Autor Tema: » ○ ♥ ☆ Dnevna Ezoterija ☆ ♥ ○ «  (Pročitano 29392 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43694
 • Reputaciona snaga: 36380
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #657 poslato: 26. Oktobar 2020. 18:57:01 »

Pripazi šta ćeš reći
~ Merkur :150: Hiron ~

Od 21. do 24. Oktobra na snazi će biti aspekt inkonjukcije između retrogradnog Merkura iz Škorpiona i retrogradnog Hirona iz Ovna, a zenit će biti 22. Oktobra

Ovo je aspekt kada šta god da kažemo može da bude pogrešno protumačeno. Ovo je aspekt koji nas sprečava da mi razumemo druge i da drugi razumeju nas. Ovo je aspekt koji nas blokira da kažemo ono što mislimo i osećamo, da ostvarimo svoje želje i snove jer se plašimo da ćemo u nekom trenutku negde da pogrešimo i da će sve da propadne.

Ovo je aspekt koji donosi reči utehe koje još više bude bol i tugu, misli su teške, tužne, previše okrenute prošlosti i lošim životnim iskustvima. Aspekt koji nas sprečava da vidimo i ono maleno zrnce dobrog u Yin Yang situacijama, jer su sumnja i strah od „nešto će krenuti po zlu“ jače od racija.

Kao tranzit može da donese probleme naravno u komunikaciji sa drugima, pošto se dešava u znacima Škorpija & Ovan, kojima vlada ovaj retrogradni Mars iz Ovna, a naravno da će prvenstveno privatni odnosi da najviše trpe ovih dana, tj odnos „ja“ vrs. „drugi“ i treba takođe se pripaziti i u saobraćaju zbog slabije koncentracije.

Takođe, u simbolici samog Merkura, pregovori & dogovori & obećanja & ugovori… sve usmeno & pisano će biti problematično (kao da inače u našoj zemlji birokratija pa drugačije i funkcioniše…) a u simbolici samog retrogradnog Hirona nešto što nije do kraja završeno & odrađeno & zalečeno & ostavljeno iza sebe & neki previđeni detalj… (crni humor ovog aspekta : na šalteru „Fali ti još jedan papir“…)

Tamo gde se nađe tranzitni Hiron u natalu tu će biti potrebno „lečenje“ preko Merkura :

» u 1 polju : izlečenje dolazi iz razgovora sa samim sobom
» u 2 polju : izlečenje dolazi preko poboljšanja slike o sopstvenim vrednostima
» u 3 polju : izlečenje dolazi preko razgovora sa rođacima ili upisivanjem nekog kursa
» u 4 polju : izlečenje dolazi preko razgovora sa porodicom ili relokacijom
» u 5 polju : izlečenje dolazi preko ljubavi ili dece, ili nekog kreativnog hobija
» u 6 polju : izlečenje fizičko dolazi preko izlečenja mentalnog stava
» u 7 polju : izlečenje dolazi iz razgovora sa partnerom ili vrlo bliskom osobom
» u 8 polju : izlečenje dolazi preko odpuštanja svega iz prošlosti
» u 9 polju : izlečenje dolazi iz daleka, iz inostranstva, preko Vere, Divinacije
» u 10 polju : izlečenje dolazi preko promene društvenog statusa & posla
» u 11 polju : izlečenje dolazi preko izmene životnih prioriteta i želja
» u 12 polju : izlečenje dolazi u osami, isposništvu, odricanju, kroz veliku patnju (i bol)

Ono što će dodatno da otežava ovu opoziciju je i činjenica da sama Venera (vladar Merkura) je u znaku svog pada, u znaku Device, i ima napeti aspekt i sa Marsom iz Ovna i sa Neptunom iz Riba , dok s druge strane, sam Mars (vladar Hirona, pa i suvladar Merkura) je retrogradan i ima napeti aspekt sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom iz Jarca

Ovo je aspekt koji ukazuje na fizički dokaz (razlog / uzrok) izostanka mogućnosti da se razmišlja ili komunicira na pravi način ~ napr kao Autizam ili neki drugi zdravstveni problem vezan za zaostalost u razvoju, ili pak problemi vezani za depresiju i ankcioznost. U ovom periodu ćemo pronaći to ZAŠTO se neke stvari & situacije (pa tako i ljudi koji su povezani sa njima) odvijaju tako kako se odvijaju, dosta naopako…

Nešto ili od spolja ili iznutra spečava osobu da misli i govori onako kako želi. Zbog propratnih loših aspekata, dolazi do besa i ogromne tuge, koji dodatno otežava sporazumevanje i pronalaženje zajedničkog jezika sa okolinom (možda će nam ovaj tranzit pomoći da bolje razumemo osobe sa posebnim potrebama, ili pak osobe koje se bore sa depresijom, ako ništa drugo)

Tako ćemo tako u narednom periodu kroz upravo ono što nas najviše boli, pronaći i lek (makar privremeni) za tu našu bol (jer ako postoji ovakav ili sličan malefični aspekt između Merkura i Hirona u natalnom čartu, ta bol može samo da se smanji, ali ne i izleči do kraja)

https://eternalamarnat.wordpress.com/2020/10/17/pripazi-sta-ces-reci-merkur-inkonjukcija-hiron/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43694
 • Reputaciona snaga: 36380
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #656 poslato: 26. Oktobar 2020. 18:55:10 »

Lepo, lepše, najlepše
~ Venera Vaga ~

Venera kao planeta ljubavi, partnerskih odnosa, simpatija, koketiranja, ali i ogromne želje za komforom i uživanjem, uživanja u životu, pa samim tim i vladarka nad meterijalizovanim željama & mislima & potrebama, tj umetnosti, stvaranje, ali i onim svakodnevnim, finansijama, odećom, obućom, kolima, nakitom, hranom…

Od 28. Oktobra prelazi u znak svog sedišta, znak Vagu i biće tu sve do 21. Novembra

Venera, simbol lepote i ljubavi, utiče na fizički izgled, naravno, zbog čega će se mnogi od nas prolepšati u narednom periodu (ili osetiti želju da promene svoj imidž) zahvaljujući njenom dobrom aspektu sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom, ali neka se neka veća transformacija zaobiđe u periodu kada će Venera imati napete aspekte opozicije kako sa Hironom, Marsom, Eris, Lilith iz Ovna, tako i napete aspekte kvadrata sa Jupiterom, Plutonom, i Saturnom iz Jarca.

Ova planeta, takođe, podstiče apetit, naročito potrebu za slatkišima, što će sada biti pojačano zbog Venerinog kvadrata sa Jupiterom, ali i same opozicije sa Marsom, pa će više psihičko stanje (nervoza, stres…) da utiču na apetiti (posebno u periodu kada bude loš odnos sa Saturnom tj Plutonom) jer će ipak sve do početka Novembra i sam Merkur biti retrogradnog kretanja, a i on sam će imati pred sam kraj Oktobra napeti aspekt sa Saturnom.

Moguće su po malo nepromišljene kupovine, ili pak ulaganje novca u nešto što baš i nije toliko prioritetno, već prati impuls srca i trenutnog raspoloženja (zbog loših aspekata sa Jupiterom iz Jarca) i treba izbegavati podizanje kredita ili pozajmice novca ili pak sklapanje neproverenih poslovnih ugovora (posebno u periodu lošeg aspekta sa Saturnom iz Jarca) i treba izbegavati forsiranje i detaljisanje u međuljudskim odnosima, da ne bi došlo do prekida istih (zbog napetog aspekta sa Plutonom iz Jarca)

Sam tranzit Venere kroz znak Vage će tako u narednom periodu najviše osetiti naravno Vage, pa i Bikovi & Ribe (drugo mesto njene vladavine, i mesto njene egzaltacije) ali isto tako i Jarčevi i Ovnovi (zbog Marsa, Jupitera, Plutona i Saturna) koji će se prolepšati, zaljubiti, možda malo i ugojiti, promeniti svoj društveni status (promenom radnog mesta, ili promenom u emotivnoj vezi ili pak konkretno, preseljenjem koje će biti povezano pak opet ili sa karijerom ili sa ljubavlju)

Budući da je Vaga znak partnerskih odnosa i braka, mnogi će u toku narednog perioda možda stati i na „ludi kamen“ ili imati prilike da upoznaju i započnu lepu ljubavnu vezu (naravno, samo pod uslovom da im ova tranzitna Venera sklapa lepe povoljne aspekte sa natalnim planetama!) tj mogući su i nagli raskidi emotivnih veza tj braka (u periodu naravno kada ona bude u lošem odnosu sa Marsom, Hironom, Saturnom ili Plutonom ili ako ima loše aspekte sa natalnim samim planetama) ali naravno dobar period i za sklapanje poslovnih ugovora & poslovnih partnerskih odnosa.

Tranzitna Venera kroz natalna polja :

•○• 1 polje •○• podznak u Vagi •○•
~ želećete da budete lepi, lepši, bolji, da izdignete sebe iz sive dosadne svakodnevnice i da obojite svoj život novim lepim bojama. Istaknuta harizma skretaće pažnju na vas hteli vi to ili ne, moguća udvaranja, pokloni, neočekivane usluge, period pozitivnih energija koje zaista mogu poboljšati kvalitet života, ali i vašeg opšteg emotivnog & psihičkog zdravlja

•○• 2 polje •○• podznak u Devici •○•
~ uvećanje (ne)pokretne imovine, rad na poboljšanju finansija, želja da se poboljša osećanje samopouzdanja i samovrednovanja, sklapanje vrlo profitabilnih poslovnih ugovora, promena režima ishrane, kupovina nove odeće & obuće, nakita, ali možda i kola, upoznavanje novih potencijalnih prijatelja koji će moći puno toga da urade za vas na duži vremenski period

•○• 3 polje •○• podznak u Lavu •○•
~ period prijatnih događaja koji vam skoro svaki dan dolaze u susret, kraćih puteva koji donose puno toga zanimljivog (možda čak i ljubav) kontakt sa rodbinom učestao i mogućnost pomirenja sa nekima od njih, pozivi u goste, češći boravak van kuće, želja da se upiše neki kreativni kurs (pevanje, slikanje, ples, jezici…) lepe vesti stižu sa svih strana

•○• 4 polje •○• podznak u Raku •○•
~ mogućnost da se ulepša dom u kojem živite, manja & veća reonoviranja, kupovina novog nameštaja, obnavljanje garderobe, primetno poboljšani odnosi sa ukućanima, osećanje komfora i sigurnosti se uvećava kako na podsvesnom nivou, tako i konkretno dovođenjem harmonije u dom, ozvaničenje ljubavnog odnosa (dolazak ljubavi u dom)

•○• 5 polje •○• podznak u Blizancima •○•
~ naravno, period izlazaka, druženja, simpatija, zavođenja, kraćih & dužih veza i vezica (kako kome drago) apsolutno uživanje u životu, sa prijateljima, decom, partnerom, izlasci vezani za muzičke koncerte, umetničke galerije, pozorišta, razmena pozitivne energije, pokloni, proslave, za one koji i planiraju ili ne, potencijalna trudnoća

•○• 6 polje •○• podznak u Biku •○•
~ uživanje u životu i određeno manje preterivanje, koje može malo da utiče na zdravlje, pa će tako ovaj period da stavi akcenat na poboljšanje ishrane i samog imuniteta, usklađivanje sa novim ritmom svakodnevnice može pak da poboljša zdravlje, život će biti malo bolje organizovan, i lakše ćete izlaziti na kraj sa Marfijevim zakonom (ne)verovatnoće

•○• 7 polje •○• podznak u Ovnu •○•
~ nove prilike da se privatan život dovede u red, za neke pojava zanimljive simpatije sa kojom se može uspostaviti lepa ljubavna priča, za neke veridba ili venčanje, za neke dalje proširenje porodice, neki završavaju neku birokratiju & sudski porces u svoju korist, a za neke pak ispunjena želja ili mogućnost da promene mesto boravka (relokacija, za stalno)

•○• 8 polje •○• podznak u Ribama •○•
~ ne baš najpovoljniji period za ljubav, a ni za finansije, ni za bilo kakavo uvećanje komfora ili osećanja potpunog sklada i sigurnosti ni u domu, ni u odnosima sa drugima, posebno na radnom mestu, mogući su i problemi vezani za neke nedovršene poslove & dugove, strahovi i zebnje vezane za imovinu, bliske osobe

•○• 9 polje •○• podznak u Vodoliji •○•
~ velika želja za nadogradnjom znanja i sticanjem novih životnih iskustava, takođe neobične duhovne (religijske, magijske…) spoznaje, kontakt sa strancima, putovanja (pa možda i ljubav na putu, ili sa strancem, duhovnjakom, čovekom od zakona…) uspešno rešavanje birokratskih & zakonskih pitanja, beneficije od nadređenih & unapređenje

•○• 10 polje •○• podznak u Jarcu •○•
~ okrenutost ka poslu, pronalaženju posla, ili pak očuvanju radnog mesta i poboljšanja radnih uslova, dobre & lepe energije utiču pozitivno na vaš društveni status (bilo preko porodice, karijere ili pak partnerskih odnosa) pohvale, nagrade od nadređenih, ali moguća je i ljubav na radnom mestu za neke & ozvaničenje dugogodišnjeg partnerstva

•○• 11 polje •○• podznak u Strelcu •○•
~ zanimljiva i divna nova poznanstva i prijateljstva, preko prijatelja moguće je doći i do ljubavi ili pak preko partnera (partnerke) do novih prijatelja, kako prijatelja u privatnom životu, tako i prijatelja vezanih za posao i karijeru, upoznavanje uticajnih i dosta moćnih ljudi, ali i umetnika, stvaraoca, pokloni i usluge (skoro i bez da se traže, darovi sa Neba, zasluženo)

•○• 12 polje •○• podznak u Škorpiji •○•
~ ne baš povoljan period za bilo šta, loša savetovanja, loše procene, sve se svodi na impulsivno & subjektivno & emotivno delanje, bez previše razmišljanja & analize bilo vaše bilo ljudi iz vaše okoline, što može da dovede do velikih grešaka & kazni, moguće su i tajne ljubavi (zabranjene, tužne, čudne, ljubavi)

https://eternalamarnat.wordpress.com/2020/10/17/lepo-lepse-najlepse-venera-u-vagi/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43694
 • Reputaciona snaga: 36380
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #655 poslato: 26. Oktobar 2020. 18:53:02 »

Kamen za pod glavu
~ Sunce :90: Saturn ~

Malo posle Mladog Meseca (16/10) 18. Oktobra na Nebu imamo aspekt kvadrata između Sunca iz Vage i Saturna iz Jarca. Ovo će ujednobiti i poslednji aspekt Sunca dok ne pređe u znak Škorpije 23. Oktobra.
Sunce u kvadratu sa Saturnom predstavlja testove i izazove u životu. On donosi poteškoće još od najranijeg detinjstva, i utiče na samovrednovanje i samopoštovanje. Donosi kritike od strane roditelja, nadređenih i autoriteta. Ali, u isto vreme, donosi i želju da se izađe iz tok kruga negativnosti i problema, te tako ovaj aspekt donosi i veliku želju za borbom upravo protiv ovakvih prepreka u životu.

Ovo je aspekt izuzetne samodiscipline, ambicije, strogosti, odgovornosti, on donosi plodove & nagrade za uloženi trud i rad ali sa zakašnjenjem, kasnije od očekivanog (željenog) ali ti plodovi & nagrade prevazilaze sva očekivanja, jer je ovo aspekt „kaljenja čelika“ i pravog sazrevanja Uma i Duše, da postane svesna sebe i svojih kvaliteta, na teži način. Iako donosi ambiciju, donosi i pesimistički pogled na život, pa ako se energije ne kanališu na pravi način, može da donese i tešku depresiju (i na neki način skrati životni vek)

Kao tranzit, kvadrat između slabašnog Sunca iz Vage i dominantnog Saturna iz Jarca, par dana ćemo imati dosta napornu svakodnevnicu, puno obaveza, što svojevoljno prihvaćenih, što nametnutih, raspoloženje će biti malo slabije, provejavaće strepnje i strahovi, sumnje, crne misli, loši predosećaji. Puno obaveza u domu, posebno sa starijim ukućanima. Na poslu teži odnos sa nadređenima, kao i zategnut odnos sa kolegama (posebno starijim) Može biti dovedeno u pitanje naše znanje i iskustvo.

Svakodnevnica će ovih par dana biti posebno užurbana i naporna. Obaveza će biti toliko da nećemo imati puno vremena za sebe, što će naravno brže da nam troši snagu & volju & motivaciju. Bićemo u obavezi da odradimo neke zadatke i projekte, osećaćemo pritisak odgovornosti i očekivanja (kako sopstvenih, tako i drugih ljudi oko nas) Moraćemo da povedemo računa da ne pokleknemo pod tim pritiskom, jer tako ćemo dozvoliti da nam oslabi imunitet i da nam se naruši dobro zdravlje.

Ovih par dana moraćemo više nego obično da budemo strpljivi (posebno jer i Sunce i Saturn imaju aspekt sa retrogradnim Marsom) da budemo disciplinovani, skoncentrisani i da imamo jasnu viziju željenog cilja ispred sebe (a to će malo teže ići jer će istog dana i sam Mars imati opet kvadrat sa Jupiterom) i da ma koliko nam bilo teško (i možda fizički & mentalno naporno) ispunimo sve svoje obaveze i ne zaobilazimo svoje (stare i nove) odgovornosti.

Takođe, u toku ovih par dana, raspoloženje i emocije će jako oscilirati, te je moguće da ćemo na trenutak potpuno pokleknuti zbog osećanja nedovoljnosti, nestručnosti, pojaviće se crv sumnje da ne vredimo dovoljno, da nemamo dovoljno znanja, da nismo dovoljno zanimljivi i privlačni suprotnom polu i da smo zato sami, ili svojoj jačoj & lepšoj polovini više ne značimo ništa, da smo razočarali svoje roditelje ili pak da smo ušli u vrzino kolo loše sreće i da je Marfi sa svojim zakonom (ne)verovatnoće preuzeo konce našeg života.

Na sreću, ovo je tranzit koji traje samo par dana (od 16. do 20. Oktobra)

https://eternalamarnat.wordpress.com/2020/10/16/kamen-za-pod-glavu-sunce-kvadrat-saturn/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43694
 • Reputaciona snaga: 36380
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #654 poslato: 26. Oktobar 2020. 18:50:28 »

Takmičarski duh i želja za kontrolom
~ Mars :90: Pluton ~

Ovih dana na Nebu imamo dva vrlo teška i napeta aspekta koje Sunce iz Vage ima sa retrogradnim Marsom iz Ovna i Plutonom iz Jarca, sa Marsom Sunce ima aspekt opozicije, a sa Plutonom aspekt kvadrata. Uticaj ovih turbulentnih energija će biti najjači od 12. do 16. Oktobra.

Sunce iz Vage u opoziciji sa retrogradnim Marsom iz Ovna uvećava našu želju da dođemo do planiranog cilja što je pre moguće. Budi u nama takmičarski duh i borbenost, koji se uvećavaju kako smo bliže željenom cilju.

Ali, opozicija ne bi bila opozicija (i loš aspekt) da nema „rep“… u isto vreme dok se mi borimo da dođemo do cilja, u nama raste i određena pasivna agresija, zavist, ljubomora. Emocije nadjačavaju zdravu logiku, delujemo brzopleto, a nervoza utiče na koncentraciju.

Trava je zelenija u komšijskom dvorištu, šta on to ima a ja ne pa mu tako ide dobro u životu, a ja se polomih od rada i nemam ni izbliza kao on… Gomilanje tih naelektrisanih misli može da dovede do rasprava, koje nemaju baš jake argumente.

Isto tako, ova opozicija donosi nalet negativne energije kod inače nametljivih i grubih ljudi, osoba koje vole da dominiraju nad drugima i da kontrolišu slabije od sebe (na bilo koji ne-dozvoljen način) Ovo je kombinacija koja direktno utiče na Ego, pa je moguće da se sticajem nepredviđenih okolnosti, Ego biti povređen, te su tada reakcije vrlo instinktivne i ne baš prijatne.

S druge strane, Sunce iz Vage u kvadratu sa Plutonom iz Jarca je aspekt apsolutne kontrole i dominacije. Slično priči Sunce & Mars, ovde su želje te koje utiču na Ego da po cenu bilo čega dođe do željenog cilja.

Ovo i nije toliko loš aspekt (kao Sunce opozicija Mars) jer ako se kanališu energije na pravi način (svesna kontrola impulsivnosti, svesnot nad željama i potrebama itd…) ovaj kvadrat čak može da pokrene dobru dinamiku, posebno na finansijskom i poslovnom planu.

Kvadrat između Sunca iz Vage i Plutona iz Jarca izvlači na površinu strahove i traume koje nosimo još iz perioda detinjstva, zbog negativnih situacija koje smo doživeli kao mali, i možda na njih i zaboravili (a najviše su vezani za roditelje i njihov odnos) koje su povezane sa smrtnim slučajem, velikim emotivnim gubitkom, izostankom kontrole nad nekom situacijom.

Ovo je takođe i Mundana priča (zbog Plutona naravno) koja na površinu izbacuje sve ono što je negativno, prljavo, protiv zakona u nekoj državi (vlasti) Ovo su sva ugnjetavanja naroda od strane diktatora, borbe, ratni sukobi (ipak je u ovoj priči i Mars prisutan, jer i on ima kvadrat sa Plutonom) ovo su sve manipulacije, podčinjavanje, iskorišćavanje, od strane autoriteta i državnika.

Koja je poruka ova dva teška aspekta? Na šta nam ove tri planete skreću pažnju u ovom periodu?
Prvo i osnovno : da moramo da kontrolišemo sebe i da ne dozvolimo da nam Ego određuje kako ćemo da razmišljamo i kako ćemo da se ponašamo. Drugo : da radimo na sebi, ne samo mentalno, duhovno, već i na fizičkom planu.

Vrlo je važno usmeriti ove energije gde treba i izbaciti one loše energije iz sebe, a u tome nam može pomoći neka lagana fizička aktivnost. Naravno, treba povesti računa da to ne bude previše izazovna sportksa aktivnost, kako se ne bi povredili.

Da izbegavamo nadmudrivanja i takmičenja sa drugima, da radimo svoj posao najbolje što znamo i da verujemo da ćemo biti nagrađeni u skladu sa uloženim vremenom i trudom. Sada je vreme da gledamo svoja posla i ne obraćamo pažnju na to šta drugi rade.

Da ne dolazimo u sukobe sa autoritetima i nadređenima, iako znamo da smo u pravu, jer u ovom trenutku su oni u boljoj poziciji od nas, i mi nemamo dovoljno jaku zaleđinu i zaštitu da bi se odbranili od njihovih negativnih reakcija (odmazde) ako bi ih isprovocirali.

https://eternalamarnat.wordpress.com/2020/10/15/takmicarski-duh-i-zelja-za-kontrolom/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43694
 • Reputaciona snaga: 36380
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #653 poslato: 26. Oktobar 2020. 18:48:22 »

Budi iskren prema sebi
~ Venera :180: Neptun ~

Odmah posle Mladog Meseca u Vagi (16/10) imamo na Nebu opoziciju između Venere iz Device i Neptuna iz Riba (18/10) Ono što će biti zanimljivo je da će ovo dvoje biti u sklopu Promenljivog Velikog T Kvadrata zajedno sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom ~ Veliki Krst ( https://eternalamarnat.wordpress.com/2020/10/11/the-axis-of-extremes-dragon-and-the-beast/ )

Venera u opoziciji sa Neptunom u bilo kom znaku da se nađu, donose problem sa usklađivanjem želja i realnih mogućnosti, i najviše štetno utiču na emotivne odnose, ali i na finansije.

Ovog puta će to biti maksimalno naglašeno jer sama Venera kao planeta ljubavi, komfora, ugađanja, želja, pa tako i materijalnog, se nalazi u znaku Device gde sve to se smanjuje i dolazi pod uticaj praktike, logike, razuma, te tako njena opozicija sa Neptunom koji je u svom sedištu, u narednih par dana će nam doneti izazove u vidu problema sa procenom ljudi i situacija, jer će postojati borba između zdravog razuma i idealizacije.

Sve to može da nas uvuče u vrlo neprijatne situacije, gde možemo da doživimo čak poniženje i sramotu, da imamo problema sa finansijama, ali i da nam samopouzdanje i samovrednovanje bude ozbiljno narušeno. Zbog toga će biti vrlo važno da „otvorimo 4 oči“ kako ne bi napravili grešku zbog koje ćemo kasnije da ispaštamo, moraćemo da budemo mnogo više svesniji potencijalnih problema, pa čak i opasnosti, posebno kada su pregovori & ponude u pitanju (koje od nas traže ili emotivno ili finansijsko ulaganje)

Venera iz Device u opoziciji sa Neptunom iz Riba nas upozorava da sada nije vreme da se bude dobar po cenu bilo čega, treba pomagati, ali treba znati i kada je vreme da se kaže „NE“, nije vreme da se bude „Crveni Krst“ za druge, niti da se sopstvena sreća i komfor ugrozi na bilo koji način zbog nekoga (ma koliko nam ta osoba bila bliska i draga) Posebno zbog retrogradnog Merkura (koji vlada Devicom) moraćemo da obratimo posebnu pažnju na komunikaciju sa okolinom, i da ne prihvatamo zdravo za gotovo bilo koja obećanja.

Ovo takođe nije period za upoznavanje lepše & jače polovine ili početak emotivnog odnosa, jer je sve pod velom nedorečene priče, nejasnih signala, skrivenih motiva. Postoji veliki rizik od pogrešne procene, pa samim tim i velikih grešaka kasnije, ako i dođe do početka emotivnog odnosa, jer se kasnije može ispostaviti (posebno kada Merkur bude imao sam aspekt sa Neptunom) da mnogo toga što je izrečeno u „naletu emocija“ ni izbliza nije ni tako lepo, ni emotivno, a kamoli iskreno.

Ovo će zato biti period kada prvenstveno moramo da budemo iskreni prema sebi, da spoznamo svoje mane i da se pozabavimo njihovom otklanjanju iz našeg života ~ tj da se pozabavimo svojim idealima, pa tako i iluzijama & samoobmanama. Moramo da budemo pažljivi i obazrivi, jer će ove energije da stvore čudnu atmosferu u kojoj kao da vrludamo po magli u začaranoj šumi, ne znajući kuda treba da idemo i koju odluku treba da donesemo, kako ne bi završili u loncu neke veštice…

Ovo je aspekt koji bi u šali mogli da poveženo sa onom izrekom : svaka ljubav počne kao bajka, da bi se kasnije završila kao basna… od kuco, maco, pile, do … pa znate već kad te životinje odrastu…

A sad da se vratimo na početak teksta ~ spomenula sam Veliki Krst, koji je konfiguracija planeta u čijem sklopu se nalaze Mesečevi Čvorovi.

U ovom slučaju taj Nodalni Krst je aktiviran upravo ovom osom Venera & Neptun. Venera se nalazi kod tačke Zmaja, a Neptun kod tačke Zveri. To znači : Neptun sav takav kakav je, maglovit, pun ideala (iluzija) će biti kod tačke Zveri koja se vezuje za primalno (i loše) u čoveku (nema svesti, samo instinktivno delanje) a Venera takva kakva je sada praktična (logična) će biti kod Zmaja koji se vezuje za ono najuzvišenije (najbolje) u čoveku (duhovnost, apsolutna svesnost)

Iz ovoga vidimo da će ova opozicija itekako da nam zadaje muke, jer ćemo vrlo teško da pronalazimo način da ne pogrešimo u procenama i odlukama, jer će ono instinktivno u nama da bude u magli, nećemo moći puno da kontrolišemo tu stranu ličnosti, tu Zver, dok sama Venera će uz Zmaja pokušavati da nam koliko toliko ukaže na naše greške, ali pošto je ona tu vrlo slaba (znak njenog pada) biće povuci-potegni da nadglasa ovog Neptuna u ovih par dana.

ZATO ~ OTVORITE 4 OČI I OPREZ !

https://eternalamarnat.wordpress.com/2020/10/15/budi-iskren-prema-sebi-venera-opozicija-neptun/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43694
 • Reputaciona snaga: 36380
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #652 poslato: 26. Oktobar 2020. 18:45:46 »

Genetika Kir Janje
~ Sunce :90: Jupiter ~

11. Oktobra imamo zenit napetog aspekta kvadrata između Sunca iz Vage i Jupitera iz Jarca

Ovaj tranzit nam donosi ogromnu snagu, samopouzdanje, osećanje sreće, optimizma, ma osećamo se kao Supermen (koji je plus popio 10 kafa u kombinaciji sa Red Bull-om)

To naravno ni malo nije dobro, jer ta energija ako se ne usmeri na pravi način (a retko kad se usmeri, jer je ogromna i divlja) može da nam donsese samo preterivanja, u bilo čemu, novcu, hrani, piću, lekovima… kao i vrlo nezavidne situacije u kojima nam ugled i dostojanstvo ozbiljno mogu biti ugroženi.

Zato, dok traje ovaj tranzit Sunca i Jupitera moramo da vežbamo strpljenje, umerenost i disciplinu.

Koliko toliko na sreću, pa je ovo Sunce u diplomatskom znaku Vage, i ima inkonjukciju sa Neptunom iz Riba, te ćemo donelke i imati makar nekakvu odstupnicu i osnovu od koje možemo da krenemo da radimo na sebi i da sprečimo sebe da ne peterujemo.

Ali, s druge strane, Jupiter je u Jarcu, gde je slab, a on ima dobar aspekt sa Neptunom iz Riba (i pored njega se nalazi i sam Saturn) što na dobar način pojačava njegovu težnju za ekspanzijom (koja u ovom slučaju baš nije pozitivna) i koji nas dovodi u nezavidne situacije gde mi gazimo sami sebe i svoj ugled kako bi ostvarili neku svoju ideju ili želju.

Ova kombinacija Sunce kvadrat Jupiter, pa oboje u aspektu i sa Saturnom i Neptunom i Plutonom i sa druge strane „žice“ imaju i napet aspekt oboje sa retrogradnim Marsom, nas uči da ne zadržavamo stvari & ljude pored sebe koji nemaju neku praktičnu svrhu u našem životu (na bilo kom planu, poslovnom, porodičnom…)

Ovo je aspekt nepotrebnog gomilanja i sebičnog čuvanja stvari i osoba koje nam, ruku na srce, ni malo ne trebaju u životu (najbanalniji primer „kese u kesi“ skupljanje kesa i kesica po fijokama po celoj kući, jer „ko zna, možda zatreba“)

Aspekt koji može da nas nauči da prevaziđemo svoje loše stavove i sebične potrebe zarad viših ciljeva (napr kao priča „Sebični Džin“ koja se u suštini začuđujuće uklapa u simboliku ovog tranzitnog aspekta)

Naravno, ako ove dve tranzitne planete kojim slučajem aspektuju pojedinačno dobro vaše natalne planete (a one naravno nemaju loše aspekte u natalu) ondak je ovo aspekt „čuda“ tj ovaj tranzit bi vam ondak doneo neočekivanu sreću i uspeh.

Nalazite se u situaciji iz koje ni najstručniji savetnici ne mogu da vas usmere da nađete izlaz i samo najednom „puf“ i rešenje se pojavljuje samo od sebe i na čuđenje svih, problem je rešen (jer će tada ovaj kvadrat da bude samo „inicijalna kapisla“ da se desi to „čudo“)

Za poznavaoce Tarota, a i one koji žele da nauče, ova kombinacija Sunce kvadrat Jupiter vam je ista kao Tarot Karta 4 Pentakla, ako je uspravna, donosi neočekivanu zaradu i uspeh, ako je obrnuta, donosi ili rasipništvo ili škrtost.

Dobra strana Sunca u kvadratu sa Jupiterom = u uspravnom položaju 4 Pentakla se odnosi na osećaj finansijske (pa samim tim i bilo koje druge) sigurnosti kod osobe. Naporan rad će se isplatiti i moguć je neplanirani uspeh i napredak. Zahvaljujući samopouzdanju koje je bazirano na dobroj racionalnoj osnovi, moguće je dobro proceniti neku situaciju i izvući najbolje iz nje (bolje išta, nego ništa…)

Loša strana Sunca u kvadratu sa Jupiterom = u obrnutom položaju 4 Pentakla se odnosi na preterivanja u svemu, zbog velikih strahova uzrokovanih potencijalnim gubicima (bilo koje vrste) Osoba nije u mogućnosti da živi „ovde i sada“ već stalno oscilira između „nekada je bilo sve kako treba“ i „moram kako znam i umem da skupim & zaradim da bi obezbedio budućnost“. Izostaje realna spoznaja sopstvenih vrednosti, te dolazi do preterivanja i naglašavanja upravo onoga što izostaje iz života (nema para, a troši se besomučno napr)

https://eternalamarnat.wordpress.com/2020/10/10/sunce-kvadrat-jupiter-genetika-kri-janje/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43694
 • Reputaciona snaga: 36380
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #651 poslato: 26. Oktobar 2020. 18:42:45 »

Venera :150: Hiron

11. Oktobra imamo zenit inkonjukcije između Venere iz Device i retrogrardnog Hirona iz Ovna.
Ovo je na neki način dosta tužan aspekt, jer budi u ljudima želju da po cenu bilo čega moraju da se dopadnu drugima. Ovo je aspekt koji nagoni one koji inače imaju manjak samopoštovanja i slabu veru u sopstvene vrednosti da potežu za metodama koje baš i nisu praktične (a neki put ni primerene) samo da bi ostavili bolji utisak na druge, dopali im se i zadržali ih u svom krugu prijatelja & poznanika.

Venera iz Device je inače dosta nesigurna, pa uz ovaj „na tri ćoške“ aspekt inkonjukcije (od dva zla, odaberi ono manje) sa retrogradnim Hironom iz Ovna koji grubo otvara stare rane i pokreće pitanja iz prošlosti ko nas je više povredio, ovih par dana imaćemo dosta problema da se oporavimo od nekog neprijatnog događaja, nekog odbijanja, negacije, lošeg razgovora ili situacije u kojoj smo pogrešno procenili drugu stranu (ili ona nas)

Ovo je aspekt onih ljudi koji pokušavaju preko poklona, novca, ugađanja (nepotrebnog, suvišnog) da skrenu pažnju drugih i da ih na taj način zadrže pored sebe. Posebno ako su u pitanju osobe prema kojima postoje i ozbiljne, jake, emocije, e onda ovaj aspekt zaživi do maksimuma i donosi ponašanje koje u najvećem broju slučajeva se smatra neprimernim i nelogčnim.

Lepo je činiti i davati, ali ne treba preterivati ~ ne treba cimati za rukav nekoga ko nema vremena da vam se javi ili posveti svoje vreme kao vi što pronalazite vreme za tu osobu.

https://eternalamarnat.wordpress.com/2020/10/08/venera-inkonjukcija-hiron/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43694
 • Reputaciona snaga: 36380
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #650 poslato: 26. Oktobar 2020. 18:41:07 »

Heroj ili negativac ?
~ Mars :90: Pluton ~

Ovih dana je na snazi težak tranzit između retrogradnog Marsa iz Ovna i Plutona iz Jarca, a zenit 09. Oktobra… a ponoviće se 23. Decembra (kada Mars već bude direktnog hoda)

Energija ovog sudara će imati efekta zasigurno nedelju dana pre i nedelju dana posle samog zenita, a možda i malo duže, s obzirom da su u pitanju dva malefika, a i činjenica da je sam Mars retrogradan i da da se tako i energije produžavaju sa svojim uticajem i da dodatno sa tim kvadratom se on bori i protiv Jupitera iz Jarca i Saturna iz Jarca do kraja godine.

Sada 09-10 je početak neke transformacije, te će naravno 23-12 da bude i završetak te transformacije. Ovo je Mundana priča koja će imati veliki uticaj i na nas, kao jedinke. Ovo je aspekt sličan zemljotresu koji se dešava prilikom erupcije vulkana, donosi neverovatno ogromnu količinu energije koja ako se ne usmeri koliko-toliko u ispravnom pravcu, može samo da donese uništenje i haos.

Ovo je aspekt koji donosi kataklizmične događaje u naš život. Ne samo što nam u život donosi situacije i osobe koje mogu biti naš lični »dvosekli mač« već donose i velike Mundane promene, tj kataklizme {u periodima kada se Mars i Pluton sukobe preko malefičnog aspekta, Majci Prirodi pukne film i protrese Zemlju sa svih strana, ne samo da očisti Svet od šljama, već i da podseti ko je Gazda}

Energija Marsa i Plutona je bez premca, posebno jer je ovde Mars dobro postavljen u odnosu na Pluton, jer ne samo što je on u znaku svog sedišta, već je sam znak Jarca je upravo mesto gde Mars je egzaltiran.

Ovo je kombinacija koja je izdržljiva, fanatično hrabra, a i bez razmišljanja uleće u situacije u kojima se ‘ladno kocka sa smrću. Generalno, ovde nema emocija i osećanja… tj ima ih, ali su ona vrlo mračna i opasna…

PA TAKO, IMAMO OPCIJE A Ili B ~ ZAŠTITNIK ILI PREDATOR?

Ako pokušamo da nađemo »pozitivnu« stranu ovog aspekta, onda je to opcija A ~ zaštitnik. Fanatična prirodna rušilačka Sila koja postoji da bi »spasila Svet od nasilja & zla« {iako ga i ona sama povremeno praktikuje} a ako pogledamo sa one »negativne« strane… to je opcija B… Darth Vader & „Welcome to the Dark Side“…

Ovo je aspekt fanatizma, bilo on usmeren u pozitivnom smeru {ako kojim slučajem ove dve tranzitne planete imaju dobar aspekt sa nekom drugom planetom koja prevagne sa pozitivnom energijom} ili u negativnom smeru {aspekt sa drugom nekom planetom i njenom lošom energijom} i donosi želju za dominacijom, nametanjem moći, neverovatnu ambiciju i čak umeće liderstva, ali opet u onom mračnom smislu, da gazi preko svega da bi došao do »prestola« {oni koji su pratili seriju »Game of Thrones« imaju odlični primer ovog 90° realno}

Čak i uz malefični aspekt, ova energija je jako dobro organizovana i spremna na sve ~ osobe sa ovakvom postavkom su uvek u pripravnosti i spremne da se do poslednjeg atoma snage bore za ono što žele. Osoba će sa ovakvom natalnom postavkom važiti za neverovatno ambicioznu, hladnu, »operisanu od emocija« osobu i mnogi će je se plašiti. A političari i vladari će imati svoje poslušnike, armije ljudi koji će ih slepo {iz straha} pratiti i ginuti za njih.

Ovde je Ego ogroman, želja za opstankom i preživljavanjem, uz životinjski precizan instinkt, koji gura ovu energiju na gore, ka usponu na društvenoj lestvici i dominaciji nad drugima.

Ovo nije aspekt koji treba provocirati, jer čak i ako je uslovno rečeno „pozitivno usmerena“ ova energija, ona kad-tad nešto mora da razori, pa tako i taj »prijateljski« odnos kad-tad skupo košta, a kada je energija izazvana, ovo je ljuti nemilosrdni neprijatelj koji nema trunku savesti da povredi u želji za osvetom.

Što se tiče Mundane priče, možemo očekivati {barem} pojavu zemljotresa, erupcije vulkana i požare i to ogrominh razmera, ako ne i još teže prirodne katastrofe (izazvane kako od strane Majke Prirode, tako i od ljudske ruke…)

Naravno, imaće uticaja i na političku scenu, pa će pojačati sukobe između naroda, napade, agresiju… i to će biti zahvaćene Zemlje koje su pod vladavinom znaka Ovna i Jarca naravno.

Na ličnom planu, promene od spolja ka unutra dolaze u polju natalnog čarta gde se nalazi prvenstveno Mars (on je lična planeta, dok je Pluton Mundana i predstavlja taj negativni uticaj od spolja)

PA TAKO AKO SE MARS tj PLUTON NAĐU U NEKOM OD SLEDEĆIH NATALNIH POLJA :

1 POLJE :
Problemi na poslu, sa ugledom, želja da se promeni nešto radikalno u životu, problemi sa zdravljem i imunitetom (usled stresa) potencijalne povrede glave (ili migrene)

2 POLJE :
Problemi sa finansijama, veliki troškovi, dugovi, raskidanje poslovnih ugovora koji su do sad donosili dobru zaradu, problemi sa ishranom ili loša izmena lekarske terapije.

3 POLJE :
Problemi u komunikaciji sa okolinom, loše zdravlje brata ili sestre, smrtni slučaj u daljnjoj porodici, obratiti pažnju u prevozu, problemi sa dokumentima, problemi koji dolaze i iz komšiluka.

4 POLJE :
Problemi u domu u odnosu sa starijim, posebno muškim, članovima domaćinstva, problemi sa nekretninama, opasnost od požara, narušeno osećanje sigurnosti, biti potpuno van zone komfora.

5 POLJE :
Problemi u ljubavi i sa sexualnim nagonom (frustracije koje donose ili preteranu želju ili pak totalnu blokadu želje usled ljubomore & posesivnosti) problemi vezani za decu i mlađe članove porodice.

6 POLJE :
Problemi na svakom koraku u životnoj svakodnevnici, puno prepreka i neprijatelja koji žele da naude, problemi sa zdravljem (vraćanje nekog težeg zdravstvenog problema, nedaobog) loše zdravlje kućnog ljubimca.

7 POLJE :
Problemi u odnosima sa vrlo bliskim prijateljima, poslovnim ili emotivnim partnerima, a i oni sami će imati problema (posebno u domu, sa roditeljima, gubitak posla, smrtni slučaj u porodici)

8 POLJE :
Problemi vezani za nasleđe, dugove, kredite, porez, potreban oprez na svim poljima života, problemi sa zdravljem koji zahteva čak i hiruršku intervenciju ili pak smrtni slučaj u daljoj porodici.

9 POLJE :
Problemi u odnosima sa nadređenima, mešanje politike u posao, problemi sa zakonom, sve negativno dolazi iz inostranstva ili stranaca, potpuno izgubljena Vera ili sukobi zbog verskih uverenja.

10 POLJE :
Problemi na radnom mestu koji mogu da donesu svađe pa čak i otkaz, sklanjati se u širokom luku od ljudi koji na bilo koji način imaju sumnjivu prošlost, loša radna atmosfera, mogućnost narušenog ugleda i časti.

11 POLJE :
Problemi sa realizacijom planova, propale nade i želje, frustracije sa kolegama, izostanak ili (namerno) uskraćena pomoć, opasnost za prijatelje ili čak od prijatelja, loš odnos sa ljudima na društvenim mrežama.

12 POLJE :
Problemi i opasnosti od strane vrlo loših ljudi, podređenost, povrede (kako psihološke, mobing, tako i fizičke, napad) biti u ćorsokaku i ne videti izlaz, teška depresija, veliki uticaj negativnih energija (magije)

»PLASTIČNI PRIMER« MARSA U KVADRATU SA PLUTONOM :

Kada glavni lik u filmu, koji bi mogao da se okarakteriše kao negativac zbog svojih loših postupaka, se okreće protiv konkretnih negativaca (tj većih negativaca od njega) i u toj priči kreće u osvetu kako bi se donekle oslobodio osećanja krivice zbog sopstvenih loših dela koje je učinio, jer je negde na svom putu čak ne namerno povredio (i uništio) nekog nevinog, a i da bi stao na put ovim drugim negativcima da ne čine zla dela dalje… Na snimku po meni, prava reakcija kada ovaj aspekt kvadrata dođe do zenita i eksplodira…https://eternalamarnat.wordpress.com/2020/10/07/mars-kvadrat-pluton-heroj-ili-negativac/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43694
 • Reputaciona snaga: 36380
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #649 poslato: 26. Oktobar 2020. 18:37:26 »

Genijalnost i nervoza
~ Merkur :180: Uran ~

Kao što se za Merkur konjukcija Uran kaže u šali »tanka je linija između genija i ludaka« u slučaju Merkur opozicije Uran mogli bi da kažemo da je ta linija skoro nepostojeća.

Ovu tanku liniju ćemo dotaći u narednom periodu čak 3 puta 07. i 20. Oktobra i 17. Novembra

Pozitivna strana ove opozicije je ta što daje ogromni umni kapacitet, planove koji su daleko ispred svog vremena, specifičan um, vrlo vešte ruke i pregršt kreativnih ideja.

Negativna strana ove opozicije je čudan um, vrlo konfuzne misli, neverovatno nestrpljenje i brzopletost, koja sa sobom nosi vrlo »kratak fitilj« preke i čak povremeno agresivnu narav.

Zajedničko za obe strane ~ koncentracija koja ide od lelujanja na vetru, do skoro opsesivnog fokusa na neku osobu ili situaciju, pa samim tim i vrlo, vrlo, vrlo, nepredvidljivo ponašanje… čak i za same vlasnike ove opozicije ako je neko ima u svom natalnom čartu. Nešto kao ručna bomba sa klimavim okidačem… pa kako vetar dune, tako bude… tj ako Merkur ili Uran imaju loše aspekte sa nekom trećom planetom, biće aktivirana negativna strana ove opozicije, ali ako postoje dobri aspekti, eto genijalnih ideja i mogućnosti da se ostvare mnogi željeni projekti.

Merkur u Škorpionu je poznat po tome da voli sve studiozno da prouči, secira, analizira, prodre u suštinu, a i sam Uran u Biku je takođe temeljan i ima originalan pristup praktičnom i brzom rešavanju obaveza. I jedan i drugi su smešteni u sporim, fixnim znacima, koji ne vole da žure, ali zbog ovog aspekta koji je inače vrlo nepredvidljiv sam po sebi, može da se desi da im oboma »dune« ideja da prvi put i požure sa nečim… i to ih može kasnije na neko vreme i puno koštati… i ne samo njih već i mnoge iz njihove okoline… kako materijalno, tako i emotivno…

» Kuma donela, kuma odnela «

Kada se ovo dvoje tranzitnih planeta susretnu preko aspekta »kuma donela, kuma odnela« tj aspekta opozicije, da bi ovaj aspekt iole mogao da donese nešto dobro i pametno, dispozitori tih tranzitnih planeta treba da budu dobro postavljeni, u suprotnom, ovo će biti pravi orkanski visovi i pogubni uragani (Merkur vlada promenom vremena i svim vetrovima, a Uran jakim razarajućim nepogodama ~ pa eto i astro-meteorološke prognoze da će u narednom periodu biti povremeno potencijalnih nepogoda i nevremena)

A ko je dispozitor ove opozicije sada 07. Oktobra? S jedne strane Venera iz Device, a s druge strane retrogradni Mars iz Ovna, tj Pluton iz Jarca. Ako zanemarimo Plutona, kao sporu Mundanu planetu, ostaje nam ovaj Mars koji je retrogradan i koji ima puno uticaja na ovaj Merkur, jer po svojoj prirodi oboje vole da žure i brzaju. S druge strane, ovaj Uran je pod uticajem ove vrlo slabe Venere (ona je u znaku svog tzv „pada“)

Ono što je zanimljivo, ako gledamo iz ugla Tradicionalne Astrologije, je to da su Venera i Mars spojeni preko aspekta Antiscije , što tako ovu opoziciju između Merkura i Urana čini mnogo dinamičnijom i zanimljivijom, u nekom pozitivnom smislu (posebno ako se Merkur i Uran nalaze u povoljnom aspektu sa natalnim planetama) Spojeni preko Antiscije, dispozitori ove opozicije tako mogu da donesu neočekivani obrt događaja, posebno na polju emotivnih odnosa.

Neplanirani, neobični, susreti, razgovori, izjave… mnogo toga što je bilo skriveno tako sad može polako da počne da izranja na površinu i da mnogo bolje „signale“ o čemu se radi i u kom pravcu ta situacija ide, što je naravno najvažnije upravo za međuljudske odnose.

Pa tako, biće svega i svačega zasigurno. Od fantastičnih naleta inspiracije ili pak »jednom u životu« ponuda, kako vezano za posao & karijeru, tako i za ljubav… ali… ne i previše mogućnosti & uslova da se oni realizuju, jer ipak ovu opoziciju na žalost i dalje prati onaj napeti aspekt kvadrata Marsa i Saturna. Naravno, to će sve da podigne nivo frustracije na maksimum, kao i vrlo eomotivan & subjektivan pogled & razmišljanje, pa tako ovih dana možemo da očekujemo u najmanju ruku munje i grmljavine vrlo često oko nas, ali i u nama (a nevreme se može pogoršati u periodu naravno retrogradnog Merkura, kako između ljudi, tako i konkretno vremenskih uslova)

Kako iskoristiti energije opozicije između Merkura i Urana ?

Najbolje preko ovog tranzitnog Jupitera , koji jeste slab, zbog njegove postavke u znaku Jarca, ali, njegova prirodna benefična energija ipak može da pomogne (ako ništa drugo, njegov vladar je upravo ovaj Saturn koji je nedavno krenuo direktnim hodom, pa koliko toliko se energije drže pod kontrolom… sem pod uslovom da sam tranzitni Mars nije loše postavljen u natalu, te na taj način remeti disciplinu i kocnetraciju ovog tranzitnog Saturna, unoseći probleme u naš život)

Pošto Jupiter ima skladnan aspekt trigona sa Uranom i lagani aspekt sekstila sa Merkurom, možemo da očekujemo da će posle ovih par dana »pucanja po šavovima« da uspemo da nađemo »zakrpu« i da ipak nekako, donekle, sprovedemo svoje ideje i planove do kraja. Za ponavljanje „ispita“ imaćemo još dva termina posle 07. Oktobra ~ jedan je 20. Oktobra, kada Merkur bude bio u svom retro-hodu, a drugi 17. Novembra, kad Merkur bude bio direktnog hoda)

A ideja i planova će biti jako puno, ali vreme za njihovo pokretanje & realizaciju nikako nije povoljno, tj vreme nije povoljno ne samo za sprovodjenje tih projekata u delo, već i za samo konkretno njihovo planiranje, jer sama simbolika aspekta opozicije je kao klackalica, čas gore, čas dole, ne miruje i ne daje priliku za odmorom, pa tako i boljim uvidom u neku situaciju ~ u toku ovog perioda često će biti » Čovek planira, a Bog se smeje « (posebno ako se ili Merkur ili Uran nađu loše postavljeni u odnosu na natalne planete) jer su energije akcije i borbe sada blokirani zbog retrogradnog kretanja ovog Marsa iz Ovna (kojeg koči i dalje tranzitni Saturn) kao i same simbolike opozicije „ili-ili“, nema sredine… barem za sad.

Pa tako, očekujte da će Merkur opozicija Uran da nam u narednih barem mesec dana, donese čudne, neobične, potpuno neočekivane situacije, koje će prvo da nas protresu iz korena, pa će nam staviti na test naš način analize i procene ljudi i situacija, da bi najednom iznebuha se pojavio neko & nešto kao spasioc utopljeniku i tako na taj način nam omogućili da ostvarimo željene ciljeve.

Biće potrebno jako puno strpljenja, ne smemo da brzamo, ni da forsiramo ništa, važno je održavati koliko god je moguće jasnu i direktnu komunikaciju sa drugima, razmenjivati ideje i tražiti savete od iskusnijih od nas… sad nije vreme da budemo ponosni i da ne tražimo pomoć stručnijeg od nas…

Pa tako :

Ako je u pitanju ponuda za posao, prihvatite je čak i ako uslovi se ne uklapaju sa vašim ličnim očekivanjima, kasnije će vam se dvostruko vratiti u pozitivu, i sami ćete biti iznenađeni razvojem događaja. Samo budite strpljivi, disciplonovani, organizovani, radite svoj posao i sačekajte da se slože kockice i da samo najednom zablistate na radnom mestu.

Ako je u pitanju rešavanje emotivnih partnerskih problema, pustite, sklonite se na neko mirno mesto dok se bura ne stiša, ako treba i napravite pauzu od lepše & jače polovine, razdvojite se na kratko, i posle kao što se sa sunčevim zracima koji se promaljaju iza crnih oblaka prolepša vreme posle oluje, tako će se pojaviti i rešenje za vaš odnos.

Ako je u pitanju zdravlje, prihvatite da je trenutno tako kako je, možda jako loše, ali to je samo trenutno, stručni savet & lek uskoro stižu, verujte da će se pojaviti svetlo na kraju tunela. Držite se protokola, poštujte odluke i savete lekara, ali u isto vreme dok negujete svoje fizičko zdravlje, obavezno nagujte i svoje mentalno & psihičko zdravlje, jer će sada biti period kada mnogi zdravstveni problemi zaista dolaze „iz glave“ (kakve su ti misli, takav ti je i život)

https://eternalamarnat.wordpress.com/2020/10/01/merkur-opozicija-uran-genijalnost-i-nervoza/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43694
 • Reputaciona snaga: 36380
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #648 poslato: 26. Oktobar 2020. 18:34:34 »

Mali znaci pažnje
~ Venera Devica ~

Od 02. Oktobra tranzitna Venera prelazi u znak Device i biće tu sve do 28. Oktobra. Do sad, dok je tranzitna Venera bila u znaku Lava, najviše nam je bio važno da volimo, budemo voljeni, da budemo primećeni i da uživamo u žvotu. Od 02. Oktobra, kada tranzitna Venera bude prešla u znak Device, uozbiljićemo se, okrenuti se praktičnim stvarima u životu i zasući rukave i prionuti na posao.

Od danas pa sve do 28. Oktobra (kada Venera bude prešla u znak svog sedišta ~ znak Vage) najviše ćemo se baviti finansijama, poslom (traženju istog ili pak napredovanje na radnom mestu) rešavati birokratske zavrzlame, menjati svoju svakodnevnicu i u želji da se pomogne drugima preuzimati njihove obaveze na svoja pleća, opterećivati sebe nebitnim detaljima, brinuti, strepiti, ali i savetovati se sa stručnjacima i iskusnim ljudima oko posla, zdravlja, članova porodice, analiziraćemo i planiraćemo sve do najsitnijih detalja, gledaćemo da budemo praktični, jednostavni, skromni, da mudro baratamo novcem, pazimo šta mislimo i kažemo i kako se ponašamo.

Sve će se vrteti oko želje da se obezbedi najosnovnije za život, da od svega ima po malo, umereno, odmereno ~ isto će i da važi i za emocije, sve će biti mnogo manje bučno, strasno, glasno, naglašeno, kao kada je Venera bila u vatrenom znaku Lava.

Sama Venera u Devici je samo na prvi pogled stidljiva, povučena i „hladna“ (ipak je to Venera, a i ipak je to Devica koja po nekim starim Astrolozima pored Merkura kao vladara, ima i asteroid Vulkan kao vladara…) te se nemojte zavaravati da će ova Venera da vam ostane dužna tokom nekog žučnog razgovora. A i dodatno, dok bude bila u znaku Device, njen vladar tranzitni Merkur će biti u znaku Škorpije, te tako ne očekujte da će ova Venera da prećuti bilo šta, već će vas argumentovano iskritikovati, dati savet i očekivati da je poslušate, jer ona je u pravu (i zaista, jeste)

Evo vam plastičnog primera ko je (barem na TV ekranu) idealan prikaz Venere u Devici ~ agent Skali iz serijala „Dosije X“, obrazovana, dostojanstvana, lepa i elegantna, privržena porodici i u isto vreme vrlo uspešna poslovna žena, uvek sve posmatra iz logičkog i naučnog ugla, želi da pomogne, posavetuje, spase ceo Svet, bori se protiv svojih osećanja, i u isto vreme se bori sa svim onim neobjašnjivim što se dešava oko nje ~ kako sama kaže u jednoj epizodi „Iako sam sve videla sopstvenim očima, moj um ne može to da prihvati, jer se plašim što logički ne mogu to sve da objasnim“…

Kao tranzit, Venera će imati :

• trigon sa Lilith (01-10) i to će biti period kada će te uspavane, stidljive emocije ove Venere malo da se razbude i da nam donesu baš šarm i harizmu agent Skali, te ćemo tako biti u prilici da odradimo neke poslove i projekte zahvaljujući stečenom životnom iskutvu, ali i hrabrosti ~ odličan period za obnavljanje emotivnih kontakata, ponovno buđenje uspavanih strasti i razmrdavanja emotivnog odnosa koji je zapao u monotoniju svakodnevnih obaveza.

• pa posle toga inkonjukciju sa Hironom (08-10) ovo će tako da bude period kada ćemo da preispitujemo svoj odnos sa drugima, posebno sa nama vrlo bliskim osobama, malo ćemo da „kopamo“ po starim ranama, prisećajući se loših iskustava ~ ovaj proces možemo da iskoristimo kao spoznaju i mogućnost da u narednom periodu bolje i brže „pročitamo“ i predvidimo neke loše situacije ili osobe.

• pa trigon sa Uranom (10-10) ovo će ponovo da bude zanimljiv period, ispunjen neočekivanim dešavanjima, kako na emotivnom planu, tako i na planu finansija (posla) Puno neobične kreativnosti, snažne harizme, ustreptalih energija kombinacije snažnog uma i osećanja, mogu nam pomoći da završimo neke dogovore & pregovore i na taj način olakšamo sebi životnu svakodnevnicu, ali i svoj privatan život (period kada oni koji su u potrazi za srodnom Dušom mogu potpuno neočekivano da upoznaju vrlo zanimljivu osobu)

• pa sekstil sa Merkurom (12-10) odlične energije prvenstveno za komunikaciju sa drugima, razgovori će biti praktični, direktni, analitički, dokumentovani i argumentovani, ništa neće biti prepuštano slučaju ili spontanosti, perfektna organizacija ~ ali, ne zaboravite da Merkur počinje da usporava, jer 14-10 kreće retrogradno, pa budite prilagodljiviji i nemojte se držati previše striktno pravila i propisa, već ako već imate mogućnost, iskoristite ponuđenu opciju da zaobilaznim putem dođete do svog cilja.

• malo kasnije imaće i trigon sa Jupiterom (18-10) i istog dana i opoziciju sa Neptunom, te će tako ovaj period biti po malo konfuzan (jer će tada već i Merkur da bude u svom retro-hodu) pa ćemo balansirati između odličnih poslovnih (ili emotivnih) prilika, i s druge strane izostanka odgovarajućih uslova da se te prilike sprovedu iz teorije u praksu ~ zato u ovom periodu smanjite očekivanja na minimum, te ćete tako izbeći razočarenje.

• da bi posle imala i inkonjukciju sa Marsom (19-10) te će ovaj period biti ispunjen balansiranjem između sopstvenih želja i dužnosti koje imamo prema svojoj porodici i poslu, biće napeta borba razuma i emocija, jer će i dalje Merkur da bude retrogradan, a i dodatno i sam Mars će u ovom periodu ponovo da ima napeti aspekt kvadrata sa Jupiterom, pa ne smemo da dozvolimo da nas emocije ponesu i da se osetimo previše sigurnim u sebe (čak i pored ove slabe Venere) i da tako donesemo neke pogrešne odluke (najviše vezane za finansije ili pak jaču & lepšu polovinu)

• posle toga imaće i trigon sa Plutonom i kvadrat sa Mesečevim Čvorovima (21-10) ovo će biti period kada ćemo imati prilike da se malo pozabavimo misterijama, divinacijom, ezoterijom, onostranim, kada će nam snovi biti izuzetno naglašeni, svakodnevnica će nam takođe biti vrlo neobična, stalno ćemo imati „znake pored puta“, ali zbog Mesečevih Čvorova moramo pažljivo da iskoristimo analitičnost Venere u Devici i dobro da pogledamo & pručimo te znake, da ne bi došlo do pogrešnog tumačenja, pa tako i pogrešne odluke (posebno što se tiče emotivnih odnosa)

• pa trigon sa Saturnom (25-10) sa ovim aspektom mistične energije i dalje nastavljaju da „boje“ našu svakodnevnicu, ali sada u ovom periodu imaćemo prilike zbog samog Saturna i da se pozabavimo svojom Karmom, prošlim životima, greškama i da zahvaljujući samoj Veneri iz Device i ovom harmoničnom aspektu sa Saturnom, pronađemo način kako da ispravimo svoje prošloživotne greške i na taj način ponajviše naprediti i ulepšati naš porodični i emotivni život ~ takođe, vrlo je moguće da će u ovom periodu neko iz prošlosti da se pojavi u našem životu, neko koga smo kroz snove prizvali (Merkur i dalje retrogradan…)

• svoje putovanje Venera završava ponovo sa Lilith, ali ovog puta će to biti aspekt inkonjukcije (28-10) te će tako putešestvije kroz znak Device da se završi sa važnim životnim lekcijama u kojima smo naučili kako da više volimo i cenimo sebe i svoje kvalitete, i period u kojem smo obnovili svoje samopouzdanje i samovrednovanje i naučili koliko treba da damo i primamo ljubav, da ne budemo ničiji „tepih za gaženje“, ali da u isto vreme održimo balans i harmoniju u svom životu, zahvaljujući mudrim savetima, ali i ličnom iskustvu.

Ovaj tranzit Venere će nam pomoći da napravimo balans između obaveza koje imamo prema domu i porodici i lepšoj & jačoj polovini, i obavezama koje imamo prema društvu & posao i karijera.

Ova tranzitna Venera će od nas tražiti da pazimo na pravila ponašanja, aki u isto vreme i da ne budemo slepi poslušnik, da poštujemo starije i iskusnije, ali i da naučimo kako sami da donosimo ispravne odluke, i da budemo umereni u svemu bez da moramo da se odreknemo svojih želja.

Venera u znaku Device (posebno ako je podržana dobrim aspektima, kako u natalu, tako i kao tranzit) u isto vreme i uspešna poslovna žena i multipraktik mama & supruga i brižna ćerka & unuka i najbolja prijateljica od povrenja na koju svi mogu da se oslone, jer će im direktno reći sve „crno na belo“ vezano za perfektno izanaliziranu situaciju & osobu, te će tako postavka ove tranzitne Venere u natalnom čartu da pokaže gde ćemo u narednom periodu imati pomoć & podršku najviše.

Zahvaljujući ovoj Veneri barem neko vreme naš život će imati smisla & svrhe i biće dobro organizovan (barem dok ne dođe u loš aspekt sa Mesečevim Čvorovima ili Neptunom i Merkur ne krene u svoj retro-hod i sam bude imao loše aspekte sa drugim tranztnim planetama)

https://eternalamarnat.wordpress.com/2020/10/01/mali-znaci-paznje-venera-u-devici/


:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~