Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 10637 puta)

tau, Ryūjin, kosmopolita, sladjana, bozicso, uvekpozitivna i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Jyōtiṣī ज्योतिषी*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40874
 • Reputaciona snaga: 35355
 • Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #335 poslato: 29. April 2019. 18:41:01 »
Marsov dan, Utorak, 30-04-2019


Poslednji dan Aprila (ko bi rekao da je već jedan kvartal 2019 na izmaku...) nam počinje sa Mesečkom u Ribama kome će danas na put da stane prvo Neptun, sa aspektom konjukcije, pa ondak Mars, sa aspektom kvadrata, pa posle toga predveče Saturn & Južni & Severni Mesečev Čvor sa sekstil & trigon aspektom, i na kraju dana retrogradni Jupiter, sa aspektom kvadrata. Oscilacije dobrog i lošeg ovog marsovog dana će nas na momente pošteno izbaciti "iz šina"...

Snevanje će nam ići relativno dobro, bogati, živi, ali i po malo čudni snovi. Mesečak u 2. dekadi Riba (pod uticajem Jupitera) pošteno će nam oslikati noćas snove. Svašta ćemo sanjati, možda ćemo putovati negde, neka silna voda oko nas, emocije su jake, osciliraju, od sreće, preko straha, do tuge. Nemirni snovi koji će nas možda povremeno i buditi, ali ćemo i dalje nastaviti da ih sanjamo kad (opet po malo na silu) utonemo u san. Sve će nam delovati nestvarno, možda čak i kao da smo u nekom filmu, ili ćemo možda da sanjamo nekog poznatog. Trebalo bi da obratimo pažnju na simboliku, jer nas ovi snovi opoimnju da nam se sprema neka "bura na moru" uskoro (posebno vezanom za posao ili pak jednog od ukućanina)

Jutro nam počinje sa Mesečkom kod fiksne zvezde Achernar (poznatom kao "Izvor reke") Jupiterove prirode, donosi uspeh u javnim poslovima, beneficije, nagrade, bonuse, ali se takođe vezuje i za neke verske običaje (uz Mesečak to bi bili i neki stari, prastari, narodni običaji i verovanja, pa tako može da donese i pojačanu intuiciju, ali i sujeverije) Naravno, sa ovakvom kombinacijom, prepodne će nam biti ispunjeno razgovorima sa drugima, pomaganjem & savetovanjem, traženjem & pružanjem usluga, ali će sve nekako htelo-ne htelo da bude jako obojeno emocijama i subjektivnim doživljajem (pa bi trebalo da povedemo računa da ne pogrešimo u nekoj proceni & odluci zbog toga)  posebno u periodu kada Mesečak sklopi konjukciju sa Neptunom, jer ovaj aspekt iako budi maksimalnu maštu & kreativnost, u isto vreme donosi peosetljivost i ranjivost (čak vrlo često bezosnova uvređenost & povređenost)

Posle podne, naš Mesečak naleće i na Marsa i posredno na Merkura, jer kvadrat koji bude imao sa Marsom će ga povezati sa Merkurom koji će pak imati u tom trenutku sekstil sa Marsom. Naravno da će nam se tako popodne pretvoriti u "košnicu" i reči & informacije će leteti tamo-amo, a po malo će sve to da bude nekako  konfuzno & nategnuto & na silu & u inat... Mesec u kvadratu sa Marsom vam je kao upalni proces nezalečene rane & ožiljka. Dosadan ko **** (znate na šta mislim) Inicijalna kapisla za rasprave i "traženje dlake u jajetu". Mesečak iz Riba pliva i ne obraća pažnju previše na detalje, a Mars iz Blizanaca pak je sav u detaljima i analiziranjima, te eto belaja za nastupajuće nesporazume i rasprave.

Tako će nam popodne proći u raspravama, teranju inata, pregovorima & razgovorima & cenjkanju, preračunavanjima da li je to dobro ili nije, pa 100 godina da se donese odluka, jer ni jedna strana neće da popusti, a kamoli da dođe makar do "zlatne sredine". Dinamični Mars ne ume (niti želi) da shvati laganicu Meseca u Ribama, a podpomognut Merkurom iz Ovna, naravano da će mnoge odluke & komentari da budu kao "nož u leđa" mnogima danas, pa zato opet, obratite pažnju na ponašanje & reagovanje na neki komentar & situaciju... da ne bude skuplja dara nego mera posle...

Predveče blago zatišije (al bukvalno pred buru) kada Mesečak bude sklopio benefične aspekte sa Saturnom & Južnim i Severnim Mesečevim Čvorom , jer Saturn ipak koliko toliko drži ovog Mesečka na zemlji (ili ga makar pridržava kao sidro za obalu) da pronađe svoj unutrašnji mir, da obnovi svoju koncentraciju i da disciplinuje sebe u odnosu na svakodnevne (poslovne) obaveze. Mesečevi Čvorovi će dodatno malo da unesu "mistiku" u celu priču, pa nam veče može proteći u dežavu situacijama zahvaljujući njima. Aspekt Meseca i Saturna je aspekt odmerenosti u ponašanju, kao i u odgovarajućem ispoljavanju emocija i osećanja... ali to sve neće trajati dugo...

Pred kraj dana kreću energije Meseca u kvadratu sa retrogradnim Jupiterom... Ako nam Mesec kvadrat Mars nije doneo situacije u kojima se od jedne buve napravio slon, sada će u toku ovog aspekta sa Jupiterom da se stvore ne jedan, već dva slona... Mesec kvadrat Jupiter je aspekt apsolutnog preterivanja (u čemu god vam padne napamet) Preuveličavanje bilo koje situacije, razočarenje usled prevelikih očekivanja (posebno u isčekivanju da sagovornik odreaguje onako kako smo mi to zamislili)

Ovo je aspekt Baje Patka, nikad mu nije dosta, ničega... uvek želi još, više, puno, mnogo... naravno, najjednostavnija manifestacija ovog aspekta u svakodnevnom životu će biti u preterivanju u "iću i piću", što naravno maksimalno može štetno da utiče na zdravlje, a pošto je sad ovaj Mesečak u 3. dekadi Riba (pod uticajem Marsa) a ovaj Jupiter u 3. dekadi Strelca (pod uticajem Saturna) posledice današnje nebrige o zdravlju (kako fizičkom, tako mentalnom) mogu da potraju mnogo duže od željenog... Ovaj aspekt može da poremeti i harmoničan odnos sa ukućanima, partnerom, prijateljima. Svi će biti "na kraj srca", svi će nešto da čekaju & očekuju od onog drugog, a kada se to ne desi što su oni isplanirali, počinju rasprave i kritike na račun načina života, ponašanja, finansija...
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Jyōtiṣī ज्योतिषी*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40874
 • Reputaciona snaga: 35355
 • Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #334 poslato: 28. April 2019. 21:22:42 »
Mesečev dan, Ponedeljak, 29-04-2019


Ovaj Mesečev dan nam počinje laganim, ali pomalo konfuznim energijama Meseca u Ribama. Već u toku noći će imati sekstil sa Uranom iz Bika. Tek predveče imaće sekstil i sa Suncem iz Bika. I to bi bilo to što se njega tiče za danas. Energije retrogradnog Jupitera i Plutona naravno uz dodatak "samo što nije krenuo retro" Saturna (koji ima i pride onu konjukciju sa Južnim Mesečevim ČvoroM) će dodatno da nam "začine" ovaj predposlednji dan Aprila.

Naravno da će nam snovi biti neobični, zanimljivi, tematika će biti vezana za neku potisnutu podsvesnu priču koja nam se već dugo vremena vrzma u glavi, ali nikako da se nađe povoljan trenutak da se ona uklopi sa realnom situacijom i našom svakodnevnicom. Poruka sna će najverovatnije biti vezana za neke vesti vezane ili za finansije ili pak neku osobu od koje nam nešto puno zavisi (emotivno, poslovno...)

Uran je planeta neočekivanih preokreta, noviteta i po malo ekscentričnog i nepredvidivog ponašanja, čak i ako je u fiksnom znaku Bika. Te će zato uz ovaj prijateljski aspekt sa Mesecom iz Riba da nam donese želju da se na neobičan & kreativan, ali i praktičan (logičan) način izrazimo, kako sa novim idejama, tako i sa našim osećanjima. Može nam doneti susrete sa neobičnim excentricima, učenjacima, boemima, umetnicima. Naravno, treba obratiti pažnju i na pojačanu "slobodnu volju" tj tvrdoglavost i samovolju koja isto tako ide ruku-pod-ruku sa Mesecom i Uranom u aspektu...

Mesec sekstil Uran takođe može da nam pomogne da se mrdnemo sa "mrtve tačke" i da lakše pronađemo rešenje za neku prepreku koja nas je do sada sprečavala da ostvarimo željene ciljeve. Ali, ono što ovaj inače benefični aspekt može da donese je po malo luckaste i nekontrolisane emotivne odnose, pa ko ne voli baš iznenađenja, današnji odnosi će mu ići po malo na živce, a za one koji vole, apsolutno će uživati danas.

Od popodne pak, određena stabilizacija i mir, zahvaljujući Mesečevom sekstilu sa Suncem. Pošto su to dva Svetla, dolazi do sklada između razuma & Ega i emocija & želja. Generalno aspekt koji umiruje "buru i nevreme" u komunikaciji (posebno porodičnoj ili partnerskoj) i omogućava da se dođe do "zlatne sredine" u dogovorima & pregovorima, pa eto dobrog dana da se nešto (napokon) uobiliči i dobije svoj smisao. Sunce u Biku u sekstilu sa Mesecom iz Riba donosi povoljnosti zahvaljujući kreativnom zalaganju i strpljivom radu.

Naravno, i ovaj aspekt između Sunca i Meseca može da ima svoj "rep", jer ova kombinacija (posebno zbog Meseca u Ribama) može da pojača osetljivost na energije oko nas, kao i na podzemne vode, a i pojačana je subjektivnost (iluzije) pa je moguće da vidimo & čujemo & doživimo nešto što malko odskače od onoga što se zaista desilo...

Te tako, posle nekog dužeg vremena, veče ćemo provesti u skoro pa idealnom miru & tišini, uživajući uz neku muziku, knjigu, film, opuštajuću mirišljavu kupku & čašu vina...
Naslovna fotografija :
Instagram :
https://www.instagram.com/statravel/
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Jyōtiṣī ज्योतिषी*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40874
 • Reputaciona snaga: 35355
 • Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #333 poslato: 27. April 2019. 22:10:16 »
Dan :sun: 28-04-2019 Nedelja
UskrsOva Nedelja nam počinje sa Mesecom u Vodoliji koji sklapa lep dinamični trigon sa Marsom iz Blizanaca, oko podneva sklopiće lep sekstil sa retrogradnim Jupiterom iz Strelca i posle će krenuti u Prazan Hod. Tik pred kraj dana, prelazi u znak Riba. I to je to. Sve ostale tranzitne planete će odmarati danas.

[quote"Kao što rekoh juče :"]Predveče Mesec će imati i aspekt sa Marsom, pa ćemo malo da živnemo. Ova energija budi u nama želju da učinimo nešto lepo, koristno, dobro. Da budemo nekome podrška, savetnik, da ga razumemo u njegovoj patnji i bolu (jer smo najverovatnije prošli istu tu priču, ili sličnu) Naravno pošto je i dalje na snazi recepcija tog Marsa sa Merkurom (po znaku) i Mesec ih i povezuje dodatno, veče će nam proći u razgovorima i savetovanjima sa dragim nam osobama.

Ali isto tako, ova energija Meseca i Marsa ume malo i da podigne nivo samopouzdanja i hrabrosti na vrlo nezgodnu oktavu osećanja superiornosti, čak iako je u pitanju benefični aspekt trigona (tipa ~ eto ja znam odgovor na to pitanje, oni ne, ja sam pametniji od njih i sl) jer je ovo aspekt impulsivnog i dosta subjektivnog reagovanja na situacije i ljude iz naše okoline, a to posebno važi za žene naravno (zbog Meseca) pa će tako malo da provejava jedna „nije još uvek aktivirana petarda“ u razgovorima, te se zato pripazite da ne kažete nešto „na brzinu“ pa da na duže vreme povredite nekoga (ili sebe)[/quote]

Pa tako bi malo trebalo i da pripazimo i danas, da nas energije ne ponesu, pa da malo i preteramo... Popodne i predveče Mesec će imati i lep lagani aspekt sekstila sa retro Jupiterom i ove energije će u potpunosti da se uklope sa današnjim danom. Ovo je aspek sreće, mira, veselja, ali onog lepog, bez preterivanja.

Ovaj tranzit može da nas podstakne da na najbolji mogući način izrazimo svoja osećanja (posebno u porodičnim i  ljubavnim odnosima) i da na taj način bolje pokažemo svoju naklonost prema nekome. Takođe, donosi lep sklad sa porodicom, prijateljima, pa i komšijama. Isto tako, daje nam priliku da stupimo u kontakt sa ljudima iz inostranstva. Sve potaman na današnji dan.

Isto, aspekt koji na lep, prirodan način nas povezuje sa Višim Kosmičkim Silama, i koji nam pomaže da vratimo svoj unutrašnji mir i osetimo istinsku zahvalnost što smo se danas probudili, što smo i mi i naši dragi zdravi, što imamo krov nad glavom i što imamo hranu na stolu.

Pred sam kraj dana, Mesec prelazi u znak Riba. Zna se da je ovaj 12 znak Zodijaka povezan sa Hrišćanstvom. Uz energije Meseca & Jupitera, ovaj Mesečak će tako u potpunosti da nam otvori vrata ka Nebu, i da nam pomogne da posle Molitve pred spavanje lagano utonemo u blaženi san.


🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Jyōtiṣī ज्योतिषी*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40874
 • Reputaciona snaga: 35355
 • Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #332 poslato: 27. April 2019. 11:58:34 »
Saturnov dan, 27-04-19

Velika Subota


Subota nam počinje Mesečevim kvadratom sa Suncem i sekstilu sa Venerom iz Ovna, a popodne imače isti aspekt i sa Merkurom. Takođe, energije kvadrata izmedu Marsa i Neptuna će biti na snazi sve do večernjih sati, koji će se i dalje snažno osećati jer će Mars biti u društvu fiksne zvezde Rigel. Pred sam kraj dana Mesec iz Vodolije će imati aspekt trigona sa Marsom, pa će tako još malo da pogura ovu njegovu naelektrisanu energiju koju je dobio od Neptuna iz Riba. Naravno, retrogradni Jupiter i Pluton, kao i stacionarni Saturn ni malo neće olakšati današnji dan da prode brzo…

Današnji dan će teći vrlo sporo. Noć će polako da se klacka i da nam donese zanimljive i bogate snove, neće baš biti i prijatni, ali u sebi imaju vrlo važnu poruku od Viših Kosmičkih Sila. Najverovatnije će poruka biti vezana za dom & porodicu i neku situaciju koja nikako da se razreši.

Dan nam počinje uobičajeno, obavljanje svakodnevnih obaveza, ali sa malenim kišnim oblakom nad glavom. Misli će nam biti pozitivne, ali nemirne, vrlo lako ćemo od praktičnog i racionalnog da skliznemo u neko sanjarenje, sećanje… nedostajanje… u jednom trenutku kuvaćemo ručak i dok trepnemo ćemo zateći sebe listajući porodični album…

Energije Meseca iz Vodolije u sekstilu i sa Venerom i sa Merkurom iz Ovna učiniće ovaj dan generalno lepim. Biće puno razgovora, druženja. Mnogi će imati puno zanimljivih vesti za nas (neke lepe, neke ne baš) Ove energije su realno lagane, lepe, ali je ipak ovaj Mesečak pod vladavinom i ovog stacionarnog Saturna, koji je još i u znaku svog sedišta, pa još i njegov dan, te tako sve to lepo i lagano nekako će danas da nosi sa sobom i jedan prizvuk „D mola“…

Predveče Mesec će imati i aspekt sa Marsom, pa ćemo malo da živnemo. Ova energija budi u nama želju da učinimo nešto lepo, koristno, dobro. Da budemo nekome podrška, savetnik, da ga razumemo u njegovoj patnji i bolu (jer smo najverovatnije prošli istu tu priču, ili sličnu) Naravno pošto je i dalje na snazi recepcija tog Marsa sa Merkurom (po znaku) i Mesec ih i povezuje dodatno, veče će nam proći u razgovorima i savetovanjima sa dragim nam osobama.

Ali isto tako, ova energija Meseca i Marsa ume malo i da podigne nivo samopouzdanja i hrabrosti na vrlo nezgodnu oktavu osećanja superiornosti, čak iako je u pitanju benefični aspekt trigona (tipa ~ eto ja znam odgovor na to pitanje, oni ne, ja sam pametniji od njih i sl) jer je ovo aspekt impulsivnog i dosta subjektivnog reagovanja na situacije i ljude iz naše okoline, a to posebno važi za žene naravno (zbog Meseca) pa će tako malo da provejava jedna „nije još uvek aktivirana petarda“ u razgovorima, te se zato pripazite da ne kažete nešto „na brzinu“ pa da na duže vreme povredite nekoga (ili sebe)
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Jyōtiṣī ज्योतिषी*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40874
 • Reputaciona snaga: 35355
 • Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #331 poslato: 25. April 2019. 20:01:06 »
Venerin dan, 26-04-2019
Veliki PetakOvaj Venerin dan nam počinje sa Mesecom u Jarcu u Praznom Hodu. Posle 9h prelazi u znak Vodolije i prvo će naleteti na kvadrat sa Uranom iz Bika, pa će ondak da vida rane preko sekstila sa Hironom iz Ovna, i na kraju mu sledi kvadrat sa Suncem iz Bika (još malo pa Mlad Mesec) tamo pred sam kraj dana.

Dodatno, na snazi će biti i energije i Marsa iz Blizanaca koji sklapa napeti kvadrat sa Neptunom iz Riba, pa ondak uskomešane energije retrogradnog Plutona i stacionarnog Saturna (Pluton je od 24-04 krenuo sa 24° Jarca u retrogradni hod, i biće takav sve do početka Oktobra, kada će sa 21° Jarca da krene direktnim hodom, dok Saturn kreće 30-04 sa 21° Jarca retrogradno i biće takav sve do 18-09 kada će sa 14° Jarca da krene u direktan hod)

Tako će nam noć početi sa napetim energijama Meseca u Praznom Hodu u znaku Jarca. Snovi će da budu žestoki, teški, kontradiktorni u svojoj beskrajnoj simbolici. Moguće je i da nećemo moći da spavamo, pa će nam noć proteći u raznoraznim razmišljanjima i nerviranju oko nesanice (ili pak zbog tih teških snova, koji sprečavaju naš umorni mozak ponovo da nam dozvoli da zaspimo)

Prepodne će da bude dinamika, al ne baš pozitivna. Energije Meseca u kvadratu sa Uranom donose vrlo uznemirene misli i nemogućnost koncentracije i disciplinovane posvećenosti svakodnevnim obavezama. Usled takve nervne napetosti, komunikacija sa okolinom može biti vrlo naporna, neprijatna, ispunjena nesporazumima i konfliktima (jer ne treba zaboraviti da je danas na snazi i Mars u kvadratu sa Neptunom)

Tako će ova kombinacija da nam u toku dana donese pregršt situacija u kojima će nam "fitilj strpljenja" biti sve kraći i kraći, a i samo raspoloženje i motivacija sve manji i manji. Mogu se pojaviti problemi u domu, neki kvar, neki nesporazum, ili pak konflikt na radnom mestu (posebno sa nadređenima ili poslodavcem) Isto tako, zbog uskomešanih energija, telo polako "puca" te je moguće i da nekima neće biti dobro (problemi sa pritiskom, vidom, nesvestice, pojačana kiselina u želucu, problemi sa crevcima ili pak cirkulacijom)

Posebno težak deo dana i krizni trenutak će biti oko 14h... a potencijalni zenit erupcije vulkana nam dolazi pred sam kraj dana. U međuvremenu, popodne oko 16h Mesec će imati sekstil sa Hironom, pa će nam tako taj period sve do kasno uveče biti ispunjen energijama saosećanja, druženja, razumevanja, Drage Savete, jer ovaj aspekt donosi spontanu želju da se razume & pomogne nekome ko je u nevolji. Takođe, u ovom periodu mogu nam stići neke vesti vezane za nečiji oporavak, pomirenje ili pronalaženje posla.

Pred sam kraj dana, na snagu stupa kvadrat između Sunca iz Bika i Meseca u Vodoliji, koji tako prave uvertiru kao poslednja četvrt, za nastupajući Mlad Mesec u Biku (05-05 na 15° Bika, tj 14°10') Energije Sunca u kvadratu sa Mesecom nisu ni malo lagane, jer donose konflikt između Yina i Yanga, tj kao poslednja četvrt ove energije su poslednja "inicijalna kapisla" da uradimo nešto u svom životu, da popravimo, ispravimo, nadogradimo, izbacimo, otkačimo, prekinemo... kako bi rasterećeni dočekali nov početak, tj Mlad Mesec. Te će nam tako sam kraj ovog Velikog Petka biti pravi ne samo fizički, već i duhovni i emotivni izazov.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Jyōtiṣī ज्योतिषी*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40874
 • Reputaciona snaga: 35355
 • Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #330 poslato: 25. April 2019. 09:23:31 »
Jupiterov dan, 25-04-2019, Četvrtak


Ovaj Jupiterov dan nam kreće sa energijama Meseca u Jarcu koji je završio napeti aspekt kvadrata sa Merkurom iz Ovna i ide ka laganom aspektu sekstila sa Neptunom iz Riba, da bi posle u toku dana sklopio konjukciju sa Saturnom & Južnim Mesečevim Čvorom i malo kasnije sa Plutonom. Posle toga ulazi u prazan hod. U toku večeri počinje da se oseća nastupajući napeti aspekt kvadrata između Marsa u Blizancima i Neptuna u Ribama.

Generalno, malo teži Četvrtak je pred nama. Sama energija Meseca u Jarcu nije baš lagana, pa će tako noć uz ovaj njegov sekstil sa Neptunom iz Riba samo da nam donese konfuzne i po malo čudne snove, koji će se možda odnositi na neku osobu ili situaciju koja nam zadaje muke ili izaziva osećanje tuge & straha. Simbolika će biti lična i moraćete sami da istumačite poruku Viših Kosmičkih Sila ovog puta.

U toku dana i dalje će se malo osećati ovaj aspekt, pa nam on može pomoći da naše kreativne ideje sprovedemo u delo. Ovo je dobar aspekt ako želite da se na skroman, ali upečatljiv i kreativan način prikažete u najboljem svetlu (posebno na radnom mestu) Pojačava želju za slušanjem muzike, osamu, plivanjem u nekom "našem svetu" i razmišljanjima o nekim "davnim vremenima".

U toku dana isto Mesec će imati konjukciju i sa Saturnom i sa Južnim Mesečevim Čvorom i sa Plutonom. Ovo naravno ni malo neće biti lagana energija, jer ne samo što su u pitanju malefične ("bata zloća") planete, već će u toj konjukciji da dominira Saturn, jer je on tu u svom sedištu.

Mesec u konjukciji sa Južnim Mesečevim Čvorom i Saturnom donosi opterećenje svakodnevnim obavezama, pucanje pod pritiskom nezavršenih poslova, nerviranje oko problema sa finansijama & poslom. Ovo je aspekt i koji može da pojača neraspoloženje (pa čak i depresiju) i da vidno oslabi imunitet. On traži da se telo & um odmaraju, kako bi se "napunile baterije" i krenulo dalje da se "radi i preživi".

Dalja konjukcija Meseca sa Plutonom će još više pojačati pritisak i napetost, pojaviće se misli tipa "zašto ne mogu da promenim neke stvari u mom životu", pa će nam se i Duša i um dodatno iscrpeti i umori... od svega i svakoga... Ovo su duboke, ozbiljne misli i osećanja, jer ovaj aspekt pojačava uticaj naše podsvesti, a takođe može da nam donese i neke loše vesti ili da nas uvuče u neku situaciju gde će se najednom otkriti neka tajna, pa će mnogi od nas danas da se nađu u "nebranom grožđu"...

Na sve ovo, predveče počinju da se osećaju teške energije ovog kvadrata između Marsa u Blizancima i Neptuna u Ribama. Ovo je aspekt mentalnog, ali i fizičkog nemira i konfuzije. Oscilacija raspoloženja, volje, snage, skače i pada kao na klackalici koju je uhvatio zemljotres. Apekt koji dovodi u sumnju i preispitivanje životnih ciljeva, znanja, strahovima od neuspeha, kao i aspekt koji često (posebno ako je loše postavljen u odnosu na natalne planete) može da donese "dizanje ruku od svega".

Sam kraj dana će nam tako uz ovaj prazan hod Meseca biti vrlo naporan. Ogromna želja za samoćom, izolacijom, patnjom, pa i suzama. Želja da se kontroliše sve to i da se ne dozvoli da se "vide slabe tačke" će pasti u vodu i mnogo toga bi moglo da krene naopako, posebno u porodičnim i emotivnim odnosima, gde je moguće da će doći do prebacivanja i zameranja (pa tako i žestoke svađe) oko mnogo toga...
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Jyōtiṣī ज्योतिषी*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40874
 • Reputaciona snaga: 35355
 • Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #329 poslato: 23. April 2019. 23:32:06 »
Merkurov dan, 24-04-2019, Sreda


Zanimljiv će biti ovaj Merkurov dan. Počinje nam sa novim energijama Meseca u Jarcu, koji će do jutra da sklopi lep trigon sa Uranom iz Bika, pa odmah zatim i trigon sa Suncem, pa napeti kvadrat sa Hironom iz Ovna, da bi posle u toku dana sklopio kvadrat sa Venerom iz Ovna, i na kraju dana "zabiberio" načisto kvadratom sa Merkurom iz Ovna. Na sve to, i dalje ima uticaja Sunce konjukcija Uran iz Bika, a dodatni "začin" za današnji paprikaš će biti Saturnova konjukcija sa Južnim Mesečevim Čvorom (taman da najavi njegov još malo stacionarni, ka retrogradnom, hod)

Naravno da će nam noć i snevanje biti dinamično, zahvaljujući Mesecu koji ima trigon i sa Uranom i sa Suncem, snovi će biti neobični, ali će imati vrlo jednostavnu i praktičnu poruku, koju ćemo moći lako da "dešifrujemo". Pošto trigon između Meseca i Urana nagoveštava javljanje jače želje za nekim vidom samodokazivanja, u cilju ostavljanja snažnijeg utiska na druge, snovi će nam upravo govoriti o tome ~ obratite pažnju na svoje ponašanje, posebno kada su finansije ili radno mesto u pitanju.

Od ranog jutra Mesec iz Jarca sklapa kvadrat sa Hironom iz Ovna. Ovo je aspekt "na 3 ćoške" jer nas sprečava da ispoljimo svoje prave emocije i osećanja, budi u nama osećanje krivice, sramote, jer se "tako i tako" osećamo. Takođe, donosi osećanje neshvaćenosti i napuštenosti, pa je moguće da ćemo (uglavnom nepotrebno, bez razloga) da krivimo druge ljude u našem životu što se mi trenutno osećamo ko puknuti balon bačen pored kante za đubre.

Posle toga tokom celog dana provejavaće energije Meseca iz Jarca u kvadratu sa Venerom iz Ovna. Teška priča, jer ovaj aspekt ukazuje na određena ograničenja i frustracije usled želje za ostvarenjem želja i ciljeva, posebno u porodičnom okruženju i emotivnom odnosu. Situacija će biti danas takva da jednostavno nećemo moći da uskladimo želje sa realnim činjenicama i bićemo posebno neraspoloženi zbog toga (pa je moguće ili ekstrem br. 1 ~ da izgubimo volju i apetit, ili pak ekstrem br. 2 ~ da se zaglavimo u frižideru)

Naravno, i ova konjukcija između Saturna i Južnog Mesečevog Čvora (posebno ako vam ona "kači" neku važnu tačku u natalu ~ Sunce, Mesec, tačku Duha, Fortunu, Asc ili Mc) može da donese probleme danas ~ i to ne baš samo danas, tj od danas pa nadalje, jer će ova konjukcija trajati neko duže vreme. Ovo je aspekt koji budi strahove, sumnje, brige, napade panike (na žalost) i donosi probleme prvenstveno u domu, sa porodicom ili bliskom osobom.

Ova konjukcija je čista Karma, buđenje situacija iz prošlih života, tj pokretanje nekih davnih prošloživotnih priča u ovom životu. Dežavu na neki način, ali ne sa pozitivnim osećanjem. Obe planete su "koferi" koje mi nosimo sa sobom iz jednog u drugi život, pa će tako naredni period biti baš pod teretom nekih davnih osećanja, ideja, planova, za koje možda nismo ni znali da postoje.

Sam kraj ove Srede nam se može završiti dosta neslavno, jer će Mesec iz Jarca da sklopi kvadrat sa Merkurom iz Ovna. Ovo je aspekt koji u najbezazlenijem slučaju donosi loše šale, glupe viceve i smešne lapsuse, a isto tako je "odgovoran" za sve one sitne, nenamerne, laži kojima pokušavamo da zaštitimo nama nekog dragog. Ali, isto tako, donosi probleme u komunikaciji, jer se brkaju razum i osećanja. Donosi i rasejanost, pa je moguće da izgubimo & zaturimo nešto važno, pa da posle pola noći provedemo u potrazi za tim. Isto, donosi sklonost ogovaranju & tračevima (ili kao aktivni učesnici ili pak kao predmet tih besmislenih razgovora)

Pa zato... bolje ranije otići na spavanje, nego gubiti vreme u razgovorima koji ne vode nikuda, ili pak u traženju izgubljene stvari po kući...
Naslovna fotografija : Instagram https://www.instagram.com/shavnore/
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Jyōtiṣī ज्योतिषी*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40874
 • Reputaciona snaga: 35355
 • Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #328 poslato: 22. April 2019. 21:26:11 »
Marsov dan, 23-04-2019, Utorak


Dan nam počinje sa ovom konjukcijom između Sunca i Urana u Biku i Meseca iz Strelca koji sklapa kvadrat sa Neptunom iz Riba. Pluton je stacionaran, uskoro i on se pridružuje Jupiteru u retrogradnom hodu (a još malo pa će i Saturn da im se pridruži) Oko podne Mesec sklapa konjukciju sa retrogradnim Jupiterom i posle toga odlazi u Prazan Hod. Pred sam kraj dana, prelazi u znak svog izgona, znak Jarca. Dodatno, u toku dana Venera će imati i konjukciju sa Hironom u Ovnu.

Ovaj dan će nam proteći u "klackalica raspoloženju"

Prvo će nas u toku noći uspavljivati (ili pak buditi) energije Meseca u kvadratu sa Neptunom. Doneće nam teške konfuzne snove, podsvest će dominirati u simbolici, a moguće je da će mnoge strepnje i strahovi da nam se uvuku u snove. Preemotivni snovi, u kojima ćemo možda i da plačemo, tugujemo za nekim ili nečim izgubljenim. Plivanje u emotivnim razočarenjima iz prošlosti kroz snove, na kraju će nas probuditi i nećemo baš da se dobro osećamo (možda čak će nas boleti glava ili ćemo imati problema sa pritiskom)

E onda, dolazi nam Mesec u konjukciji sa Jupiterom, koji donosi pojačanu želju za opuštenim i spontanim ponašanjem i otvorenim & iskrenim razgovorom, pa i odmorom na neki način. Može takođe da pojača subjektivnost i da učini naše emocije osetljivijim nego obično (jer Jupiter uvećava, pa ovako retrogradan on ovaj Mesec korak po korak samo širi i uvećava... dok ovaj ne pukne pod pritiskom... ko balon od sapunice... jer ovo je i aspekt precenjivanja sopstvenog znanja i snage isto...)

Naravno, ova konjukcija će staviti veliki akcenat na nekom ponovljenom dešavanju u domu, a vezano za neko putovanje, ili posetu & goste (pa i daljnje rođake) iz inostranstva. Takođe, ovo je aspekt koji nas može dovesti u kontakt sa učenjacima, osobama na visokim pozicijama u društvu, zakonodavcima, putnicima, imućnim, ili pak produhovljenim ljudima. Zbog retrogradnosti, možda će samo da se kroz sećanje prisetimo neke takve osobe ili da počnemo da razmišljamo da obnovimo kontakt sa njom. Ali, moguće je da će sve ostati na nivou razmišljanja zbog PH Meseca...

Ali, pak, danas će Venera imati ovu konjukciju sa Hironom, a s druge strane Sunce konjukciju sa Uranom, pa će to dosta da ruši pozitivni balans i mogućnost održavanja ove pozitivne energije koju nam daju Mesec i Jupiter.

Venera u konjukciji sa Hironom, pa još u vatrenom Ovnu itekako može da "udari" na emocije & osećanja, jer je Hiron ipak "večita rana", a Venera pak u znaku svog izgona, van svog uobičajenog staništa. Hiron u Ovnu brzo pronalazi "izvor žarišta" Venerinog bola, ali i jedan i drugi su tvrdoglavi i ne žele da traže pomoć. Pa tako će i danas mnogi od nas da pate i da sami pokušaju da reše neku svoju "ranu" (ako je ova konjukcija dobro aspektovana sa vašim natalnim planetama, uspećete i da zalečite tu "ranu") Danas će zbog ovo dvoje da na "tapetu" kod mnogih od nas "isplivaju" sve one bivše & sadašnje (a možda i buduće) teške ljubavne priče, i biće pokušaja da se na neki način opravda ta težina i žrtva u tom odnosu.

Dodatno danas na snazi i Sunce konjukcija u Biku. Ovaj aspekt budi nekonvencionalnost i ekscentričnost u nama. Želimo nešto da promenimo, ali postoji strah od te promene. Velika unutrašnja borba Ega koji želi da sve ostane "po starom" (poznatom) i Duha koji želi nešto novo, izazov, promenu. Pa će tako i ponašanje mnogih od nas da bude nepredvidljivo, a možemo i da upadnemo u neočekivane i pozitivne i negativne situacije. Aspekt pojačava nervozu i nestrpljenje, ali znak Bika će uporno pokušavati da drži "sve konce u rukama", ali pošto to neće biti baš tako lako i moguće (prvenstveno zbog Venere i Hirona ~ Venera ipak vlada ovim Bikom) trebalo bi da obratimo pažnju od brzopletih i pre-emotivnih reakcija, kako sebe (a i druge) ne bi doveli danas u nezavidan položaj tj problem(e)

U minut do ponoći Mesec prelazi u znak Jarca. Njemu ne prija ovaj znak, jer ga on sputava i sprečava da radi ono što najbolje zna ~ da oseća, da voli, da brine o drugome... i tera ga da radi baš sve suprotno (izgon, jel...) Te tako sam kraj ovog Marsovog dana će nam doneti zahlađenje u Duši, a možda se čak i vreme promeni i zaista vidno padne temperatura. Tako "ohlađeni" kako spolja, tako i iznutra, krećemo polako u pokušaj da utonemo u željeni san...


Naslovna fotografija : Casa Batlló - Barcelona ; Courtesy of @oscargimenezpedro 
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže Jyōtiṣī ज्योतिषी*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 40874
 • Reputaciona snaga: 35355
 • Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!Jyōtiṣī ज्योतिषी is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 🔮 Skype : Shmishonja 🔮
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #327 poslato: 22. April 2019. 09:44:50 »
     A tek je počela :drama:
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva SlikaAmar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Na mreži likica*

 • Prijatelj Foruma
 • *Drugar iz komšiluka *
 • *****
 • Poruke: 652
 • Reputaciona snaga: 344
 • likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #326 poslato: 21. April 2019. 22:51:28 »
 :aaaaa: o.O :dim2: :drama: nikad kraja heeh <3