva koje ste sebi postavili. Poradite na sebi i svom samopouzdanju, lakše ćete pronaći sledeći „znak pored puta“.

Muči vas neizvesnost i želeli biste možda po malo utopijski ili naivno, da vam se „preko noći“ dogode neke stvari za koje su potrebne godine velikog truda i ulaganja, jer verujete da ste to zaslužili svojim ponašanjem i trudom, što je verovatno i istina, ali jednostavno još nije došlo vaših „5 minuta“.

Kompas tako predstavla i ideal praćenja svojih snova. On predstavlja simbol životnog kursa (cilja & osobe) od kojeg ne treba odustajati bez obzira na to koliko je teško i šta se sve na tom putu može izgubiti… a možda i dobiti.

Kompas vas danas vodi tamo gde treba da budete (hteli vi to ili ne)

Kombinacija Nedeljne Karte 33 » Ključ « i Dnevne Karte 42 » Kompas «

Dan kada možda treba da se prepustimo nekome da nas vodi, bilo šta da je u pitanju, osoba, osećaj, Viša Kosmička Sila…

Možda danas pronađemo smisao u nekoj situaciji (ili osobi) koja nam je do sad delovala nepristupačno ili odbojno. Dan kada treba nešto da spoznamo & naučimo.

Dan ispunjen nadom da ćemo ili mi ili neko nama drag da pronađe smisao u svom životu (posebno kad je reč o poslu i porodici) i da će neka loša situacija ipak izaći na dobro.

Dan kada će neko da nam dođe u posetu ili pak ćemo mi nekome biti gosti. Lepe vesti stižu iz daleka. Dan odličan za čitanje knjiga (mitologije, bajki) slušanju opuštajuće muzike, plesu…

Dan kada možda dobijemo pohvalu ili pak iskrenu podršku od osobe za koju nismo ni predpostavili da ima pozitivno (niti bilo kakvo) mišljenje o nama. Dan kada ćemo da promenimo mišljenje & uverenje o nekome iz korena.

Dan namenjem novim idejama, planovima, internetu, društvenim mrežama, možda kupovini neke tehnike ili manjeg kućnog aparata.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Večiti Putnik Šmišonja*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40992
 • Reputaciona snaga: 35409
 • Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #211 poslato: 07. Januar 2019. 10:54:54 »
07-01-2019 Ponedeljak, dan Meseca

https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/07/07-januar-2019-ponedeljak/Dok bude završavao svoj put kroz 3 dekadu Jarca, Mesec će sklopiti 60° sa Venerom (koja takođe, napokon, završava svoje putešestvije kroz znak Škorpiona i prelazi u znak Strelca) i imaće i 90° sa Uranom i 60°/120° sa Mesečevim Čvorovima.

Dan izmešan starim i novim energijama.

Počinjemo sa Mesecom u Jarcu u 3 dekadi i sve do jutra snovi, ili misli (ko je budan i ne može da spava) će biti okrenuti prošlosti, sećanjima, bakama, dekama, rodnom mestu… izmešana osećanja obojiće nam jutro, i blaga melanholija će se mešati sa parom koja izlazi iz „prve jutarnje“…

Kako bude svanulo, tako će i energije da se promene, jer će Mesec preći u znak Vodolije. On danas neće imati puno posla, jer će od aspekata da ima samo 60° sa Marsom iz Ovna.

Možda će nam dan početi po malo bezvoljno, a možda ćemo i imati volje da uradimo nešto „pametno“ danas, ali sve do popodne, dok se ne budu susreli Mesec i Mars, verovatno ćemo da se vrtimo u krug i da „prosipamo iz šupljeg u prazno“ i nedostajaće nam, vidno, ona „inicijalna kapisla“ da uradimo nešto konkretno.

Predveče  i veče će biti aktivnije, dinamičnije, veselije. Možda dobijemo poziv za izlazak ili odlazak u goste na neko slavlje.

Možda dobijemo lep SMS od „nekog nama važnog“, a ko je daleko od nas (Venera je ipak prešla u Strelca, sada kreću „ljubavi na daljinu“) a možda nas neko iznenadi posetom ili lepim poklonom.
Lenormand Karta za Ponedeljak 25 » Prsten «

Odnos, povezanost, veza, nit, opušteno & spontano prijateljstvo & druženje, spajanje, ujedinjenje, udruženje, savez, koalicija, dati nekome obećanje, ponuditi nekome nešto, draga obaveza, dobre namere, poklon, „debela“ usluga, solidarnost, deljenje, komuna, posvećenost nekome ili nečemu, dogovor, ugovor, nešto ili neko ko vezuje & spaja (slično karti Most) oslonac, podrška, „rame za plakanje“ & „draga Saveta“, razumeti nekoga (biti u „nečijim cipelama“)

Ali i „biti zalepljen“ za nekoga & nešto, psihički & fizički & emotivno biti zavistan od nekoga ili nečega… Vraćanje nekome ili nečemu, pomirenje posle svađe. Predvidljivost, ponavljanje, vrteti se u krug, ciklus, stalno jedno te isto (ko pile u kučini) preterano oslanjanje na tuđu pomoć, kao i zavisnost od lekova & opijata…

Dnevno otvaranje

Rutinsko obavljanje poslova, moguće je da će te nekome nešto obećati ili pak da će neko vama da učini davno obećanu uslugu.

Druženje sa istomišljenicima ili odlazak u neki klub (čitaoca, kuvara…) Davanje saveta ili pružanje usluga. Biti nekome „pri ruci“ za pomoć.

Ljubav

Za one koji su u vezi, naravno da će ova karta doneti još veću vezanost za partnera, posvećenost i želju da se u život te osobe unese još više lepih momenata. Takodje, može da ukaže i na ljubavnu izjavu, objavu veridbe ili braka.

Za one koji su u potrazi za ljubavlju, ova karta donosi u njihov život pozitivnu osobu sa kojom će provesti mnoge lepe trenutke, a moguće i ceo život.

Posao

Za one koji imaju posao, ova karta donosi sklapanje novih ugovora, pregovori oko novih poslova i potenicjalno unapredjenje.

Za one koji traže posao, možda bi trebalo da pokušaju da „preko veze“ nadju radno mesto. Sada je odlična prilika za to.

Zdravlje

Ova karta se vezuje za hronične bolesti. Bolesti koje se ponavljaju. Pored pozitivnih karti može da ukaže na boljitak (ali ne i na oporavak)

Kombinacija Nedeljne Karte 33 » Ključ « i Dnevne Karte 25 » Prsten «Ova kombinacija donosi nova poznanstva, nove poslovne prilike, nove informacije koje će nam pomoći da bolje procenimo nešto za šta smo vezani ili nekoga od koga zavisimo (bilo da je reč o poslu, ili o domu)

Takođe, ova kombinacija može da ukaže na dobro sporazumevanje i isplative pregovore sa ljudima na radnom mestu, uspešne intervjue za posao, dobijanje odobrenja za neki nov projekat koji može povoljno da utiče na platu.

Kombinacija koje će nam danas pomoći da ne samo damo dobar savet nekome, već i da nekome ulepšamo dan i to nečim sitnim, jedva primetnim (ili će to neko da uradi za nas)

Isto tako, kombinacija koja može da donese i suprotnu priču ~ oslobađanje od nekoga ili nečega od čega smo zavisili…
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Večiti Putnik Šmišonja*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40992
 • Reputaciona snaga: 35409
 • Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #210 poslato: 07. Januar 2019. 10:45:37 »
Lenormand Karta 33 » Ključ « za period od 07. Januara do 13. Januara 2019.

https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/07/lenormand-karta-33-kljuc-za-period-od-07-januara-do-13-januara-2019/Nedelja kada će nam se desiti nešto jako važno, bitno, prioritetno, nešto što priželjkujemo već duže vreme, jer znamo da će nam to nešto (ili neko) pomoći da promenimo naš tok života.

Ova Karta na nedeljnom nivou nudi rešenje (tj pronalaženje UZROKA nekog problema) Nove ideje, rešvavanje neke nejasne situacije, otkrivanje nečega ili nekoga, saznanje tj pronalaženje istine, kao i dobijanje odgovora (na koji se već duže vreme čeka) biće aktuelni u toku ove nedelje.

Takođe, ova Karta nudi nov početak zahvaljujući novim podacima i činjenicama koje će nam ona doneti u život. Može da nam pomogne da brzo odreagujemo na neku situaciju koja nas može zadesiti ne pripremljene.

Ova Karta nam kaže „nešto što će se sigurno (po bilo koju cenu, hteli-ne hteli) da se desi“ u toku ove nedelje. Sudbina, Karma, neočekivani obrti Sudbine (nikada se ne zna šta nas čeka iza zaključanih vrata, zar ne…) pa se tako spremite da se iznenadite (dnevna Karta će nam biti orijentir da li će iznenađenje biti loše ili dobro)

Takodje, opominje nas da u toku ove nedelje budemo štedljivi, organizovani i da prihvatimo odgovornost za svoje odluke i postupke (tj da dokažemo, ili sebi, ili nekom nama bitnom, da smo sposobni da se brinemo o sami sebi)

Pa tako, ove nedelje ćete čuti neku vrlo važnu informaciju. Možda ćete se probuditi i poželeti da reorganizujete svoje prioritete, ne samo za taj dan, već i za celu onu tamo nedelju (pa čak i mesec…)

Verujte instinktu kada vas posavetuje vezano za neku osobu ili situaciju. Ove nedelje ćete najverovatnije poželeti da budete „sam svoj gazda“ i da ne zavisite od tudjih odluka.

Verovatno ćete nekoga savetovati (ili ćete pak vi da tražite savet) kako organizovati neki posao ili neku drugu važnu obavezu.
Ljubav

Za slobodne, ova karta ujazuje da ćete vrlo brzo da pronađte „The right One“ i možda čak i ako na početku sve bude dosta nedefinisano, kako vreme bude prolazilo i budete otkrivali i spoznavali jedno drugo, tako ćete polako da shvatate da pored sebe imate pravu osobu za sebe.

Za one koji su već u ljubavnoj vezi, ova karta ukazuje na to da ta osoba „The right One“ za njih, te tako ove nedelja može da im donese nadogradnju njihovog odnosa na jedan viši, lepši, nivo, tj može da ukaže na veridbu, stupanje u brak.

I u jednom i u drugom slučaju, u pitanju je Karmička ljubav, pored koje će obe strane imati uspeha u samospoznaji i duhovnom nadogradjivanju (a ne samo u emotivnom i psihološkom i fizičkom)

Posao

Ovo je karta koja onima koji traže posao, ukazuje na posao „iz snova“ tj radno mesto koje su odvano želeli. Moraće samo dobro da se potrude da saznaju što više informacija i da budu komunikativniji sa okolinom.

Za one koji su zaposleni, ova karta pokazuje uspeh i prodor na poslu. Napredak i pohvale nadredjenih su osigurane. Pronašli su „ključ uspeha“ i samo trebaju da budu stalno u toku novih ideja i saznanja i napredak im je osiguran.

Zdravlje

Ako trenutno imate zdravstvenih problema, ova karta ukazuje na oporavak, jer će lekar da bude uspešan u pronalaženju uzroka zdravstvenog problema.

Karta se vezuje za hronične, nasledne, bolesti, tj sve bolesti koje zahtevaju UZ, rengen, pa čak i operaciju (lekar mora da „otključa“ svog pacijenta, da bi otkrio problem)
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Večiti Putnik Šmišonja*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40992
 • Reputaciona snaga: 35409
 • Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #209 poslato: 06. Januar 2019. 10:22:38 »
06-01-2019 Nedelja, dan Sunce

https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/06/06-januar-2019-nedelja/Dan kada se toliko toga dešava…

Dan nam počinje sa delimičnim pomračenjem Sunca koje ima i 60° sa Neptunom, tenzija je velika, osećanje pritiska u glavi i neki čudan predosećaj nam mili uz kičmu.

Očekujte neočekivano… i jako obratite pažnju na svoje snove, koji mogu biti teški, pa i mračni, ali imaju važnu poruku.

Dosta napet dan, ispunjen „ispod žita“ nevidljivim energijama koje nas s vremena na vreme „izbace iz takta“. Subjektivnost i pre-emotivnost, a opet sve „u granicama pristojnosti“.

Pored pomračenja, i Uran nam je vredan, kreće polako direktnim hodom i polako se sprema da opet pomeni znak. I dalje ima 150° sa Venerom, pa će nam posebno privatan život danas biti „šefe koji ti je vrag“…

U popodnevnim i večernjim časovima, iako će mnogi od nas da biti okrenuti čarolijama Božične večeri, varnice i blagi „usputni“ nesporazumi mogu povremeno da nam „zabibere“ veče (jer se Merkur polako sprema da sklopi 90° sa Marsom)

Lenormand Karta 41 » Bunar« za Subotu 06-01-2019.

Dan ispunjen neobičnim (pa možda čak i karmičkim) susretima sa ljudima koje nismo dugo videli ili smo priželjkivali da stupimo u kontat, a nismo imali ili hrabrosti ili uslova da to realizujemo.

Dan koji će biti okrenut ka ostvarivaju nekih naših želja, ali i nekim vestima & informacijama koje će nam promeniti stav o nekome ili nečemu (spoznaja neke – bolne – istine i sl)

Dan okrenut ispoljavanju potisnutih emocija, strahova, osećanja, brige. Dan kada ćemo mi nekome, ili neko nama, napokon, da saopšti nešto vrlo važno.

Isto tako, dan kada ćemo dosta da razmišljamo o smislu života, o našem zdravlju, detinjstvu, starosti i moguće je da će nas neka tuga ili seta „zagrliti“ ovog dana i neće hteti da nas pusti sve do kasno u noć.

Kombinacija Nedeljne Karte 16 » Zvezda « i Dnevne Karte 41 » Bunar «

Dve strane istog novčića. Karta Zvezda nam ispunjava naše duhovne i karmičke želje, dok nam karta Bunar ispunjava one materijalne i emotivne želje.

Posebna Nedelja za mnoge od nas. Pravoslavni Božić, pa dao-bog pomračenje, a znaci pored puta će nas pratiti ceo dan… samo obratite pažnju na neobične sitnice i odgovor je tu.

Kombinacija Zvezde i Bunara će nas naterati da potražimo pravi smisao našeg života, da zaronimo duboko u našu podsvest i pokušamo da rasčlanimo naše želje na :
~ sigurno, nema sumnje,
~ možda, zašto da ne…
~ ajd da probam (nada umire zadnja)

Ova kombinacija se tako lepo uklapa u simboliku današnjeg dana (ako izuzmemo malefični prizvuk koji nosi sa sobom ovo pomračenje)

Lepa Nedelja, ali ipak pripazite se da ne odete predaleko u budućnost sa svojim planovima… Kako je rekla Skarlet O’Hara „Tomorow is another day“… pa tako neke planove i ideje ostavite i za sutra…
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Večiti Putnik Šmišonja*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40992
 • Reputaciona snaga: 35409
 • Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #208 poslato: 05. Januar 2019. 21:50:00 »
05-01-2019 Subota, dan Saturn

https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/05/05-januar-2019-subota/Subota nam počinje sa Mesecom u Jarcu u 90° sa Marsom u Ovnu. Već od ponoći kreće dinamična, napeta energija, koja će nam i obojiti ceo dan realno. Mesec će pored ovog aspekta imati još samo 0° sa Saturnom predveče, baš u periodu kada tranztini Merkur bude prešao u znak Jarca (i tu će da bude do 24-01)

Subota, dan Saturna, i uvertira za nastupajuće delimično pomračenje Sunca (sutra, 06-01, na 15° Jarca) će nam biti ispunjena oscilirajućim pozitivnim i negativnim energijama, jer će dodano, Sunce imati 60° sa Neptunom, a Venera će imati i 150° sa Uranom i 120°/60° sa Severnim & Južnim Mesečevim Čvorom.

Uskomešane energije nastupajućeg pomračenja će već i danas da se osete. Povremeno ćemo biti bezvoljni, povremeno puni želje da uradimo nešto smisleno i kreativno. Povremeno će nam doći da se ušuškamo ispod ćebenceta i „da nas nema“, a povremeno ćemo jedva da dočekamo neki SMS da se malo isčavrljamo sa dragim osobama. Vrlo komplikovan dan, posebno na psihološkom i emotivnom nivou.

Pripazite se nazeba, ali i potencijalnog klizanja & pada. Emotivni disbalans umirite omiljenom muzikom, a takođe obratite pažnju na ishranu i izbegavajte gazirano ili alkohol, jer je moguće  da će danas varenje slabije da radi kod mnogih od nas.

Lenormand Karta za Subotu 05-01-2019 08 » Kovčeg «

Ovo su sve one situacije u toku dana koje donose veće (primetne) promene u našem životu. Ovo nije toliko negativna karta kao što se čini na prvi pogled.

Negativan je stav posmatrača koji ne prihvata promenu i otuda i dolazi negativna manifestacija ove karte ~ strah, depresija, očajanje, patnja, negiranje, odbijanje, samo-destrukcija.

Ovo je karta transformacije (fizičke, duhovne) Sve ono što je sazrelo, sada mora da dodje do poslednjeg stadijuma – svog kraja.

Ovo je dan kada treba da imamo na umu da sve što je rođeno, jednom mora da umre. Ovo je karta prošlosti, ali i budućnosti. Čista Karma. Ono što si posejao, to ćeš i požnjati…

Ovo je dan kada je najbolje da (makar pokušate) da se ne nervirate baš zbog svake sitnice, ili bez nekog većeg (ozbiljnijeg) razloga. Ako ste nešto zaboravili, ne brinite, biće to tu gde ste ga ostavili i sutra…

U toku dana je moguće ili da će te vi sami (napokon) da stavite tačku na nešto (ili nekoga) ili pak će stići vesti od nekoga da je nekome ili nečemu došao kraj.

Ovo je dan kada će mnogima od nas na neki način „pasti teret sa srca“ i kada ćemo na kraju dana da osetimo neko čudno, ali opet, prijatno olakšanje. Dan kada nekoga ili nešto treba da ostavimo iza sebe, u prošlosti (sećanju)

Što se tiče zdravlja, pad imunieta i nedostatak pokretačke energije. Glavobolje, migrene, problemi sa pritiskom.

Često ume da pokaže i odredjenu dozu lenjosti i nezaonteresovanosti (ležanje na kauču i buljenje u jednu tačku i očekivanje da će sve lepo samo od sebe da padne s neba)

Mračne misli, depresija, sve bolesti dolaze iz glave. Potrebno je „izluftirati“ glavu i promeniti način razmišljanja.

Kombinacija Nedeljne Karte 16 » Zvezda « i Dnevne Karte 08 » Kovčeg «

Dan kada ćemo se osloboditi nekih iluzija i maštarija ili u vezi neke situacije ili u vezi neke osobe.

Dan kada možemo promeniti način Verovanja, ili neka naša uverenja, i kada ćemo otkriti mogućnost transformacije Duše na neki drugačiji način za koji nismo ni znali da postoji.

S druge strane, takođe i dan kada će neke želje & nade da „padnu u vodu“ i dan kada nam sledi potencijalno razočarenje.

Dan kada će nam ponašanje (kao i raspoloženje) oscilirati od pred-prazničkog do vrlo mračnog i teškog. Isto važi i za zdravlje (posebno psihu)

Takođe, ova kombinacija nam danas može doneti situacije kada ćemo nekome biti „rame za plakanje“ i možda nekome priskočiti u pomoć u teškoj situaciji.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Večiti Putnik Šmišonja*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40992
 • Reputaciona snaga: 35409
 • Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!Večiti Putnik Šmišonja is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #207 poslato: 04. Januar 2019. 10:11:00 »
04-01-2019 Petak dan Venere

https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/04/04-januar-2019-petak/I današnji dan će nam biti pod vibracijama Meseca u Strelcu koji neće imati puno posla što se tiče aspekata, jer će se popodne družiti u isto vreme i sa Merkurom preko konjukcije i sa stacionarnim Uranom preko trigona (Uran za 2 dana, kada bude bilo i Delimično Pomračenje, kreće direktnim hodom) Pored njega i Sunce će biti uposleno, jer će se preko sekstila družiti sa Neptunom.

Zanimljiv Petak… obratite pažnju na snove, imaju vrlo važnu poruku za vas (posebno ako budete sanjali neku dragu osobu, živu ili „s one strane duge“)

Užurban dan, puno posla, puno obaveza, puno novih informacija. Vesti stižu sa svih strana, poruke, pozivi, predlozi. Počinje polako opet užurbano spremanje za nastupajući Božić, želja da se sve organizuje i bude „na svom mestu“. Možda će malo mobilni telefoni da „štucaju“ i neće raditi baš „punom parom“, a možda i kompjuter počne malko da „brljavi“, pa će nas to u toku dana malo usporavati sa našom organizacijom.

Dan namenjem prikupljanju informacija, pisanju, rešavanju neke papirologije & dokumentacije. Takođe, dan povoljan za pravljenje planova za neki kraći put, ali obratite pažnju o detaljima i gledajte sa kim „kujete“ planove, jer su mogući manji nesporazumi koji mogu da zakomplikuju inače vrlo jednostavne situacije…

Lepe energije Sunca i Neptuna nam mogu na trenutak misli okrenuti ka prošlosti, jer i znak Jarca, kao i znak Riba, često je više „tamo, nekad davno“ nego što je „ovde i sada“, pa nam u toku dana može provejavati osećanje nedostajanja, blage tuge, sete… Aspekt koji će nas nagnati da uzmemo neku omiljenu knjigu, ili da malo čitamo poeziju, ili da slušamo opuštajuću muziku…

Mesec sa Merkurom i Uranom pak će podizati tenziju i dobro će nam doći da nas trgne i izvuče iz tog emotivnog lavirinta prošlosti, i guraće nas napred, čak i protiv naše volje. Blaga nervoza, pa i po neka „čupava“ reč u komunikaciji sa drugima, ali bez ikakve zle namere, malko šale i „čačkanja“ i nije na odmet…

Lenormand Karta 24 » Srce «

Srce : J :herc:
~ ljubavni život, požuda, strast, darežljivost, slaganje, emotivnost, osećajnost, svidjanja, naklonosti, predmet želje, sreća, blaženstvo, dobrota, davanje, deljenje, saosećajnost, razumevanje
~ lokacija : bilo kakav Centar, žiža dešavanja bilo u domu, bilo na javnom mestu
~ zdravlje : srce, krv, krvotok, transplatacija
~ vreme : Avgust, Petak

Dnevno otvaranje : generalno lep dan. Puni snage i volje za životom. Pozitivnost i optimizam. Druženje sa dragim ljudima, bliskom osobom ili porodicom.

Harmonija i mir donose osećanje zadovoljstva i sreće. Naglašene emocije & osećanja, kao i subjektivnost koja ide zajedno sa njima.

U komunikaciji sa okolinom vlada razumevanje i želja za podrškom i saosećanjem. Dan idealan da se nekome nešto učini ili pokloni „od srca“.

Kombinacija Nedeljne Karte 16 » Zvezda « i Dnevne Karte 24 » Srce «

Veoma idealizovan pogled na medjuljudske odnose, uz blago (utopijsko) preterivanje… sanjarenje o idelnoj ljubavi, fantaziranje, podizanje na emotivni pijedastal osobe koja možda nije ni za ulogu Lude u našem ljubavnom dvorcu…

Lep je stav „Ljubav je sve, ljubav je pokretač, bez ljubavi nema života“ i ostale optimistične motivacione poruke, ali ipak trebalo bi malo i razum da se uključi u celu priču i da u toku dana izbegavamo subjektivno i emotivno razmišljanje & reagovanje & ponašanje.

Dan kada ćemo imati puno lepih kontakta sa ljudima, sve će biti ispunjeno nekom lepom emocijom, pozivi na izlaske, druženja, rodjendane ili proslave, ali opet, pazite se brzopletog reagovanja… da ne izleti neki komentar koji je trebalo da se „pročita izmedju redova“, pa da se malo više uzburkaju emocije prilikom razgovora sa nekim…

Odnosi će biti posebno škakljivi, jer hteli – ne hteli, emocije će da rade protiv nas,  umesto za nas… želećemo da sve bude idealno i savršeno, ali realnost nam neće omogućiti i to sve da sprovedemo u delo, pa može doći do nervoze i manjeg razočarenja…

Dan kada ne smemo da zaboravimo da svaki čovek razmišlja i oseća na drugačiji način i da ono što mi mislimo & osećamo, pa se u skladu sa tim i ponašamo, nikako ne mora da bude i način na koji će drugi da se ponašaju prema nama i isto tako dan kada moramo da prihvatimo činjenicu da ono što je dobro za nas, ne mora i da bude dobro za nekoga drugog… da ne bude „od silne ljubavi, udavili mače“…
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)