Autor Tema: » ○ ♥ ☆ Dnevna Ezoterija ☆ ♥ ○ «  (Pročitano 28691 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #611 poslato: 13. Jul 2020. 00:46:05 »
»Balans u nama, balans i oko nas«
 Sunce :180: Jupiter :retro:14. Jula u toku prepodneva imamo napeti aspekt opozicije između Sunca iz Raka i retrogradnog Jupitera iz Jarca. Poslednji put ovo dvoje su se družili preko ovog aspekta klackalice na osi Rak & Jarac početkom Jula 2008 i tada je takođe Jupiter bio retrogradan.

Ovo je aspekt preterivanja, jer Sunce preko opozicije toliko ispomera ovog Jupitera, koji inače je vladar ekspanzije, da on jednostavno ko vulkan krene da izbacuje energije koje nas guraju da sve vidimo veće i drugačije od onoga što je zaista, sve ne prenaglašeno, sve je ekstremno (ko bi rekao za ove dve planete, jel…) sve je okrenuto onim delovima života koji nas čine srećnim i potrazi za što bržim putem da ostvarimo neki svoj cilj kako bi opet, ponovo, još više, bili srećni… ovo vam je kao kada se dete prejede slatkiša pa postane hiperaktivno, pa ne možemo da ga pohatamo po kući koliko energije i snage dobije najednom…

Pošto je opozicija „kuma donela, kuma odnela“ aspekt, tj aspekt koji stalno oscilira od dobrog ka lošem, te nam pruži priliku, pa nam je u deliću sekunde oduzme, tako će i sada ovih par dana sve što je vezano za nešto vredno u našem životu (ponajviše naravno finansije i [ne]pokretna imovina, ali i zdravlje) će oscilirati od dobrog ka lošem, od neočekivanog dobitka, do neplaniranog troška.

Naravno, olakšavajuća okolnost je što su dispozitori ove opozicije ~ Mesec i Saturn ~ u zemljanim znacima ~ Mesec u Biku, a Saturn u Jarcu ~ pa tako ova opozicija i neće da nam donese toliko velike oscilacije i ekstreme u svakodnevnici. Sunce i Jupiter tako mogu da nam donesu mogućnost da uspemo da ostvarimo neke želje i planove, da nas isprati par dana dobra sreća, da nam se desi nešto zaista prijatno i neočekivano lepo, ali ako se opustimo i ne nastavimo da sa zasukanim rukavima i zagrejanom stolicom dalje disciplinovano radimo na ostvarenju drugih ciljeva, već sednemo i uživamo u lovorikama sreće, možemo zasigurno da očekujemo vrlo brzo gubitak, troškove pa čak i razočarenje i sramotu.

Ovo je aspekt koji nas uči umerenosti, tj baš ova opozicija između Sunca (Ego) i Jupitera (vrednosti) nam daje priliku da kao Karate Kid pronađemo harmoniju u sebi i balans u svom životu posle brojnih bolnih razočarenja, padova i neuspeha.

Ako iskoristimo samu energiju egzaltiranog Meseca u Biku (i to još pored Urana) i disciplinovanu energiju Saturna iz Jarca, koji je i retrogradan, pa je tu i strpljenje i odmerenost, eto nam odlične prilike da ovu klackalicu pretvorimo u odlično dizajniranu praćku koja će nas lansirati na put uspeha i sreće

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/07/13/balans-u-nama-balans-i-oko-nas/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #610 poslato: 11. Jul 2020. 20:23:49 »
Retrogradni Hiron u Ovnu
od 11/07/20 do 15/12/20Istog dana 11-07 kada tranzitni Merkur iz Raka bude stacionaran, kako bi 12-07 krenuo direktnim hodom, i tranzitni Hiron iz Ovna će biti stacionaran, ali on kreće retrogradno i tako će biti sve do 15-12 ove godine, kada će ponovo da krene direktnim hodom (odmah posle Totalnog Pomračenja koje će biti 14-12)

U ovom periodu od 5 meseci, Hiron će nam pomoći da se rasteretimo starog bola, da razotkrijemo izvore otrova koji čuči u nama i koji nas sprečava da zacelimo neke rane.

Hiron , koji je bio kentaur, i koji je bio mudrac i iscelitelj, i koji je lečio sve grčke heroje u mitologiji, samo sebe nije mogao da izeči od rane koju je zadobio od otrovne strele ~ pa tako Hiron u svojoj simbolici nosi sa sobom tu „večitu ranu“ ~ tj našu mogućnost da pomognemo drugima mnogo bolje nego sami sebi (posebno ako sam Hiron je istaknut u natalnom čartu)

Retrogradnost se dešava u znaku Ovna i odmah pored ovog Hirona se nalazi i tranzitni Mars, pa vidimo da će simbolika ovog iscelitenja biti ovog puta mnogo aktivnija i snažnija i da će nam pomoći da sa mnogo više mudrosti i hrabrosti se suočimo sa izvorom problema i tako ga prevaziđemo i ~ ozdravimo.

Sama retrogradnost naravno da označava vraćanje na neke osobe i situacije iz naše bliže ili dalje prošlosti i u slučaju Hirona, to će biti baš osobe i situacije koje su nas jako povredile, koje su u nama probudile osećanje slomljenosti, umrtvljenosti, nedovoljnosti, besmisla.

Isceljenje i izlečenje sa ovim retrogradnim Hiromom iz Ovna (koji će svo ovo vreme imati Marsa pored sebe u istom tom znaku) će biti fizički prvenstveno iscrpljujuće, zastrašujuće i tražiće od nas da budemo vrlo hrabri, jer nije lako ponovo se suočiti sa demonima za koje smo mislili da smo im pobegli ili makar neutralisali njihovo prisustvo u našem životu.

Postoji par metoda koje možemo da koristimo u toku ovog perioda koje će nam pomoći da iscelimo sebe i izlečimo svoju Dušu i telo :

PROŠLOST MI NIŠTA VIŠE NE MOŽE

Iako je prošlost u stvari samo naše sećanje, ono i dalje može na emotivnom i psihološkom nivou da u nama budi nelagodnost i stres. Svi ožiljci usled bola, gubitaka, trauma su sada sećanja, ali ona ne smeju da postanu ono što nas definiše, već samo da budu to ~ naša sećanja, nešto što smo ostavili iza sebe i nastavili dalje, a ne nešto što nas u sadašnjem trenutku spotiče i sprečava da živimo harmoničan i srećan život.

JA SAM DOVOLJAN (DOVOLJNA)

Retrogradni Hiron u Ovnu će staviti fokus na Ego i naš inteditet. Dovešće u pitanje koliko cenimo sebe, koliko smatramo sebe vrednim, zaslužnim, uspešnim, dobrim, pa i zdravim. U toku njegovog perioda vrlo je važno da se oslobodimo osećanja nedovoljnosti, osećanja da nam nešto fali, da nešto nije u redu sa nama, već da se držimo činjenice da šta god da uradimo, u tom trenutku, to je sasvim dovoljno i da ako se ukaže bolja prilika, učinićemo još više i bolje, a do tada ~ i to je sasvim dovoljno.

JA KONTROLIŠEM SVOJE PONAŠANJE

Loša sećanja i uspomene itekako utiču na naše emocije, posebno one negativne, pa tako ako ne obratimo pažnju ta negativna energija lako može da nam otruje način razmišljanja i ponašanja i da na taj način nam naruši harmoniju i sreću u životu. U toku retrogradnog Hirona, treba da naučimo da balansiramo, da pustimo da te energije postoje u nama, ali i da im nađemo odgovarajući kanal kroz koji ćemo ih izbaciti iz sebe. Mi smo ti koji imaju kontrolu nad nama samima, niko drugi.

OSLOBAĐAM SEBE OVOG VELIKOG TERETA

Skoro uvek loša sećanja i tužne uspomene & neizlečene večite rane kako Duše tako i tela, donose sa sobom loše emocije besa, ljutnje, ogorčenja, mržnje, destrukcije (u manjim i većim količinama) Čovek se vrlo lako prilagodi toj energiji i mnogo mu je lakše da bude ljut i da osuđuje i napada druge, nego da se okrene samom sebi i uhvati u koštac sa tim sećanjima i da u drugima pronađe lek, a ne novi izvor bola i patnje. U periodu dok je retrogradan Hiron u Ovnu (baš zbog ovog Marsa) biće vrlo važno da se oslobodimo ovog negativnog tereta, jer u suprotnom možemo zaista i da se razbolimo (kako mentalno, tako i fizički) Treba da zapamtimo da je neki put dobro pustiti (odustati od nečega) i nastaviti dalje.

KREĆEM ISPOČETKA

Hiron kada je retrogradan donosi takođe ne samo vraćanje u bolnu prošlost, već i nešto vrlo pozitivno ~ mogućnost ponovnog rođenja. Ali, kao što je i samo pravo rođenje bebe vrlo bolno za majku, tako će i ovaj proces ponovnog rođenja naše Duše i Svesti biti propraćen određenim pritiskom, ali baš zahvaljujući samom tranztinom Marsu i Ovnu, sve će se odvijati vrlo brzo, i taj bol će biti samo trenutan. Uvek treba da imamo na umu da nikada nije kasno da se stane, porazmisli, skupe nove informacije, preseče „pupčana vrpca“ sa starim i da se započne jedan nov ciklus u životu, nikad nije kasno.

OVDE SAM SA RAZLOGOM

Sam Hiron kao mudrac, savetnik, iscelitelj, imao je svoju ličnu unutrašnju borbu kao mali zašto je rođen i koja je njegov smisao života ~ jer pošto je bio polu čovek-polu konj, njegova rođena majka užasnuta njegovim izgledom ga je odbacila i ostavila u šumi. Ali, zahvaljujući učenjima koje je stekao kasnije u životu, Hiron je shvatio svoju pravu svrhu svog života ~ da leči i pomaže drugima. Tako i kod nas, ovaj Hiron će pokrenuti večito pitanje „Zašto sam rođen? Koja je moja svrha postojanja?“ posebno ako nam se u poslednje vreme dešavaju samo negativne stvari. Tako, ovaj period retrogradnog Hirona će i da bude period samospoznaje i ispravljanja karmičkih grešaka.

IDEMO DALJE

Bez obzira šta nam se dešavalo u prošlosti, vrlo je važno da nam to ni na koji način ne definiše ne samo našu sadašnjost, već i našu budućnost. Ono što se desilo, desilo se i ostalo je u našem sećanju. Ono što će se tek desiti, to su samo naše želje i snovi i ništa više. Ono što je najvažnije je ~ ovde i sada, ovaj trenutak života koji treba da učinimo važnim i smislenim. U periodu retrogradnog Hirona ćemo i naučiti kako da živimo u sadašnjosti i da lako kažemo „Idemo dalje“ rasterećeni svega negativnog iz naše prošlosti ili opterećeni potencijalnim lošim scenarijima vezanim za budućnost.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/07/11/retrogradni-hiron-u-ovnu/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #609 poslato: 02. Jul 2020. 02:33:43 »
Jul 2020


     Jun 2020 je bio više nego dinamičan mesec, mnogo i dobrih i loših dešavanja i na Mundanom i na ličnom planu. Ali, dinamika ne prestaje, jer nam Jul mesec donosi takođe puno novih dešavanja na Nebu ~ već na početku meseca 03-07 retrogradni Saturn iz Vodolije se vraća u znak Jarca i tu će ostati sve do kraja Decembra, te nam se u život opet vraćaju neke situacije i osobe sa kojima nismo završili naš karmički ciklus koji traje već 2 ipo godine, a sa ovom godinom se i završava. Takođe nove energije tranzitnog Marsa koji je 26-06 prešao u znak svog sedišta, znak Ovna i koji će tu biti sve do 06-01-2021, će nam poboljšati snagu i volju da idemo napred „u nove pobede“ sa mnogo više samopouzdanja nego do sada.

     Već 05-07 imamo pomračenje Pun Mesec na 13° Jarca, treće, poslednje u nizu ovih prolećnih pomračenja, koja takođe i okončava Rak & Jarac seriju pomračenja koja su počela još pre 2 godine (zbog tranzitnih Mesečevih Čvorova koji su bili na toj osi Rak & Jarac do nedavno) Pomračenja su snažna sama po sebi, bila ona vidljiva nad mestom gde živimo ili ne, pa tako i sa ovim Punim Mesecom u Jarcu možemo da očekujemo puno neočekivanih dešavanja i situacija sličnih zemljotresu (a i biće zaista par većih zemljotresa u toku meseca, dodatno) te tako ovo sada pomračenje možemo da iskoristimo kao rezime dešavanja u našem životu koja su se odigrala u poslednjih 2 godine i da nadogradimo svoje životno iskustvo i steknemo bolji uvid u ono šta nam bliža budućnost sprema.

     Od sredine Jula lakše ćemo disati jer će ovaj tranzitni Merkur iz Raka da završi sa svojim retrogradnim hodom 12-07, pa će nam i misli biti malo organizovanije, malko bolja koncentracija (ne treba zaboraviti da će jedno kraće vreme Merkur i dalje biti pod sunčevim zracima) svakodnevnica će biti malo manje naporna i konfuzna, kao i komunikacija sa drugima. Sada će biti malo manje problema rešiti neke birokratske obaveze, dobiti neke važne potpise & overe ili pak sklopiti profitabilne poslovne ugovore i projekte, a takođe i kupo-prodaja će ići lakše i brže. Pošto će Merkur do kraja Jula biti u znaku Raka i njegovi aspekti će se sada generalno ponavljati sa mnogim planetama, pa ćemo tako imati prilike da završimo započete projekte i obaveze do kraja ovog meseca.

     Druga polovina Jula nam donosi Mlad Mesec na 28° Raka (stepen egzaltacije Jupitera i stepen pada Marsa) u večernjim satima 20-07 i Sunce koje prelazi u znak svog sedišta, u znak Lava od 22-07 i biće tu sve do 22-08 pa će nam tako druga polovina Jula doneti nove, svežije, energije koje će nas usmeriti na rešavanju nekih pitanja vezanih za međuljudske odnose, prvenstveno na ukućanje i našu lepšu & jaču polovinu, a posredno će biti stavljen fokus i na naše finansije i dalji tok naše poslovne karijere, gde takođe možemo da očekujemo vidne (i dosta pozitivne) promene.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/07/01/jul-2020/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #608 poslato: 01. Jul 2020. 23:57:44 »
»Iskonski Ratnik«  :tr: Mars Ovan
... koga mrzi da čita ...

:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #607 poslato: 01. Jul 2020. 04:19:00 »
https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/07/01/podznak-u-ribama-i-tranzitni-mars-u-ovnu/

Prolazak tranzitnog Marsa iz Ovna kroz vaše drugo polje, tj kada vam je podznak u Ribama, aktiviraće naravno simboliku 2 polja : finansije, profitabilni poslovni ugovori, samovrednovanje, samopouzdanje, sve ono što pozitivno utiče i štiti vaše telo od bilo čega lošeg (hrana, piće, odeća, lekovi…)

Pa tako sa tranzitnim Marsom u Ovnu za vas koji imate podznak u Ribama naredni period će pokrenuti mnoštvo događaja sa fokusom na vaš novčanik, bankovni račun i pokretnu imovinu. Postajete vrlo svesni svojih vrednosti i dobijate snagu i uslove da se pokažete u najboljem mogućem svetlu kako bi došli do što boljeg izvora prihoda. Tranzitni Mars u Ovnu kroz 2 polje donosi orgomnu volju i snagu da se radi i zaradi, a vrlo često i odlične prilike da se ispuni ta želja.

Zbog nagle prirode Marsa u Ovnu u narednom periodu vaša želja da posedujete nešto (ili čak nekoga) može ako se energije ne kanališu kako treba da ode u extrem i da dođe do prevelike želje za nekim impulsivnim reakcijama i postupcima (nesmotrena kupovina, navalentno nametanje sebe u nečijem životu…) jer tranzitni Mars kroz vaše drugo polje utiče na vaš Ego i njegovu neutoljivu želju za posedovanjem svega, pa tu tako može doći do rasipanja kako novca, tako i energije na nešto što vam u suštini i ne treba u životu.

Tranzitni Mars u Ovnu kroz vaše 2 polje može vam uvećati prihode (posebno ako ima dobre aspekte sa vašim natalnim planetama) pa i to može dosta da utiče na raspoloženje i samopouzdanje pa da se malo zanesete i preterate u nameri da još više i bolje osigurate sebi dobar izvor prihoda. S druge strane, ako su finansije loše (posebno uz loše aspekte sa natalnim planetama) eto uvećane frustracije i nerviranja, pa i osećanja obeshrabrenosti i poniženja da niste dovoljno vredni da postignete nešto dobro u životu.

2 polje je polje svega onoga što vi posedujete, vaša pokretna imovina, pa tako na psihološkom nivou, prolazak tranzitnog Marsa može da donese preokupaciju materijalnim stvarima i donošenjem odluka baziranih na tome da li vam se nešto „isplati“ ili ne. I opet, zarad popravljanja dobrog raspoloženja može da dođe do nepotrebnih troškova na neku od nepokretnih vrednosti (kola, nameštaj, tehnika itd…) ili pak uvećanja apetita i preterivanja u iću & piću… pa se pripazite trovanja hranom ili uzimanja lekova „na svoju ruku“…
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #606 poslato: 01. Jul 2020. 04:17:35 »
https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/07/01/podznak-u-vodoliji-i-tranzitni-mars-u-ovnu/

Tranzitni Mars iz Ovna kada prolazi kroz vaše 3 polje natala, tj kada vam je Podznak u Vodoliji, može da vam najednom promeni vašu svakodnevnu ruitnu i unese veliku dinamiku u život. Sve će se odvijati brže, pa morate da budete pažljivi šta mislite i kažete, jer 3 polje je polje uma & misli & reči & odluka & postupaka.

Sada će biti period kada ćete maksimalno pokušati da ostvarite svoje ideje i planove, i bićete dosta nervozni ako nešto ne bude išlo po planu (a sa ovim drugim retrogradnim planetama, naravno da neće ići sve baš po planu i željenoj brzini) pa tako pripazite se da ne kažete ili uradite nešto u afektu pa da povredite i sebe i druge oko vas.

Mars u Ovnu kroz 3 polje natala donosi želju da se nauči i otkrije što više podataka i informacija, ali i želje da se oni i prenesu dalje, te tako ćete biti u situacijama gde ćete savetovati druge, hteli oni to ili ne, pa uz dobre aspekte sa natalnim planetama, ljudi će vrlo rado da traže savet od vas, ali ako ima loše aspekte sa natalnim planetama, eto „bibera i mirođije“ koji mogu da iskomplikuju komunikaciju sa okolinom.

3 polje je i polje rođaka, bliskih prijatelja i komšija, pa će tako ovaj tranzitni Mars u Ovnu da stavi fokus i na njih u narednom periodu. Njihovi životi će najednom da dođu u prvi plan i vrlo često ćete morati da menjate svoje dnevne spiskove obaveza kako bi uklopili i njih u sve to, naravno neki put vam neće biti teško da im pomognete, ali znajući narav ovog Marsa u Ovnu, vrlo je verovatno da ćete vremenom početi da se nervirate što vam svakodnevnica zavisi od tih osoba.

3 polje je i polje saobraćaja, pa tako u narednom periodu neki od vas će želeti da polože vozački ispit, ili da kupe nov auto, ili će zaboraviti gde im je kočnica prilikom vožnje, pa mogu da dođu u neprijatnu situaciju da dobiju opomenu ili kaznu za prebrzu vožnju ili nedaobog saobraćajni udes, posebno ako ovaj Mars ima loše aspekte sa vašim natalnim planetama, pa zato veliki oprez, jer ako i vas posluži sreća, možda nekog drugog vozača neće…
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #605 poslato: 01. Jul 2020. 04:16:10 »
https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/07/01/podznak-u-jarcu-i-tranzitni-mars-u-ovnu/

Kada vam je Podznak u Jarcu tranzitni Mars iz Ovna će prolaziti kroz vaše 4 polje i može vam doneti velike životne promene na polju doma & porodice i vaših korena. 4 polje je polje svega onoga što vama pruža osećanje sigurnosti i komfora, a sa brzim i eksplozivnim Marsom u Ovnu mnogo toga više neće biti ni sigurno ni udobno u vašem domu u narednom periodu.

4 polje je ono najskrivenije u nama, sve ono što mi smatramo samo našim, privatnim, intimnim, a tranzitni Mars će kao petarda da najednom izbaci na videlo nešto što smo do sada skrivali samo za sebe. U zavisnosti od aspekata sa natalnim planetama, taj događaj (događaji) će biti dobri ili loši po nas. Mars kroz 4 polje može da nam promeni taj osećaj „4 zida“ i da sruši te ustaljene navike i da nas natera da unesemo novine u naš privatan život.

4 polje je polje doma i porodice, roditelja i svih onih ukućana sa kojima delite „krov nad glavom“, pa sa Marsom može da se desi da dinamika u „4 zida“ bude povremeno vrlo „vrela“ i napeta, pa su mogući i povremeni konflikti sa ukućanima (čak i uz dobre aspekte sa natalnim planetama) Sukob mišljenja & stavova & ciljeva, svako od ukućana je jedna „usijana glava“ koja vuče na svoju stranu i biće potrebna velika veština tolerancije i strpljenja kako ne bi izbio treći svetski rat u domu.

Takođe, tranzitni Mars u Ovnu kroz 4 polje može da donese promene u samom domu, znak Ovna je početak, nešto novo, rađanje, pa tako eto prilike za sve one koji već neko vreme žele da obnove svoj dom, da krenu sa renoviranjem, ili pak da krenu u avanturu kupo-prodaje i preseljenja. Mars kao i Saturn se baš i vezuje za građevinu, pa je tako ovo povoljan period da se uradi nešto novo po pitanju mesta stanovanja (naročito ako postoje dobri aspekti sa natalnim planetama)

4 polje kao što rekoh je i polje koje se vezuje za korene, tradiciju, prošlost, pretke, pa tako sa tranzitnim Marsom u Ovnu vrlo je moguće da će se pojaviti situacije ili osobe koje će pokrenuti pitanja utvrđivanja tih korena i osećanja pripadanja nekome i nečemu važnom i smislenom u životu, te tako za podznak u Jarcu sa tranzitnim Marsom u Ovnu eto prilike da se pronađe dugo željeni smisao života i postojanja i promeni dalji tok Sudbine.
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #604 poslato: 01. Jul 2020. 04:14:38 »
https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/07/01/podznak-u-strelcu-i-tranzitni-mars-u-ovnu/

Kada vam tranzini Mars iz Ovna prolazi kroz natalno 5 polje eto perioda kada će se probuditi mnogo toga što je možda bilo uspavano u vama do sada, bez obzira koliko vam je godina, posebno kada je kreativnost i ljubav u pitanju, jer je 5 polje polje stvaranja, kreativnog impulsa, razmene ljubavi (posebno one fizičke, dodira, pipkanja, štipkanja i ostalog…) a i polje koje se vezuje za decu (koja su naravno produkt ljubavi i fizičkog sjedinjenja dvoje zaljubljenih)

Naglašena potreba za stvaranjem, davanjem, uživanjima, jer je Mars i planeta strasti i nagona, pa postavljen u Ovnu budi sva (ne)moguća osećanja i umne & telesne potrebe koje čovek može da ima u ljubavnim odnosima. On će uvećati želju za druženjem, kontaktima, izlascima, zabavama, ubrzaće proces upoznavanja i samog početka ljubavnog odnosa, te ako ovaj Mars ima loše aspekte sa natalnim planetama, treba se pripaziti da odabir bude baziran kako na gornjem „mozgu“ tako i na donjem „mozgu“…

Takođe 5 polje je i polje hobija, pa eto odlične prilike da malo razmrdate sebe i krenete da se bavite nekim sportom, ili krenete na neki kurs (naravno to može da bude i kurs borilačkih veština, streljaštva, odbrane i zaštite, ne samo klasični „umetnički“ kursevi fotografije, plesa, pevanja, grnčarstva…) Isto, 5 polje je polje igara na sreću, Bingo, Loto isl. pa ako ovaj tranzitni Mars u Ovnu ima dobre aspekte sa vašim natalnim planetama, eto vam prilike da okušate sreću i sa tim.

Vrlo je važno usmeriti energije ovog Marsa, jer ako se to ne uradi kako treba, baš zbog same simbolike 5 polja, može da dođe do blokade energija i naglim padom volje i snage, te tako i pojavom pasivno-agresivnog ponašanja, ljubomore i vrlo neprijatnih situacija u odnosu sa drugim ljudima iz naše okoline. Nagomilana (negativna) energija ovog Marsa u 5 polju može da donese i emotivne blokade, frustracije i osećanje da je život previše teška borba i da nema smisla boriti se za nekoga ili nešto, jer ćemo na kraju da izbgubimo tu bitku…
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #603 poslato: 01. Jul 2020. 04:13:09 »
https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/07/01/podznak-u-skorpiji-i-tranzitni-mars-u-ovnu/

Sa Podznakom u Škorpiji tranzitni Mars iz Ovna prolazi kroz vaše natalno 6 polje i donosi vam promene u životnim navikama i rutinskom obavljanju dosadnih svakodnevnih obaveza. 6 polje je polje svega onoga što moramo da uradimo u toku dana kako bi nam dan išao iole onako kako smo ga isplanirali, pa tako sa Marsom vidimo da će se sam stav prema organizaciji svega toga dosta promeniti.

6 polje je polje uslužnih delatnosti, poslova koji su dosta podređeni i u potpunosti u fuknciji služenja drugih, ali isto tako i polje koje pokazuje sve one ljude koji mogu da nama budu od pomoći sa svojim stručnim uslugama i da nam na neki način olakšaju svakodnevnicu ili odklone neki problem ili bol ~ 6 polje je polje kvarova, majstora, zdravstvenih problema, lekara… ali i svih uslužnih delatnosti koje zahtevaju nošenje nekog vida uniforme & radnog odela (milicija, policija, vojska…)

Naravno da će najveći akcenat ovaj tranztini Mars u Ovnu da ima na polju potencijalnih zdravstvenih problema, naročito ako ima loše aspekte sa natalnim planetama ~ a zbog njegove urođene malefične prirode, čak i ako ima dobre aspekte sa natalnim planetama, može da donese krtkotrajne zdravstvene probleme, što bi u njegovoj simbolici moglo da bude : glavobolje, pritisak, oscilirajuća telesna temperatura, nervoza, udarci, padovi, posekotine, opekotine, pa i povrede tipa preloma & hirurške intervencije.

Tranzitni Mars iz Ovna dok bude prolazio kroz natalno 6 polje zasigurno će vam promeniti ustaljenu (monotonu) svakodnevnicu i zato je vrlo važno da budete dobro organizovani i disciplinovani, jer u suprotnom njegova velika snaga i vatrena energija će samo da donese puno dešavanja, ali u isto vreme i haos, jer nećete imati vremena da odradite sve to što ste isplanirali (njegova energija može da bude obmanjivačka pa da nas prevari da imamo i snage i vremena za sve što nam padne na pamet, al na kraju bude samo što narod kaže „ko patka na kljun“ i ništa od celog posla…)
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #602 poslato: 01. Jul 2020. 04:11:10 »
https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/07/01/podznak-u-vagi-i-tranzitni-mars-u-ovnu/

Kada tranzitni Mars prolazi kroz natalno 7 polje on stavlja na test vašu sposobnost da budete diplomata i da budete sigurni šta želite od nekoga ko se nalazi „preko puta vas“. 7 polje je polje koje pokazuje naše odnose sa drugima, posebno one bliske, gde su na neki način aktivirane emocije, bilo da je u pitanju odnos sa lepšom & jačom polovinom, bilo da je u pitanju poslovni odnos.

7 polje je polje odnosa „ja vrs. drugi“ te tako može da predstavlja najbliskija prijateljsva (tj ljubavni odnos) ali u isto vreme može da predstavlja i najveća neprijateljstva (tanka je linija između ljubavi i mržnje) te sa Marsom u Ovnu ovde itekako ćemo morati da se potrudimo da na vreme spoznamo šta želimo od tog odnosa, jer u suprtonom pojaviće se situacije koje će tražiti kompromis, a ni mi ni druga strana neće biti raspoložena za to, pa eto problema u najavi…

Ako se energije dobro usmere, posebno uz dobre harmonične aspekte sa natalnim planetama, tranzitni Mars u Ovnu može da donese zanimljive ljubavne odnose, da bude inicijalna kapisla da se neki odnos koji se do sad razvlačio „ko žvaka na suncu“ (100-godišnje zabavljanje ili veridba unedogled) se napokon ozvaniči brakom, ili pak ako se već dugo vremena „kuvaju“ stvari i ni jedna strana u odnosu nije spremna više da se nađe na „zlatnoj sredini“ jer smatra da je do sad i previše dala onom drugome, vrlo je moguće da će doći do konflikata i prekida odnosa, tj razdvajanja i razvoda.

7 polje se takođe vezuje za veće životne promene (ili je u pitanju velika životna promena tipa stupanja u brak, ili pak sklapanje dobrog poslovnog odnosa, ili pak promena mesta boravka, a takođe u određenim godinama donosi i one ključne godine razvoja čovekovog tela ~ pubertet i klimaks, te tako Mars kroz 7 polje, posebno što je u znaku Ovna, može da pokrene niz događaja na jednom od ovih polja u našem životu (sve zavisno od naših trenutnih želja i potreba, kao i samih aspekata sa natalnim planetama)
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~