Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 5878 puta)

uvekpozitivna i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ♡ Astro Sage ☆

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 39793
 • Reputaciona snaga: 34923
 • ♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #207 poslato: 04. Januar 2019. 10:11:00 »
04-01-2019 Petak dan Venere

https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/04/04-januar-2019-petak/I današnji dan će nam biti pod vibracijama Meseca u Strelcu koji neće imati puno posla što se tiče aspekata, jer će se popodne družiti u isto vreme i sa Merkurom preko konjukcije i sa stacionarnim Uranom preko trigona (Uran za 2 dana, kada bude bilo i Delimično Pomračenje, kreće direktnim hodom) Pored njega i Sunce će biti uposleno, jer će se preko sekstila družiti sa Neptunom.

Zanimljiv Petak… obratite pažnju na snove, imaju vrlo važnu poruku za vas (posebno ako budete sanjali neku dragu osobu, živu ili „s one strane duge“)

Užurban dan, puno posla, puno obaveza, puno novih informacija. Vesti stižu sa svih strana, poruke, pozivi, predlozi. Počinje polako opet užurbano spremanje za nastupajući Božić, želja da se sve organizuje i bude „na svom mestu“. Možda će malo mobilni telefoni da „štucaju“ i neće raditi baš „punom parom“, a možda i kompjuter počne malko da „brljavi“, pa će nas to u toku dana malo usporavati sa našom organizacijom.

Dan namenjem prikupljanju informacija, pisanju, rešavanju neke papirologije & dokumentacije. Takođe, dan povoljan za pravljenje planova za neki kraći put, ali obratite pažnju o detaljima i gledajte sa kim „kujete“ planove, jer su mogući manji nesporazumi koji mogu da zakomplikuju inače vrlo jednostavne situacije…

Lepe energije Sunca i Neptuna nam mogu na trenutak misli okrenuti ka prošlosti, jer i znak Jarca, kao i znak Riba, često je više „tamo, nekad davno“ nego što je „ovde i sada“, pa nam u toku dana može provejavati osećanje nedostajanja, blage tuge, sete… Aspekt koji će nas nagnati da uzmemo neku omiljenu knjigu, ili da malo čitamo poeziju, ili da slušamo opuštajuću muziku…

Mesec sa Merkurom i Uranom pak će podizati tenziju i dobro će nam doći da nas trgne i izvuče iz tog emotivnog lavirinta prošlosti, i guraće nas napred, čak i protiv naše volje. Blaga nervoza, pa i po neka „čupava“ reč u komunikaciji sa drugima, ali bez ikakve zle namere, malko šale i „čačkanja“ i nije na odmet…

Lenormand Karta 24 » Srce «

Srce : J :herc:
~ ljubavni život, požuda, strast, darežljivost, slaganje, emotivnost, osećajnost, svidjanja, naklonosti, predmet želje, sreća, blaženstvo, dobrota, davanje, deljenje, saosećajnost, razumevanje
~ lokacija : bilo kakav Centar, žiža dešavanja bilo u domu, bilo na javnom mestu
~ zdravlje : srce, krv, krvotok, transplatacija
~ vreme : Avgust, Petak

Dnevno otvaranje : generalno lep dan. Puni snage i volje za životom. Pozitivnost i optimizam. Druženje sa dragim ljudima, bliskom osobom ili porodicom.

Harmonija i mir donose osećanje zadovoljstva i sreće. Naglašene emocije & osećanja, kao i subjektivnost koja ide zajedno sa njima.

U komunikaciji sa okolinom vlada razumevanje i želja za podrškom i saosećanjem. Dan idealan da se nekome nešto učini ili pokloni „od srca“.

Kombinacija Nedeljne Karte 16 » Zvezda « i Dnevne Karte 24 » Srce «

Veoma idealizovan pogled na medjuljudske odnose, uz blago (utopijsko) preterivanje… sanjarenje o idelnoj ljubavi, fantaziranje, podizanje na emotivni pijedastal osobe koja možda nije ni za ulogu Lude u našem ljubavnom dvorcu…

Lep je stav „Ljubav je sve, ljubav je pokretač, bez ljubavi nema života“ i ostale optimistične motivacione poruke, ali ipak trebalo bi malo i razum da se uključi u celu priču i da u toku dana izbegavamo subjektivno i emotivno razmišljanje & reagovanje & ponašanje.

Dan kada ćemo imati puno lepih kontakta sa ljudima, sve će biti ispunjeno nekom lepom emocijom, pozivi na izlaske, druženja, rodjendane ili proslave, ali opet, pazite se brzopletog reagovanja… da ne izleti neki komentar koji je trebalo da se „pročita izmedju redova“, pa da se malo više uzburkaju emocije prilikom razgovora sa nekim…

Odnosi će biti posebno škakljivi, jer hteli – ne hteli, emocije će da rade protiv nas,  umesto za nas… želećemo da sve bude idealno i savršeno, ali realnost nam neće omogućiti i to sve da sprovedemo u delo, pa može doći do nervoze i manjeg razočarenja…

Dan kada ne smemo da zaboravimo da svaki čovek razmišlja i oseća na drugačiji način i da ono što mi mislimo & osećamo, pa se u skladu sa tim i ponašamo, nikako ne mora da bude i način na koji će drugi da se ponašaju prema nama i isto tako dan kada moramo da prihvatimo činjenicu da ono što je dobro za nas, ne mora i da bude dobro za nekoga drugog… da ne bude „od silne ljubavi, udavili mače“…
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit search


Novo u ponudi : 2 u 1 tumačenje ~ a) natal & karmički (40€) b) natal & godišnji (40€) c) natal & opis potencijalnog bračnog partnera (40€) d) natal karmički & uporedni karmički (50€) e) uporedni & uporedno godišnji (40€)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ♡ Astro Sage ☆

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 39793
 • Reputaciona snaga: 34923
 • ♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #206 poslato: 03. Januar 2019. 10:34:55 »
03-01-2019 Četvrtak dan Jupitera

https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/03/3-januar-2019-cetvrtak/Dan će nam biti potpuno obojen uticajem Meseca u Strelcu, koji će biti vrlo zauzet u sklapanju dva vrlo različita, a opet vrlo slična aspekta. Družiće se preko konjukcije sa Jupiterom, pa će odmah zatim da se svadja sa Neptunom preko aspekta kvadrata…

S jedne strane dan će nam biti vrlo prijatan, veseo, lep, jer će nam to sama konjukcija Meseca i Jupitera (u sedištu) omogućiti. Sve će ići kako treba, po planu, po želji. Moguće je da će još uvek odzvanjati novogodišnje raspoloženje, ili pak priprema za nastupajuće Božićne praznike.

E onda najednom će sve da krene naopako, kao da smo upali u Monti Pajton Šou, jer će Mesec da sklopi kvadrat sa Neptunom iz Riba. Najednom, uvidjamo da ono što je na prvi pogled delovalo dobro, u stvari baš i nije, i da one želje koje su nam se ispunile, nam u stvari ni malo ne trebaju u životu.

Generalno MesecJupiter u Strelcu može pozitivno da utiče na naše finansije i osećanje sigurnosti & zaledjine, može nam doneti tako i preterivanje u mnogo čemu i preuveličavanju mnogo toga. Naravno, Mesec 90° Neptun će se potruditi da razgraniči realnost od mašte (koliko god je to moguće s obzirom da oboma vlada upravo ovaj luckasti Jupiter)

Lenormand Karta za danas 34 » Rib€ «

Danas će se sve vrteti oko osećanja sreće, ali i oko finansija (što je inače generalno svakodnevnica svakog od nas, realno, ali ovaj dan će biti baš specifičan po tome)

Takodje, puno radnog elana i želje za radom i stvaranjem. Čak i da niste zaposleni, ova karta će vas dovesti u kontakt sa poslovnim svetom.

Danas je odličan dan da platite račune, da napravite nov raspored nameštaja u stanu (i da unesete malo kreativnosti u njega) Možda danas ćete planirati neku zabavu ili ići na neku proslavu (sa srećom, sigurno ćete se lepo provesti)

Potrudite se da budete jasni i glasni, ali i insistirajte kod drugih isto to ~ da ne bude situacija „rekao DA, a mislio NE“ i sl. jer su moguća preterivanja i pogrešno protumačeni „signali“ posebno kad je reč o medjuljudskim i emotivnim odnosima.

Kombinacija Nedeljne Karte 16 » Zvezda « i Dnevne Karte 34 » Rib€ «

Dan ispunjem planiranjima, posebno na polju finansija. Želja da se poboljša materijalna situacija će biti vrlo izražena. Možda čak i neka želja da se „kupi sreća“…

Preispitivanje samog sebe i klackalica izmedju duhovnog i materijalnog poimanja Sveta i ljudi oko sebe. Neobični snovi, zapamtite ih, imaju poruku za vas.

Možda dan kada će se ostvariti ona izreka „Ono što zračiš, to i privlačiš“, u pozitivnom smislu, ali možda i dan kada će se ostvariti ona narodna „Pazi šta želiš“ u negativnom smislu.

Kontakt sa ljudima iz daleka, ili druge Vere, planiranje, pa odlaganje nekog puta. Poslovne ponude ili promene sa finansijama (platom)

Malo lošije za zdravlje zbog slabijeg imuniteta, potencijalnog problema sa pritiskom, šećerom, žučnom kesom, srcem i zadržavanjem vode u telu. Izbegavajte hladna pića & hranu.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit search


Novo u ponudi : 2 u 1 tumačenje ~ a) natal & karmički (40€) b) natal & godišnji (40€) c) natal & opis potencijalnog bračnog partnera (40€) d) natal karmički & uporedni karmički (50€) e) uporedni & uporedno godišnji (40€)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ♡ Astro Sage ☆

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 39793
 • Reputaciona snaga: 34923
 • ♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #205 poslato: 02. Januar 2019. 08:15:19 »
02. Januar 2019. Sreda dan Merkur

https://eternalamarnat.wordpress.com/2019/01/02/02-januar-2019-sreda/Dan nam počinje konjunkcijom Sunca i Saturna na 11° Jarca. Mesec pre nego što bude promenio znak imaće 120°/60° sa SMČ JMČ i već od 10h prelazi u znak Strelca i odmah sklapa 120° sa Marsom iz Ovna.

Dinamična Sreda.

Jutro će nam biti malo usporeno, ali nov priliv snage i volje već kreće od podne. Puno obaveza i posla, kako po kući, tako i za one koji praznike provode na radnom mestu.

Sunce i Saturn će doneti koncentraciju i volju da se pokrenemo sa „mrtve tačke“, Mesec u Strelcu udružen sa Marsom iz Ovna doneće nam i snage da ostvarimo željene planove i organizacijom svakodnevnih obaveza.

Kontakt sa prijateljima sa kojima se dugo nismo čuli & videli. Odredjena nervoza će da nam mili uz kičmu i često ćemo „ispasti iz takta“ zbog sitnica, ali ćemo se i brzo vraćati u dobro raspoloženje.

Pazite se prehlada, kao i potencijalnih povreda (posebno donjih ekstremiteta) Smanjite slatko i ljuto, gledajte da vam hrana bude umerena, da ne bi bilo problema sa kiselinom u želucu i debelim crevom.

Lenormand Karta za danas je 19 » Kula «

Ovaj dan će najverovatnije da nam donese osećanje samoće, ili će nas osećaj usamljenosti pratiti kroz ceo dan., ali nam situacije neće dozvoliti da se i osamimo (što možda i nije loše)

Dužnost i obaveze na prvom mestu, danas baš i nije dan za opuštanje i zabavu. Dan namenjen više prikupljanju snage za dalje.

Moguć kontakt sa nekim državnim službenikom, radnicima na šalteru ili razgovor sa nadredjenima. Očekujte negodovanje, kritiku ili pak odbijanje.

Dan kada je potrebno reći „Ne!“ i distancirati se od nekih situacija i ljudi, i izdići se od svih loših i negativnih energija.

Kombinacija 16 » Zvezda « i 19 » Kula «

Ova kombinacija donosi želju za samoćom kako bi se pročistili na duhovnom nivou, meditacija, joga…

Dan kada ćemo vrlo racionalno i praktično da se postavimo prema našim željama i htenjima i odrediti sebi nove prioritete.

Ali isto tako i dan ispunjen velikim očekivanjima & nadanjima. Pa se pazite da se ne razočarate u ljude.

Kombinacija loša za medjuljudske i partnerske odnose, jer može da donese (ne)željeni prekid kontakta & odnosa (u želji da se ne zavisi ni od koga više ikada)
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit search


Novo u ponudi : 2 u 1 tumačenje ~ a) natal & karmički (40€) b) natal & godišnji (40€) c) natal & opis potencijalnog bračnog partnera (40€) d) natal karmički & uporedni karmički (50€) e) uporedni & uporedno godišnji (40€)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ♡ Astro Sage ☆

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 39793
 • Reputaciona snaga: 34923
 • ♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #204 poslato: 01. Januar 2019. 12:11:01 »
01. Januar 2019. Utorak, dan MarsaPrvi dan 2019 nam počinje sa danom kojim vlada Mars i koji je upravo danas ušao u znak svog sedišta, znak Ovna.

Mesec je u Škorpionu, znaku svog pada, pa će tako i današnji dan malo da nam bude "padnut".

Mesec će imati 60° sa Plutonom, a pred sam kraj dana imaće 0° sa Venerom.

S jedne strane, dan koji nudi akciju i dinamiku zbog jakog Marsa, ali s druge strane, zbog Meseca, jednostavno će nam faliti ona "inicijalna kapisla" da se mrdnemo sa "mrtve tačke".

Dan više za odmor, plutanju u moru sećanja, blagoj melanholiji i povremenim sitnim trenucima radosti i iznenadjenja.


Lenormand Karta za danas je 31 » $unce «

Pošto je ovo pozitivna karta, naravno da će vam dan biti lep. Osećaćete se dosta optimistično. Imaćete volje i snage da uradite mnogo toga.

Kontakt sa prijateljima, medjusobno pomaganje, savetovanje, odlazak na neku (porodičnu) proslavu i druženje.

Ali, takodje, može da ukaže na probleme sa strujom ili grejanjem, ili će vam pregoreti sijalica ili će pak Ego malo biti jači, pa može da dodje do sukoba mišljenja i rasprava oko autoriteta i "obeležavanja teritorije".


U kombinaciji sa Nedeljnom Kartom 16 » Zvezda «

Želja da se bude srećan, ali više kao želja & nada, a ne iskreni osećaj.

Želja da se pronadje smisao života, razlog zašto se neke loše stvari dešavaju. Preispitivanje životnih ciljeva.

Traženje motivacije u delima drugih, kako bi se pronašla sopstvena motivacija.

Odlazak na neku proslavu.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit search


Novo u ponudi : 2 u 1 tumačenje ~ a) natal & karmički (40€) b) natal & godišnji (40€) c) natal & opis potencijalnog bračnog partnera (40€) d) natal karmički & uporedni karmički (50€) e) uporedni & uporedno godišnji (40€)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ♡ Astro Sage ☆

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 39793
 • Reputaciona snaga: 34923
 • ♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #203 poslato: 31. Decembar 2018. 11:21:26 »
Lenormand Karta 2 » Detelina « za Ponedeljak 31. Decembar 2018.


• Detelina 6 :karo:

~ sreća, optimizam, dobra prilika, mala sreća, prijatno iznenadjenje, nagrada, druga šansa, flert, kockanje, nada, neočekivan pozitivan obrt neke situacije, pobeda, cenjkanje, ulepšavanje, osveženje

~ sitnice koje donose sreću, nešto lepo & prijatno, kratkog daha, ne dugog trajanja & privremeno, povoljna prilika koju odmah treba iskoristiti, pozitivna slučajnost (iako ništa u životu nije slučajno) opuštenost, spontanost, bezbrižnost, oslobadjanje od nekog tereta ili osećanja pritiska, ne uzimati ništa „zdravo za gotovo“, nešto što i nema toliko značaja kao što se na prvi pogled čini, izbegavanje odgovornosti, zaobilaženje teškog rada, negiranje problema, smeh, humor, zadirkivanje, igranje, poigravanje, čačkanje sudbine, rizikovanje (ali sa čak pozitivnim ishodom, za razliku od Karte 39 Kocke koja donosi rizik sa negativnim ishodnom) neodgovornost i površnost u pristupu životu, tj „udri brigu na veselje“ napr.

~ lokacija : kladionice, menjačnice, „second hand“ prodavnice, travnati deo, biljke, baštice

~ boja : zelena

~ zdravlje : eterično telo, tonici, vitamini, prirodni suplementi, homoterapija, oporavak

~ vreme : 4 dana, Nedelja, uskoro (nešto što se desilo pre 4 dana ili će se desiti za 4 dana, nešto što se desilo u Nedelju ili će se desiti u Nedelju, nešto što je vezano za osobu koja je rodjena u Nedelju)Osnovna značenja : sreća, iznenadjenje, nove nade, kratkotrajni uspeh, prolazna sreća (darovi sa neba koji brzo mogu da nestanu) Sve ono što se dešava brzo.

Veruje se da je ovo najsrećnija karta u celom Lenormand špilu.

Ali isto tako i karta koja opominje pitača da za pravu sreću mora da se ne samo da bude strpljiv, već i pomeri s mesta i uradi nešto vezano za ono što želi da postigne. Ako to ne uradi, sreća koja će se desiti će biti vrlo kratkog veka.

Detelina ukazuje na obrte sudbine, obično u pozitivnom smeru (čak i kada se nadje u okruženju loših karti, ova karta ume da obrne točak u pozitivnom pravcu, pa sve one situacije koje su na početku delovale loše, se nekim čudom, završe pozitivno)

Ova karta se vezuje za nove mogućnosti, nove prilike, pa samim tim i mogućnosti da se isprave stare greške i „okrene nov list“ u životu…Dnevna karta : Detelina je karta koja deluje odmah i sad, nema trajnog dejstva, nosi sa sobom osećanje sreće i uspeha čak i ako se malo rizikuje. Samim tim, u dnevnom otvaranju, ova karta kaže „igrajte na sreću“ tj „rizikujte“ (jer ko ne rizikuje, nikad neće znati da li će uspeti u nečemu ili ne) Ali, naravno, ako je okružena lošim kartama, ne treba preterivati i čačkati mečku pod rep sa rizikovanjem…

Opis osobe : ovo je veseljak, optimista, u životu mu skoro sve ide od ruke, osoba koja voli da rizikuje i nema puno straha da neće možda uspeti u svom naumu. Naravno, ovo sa sobom povlači i preteranu sigurnost i veliki Ego. Ovo ne mora da budu samo osobe koje će se „kockati“ sa svim u svom životu, ali generalno će sve kod njih ići po sistemu „igre na sreću, ako upali, upalilo je“ (neku put ove osobe ne isteraju stvar do kraja, jer njihov optimizam nije toliko dugoročan i trajan, već ako se pojavi neki nov izazov, oni se okreću od prvobitnog cilja i kreću ka novom)


Ljubav : ova karta nosi u sebi osećaj prvog zaljubljivanja, osećanje lebdenja u vazduhu, mirisanja cveća ispod drveta pri zalasku sunca… ali, ako je pitač u vezi, treba da zapamti da ne može stalno da sedi ispod drveta i posmatra zalazak sunca sa dragom osobom, jer sve u životu se menja, pa i to… Ako je pitač sam, ova karta ukazuje na brzu pojavu neobične osobe koja će doneti radost u njegov život (ali opet isto tako opominje, da pitač mora da poradi na tom odnosu, da bi odnos bio srećan stalno)

Posao : iznenadni ili neplanirani dogadjaji vezani za posao, ako je pitač zaposlen, moguće su promene na radnom mestu (okolne karte će pokazati kakve su to promene – karta iza Deteline će pokazati uzrok, karta posle Deteline će pokazati posledicu) a ako je pitač bez posla, ova karta će pokazati mogućnost pronalaženja posla preko oglasa, preporuke, čista sreća (napr : pitač slučajno je naleteo na neku osobu kojoj treba baš neko sa njegovim veštinama za to radno mesto)

Zdravlje : oporavak od bolesti, poboljšanje neraspoloženja, olakšanje. Simbolika same Deteline ukazuje da pitač treba da se malo okrene prirodnim lekovima („travama“ tj čajevima) kao i da unosi više minerala u organizam (gvoždje naročito)

Astrološki : Detelina se vezuje za simboliku znaka Strelca.[/font]

Kombinacija Nedeljne Karte 16 » Zvezda « & Dnevne Karte 2 » Detelina «


Neobičan Ponedeljak… poslednji dan 2018 godine…

Ova kombinacija nam može doneti neobjašnjivo snažan osećaj da će sve ipak na kraju da ispadne kako treba.

Puno nada i želja i ciljeva za koje verujemo da će nam se ostvariti i da je sreća tu „iza ugla“.

Snažan duhovni dan, jaki prekognitivni snovi, možda i vizije, ko zna. Obratite veliku pažnju na „znakove pored puta“ danas.

Rizik (posebno na poslu ili sa finansijskim ulaganjima) će danas imati happy end. Mnogo toga će nam ići na ruku i bićemo u mogućnosti da dodjemo do cilja.

Medjuljudski odnosi će biti ispunjeni razumevanjem, komunikacija će biti lepa i spontana, a možda neki od nas će i telepatijom razgovarati sa nekim njemu bitnim.

Dan ispunjen osećanjem rasterećenja i snažnog uverenja da će nastupajuća 2019 ipak makar malo biti bolja od stare 2018 koju ostavljamo iza nas.


Srećna vam Nova Godina
i neka vas u 2019
prate dobro zdravlje, uspeh, ljubav i sreća !


🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit search


Novo u ponudi : 2 u 1 tumačenje ~ a) natal & karmički (40€) b) natal & godišnji (40€) c) natal & opis potencijalnog bračnog partnera (40€) d) natal karmički & uporedni karmički (50€) e) uporedni & uporedno godišnji (40€)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ♡ Astro Sage ☆

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 39793
 • Reputaciona snaga: 34923
 • ♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #202 poslato: 31. Decembar 2018. 10:55:42 »
Lenormand Karta 16 » Zvezda « za period od 31. Decembra do 06. Januara 2019.


Zvezda : 6 :herc:

~ tehnologija, kompjuteri, planovi, dizajn, znaci, navigacija, novi put, siguran put, čisto nebo, transparentnost, jasnost, čistina, inspiracija, nada, idealizam, mapa, karta, strategija, ciljevi, inovacija, nauka, elektronika, elektrika, prirodni talenat, genije, Magija, Svemir, Astrologija, što se tiče verovanja : Jevreji, Vike (Islam uz kartu  Mesec)

~ svrha, smisao, strahopoštovanje, uzvišenost, duhovnost, ezoterija, magija, divinacija, astrologija, nešto ili neko što daje životu smisao & svrhu, Kosmos, Više Kosmičke Sile, (ne)ispunjena želja, nade, snovi, motivacija, ideal, idealizacija, sanjarenje, fantaziranje, predodredjeni (sudbinski) dogadjaji (na koje ne možemo da utičemo) puste želje, iluzije, slava, popularnost, ohrabrenje, priznanje, napredovanje, optimizam, inovacija, ideje, genije, kreativnost, intuicija, tehnika, elektronika, kompjuteri, interner.

~ lokacija : blizu ili u kompjuteru, Sever, sprat, tavan, opservatorija

~ zdravlje : koža, izlečenje, tretman, lekovi, radijacija, homeopatija, hemoterapija, laserski tretman

~ vreme : uveče, noću, ali i nešto što „dolazi“ iz budućnosti (tj naša pozitivna Karma koju stvaramo dobrim delima u sadašnjosti)

Osnovna značenja : napredak, prosperitet, obnova, nada, postignuća, sreća, isnspiracija.

Ovo je pozitivna karta koja pokazuje naše želje i nade. Takodje, može da ukaže i na neočekivan srećan dogadjaj („a stroke of luck“) posebno ako je dnevna karta pozitivna. Darežljivost, dobra dela, vizije, mašta, kreativnost. Takodje, vezuje se za duhovnost i ezoteriju.

Ova karta je najinteresantnija od svih ostalih (barem meni)

Ona je ta koja nas na najspontaniji i najprirodniji način povezuje sa Kosmosom, sa ljudima oko nas, kao i sa Višim Kosmičkim Silama (Bogom, Majkom Prirodom, kako ko)Ona predstavlja naš unutrašnji & duhovni & ezoterijski & kreativni svet, ona je ta koja pokazuje naše snove, ideale i nade. Ona pokazuje koliko smo (na onom ezoteričnom , bioenergetskom, nivou) povezani sa drugim ljudima oko nas.

Ona se zato i vezuje za subliminaciju, tj za sveopštu Svest i povezanost svih nas u Jedno, u Jedno iz kojeg dolazimo radjanjem i Jedno u koje odlazimo kada umiremo.

Naravno, i Zvezda ima svoju „mračnu stranu medalje“. Ona može da donese sanjarenja, iluzije, držanje za pogrešne ideale, ili pak skepticizam, nevericu, ne poštovanje Prirode (pa samim tim i svih živih bića) i u onom „zdravstvenom“ smislu ~ bežanje od stvarnosti (mentalni poremećaji)

Zvezda se vezuje za ideale, vizije, težnje, inspiraciju, stvaranje, nove ideje, genijalnost (zato se i kaže „tanka je linija izmedju genija i ludaka“) Zato se u otvaranjima gde se pojavi u kombinaciji sa okolnim kartama ona tumači kao nešto što „dolazi iz budućnosti“ i ona nam na tren dozvoljava da zavirimo u potencijalne dogadjaje koji nam stižu u susret.

Zbog svoje kreativnosti i želje za inovacijama, se i vezuje za tehnologiju, tehniku, elektroniku itd… jer za sve to je potreban tračak genija da bi se stvorilo, razumelo i koristilo.U kombinaciji sa napr kartom 31 Sunce donosi ogromnu slavu, sa kartom 18 Pas donosi apsolutnu podršku, uz kartu 9 Buket donosi neočekivana priznanja, ili napr uz kartu 03 Brod omogućava nam da krenemo dalje (posle napr teške etape života, jer osećamo da nam je budućnost bolja nego prošlost) uz kartu 13 Dete eto genija, inovatora, nečeg novog i divnog u našem životu, uz kartu 33 Ključ isto tako inspiracija & kreativnost na nivou genija (često okolina ne razume odmah sve, pa je protiv toga) ili pak uz kartu 32 Mesec eto vizija, jake intuicije, mogućnosti kontakta sa Kosmosom, uz napr kartu 12 Ptice ili 20 Bašta eto društvenih mreža, uz kartu 05 Drvo eto želje za racionalizacijom i pragmatičnim načinom razmišljanja, uz kartu 30 Ljiljani eto želje za uživanjem u fizičkim aspektima ljubavi, ili uz kartu 26 Knjiga eto „knjiškog crva“ i ogromne želje za učenjem, naukom, spoznajom, ali i znanja vezana za ezoteriju & magiju & astrologiju … itd…


Opis osobe : duhovna osoba, mudra, staložena. Uvek tu da pomogne, posavetuje, da učini. Pojava joj je upečatljiva, uvek se ističe u gomili svojom pozitivnom harizmom i aurom. U njenom društvu je uvek lepo, ima puno toga mudrog i dobrog da se čuje i nauči. Okrenuta duhovnosti i ezoteriji, interesuje je sve što je vezano za onostrano, spiritualno, pa je moguće i da se bavi nekim poslom vezano za te oblasti. Na ovoj osobi najupečatljivije su oči koje nude sasvim novi pogled na svet i ljude. Često, ova osoba je povezana sa kulturnim društvima, ili pak humanitarnim organizacijama.

Nedeljno otvaranje : u toku ovih 7 dana moguće je da će vam se neka želja ostvariti. Pripazite se da vas ljudi ne shvate pogrešno, jer ćete ovih dana da razmišljate malo drugačije (šire) od ostalih. Nalet inspiracije i kreativnosti. Pogledajte značenje svog sna koji ste imali noćas. Nedelja povoljna za kupovinu (popravku) bilo kog tehničkog aparata.

Ljubav : za one koji su u vezi, ova karta pokazuje duhovni napredak odnosa, mogućnost stabilizacije i prelaženja na viši nivo posvećenosti (napr brak ili pak proširenje porodice) Za one koji traže ljubav, ova karta obećava susreta sa fascinantnom osobom, koja je svestrana i zbog koje će zaista poželeti da joj skinu sve zvezde sa neba.Posao : za one koji su zaposleni, savet da slušaju svoju intuiciju i da se ne oslanjaju previše na tudje savete. Ispoljite svoju kreativnu stranu, bez obizra koliko vaš posao bio monoton ili jednostavan. Za one koji traže posao, ova karta ukazuje na mogućnost novog posla, koji će biti više od očekivanog (u pozitivnom smislu)

Zdravlje : vratite se prirodi, hodajte bosi po travi, gledajte zvezdano nebo, igrajte na kiši… drugim rečima, opustite se i uživajte u ovom sad trenutku. Uspostavite ponovo harmoniju izmedju uma i tela.

Astrološki : ova karta se vezuje za znak Riba, a neki je povezuju sa simbolikom 12 polja, dok je meni više napr Merkur ili Venera konjukcija Jupiter u 5 (tj 11) polju.


Keep up hope!
Reach for the stars!


🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit search


Novo u ponudi : 2 u 1 tumačenje ~ a) natal & karmički (40€) b) natal & godišnji (40€) c) natal & opis potencijalnog bračnog partnera (40€) d) natal karmički & uporedni karmički (50€) e) uporedni & uporedno godišnji (40€)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ♡ Astro Sage ☆

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 39793
 • Reputaciona snaga: 34923
 • ♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #201 poslato: 30. Decembar 2018. 11:41:12 »
Lenormand Karta 33 » Ključ « za Nedelju 30. Decembar 2018.Ključ : 8 :karo:

~ rešenje, umeće, majstorstvo, šifra, proboj, otkriće, bljesak, inspiracija, uvidi, tragovi, znaci, simboli, čuda, lek, Darma (sudbina) Više Kosmičke Sile, karmičke greške i lekcije, Duša, otvaranje, otključavanje, spoznaja, otvorenost, direktnost, nedostatak ograničenja, širokoumnost, veliko srce & Duša, cilj & sredstvo, pitanje & odgovor, svest koja nas vodi ka uspehu, tj dobijanju onoga što želimo, pristup, dozvola, dostupnost, prijem, uvodjenje, sprovodjenje, oslobadjanje, rasterećenje, potvrdan odgovor, odobrenje, prihvatanje, dozvola, aminovanje, blagoslov, dobrodošlica, stapanje sa nečim & nekim, integracija, inkluzija, uvid u istinu, ideje, imaginacija, razumevanje, budjenje, otkrovenje, prosvetljenje, genije, kreativnost

~ Nov Put ~ otvaraju se nova vrata & novo poglavlje, vrlo duhovna i duboka karta, direktno povezana sa Višim Kosmičkim Silama, ispravljanje Karmičkih Grešaka

~ lokacije : vrata, hodnik, kapija, sva zaključana mesta

~ zdravlje : lek

~ vreme : Novembar (nešto što se desilo u Novembru, ili pak će se tek desiti u Novembru, a možda je i vezano za osobu koja je rodjena u Novembru)Osnovna značenja : Nešto jako važno, bitno, prioritetno u životu pitača. Rešenje (tj pronalaženje UZROKA nekog problema) Nove ideje, prevazilaženje neke nejasne situacije, otkrivanje, saznanje, pronalaženje istine, dobijanje odgovora (na koji se već duže vreme čeka) Nov početak zahvaljujući novim podacima i činjenicama. Brza akcija & reakcija na neku situaciju. Nešto što će se sigurno (po bilo koju cenu, hteo-ne hteo pitač) da se desi. Sudbina, Karma, neočekivani obrti sudbine (nikada se ne zna šta nas čeka iza zaključanih vrata, zar ne…) Takodje, pokazuje koliko je pitač štedljiv, organizovan i sposoban da brine o samom sebi (generalno)Opis osobe : ova osoba je pažljiva i voli da „igra“ na sigurno. Nju nikada nećete zateći da radi nepromišljene stvari, niti da reaguje spontano, u „duhu momenta“. Ovo je na prvi pogled jako zatvorena i povučena osoba, što generalno i jeste, ali nije hladna i proračunata, kao što na prvi pogled deluje. Ovo je osoba koja će uvek rado da vam da savet i da vam pomogne da rešite neki problem. Ovo je osoba koja voli da uči, da čita, da saznaje. Pažljivo analizira sve informacije i deluje u skladu sa njima. Dobro je imati je kao prijatelja. Pojava ove osobe varira od starosnog doba, ali uvek će oko nje da leluja neobični „oblak“ nedokučivog. Ovo je osoba koja zaista ume da se snadje u životu (sem naravno, ako u otvaranju okolne karte su negativne) i može vam pomoći da odredite svoje prioritete.

Dnevno otvaranje : danas ćete čuti neku vrlo važnu informaciju. Možda ćete se probuditi i poželeti da reorganizujete svoje prioritete, ne samo za taj dan, već i za celu narednu nedelju (mesec…) Verujte instinktu kada vas posavetuje vezano za neku osobu ili situaciju. Danas ćete najverovatnije poželeti da budete „sam svoj gazda“ i da ne zavisite od tudjih odluka. Verovatno ćete nekoga savetovati (ili ćete pak vi da tražite savet) kako organizovati neki posao ili neku drugu važnu obavezu.

Ljubav : za slobodne, ova karta ujazuje da će vrlo brzo da pronadju „The right One“ i možda čak i ako na početku sve bude dosta nedefinisano, kako vreme bude prolazilo i jedno drugo budu otkrivali i spoznavali, tako će i pitač i njegova partnerka (partner) da shvataju da pored sebe imaju pravu osobu za njih. Za one koji su već u ljubavnoj vezi, ova karta ukazuje na to da ta osoba je „The right One“ za njih i naročito ako su emotivne karte pored ove, ukazuje na veridbu, stupanje u brak. I u jednom i u drugom slučaju, u pitanju je Karmička ljubav, pored koje će obe strane imati uspeha u samospoznaji i duhovnom nadogradjivanju (a ne samo u emotivnom i psihološkom)

Posao : ovo je karta koja onima koji traže posao, ukazuje na posao „iz snova“ tj radno mesto koje su odvano želeli. Moraće samo dobro da se potrude da saznaju što više informacija i da budu komunikativniji sa okolinom. Za one koji su zaposleni, ova karta pokazuje uspeh i prodor na poslu. Napredak i pohvale nadredjenih su osigurane. Pronašli su ključ uspeha i samo trebaju da budu stalno u toku novih ideja i saznanja i napredak im je osiguran.

Zdravlje : ako je pitač bolestan, ova karta ukazuje na oporavak, jer će lekari (kao i sam pitač) da budu uspešni u pronalaženju uzroka zdravstvenog problema. Karta se vezuje za hronične, nasledne, bolesti, tj sve bolesti koje zahtevaju UZ, rengen, pa čak i operaciju (lekar mora da „otključa“ svog pacijenta, da bi otkrio problem)

Astrološki : neki ovu kartu povezuju sa znakom Bika, neki sa planetom Pluton, a meni je nekako najlogičnija povezanost sa planetom Merkur (pa čak i sama kombinacija Merkura sa Saturnom, jer upravo je Saturn taj koji predstavlja „katanac“ koji taj Merkur treba da „otključa“)


Kombinacija Nedeljne Karte 12 » Ptice « & Dnevne Karte 33 » Ključ «Nedelja, dan za odmor… možda… ipak je dan pred novogodišnju proslavu i poslednja Nedelja u 2018.

Razgovori u cilju rešavanja nekih zaostalih obaveza, ili pronalaženjem rešenja. Slanje poruka, mail-ova, pa čak i klasičnih pisama. Živahna komunikacija, otvorena, bez cenzure, opuštena (pripazite se da ne kažete nešto što je trebalo da ostane tajna!)

Predusretljivost na radnom mestu, ili pak važni razgovori sa lepšom & jačom polovinom ili ukućanima. Vesti koje budemo danas dobili iskristalisaće sve ono što nam je do sad zadavalo brige i unosilo nervozu u svakodnevnicu.

Uzbudjenje polako raste, čak i ako ćemo novogodišnju noć dočekati kod kuće, opet leptirići nade nam se vrte po stomaku i bude u nama onaj stari poznati osećaj „možda ovog puta sve krene kako treba“.

A oni koji se spremaju da sutrašnji dan provedu negde van kuće, verovatno će dan provesti u beskonačnim razgovorima oko mesta izlaska, garderobe, posluženja, okruženja…

Neočekivana poruka ili poziv koja menja iz korena naš život… spremite se, polako, al sigurno, ide nam nešto lepo u susret, verovali vi to ili ne <3
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit search


Novo u ponudi : 2 u 1 tumačenje ~ a) natal & karmički (40€) b) natal & godišnji (40€) c) natal & opis potencijalnog bračnog partnera (40€) d) natal karmički & uporedni karmički (50€) e) uporedni & uporedno godišnji (40€)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ♡ Astro Sage ☆

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 39793
 • Reputaciona snaga: 34923
 • ♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #200 poslato: 28. Decembar 2018. 11:45:05 »
Lenormand Karta 34 » Ribe « za Petak 28. Decembar 2018.Rib€ : K :karo:

~ visoki standardi, raskoš, obilje, bogatstvo, profit, nagomilavanje, dobici, ispunjenje, pohlepa, grabljenje, otimanje, ljubav prema materijalnom, škrtost, negativan stav prema pomaganju (posebno materijalnom) neumeće da se podeli nešto sa nekim, sve ono što je vredno, ne samo materijalno, već i emotivno, finansije, kvantitet iznad kvaliteta, megalomanija, nikad nije dovoljno, posao, biznis, karijera, sam svoj gazda, cena & procena nečega ili nekoga, biti okrenut radu & poslu (ili pak biti opsednut poslom) zapostavljanje drugih oblasti života zarad materijalne satisfakcije, sve što je puno & mnogo & preterano, puno (posuda i sl) skupo, stiskati se i grčiti se nad (ne)pokretnom imovinom (Baja Patak) tj moderno rečeno „gold-digger“ (sponzoruša, bilo muška, bilo ženska) puniti & ispuniti (kako očekivanja, tako i nešto što je bilo prazno)

~ sve tečnosti, voda, alkohol, kiša, jezera, mora, reke, okeani

~ lokacija : prodavnica, trgovinac, piljarnica, ribarnica, bazeni, trafike, kada & tuš kabina, barovi, mesta pored mora, obala, luka, plaža, ostrvo (naseljeno)

~ zdravlje : bubrezi, bešika, dehidracija, zadržavanje vode u telu, neplodnost, alkoholizam, vrtoglavica

~ vreme : 4 godine (nešto što se desilo pre 4 godine ili što će se realizovati tek za 4 godine) u toku radnog vremena, kada se „slože kockice“

Osnovna značenja : mnoštvo, obilje, materijalno blagostanje, emotivna sigurnost, profit, uspešne investicije, beneficije, pozitivan ishod neke situacije (naročito ako je vezana za pare) emocije koje se produbljuju i dobijaju svoji smisao. Uspešno prilagodjavanje i rešavanje neke situacije. Želja da se radost podeli sa drugima (pa otuda i ideja o kupovini i proslavi) Takodje, neki autori ovu Kartu vezuju za snove i maštu (kao deo kreativne strane osobe) Ali ne treba zaboraviti na osnovnu simboliku Riba ~ neuhvatljivost, pa otuda i dvosmilenost, situacije „ni za glavu ni za rep“, tj „što ti više neko nešto obećava, manje mu veruj“…
Opis osobe : Ova osoba zna šta želi od života. Osoba koja je finansijski vrlo stabilna i generalno voli da radi, ali i da troši. Voli da bira društvo, iako joj nije problem da komunicira sa svima. Ima puno planova i želja. Ako nije punija, delovaće pufnasto. Bleda put, talasasta kosa, krupne primetne oči koje imaju blago pogubljen pogled. Izraženiji gornji deo tela (naročito grudni koš i ramena) dok će često donji deo tela da bude nesrazmeran u odnosu na gorinji deo tela. Ruke stano u pokretu, dok priča maše sa njima kao da pliva. Umeren ili sporiji, ali ritmičan, hod (opet će na neki način delovati kao da hoda kroz vodu ili pliva) Najprimetiji deo tela kod nje će biti oči (lice generalno) i stopala. Voleće lepo da se oblači, ali neće voleti modu, oblačiće se po svom promenljivom raspoloženju i često će i na taj način da skreće pažnju okolilne (ne)svesno. Po naravi vizionar, umetnik, racionalni romantik, tradicionalista sa dozom „new age“ stila ponašanja i oblačenja. Često, želi da bude sam svoj gazda, naročito kada je posao u pitanju. Ume sa finansijama, ali često će pre da čuva nego da daje. U extremnom slučaju pred sobom imate Baju Patka ili 4 Pentakla. Neki put, kad joj pridjete kada nije raspoložena, može biti prevrtljiva, dvosmislena, a razgovor sa njom će biti nedorečen.

Dnevna karta : danas će se sve vrteti oko para (što je inače generalno svakodnevnica svakog od nas, realno, ali ovaj dan će biti baš specifičan po tome) Takodje, puno radnog elana i želje za radom i stvaranjem. Čak i da niste zaposleni, ova karta će vas dovesti u kontakt sa poslovnim svetom. Danas je odličan dan da platite račune, da napravite nov raspored nameštaja u stanu (i da unesete malo kreativnosti u njega) Možda danas ćete planirati neku zabavu ili ići na neku proslavu (sa srećom, sigurno ćete se lepo provesti) Potrudite se da budete jasni i glasni, ali i insistirajte kod drugih isto to – da ne bude situacija „rekao DA, a mislio NE“ i sl.

Ljubav : za one koji su sami, neka ne očajavaju, jer ova karta ukazuje da će uskoro u njihov život da „upliva“ koja će ispuniti mnoga njihova očekivanja. Za one koji su već u ljubavnoj vezi, ova karta ukazuje na sve ono lepo što može da se dešava izmedju dvoje ljudi, što im donosi emotivno zadovoljstvo i materijalnu sigurnost (uz emotivnu Nedeljnu kartu, tipa Rode, Dete, Kuća, eto mogućnosti za proširenjem porodice ili kupovinom nove kuće / stana)

U oba slučaja, SAMO uz dobru Nedeljnu kartu, ovo će biti unija koja će da donese emotivni i finansijski prosperitet osobi, u suprtonom, moraće da povede računa da svaki razgovor bude što jasniji i glasniji i da ne pada na atmosferu i šaputanja na jastuku, da se posle ne bi kajao.

Posao : ova karta pokazuje na visoku stručnu spremu, na odličnu organizovanost i spremnost za rad. Pa tako, za one koji traže posao, ova karta pokazuje da će uskoro pronaći posao koji će od njh zahtevati da budu potpuno posvećeni tome što rade i da će puno vremena provoditi na poslu, ali ne i bez adekvatne novčane satisfakcije. Za one koji su zaposleni, ova karta pokazuje prosperitet, bonus / uvećanje plate, ali čak i nove ideje vezane za samostalni biznis (koji je i preporučljiv, naročito ako se pored ove karte pojavi Nedeljna karta tipa Brod, Kuća, Rode, Medved…)

Za obe grupe, karta Ribe može da donese nejasne ponude, čudna pitanja, nedorečene odgovore. Ipak su to „ribe“ koje neki put ne možemo da uhvatimo ni za glavu ni za rep…

Zdravlje : naravno, pošto se ova karta vezuje ne samo za materijalnu sigurnost (što u zdravstvenom smislu simbolično predstavlja ono što osoba „ima“ tj njegovo telo i ono unutar njega) ova Karta će se povezati za psihiloški deo ličnosti, tj osećanje (ne)samovrednovanja (iz kojeg mogu da proisteknu ozbiljni mentalni problemi)

Takodje, donosi probleme sa zadržavanjem vode u organizmu, bolove u nogama (stopalima) pa otuda i problemi sa bubrezima, a takodje i probleme sa ravnotežom, koncentracijom, generalno sposobnošću kretanja i snalaženja u prostoru (drugim rečima pokazuje koliko osoba može da „slobodno pliva“)

Astrološki : se ova karta kod nekih autora vezuje za znak Blizanaca, kod nekih autora za znak Bika, dok meni lično ova karta nekako najviše deluje kao postavka Jupitera u znaku Riba (ili čak u znaku Raka)


Kombinacija Nedeljne Karte 12 » Ptice « & Dnevne Karte 34 » Ribe «Ptice dupliraju sve, Ribe umnožavaju… pa će tako današnji Petak da bude mnogima „pun kufer“ tj „kap koja je prelila čašu“.

Puno galame, zbrke, konfuzije, previše misli i informacija, mnogo brige i nerviranja. Gomilanje (ne)potrebnih stvari (kako konkretnih, tako i usmenih) će danas samo da povećavaju gužvu i remete nam planove da odradimo svoje svakodnevne obaveze do kraja.

Na poslu takodje dosta loša i neorganizovana situcija. Neke kolege & koleginice neplanirano su otišli na odmor ili bolovanje, pa će se mnogi (ako ne i svi) poslovi srušiti nama na glavu.

Dan kada nikako ne treba trošiti više od osnovnog, jer je moguće debelo preterivanje… a opet, pošto idu novogodišnji praznici, kako odoleti izazovu…

Dan kada ćemo više nego obično morati da se potrudimo da „čitamo izmedju redova“ jer će kroz neobavezne i usputne razgovore da se „provuku“ vrlo važne informacije koje će nam za neko vreme vrlo dobro doći. Pokušajte više da slušate, a menje da pričate… može da pomogne…
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit search


Novo u ponudi : 2 u 1 tumačenje ~ a) natal & karmički (40€) b) natal & godišnji (40€) c) natal & opis potencijalnog bračnog partnera (40€) d) natal karmički & uporedni karmički (50€) e) uporedni & uporedno godišnji (40€)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ♡ Astro Sage ☆

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 39793
 • Reputaciona snaga: 34923
 • ♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #199 poslato: 27. Decembar 2018. 11:06:55 »
Lenormand Karta 4 » Dom « za Četvrtak 27. Decembar 2018.Kuća : K :herc:

~ kuća, dom, manja zgrada, vebsajt, forum, familija, porodica, sigurnost, domaći poslovi i sva dešavanja unutar „4 zida“, nepokretna imovina, nasledje, titula, odeljenje, sekcija, utočište, zaklon, sklonište, intimna zona konfora, stabilnost, podrška, adresa, lokacija, mesto stanovanja, apartman, mala kancelarija, nameštaj.

~ lokacija : isto što i samo značenje karte

~ zdravlje : klinike i domovi zdravlja, samo telo & skelet

~ vreme : ujutru, za mesec dana
Osnovno značenje :  dom, kuća, mesto življenja, grad, država, porodica (uži članovi) privatnost, sve ono što se dešava „u 4 zida“, skućiti se, obezbediti „krov nad glavom“, državne ustanove, službene zgrade, uskogrudost, ksenofobija, zastarela tradicionalna shvatanja, struktura, forma, sigurnost, komfor, trajnost, urodjene & stečene navike, običaji, konzervativno ponašanje & razmišljanje, očuvanje, čuvanje, briga, zbrinuti, zaštititi, ograničavajući tradicionalni običaji, odbijanje nadogradjivanja i modernizacije, netolerancija, tvrdoglavost, nefleksibilnost, odomaćiti se, opustiti se, zasnovati porodicu, sačuvati privatnost, van domašaja javnosti, porodično, blisko, strah od novog & modernog, umanjivanje rizika, društveni običaji.

Takodje, ova karta se vezuje za sve ono što je najbitnije osobi, pa tu naravno pored porodice, možemo da imamo i rodjendane, proslave, godišnjice, Slave, ali i one malo konkretnije stvari – nekretnine (pa tu može da bude i posao koji se radi od kuće, u kući…) kupo-prodaja, izgradnja, renoviranje, preseljenje…

Dnevno otvaranje : najverovatnije da će se sve vrteti oko doma ili nekog člana porodice. Ili ćemo jednostavno taj dan presedeti u kući. Bavljenje svakodnevnim kućnim poslovima, sredjivanje, čišćenje, kuvanje, pravljenje kolača, sredjivanje računa koje treba platiti. Isto tako, može da ukaže na želju osobe da se malo izoluje i posveti sama sebi ili pak da se „mazi sa nekim“ (tj naglašena potreba za intimnošću sa dragom osobom) Punjenje baterija na najlepši mogući način – okruženi porodicom.
Opis osobe : ovo je osoba koja je jako vezana za dom i porodicu. Klasični tradicionalni tip osobe koja poštuje pravila, teško se otvara, vrlo je introvertna i često trebaju „klješta“ da bi joj se reči izvukle iz usta. Krupnije gradje, stabilna, vodi računa o svom izgledu, ali ne preteruje u praćenju mode, već uvek izgleda klasično i dostojanstveno (čak i kada je u trenerci i patikama) Ovo je domaćica, domaćin, neko ko uživa u komociji, ne voli formalne razgovore i utegnutu odeću. Emotivno vrlo komplikovana osoba, jer izbegava otvoreno ispoljavanje emocija, pa često bude neshvaćena od okoline, povremeno nacionalista, ksenofob, zatucani domorodac…

Ljubav : osećanje da je vreme da se osoba „skući“ tj da oformi svoju porodicu. Ako je osoba u vezi, uz emotivnu Nedeljnu kartu, može da ukaže na vezu koja prelazi na viši intimniji nivo (veridba, brak) Ako je osoba sama, susret sa osobom sa kojom može da ostane zauvek (naravno ako Nedeljna karta podržavaja tu priču)

Posao : ovo je najbolja postavka za sve one koji rade od kuće, uspeh u privatnom poslu je zasiguran. Ako je osoba zaposlena (a nije privatnik) ova karta pokazuje priliv novih klijenata, kao i proširenje firme u kojoj radi. Ako pitač traži posao, jedna je preporuka da pokuša da pokrene svoj privatan posao ili pak da traži posao u nekoj privatnoj firmi. Ovo su poslovi koji se vezuju za majstore, organizatore proslava, kuvare, ugostitelje…

Zdravlje : karta Kuća sama po sebi predstavlja telo. Samim tim, okolne karte tj Nedeljna Karta, su vrlo bitne, jer će one da pokažu da li je nešto dobro tj nije dobro sa telom. Generalno, Kuća naglašava da ne sme da se prepustimo hedonizmu, da ne preterujemo sa ićem i pićem, već da malo smanjimo unos kalorija i da se pokrenemo (sportska aktivnost bilo koja) Gojaznost, holesterol, nepokretnost, lenjost.

Astrološki : ova karta se vezuje naravno za simboliku 4 polja, znaka Raka i planete Meseca.


Kombinacija Nedeljne Karte 12 » Ptice « & Dnevne Karte 4 » Dom «Dinamika od rane zore, svako priča za sebe, ali onom drugom se obraća. Zbrka u domu, površna komunikacija i pogrešno prenete informacije.

Nered u domu, pa je potrebno sredjivanje, a mi nikako da se organizujemo i nakanimo to da već jedom i uradimo.

Galama i buka u domu prave problem ne samo nama, već i komšijma, pa eto par „**** reči“ koje razmenjujemo u hodniku zgrade sa njima…

Problemi oko nekretnina, ili pak kvar u domu, planovi oko nekih izmena ili renoviranja, padaju u vodu zbog loše organizacije.

Kupovina nečega za dom se odlaže, ili pak ne možemo da pronadjemo garanciju (ili pak videli smo negde neku akciju na internetu ili novinama, ali danas nema šanse da se setimo gde)

Neplanirane situacije nam remete utvrdjenu (monotonu) svakodnevnicu, neki naši rituali ili navike će biti poremećene i možemo biti nervozni zbog toga.

Stižu vesti od bliske osobe ili rodjaka, prijatelja, da nekome treba pomoć ili zaštita. Danas je dan kada treba pomoći nekome ako je u problemu.

Debele rasprave  sa nekim zbog generacijskih i društvenih razlika…
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit search


Novo u ponudi : 2 u 1 tumačenje ~ a) natal & karmički (40€) b) natal & godišnji (40€) c) natal & opis potencijalnog bračnog partnera (40€) d) natal karmički & uporedni karmički (50€) e) uporedni & uporedno godišnji (40€)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ♡ Astro Sage ☆

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 39793
 • Reputaciona snaga: 34923
 • ♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!♡ Astro Sage ☆ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #198 poslato: 26. Decembar 2018. 10:16:58 »
Lenormand Karta 26 » Knjiga « za Sredu 26. Decembar 2018.Knjiga : 10 :karo:

~ knjiga, sveska, beležnica, dnevnik, špil karata, projekat, informacije, znanja, mudrost, tajne, podaci, novine, časopisi, fascikle, izveštaji, recepti, računi, zadaci, testovi, procene, obrazovanje, poverljivi podaci, misterije, iznenadjujuće vesti, pamćenje, okultno i ezoterija

~ lokacija : radna soba, biblioteka, škola

~ zdravlje : mozak, pamćenje, testovi, skener, ultrazvuk, ispitivanja i istraživanja

~ vreme : Mart (nešto što se desilo u Martu ili pak će se realizovati u Martu, ili pak vezano za osobu koja je rodjena u Martu)

Osnovna značenja : činjenice, istina, znanje, učenje, spoznaja, obrazovanje, viša učenja, obrazovne ustanove (škole, koledži, više škole, fakulteti, univerziteti, akademije) stečena inteligenicija, čitanje, ogromno (knjiško) znanje, um, intelektualnost, kategorije, razredi, rasporedjivanje, knjige, udžbenici, dokumenta, stereotipni način razmišljanja, resavska škola, nemogućnost da se misli izvan društveno utvrdjenih granica (u negativu ~ zatucanost) tj nemogućnost da se spovede ideja u praksu, nešto što će se tek saznati & otkriti & spoznati, nepoznata osoba & situacija, ezoterija, divinacija, okultizam, tajne, nepoznanice, otkrića, misterije koje treba rešiti, razotkrivanje („pročitao ga je ko otvorenu knjigu“)
Opis osobe : zamislite mudru sovu u ljudskom obliku… ili knjiškog crva… eto vam klasičan primer izgleda ove osobe. Ona dosta štrči u gomili svojom pojavom. Koliko god godina da ima, njeno ponašanje je drugačije, smireno, odmereno, po malo i tajnovito. Star-malo dete, mudra starija osoba. Oblačenje je takodje drugačije, ova osoba ima svoj poseban lični pečat. Moguće je da nosi i naočare, da po džepovima ima gomilu olovaka i papira i da stalno nešto zapisuje ili isčitava. Ovu osobu nikada nećete zateći nespremnu kada je pitate za savet, jer nekim čudom, ona jednostavno, prirodno, zna – sve. Retko kad ćete je videti u gužvi i galami, ona više voli svoj dom ili neko povučeno mesto, gde može da se udubi u svoje misli i traži smisao života na miru. Filozof, istoričar, analitičar, kritičar… od svega po malo…

Dnevno otvaranje : danas ćete nešto saznati ili naučiti. Danas je dan za prenošenje znanja i prebacivanja ideja iz teorije u praksu. Možda se baš danas posavetujete sa svojim astrologom ili pak sa nekom drugom mudrom osobom. Kupite knjigu i uživajte u njoj. Danas je dan kada treba da sanjarite i živite neki drugi život, možda bajkovit i nestvaran… al to nije problem, ako je makar na jedan dan… opustite se i uživajte.Ljubav : ova karta govori o svemu onome što nije izrečeno do kraja, pa tako za one koji su u vezi, može da ukaže na introvertnog partnera (ili je sam pitač takav) koji kada kaže „volim te“ u stvari misli „obožavam te, ne mogu da zamislim moj život bez tebe“. Za sve one koji traže ljubav, ova karta može da donese ili tajnu ljubavnu vezu ili pak napr sastanak naslepo, koji čak se i završi jako lepo.

Posao : za one koji su zaposleni, ova karta sugeriše da imaju oni još puno toga da uče, da bi uspeli u svom poslu. Ovo je karta koja donosi usavršavanje, pa su tu privatni časovi, dodatni kursevi itd… Za one koji traže posao, ova karta ukazuje da možda njihov CV nema dovoljno podataka da bi ih predstavio u pravom svetlu i da zbog toga ne mogu da nadju posao, ali isto tako sugeriše da je možda dobro završiti i neki dodatni kurs i proširiti taj CV i tako sebi obezbediti posao.

Zdravlje : ova karta se vezuje za manjak samopouzdanja, zatvorenost, komplekse, pa ponekad i za mentalne bolesti (agorofobija napr ili čak Asperger, Autizam…) Savet sa lekarom, psihologom, specijalistom može da pomogne.

Astrološki : ova karta se povezuje za simboliku Riba (a neki je povezuju za simboliku 12 polja ~ ja lično, za simboliku Merkura u konjukciji sa Jupiterom tj u negativu Merkur opozicija Jupiter)


Kombinacija Nedeljne Karte 12 » Ptice « & Dnevne Karte 26 » Knjiga «Neobična kombinacija za Sredu, dan Merkura.

Moguće je da ćemo se nervirati oko nekih informacija, ili će nas brinuti neko otkrivanje istine. Možda ćemo biti nervozni jer ćemo morati da čuvamo nečiju tajnu.

Ceo dan će nas pratiti ona jeza uzduž kičme, koja se javlja tik pred neki važan dogadjaj koji će (napokon) da razbistri neke situacije ili odnose sa nekim ljudima.

Pamćenje malo zbrkano, previše informacija na jednom mestu. Ako i zapišemo, zaboravićemo gde smo ostavili taj papir… ili šta smo uopšte i trebali da zapamtimo. Pamćenje zlatne ribice…

Zdravstveno je moguće da će malo mozak da krene da nam „puca po šavovim“ i trebalo bi obavezno da nadjemo za sebe „5 minuta mira i tišine“ inače ćemo u toku dana kad- tad da eksplodiramo (najverovatnije u pogrešnom trenutku)
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit search


Novo u ponudi : 2 u 1 tumačenje ~ a) natal & karmički (40€) b) natal & godišnji (40€) c) natal & opis potencijalnog bračnog partnera (40€) d) natal karmički & uporedni karmički (50€) e) uporedni & uporedno godišnji (40€)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
(click to show/hide)