Autor Tema: » ○ ♥ ☆ Dnevna Ezoterija ☆ ♥ ○ «  (Pročitano 28641 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #581 poslato: 22. Maj 2020. 01:40:09 »
»Lapsus memoriae«


Tranzit Merkur kvadrat Neptun vrlo često donosi iskrivljenu sliku stvarnosti. Jednostavno, te energije daju potpuno drugačiji uvid u neku situaciju ili osobu. Kao kada bi neko ko ima zdrave oči uzeo naočare sa -10 dioptrijom i pokušao da vidi svet na taj način. Ovih dana, tačnije od 21. do 25. Maja imaćemo (ne)priliku da to iskusimo i sami…

OVO JE TRANZITNI ASPEKT VRHUNSKE ILUZIJE, KAD NI SAM MADJIONIČAR VIŠE NIJE SIGURAN DA LI JE SVE TO NJEGOVA VEŠTINA, ILI SU NEKE ČUDNE SILE UMEŠALE SVOJE PRSTE. OVO JE ASPEKT ONE STARE NARODNE »JEDNO MISLI, DRUGO KAŽE, TREĆE URADI«

Ovakav malefični tranzit može da nam donese puno toga lošeg, jer ništa nije onako kako se na prvi pogled & utisak čini. Ništa više nije logično, čak i kad imamo ispred sebe „crno na belo“ mi to opet dovodimo u pitanje. Neodlučnost, zbunjenost, malodušnost… Vrlo nepovoljan period za donošenje važnih životnih odluka, zbog pogrešnih procena.

Takođe, može da donese i pojačanu sumnju & skeptičnost, što posebno ima loš uticaj na medjuljudske odnose, jer se na neki period gubi poverenje u onu drugu stranu, čak i bez ikakvih konkretnih osnova & dokaza, pa su moguće optužbe i one osnovane i one neosnovane, ali u isto vreme i debelo prikrivanje nekih (ne)istina samo „zarad mira u kući“…

TAKOĐE, OVO JE TRANZIT ZABORAVNOSTI, PA ĆE NAM NAREDNI PERIOD BITI ISPUNJEN STITUACIJAMA KOJE SU KRENULE LOŠE SAMO ZATO ŠTO SMO NEŠTO ZABVORAVILI VEZANO ZA NJIH, ISTO TAKO ZABORAVNOST DA SE NEKOME JAVIMO, DA ODEMO NEGDE, DA PONESEMO NEŠTO SA SOBOM… BIRAJTE…

Ono što će dodatno da otežava ovu konfuznu priču je činjenica da suvladar Riba, planeta Jupiter, se sada nalazi u znaku Jarca, u znaku svog pada, i kreće se retrogradno, što ovaj inače malefični aspekt kvadrata, dodatno gura na stramputicu, jer ni on sam sada neće biti previše skoncentrisan, pa neće znati na koju stranu da se okrene… i tako može više da odmogne, nego da pomogne…

ŠTA ĆE NAM DONETI MERKUR 90° NEPTUN?

Šta je sve Merkur u Blizancima ? agent, akt-tašna, biblioteka, blag vetar, brzina, budna racionalna svest, čula (posebno sluh i vid) daljinski, detalji, detetktiv, duplikat, fijoka, glasnik, ideja, imitacija, intelekt, kanap, ključevi, kompas, korice za dokumenta, koverta (pismo, papir) kvaka, logika, majstor, mapa, menjač, misli, naočare, nervi, novac (metalni) oglas (mali) pertle, pijaca (trgovina, prodavac, račun) pisanje (pribor, radni sto) pošta (sanduče, poštarina) potpis, potvrda, prtljag, reči, refleksi, rodjaci (komšije) saobraćak (znaci, pravila) spretnost, sveska (knjiga, dokument, fascikla, uždbenik) šivaća mašina, štampač, telefon, točak, volan, zvuk.

Šta je sve Neptun u Ribama ? apoteka & lekovi, umetnost (ples, balet) bajke & fantazije (iluzije i obmane & opsesije) sve što je povezano sa vodom (posude, lokacije) pa tako i nevremena & poplave, humanitarne organizacije & bolnice, ezoterija & mistika & okultno, imitacija & oponašanje, alternativna medicina & prirodni lekovi, duvan & alkohol & opijati, idealizacija & nedostižnost, zavisnost & parazitiranje, preuveličavanje & prevare, proricanje & prosvetljenje, tajne & misterije, astronomija & Nebo, univerznalnost…

Vidimo da će nam ovaj naredni period biti okrenut preživljavanju mnogobrojnih tragi-komičnih situacija zamena uloga i velikih nesporazuma. Odlaganja, kašnjenja, promene u poslednjoj sekundi. Zaobiđite ako možete kupovinu bilo čega, jer je moguće da će garancija da bude nevažeća, period kad nije povoljno upisati neki kurs, ili se prihvatiti nekog novog hobija. Problemi oko dogovora & ugovora, potpisivanja & overavanja. Skupljanje dokumenata & informacija će ići ko „bebi pelena“… Pazite se pogrešnih lekarskih dijagnoza i ne budite „sam svoj apotekar“!

Računi & paketi će kasniti ili će biti pogrešni, više nego obično, informacije & podaci će biti nedorečeni ili pogrešni. Problemi u prevozu, bilo da ste vi za volanom, bilo da ste na suvozačevom sedištu. Odlaganja & promena vezana za neki put, dogovor, kupo-prodaju, planovi krenuli naopako, Marfi skače od sreće i sa zadovoljstvom se raduje što će imati pune ruke posla…

Teži period za sve one koji se bave intelektualnim radom & učenjem & polaganjem ispita, ili pak pisanjem ili pak dokumentacijom & knjigovodjstvom… Proverite sva dokumenta, sve račune, da se ne bi najednom pojavilo nešto što može da vam donese glavobolju… Izgubljeni & zatureni predmeti po kući & na poslu, negde su… Boga pitaj gde… Kvar mobilnog telefona, GPS navigacije, problemi sa tehnikom i malim kućnim aparatima, neizbežni, naravno. Proveravajte i sve one aparate i tehniku koja je na bilo koji način povezana sa vodom, da ne bi kasnije bio „Bal na vodi“ po kući…

Takođe, proveravajte dokumentaciju vezanu za automobil, ali i sam automobil, pa zato posebno obratite pažnju na (auto)putevima u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima, zbog slabije vidljivosti ali i umanjene koncentracije.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/05/19/lapsus-memoriae/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #580 poslato: 17. Maj 2020. 21:59:11 »
SMČ Blizanci & JMČ Strelac kroz natalna polja


Od Maja 2020 do Januara 2022

» Podznak Ovan « Severni Mesečev Čvor će vam aktivirati vaše 3 polje i želju za promenama i kretanjem. Sada će doći vreme da kažete sve ono što vam je jako dugo ležalo na srcu & Duši, imaćete prilike da poboljšate komunikaciju sa okolinom, i da nadogradite svoje znanje kroz razne hobije i kurseve. Južni Mesečev Čvor će pak da aktivira vaše 9 polje, pa će se aktivirati karmička priča vezana za prošloživotna iskustva vezana upravo za tu oblast vašeg života, odnos prema višem znanju, duhovnosti, zakonu, moralu, inostranstvu, religiji, snovima.

» Podznak Bik « Severni Mesečev Čvor će aktivirati vaše 2 polje, pa tako u narednom periodu bavićete se finansijama, profitabilnim poslovnim ugovorima, kupo-prodajom, štednjom, ulaganjima. Imaćete prilike da uspostavite kontrolu nad izvorom svojih prihoda, pa tako i da sebi obezbedite stabilniji život. Južni Mesečev Čvor će pak aktivirati vaše 8 polje, što znači da ćete u narednom periodu imati prilike da ne samo odplatite & vratite finansijske dugove & kredite, već i da odradite & ispravite puno svojih prošloživotnih grešaka i oslobodite se negativne energije koja vas je blokirala da dišete punim plućima.

» Podznak Blizanci « Severni Mesečev Čvor će aktivirati vas, kompletno, doneće vam priliku da poradite na sebi, da promenite svoje ponašanje, temperament, dobre i loše osobine, da promenite svoj izgled ako to želite. Velike sudbinske pozitivne promene vam stižu u susret! Južni Mesečev Čvor će pak staviti fokus na vaše 7 polje i odnose sa drugima, prvenstveno vaše partnerske odnose i sve će biti sudbinski, jer će Karma aktivirati priču o ljubavi samo za vas. Za mnoge ovo će biti period kada će pronaći svoju srodnu Dušu, a mnogi će stati i na "ludi kamen".

» Podznak Rak « Severni Mesečev Čvor će kod vas aktivirati vaše 12 polje, što znači da ćete u narednom periodu imati pregršt dežavu situacija, sudbinskih susreta sa ljudima sa kojma ste bili povezani u prošlim životima. Neki od njih će vam pomoći u karijeri, neki sa zdravljem, a neki će promeniti dosadašnju monotonu situaciju u vašem domu. Južni Mesečev Čvor će aktivirati vaše 6 polje i doneće vam mogućnost da promenite svoje svakodnevne navike & rutinu, i da prilagodite nove (poslovne, porodične) obaveze sa svojim raspoloženjem i planovima.

» Podznak Lav « Severni Mesečev Čvor će staviti fokus na vaše 11 polje te ćete tako u narednom periodu biti u mogućnosti da upoznate vrlo važne osobe ili veće grupe istomišljenika, i da zajedničkim ulaganjima pomognete jedno drugome što se tiče prvenstveno finansija i karijere. Južni Mesečev Čvor će aktivirati vaše 5 polje, te tako će u narednom periodu da vam omogući da na kreativan način realizujete svoje planove i projekte, da svojom harizmom postanete inspiracija mnogima, pronađete ljubav svog života, usmerite svoje naslednike na Dobar Životni Put.

» Podznak Devica « Severni Mesečev Čvor će aktivirati vaše 10 polje i usmeriće vas ka vašem poslu i daljem nadograđivanju vaše karijere. Oni koji su do sad tražili posao, pronačiće ga, oni koji su želeli promene, dobiće ih. Južni Mesečev Čvor pak će aktivirati 4 polje i staviće fokus na vaš dom i porodicu. Mnogo toga će se promeniti u vašem domu, posebno u vezi odnosa sa starijim članovima (najviše vezano za njihovo zdravlje) Sada ćete imati prilike da uredite svoj dom po svojim željama i da obnovite pozitivne energije i osećanje sigurnosti i komfora za kojim već duže vreme tragate.

» Podznak Vaga « Severni Mesečev Čvor će aktivirati vaše 9 polje i tako vam u život doneti pregršt neobičnih, mudrih i nadasve drugačijih ljudi. Imaćete prilike da spoznate mnoge životne istine, da dođete u kontakt sa strancima, učenjacima, mudracima, imaćete naklonsot zakonodavaca i države i vaš posao će doživeti procvat. Južni Mesečev Čvor će se fokusirati na vaše 3 polje i karmički će vam aktivirati odnos sa bliskim prijateljima, rođacima, doneće vam mogućnost da imate prekognitivne snove, pojačanu intuiciju i da mnogo bolje procenjujete situacije & ljude nego do sada.

» Podznak Škorpija « Severni Mesečev Čvor će aktivirati vaše natalno 8 polje i doneti vam period transformacije duha i tela. U narednom periodu više ćete obraćati pažnje na sve ono što je skriveno od očiju javnosti, i u materijalnom i u duhovnom smislu, više ćete se interesovati za misticizam, onostrano, vaša moć prekognicije će doživeti procvat. Južni Mesečev Čvor će aktivirati vaše 2 polje i omogućiti vam da stabilizujete svoju finansijsku situaciju kao i sam izvor zarade, da bude siguran i dugotrajan. Takođe, dobar period za štednju & ulaganja, ali ne i za kupovinu (ne)pokretne imovine ili podizanje kredita & pozajmice.

» Podznak Strelac « Severni Mesečev Čvor će aktivirati vaše 7 polje i okrenuti vas ka odnosu sa drugim ljudima. Imaćete više kontakta sa ljudima koji su drugačiji od vas, moguće su neočekivane poslovne ponude takođe i sklapanje ugovora na određeno vreme. Mnogi od vas će imati mogućnost da urede svoj život po "svojoj meri", a moguća je i opcija preseljenja (u drugi grad ili državu) Južni Mesečev Čvor će staviti fokus na vaše 1 polje, te ćete tako imati mogućnost da razrešite odnose sa lepšom & jačom polovinom, ili da u narednom periodu upoznate osobu koja jer karmički povezana sa vama i koja će promeniti vaš život iz korena (ljubav, veridba, brak)

» Podznak Jarac « Severni Mesečev Čvor će pokrenuti simboliku vašeg 6 polja, te ćete u narednom periodu menjati svoju svakodnevnicu, navike i rutine, baviti se više svojim zdravljem i uklanjati sve prepreke koje vas ometaju da vaš svakodnevni život ima smisao i svrhu. Južni Mesečev Čvor će aktivirati vaše 12 polje, te će vam naredni period biti potpuno okernut samopreispitivanju, traženju smisla života kroz duhovnost, mistiku, unutar sebe, a naravno i vaš život će dovesti ljude iz vaših prošlih života koji će ovog puta biti tu da vam pomognu da odradite svoje karmičke greške i okrenete "nov list" u svom daljem životu.

» Podznak Vodolija « Severni Mesečev Čvor će aktivirati vaše natalno 5 polje i doneti u vaš život prelepe trenutke sa vašom porodicom. Pratiće vas sreća, više nego obično ćete imati prilike da budete uzor i "svetionik" ljudima iz vaše okoline, posebno mlađima. Mnogi će upoznati svoju sudbinsku ljubav, mnogi će biti blagosloveni novim članom porodice. Igrajte igre na sreću! Južni Mesečev Čvor će se okrenuti vašem 11 polju i dati vam mogućnost da rasčistite svoj krug prijatelja & kolega i da izdvojite "žito od kukolja". Takođe, daće vam mogućnost da sprovedete neke ideje & projekte za koje do sad niste imali ili uslova ili hrabrosti da učinite.

» Podznak Ribe « Severni Mesečev Čvor stavlja fokus na vaše natalno 4 polje i tako započinje novu fazu u vašem životu i u životima vaše porodice. Mnogo toga će biti promenjeno, obnovljeno i nadograđeno. Imaćete prilike da uredite svoj porodičan život i da tako ojačate smisao svog života i ponovo osetite komfor i sigurnost u svom domu. Južni Mesečev Čvor će aktivirati vaše 10 polje i doneti vam mogućnost da se fokusirate na važne poslovne projekte, ili pak da pronađete posao koji vam više odgovara. Takođe daće vam mogućnost da promenite svoje životne prioritete i lakše da jedan po jedan ih realizujete.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/05/17/sta-nam-donose-mesecevi-cvorovi/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #579 poslato: 17. Maj 2020. 21:53:59 »
Šta nam donosi Sunce u Blizanci od 20-05 do 20-06


« OVAN » za vas sledi prijatno dinamičan mesec. Vi ste po prirodi aktivni i ne drži vas mesto, a tek u narednom periodu vas niko neće naći kod kuće. Puno planova i ideja koje treba sprovesti u delo, puno papirologije i birokratije koju treba završiti, susreti i sastanci na kojima treba razmeniti informacije. Prilika za kraća putovanja, više od uobičajenog ili planiranog. Naglašen odnos sa bliskim prijateljima ili rođacima koji će imati lepe vesti za vas. Komunikacija odlična, posebno sa jačom & lepšom polovinom. Odmarajte dovoljno i pripazite se u saobraćaju, posebno u večernjim satima.

« BIK » veliki akcenat na promeni na radnom mestu, prvenstveno u vidu novih zaduženja, ili pak promeni finansija. U narednom periodu imaćete mogućnost da ugodite sebi i da kupite nešto "za svoju dušu", a i dobar period za ulaganja i uvećanje (ne)pokretne imovine. Samopouzdanje će pojačati vašu harizmu i omogućiti vam da budete primećeni kako od nadređenih, tako i u krugu prijatelja. Narednih mesec dana bićete u situacijama i u kontaktu sa ljudima koji će vam na (ne)posredan način dokazati koliko zaista vredite i da nikako ne treba da sumnjate u svoje vrednosti i kvalitete.

« BLIZANCI » srećan rođendan! Došlo je i vaših "5 minuta". Sada će sve situacije oko vas slažu kao kockice u slagalici, sve će vam ići na ruku, čak i one situacije koje na prvi pogled nemaju velike šanse za uspehom. Želećete da promenite i osvežite svoj život, i to počevši od sebe i svog izgleda. Izuzetno jaka harizma će vas učiniti magnetom za suprotan pol, pa će biti mnogobrojnih zanimljivih dešavanja i na privatnom polju. U narednih mesec dana dobićete zaslužene pohvale na radnom mestu i pohvale od nadređenih. Zdravlje dobro, imunitet odličan.

« RAK » narednih mesec dana će proteći dosta mirno, pa ćete tako imati prilike da "napunite baterije" za početak Leta kada će doći vaših "5 minuta". U narednom periodu okrenućete se sebi i svojim potrebama, analiziraćete dosadašnje dogaćaje i ponovo procenjivati rezultate vaših akcija u prošlom periodu. U toku ovog procesa naičićete na nekoliko problema koje ćete usprešno rešiti, a mogu biti vezani za vaše strahove ili pređašnje pogrešne odluke. Odlično vreme za meditaciju, jogu, promenu režima ishrane & ritma spavanja i obilasku Svetih Mesta.

« LAV » period druženja, izlazaka, novih poznanstava. Sve će biti ispunjeno pozitivnom energijom. Promene u krugu prijatelja će povući za sobom i promenu u krugu kolega & nadređenih, pa tako u isto vreme i promenu mnogih vaših planova i projekata. Sada ćete imati puno kreativnih ideja koje ćete moći da podelite sa drugima, a očekujte i da će mnogi tražiti savete i pomoć od vas (posebno na poslu) Narednih mesec dana će biti okrenuto vašim uspesima i proslavi uspešno završenih poslovnih, ali i privatnih projekata, na koje nećeti samo vi da budete ponosni, već i svi oko vas.

« DEVICA » u narednih mesec dana mnogo toga će se, pozitivno, promeniti u vašem životu, posebno na polju posla & karijere (pa samim tim i finansija) Vaša svesnost o sopstvenim kvalitetima biće nagrađena pohvalama od strane nadređenih, a oni koji žele da promene radno mesto, sada je odličan period da to i urade uz podršku & pomoć uticajnih osoba. Sada ćete imati prilike da rezimirate dosadašnje događaje koji su vas dovele na ovu poziciju gde ste sada i da na najbolji mogući način ispravite neke greške i tako brže raskrčite put sebi dalje ka uspehu i sreći. Takođe, sledi vam dobar period za oporavak i jačanje imuniteta.

« VAGA » puno ideja & snova & nada & želja. Želite da što pre promenite nešto u svom životu, u domu (potencijalno preseljenje) ili na radnom mestu (promena posla) Sada je period koji će vas okrenuti ka poboljšanju samo-motivacije i jačanju snage & volje, kao i discipline & koncentracije, i da ako je potrebno posavetujete se sa nekim autoritetom u kojeg imate poverenja, ili stručnim licem kako dalje treba da teče vaš život (posebno što se tiče finansija i nekretnina) Period kada ćete poboljšanjem vizije o sopstvenim vrednostima poboljšati i svoje zdravlje, pa tako i sam kvalitet svakodnevnog života.

« ŠKORPIJA » narednih mesec dana ne samo što ćete imati pozitivnih promena vezanih za vaše finansije & karijeru, već ćete imati i prilike da na posredan način ili uz nećiju pomoć, ili pak konsultaciju sa stručnjacima, uvećate svoju (ne)pokretnu imovinu, a takođe dobar period za podizanje kredita. Takođe, naredni period će posebno staviti fokus na odnos sa drugim ljudima i koliko (ne)postoji poverenje među vama, posebno kad je reč o odnsou sa ukućanima ili lepšom & jačom polovinom. Odličan period da promenite režim ishrane, počnete da vežbate i da vodite više računa o sebi.

« STRELAC » naredni period će vas okrenuti ka drugima iz vaše okoline, bilo da se radi o klijentima, kolegama, ili pak lepšoj & jačoj polovini. Odličan period za razgovore & pregovore & dogovore, pa tako vam najverovatnije sledi promena poslovnog ugovora & promena samog radnog mesta (i pre nego što ste to očekivali) Sada je odlično vreme za pronalaženje "zlatne sredine" u bilo kojim pregovorima, pomirenjima sa prijateljima, rođacima ili lepšom & jačom polovinom. Odmarajte što više i pazite na sebe i jačajte imunitet krzo redovniju ishranu i boravku na otvorenom.

« JARAC » u narednom periodu fokus će biti na boljoj organizaciji vaših svakodnevnih aktivnosti i nagomilanih obaveza. Imaćete više snage i volje da se pozabavite projektima koji su do sad bili na "čekanju" i odloženi za "neke bolje dane". Takođe, period kada ćete se više nego obično baviti svojim zdravljem i jačanjem imuniteta. Narednih mesec dana će vas okrenuti ka ljudima koji na bilo koji način mogu da vam olakšaju vašu svakodnevnicu i da pruže pomoć u cilju da se vi brže organizujete i efikasnije završite planirane poslove. Budite prilagodljivi & tolerantniji prema pomoćnicima i sve će ići lakše i brže.

« VODOLIJA » ovo je vaših "5 minuta" što se tiče druženja, izlazaka, novih ljubavi i vraćanja starih. Emotivnost će biti jaka i pripazite se da ne odreagujete previše subjektivno u nekim situacijama. Napredak na poslu zahvaljujući vašoj harizmatičnoj samouverenoj pojavi, čak i nadređeni će dolaziti kod vas po savet i pomoć. Odličan period za sve kreativne hobije, sportove, ili bilo šta što će ulepšati vašu svakodnevnicu. Fokus u narednih mesec dana će takođe biti na mlađim članovima porodice (proširenje za još 1 člana, ili pak njihovo usmeravanje na pravi Put što se tiče školovanja i samog života)

« RIBE » period uspostavljanja stabilnosti u životu, vaš dom postaje centar mnogih dešavanja, kako u vašem životu, tako i u životima vaših ukućana i rođaka. Svi će imati dobre i praktične ideje kako ulepšati dom i uvećati komfor u njemu, pa eto odlične prilike za renoviranjem, ili pak kupo-prodajnim procesom & preseljenjem. U narednih mesec dana više nego obično ćete se baviti jednim članom vaše porodice ili nekim starijim rođakom. Neke situacije i ljudi koji će se sad pojaviti u vašem životu će vas na jedno kraće vreme vraiti u prošlost, pa eto odlične prilike da saznate da li ste se oslobodili te prošlosti ili ne.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/05/16/sta-nam-donosi-sunce-u-blizancima/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #578 poslato: 17. Maj 2020. 00:11:43 »
»Kolektivna promena svesti«
 SMČ Blizanci JMČ StrelacPRVO MALA ŠKOLA ASTROLOGIJE

Sverni Mesečev Čvor


Nije planeta, on je senka. Deluje samo uz Mesec. On vlada stvarima koje nismo uspeli da odradimo iz prošlog života (prošlih života) i to nam sad u ovom životu postaje opsesija. Strasti, želje, sve ono što žarko želimo, stremimo, priželjkujemo i želimo da osvojimo da bi ga nazvali „moje“. Severni Mesečev Čvor je opsesija, fixacija na jednu ideju, fanatizam (tj sve ono što želimo, a ne možemo da imamo)

Na neki način, on je naša Pandorina kutija…

Usko je povezan i sa Saturnom – jer Saturn daje granice, a Severni Mesečev Čvor želi da prekorači te granice čak i ako nema ni znanja ni mogućnosti za to. Sve ono što je „van granica“, tabu, nedozvoljeno, „slatki greh“ itd… to je sve on. Negativno postavljen donosi malverzacije, prevare, „gaženje preko leševa“ ~ negativna opsesija & inat. U ekstremnim slučajevima, u natalu loše postavljen Severni Mesečev Čvor može da donese čak i mentalne bolesti.

Južni Mesečev Čvor

Refleksija sa Marsom – pokazatelj svega onoga što smo osvojili, pregurali, naučili (vezano naročito za prošli život) pa samim tim postavka Južnog Mesečevog Čvora u nekom polju pokazuje oblast života koja nas baš posebno i ne interesuje ili ne želimo da imamo posla sa tim. Južni Mesečev Čvor se više vezuje za duhovni život, religiju, mistiku, ezoteriju, astrologiju.

Njemu uopšte nisu bitne materijalne stvari (kao što je pak Severni Mesečev Čvor opsednut njima) Južni Mesečev Čvor bukvalno želi da pobegne od materijalnog. Zato su njih dvoje postavljeni na 180° jedno od drugog i unose „klackalicu“ u život osobe, tamo gde se nalaze u njenom natalnom čartu.

Kolektivne karmičke promene & lekcije Duše se prate kroz kretanje tranzitnih Mesečevih Čvorova. Od Novembra 2018 bavili smo se promenom kolektivne svesti u simbolici znakova Raka i Jarca kroz koje su prolazili Severni i Južni Mesečev Čvor.

Severni i Južni Mesečev Čvor nisu planete, već matematičke tačke, pa tako imamo „Main“ i „True“ poziciju Čvorova ~ matematički tačnija je naravno opcija „True“. Od 05. Maja u 7h49am Čvorovi su se premestili na Blizanac & Strelac osu i tu će biti naredne dve godine.

Od Novembra 2018 na kolektivnom nivou usavršavali smo energije znaka Raka (Severni Mesečev Čvor) kako bi mogli da nadograđujemo dalje svoju individualnost uz pomoć energija znaka Jarca (Južni Mesečev Čvor) Ove energije su bile snažno usmerene na naš osećaj doma & porodice u odnosu ne samo na posao & karijeru, već i na društvenu & političku situaciju oko nas.

Sada kada su se energije promenile i kada su na snazi Blizanci i Strelac sve se okreće znanju, učenju, spoznaji, zakonima, moralnosti, duhovnosti, intelektualnosti, uzvišenosti. Sada treba da sve ono što smo do sada naučili (Blizanci) da sprovedemo u praksu (Strelac)

Za razliku od ose Rak & Jarac, ova osa Blizanci & Strelac je mnogo dinamičnija, brža, aktivnija, pa ćemo se osetiti prozvanim i mi da budemo ažurniji, da više pitamo, saznajemo, zapisujemo, otkrivamo i prenosimo drugima dalje ono što smo spoznali. Sve će se usmeriti na vesti & informacije i na njihov način otkrivanja i prenošenja dalje.

Poslednji put kada su se Čvorovi našli na osi Blizanci & Strelac, to je bio period od Oktobra 2001 do Aprila 2003, pa pošto su oni u suštini stalno u retrogradnom hodu, a i vezuju se direktno za Karmu i Sudbinu, velika je verovatnoća da će u narednom periodu mnoge situacije ili osobe iz ovog predhodnog perioda ponovo da se aktiviraju & pojave u našem životu.

Energija Blizanaca je vrlo živahna, druželjubiva, tako da ćemo uz njenu pomoć da dobijemo volju da delimo svoja životna iskustva sa drugima, da se savetujemo, razmenjujemo ideje i planove, da se ispomažemo međusobno i da tako uz odlično organizovani timski rad postignemo zavidne rezultate, na bilo kom polju našeg života koji nam je trenutno na prvom mestu.

Energije Strelca su takođe vrlo pozitivne, jer su to energije višeg uma, spoznaje, duhovnosti, filozofije, religije, morala, zakona, a i takođe želje da se prošire granice života, ne samo u intelektualnom smislu, već i konkretnom fizičkom smislu, pa eto češćih putovanja, pa i preseljenja, promene mesta života, susreta sa stranim kulturama, učenju i prilagođavanju ljudima koji su dijametralno drugačiji od nas.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/05/17/kolektivna-promena-svesti/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #577 poslato: 16. Maj 2020. 21:51:20 »
»Sunshine in my pocket Sunce  Blizanci «


Od 20. maja do 20. juna tranzitno Sunce će skakutati kroz veseli, vazdušni, dualni znak Blizanaca. Blizanci srećan vam rođendan!

Sunce u Blizancima nam najavljuje treći prolećni mesec i dolazak Leta. Za razliku od Sunca u Biku i njegove fiksne zemljane spore energije, sada ćemo imati pune ruke posla sa velikom energijom punom kreativnih ideja & planova & projekata. Mnogo više druženja, smeha, priče, mnogo više prilika da se neko upozna, preporuči, pomogne da napreduje u životu, na poslu prvenstveno, jer je sad i Merkur ovde u Blizancima isto.

Ovo će biti period "punjenja baterija" shodno predhodnom periodu #ostanikodkuće i do sada smo mirovali, a sada je vreme da pozajmimo od Merkura njegove cipelice sa krilcima i da krenemo da uživamo u životu. Nova poznanstva, nove simpatije (sad je i Venera u Blizancima takođe) nove lepe vesti od rođaka i bliskih prijatelja, pa i komšija takođe.

Sve je lagano, spontano, nasmejano, puno igri reči koje imaju povremeno "repove" i puno situacija u kojima ćemo biti u prilici da naučimo nešto novo ili da prenesemo naše životno iskustvo drugima (Sunce odmah na početku sklapa snažni trigon sa retro Saturnom iz Vodolije) a i puno toga će biti sad prilika da se kaže, tj da se ideje sprovedu u delo.

Kako Proleće bude polako počelo da se menja u Leto, pa će tako i samo naše raspoloženje bude bilo veselije, toplije, pozitivnije, tako će i ovih narednih mesec dana da budemo u situaciji da ne samo isplaniramo neke nove projekte, već i da pronađemo odgovarajuće pomoćnike kako bi te projekte i uspešno ostvarili zahvaljujući samoj simbolici Blizanaca naš mobilni nam neće izlaziti iz ruke, a naše sanduče će biti zatrpano raznim obaveštenjima i važnim mail-ovima.

Sam znak Blizanaca je poznat po svom izvanrednom umeću multitaskinga, njegova prirodna inteligencija i snalažljivost ovom Suncu će omogućiti da bude na više "frontova" u isto vreme bez da se zamara ili gubi vreme. Ali, isto tako, Blizanci su brzopleti pa neki put posao bude površno odrađen, ali na sreću, pa je dosta planeta retrogradnog kretanja (Venera, Jupiter, Saturn...) te neće biti prilike da se napravi brzopleta greška.

Šta će nam sve doneti Sunce u Blizancima :

• flert, smeh, druženje, simpatisanje, osveženi pozitivni pristup međuljudskim i emotivnim odnosima, izađite iz "4 zida" i družite se!

• dobro raspoloženje, humor, šalu, čak i ozbiljne situacije neki put treba pogledati iz onog malo šaljivog ugla, puno SMS i simpatični poruka

• veliko interesovanje za reč, pisanje, čitanje, internet, društvena događanja, okupljanja, obilaske biblioteka, muzeja, buvljih pijaca i seknd-hend-šopova

• uvećaće nam energiju, bićemo orniji, pozitivniji, spremniji, prilagodljiviji, vratiće nam se mladalačka snaga

• doneće nam i želju da se nadogradi znanje, pa eto dobre prilike za nekim kursom vezanim za strane jezike, tehnologiju, psihologiju, ali i ples i muziku

• omogućiće nam da stvari ljude & situacije posmatramo "izvan kutije" tj daće nam mogućnost da kroz multitasking obavimo što više poslova je moguće

• period kada možemo da eksperimentišemo i isprobavamo nove ideje, pa tako da na lagan način nadogradimo naše životno iskustvo

• takođe daće nam priliku za više kretanja, malo ćemo biti kod kuće, možda čak i neki kraći put (makar ovako međugradski) a imaćemo i više gostiju

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/05/16/sunshine-in-my-pocket-sunce-u-blizancima/


:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #576 poslato: 16. Maj 2020. 20:38:29 »
»Istrajnost će biti nagrađena«


17. Maja (i jedno 2 dana pre i 2 dana posle egzaktnog aspekta) na Nebu imamo divni aspekt trigona između Sunca iz Bika i retrogradnog Jupitera iz Jarca

Nebo nas ovim aspektom vraća na nešto lepo, dobro, stabilno, na nešto (ili pored nekog) gde se osećamo sigurnim i srećnim. Ovo važi za jedan od najpovoljnijih aspekata jer je to aspekt sreće, dobročinstva, velikodušnosti, entuzijazma, radosti i neverovatno uvećanu harizmu koja spontano privlači lepo i dobro u naš život.

Sunce iz Bika u trigonu sa retrogradnim Jupiterom iz Jarca ovog puta nam donosi pozitivan stav prema životu, vraćanje nade i Vere da će ipak sve na kraju da bude kako treba. Ovo je srećni tranzit, jer prvenstveno donosi sreću i osećanje sigurnosti u ovom našem materijalnom svetu, pa je ovo period kada se finansije stabilizuju, uvećavaju, posao & karijere počinju da dobijaju drugačiji i konkretniji pravac (a mnogima može da donese i unapređenje)

Ovo je klasični aspekt rasta i razvoja, sam aspekt trigona je "sreća pala s Neba" tj trigon radili mi nešto ili ne, obično nam donese dobre stvari u životu, ali pošto je sad ovo Zemljani trigon, mi sami nećemo sedeti skrštenih ruku i čekati da nam "padne s neba" već ćemo imati dovoljno ideja i motivacije da zasučemo rukave i ostvarimo naše ciljeve (čak i više da dobijemo od očekivanog zbog toga)

Naravno, sa one druge, duhovne, strane, ovo je takođe divan aspekt, jer ukazuje i na razvoj duhovnosti, kroz blagougodna dela pomaganja drugima. Kroz činjenje drugima, mi ne samo što rastemo i razvijamo se, već nam Nebo automatski šalje "nagradu" za učinjeno dobro delo. Ovo su sve one situacije u kojima mi jednostavno spontano dođemo na ideju kako nekome možemo da pomognemo, da ga usrećimo i poboljšamo mu život.

Ovo je harmonična stabilna energija, ali u samom trenutku zenita ovog trigona, imaćemo i Mesec u Ovnu odmah pored Lilith i Hirona, pa ne bi trebalo da dopustimo da nas ovaj ogromni pozitivni nalet energije ubedi da možemo da "pomeramo planine" bez da pre toga dobro isplaniramo svaki naš naredni korak. Ako to ne uradimo, može da se desi da i ne krene baš sve onako kako smo zamislili, jer ne treba ni zaboraviti  da su ipak i sam Jupiter u retro hodu, pored Venere i Saturna.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/05/16/istrajnost-ce-biti-nagradena/


:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #575 poslato: 16. Maj 2020. 20:06:36 »
»Nemirni um«


Ako se ovih nekoliko dana osećate po malo uznemireno, teško vam je da se skocentrišete, imate manje nesporazume u razgovoru sa drugima, vrlo često informacije budu „od buve, slon“, i stalno imate neki čudan (pred)osećaj da će nešto da krene naopako,  vrlo nemirni i teški snovi za koje sumnjate da nose lošu poruku, pokušavate da započnete nešto i sve nekako ide bezveze i neorganizovano, znatno više nervoze i osećanja frustracije bez nekog očiglednog razloga, to je zato što je na Nebu aktuelan napeti aspekt semi-skvera (135°) između Merkura iz Blizanaca i Plutona iz Jarca.

Omanje „ulje na vatru“ donosi i Merkurov aspekt sekstila sa Hironom iz Ovna, slabeći nas i usmeravajući nas na stalna analiziranja „kako-zašto-zbog čega“, a u osnovi kritičke „pod lupom“ analize postavljamo sebe kao glavnog krivca, jer se osećamo bespomoćnim i bezvrednim u nekim trenucima kada i pored date šanse mi (po našoj proceni) ne iskoristimo maksimum iz nje, i tako upadamo u vrzino kolo otvaranja starih rana, vraćanja u prošlost (posebno onaj loši deo) i ponovnim (bolnim) zaranjanjem u sebe tražeći odgovore za koje još nije došlo vreme da ih dobijemo.

Na sreću, pa je ovo samo prolazna negativna energija koja se neće zadržavati dugo u našem životu. Idu bolji dani :srce:

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/05/16/nemirni-um/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #574 poslato: 13. Maj 2020. 07:02:09 »
»Kada vreme krene unazad«On je naš početak i kraj
On je naš Krst koji nosimo na Golgotu
On je direktna, jednostavna, bolna, gola, istina

Da se prvo podsetimo ko je Saturn (mala škola Astrologije)

Po tradiciji Saturn je poslednja planeta u nizu od 7 tradicionalnih planeta, i prva superiorna planeta. Njegov ciklus traje 29 godina. On je hladan, suv, krut i neprilagodljiv, dvopolan, distanciran i zbog toga se tumači kao malefična (loša) planeta, iako ne mora i da donese nešto loše ako je dobro postavljen u natalnom čartu.

On je vladar 1 i 8 polja u natalu (prirodno vladarstvo po poljima) 1 poljem vlada jer nam on daje našu strukturu tela (skelet) i vlada kožom koja drži taj skelet na jednom mestu (daje formu, oblik, smisao) 8 poljem vlada jer je on starenje, odumiranje, smrt, prolaznost.

Saturn se vezuje za skromnost, introverciju, uslužnost, podređenost, ali i upornost, istrajnost, ozbiljan pristup životu, disciplinu, čistu logiku te tako i nauku, ali isto tako vezuje se za tajne, kao tajne čoveka, tako i tajne Prirode i Univerzuma, te se tako povezuje i za mistiku, magiju, alhemiju i prenošenje tog Tajnih Znanja generacijski sa kolena na kolena, pa tako on se vezuje i za opsenarstvo i prerušavanje (te uz Mesečeve Čvorove govori i o drugim entitetima koji nas okružuju, dobrim i lošim, a golim okom nevidljivim, barem za neke nevidljivi...)

Takođe, pošto je vladar prolaznosti, tj Gospodar Vremena (Grci su ga zvali Hronos) on je vladar i sećanja, zaborava, tajni, prošlosti, našeg porekla, korena (pa ako je opet u kombinaciji sa Mesečvim Čvorovima on se vezuje za naš DNK) te tako je on i vladar Karme i prošlih života

Saturn će biti stacionaran već od 09. Maja u večernjim satima, zvanično kreće retrogradnim hodom 13. Maja takođe u večernjim satima (on je i ovako noćna planeta) i njegov retrogradni hod će trajati sve do 26. Septembra kada će ponovo biti stacionaran, a ponovo kreće direktnim hodom od 01. Oktobra, a svoju pravu brzinu (da se vrati na stepen odakle je krenuo retrogradno) dobiće tek od 03. Januara sledeće godine (u isto vreme kada i Mars bude iz Ovna prešao u znak Bika)

Saturn sam po sebi donosi odgovornost, puno rada i truda, ali i prepreka i ograničenja, puno grešaka iz kojih učimo i tako bogatimo svoje životno iskustvo i postajemo mudriji

Pošto je on planeta Karme, kada je retrogradan (znamo da retrogradnost planete se isto tako vezuje za Karmu) karmički dugovi postaju jasniji & vidljiviji, pa samim tim i dolazi do uslova za njihovu ispravku, jer svesno shvatamo greške ili ih ćemo imati dežavu situacije koje će nas setiti na neke naše prošle živote, pa ćemo tako da shvatimo zašto se neke stvari naopako dešavaju u našem životu i zašto sa nekim osobama imamo problema da uspostavimo harmoničan odnos (posebno ovo će biti naglašeno i zbog same Venere koja je takođe retrogradna)

Kada je Saturn retrogradan tada je idealan period za preispitivanje i rezimiranje šta smo do sada naučili što je u simbolici Saturna : ograničenja, disciplina, odgovornost, autoritet, poštovanje, skromnost

Tranzitni Saturn nema isti uticaj kod svih, kod nekoga će samo da uspori ritam života, kod nekoga će da donese jako puno obaveza, a kod nekoga će da stavi totalnu blokadu. On se i ovako povezuje sa odlaganjima, nagomilanim obavezama, čekanjem, isčekivanjem, negiranjem i odbijanjem. Isto, vlada dugovima (kako materijalnim, tako i duhovnim) i hroničnim zdravstvenim problemima. Tranzitni retrogradni Saturn možemo da posmatramo kao reset dugme na kompjuteru, neki put moramo da ga pritisnemo jer kompjuter neće da radi, hteli mi to ili ne.

Uticaj retrogradnog Saturna se menja od osobe do osobe iz prostog razloga što naravno nismo svi isti, neko je rođen pod njegovom vladavinom, tako da mu i ne smeta pritisak koji ovaj tranzit donosi. Neko ga ima vrlo naglašenog (sedište, egzaltacija) u svom natalu, pa već postoji urođena navika da mu u životu baš ne ide sve po planu. A neko pak baš i ima retrogradnog Saturna u svom natalu, i te osobe najčešće najviše i osete ovaj tranzit, jer on tek onda stavi fokus na polje života u simbolici kuće u natalnom čartu gde se nalazi i tako donosi situaciju koja mora ponovo i ponovo da se proživljava sve dok se ne odradi to do perfekcije, tj dokle god zaista ne shvatimo & naučimo zašto nam se neke situacije i osobe ponavljaju u životu (i to ne baš u pozitivnoj akonotaciji)

Retrogradni tranzitni Saturn je težak tranzit, jer sama simbolika Saturna je da otežava, da usporava, samo da bi čovek na staložen i praktičan način živeo svoj život, da nauči da bude strpljiv, disciplinovan, odmeren, skroman. Tamo gde se nađe u natalnom čartu, retro Saturn donosi prepreke, poteškoće, a u isto vreme (kontradiktorno) uveća želju čoveka da baš taj deo svog života pokrene & aktivira. Naravno, čovek krene da forsira taj deo života, i u najvećem broju slučajeva dolazi do nerviranja i frustracija, jer ma koliko god da se ulaže trud, jednostavno neće pa neće. A zašto?

To vam je napr čovek dobije unapređenje i bude jako zadovoljan sobom, ali ne menja svoj način rada na novom radnom mestu, a poslodavac shodno novom opisu radnog mesta počinje da dodaje sve više i više obaveza i počinje da traži više, počinje više da "savetuje" i da kritikuje, ali taj čovek ne shvata da mora da se promeni i prilagodi kako bi opravdao to unapređenje i poverenje koje mu je poslodavac ukazao. Čovek radi, satire se od posla, ali ne menja metod rada, te poslodavac nikako da je zadovoljan. Čovek ne menjajući način svog rada, počinje sve više i više da ostaje na poslu, zapostavlja dom, porodicu, partnerku, pa i svoje zdravlje... i na kraju popušta pod ptiriskom, poslodavac je ljut i daje mu otkaz.

Naravno, čoveku koji ne želi da se promeni, sva krivica će biti na poslodavcu. Smatraće da je poslodavac zao i da izrabljuje i da je na pravdi Boga dobio otkaz. Ali, situacija nije takva. Krivac je taj čovek koji nije želeo da se promeni, koji nije želeo da nadogradi svoje životno  & poslovno iskustvo (shodno novom radnom mestu) i koji je smatrao da ako nastavi da radi kao i do sad, sve će biti dobro. E to vam je retro Saturn, on nas tera da stanemo, sagledamo situaciju i da se promenimo, da nadogradimo sebe, da unapredimo sebe, da budemo bolja verzija nas samih. A to kaljenje čelika je teško, naporno, iscrpljujuće, posebno za one koji ne shvataju da ograničenja postoje samo da bi se nešto naučilo iz njih, jer kada se nauči lekcija, ograničenja nestaju i otvara se put za dalje.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/05/13/kada-vreme-krene-unazad/

     Uticaj :tr: Saturn za svaki znak stiže za koji dan :pisac:
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #573 poslato: 12. Maj 2020. 22:07:13 »
»Nasloni moje vreme na svoje, tako će večnost duže trajati«


Retrogradna tranzitna Venera se dešava na svakih godinu ipo dana i traje 40 dana. To znači da Venera je samo 7% svog vremena u retrogradnom hodu, što u odnosu na ostale tranzitne planete je najkraći period tog hoda. Mars je u proseku 9% i takođe kao i Venera treba mu oko godinu i nešto da ponovo bude retrogradan, Merkur 19% svog vremena u retro hodu.

Naravno Merkur je najčešće u retro-hodu (kao što su i spore planete Jupiter, Saturn i transplutoni, svake godine po par meseci retrogradni) a oni će takođe sad da prave društvo Veneri i da budu retrogradni celo Leto (sem Marsa koji će biti retro tek najesen pa do Januara 2021)

Znamo da se retrogradnost povezuje sa Karmom, jer nas svaka retrogradna planeta vraća na nešto od pre, u bližu ili dalju prošlost, a neki put aktivira prošlo životne situacije i osobe da se pojave u našem životu (po prvi put ili ponovo) jer nismo završili određeni ciklus (zadatak, ispravili karmičke grehe) sa njima. Pa tako, shodno činjenici da će i sam Gospodar Karme, gos'n Saturn da krene par dana posle Venere u retrogradni hod, eto nam puno karmičkih dešavanja koja nam idu u susret.

Retrogradna Venera nam tako vraća sve ono za šta smo na neki emotivan (materijalni) način vezani (bili i ostali, nismo hteli ili mogli da to ostavimo u prošlosti, jer je emocija koja nas je vezivala za tu situaciju ili osobu bila previše jaka, a naša volja previše slaba ~ Venera je i samopovlađivanje & samougađanje & samopopuštanje naravno) te tako pored toga što će naravno najviše da ima uticaja na naš privatan život, može takođe i da aktivira polje finansija & materijalnih dobara & (ne)pokretne imovine.

Zanimljiv astronomski podatak vezan za Veneru ~ baš zbog njenog retrogradnog kretanja ona na Nebu ona zajedno sa Zemljom u odnosu na Sunce svojim kretanjem formira predivnu Mandalu u obliku Pentagrama. To njeno kretanje se čak i u astronomiji naziva "Ples Venere".

Ovaj "ples" između Venere i Zemlje se bazira na susretu Venere i Zemlje, što matematički stvara upravo ovaj obrazac Pentagrama kada se njih dvoje susretnu i krenu da "plešu" oko Sunca. Ova slika nam pokazuje šta se dešava kada Venera je najbliža Zemlji (u ciklusu od 8 godina) i ovaj obrazac (Pentagrama) se upravo dešava kada je Venera u svom retro-hodu.

Svi znamo simboliku Pentagrama : 4 fizička elementa : zemlja, Voda, Vazduh i Vatra i ~ Peti Element : Duh.

Pentagram simboliše prirodu i mikrokosmos (po magijskom verovanju ovo je simbolika kada je jedan krak uperen na gore, dok je suprotno sa dva kraka uperen na gore povezan sa negativnim energijama i entitetima) te tako Veneru možemo da povežemo i sa pozitivnim uticajem Prirode (Viših Kosmičkih Sila) koja ona nama prenosi & donosi u život kada je u svom retro-hodu.

Ali, ne treba zaboraviti da napr u Đotišu, Venera je i učiteljica demona, pa tako kako god nju gledali kao benefika, malu sreću & zaštitnika, uvek postoji onaj mali deo lošeg u njoj ~ a to loše su upravo naše želje i htenja, neki put nas želje odvedu na Pravi Put, a neretko (kod nekih i prečesto) nas te želje i htenja odvedu na neku od stramputica Života...

Sada da se vratimo na Astrologiju...

Šta će nam doneti ova Venera u svom retrogradnom hodu, posebno što je postavljena u  dvojnom, promenljivom, znaku Blizanaca. Prvo i osnovno naravno ~ vraćanje nekog "posebnog" (i u dobrom i u lošem smislu) u naš život. Možemo da očekujemo da nam u 2h ujutru stigne poruka od bivše ljubavi "E, ćao, šta radiš?" ili pak da potpuno neočekivano dobijemo poruku  "Jesi li za kafu?" od osobe sa kojom se samo platonski simpatišemo mesecima. Takođe, ova retro Venera može i da donese mogućnost i pomirenja (posebno ako je dobro postavljena u natalnom čartu) bilo da je u pitanju bivša ljubav, rođak ili prijatelj.

Za sve one kojima njihov odnos sa lepšom & jačom polovinom škripi već neko vreme, ova retro Venera bi mogla da bude "znak" i prekida tog odnosa ~ znači napomena : samo ako već postoje neko duže vreme problemi u ljubavnom odnosu, ova Venera će doneti i kraj tog odnosa,  jer ne treba zaboraviti da ona dok je u Blizancima će imati 3 puta kvadart sa Neptunom, te će tako omogućiti da se uvide greške i zablude, a i zato što njena retrogradnost je tu da natera da se napravi "Plus i minus tabela" i da se racionalno bez trukne emocija proceni koliko je taj ljubavni odnos pozitivan i ima svoju svrhu & smisao u životu.

Njen uticaj će posebno da bude jak u periodu kada i tranzitni Merkur bude bio u znaku Blizanaca (od 11-05 do 28-05) jer je on tu u svom sedištu i naravno da će i Veneru da usmeri na svoju osnovnu simboliku. U isto vreme po drugi put će aktivirati i kvadrat sa Neptunom iz Riba, tako da i sa te strane vidimo da će ovaj period od -/+ 17 dana Maja biti izuzetno važan za mnoge što se tiče njihovog privatnog života.

Njen ponovni uspon će biti početkom juna, tačnije kada bude bila Penumbrialna Lunarna Eklipsa na 15° Strelca 05-06, jer će tada i Severni Mesečev Čvor da pređe u znak Blizanaca (ovo pomračenje će takođe biti vidljivo i nad Balkanom) pa će tako i on da ima svog uticaja na Venere (znamo da je Severni Mesečev Čvor zadužen za sadašnju Karmu, tj sve ono što u ovom životu treba (dobro) da uradimo, kako bi obezbedili sebi karmički naš naredni život)

Njena retrogradnost će trajati do početka Leta, baš pred sledeće Pomračenje, kada će da krene direktnim hodom i pred sam njen izlazak iz znaka Blizanaca, početkom Avgusta ponovo će se udružiti, ali ovog puta preko egzaktne konjukcije sa Severnim Mesečevim Čvorom. To će biti treće i najsnažnije aktiviranje Karme u našim životima i "treća sreća" što se tiče nas samih da ispravimo svoje karmičke grehe koji nas u ovom životu sprečavaju da imamo ono što želimo i što nam je potrebno da bi se osećali srećnim i svrsishodnim.

Na koga će najviše imati uticaja ova retrogradna Venera?

Naravno ne samo na Blizance (pa posredno i na Strelčeve) već i na znak Bika i Vage, jer je ona njihova vladarka. Za ova 4 znaka naredni period će biti ispunjen potpuno neočekivanim, neplaniranim, željenim i neželjenim situacijama u odnosu na ljude iz njihove (emotivne) prošlosti (bivše jače & lepše polovine, bivši prijatelji, rođaci...) Za Blizance i Strelčeve ogroman fokus na ljubavnom životu i realizaciji svih planova na tom polju kao i na potencijalnim većim životnim promenama (napr preseljenje) a za Bikove i Vage, pored ljubavi, najveći fokus će biti i na finansijama & (ne)pokretnoj imovini, kao i na regulisanju potencijalnih problema vezanih za zdravstvenu situaciju.

To znači da za sve vas čije je Sunce, Podznak ili pak sama Venera u znaku Blizanaca, Bika, Strelca ili Vage, naredni period će biti vrlo zanimljiv i ispunjen brojnim životnim testovima i to na svim poljima vašeg Života.

Za Ovnove ova retro Venera će pokrenuti simboliku njihovog 3 polja : uvećaće se želja za kretanjem, komunikacijom, promenama, više će želeti da se intelektualno usavršavaju (hobi, kurs, sport) Imaće mogućnost da možda na kraći period odputuju negde, ili priliku da završe neke birokratske probleme vezane za neke finansije & (ne)pokretnu imovinu. Takođe, imaće priliku da osveže svoj dom sa nekim tehničkim aparatom, možda novim mobilnim telefonom, laptopom, iako nije iskljčuena ni opcija češćih susreta sa majstorima zbog kvarova kućnih aparata. Dodatno, naglašen odnos sa rođacima, njihov život u narednom periodu će mnogo više nego do sada imati uticaja na vašu svakodnevnicu.

Za Rakove ova retro Venera će pokrenuti simboliku njihovog 12 polja : prilika da se poradi na sebi u duhovnom smislu, da se oslobodite svih štetnih ljudi iz vašeg života, da zahvaljujući svojim moralnim i duhovnim načelima donesete važne i ispravne životne odluke posebno vezane za vas same, ali i za vaš porodični i emotivni život. Sve što vam ne prija, u narednom periodu imaćete prilike da ostavite iza sebe i da se oslobodite iscrpljujuće negativne energije. Isto tako, za mnoge, ovaj period može da bude okrenut i nekoj skrivenoj simpatiji ili tajnom ljubavnom odnosu, koji će u mnogo čemu da promeni prioritete i želje u životu. Za neke u narednom periodu biće prilike da okončaju neki sudski spor, ili da završe do kraja neki projekat koji ih je već jako dugo vremena iscrpljivao finansijski.

Za Lavove ova retro Venera će aktivirati simboliku 11 polja : probudiće se motivacija i puno kreativnih ideja da se obezbede što bolji uslovi na radnom mestu, kako bi se iskoristio pun potencijal i na taj način promenila finansijska situacija. Takođe, biće u prilici da prošire svoj krug prijatelja, ali i poznanika (kako bliskih, tako i poslovnih) i da dođu u kontat sa onima koji itekako mogu da im pomognu na finansijskom & poslovnom nivou. Uz pomoć i podršku tih ljudi, aktiviraće se i dobri uslovi da se ostvare neki veći projekti i planovi. Takođe, u privatnom životu mogu da očekuju puno lepih momenata ne samo sa jačom & lepšom polovinom, već generalno u odnosu sa svim dragim i bitnim osobama.

Za Device ova retro Venera će aktivirati simboliku 10 polja : akcenat na poslu i karijeri, na poboljšanju ugleda & reputacije, kao i na potencijalna poboljšanja & uvećanja što se tiče plate. Takođe, ovo može da bude posebno i emotivan period, jer stavlja fokus i na samu ljubav, i potrebu da se unese harmonija u privatan život. Moguća je emotivna veza koja će vrlo brzo da postane vidljiva & javna, ali u isto vreme će postojati neke manje prepreke, koje dolaze iz doma, bilo vašeg, bilo vaše lepše & jače polovine, da se taj odnos konkretizuje (veridba, venčanje) Za mnoge, ovo će biti period ponovnog razmatranja planova vezanih za uvećanje porodice (trudnoća) ili pak će biti stavljen pozitivni fokus na život njihove dece.

Za Škorpije ova retro Venera će aktivirati simboliku 8 polja : to znači da će u ovom narednom periodu imati mogućnost da potpuno pročiste sebe, na svim nivoima, kako telesno i tako da poboljšaju sebi zdravlje, tako i na psihološkom nivou, da se oslobode loših ljudi iz svoje okoline i da na taj način neutrališu nepotrebno gubljenje energije. Takođe, ovo će biti period i kada će se sa uspehom suočiti sa nekim svojim većim strahovima, prevazići ih i ostaviti sve loše iza sebe i omogućiti sebi da "okrenu nov list u životu". Ljubav će biti jedna od okosnica psiho-fizičke transformacije, puno toga će se dešavati, mogući su susreti sa bivšim ljubavima, ili pak pomirenja posle dužeg vremena, a za one koji su pored svoje jače & lepše polovine period zajedničkog ulaganja u odnos i stabilizaciji samog odnosa da dobije svoj pravi smisao i svrhu.

Za Jarčeve ova retro Venera će aktivirati simboliku 6 polja : što znači da će im se u narednom periodu njihova dobro uređena i organizovana svakodnevnica puno promeniti. Nova dešavanja, nova poznanstva, će imati velikog uticaja na svakodnevni život i vrlo često ćete morati potpuno da reorganizujete svoje obaveze da bi se prilagodili tim neočekivanim situacijama. Takođe, ovo je polje i zdravlja, pa će se tako pružiti mogućnost pronalaženja odgovarajućeg sistema ishrane i načina života koji će revitalizovati energije i imunitet, te tako za neke ovo će biti period oporavka i jačanja. Ljubav će u ovom periodu malo da se druži sa Marfijem i njegovim zakonom (ne)verovatnoće, pa možete očekivati da će odnos sa jačom & lepšom polovinom biti malo izmenjen i stavljen na test izdržljivosti.

Za Vodolije ova retro Venera će aktivirati simboliku 5 polja : što znači da će u narednom peridou da vas prati sreća. Pratiće vas srećne okolnosti na skoro svim životnim poljima, posebno naravno u ljubavi, ali i novim poznanstvima i prijateljstvima, koji će ulepšati vašu svakodnevnicu. Takođe veliki fokus na deci, bilo da je u pitanju željena trudnoća, bilo da je u pitanju konkretno planiranje života deteta (škola, fakultet, van-nastavne aktivnosti) Naredni period će takođe da vam donese i brojne lepe vesti i događaje kako iz užeg kruga porodice, tako i iz kruga bliskih prijatelja (pozivi na krštenja, veridbe, venčanja...) Mogućnost i renoviranja doma, kupo-prodaje nekretnina, kao i bilo koji drugi način da se ulepša svakodnevnica i porodičan život. Možete očekivati male znake pažnje, ali i vrlo vredne poklone.

Za Ribe retro Venera će aktivirati simboliku 4 polja : želju da se dom učini što lepšim i komfornijim, da se poboljšaju odnosi sa ukućanima, da se pomirite sa nekim (lepšom & jačom polovinom, prijateljem, rođakom) U narednom periodu biće veliki fokus na uređenju doma, renoviranju ili planiranju i realizaciji potencijalnog preseljenja. Takođe, biće pod lupom vaš osećaj svrsishodnosti, smisla vašeg postojanja & rođenja, pa će ovo na neki način da bude period "duhovnog pohoda" za pronalaženjem nekih odgovora vezanih za vaš život. Takođe, naravno, stavlja akcenat i na odnos sa ukućanima, tj sa svim onima sa kojma delite "krov nad glavom". Privatan život će biti okrenut pronalaženju srodne duše sa kojom može vrlo brzo da se dobije željeni pravac tog odnosa, a za one koji su pored jače & lepše polovine period kada će zajednički raditi na uvećanju komfora i sigurnosti u svom domu.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/05/12/nasloni-moje-vreme-na-svoje-tako-ce-vecnost-duze-trajati/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43621
 • Reputaciona snaga: 36356
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 0611704231 ♥ 0631450039
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #572 poslato: 11. Maj 2020. 04:35:06 »
Nedeljni horoskop od 11. do 17. Maja


Ova nedelja nam počinje sa snažnim uticajem Meseca u znaku Jarca, znak njegovog izgona, pa očekujte neočekivano ~ ne planirajte ništa previše unapred i spremite se na iznenađenja. Isto tako, ova nedelja će nam biti obojena i bojnim promenama što se tiče pozicija tranzitnih planeta ~ Merkur će preći u znak svog sedišta, znak Blizanaca, Saturn, Jupiter i Venera će krenuti retrogradnim hodom, a Mars će iz Vodolije da pređe u znak Riba.

Ponedeljak 11-05-2020

Dan nam počinje po malo uspavano, usporeno, znamo da imamo dosta nedovršenih obaveza, ali nekako smo bez puno ideja kako da te planove sprovedemo u delo. Najviše će nam faliti koncentracije na poslu, a mogući su i nesporazumi i raspave, pa treba obratiti pažnju šta se kada kaže (iako je danas najbolje prećutati, bilo šta da je u pitanju) Situacija u domu takođe dosta "naelektrisana", ukućani su svako za sebe nervozni i nemaju ni malo strpljenja, pa će tako bilo koji dogovori danas "pasti u vodu". Odnos sa lepšom & jačom polovinom ne promenjen, čak po malo izostaje nežnosti i podrške. Što se zdravlja tiče, treba obratiti pažnju na potencijalne povrede gornjih ekstremiteta i biti pažljiv u saobraćaju.


Utorak 12-05-2020

Dosta emotivno izazovan dan pred nama. Puno toga ćemo dosta subjektivno da doživljavamo (čak i situacije koje uopte nemaju veze sa nama) Situacija na radnom mestu po malo nedefinisana, pa se pripazite i nekih potencijalnih tračeva. Mogući su neplanirani izdaci, pa povedite računa o svom novčaniku. Odnosi sa ukućanima su i dalje malo napeti, ali se nazire mogućnost da se prevaziđu nesporazumi i generacijske razlike. Veća koncentracija na mlađe ukućane i rešavanje nekih njihovih problema. Što se tiče odnosa sa jačom & lepšom polovinom, danas možemo da očekujemo mnogo emotivnije reakcije od njih (možda čak i malo previše emotivne) Što se zdravlja tiče, danas zaobiđite slatkiše i slanu & masnu hranu, ubacite što više zeleniša i voća i radite lagane vežbe istezanja i disanja.


Sreda 13-05-2020

Dan počinje sa par iznenađenja, neke situacije ili osobe iz prošlosti nam se potpuno neočekivano vraćaju u život, neki će time da nam učine veliku uslugu, a neki pak medveđu uslugu. Dobro obratite pažnju kako teče razgovor sa njima da ne bi došlo do pogrešno protumačenih signala. U domu situacija je malo živnula, oseća se nova pozitivna energija koja polako počinje da ispunjava dom. Moguć je i vrlo konstruktivan razgovor oko nekih finansija ili (ne)pokretne imovine. Što se tiče odnosa sa lepšom & jačom polovinom, danas možete da očekujete lepu i harmoničnu razmenu pozitivnih emocija sa njima. Što se zdravlja tiče, nervoza, malo slabija koncentracija, oscilirajući pritisak i pospanost, pa bi bilo dobro ishranu obogatiti vitaminima i mineralima.


Četvrtak 14-05-2020

Nove pozitivne energije polako počinji da nam "pune baterije" već od ranog jutra i osećamo se poletnim i dobro raspoloženim. Imamo dovoljno i volje i snage i motivacije da odradimo neke poslove i projekte koje smo ostavili "za neki drugi dan" jer ćemo danas imati ne samo dobre savetnike pored sebe (posebno na radnom mestu) već i sve uslove da završiomo započeto. U domu je moguće da će stariji ukućani malo da budu nostalgični za "starim dobrim vremenima" pa bi moglo da dođe do par nesporazuma sa njima oko toga. Odnos sa jačom & lepšom polovinom danas će biti po malo usporen i nedorečen, ali ne treba brzopleto aktivirati "crne misli" zbog toga. Što se tiče zdravlja, obratite pažnju na ishranu, unosite što više tečnosti, krećite se i radite lagane vežbe da bi poboljšali cirkulaciju donjih ekstremiteta.


Petak 15-05-2020

Danas će postojati mogućnost da budemo po malo "na 3 ćoške" i da nećemo baš da budemo oličenje strpljivog diplomate. Dosta oscilirajuće i po malo kontradiktorne energije će strujati među ljudima, pa treba povesti računa posebno na radnom mestu da se ne započne neki razgovor koji može da odvede na stranpucitu i okrene ili kolege ili poslodavca protiv nas. U domu, situacija posebno sa ženskim ukućanima će biti napeta, postojaće određeno nezadovoljstvo, pa čak i ljutnja s druge strane, al izostanak prave komunikacije neće dati mogućnost da se ta napeta atmosfera i razreši. Odnos sa lepšom & jačom polovinom će biti sličan, osciliranje između razuma i emocija i pokušaj da se uspostavi makar nekakva smislena komunikacija. Što se zdravlja tiče odsutnost, nervoza, pa se treba paziti povreda, kao i u saobraćaju.


Subota 16-05-2020

Danas će takođe da bude dan praćen osećanjem "ispuvanog balona" i raspoloženje će nam se u toku dana često menjati, što će naravno da loše utiče na komunikaciju sa okolinom (jer i kod drugih će takođe da bude slična situacija) Izostanak volje i motivacije će se posebno primetiti na radnom mestu, pa će mnogi poslovi ostati nedovršeni ili će pak morati da se rade ispočetka jer nadređeni neće biti zadovoljni sa njima. Danas postoji mogućnost manjih neplaniranih troškova (vezani za tehniku & majstore najviše) Situacija u domu nepromenjena, sem što će i dalje ženski članovi biti hiper-emotivni (isto važi i za odnos sa jačom & lepšom polovinom) Što se zdravlja tiče nadustost, slabije varenje, zadržavanje vode u šakama i stopalima, pa treba vežbati disanje i raditi lagane vežbe.


Nedelja 17-05-2020

Današnji dan će biti posebno aktivan, jer će uskomešane energije da nam donesu puno novih ideja, ali ne i uslova za njihovu realizaciju, pa tako u dok budemo u potrazi za načinom na koji možemo da sprovedemo ideje u delo, možemo da naletimo i na neku raspravu, neki nesporazum, da zaturimo ili izgubimo nešto vredno & važno. U domu posebno oscilirajuća atmosfera, od lepog i emotivnog, to napetog i izazovnog, puno toga se priča, ali malo ko sluša ili želi da uradi. Odnos sa lepšom & jačom polovinom donekle dobar, iako će i tu da varniče emocije i kad treba i kad ne treba. Što se zdravlja tiče, zaboravnost, pospanost, ali i alergijske & metereopatske reakcije, pa bi bilo dobro odmarati i uživati u laganoj muzici i ukusnom nedeljnom ručku.


https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/05/10/nedeljni-horoskop-od-11-do-17-maja/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~