Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 18274 puta)

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #346 poslato: 10. Maj 2019. 19:34:56 »
Dan Venere, 10-05-2019, Petak


Dan nam počinje sa Mesečkom u 3. dekadi Raka koji samo što je završio svađanje sa retrogradnim Saturnom iz Jarca i kreće u novu raspravu sa Venerom iz Ovna i Plutonom iz Jarca (pa tako opet obnavlja njihov kvadrat koji su imali juče) Posle toga Mesečak ide da odmara i taj Prazan Hod će trajati do posle 15h kada prelazi u vatreni znak Lava i uveče sklapa i kvadrat sa Uranom iz Bika i trigon sa Hironom iz Ovna.

Dinamika za dinamikom... ako i uspemo da zaspimo, snovi će tako da budu "živahni" da ćemo se ili mučiti pokušavajući da ih odsanjamo do kraja, ili pak ćemo se probuditi i nećemo moći više da zaspimo, zbog negativnog utiska koji su snovi ostavili na nas. Ali, ne brinite, poruke nema, to je samo naša podsvest koja se na taj način "čisti" i oslobađa pritiska svega onoga što smo (ne)voljno stavili "pod tepih" u zadnje vreme.

Naravno da će nam jutro biti "na 3 ćoške". Šta god je moguće da krene naopako, krenuće naopako. Marfijev zakon (ne)verovatnoće apsolutno će danas da dominira ceo dan (posebno ako vam ovaj Mesečak "čačka" neku ličnu planetu iz vašeg natala)

Kvadrat između Meseca i Plutona će nam doneti vrlo turobno raspoloženje... realno, još uvek ćemo biti pod utiskom snova, ali i sama atmosfera u toku prepodneva će da bude nekako šućmurasta, pa ni vremenski uslovi nam neće nešto previše prijati. Ovaj aspekt, hteli mi to ili ne, donosi mračne oblake u naše misli, stalno provejava onaj loš osećaj "nešto će se desiti" i obično je propraćen trncima uzduž kičme. Autosugestija pod ovim tranzitom je neverovatna, pa se zato pazite šta mislite. Ali, isto tako, ovo je odličan aspekt za analizu "u sitna crevca" bilo čega i bilo koga. Surova "crno-bela" procena svega itekako može da nam pomogne u donošenju neke odluke.

S druge strane, kvadrat između Meseca i Venere, pa nije mnogo bolji, iskreno... Ovo je aspekt prevelikih ili drugačijih očekivanja od onih realnih. Zbog toga, dolazi do nezadovoljstva, nervoze, gunđanja, zakeranja, kritikovanja. Najviše naravno utiče na žene, te tako naš jači pol danas ima da "čupa kose" sa svojom lepšom polovinom, koja će biti "na kraj srca" skoro pa... non-stop. Naravno, na udaru mogu biti i odnosi između samih žena, mame i ćerke, dve drugarice / sestre... pa zato pripazite kako komunicirate danas sa svima njima. Šteta je da zbog jednog prolaznog tranzita narušite taj lep odnos koji imate sa drugima.

Predveče, tj uveče kada Mesečak već bude u Lavu, prvo će imati kvadrat sa Uranom, a posle toga trigon sa Hironom. Ovaj prvi aspekt donosi nervozu i velik uznemirenost Duše. Isto tako, očekujte neočekivano, jer je ovo aspekt iznenađenja (i to ne baš prijatnih) Mogu da se pojave problemi u domu, kako među ukućanima, tako i sa kućnim aparatima (zbog struje) S druge strane, ovaj drugi aspekt taman dobro dolazi posle ovog napetog aspekta, jer ovaj aspekt lepo "vadi fleke" tj. pomaže prilikom ispravljanja "krivih drina" kojih će danas biti koliko hoćete... Najbolja opcija da se završi ovaj dinamični dan je slušanje neke omiljene muzike, meditacija, mirišljava kupka... i lagano u krevetac...
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #345 poslato: 09. Maj 2019. 14:53:07 »
Jupiterov dan, 09-05-2019, Četvrtak


Danas nam dan počinje sa Mesečkom u svom sedištu, znaku Raka, koji će tek popodne tj uveče da se druži sa Suncem preko sekstila, sa Severnim Mesečevim Čvorom preko konjukcije, sa Neptunom preko trigona, sa Saturnom preko opozicije, Sunce će takođe da se druži lepo preko laganog sekstila sa Neptunom, a Venera preko dinamičnog vatrenog trigona sa Jupiterom, ali u isto vreme i žestokim kvadratom sa Plutonom.

Zanimljiv Četvrtak, puno različitih energija koje će nas nositi na svojim krilima ceo dan, a noć i snovi će nam proteći u energijama ovog Mesečka u Raku. Ili ćemo da sanjamo sve i svašta ili uopšte nećemo sanjati ništa (sve zavisno gde nam je u natalu ovaj Mesečak u 1. dekadi Raka) Za one koji budu sanjali (i zapamtili) poruka sna će biti vrlo verovatno vezana za posao & dogovor oko novca ili pak jednog člana porodice i njegovo zdravlje.

Ostatak dana do predveče će nam proći pod uplivom kako Sunca u sekstilu sa Neptunom, tako i pod uticajem Venere koja je na klackalici između Jupitera i Plutona.

Sunce u sekstilu sa Neptunom, Sunce u zenljanom Biku i Neptun u svom sedištu, u Ribama. Simbolika ovog aspekta pokreće našu maštovitost i kreativnost. Aspekt koji nam daje mogućnost da se "probudimo" i da nešto što je bilo skriveno u nama otkrijemo i materijalizujemo. To izgleda kao kada nešto što je bilo maglovito i nejasno odjednom postane sasvim jasno i vidljivo, kao kada se sunčevi zraci probiju kroz maglu i rasprše je pa ugledamo ono što je pre toga bilo sakriveno.

Te tako, ovaj tranzitni aspekt ovih dana nam može otkriti neku tajnu, razjasniti neku nedoumicu & situaciju, omogućisti da konkretizujemo neku ideju i možda čak i lepo profitiramo od nje. Takođe, može nam stvoriti uslove da uživamo u lepim sitnim životnim radostima i da ih vidimo na pravi način. Napr. da uživamo u nekom umetničkom delu, koje smo mi sami stvorili, ili baš posetimo neku galeriju, muzej, ili da slušamo muziku, plešemo, pevamo ili da pak odemo na neki koncert... Ovo je aspekt spontanog stvaranja, koja spaja racio & praktiku i kreativnost & maštu, aspekt koji spaja ljude i situacije i donosi lepe lagane energije poštovanja i ljubavi.

S druge strane, ova Venera će nam ovih dana doneti zanimljive situacije. Imala je već kontakt sa Saturnom i Mesečevim Čvorovima, sad pak sa Jupiterom i Plutonom.

Venera trigon Jupiter se smatra aspektom velike sreće, jer ne samo što je aspekt trigona dobar, već i zato što su i Venera i Jupiter pozitivne planete (Jupiter "velika sreća", Venera "mala sreća") Te tako ovih dana će na snazi da bude ovaj vatreni trigon. Na prvi pogled sve će biti dobro, optimizam i Vera jačaju, sve se posmatra kroz prizmu "biće to sve dobro na kraju"... ali, ipak ne treba zaboraviti da je ova Venerica u znaku njenog izgona, pa tako, ona i da hoće & može, trenutno nije u poziciji da nam donese nešto lepo. Izgon vam je sve za 180° od onoga što hoćemo & želimo & očekujemo, pa tako uz ovaj retrogradni Jupiter, ovaj trigon nas u stvari podseća da nam ništa neće pasti s neba (iako tako situacija deluje) već da i mi moramo da uložimo trud da bi se nešto desilo (pametno i lepo)

S druge strane, Venera u kvadratu sa Plutonom, koji je isto tako retrogradan, ovih dana nam donosi podsetnik da ne smemo da sumnjamo, da budemo posesivni, ljubomorni... ni prema kome, niti vezano za bilo koju situaciju. Ovaj tranzitni aspekt nas podseća napr na Yin i Yang priču ~ u svakom crnom ima zrno belog... ili pak na onu lepu priču o 2 kutijice tj uči nas da obnovimo svoje vrednosti i samopouzdanje, da nikad ništa u životu nije trajno, ni ono lepo, a ni ono ružno. Ovaj tranzitni aspekt nas ovih dana uči i da se ne vezujemo ni za koga, niti za bilo šta materijalno, jer opet... sve je prolazno u životu. Uči nas da ne budemo fanatični, već uporni, uči nas da volimo, ali ne i da sagorimo zbog nekoga, da opraštamo, ali da ne zaboravimo, već da naučimo nešto iz toga...

U toku popodneva i sam Mesečak će imati pune ruke posla, družiće se i sa Suncem i sa Neptunom, Saturnom, i sa Mesečevim Čvorovima. Tako, popodne, predveče, veče će nam biti ispunjeno lepim zanimljivim razgovorima sa dragim nam osobama, možda i novim prijateljima, puno toga ćemo moći da čujemo novog, lepog, zanimljivog. Jeste da će nam ova tranzitna kombinacija doneti još kiše i hladnog vremena, ali taman ćemo imati opravdanje da se ušuškamo u omiljenu fotelju, skuvamo sebi toplu čokoladu, uz neki keksić ili kolač i da utonemo u predivni svet muzike i neke dobre knjige, uz povremeno lutanje po lavirintima prošlosti zbog onog retrogradnog Saturna...
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #344 poslato: 07. Maj 2019. 23:59:38 »
Dan Merkura, 08-05-2019, Sreda


Ovaj Merkurov dan nam počinje sa Mesecom u Blizancima koji završava opoziciju sa Jupiterom i ide u konjukciju sa Marsom, biće u društvu fiksne zvezde Alnitak, posle ulazi u Prazan Hod, pa oko podneva prelazi u znak svog sedišta, znak Raka, te će tako u toku popodneva imai sekstil sa Merkur konjukcija Uran na 03° Bika kod fiksne zvezde Mesarthim. Venera završava kvadrat sa Saturnom, a pred kraj dana Sunce ide u sekstil sa Neptunom.

Tako će današnja Sreda da nam počne sa po malo nervoznim i šušumigastim snovima. Moguće je da ćemo teško zaspati, a i sam san će nam biti lagan, pa ćemo se često i buditi. Poruke sna neće biti, jer će najverovatnije samo potisnut stres da ispliva na površinu i da nam on tako "oboji" ove naše sne.

I samo jutro i prepodne će nam biti pod uticajem ove konjukcije, ali će težina i malefičnost njenog uticaja naravno biti mnogo umanjena jer sam Mesec će biti u PH... Oko podne nove energije Mesečka u Raku će nam doneti bolje raspoloženje, a i emocije će nam se koliko toliko smiriti. Naravno, ne treba misliti da neko sa Mesecom u Raku je majstor Zen-a samo zato što je Mesec tu u sedištu... pa tako isto važi i za tranzit.

Mesec je stalna plima i oseka, on je naš Večiti Putnik, pa tako postavka u ovom znaku je sve samo ne mirna, tiha, inertna, zatovrena u "4 zida" kako mnogi misle. Ok, ovaj tranzit će nam doneti želju da neke svoje situacije iz naša "4 zida" zadržimo za sebe, ali isto tako s druge strane, ovaj Mesečak će nas vući da izađemo iz ta "4 zida" i uživamo u lepotama života, planiramo ili odemo na neki put, u goste, da prošetamo parkom... samo da ne budemo kod kuće.

Dodatno, popodne kada Mesečak bude se spojio sa Merkurom koji ima već konjukciju sa Uranom i to baš na 03° Bika (stepen egzaltacije Meseca) možemo očekivati da će ova šušumigasta Sreda najednom da oživi i da nas možda čak malo protrese iz pantalona...

U šali konjukcija prozvana "udar groma iz vedra neba"... iako, pošto je u Biku, teško da je toliko vedro nebo bilo, samo što to mi nismo možda primetili... setih se Radovana III i njegove čuvene "smrčilo se ko da će..." znate već...

Naravno, pored očigledne promene vremenskih uslova, ova kombinacija Mesec Merkur Uran mogu danas u popodnevnim i večernjim časovima da nam donesu i neočekivane posete, pozive, vesti, sve što je okrenuto domu & porodici, nekim davno planiranim promenama, na koje smo zaboravili ili smo digli ruke od toga uplašeni potencijalne reakcije okoline ili samim ishodnom te promene koju bi učinili.

Naravno, pod ovim aspektom iako vreme deluje dobro, ne bi trebalo da donosimo odluke (posebno ne dugoročne) ali treba obnoviti neke stare ideje i planove, možda neke želje i nade... ponovo ih analizirati i probati, te će tako ovaj tranzitni aspekt lepo da nam pomogne da iz nekoliko novih uglova sagledamo sve i možda čak pronađemo najbolje rešenje kako da dođemo do cilja.
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #343 poslato: 06. Maj 2019. 23:38:41 »
Marsov dan, 07-05-2019, Utorak

Dan nam počinje sa novim energijama Merkura koji je prešao u znak Bika, Mesec je u 2. dekadi znaka Blizanaca koji će odmarati do popodne, Venera se odvaja od kvadrata sa Severnim i Južnim Mesečevim čvorom i sprema se da sklopi kvadrat sa retrogradnim Saturnom. Popodne Mesec će imati i kvadrat sa retrogradnim Neptunom, predveče će imati sekstil sa Venerom i pred sam kraj dana će imati opoziciju sa retrogradanim Jupiterom.

Sa Mesecom u 2. dekadi Blizanaca (koja je pod vladavinom Jupitera) snovi će nam noćas biti živopisni, na momente potpuno nerealni, nelogični. Previše informacija se može pojaviti i pola od toga i možemo da zanemarimo. Ma koliko snovi budu bili na prvi pogled komplikovani i da imaju više poruka u sebi, oni će samo da šalju poruku vezanu ili za neki manji dobitak ili dobijanje nekih vesti na koje se već neko vreme čeka.

U toku dana, barem do popodneva, mentalna stimulacija će biti pojačana i imaćemo osećaj da nam ideje samo izviru iz glave, a sam Merkur (vladar Blizanaca) postavljen u zemljanom (i logički & praktičnom) znaku Bika će nam pomagati korak po korak da te ideje i planove sprovedemo iz teorije u delo. Period izražene društvene aktivnosti,  interakcije sa drugim ljudima, sklapanje novih prijateljstava, bavljenje uobičajenim svakodnevnim aktivnostima na neuobičajeni način. Uz naravno ovu pojačanu mentalnu aktivnost, može se pojaviti pak i brzopletost i nervoza.

Komunikacija će biti naglašena, te možemo povremeno da počnemo da "cupkamo" u želji da čujemo kraj tog razgovora (koji će se hteli mi to i ne, odužiti... jer ipak Merkur u Biku ni malo ne voli da žuri, već želi sve polako, natenane, da izloži, razajsni i obrazloži) Povoljno je za završavanje administrativnih poslova, ispita, školskih obaveza, dogovora, sklapanja ugovora. Ipak, ovaj Mesec u Blizancima ne pruža sigurnost ni na jednom polju, pa se treba zadovoljiti kratkoročnim ciljevima.

Od popodne na snagu stupa Mesečev kvadrat sa retrogradnim Neptunom iz Riba. To ne samo što će da probudi metereopatu u nama, te će nam duplo više smetati ovo šašavo i promenljivo "prolećno" (ne)vreme, moguće je da će nam koncentracija naglo opasti, pa je izražena opasnost od pravljenja pogrešnih poteza & odluka koji nisu dovoljno objektivno sagledani, te tako da u toku popodneva možemo da doživimo manje razočarenje usled nerealnih očekivanja ili pogrešno procenjene situacije.

Na sreću predveče će Mesec imati lep sekstil sa Venerom iz Ovna, pa će nam to dosta popraviti raspoloženje, te ćemo uz (po malo crni) humor podići i sebi i drugima poljuljano raspoloženje. Ovo je aspekt (posebno u kombinaciji sa Blizancima i Ovnom) koji nam daje mogućnost da osmislimo nove ideje i započnemo nešto novo u životu. Takođe, omogućava i dobru komunikaciju sa okolinom, pa ćemo tako u večernjim časovima imati mogućnost da razrešimo neke razmirice ili nesporazume sa ukućanima, ili pak dragom nam našom lepšom & jačom polovinom.

Naravno, ne bi trebalo da brzamo i forsiramo sve ove razgovore, jer ne samo što je Merkur sada u fiksnom sporom znaku Bika, već samog Meseca pred kraj dana očekuje i opozicija sa retrogradnim Jupiterom, što u mnogome može da poremeti proces stabilizacije odnosa sa ukućanima / dragom osobom, jer ovaj aspekt najednom nestaje živahnost, šala, optimizam u komunikaciji i samo najednom se pojavljuje nezadovoljstvo i osećanje potpune promašenosti "na kraj srca" stava, posebno kod žena. Ovaj aspekt tako može samo najedom da nam donese tugu, razočarenje što eto nismo postigli sve što smo hteli da postignemo u životu, a i ovo što smo postigli (za nas, ne i za druge) nije uopšte ni dovoljno dobro ni dovoljno vredno... moj savet, idite ranije na spavanje i zaobiđite uticaj ovog tranzitnog aspekta...

Ne treba zaboraviti ni Venerin separacioni kvadrat sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom i aplikacioni kvadrat sa retrogradnim Saturnom, jer ovaj aspekt donosi mogućnost ponavljanja grešaka iz prošlosti (kako ove u sadašnjem životu, tako i onih iz davnih prošlih života) posebno na polju ljubavi i finansija. Ovaj žestoki kvadrat nam donosi osećanje da je život & ljubav & opstanak i pronalaženje stabilnog i trajnog "krova nad glavom" previše komplikovan i nekako nemoguć, van dohvata ruke... ali, to je samo prolazna priča, karmička, koja nas jednostavno opominje da ne napravimo iste greške, već da obratimo pažnju na osnovu čega donosimo te važne životne odluke.
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #342 poslato: 05. Maj 2019. 21:59:15 »
Mesečev dan, 06-05-2019, Ponedeljak


Prvi dan nove radne nedelje nam počinje sa Mesecom u trećoj dekadi Bika (baš tu negde kod fiksne zvezde Algol) koji je u Praznom Hodu sve do ranih jutarnjih časova kada prelazi u znak Blizanaca. On danas neće imati puno posla, jer od aspekata će imati samo lagani sekstil sa Hironom iz Ovna. Od drugih dešavanja imamo Mars opoziciju Jupiter onako u odjecima, Venerin kvadrat sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom i pred sam kraj dana, Merkur odlučuje da promeni znak i iz Ovna pređe u znak Bika. I to nam je to za ovaj Ponedeljak.

Snovi će biti zanimljivi, posebno zbog PH Meseca u Biku. Možda baš neće biti lagani i dinamični, ali će biti zanimljivi. Poruka će biti vezana za nešto u našem životu što u nama budi osećanje nelagodnosti, straha ili panike ili pak se zbog toga osećamo izneverenim & prevarenim, i da je sad upravo vreme da se uhvatimo u koštac sa rešavanjem tog problema i izađemo kao pobednici na kraju.

U toku dana na snazi će biti snažne energije Venere u kvadratu sa Mesečevim Čvorovima (posebno jer oni sami prave uvertiru ovoj Veneri za njen nastupajući kvadrat sa Saturnom) Na neki način Mesečevi Čvorovi će od danas da otvore "karmičku kapiju" u našem životu i da kao glavnog aktera te priče, Veneru, pošalju na jedan vrlo zanimljiv put... a tako i nas zajedno sa njom (posebno ako vam ova Venera se nalazi u važnom polju natala ili pak sklapa aspekt konjukcije sa nekom vašom natalnom planetom ~ polako pakujte kofere i krećite na putovanje kroz vašu karmičku avanturu)

Oko podneva i malo u toku popodneva, na snazi će biti lepe energije Meseca i Hirona . Puno razgovora, savetovanja, pokretanja novih ideja i poslova. Sve polako vodi ka prirodnom uklapanju "životne slagalice" kod mnogih od nas (posebno ako vam je ovaj tranzitni Hiron na neki način snažno aktiviran u vašem natalu) Te će tako u toku ovog dana baš biti akcenat na komunikaciji sa okolinom, na dobijanju informacija, rešavanju pitanja vezanih za neka dokumenta & potvrde & overe. Biće nam odlična koncentracija, koja će nam pomoći da bolje proniknemo u pravi smisao nekih informacija i da mnogo brže otkrijemo detalje koji su vrlo važni.

Naravno, zbog same simbolike Hirona , moguće je i da ćemo puno vremena provesti u "draga Saveta" razgovorima sa dragim nam osobama, puno poveravanja, pa treba da se potrudimo da opravdamo poverenje koje naši sagovornici imaju u nas. A isto tako, ovaj aspekt na nekom čudnom nivou može da probudi naš unutrašnji glas ili pak telepatsku povezanost sa nekim... pa zato, moraćemo da pripazimo šta mislimo i koga "prizivamo" u mislima. Posebno treba da obratimo pažnju pred sam kraj dana kada Merkur bude prešao u znak Bika i tako aktivirao nove energije u nama, kao i energije Urana  sa kojim će vrlo brzo imati konjukciju.
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #341 poslato: 04. Maj 2019. 23:12:39 »
Sunčev dan, 05-05-2019, Nedelja


Počinje nam Mladim Mesecom u Biku koji posle toga će imati lagani sekstil sa retrogradnim Neptunom iz Riba, pa zatim lep trigon sa retrogradnim Saturnom iz Jarca i na kraju snažni trigon sa retrogradnim Plutonom iz Jarca. Posle toga, prelazi u Prazan Hod. Na sve ovo, imaćemo i energije opozicije između Marsa u Blizancima i retrogradnog Jupitera iz Strelca.

Naravno da će nam snovi noćas prirediti pravu feštu. Prepuni simbola, poruka. Moža budu toliko živopisni, da kada se probudimo ćemo imati utisak da to nismo ni sanjali. Snovi će biti prepuni boja, zvukova, mirisa. Puno dešavanja, puno ljudi koji su nam srcu bliski. Poruka snova će biti vezana za nešto noš (lepo) što nam ide u susret (i to vrlo skoro)

Tranzitni aspekt sekstila između Mesečka i Neptuna će ovo Nedeljno jutro i prepodne učiniti vrlo lepim, laganim, sanjarskim... možda će malo vremenske (ne)prilike da smetaju metereopatama, ali generalno ovaj aspekt će nam doneti dobro slaganje sa ukućanima, zanimljive razgovore sa prijateljima & dragom osobom, a može i da nam otkrije neku tajnu koja se dugo krila od nas... i tu će dodatno energije ovog Mladog Meseca sigurno da umešaju svoje magične prste...

Aspekt trigona između Mesečka i Saturna pak će nas malo vratiti u realnost i pomoći nam da završimo naše nedeljne obaveze, neko će i da odmara, a neko će se užurbano spremati za sutrašnju Slavu. Ovo je tranzit koji nam omogućava da uskladimo lepo i praktično, razum i emocije, želje i mogućnosti. Takođe, donosi iskrenu želju za uspostavljanjem kompromisa (a to će nam trebati zbog ovog Mars opozicija Jupiter tranzita)

Sam aspekt trigona između Mesečka i Plutona pak će produbiti i pojačati inače već izuzetno naglašena osećanja i emocije. Ne zaboravite da je Pluton ipak "bata zloća" pa u ovoj kombinaciji može da pojača i negativna osećanja i emocije (koje će baš da se uklope sa oscilirajućim energijama Marsa u opoziciji sa Jupiterom) Te tako u popodnevnim i večernjim časovima morati da se potrudimo da nekako uspostavimo kontrolu nad subjektivnim posmatranjem & razmišljanje & reagovanjem na situacije oko nas.
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #340 poslato: 04. Maj 2019. 00:12:09 »
Saturnov dan, 04-05-2019, Subota


Ova Subota nam kreće sa novim energijama Meseca u Biku koji u toku noći sklapa konjukciju sa Uranom. Od ostalih aspekata, mirno more, jer će samo pred sam kraj dana da počne da se oseća energija opozicije između Marsa iz Blizanaca i retrogradnog Jupitera iz Strelca, kao i energije nastupajućeg Mladog Meseca (čiji zenit je malo posle ponoći 05-05 na 15° Bika ~ tj 14°10′ al otom potom…)

Noć će nam biti vrlo opuštajuća, snovi će biti jednostavni, simbolični i jasni. Sve će biti okrenuto uspostavljanju stabilnosti u našem životu, bilo da se radi o finansijama, zdravlju, partnerskim odnosima.

Pred samo jutro, Mesec sklapa konjukciju sa Uranom. Sama postavka u znaku Bika jednom prija, drugome ne (Mesec je tu egzaltiran) te tako nam ovo mirno subotnje jutro najednom dobija novu intonaciju, užurbanu, zbunjenu, glasnu, nepredvidljivu.

Najednom se javlja želja za slobodom, da se sve ostavi po strani i bos šeta po travi koja je još uvek mokra od jutarnje rose. Ova konjukcija takođe naglašava emotivne reakcije na dešavanja iz okoline, pa bi trebalo malo da povedemo računa da ne odreagujemo previše „ekstremno“ za nečiji ukus. Ovo je zahvaljujući ovom Mesecu koji je egzaltiran u znaku Bika konjukcija koju možemo lako da usmerimo u pozitivnom pravcu, te da nam ovaj dan bude izuzetno produktivan i uspešan.

Naravno, opet trebamo da pazimo da održavamo balans između praktičnosti i jednostavnosti i želje za brzim i efikasnim pronalaženjem najboljeg načina da odradimo neki posao ili rešimo neki problem, jer Mesec konjukcija Uran, posebno u znaku Bika može da donese ishitrenost i tvrdoglavo teranje „mak na konac“ posebno kada je posao u pitanju, te nam može jako brzo istrošiti „baterije“, a kad budemo (napokon) seli da odmorimo, shvatićemo da baš nešto i nismo puno toga uradili.

Isto tako, u toku dana će i dalje da se oseća energija ove konjukcije, pa tako će i sama situacija u domu da povremeno bude „naelektrisana“ ili pak će postojati konkretni problemi sa strujom, elektronikom ili tehnikom u domu, pa povedite računa i o tome (posebno ako uzrujani želite da uključite negde svetlo, pa najednom „iz čista mira“ sijalica eksplodira ~ to je vaša naelektrisana ne usmerena energija koja je to uradila… te se tako pazite da vaše energije danas ne deluju štetno na neki drugi aparat u kući, posebno ako vam ova konjukcija se nalazi na nekom „škakljivom“ mestu u natalnom čartu)

Tranzitni Mesec u Biku vrlo često nosi sa sobom određenu dozu kontradiktornosti, jer s jedne strane njegov tranzit nas uči i omogućava nam da budemo praktični i ekonomični (pa čak i da malo odemo u ekstrem Kir Janje, ako sklapa loš aspekt sa nekom natalnom planetom) ili pak da nas nauči kako da uživamo u sitnim životnim radostima (pa tako da skliznemo u epikurejska uživanja, tj preterivanja, opet ako nam sklapa neki loš aspekt sa nekom našom natalnom planetom)

Pred sam kraj ove Subote, počećemo da osećamo energije nastupajuće opozicije između Marsa u Blizancima i Jupitera u Strelcu. Ovaj aspekt između Marsa i Jupitera će nam tako ukazati na potencijalne probleme koji se mogu javiti usled narušene harmonije između želja i realnih mogućnosti i kako da se oslobodimo frustracija koje dolaze sa razočarenjem zbog toga… al o ovome detaljnije sutra…
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže likica*

 • * Administrator *
 • * Podstanar na Forumu *
 • *******
 • Poruke: 2776
 • Reputaciona snaga: 386
 • likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #339 poslato: 03. Maj 2019. 14:05:19 »
Ulepsala si mi dan <3

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #338 poslato: 03. Maj 2019. 13:51:53 »
Venerin dan, 03-05-2019, Petak


Ovaj Venerin dan nam počinje sa energijama Meseca u Ovnu u 2 dekadi, Merkura iz Ovna u trigonu sa Jupiterom iz Strelca i kvadratu sa Plutonom iz Jarca, sa kojima će se kasnije i sam Mesečak susresti, a pre toga dok bude kod fiksne zvezde Acamar, će imati kvadrat sa Saturnom iz Jarca i sekstil sa Marsom iz Blizanaca i konjukciju sa Merkurom. Venera je kod fiksne zvezde Alpharatz, Mars kod Capella, a Južni Mesečev Čvor kod Deneb El Okab, što će ovaj Petak učiniti još zanimljivijim i dinamičnijim.

U toku noći na naše snove uticaće energije Mesec kvadrat retrogradni Saturn & Mesečevi Čvorovi. Naravno da će ove noći na snazi biti ogroman uticaj Viših Kosmičkih Sila i da će snovi imati izuzetno važnu poruku za nas. U snovima ćemo želeti da se oslobodimo od nekoga ili nečega, ili ćemo pomagati nekome u tome. U suštini, to će biti naš podsvesni pokušaj da u realnosti rešimo neke svoje karmičke greške (kako naše, tako i tuđe, zbog "domino efekta" ovog tranzitnog aspekta, uz naravno snažni uticaj fiksnih zvezda)

Jutro nam počinje dinamično zahvaljujući Mesečku koji se druži preko benefičnog aspekta trigona sa Marsom. Ovo je odličan aspekt za sve one koji žele da uz naglašenu upornost, organizaciju, inicijativu i odlučnost ostvare svoje ciljeve & planove. Ovo je takođe i aspekt koji pomaže da se želje & snovi na neki način materijalizuju, jer podstiče ekspresivnosti u pomaže da se otvoreno kaže ono što se misli i oseća i da za uzvrat se dobije željena (potvrdna) informacija & odgovor.

Ovo je takođe i aspekt koji donosi kontakt sa poslovnim ljudima, kao i ljudima koji nose neku vrstu uniforme & radnog odela, a takođe je donosi i lep nalet energija koje mogu da pomognu u revitalizaciji organizma i uvećanju snage samog fizičkog tela, pa je naravno tako ovaj dan odličan za sve one koji fizički moraju da se potrude da nešto urade & završe ili pak one koji se bave nekom sportskom aktivnošću. Takođe, ovo je i na neki način "biznis" aspekt jer donosi priliku za pozive & razgovore vezane za posao (promenu uslova na samom radnom mestu & novo radno mesto / firma) te tako danas možete očekivati važan poziv & vest vezanu za upravo to.

Do podne na snazi će biti razne dinamične energije, Mesečak će imati i kvadrat sa Plutonom i trigon sa Jupiterom i konjukciju sa Merkurom, koji će u isto vreme takođe imati aspekte sa Jupiterom i Plutonom.

Naravno dominacija ove konjukcije Meseca i Merkura u Ovnu će nositi ostale tranzitne aspekte. Ova konjukcija pomaže da se lakše "iz teorije u praksu" sprovedu sve naše misli i osećanja. Posebno donosi mogućnost brzog rešavanja nekih obaveza & problema kroz dinamičnu i direktnu komunikaciju. Ovo je takođe i aspekt koji donosi & prenosi brzo vesti, pa možemo da očekujemo i kontakt sa ljudima iz daleka, posebno ako smo na bilo koji način emotivno vezani za njih.

Ovo dvoje, Mesec i Merkur, će tako igrati igru "između dve vatre" sa Plutonom iz Jarca s jedne strane i Jupitera iz Strelca s druge strane. S jedne strane kvadrat sa Plutonom donosi duboku duhovnu analizu i samospoznaju i to kroz ne baš laganu situaciju. Ovo je aspekt onog unutrašnjeg glasa koji nam nagoveštava da se sprema neka velika promena u našem životu, ovo je onaj predosećaj da će se desiti nešto što će mnogima da "pormsi konce". Ali zahvaljujući upravo ovoj konjukciji, imaćemo prilike da na vreme otkrijemo potencijalni problem i da ga rešimo (ili makar neutralizujemo, stagniramo) vrlo brzo.

U isto vreme ovo dvoje imaju i divni trigon sa Jupiterom, te će tako od podne da se "kolo sreće okrene" i to u vrlo pozitivnom smeru za mnoge, vrlo iznenada i totalno neplanirano (posebno ako vam u vašem natalnom čartu ovo troje aktiviraju dobra polja ili imaju skladne aspekte sa vašim natalnim planetama ! )

Ovo je kombinacija (aspekt) koji donosi »bogatstvo« kažu Astrolozi ~ a bogatstvo je vrlo širok pojam...

Ovo troje nam tako od danas mogu doneti bogatstvo u vidu novog posla (ili bonusa, povišice, vidnog poboljšanja radnih uslova i odnosa sa nadređenima & kolegama) bogatstvo u vidu nove ljubavi (ili ozvaničenju trenutne ili proširenju porodice za još jednog divnog nasmejanog člana) ili pak bogatstvo Duha i Duše, otvoreni portal za komunikaciju sa Višim Kosmičkim Silama i drugim entitetima iz raznih dimenzija koje postoje oko nas (ako se bavimo tim duhovnim aktivnostima)

Ako vam se danas učini da vidite "znakove pored puta", ne čini vam se, Univerzum vam zaista šalje signale i govori vam da je nov period boljitka i sreće pred vama.

U toku popodneva i večeri, Mesečak će ili kroz Prazan Hod i tako nam omogućiti da malo "danemo dušom" i rezimiramo sve ono što nam se desilo danas, a znamo da će odjek tih događaja imati dalekosežniji efekat od samo danas ili sutra. Posebno će taj osećaj da se pojača pred sam kraj dana, kada Mesečak bude prešao u znak svoje egzaltacije, u znak Bika i tako najavio vrlo zanimljivi Mlad Mesec koji nam stiže za 2 dana i potvrdio naše "znakove pored puta" da nam nešto novo, lepše i bolje stiže uskoro u naš život.
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže AmarNat*

 • Mnogi bi se nesporazumi izbegli kad bi muškarci počeli da čitaju svaku napisanu reč, a žene prestale da čitaju izmedju redova
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41678
 • Reputaciona snaga: 35677
 • AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!AmarNat is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • 061 17 04 231 & 067 70 14 817
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #337 poslato: 01. Maj 2019. 22:19:43 »
Četvrtak, 02-05-2019, dan Jupitera


Dan nam počinje Mesecom u Ovnu i njegovom dinamičnom energijom. Popodne će imati konjukciju sa Venerom i to će biti sav njegov posao danas. Dan će nam tako ispuniti lepa, vatrena, snaga trigona između Merkura u Ovnu i retrogradnog Jupitera iz Strelca, kao i pred sam kraj dana vibrirajući aspekt kvadrata između Merkura i pak retrogradnog Plutona iz Jarca (i jedan i drugi aspekt će se preneti i na sutrašnji dan)

Mesečak u Ovnu će nam tako doneti i živahne snove. Borićemo se sa (ne)vidljivim silama i preprekama, moguće je i da će u snu da nam ušeta i naša lepša & jača polovina čak. San pun kretanja, akcije, dinamike. Sama poruka snova će naravno imati veze kako sa našim emotivnim stavom prema samom sebi, tako i sa nekim našim ciljem koji želimo da ostvarimo (a vezan je ili za posao ili promenu društvenog statusa)

Kada Mesečak šnjura kroz temperamentnog Ovna, on u nama budi snažna osećanja vere u sopstvene vrednosti, daje nam hrabrost i da usudimo da uradimo nešto što do sad nismo smeli, ili smo sumnjali da će imati happy end. Ove energije su odlične za početak nečeg novog, ali samo onoga što može brzo da se realizuje, jer je Mesec u Ovnu takav "odmah & sad". On nam takođe donosi mudrost "brojanja od broja 1" tj obraćanja pažnje na sebe, jer ako mi nismo dobro (u bilo kom smislu) kako možemo da uradimo nešto dobro ili pak pomognemo nekome da se oseća bolje?

Naravno, uz ovaj Merkur koji sklapa trigon sa Jupiterom, ovaj Mesec u Ovnu će disati punim plućima. Ova kombinacija planeta tako donosi mogućnosti za ostvarenje velike lične satisfakcije postignutim rezultatima na, prvenstveno, poslovnom planu. On u velikoj meri podstiče i volju za učenjem, što može povoljno uticati naročito na studente kao i na sve radoznale osobe koje su željne sticanja novih saznanja. Takođe, primetićete i da se osećate mlađim duhom, da imati više snage i volje za rvanje sa životnim svakodnevnim obavezama.

Popodne, pa i u toku večeri, Mesečak će se družiti sa Venericom, pa će tako emocije da budu do maksimuma pojačane (naravno i sam Jupiter će sa strane da deluje i na ovu konjukciju, pa će tako vatra da "žari i pali" na sve strane) Harizma, šarm, koketiranje, reči koje apsolutno imaju "rep" i ne traže da se "čita između redova", sve je otvoreno, direktno, po malo i navalentno, a možda malko i provokativno. Naravno da će ovo biti dobar period da se pokrenu neke priče & razgovori sa lepšom nam, jačom, polovinom.

Ali ne zaboravite da ovog Merkura iz prikrajka posmatra ovaj retrogradni Pluton iz Jarca, te tako ne treba previše forsirati neke razgovore i terati "mak na konac" u traženju zadovoljavajućeg odgovora. Ovo su energije koje nas na neki način sprečavaju da budemo strpljivi i tolerantni prema tuđem mišljenju & ponašanju & emocijama, te tako treba da povedemo računa o tome. Takođe, ovo je aspekt koji će zahvaljujući direktnom "što na um to na drum" Mesecu, da nam pomogne da otkrijemo neke intrige koje su nam se dešavale iza leđa i da obelodanimo nečije učinjeno nedelo.
🔮 Natalče šareno 🔮My Kipper on Imgur
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)