Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 16705 puta)

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Nena*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41351
 • Reputaciona snaga: 35558
 • Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 17h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevni Horoskop ☆ • ○ «
« Odgovor #82 poslato: 20. Septembar 2018. 07:22:08 »
Dnevni horoskop za Četvrtak 20-09-2018
dan Jupiter
» Srce i Duša moraju stalno da se lome,
da bi naučili kako da se zaista otvore prema ljudima « Rumi

Klacka se noć sa Suncem kod Alkaide i Mesec u PH u Jarac sve do 2h kada prelazi u znak Vodolija . Snovi su neobični, kao da gledamo neki SF film, a već oko 4h postaju po malo i naporni i čudni jer Mesec u društvu Tarazed i Altair sklapa :90: sa Uran kod Mire, a od 6h više nema spavanja jer Mesec ima :0: sa Mars . Poruka snova će biti vezana ili za dokumenta koja nam mogu poboljšati finansije, ili pak opomena vezana za naše zdravlje.

Od 9h Venera iz Škorpija dolazi do fixne zvezde Garcrux iz sazveždja Alpha (α) Crux koja se nalazi na samom vrhu krsta i kao i ostale zvezdice iz tog sazveždja (Arcrux, Mimosa...) vezuje se za naravno filozofiju religije, prihvatanja odgovornosti, (samo)žrtvovanja, borbe za ono u šta se veruje, te ćemo tako uz Venera da se u toku dana »borimo« za ono u šta verujemo ~ ljubav, sigurnost, komfor...

Od 10h Mesec se druži sa Giedi Prima iz sazveždja Alpha1 (α1) Capricornus i tada može da nam se desi nešto neobično i neočekivano, čudno (ekscentrično) možemo da upoznamo neke nove odobe (nova poznanstva) koje itekako mogu da nam pomognu (ne samo sada, već i kasnije u toku života) i isto tako u ovom periodu možemo da dobijemo neki lep poklon, ili da nam neko učini ogromnu uslugu (ili vice-versa)

Kombinacija Venera kod Garcrux i Mesec kod Giedi Prima može da nam donese i neku lepu platonsku ljubav, simpatije, veliku (emotivnu) naklonost nekoga takodje...

Od 11h već energije se malo menjaju, jer Mesec dolazi u društvo Dabih, pa njih dvoje mogu da nam donesu poslovni uspeh, ali nekako »ispod žita« da se sve odvija, dobar period za zaradu i poboljšanje finansija, ali i napet odnos sa suprotnim polom usled nesporazuma vezanih za neku (dobronamernu) kritiku.

Ali već oko 13h Mesec pravi društvo zvezdici Bos iz sazveždja Rho (ρ) Capricornus koja nam može izoštriti osećanja i emocije, pa da nam tako pomogne da ne budemo previše subjektivni, ali da i dalje zadržimo saosećanje prilikom donošenja nekih odluka...

Od 14h pripremite žive, Mesec iz Vodolija dolazi u :90: sa Venera iz Škorpija pa možemo ili mi ili ljudi oko nas da budemo malo na »3 ćoške« sa raspoloženjem, da se najednom pojavi neka pritajena velika tuga i žal za »nekim ne prežaljenim čije ime ne sme da se spominje« a isto tako možemo i da čujemo neku čudnu vest koja nas emotivno može jako uznemiriti (ali ne brzajte, nemate još sve podatke na gomili, vrlo je moguće da to što ste čuli je samo jedan delić jedne mnogo veće i ozbiljnije priče, koja čak može da ima i happy end!)

Već oko 18h pred sam zalazak sunca, može da nam se desi nešto vrlo neobično, nešto što nam iz korena može promeniti stav & mišljenje & namere prema nekome illi nečemu... tj kada Sunce i Merkur budu počeli da sklapaju kazimi :0: i budu u društvu zvezde Alkaid (iz sazveždja Eta (η) Ursa Major koja se nalazi na repu Ursa Major)

Alkaid ili u prevodu "narikače" (Benetnash Alkaid "naručene žalopojke") se vezuje za oplakivanje, za žaljenjem za nekim. Pa tako na mundanom nivou može da donese i tužan razlog za to. Neka jako tužna vest može da stigne pod uplivom ove zvezde (po islamskim astrolozima to je zvezda koja je poznata pod imenom »uništivač nacija«) a na žalost u Svetu se i dešavaju mnogobrojne poplave, uragani, požari, zemljotresi...

Od 21h Merkur dobija novo društvo, fixnu zvezdu Zavijah, iz sazveždja Beta (β) Virgo (koja se nalazi na levok krilu Device) i čije ime Al Zawiah znači bukvalno »ugao« i koja sa Merkur može da nam da mogućnost da uz vrlo čist um i jasno razmišljanje se stavimo u »cipele« naših sagovornika i da sagledamo situaciju iz drugog ugla (kao na primer Tarot Karta "Obešeni")

Kazimi :0: izmedju Sunce i Merkur raste i jača i biće na snazi i posle ponoći, te tako veče možemo da provedemo u ozbiljnim mislima, planovima, analizama, potpuno oslobodjeni emocija i osećanja (egzaktan kazimi se dešava tačno na stepenu pada Venera 28° Devica inače i to sutra 21-09 u ranim jutarnjim časovima) a isto tako možemo čuti neke vrlo važne vesti koje će nam malo poremetiti želju za odlaskom na spavanje.

Iako će misli i ideje da lete 500km/h, moj savet je da nekako ipak krenete na spavanje, jer je i sutra novi dan, još više ispunjen dinamikom i novim dešavanjima i trebaće vam snage sve to da pregurate.

Muzika za današnji dan ♪♫


🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Nena*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41351
 • Reputaciona snaga: 35558
 • Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 17h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevni Horoskop ☆ • ○ «
« Odgovor #81 poslato: 19. Septembar 2018. 08:19:06 »
Dnevni horoskop za Sredu 19-09-2018
dan Merkur
» Čini dobro i dobrim će ti se vratiti «

Noć se polako klacka sa energijama Mesec u Jarac koji će oko 2h da sklopi :0: sa :retro: Pluton i mnogima od nas će ili u snove da se pojave neke vrlo teške priče, ili pak neki od nas neće moći ni da spavaju, pa će ko čigre da se vrte po krevetu i bezuspešno da broje ovčice  :ovce:

Od 4h Mesec sklapa :60: sa Jupiter i plus mu društvo pravi fixna zvezda Sheliak iz sazveždja Beta (β) Lyra koja je prirode Venera i Merkur i koja donosi mir, sklad, i sve lepo, pa će tako i naši snovi malo da se umire :mir:  Uz :60: sa Jupiter možemo očekivati puno simbola u njima i poruka će najverovatnije biti ili vezana za posao & novac ili pak neku osobu koju čekamo da nam se javi već par dana :tamtam:

Od 6h Mesec u društvu Deneb El Okab iz sazveždja Delta (δ) Aquila, prirode Mars i Jupiter koja pojačava volju i snagu, donosi jaku motivaciju i želju za kreativnim stvaranjem :idea1: Takodje, kao i još par zvezdica iz Aquila sazveždja donosi pojačanu intuiciju i prekogniciju, pa ćemo tako "punih baterija" da krenemo u nove radne pobede :supermen:

Merkur je i dalje sa Cor Caroli, Mars sa Altarir, a Uran uz Mira i Neptun uz Achernar, pa će tako ovaj dan biti vrlo dinamičan, kreativan i nikako dosadan :105s: a od 10h Mesec pravi društvo Sulafat iz sazveždja Gamma (γ) Lyra pa će tako i dalje kreativnost, mašta i volja da dominiraju i guraju nas napred :indi:

Od 14h Mesec pravi društvo fixna zvezda Peacock iz sazveždja Alpha (α) Pavo, koja je povezana sa legendom od brodu Argo, koji je Juna pretvorila u pauna i postavila ga na Nebo kao deo sazveždja Argo Navis, pa tako ova zvezdica donosi (preterano) samopouzdanje i želju za šepurenjem i pokazivanjem spoljašnje lepote, a neretko ume da donese i slavu :trep:

Pa će nam tako popodne proći uz "svetlucanje" i druženje sa ljudima koji takodje imaju želju da se "pokažu" :fire1: a posebno kad Mesec oko 16h sklopi lep :120: sa Merkur (koji je i lepo spaljen :glomp:  ) pa će komunikacija da bude dobra, medjusobni komplimenti i lepe reči će da pljušte sa svih strana :serenada: ali što se tiče posla (ipak su to Jarac i Devica i plus aktuelna spaljenost) moramo da vodimo računa šta pričamo, šta pišemo i šta potpisujemo, da ne bude posle "ko me vukao za jezik i rukav da to uradim"  :nowork1:

Već od 18h Mesec sklapa još jedan lep :120: sa Sunce i društvo mu pravi fixna zvezda Terebellum iz sazveždja Omega (ω) Sagittarius prirode Jupiter i Merkur , koja je kao i njene drugarice dosta loša :ocena1: jer donosi žal zbog pogrešnih odluka, sramotu, a budi i lukavost i lošu narav u čoveku, a često i odbojnost i gadjenje prema svemu onome što je prirodno i spontano, pa tako pokušajte u večernjim časovima da ne lelujate puno sa ponašanjem i razmišljanjem, jer u jednom momentu sve ono lepo može da postane vrlo gadno :sparta:

Mesec posle toga ulazi u PH te će tako i veče i noć da prodju relativno mirno :ch3: a već od 23h Sunce dolazi do fixne zvezde Labrum, iz sazveždja Delta (δ) Crater pa se vraćamo u mirnu i skladnu fazu :ljuljanje: spremni za kompromise i lepe reči, pa ćemo taj period da iskoristimo za "vadjenje fleka" ako ih je bilo u periodu Terebelluma :atravers:

Labrum će nam tako uz pomoć Sunce lepo pomoći da idemo na spavanje i usnimo neke vrlo neobične i zanimljive snove :5z:

Muzika za današnji dan ♪♫


🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Nena*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41351
 • Reputaciona snaga: 35558
 • Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 17h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevni Horoskop ☆ • ○ «
« Odgovor #80 poslato: 18. Septembar 2018. 11:08:44 »
Dnevni horoskop za Utorak 18-09-2018
dan Mars
» Ako čovek svakog dana stoji na ivici
i gleda u provaliju,
jednog dana
će i provalija pogledati u njega «
Niče

Noć nam počinje sa energijama Mesec u Jarac :60: Venera u Škorpija i snovi će nam biti vrlo emotivni i kada se probudimo može da se desi da ih dosta subjektivno (tj pogrešno) protumačimo.

Relativno miran dan (ako izuzmemo Mars :90: Uran koji će da traje još par dana) Od 9h Sunce dolazi do fixne Copula (vortex nebula iz sazveždja Canes Venatici) koja s jedne strane zbog svog imena (copula u prevodu znači »mreža koja spaja«) "spaja" i predstavlja "mrežu" izmedju ljudi i stvari, a s druge strane zbog sazveždja u kojem se nalazi vezuje se za vernost, odanost, odlučnost, upornost, snalažljivost... i sa one negativne strane utiče na vid i može da donese slepilo.

Pa tako ćemo danas da provedemo vreme u »umrežavanju« sa drugima, da uspostavljamo nove poslovne kontakte i nova zanimljiva prijateljstva. Isto tako, neki od nas će danas da iskoriste svoju "vezu" da bi završili neke svoje obaveze na vreme. Danas je dan za druženje, ali... zbog negativne strane Copule posebno u :0: sa Sunce moramo da obratimo pažnju da vidimo ono što treba i da ne zatvaramo oči pred problemima.

Od podne ponovo uplovljavamo u sazveždje Argo Navis kada će Merkur sklopiti :0: sa fixnom zvezdom Avior. Pa tako uz večitog trgovca i pregovarača i ovu fixnu zvezdu, imaćemo prilike da okončamo neke poslovne pregovore, sklopimo dogovor sa nekim ili pak odradimo neku robno-novčanu trgovinu. Naravno, ova kombinacija nam može doneti vesti iz daleka, preko mora i okeana isto. Ali, ne zaboravite da ovo sazveždje pa i sve njene fixne zvezde donose opasnost od vode i udapanja, pa uz Merkur vodite računa da ne "udavite" svog sagovornika u nekom razgovoru.

Od 14h Mesec dolazi do fixne zvezde Nunki, ne baš povoljnog uticaja (kao skoro i sve zvezde iz Sigma (σ) Sagittarius) pa uz Mesec donosi probleme sa zakonom, pravilima, jako štetno deluje na finansije i posebno kod muškaraca ističe njihovu lošu stranu ličnosti, pa tako u ovom periodu pripazite se šta radite, izbegavajte bilo kakve kupovine (posebno online) i gledajte da malo zaobidjete "muško društvo" koje će na neko vreme biti po malo na lošem glasu...

Od 17h Mesec iz Jarac će biti kod Ascella fixne zvezde i imaće :60: sa :retro: Neptun iz Ribe kod Achernara. Ascella je slična Nunki, pa će tako u ovom periodu doći do sukoba izmedju dobrog i lošeg (Achernar i Neptun pored duhovnog i religioznog uticaja, zajendno utiču na konfuznu situaciju na radnom mestu, zabunu oko nekih beneficija i javnih priznanja)

Te tako za sve one koji ne moraju više da rade, ovo će samo da bude period kada će rezimirati svoj poslovni dan na putu do kuće, a za one koji su još uvek na svom radnom mestu, biće izazov ostati dosledan pravilima ponašanja u odnosu na neke kolege ili nadredjene koji se baš i neće ponašati korektno... ne zaboravite da je Merkur i dalje u :0: sa Aviorom, pa ako treba nešto završiti, potpisati ili pak obaviti pregovore, pokušajte da to nekako odložite za neki drugi dan, a ako ne... čelični živci i strpljenje...

Od 19h Mesec dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Vega koja se vezuje za beneficije, ideale, nade, ali i promenljivu ćud / narav čoveka i ume da donese pretenciozno ponašanje i laskanje u cilju da se dodje do nečega zaobilaznim putem. Pošto je i sam Mesec u Jarac u znaku svog izgona, ovakva kombinacija može da donese prevaru i obmanu, i to javnu, kao i gubitak kroz pisanje (ili pak potpisivanje nekog dogovora / ugovora)

Od 23h se ponovo vraćamo u sazveždje Alpha (α) Sagittarius kada Mesec sklapa :0: sa fixnom zvezdom Rukbat, te tako ova fixna zvezda koja je prirode Jupiter Saturn može da nam opet donese sličnu priču kao i Nunki i Ascella... pa ako je moguće pokušajte da idete ranije na spavanje, za svaki slučaj...

#dnevnikjednogastrologa #dnevnihoroskop #astrologija #astroloski_saveti #astroloske_narudzbine #astroloske_konsultacije #astrologija_predikcije

Muzika za današnji dan ♪♫


🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Nena*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41351
 • Reputaciona snaga: 35558
 • Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 17h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevni Horoskop ☆ • ○ «
« Odgovor #79 poslato: 17. Septembar 2018. 10:12:01 »
Dnevni horoskop za Ponedeljak 17-09-2018
dan Mesec
» Život je Božji dar Vama.
Način na koji ga živite,
Vaš je dar Bogu «

Noć nam počinje sa Sunce iz Devica kod Alkes fixne zvezde u :90: sa Mesec iz Strelac i njegovim ulaskom u PH... plovimo kroz snove koji su i dalje pod uticajem Neptun :0: fixna zvezda Achernar.

Od 2h Sunce počinje da se druži sa sazveždjem Coma Berenices, a Mesec u :0: sa fixnim zvezdama Lesath, Shaula, Sargas i Cebalrai (sve iz sazveždja Teta Scorpius na repu Škorpiona)

Coma Berenices je vezana za predivnu legendu o kraljici Berenice II, supruzi Ptolemy Soter III of Egypt, koja je imala najlepšu kosu sa kojom su se i kralj i narod jako ponosili. Ali kralj je bio daleko od kuće, u ratu i ona da bi osigurala njegovu pobedu i siguran povratak je otišla u hram boginje Afrodite i isekla svu svoju kosu i tako je kralj sigurno stigao kući. Njenu kosu je na nebo odneo sam Bog Jupiter i postavio ga kao sazveždje izmedju 4 veća sazveždja Canes Venatici, Bootes, Leo i Virgo.

Naravno, Sunce uz Coma Berenices će nam danas u toku celog dana davati mogućnost da učinimo neko veliko dobro delo, žrtvujući nešto nama jako vredno, što će nam kasnije doneti veću sreću nego što smo očekivali.

S druge strane Mesec sa Lesath, Shaula, Sargas i Cebalrai će sve do 7h samo da utiču na simboliku naših snova i da u njih unese neku dinamiku borbe, osvajanja, ali i mrak, mutnu vodu, opasnosti, otrove, pa možda čak i neke velike životinje.

Od 8h Mars napušta fixnu zvezdu Tarazed i dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Albireo prirode Merkur Venera koja donosi harizmu i spoljašnju lepotu, predantnost, ljupku narav i mogućnost da se iz jako loše situacije izvuče ono najbolje (sreća u nesreći na neki način)

Od 9h Mesec dolazi kod fixne zvezde Etamin koja je vezana za želju za samoćom, dobrom mentalnom koncentracijom, ali i mogućnost gubitka časti i statusa. U isto vreme donosi interesovanje za filozofiju i ezoteriju (ovo nama astrolozima dosta odgovara heh)

Već od 11h tu je i fixna zvezda Acumen (jedna od malefičnih zvezda-drugarica Lesath, Shaula, Sargas i Cebalrai iz sazveždja Scorpio) te tako će ili nešto vezano za naše snove koje smo imali da se u ovom trenutku ostvari ili pak možemo da imamo sa vidom (bilo zaista fizički, bilo na svesno / nesvesnom nivou da nešto "ne želimo da vidimo") jer ova zvezda donosi želju u osobi da vidi samo ono najgore u apsolutno svemu.

Isto tako, može nam doneti kontakt sa ljudima koji su dve krajnosti, zbog uticaja samog Strelac imamo ili fanatične vernike, tvrdokorne filozofe, ili pak "sam svoj Bog ja najbolje znam" osobe i tako ćemo sa njima da "teramo mak na konac" sve do 13h kada će Mesec da dodje u :0: sa fixnom zvezdom Nu Ophiuchus (tj poznatijom kao Sinistra, iz zloglasnog sazveždja Zmijonoše) koja kao i ostale zvezde iz tog sazveždja donosi zanošenje, lako padanje pod tudj uticaj, a posle kada dodje do otrežnjenja, dolazi želja za osvetom, pa bi trebalo da pripazimo u komunikaciji sa drugima da ne upadnemo u takve situacije.

Mesec od 14h će da promeni znak i predje u znak Jarac i da potpuno promeni energije u nama i oko nas, u ne baš dobrom pravcu...

Od 16h Mesec je kod fixne zvezde Nash i ima :120: sa Uran kod fixne zvezde Mira, a Sunce menja društvo i dolazi do Cor Caroli fixne zvezde, te tako u ovom periodu se stavlja akcenat na snagu, želju da se postignu veliki ciljevi, uživanje u lovu (može i u prenosnom smislu "osvajanje terena" bilo da je reč o poslu ili nekom ljubavnom odnosu) i takodje stavlja akcenat na vernosti, poštovanju i želji da se učini sve dobro za dom i porodicu.

Od 17h Merkur dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Denebola, malefične prirode, koja sa Merkur može da nam da probleme sa dokumentima, overama, potvrdama, gubitke istih, rasprave i nesporazume sa kolegama ili državnim službenicima, a takodje na nekom (uslovno rečenom mundanom nivou) može da donese period virusa i drugih infektivnih zaraznih bolesti.

Od 19h Mesec iz Jarac će imati :0: sa svojim vladarem Saturn koja u isto vreme može da nam donese neraspoloženje, zahladjenje odnosa, posebno sa ukućanima, ne baš željene vesti i informacije kada je reč o poslu ili finansiama, ali i da nam obori imuno sistem i da se pridruži uticaju Merkur i Denebole. Takodje, ova :0: može da utiče i na vremenske uslove, pa možemo da očekujemo i naglo zahladjenje, propraćeno vetrom (oboje imaju :120: sa Uran ) i možda čak i slabiju kišicu...

Od 22h Mars napušta Albireo i dolazi u društvo fixne zvezde Altair, koja isto kao i njene drugarice-zvezdice iz sazveždja Aquila (Orao) s jedne strane donosi veliku kreativnost i maštu, izuzetno snažnu volju, dominantan karakter, snažne strasti i želju za uspehom (jer je po prirodi Mars Jupiter ) a s druge strane pojačava instinkte i prekogniciju, pa bi sve to trebalo da iskoristimo i da pred spavanje lepo isplaniramo svoje obaveze i poslove, lepo se ispričamo sa ukućanima kako treba i da posavetujemo (ili dobijemo savet) od naših prijatelja.

Od 23h Mesec ima :0: sa fixnom zvezdom Kaus Meridonalis (tj Kaus Medius, delta Sagittarius ~ u društvu Kasu Australis i Kaus Borealis) u simbolici Jupiter Mars pa tako može da nam u tim kasnim večernjim satima proradi malo ego, želja da se pokažemo u najboljem svetlu drugima ili pak da na bilo koji način skrenemo pažnju na sebe ili pak da vrlo negativno (vodjeni ljubomorom, zavisti ili čak besom) odreagujemo na nekoga ili nešto što budemo videli & čuli, pa bi možda bilo dobro da i pre toga se ode na spavanje, da ne bi sebi natovarili problem, čije rešavanje može da potraje duže od jedne noći i narednog dana...

#dnevnikjednogastrologa #dnevnihoroskop #astrologija #astroloski_saveti #astroloske_narudzbine #astroloske_konsultacije #astrologija_predikcije

Muzika za današnji dan ♪♫


🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Nena*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41351
 • Reputaciona snaga: 35558
 • Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 17h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevni Horoskop ☆ • ○ «
« Odgovor #78 poslato: 16. Septembar 2018. 09:52:19 »
Dnevni horoskop za Nedelju 16-09-2018
dan Sunce
» Biti pouzdan
je veći kompliment
nego biti voljen «

Koliko samo snova u toku noći ćemo imati... šteta što ćemo više od pola da zaboravimo...

Već od 1h Mesec iz Strelca sklapa :0: sa fixnom zvezdom Tau Scorpii, Mars :0: sa fixnom zvezdom Tarazed, a Jupiter :0: sa fixnom zvezdom Zuben Elschemali (više poznata kao Severna Skala)

Ova kombinacija će nam obogatiti snove, pojačati maštu, a takodje i naglasiti prekogniciju tj u ovom slučaju snovidjenje. Uticaj Viših Kosmičih Sila će biti ogroman noćas, pa se potrudite da nešto i zapamtite, jer će svaki detalj biti važan i nosiće sa sobom bitnu poruku.

Od 2h Mesec već dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Rastaban (poznatu i kao Alwaid) a Sunce u :0: sa fixnom zvezdom Avior (sazveždje Argo Navis) Mesec će tako uneti jake teške energije u snove, a za one koji iz nekog razloga su budni, doneće opasnost od teških povreda. Sunce pak s druge strane će doneti snagu Duha i smiren um.

Ali na žalost, obe fixne zvezde (posebno što su u :0: sa dva Svetla) mogu da donesu opasnosti na putu (posebno vezanim za putovanje morem, ali i opasnoti od poplava, nevremena i utapanja...) tako da je moguće da oni koji budu bili budni u ovo vreme čuju neke vesti o nekoj nesreći na moru ili nesreći vezanoj za neko nevreme.

Od danas pa sve do 20-09 imaćemo egzaktno Mars iz Vodolija sa Tarazedom :90: Uran iz Bik sa Mirom. Tako da će nam već od rane zore energije oko nas doneti veliku napetost i nećemo znati šta da radimo sa tolikom energijom. Naravno, već smo imali ovaj aspekt, pa sad koliko toliko znamo šta možemo da očekujemo ovih par dana, ali opet osećanje "da može da bude i još nešto dodatno" nas ne pušta na miru...

Od 7h Merkur iz Device sklapa :60: sa Jupiter iz Škorpija pa ćemo tako od ranog jutra imati puno ideja i planova kako da organizujemo ne samo današnji dan, već i celu narednu nedelju, ali zbog Mesec :90: :retro: Neptun mnogi ti planovi će biti ona narodna "Čovek planira, a Bog se smeje" pa se zadržite na planiranju samo današnjeg dana...

Isto tako, ova kombinacija može da nam donese opet vesti iz daleka, od prijatelja, rodjaka, koji žive u inostranstvu. Loše vesti vezane ponovo za neke elementarne nepogode, ali i povoljne vesti o rešavanju nekog veoma bolnog i velikog problema (Zuben Elchemali se vezuje za oslobadjanje iz zatvoreništva napr, što može u prenosnom smislu da se protumači i kao oslobadjanje od nekog ogromnog problema)

Oko 8h Venera iz Škorpija ima :90: sa SMČ i JMČ :0: fixna zvezda Alshat (tj poznatija kao Alshain)

Pa tako s jedne strane Venera :90: Čvorovi može da donese probleme u medjuljudskim odnosima (posebno naravno sa lepšom & jačom nam polovinom) ali i vesti vezane za neke dugove i neplaćene račune & veće neplanirane troškove, koji dosta mogu da nam poljuljaju osećanje komfora i stabilnosti, a s druge strane sama ova :0: izmedju JMČ i Alshain fixne zvezde donosi pojačane strasti, želju za dominacijom, želju da se utiče na okolinu sa svojim idejama i stavovima, pa tako uz ovaj :90: sa Venera može da se pojavi ozbiljna rasprava, pa čak i svadja sa dragim nam osobama.

Isto, JMČ :0: Alshain kao i Mars sa Tarazed i Jupiter sa Zuben Elchemali jako pojačava prekogniciju i snovidjenja, pa tako, ako obratimo pažnju, možemo da predosetimo "buru" koja se sprema sa ljudima oko nas i da je naravno izbegnemo... ili makar pokušamo da je zaobidjemo... jer ipak je Mars :90: Uran u toku...

Od 10h Mesec ima :0: sa fixnom zvezdom Rasalgethi, koji će nam doneti upornost, smislenost ideja i postupaka, snagu karaktera i sklonost da malo preterujemo sa našom snagom i željom za pokazivanjem "kako smo jaki i sposobni".(jer ipak je ovo fixna zvezda iz sazveždja Herkulesa)

Sve to će biti aktuelno do 14h kada Mesec bude pravio društvo fixnoj zvezdi Sabik (iz sazveždja Zmijonoše) koja će nam doneti takmičarski duh (ali onaj negativni) pojačati zavist i probuditi ljubomoru, a može da nam donese i svadje sa rodjacima i bliskim prijateljima. Takodje, donosi situacije u kojima se ubijemo od posla, a zarada bude jedva primetna.

Od 16h Mesec iz Strelac će imati :90: sa Merkur iz Devica pa može da nam se desi da nam misli budu pomalo konfuzne, da zaboravimo nešto važno, i da ne budemo na istim talasnim dužinama sa ljudima oko nas, posebno sa mladjim i ženskim osobama. Očekujte neke  delimične vesti, nepotpune informacije ili pak izjavu koja vas može rastužiti ili razočarati.

Pa će tako sve do uveče ove negativne energije podpomognute Venera :90: SMČ JMČ da se kovitlaju oko nas i prave nam (nepotrebne) probleme. A već od 19h Mesec sklapa :0: sa fixnom zvezdom Atria (sazveždje Alpha Triangulum Australis) koja se vezuje za legendu o 3 Patrijarha Abrahamu, Isaku i Jakobu, pa tako ove energije će se nam doneti smiraj Duše i srca, a možda čak i povrati veru u dobro u čoveku, pa u ovom periodu možemo da očekujemo pomirenja, dobre vesti i harmoniju u domu.

Od 21h Sunce dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Alkes prirode Venera i Merkur koja donosi dobro u čoveku, ljubaznost, pacifizam, darežljivost, veselu narav, gostoprimstvo, želju da se čine lepe stvari i pomaže drugima. Isto tako vezuje se i za neočekivane životne dogadjaje, pa možemo tako i da očekujemo neke vesti ili pojavljivanje nekoga za koga smo mislili da nas je zaboravio.

Pred sam kraj dana, posle 23h ne samo što Mesec dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Rasalhague, već sklapa i :90: sa Sunce kod Alkes. Sam :90: izmedju dva Svetla naravno nije povoljan (jer najavljuje i nastupajući Pun Mesec uskoro u Ribe ) već i zato što Rasalhague donosi ogromno povremenje i "slepilo" što se tiče svih onih za koje smo na bilo koji način emotivno vezani, ali ova fixna zvezda je loša, jer upravo kroz to poverenje i dobrotu čovek žestoko nastrada i bude izigran od strane osobe za koju je mislio da ga nikada neće povrediti.

Takodje, ova kombinacija može da donese i zdravstvene probleme, jer Rasalhague je i Aesculapius, onaj koji vlada medicinom.

Sa ovako dinamičnim danom jedva čemo dočekati da se ušuškamo u naš krevetac i odmorimo namučenu Dušu. Ne treba da zaboravimo da Neptun iz Ribe ima :0: sa fixnom zvezdom Achernar koja nas direktno povezuje sa Višim Kosmičkim Silama (Bogom, Majkom Prirodom) i daje nam mogućnost da naučimo da Verujemo i da sve što nam se dešava u životu ima neki svoj razlog, posebno za ono što nam se loše dešava...

Muzika za današnji dan ♪♫

🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Nena*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41351
 • Reputaciona snaga: 35558
 • Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 17h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevni Horoskop ☆ • ○ «
« Odgovor #77 poslato: 15. Septembar 2018. 08:42:20 »
Dnevni horoskop za Subotu 15-09-2018
dan Saturn
» Sve što ti je u ovom životu potrebno
su neznanje i samopouzdanje,
i uspeh je zagarantovan. «
Mark Tven

Noć nam počinje sa energijama Sunce kod Denebole i Mesec koji je u PH i od 1h do 4h mu društvo pravi fixna zvezda Bungula, a on sam od 3h prelazi u znak Strelac kada sklapa :60: sa Mars iz Vodolija . Snovi su vrlo neobični, ali i vrlo teški, ali imaju poruku, jer od 5h Mesec ima :0: sa fixnom zvezdom Kornephoros (iz sazveždja Herkules) prirode Merkur i vezana je za našu sadašnju Karmu i ono što treba novo da naučimo u ovom životu. U isto vreme Sunce napušta Denebolu pa će i naš um lakše da funkcioniše.

Od 6h Mesec sklapa :150: sa :retro: Uran koji je u :0: sa fixnom zvezdom Mira (koja je po svojoj priorodi i uticaju slična Aldebaranu) i koja je po svojoj prirodi Saturn Jupiter i donosi pažljivost, opreznost, upornost, svestranost, inventivni duh i ogromnu izdržljivost u rešavanju teških problema, ta tako se budimo i ustajemo iz kreveta puni nove snage i želje da (ne samo danas) uradimo nešto smisleno i pametno.

Od 8h Mesec dolazi kod fixne zvezde Dschubba (sazveždje Škorpiona) i njih dvoje mogu da nam donesu probleme u odnosu sa okolinom, jer donose rezervisanost, distanciranje i jako loše poslovne procene i finansijska ulaganja.

Već od 9h Mesec se druži sa fixnim zvezdzama Graffias i Arcab koje nam donose mogućnost da "vadimo fleke" u odnosima sa drugima, vraćaju nam ugled i poštovanje, a takodje mogu da nam pomognu da bolje sagledamo neku poslovnu situaciju ili pak neko finansijsko ulaganje iz (pametnijeg) praktičnijeg ugla i da nam omoguće uspeh posle prevazilaženja velikih životnih prepreka.

Već od 10h Mesec u Strealac ide dalje i druži se sa fixnom zvezdom Yed Posterior (iz kontraverznog sazveždja Zmijonoše) koja se vezuje za lošu narav, mane i problematično ponašanje i takodje kao i mnoge fixne zvezde iz sazveždja iz tog dela sazveždja donosi opasnost od trovanja (bilo tela, bilo Duše) i tako bi trebalo da pripazimo u ovom periodu da se batalimo negativnog načina razmišljanja, kako o sebi, tako i o drugima, a i da povedemo računa o svom zdravlju i ishrani.

Od 11h Venera dolazi u društvo sa fixnom zvezdom Syrma (sazveždje Virgo) koja se vezuje za legendu o Erigoni, Ikarovoj ćerki, koja se obesila zbog tuge za preminulim ocem.

Pa tako s jedne strane donosi patnju za nekim koga više nema, a s druge strane zbog prirode Merkur donosi želju da se otkrije istina po svaku cenu, neverovatnu veštinu sa rečima, i snažnu mentalnu viziju koja začudjujuće lako može sve ono što je predstavljeno u teoriji da materijalizuje u praksu.

Te tako u ovom periodu zajedno sa Uran :0: Mira možemo da budemo u prilici da iskoristimo našu urodjenu inteligenciju i da isplaniramo, ili pak sprovedemo iz teorije u praksu, neke naše želje, i uz pomoć Mesec koji će oko 12h da ima :0: sa fixnom zvezdom Jabbah, sve to možemo polako da realizujemo onako kako smo planirali, ali samo ono praktično, bez uplitanja emocija ili pak pokušaja da se reše neki problemi u partnerskim odnosima (Jabbah iz sazveždja Scorpio se vezuje za fizički rad, postavljanje dobrih osnova za dalje, praktičnost, ali jako štetno utiče na emocije i osećanja i stabilnost u partnerskim odnosima)

Ali, oko 14h moramo da povedemo računa da nas neko ne obmane ili zavede svojom ljubopitljivošću i slatkorečivišću, jer će Mesec tada da bude u :0: sa fixnom zvezdom Marfik (ponovo sazveždje Zmijonoše) koja pored ovoga može da donese slepo verovanje u nekoga ili nešto, pa kada se uvidi ono pravo, dolazi do želje za osvetom.

Od 17h Merkur pravi društvo fixna zvezda Chara (ili Asterion, "vladar svih zvezda" legenda o Minotauru, čuvaru Hesperida iz Podzemlja, sudiju zagrobnog života) i koja donosi upornost i tvrdoglavost u kombinaciji sa izuzetnim i mudrim umom, te tako ćemo u ovom periodu biti u mogućnosti da ako smo i napravili grešku uz Marfik, relativno vrlo brzo i da je ispravimo. U isto vreme treba da se pripazimo sa kim šta pričamo, jer Chara uz Merkur ume da donese želju za ogovaranjem i tračarenjem (pored sve svoje mudrosti)

Od 18h imamo Mesec :0: Alniyat i Mars :0: Tarazed fixnim zvezdama, a od 21h Mesec :0: Antares.

Alniyat iz sazveždja Scorpius, odmah pored Antaresa, može da uz Mesec donese popularnost, svestan i kreativan um, interesivanje za filozofiju, nauku i metafiziku, kontakt sa ljudima koji imaju dobru poziciju u društvu i koji mogu puno da pomognu (posebno na polju posla i finansija)

S druge strane Tarazed iz sazveždja Aquila (Orao) donosi snažnu i stranstvenu želju za kreativnim izražavanjem, nepopustljivu volju i dominantan karakter i veliki harizmatični uticaj na okolinu, a čak može da pojača intuiciju i prekogniciju.

Ma tako u popodnevnim i večernjim satima bićemo u kontaktu sa ljudima, razmenjivati informacije i kreativne ideje, sklapati poslove, praviti odlične planove za finansijska ulaganja, a neki od nas će takodje i da imaju mogućnost da vrlo tačno osete & predvide neki dogadjaj iz bliske budućnosti.

Dodatnu snagu uma, koncentraciju, mentalnu volju i posvećenost će nam omogućiti od 21h Merkur iz Devica koji sklapa :120: sa :retro: Pluton iz Jarac a od 23h kada Mesec bude sklopio :0: sa fixnom zvezdom Kuma (sazveždje Draco) koja vlada umetnošću i kreativnim izražavanjem, ali i zdravorazumskim razmišljanjem, ovo postaje "Bingo" kombinacija za postavljanje odličnog kamena temeljca za sve ono što je vezano za poslove koji mogu da nam omoguće finansijski prosperitet i dobijanje priznanja.

Ovako puni snage i volje, teško da ćemo lako da zaspimo, ali trebalo bi da zagrlimo naš perjani jastučić i da se zamotamo u naše mekano ćebence, jer nas i sutra čeka nov, dinamičan i zanimljiv dan.

https://eternalamarnat.wordpress.com/2018/09/15/subota-15-septembar-2018/

 #dnevnikjednogastrologa #dnevnihoroskop
#astrologija #astroloski_saveti #astroloske_narudzbine
#astroloske_konsultacije #astrologija_predikcije

Muzika za današnji dan ♪♫


🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Nena*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41351
 • Reputaciona snaga: 35558
 • Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 17h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevni Horoskop ☆ • ○ «
« Odgovor #76 poslato: 14. Septembar 2018. 07:23:59 »
Dnevni horoskop za Petak 14-09-2018
dan Venera
» Savet tražimo kad već znamo rješenje,
ali nam se ono ne svidja «

Noć nam počinje sa Mesec u Škorpija koji samo što je izašao sa spaljenog puta i koji ima :0: sa fixnom zvezdom Zuben Elakribi, koja će tako u naše snove zbog svoje simbolike Jupiter (i Merkur isto) da nam donese važne poruke od Viših Kosmičkih Sila.

Potrudite se da zapamtite san, jer "neko tamo gore" ima poruku za vas, ali pazite da ne protumačite nešto pogrešno jer Merkur i dalje ima :180: sa Neptun koji je kod fixne zvezde Achernar!

Već oko 5h Mesec sklapa :60: sa Pluton iz Jarac pa je moguće da će neki od nas ranije da se probude pod utiskom ovih neobičnih snova. Jedna "jaka crna jutarnja" će učiniti čudo danas...

Već od 7h Mesec ima :0: sa Jupiter u Škorpija pa ćemo dan započeti sa inat-energijom » ono što nas ne ubije, to nas ojača « zbog uticaja samog Pluton koji ima :60: sa oboje. Moguće je da će u ovom periodu želudac da nam odreaguje »na nervnoj bazi« usled pritajenog stresa i nerviranja, kroz osećanje mučnine, gadjenja na hranu i mirise.

U isto vreme Venera dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Princeps, koja će ovoj Venera da poveća strasti, tvrdoglavost, Kalimero sindrom, ali u isto vreme i da joj donese uspeha na poslu, kao i finansijskom napretku. Naravno, pojačaće i njenu ljubav prema okultizmu i ezoteriji takodje, pa će se vrlo verovatno dnevni horoskop čitati više nego obično...

Od 9h Mesec ima :0: sa Blaze iz sazveždja T Corona Borealis, kao i sa Unukalhai fixnom zvezdom, pa će tako prepodne da nam oscilira od mudrosti do lukavosti, od stručnosti do baksuza. Takodje, ove fixne zvezde se vezuju i za opasnost od trovanja, pa tako se pripazite da neki "otrov" ne dodje ili do vašeg srca ili do vašeg stomaka...

Od 10h već Mesec dolazi u :60: sa Sunce ali ima i novu :0: sa fixnom zvezdom Brachium (sazveždje Libra) uticaja sličnog Unukalhai. Ovo će biti period kada ćemo moći da napravimo razliku izmedju naših mana i vrlina i da se ponašamo u skladu sa tim i tako donesemo neke (pametne) odluke. Posle toga Mesec ulazi u Prazan Hod.

Od 13h samo Sunce dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Denebola, a Merkur u :0: sa fixnom zvezdom Mizar, pa će tako ovaj  period biti dosta loš, jer će Denebola sa Sunce da donese probleme u odnosima sa okolinom, posebno na radnom mestu, ogovaranja, sramotu i potencijalne probleme sa nadredjenima, dok s druge strane Merkur sa Mizar može da donese opasnosti od svadja pa čak i nekog fizičkog obračuna, ali i u širem smislu opasnosti od vatre i prirodnih katastrofa, pa tako u možemo da čujemo neke loše & tužne vesti koje će nam zasigurno pokvariti raspoloženje.

Od 15h Mesec dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Agena, pa će tako pojačati negativne energije u nama, posebno loše uticati na naše misli i jezik, doneti vrlo ironično - sarkastičan stav prema svemu i svakome, a uz Venera koja je i dalje sa Princeps, osećanja i (negativne) emocije strasti, želje za kontrolom i dominacijom samo će da kuljaju u nama.

Zato, setite se one stare narodne » Ono što je dobro za nas, nikako ne mora da bude dobro i za nekog drugog « i ne insistirajte na svojim idejama, stavovima i potrebama, jer uz Sunce kod Denebole i Merkur kod Mizar vrlo lako možete izgubiti poštovanje i ljubav kako lepše & jače polovine, tako i vaših prijatelja.

Na sve ovo, od 18h Mesec dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Zuben Elakrab koja u isto vreme može da donese interesovanje za religiju i okultno i želju da se pomogne nekome u nevolji, ali s druge strane pojačava ljubomoru, zavist, površnost i opsednutost spoljašnjom lepotom i takodje može da donese »otrovan jezik« pa tako se pripazite šta kome govorite.

Ostatak dana, preovladavaće energije Sunce :0: Denebola i Mesec u PH koji se polako sprema da od sutra u ranim časovima sklopi :0: sa fixnom zvezdom Bungula koja može da pojača ne samo naše mane, već i poroke (posebno sklonost alkoholu, koji u ovom slučaju može da ima vrlo loše dejstvo na naš organizam!)

#dnevnikjednogastrologa #dnevnihoroskop
#astrologija #astroloski_saveti #astroloske_narudzbine
#astroloske_konsultacije #astrologija_predikcije

Muzika za današnji dan ♪♫


🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Nena*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41351
 • Reputaciona snaga: 35558
 • Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 17h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevni Horoskop ☆ • ○ «
« Odgovor #75 poslato: 13. Septembar 2018. 06:06:18 »
Dnevni horoskop za 13-09-2018
Četvrtak dan Jupiter
»Sve ima svoje zašto i kako i zbog čega,
samo treba biti strpljiv
i odgovor stiže «

Noć teče sa Mesec :0: Venera kod Miaplacidus u :180: sa Uran i :60: sa Saturn . Snovi su vrlo živi, neobični, negde putujemo, tražimo nešto ili nekoga u snu.

Oko 2h Mesec :0: fiksna zvezda Princeps koja će nam napokon ili ukazati na pravi Put kuda treba da idemo u snu da bi našli to što tražimo ili pak će nam poslati jednu vrlo važnu poruku ~ najverovatnije vezanu ili za jednu  bitnu informaciju koja nam stiže u susret ili pak osobu koja nam može promeniti život (vezano za posao ili finansije)

Oko 4h Mesec će sklopiti :90: sa SMČ i JMČ iz Lav Vodolija i moguće je da ćemo postati nervozni, okretaćemo se u krevetu, a neki od nas će se čak i probuditi i odlučiti da je vreme za spavanje prošlo i u tišini će spremiti "prvu jutarnju" i uživati u izlasku sunca.

Od 8h Mesec će imati :0: sa fixnom zvezdom Gacrux (Gama Crux) koja se vezuje za duhovnu i religioznu patnju i pročišćenje od negativnih energija kroz težak rad i (samo)žrtvovanje i dosta ima uticaja u karmičkoj astrologiji jer pomaže sa ispravljanjem prošloživotnih grešaka.

Tako, jutro nam može proći u razmišljanjima o životu, Bogu, ljudima, o patnji, bolu, svemu onome što čovek mora da se odrekne zarad svog Pravog Puta u ovom životu.

Od 9h Merkur ima :0: sa malom fixnom zvezdom Chort (sazveždje Teta Leo, gde se nalazi i zvezda Zosma) pa mnogi od nas mogu da dobiju (na vrlo neočekivani način) odgovor (odgovore) na koji dugo već čekaju (kao i Zosma, i Chort se vezuje za predvidjanja, prekogniciju, kontakt sa Višim Kosmičkim Silama i Majkom Božijom)

Od 13h Mesec ima :0: sa fiksnom zvezdom Nuskan (sazveždje Corona Borealis)

Ova fixna zvezda je povezana sa legendom o Ariadne kojoj je Boginja V€nera poklonila venac kada se udavala za Bahusa, pa tako će ova kombinacija sa Mesec da nam donese ili kontakt sa ljudima (posebno ženama) koji su ispaštali zbog svoje dobrote, ali su ipak pronašli sreću u životu i koji mogu da nas mudro posavetuju šta da radimo sa našim privatnim životom.

Isto tako, ova kombinacija uz Merkur :0: Chort, nam može dati putokaz (ako smo mi sami prošli kao Ariadne) da ima svetla na kraju tunela i da ćemo uskoro imati sreću u našem ljubavnom životu.

Od 17h Mesec se ponovo spaja sa drugom fixnom zvezdom iz sazveždja Crux, Becrux, koja je isto tako kao i Gacrux, povezana sa uzvišenim delom našeg (ne)svesnog života koji je (na karmičkom nivou) povezan sa ispaštanjem zbog grešaka koje smo činili, ali i ispravkama tih naših prošloživotnih grešaka, pa ćemo tako opet biti u situaciji ili da nesebično (možda čak i na neku našu štetu ili odricanje) pomognemo nekome ili pak da neko pomogne nama.

Od 19h Mesec sklapa :0: sa fiksnom zevzdom Menkent (sazveždje Centaurus) i tako će nam na neko vreme podići samopouzdanje, pojačati emocije, dati nam snage da uradimo ili kažemo nešto nekome što nam već dugo čuči u Duši i sprečava nas da ostavimo neke stvari ili situacije (pa i ljude) iza nas.

Samo moramo da pazimo da ne postanemo previše samouvereni, tvrdoglavi i direktni (grubi) ili pak da nam emocije ne odu u drugu krajnost i da dodjemo na ideju da se (o)svetimo nekome za nanetu nam nepravdu, jer ova fiksna zvezda ako se ne pripazi i ne povede računa o ponašanju i emocijama, ume da zatruje um i srce i da probudi mnogo lošeg u čoveku! (jer se vezuje za trovanja, pa tako ili će zatrovati našu Dušu ili pak u bukvalnom smislu možemo da loše odreagujemo na neku hranu & piće ~ opomena onima koji piju lekove da povedu računa o tome!)

Od 22h Mesec sklapa :60: sa Merkur i :120: sa Neptun , koji u isto vreme ima :180: sa Merkur , pa tako u ovom delu noći treba da obratimo pažnju na naš i um i na naše srce, jer je moguće da ćemo pobrkati lončiće i poklopčiće i odregaovati suprtono od ispravnog ~ u praktičnoj situaciji odreagovaćemo subjektivno i emotivno, a u emotivnoj situaciji možemo da odreagujemo previše hladno i racionalno, te tako da donesemo / učinimo veliku grešku koju ćemo teško kasnije da ispravimo, posebno jer će Mesec biti na samom kraju spaljenog puta, pa će zaista situacija da bude takva da potpuno nesvesno i instinktivno odreagujemo.

Od 23h Mesec izlazi sa spaljenog puta, pa će nam um i srce malko biti oslobodjeni od negativnih energija.

U tom periodu imaće i :0: sa fiksnom zvezdom Zuben Elakribi (iz sazveždja Severne Skale, Delta Libra) i vezuje se za legendu o Astrei koja meri dobra i loša dela ljudi i tako ih predstavlja Jupiteru ~ drugim rečima, ovo će biti period kada ćemo sami da odmerimo šta smo učinili za druge i šta su drugi učinili za nas.

Tako upleteni u te misli, polako ćemo da tonemo u san i da se spremamo za novi dan, koji će nam doneti nove izazove i iskušenja.

https://eternalamarnat.wordpress.com/2018/09/13/cetvrtak-13-septembar-2018/

#dnevnikjednogastrologa #dnevnihoroskop
#astrologija #astroloski_saveti #astroloske_narudzbine
#astroloske_konsultacije #astrologija_predikcije

Muzika za današnji dan ♪♫


🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Nena*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41351
 • Reputaciona snaga: 35558
 • Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 17h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevni Horoskop ☆ • ○ «
« Odgovor #74 poslato: 12. Septembar 2018. 09:44:19 »
Dnevni horoskop za Sredu 12-09-2018 dan Merkur
»Žanješ ono što si posejao«

Noć traje sa Mesec koji je u Praznom Hodu u Vaga na spaljenom putu... odjeci njegovog aspekta sa Pluton povremeno se čuju u snu... Ono što budete sanjali najverovatnije neće imati nikakvog značenja.

Oko 2h Mesec će praviti društvo fiksna zvezda Mufrid (iz sazveždja Bootes) pa bi snovi mogli pomalo da budu napeti i neki od nas mogu i da se probude zbog toga.

Oko 4h Merkur ima :0: sa fiksnom zvezdom Allsuhail (zvezda iz Argo Navis, konstalacije Vela) te će tako danas on zajedno sa ovom fiksnom zvezdom (prirode Saturn Jupiter ) da nam donese vesti iz daleka, da nam pomogne oko kupo-prodaje, sklapanje nekog dogovora & ugovora.

Ali, isto tako, zbog svoje povezanosti sa morem (vodom) tj davljenjem, može da nam donese uz Merkur situacije & vesti zbog koji možemo da se osetimo kao da se "utapamo" i da tonemo (u prevodu, vesti mogu da budu dosta loše)

Od 6h aktiviraju se još 2 fiksne zvezde i to preko :0: sa Venera sa Miaplacidus, a Mars preko :0: sa Altair i usputno će i JMČ imati :0: sa fiksnom zvezdom Pi Capricorni (trostruka zvezda mnogim poznata kao Oculus)

Gužva na nebu od rane zore... dan ispunjen uticajima fiksnih zvezda...

Venera i Miaplacidus (fiksna zvezda iz iste priče kao i Allsuhail, vezana za Argo Navis) posebno zato što je u vodenom znaku i prvoj dekadi, može da nam donese neki problem sa "vodom" (u bukvalnom smislu ~ Škorpija se inače vezuje za wc & kanalizaciju, ili u prenosnom smislu ~ emocije, potisnuta osećanja koja dovode do velike patnje, napada panike i osećanja "utapanja") jer ipak ona već po orbisu hvata :90: sa Uran (nešto iznenada, nepredvidjeno...) i :60: sa Saturn (nešto što je staro, zapušteno...)

Mars uz Altair će nam doneti brzinu misli, koja će nam povremeno praviti problem (zbog Mars :90: ne samo Venera već i Uran ) i takodje može da nam donese nesporazume sa prijateljima, pogrešnu sliku nas vrs. okolina, ali isto tako može da nam donese onu staru narodnu "bez muke nema nauke" (tj zbog simbolike samog Mars "nema leba bez motike" ~ zasuci rukave i dokaži se)

Vrlo slična priča važi i za JMČ u :0: sa fiksnom zvezdom Pi Capricorni (trostruka zvezda Oculus prirode Saturn Venera ) Da bi se došlo do željenih rezultata, mora dobrano da se zagreje stolica, tj da se pošteno isprljaju ruke i uposli pamet.

Od 7h Mesec dolazi do fiksne zvezde Heze (sazveždje Virgo) i tako će nam obojiti dan onom narodnom "žanješ ono što poseješ". Biće situacija i osoba sa kojima smo (nekada) davno (u)radili nešto i to nešto će danas da se materializuje (u ono što smo zaslužili da dobijemo od te osobe & situacije)

Već od 9h Mesec dobija novog pratioca, fiksnu zvezdu Arcturus koja važi za fiksnu zvezdu koja donosi počasti i kontakte sa uzvišenim ljudima (ona sama je jedna od 4 najvećih zvezda na Nebu) te tako u toku prepodneva možemo da imamo neki kontakt sa nekom (nama) važnom osobom, ili pak da dobijemo pohvalu za neki naš trud & rad.

Takodje, ovo bi bio dobar period za sve one koji žele da se pokažu u što boljem svetlu u javnosti (nekoj posebno dragoj osobi, na razgovoru za posao i sl.) s obzirom da će ova :0: da traje i posle 12h i još tada će sam Merkur da ima :0: sa fiksnom zvezdom Zosma, koja će povećati logiku ali i intuiciju (ali koja u isto vreme zbog svog negativnog dela, može da zajedno sa Merkur donese i ogromna ogovaranja, teške tračeve & laži, koji ne samo što donose poniženje i sramotu, već donose mentalnu bol i patnju, a isto tako može da utiče na lošu reakciju vezanu za neku hranu & piće & lek jer se ona vezuje i za trovanja)

Na sve ovo, od podne Venera će imati aktivni :60: sa Saturn i :90: sa Uran pa tako će uz sva ova dešavanja, da se mešaju energije Venera :60: Saturn ~ želim da dobijem potvrdu nečije ljubavi, želim crno na belo, ne samo reči, želim vidljiva dela... do onoga Venera :90: Uran ~ ne želim da zavisim ni od koga, želim da sam(a) biram svoj Put, ne treba mi "druga polovina" da bi bio(la) srećan(a) i sl.

Radan, aktivan, dinamičan, ali i težak, naporan dan, vrlo emotivan dan... čak i pored činjenice da je Mesec u PH (što po nekom pravilu donosi vrlo dosadan i jednoličan period)

Od 21h Mesec prelazi u znak Škorpija i sklapa :90: sa Mars . Ovo može da nam donese nervozu i napetost i stav "ne pitaj, ne diraj, mani me"... Može doneti manju asocijalnost i želju da se malo sklonimo "iz gužve" i odmorimo u mraku i tišini, što i nije loša ideja, realno...

Jer ako ostanete budni, tik pred sam kraj dana (što bi rekli "u 5 do 12") Mesec stiže do ove Venera (pa tako i do fiksne zvezde Miaplacidus) i on tako dolazi u :60: sa Saturn i :90: sa Uran pa tako se povećava subjektivni i još emotivniji pristup životu, životnim vrednostima, potrebama (kako duše, tako i tela, pa tako i džepa)

Muzika za današnji dan ♪♫

🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Nena*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41351
 • Reputaciona snaga: 35558
 • Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!Nena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 17h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevni Horoskop ☆ • ○ «
« Odgovor #73 poslato: 11. Septembar 2018. 09:13:33 »
Utorak 11-09-2018
dan Mars
» Prvo skoči, pa reci Hop «

Noć nam počinje sa MesecVaga  koji je završio aspekt  :90:  sa Saturn i :150: sa Uran i ide ka :60: / :120: SMČ JMČ te nam tako menja dinamiku spavanja, kao i samih snova i već oko 2h tematika se menja i više nije toliko teška i naporna.

Moguće je da ćemo se buditi par puta još u toku noći, jer je sam Mars takodje oko 3h promenio znak i otišao u Vodolija , tako da će neki novi nemir da nam se zavuče pod kožu dok ne bude došlo vreme za ustajanje. Poruka snova se verovatno odnosi na neku vest koja će vrlo brzo stići do vas i promeniti vam neke planove (vezana ili za novac ili za zdravlje)

Sam MesecVaga  ceo dan sve do kasno u noć neće imati ni jedan Ptolomejev aspekt, tako da će tokom dana da preovladava energija i Sunce iz Devica  kojie sklapa i :120: sa Pluton iz Jarac i :60: sa Jupiter iz Škorpija i s druge strane energije Mars koji samo što je ušao u Vodolija i koji ima :120: sa Hiron iz Ovan

Nova snaga, nova želja za akcijom, promenom, te tako u isto vreme i nova nerviranja, novi izazovi za strpljenje i toleranciju prema ljudskoj gluposti… na sreću pa tu Mesec iz  Vaga uskače da pomogne i koliko toliko ublažava ove energije u nama i oko nas. Počinju da se ponavljaju neke priče od proletos, tj April & Maj nam se ponovo dešavaju što se tiče nekih ljudi i nekih situacija i nonstop ćemo se pitati jel smo to upali u Matrix ili nam nešto nije uredu sa pamćenjem.

Pod uticajem Sunce Devica :120: Pluton Jarac :retro::60: Jupiter Škorpija možemo da očekujemo da u toku dana dodojemo u kontakt ili sa vrlo neobičnim ljudima, koji imaju potpuno drugačiji pogled na svet od nas, i koje nam mogu pomoći da proširimo naše vidike i poimanje realnosti, ili pak osobama koje imaju izuzetno puno životnog iskustva i mogu na nekin način da nam pomognu da se bolje organizujemo sa poslom, pa tako poboljšamo i svoju zaradu.

Od 18h Mesec će sklopiti :150: sa Neptun iz Ribe pa će nam malo volja i motivacija biti pod uticajem emocija i osećanja, koja će biti jaka, ali dosta zbrkana, a u minut do ponoći Mesec se pridružuje Sunce i Jupiter i sklapa aspekt :90: sa Pluton i tako zaokružuje današnji dan jednim velikim energetskim praskom, koji će izbaciti iz nas puno nagomilane negativne energije i omogućiti nam da nekako utonemo u san…

Muzika za današnji dan ♪♫

🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)