Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 21383 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42246
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #404 poslato: 18. Jul 2019. 08:38:36 »
Četvrtak 18-07-2019 dan Jupiter


Danas Mesečak u Vodoliji ima opoziciju sa Marsom iz Lava i sekstil sa Jupiterom iz Strelca, a od ostalih aspekata Venera iz Raka ima lep trigon sa Neptunom iz Riba. Za razliku od prošlih par dana, današnji Jupiterov dan će biti mnogo lakši za podneti.

Noć nam počinje mirno, tiho, lagano. Briga u glavi i dalje puno, ali nekako lakše dišemo. Snovi će biti zanimljivi, dinamični, ali neće zamarati. Puno simbola vezanih za nekoga ili nešto iz prošlosti, koji će prenositi poruke Viših Kosmičkih Sila vezanih za ono što nas uskoro čeka vezano za posao i finansije.

Jutro nam počinje dinamično, puni smo ideja i planova i čak uspevamo da na vreme napravimo spisak obaveza i krenemo od kuće sa svim onim što nam treba. Ali, pripazite se u prevozu, mnogi drugi se još nisu rasanili, a mogući su i kvarovi kola (pa i sudari ili kvar semafora na većim raskrsnicama) koji mogu na kraći period da odlože završavanje nekih obaveza. Oni koji ostaju kod kuće, neka obrate pažnju na uređaje tipa šporeta, veš mašine ili bojlera koji bi mogli da imaju danas pojačanu slobodnu volju i da rade ono što njima padne napamet…

Prepodne dimanično i užurbano. Svako žuri & juri i gleda svoja posla. Moguće je da će srčani bolesnici imati prolaznih manjih problema, a moguće je i da nam ona prva jutarnja neće nešto baš danas prijati, pa postoji mogućnost pojave pojačane želudačne kiseline, što u mnogome može da utiče na koncentraciju i raspoloženje. Moguće su vesti koje će biti nedefinisane i čudne, teško će nam biti da poverujemo u sve to što budemo pročitali & čuli. Održite distancu, bar za sad, za svaki slučaj… uskoro stže objašnjenje, pa ćemo tada biti u mogućnosti da odreagujemo (argumentovano) na pravi način.

Od podne polako kreće pozitivna energija, emocije su jake, lepe, a povećana je i želja da se pomogne, učini, posavetuje. Posebno lep period u međuljudskim odnosima, kada možemo da čujemo i neke lepe vesti (stigla beba, veridba, venčanje… ili pak dobijemo poziv na neku takvu proslavu…) Takođe povoljan period i za traženje usluga & pomoći (posebno od žena) i vrlo dobar period za isticanje na radnom mestu zbog uvećane kreativnosti i jake harizme. Nekako, skoro telepetski, bićemo u mogućnosti da razumemo naše sagovornike.

Popodne, pozitivne energije rastu, snaga i optimizam da će ipak sve da „dođe na svoje“ što se tiče nekih problema sa kojima se rvemo ovih dana. Neke vesti stižu i od rođaka & prijatelja iz inostranstva koje će nas baš obradovati. U toku popodneva neke od nas neko može i da obraduje sa lepim znakom pažnje & poklonom. Puno kontakta i razgovora sa ljudima koji su vrlo pozitivni i kreativni, a moguće je i da ćemo imati prilike da upoznamo i neke nove ljude koji su vezani za umetnost, ezoteriju ili bilo koju drugu kreativnu ili mističnu profesiju.

Predveče, pozitivna energija ne jenjava, ali sad mnogo lakše kanališemo svu tu energiju koja se najednom samo probudila u nama. U ovom periodu posebno lepe energije struje u partnerskim odnosima, pa bi neki od nas mogli da dobiju romantični poziv za izlazak u neki lep restoran, ili u bioskop i kasnije šetnju pored obale reke (mora, kako ko) Nekima od nas pak stižu informacije na koje već duže vremena čekamo (a vezane su za neki novac, posao ili pak pitanja oko nekog putovanje ili inostranstva)

U večernjim satima i dalje lepo raspoloženje, pa čak i pozitivna atmosfera u domu. Postoji mogućnost razrešenja nekog nesporazuma (pomirenja) sa jednim od ukućana. Jedino bi opet svi oni koji kubure sa metereopatijom, pritiskom, migrenama, sporim metabolizmom i venama da u ovom periodu imaju problema sa zdravljem. Veče idealno za „svojih ličnih 5 minuta“ kada možemo da se posvetimo samo sebi i učinimo nešto lepo za sebe (slušanje omiljene muzike, pevanje, ples, slikanje, pisanje… šta kome kako drago)
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42246
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #403 poslato: 17. Jul 2019. 02:28:53 »
Sreda 17-07-2019 dan Merkur


Dan nam počinje sa energijama pomračenja koje je bilo sinoć (oko 23h38) Mesečak je u praznom hodu.Oko podne prealzi u znak Vodolije i od aspekata imaće odmah opoziciju sa Merkurom iz Lava, pa sekstil sa Hironom iz Ovna i kvadrat sa Uranom iz Bika i na kraju opoziciju sa Marsom iz Lava i to će mu biti sve od obaveza danas. Od ostalih aspekata, Venera iz Raka ima opoziciju sa Saturnom iz Jarca i posle toga i konjukciju sa Severnim Mesečevim Čvorom.

Noć nam počinje dosta ošamućeno i dekoncentrisano. Teško nam ide da se uspavamo, mnogo toga nam se vrzma u glavi (generalno sve potpuno besmisleno, što nam dodatno pojačava tenziju i nervozu) Ako i kada uspemo da zaspimo, snovi će biti sve samo ne smisleni. Previše simbolike, gužve, sve je nekako Alisa u zemlji čuda. Tek pred zoru simbolika se malo smiruje i ipak dobijamo određene (logične) poruke od Viših Kosmičkih Sila. Poruka sna će biti vezana za osobu i situaciju koja nam „skakuće po ganglijama“ već neko vreme, a vrlo skoro ćemo dobiti priliku da obustavimo to skakutanje jednom za svagda.

Jutro kreće po malo „na 3 ipo ćoške“, i dalje se osećamo napeto i nervozno, možda čak nam na kratko glavobolja „zabiberi“ prvu jutarnju. Metereopate će danas od ranog jutra imati pune ruke posla, kao i svi srčani bolesnici i asmatičari. Samo jutro će biti okrenuto rešavanju nekih zaostalih problema od juče što se tiče nekog razgovora sa nekim ili nekih informacija za koje smo tek sada shvatili da su nepotpune ili netačne. Bićemo pod utiskom i neke rasprave od juče i generalno celo jutro ćemo se rvati sa svakojakim mislima, što naravno može loše da utiče na koncentraciju i organizaciju današnjih obaveza.

Prepodne nam protiče dosta užurbano, ali opet u isto vreme se sve otaljava i nikako da dođemo do onoga što želimo, kako bi već jednom završili neke (poslovne, porodične) obaveze. Moguće je da ćemo i čuti neke vesti koje će nas dodatno iznervirati, ali ćemo nekako preći preko toga, jer jednostavno nećemo imati vremena da se posvetimo tom novonastalom problemu više od željenog. U toku prepodneva obratite pažnju u prevozu, ili pak potencijalne povrede & pada, usled slabije koncentracije i nepotrebnog brzanja. Moguće su kraće rasprave sa mlađim (ili srednjovečnim) muškarcima.

Od podne malo lakše krećemo da mislimo i dišemo. Ali, na žalost, na kratko. Ovog puta, potencijalni problem dolazi od strane žena iz naše okoline, koje niti će imati strpljenja niti sluha da saslušaju i našu stranu, te je moguće da ćemo uleteti u neku situaciju iz koje ćemo vrlo teško da se izvučemo (čak i oni koji su prirodno talentovani za diplomatiju) Najviše problema će biti vezano za posao (za one koji su na poslu, mogu očekivati vrlo napetu i neprijatnu situaciju na radnom mestu, a za one koji su u pregovorima vezanim za potencijalno radno mesto, mogli bi da se nađu u „nebranom grožđu“ i da im propadnu pregovori zbog loših – namerno pogrešno – serviranih informacija)

Popodne u želji i nadi da se izvučemo iz ove bezvezne situacije možemo da uletimo u potpuno neplaniranu novu problematičnu situaciju (i to posebno sa ukućanima) Takođe, mogući su problemi sa tehnologijom i strujom, koji debelo mogu da nam odlože završavanje današnjih obaveza, što naravno može da utiče loše na naše raspoloženje i koncentraciju (pa na kraju i na zdravlje) U toku popodneva možemo da očekujemo i neke vrlo iritantne vesti od strane mlađih muških osoba iz naše okoline, a isto tako ćemo morati da povedemo opet računa u prevozu (posebno ako mi sami smo za volanom i ako idemo nekim autoputem)

Predveče ništa bolja situacija. Što se više budemo trudili da održimo diplomatske odnose sa okolinom, to će pritisak i potencijalni konflikti sve više i više (ko kvasac) da rastu. Najviše problema će biti vezano ili za finansije ili pak za neku (ne)pokretnu imovinu koja je već dugo vremena nekome iz naše okoline „trn u oku“. Moguće je i da će doći do konflikta između mlađih i starijih članova porodice, a da se mi nađemo negde „između dve vatre“ ni tamo ni vamo i da se na kraju sve sruči na nas, ni krive ni dužne. Uzdržite se od komentara i uzvraćanja „paljbe“, to će biti potpuno besmisleno gubljenje i vremena i energije.

Veče će tek biti napeto, imaćemo utisak da smo u društvu električnih jegulja. Nikako nećemo uspevati da se nađemo na istim talasnim dužinama sa sagovornicima, mi o klin, oni o ploču. Moguće je i da ćemo čuti opet neke ne baš prijatne vesti od bliskih prijatelja (ili pak rođaka) vezanih za njihovo zdravlje ili situaciju na radnom mestu. Moguće je i da će neki od nas ponovo imati problema sa zdravljem, najviše vezano za donji deo stomaka, varenje i debelo crevo. Isto tako, moguće je da će neki imati i problema sa aritmijom, krvnim pritiskom ili pak bolovima u zglobovima i venama. Bilo bi dobro naći „5 minuta“ mira i tišine, odmoriti uz neku laganu muziku ili film, uzdržati se od večere (ili pak pojesti nešto od voća, popiti neki čaj) i otići ranije na spavanje.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42246
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #402 poslato: 05. Jul 2019. 02:11:22 »
Petak 05-07-2019 dan Venere


Dan počinje sa Mesečkom u Lavu u 2. dekadi koji će danas da ima samo trigon sa retrogradnim Jupiterom iz Strelca i ovaj lep aspekt će nam „obojiti“ ceo današnji Venerin dan, jer će Mesečak posle druženja sa Jupiterom krenuti u Prazan Hod.

Noć počinje sa vrlo zanimljivim snovima (iako će nam trebati neko vreme da se uspavamo pre toga) Puno simbola, puno poznatih lica, nekih davnih sećanja, davno prošlih vremena. Treba obratiti pažnju na sve, posebno ako se pojave u toku sna neke reči, melodija. Naravno, sama simbolika ovako bogatih snova će morati pri buđenju da ostane na ličnom tumačenju (ali vrlo moguće je da će poruka biti vezana za neku lepu vest koja nam vrlo brzo stiže u susret) Više Kosmičke Sile nam šalju zaista važnu poruku, pokušajte da što više zapamtite od sna (!)

Jutro kreće dinamično, ali pozitivno dinamično. Neko se raduje jer je Petak, neko se raduje jer se posle dužeg vremena lepo naspavao, a neko se raduje jer mu je stigla poruka koja mu je vratila veru da „dobro pobeđuje zlo“. Takođe, možemo čuti (ili pak biti aktivni učesnici) za neku situaciju koja se nekim čudom završila pozitivno, na opšte čuđenje mnogih (pa možda i nas samih) Isto tako, u toku prepodneva, prijatni kontakti sa ljudima iz okoline nam ni malo neće „trošiti baterije“ već naprotiv, svaki razgovor će biti nova, dobra, informacija više, pa je tako prepodne vrlo povoljno za traženje saveta ili neke vrste pomoći.

Od podne nam u susret ide i pozitivan razvoj neke situacije (vezane za posao, ili finansijska pitanja) i to zahvaljujući neočekivanoj pomoći osobe za koju ruku na srce nikada ne bi ni predpostavili da želi da nam pomogne. Danas je dobar dan i za razgovor sa nadređenima, za razgovore za posao, predavanje & slanje CV, ili baš kratko i jasno potezanje neke „veze“ da malo pripomogne oko radnog mesta. Popodne su mogući razgovori sa ljudima koji su u poziciji ne samo da nam daju dobar savet i tako pomognu, već zaista svojim mudrim životnim iskustvom puno da učine za nas i našu potragu za „boljim životom“. Povoljan period za planiranje puta, ili kretanje na put, a možda jednostavno period kada ćemo doći u kontakt sa ljudima koji žive u inostranstvu ili su druge veroispovesti od nas.

Predveče lepe, pozitivne energije kruže među ljudima. Puno razgovora, druženja, iskrenog, dobrog, raspoloženja i želje da se oraspolože i razvesele sagovornici. Mogući su pozivi za izlazak, ili pak će stići lepe vesti iz daleka. U ovom periodu će i naši prijatelji doživeti neki lep događaj koji će jedva dočekati da podele sa nama. Period koji je i vrlo povoljan za planiranje nekog puta, ili pak intelektualnog nadograđivanja znanja, ili pak u miru i tišini doma svoga bavljenjem nekim duhovnim stvarima (čitanjem knjiga, slušanjem muzike, meditiranjem…) U večernjim satima možemo da očekujemo i da će nas neko od ukućana ili lepša nam naša jača polovina iznenaditi nekim postupkom ili pak oni sami će doživeti nešto lepo što će popraviti i ojačati naš odnos sa njima, jer će oni sami da obnove svoju Veru i samopouzdanje.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42246
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #401 poslato: 03. Jul 2019. 23:46:01 »
Četvrtak 04-07-2019 dan Jupitera


Dan nam počinje sa Mesečkom u Raku u praznom hodu, promeniće znak pred jutro i preći u znak Lava i pridružiće se Marsu i Merkuru odmah, i sklopiće kvadrat sa Uranom iz Bika i trigon sa Hironom iz Ovna i posle toga odmaraće do kraja dana. I druge tranzitne planete će odmarati danas…

Noć nam počinje mirno i tiho. Nekako je sve usporeno i „ravno“. Snovi se nižu, ništa posebno od dinamike, jedan za drugim polako nam donose sve više i više detalja, ali u suštini neke važnije poruke i neće biti, možda (ako vam Mesec prolazi kroz 1 – 3 – 9 polje) će poruka biti vezana za dom i jednog člana porodice koji će uskoro imati nekih problema koji mogu naravno direktno da utiču na harmoniju i osećanje sigurnosti u samom domu.

Jutro nam počinje možda ranije od planiranog ili pak mnogo dinamičnije od željenog. Možda ćemo čak i da kasnimo negde zbog gužve u prevozu ili kvara prevoznog sredstva sa kojim smo krenuli. Moguće je i da će nam stići poruka & vest koja će inicirati žustru raspravu sa sagovornikom (ne ljutite se na tu osobu, ona je samo „golub pismonoša“) Tako će nam prepodne proteći u „gluv & mutav“ razgovorima, prosipanja iz šupljeg u prazno, nerviranja što nikako ne možemo da se nađemo na istim „talasnim dužinama“ sa sagovornicima (posebno „čupav“ period na radnom mestu)

Od podne temperatura raste, tenzija takođe. Moguće je čak i žešća rasprava sa nadređenima na poslu, ili pak ukućanima. Očekujte da ćete se iznenaditi informacijama koje budete čuli od njih, sve, samo ne ono što ste očekivali. Pokušajte da brojite ovog puta barem do 50, ako ono brojanje do 10 ne pomogne… Ni popodne neće proteći baš lagano, dinamično i užurbano da, povremeno i eksplozivno. Al sve je to „u rok službe“, znamo da će i ti nesporazumi da prođu, pa pokušavamo da gledamo svoja posla, al’ đavo neda mira ni nama ni ljudima iz naše okoline. Ono što budemo sada čuli & doživeli će nas i naljutiti, a i povrediti, puno.

Predveče tenzija malo popušta, ali i dalje postoji „čačkanje“ ne direktno, ali onako „ispod žita“. Provejava osećanje krivice, ili pak neraspoloženja, jer nećemo biti u dobroj poziciji da pomognemo nekome od prijatelja koji će nam se u ovom periodu požaliti. Želja da se razume i pomogne je jaka, ali nekako izostaje strpljenja, pa razgovori Drage Savete se relativno neslavno završavaju. Nit’ srećni oni, nit’ srećni mi, čak šta više, moguće je da ćemo svi nekako da se osećamo kao „ispuvani balon“.

U večernjim satima moguće je i da će vremenski uslovi direktno da utiču na zdravlje, pa svi oni koji već imaju okrnjeni imunitet, mogu imati problema sa stomakom i radom creva, osećanje slabosti, mučnine ili trčanja do izvesnog mesta nam mogu ispuniti ovaj deo dana. Biće vrlo važno povesti računa da se kako god je moguće izbegnu stresne situacije i bilo kakav kontakt sa ljudima koji nas na bilo koji način iscrpljuju, ali isto tako biće vrlo važna i ishrana, pa bi trebalo što jednostavnije osmisliti večeru, po mogućstvu ili neka lagana supica ili pak neko osvežavajuće voće & prirodni sok.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42246
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #400 poslato: 03. Jul 2019. 22:29:19 »
Sreda 03-07-2019 dan Merkura


Dan nam počinje sa Mesečkom koji samo što je završio konjukciju sa Suncem, i ide ka opoziciji sa Saturnom, konjukciji sa Severnim Mesečevim Čvorom, trigonom sa Neptunom i opoziciji sa Plutonom i posle kreće u Prazan Hod. Od danas pa sve do kraja Jula Venera će biti u znaku Raka. I da podsetim, Mars je juče prešao u znak Lava, a Merkur iz Lava polako počinje da usporava (jer od 08-07 kreće retrogradno)

Noć nam počinje sa osećanjem težine kako u glavi, tako i u grudima, oseća se i dalje napetost i nespokojstvo. Ošamućeni i od vremenskih uslova jedva uspevamo da dovedemo „sebe u red“ i odemo u krevet. Ako i uspemo da zaspimo, snovi će biti vrlo slični jučerašnjoj noći, konfuzni i besmisleni, te tako i ne treba puno obraćati pažnje na njih, jer neće imati poruku za nas.

Jutro kao i posle svakog Punog, Mladog Meseca, ili pak posle Pomračenja, je uvek nekako kao posle neke velike žestoke žurke. Ošamućeni, pospani, po malo bezvoljni i besciljni. Srčemo prvu jutarnju i razmišljamo o današnjim obavezama koje imamo, a koje nam se baš nešto i ne rade.

Prepodne protiče ko u pretis loncu, što zbog vremenskih uslova, što zbog pojave dodatnih obaveza & poslova koje nismo ni planirali ni uzeli u obzir da mogu da iskoče iz „to ću ovih dana da uradim“ kutije… Vesti takođe koje budu stigle mogu prvo da nas zbune, pa onda da nas naljute. Trebaće puno „brojanja do 10“ da bi se smirili.

Od podne možemo da se nađemo u situaciji „između dve vatre“ ali ovog puta pored „pec-pec“ komunikacije sa okolinom, može da se desi i da se zadesimo u situaciji ili u društvu osobe koja vrlo tvrdoglavo „gura“ svoje tradicionalne, ali dosta zastarele ideje i pravila, i da zbog njenog osornog stava uletimo u žestoku raspravu sa njom.

Popodne pritisak raste, osećanje sputanosti i nemogućnosti da kažemo ono što nam leži na duši (jer smo svesni da ne samo što možemo da uletimo u raspravu sa nekim, već možemo da budemo i kritikovani i osuđivani zbog naših ideja & želja) i moguće je da ćemo poželeti da se povučemo od svih i svega i samo ćutimo u našem ćošku „dok bol ne prođe“…

Predveče polako pritisak popušta, opet lakše dišemo, misli laganije zuje groz glavu. Okrećemo se porodici, u pokušaju da dobijemo smisleni savet šta i kako dalje da uradimo sa nekim problemom koji nas muči, ali i ukućani vode neke svoje bitke u glavi i nemaju puno strpljenja da nas saslušaju, pa ni posavetuju, čak šta više, mogli bi umesto razumevanja, podrške i saveta da dobijemo rafal kritike i prebacivanja…

Veče tako prolazi „u se i u svoje kljuse“, odsutnih misli, bolne Duše. Stalno imamo neki osećaj da ne smemo, ne možemo nešto da uradimo, osećanje da stalno moramo da pazimo šta govorimo ili radimo da ne bi uvredili ili povredili nekoga i taj potuljeni bes polako raste u nama, a zajedno sa njim i osećaj tuge, jer smo svesni da trenutno ne možemo puno toga da uradimo da bi to promenili.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42246
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #399 poslato: 01. Jul 2019. 23:07:14 »
Utorak 02-07-2019 dan Marsa


Dan nam počinje sa Mesečkom u praznom hodu u Blizancima, prelazi u znak Raka posle 3h. Od aspeakta imaće sekstil sa Uranom iz Bika, kvadrat sa Hironom iz Ovna i dugo očekivanu „strašnu i užasnu“ konjukciju sa Suncem tj. totalno pomračenje Mlad Mesec na 10° Raka. Takođe, od danas i tranzitni Mars prelazi u znak Lava.

Noć nam kreće klasično, i spava nam se i ne spava nam se. Vrtimo se ko na ringišpilu po krevetu, menjamo stranu jastuka, očekujući da će nam taj haldniji deo dati malo mira i dobrog sna. Malo ono što ćemo spavati, sanjaćemo snove koji baš i nemaju nekog velikog smisla, nabacani simbolični prikazi koji dolaze iz naše podsvesti, tako da generalno poruke i neće biti.

Jutro nam pak kreće mnogo dinamičnije (čak i dinamičnije nego što smo to mi i planirali) Puno galame, frke, trčanja, žurbe. Svi nešto imaju da kažu, pokažu, objasne. Puno informacija, a realno vrlo malo strpljenja da se sve to sasluša (i zapamti) i kod nas i kod naših sagovornika. Oseća se već polako blaga nervoza, ali ipak se svi trude da gledaju svoja posla i obavljaju svoje obaveze.

Prepodne može se desiti da bude nekih manjih / prolaznih problema u komunikaciji sa kolegama i nadređenima, ili pak da dođe do gubitka nekog važnog dokumenta (a možda i nečeg malo manje važnog, ključeva, novčanika… ali, pripazite se i na mobilni takođe, kao i na kompjuter, može doći do problema u radu ili pak da baterija na mobilnom, u laptopu, zajedno sa punjačem, prestane da radi)

Od podne počinje da kreće po malo „ludnica“ kako na poslu tako i kod kuće. Nekako svi žele da pomognu, ali u isto vreme sve nekako ide „preko one stvari“ i tačno se oseća da će nas kasnije ta pomoć skupo koštati (medveđa usluga) ali, zbog kratkog vremenskog roka, ili pak izostanka uslova da odradimo to što smo isplanirali, dolazimo u situaciju „daj šta daš“.

Popodne stižu „čestitke & želje & pozdravi“ od dragih nam osoba koje su negde na putu, lepe vesti, vrlo povoljne informacije, te će sve to lepo i brzo da nam „napuni baterije“ i rasteretiti nas stresa koji nam je grickao sive ćelije celo prepodne.

Moguće je da će nam i naša lepša & jača polovina takođe u ovom periodu imati neke lepe vesti za nas, ili će nas obradovati nekim simpatičnim gestom (isto važi i za simpatiju, danas bi ona / on mogli da vam kažu nešto vrlo interesantno i lepo „na uvo“)

Predveče počinje polako da se osećaju čudne energije, koje mogu da utiču na međuljudske odnose, ali ma koliko na prvi pogled sve delovalo nekako naopako i čudno i loše, u suštini nije, već to samo radi strah od nepoznatog što nam ide u susret… a stiže nam puno toga u susret, definitivno.

Veče bi bilo zanimljivo da ovo pomračenje možemo da vidimo nad Balkanom, ali toga neće biti, biće vidljivo nad Ekvadorom, Brazilom, Urugvajem, Paragvajem, tj određeni delovi Pacifika i južne Amerike (pa samim tim i njegov uticaj na natalni čart svakog od nas će biti minimalan, za razliku od onog delimičnog 16-07 koje će biti vidljivo nad Balkanom) te ćemo tako veče provesti kao i svako drugo, odmarajući uz neku dobru muziku ili film i laganim odlaskom u naš krevetac.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42246
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #398 poslato: 30. Jun 2019. 21:44:15 »
Ponedeljak 01-07-2019 dan Meseca


Prva radna nedelja Jula nam počinje sa Mesečkom u Blizancima i njegovom opozicijom sa retrogradnim Jupiterom iz Strelca, pa kvadratom sa retrogradnim Neptunom iz Riba i to je to… posle toga ceo dan odmara da bi tik pred sam kraj dana imao konjukciju sa Venerom. Od ostalih dogodovština sa tranzitnim planetama, imamo Marsa koji se sprema da promeni znak i pređe u znak Lava (od 02-07 do 18-08) i Saturna koji opet ima konjukciju sa Južnim Mesečevim Čvorom.

Noć nam počinje po malo nervozno, i moguće je da ćemo teže da zaspimo. Ako i uspemo da zaspimo, snovi će nas dibidus izmoriti svojom konfuznom simbolikom. Svašta ćemo da sanjamo, od nekih filmskih, nerealnih situacija, do onoga „babi se snilo ono što joj je milo“. Sama poruka ovog puta će možda i izostati, tj možda će jedan deo poruke / sna biti vezan za neku vest & informaciju koju čekamo već duže vreme da nam stigne.

Jutro nam kreće sa šeprtlja Marfijev zakon na delu situacijama. Generalno, iako smo dobro raspoloženi, nekako smo pospani, smotani, odsutni, nikako da se pohvatamo sa koncima u glavi. Misli na jednu, mozak na drugu, mi na treću stranu. Prepodne nam je malo „u praznom hodu“, nekako sve ide, ali unatraške… kroz vodu… Vesti kasne, ili pak stižu vesti koje nam se baš i ne dopadaju, koje nas ljute, ili koje će nas rastužiti.

Od podne situacija će malo da živne, prijatelji nam javljaju neku lepu vest koja će nam popraviti raspoloženje, ili pak ćemo čuti & dobiti dobre vesti što se tiče posla & finansija. Manja oscilacija u odnosima sa ljudima iz naše bliže okoline u toku popodneva može malo da nam pokvari raspoloženje. A i njima će rasoploženje dosta da bude nikakvo, želja da se razume druga strana će malko da izostane, moguće je da ćemo mi ili oni dosta brzopleto da donesemo neke odluke ili da kažemo nešto što zaista ne mislimo.

Predveče raspoloženje će se vidno promeniti, ali će oscilacije i dalje da postoje, posebno što se tiče poverenja (vere) u nekoga ili nešto. Omanji crvić sumnje će se pojaviti posebno vezano za neki dogovor & obećanje. Grickaće nam Dušu malo po malo, dok nam ne bude pukao film i kada budemo rekli „šta bude, biće!“ I vrlo brzo posle toga će krenuti vidno olakšanje. Veče će tako proći u lepim opuštenim druženjima, razgovorima ili pak izlasku sa dragim ljudima, a međusobno podržavanje i razumevanje će svima lepo da „puni baterije“, pa ćemo tako pred kraj dana i lakše utonuti u san.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42246
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #397 poslato: 28. Jun 2019. 21:32:16 »
Subota 29-06-2019 dan Saturna


Danas imamo Mesečak u znaku Bika koji će imati trigon sa Saturnom i Plutonom iz Jarca i sekstil sa Neptunom iz Riba i Marsom iz Raka. Pred sam kraj dana menja znak i prelazi u znak svog peregrina, znak Blizanaca (tako, korak po korak, najavljuje velike promene koje nam dolaze sa ovim totalnim pomračenjem Mladog Meseca u Raku 02-07)

Noć nam počinje sa snovima koji se možda nastavljaju od juče. Snovi će biti ovog puta mnogo više komplikovani i konfuzni, i kada se probudimo bilo bi dobro da ih zapišemo, jer nam klasično tumačenje ovog puta neće puno pomoći, već ćemo morati da koristimo sopstvenu simboliku da bi došli do odgovora šta nam to Više Kosmičke Sile poručuju.

Jutro nam kreće dosta mirno, ne mnogo tiho, ali makar lagano. Imamo vremena da popijemo našu prvu jutarnju i da polako napravimo spisak današnjih obaveza (kako poslovnih, tako i privatnih… a biće ih… puno) Razmišljaćemo i o nekom obećanju koje smo dali, ili pak osećaćemo se odgovornim da nekome nešto pomognemo, ili makar damo savet. Kontakt sa starijim članovima porodice ili pak dugogodišnjim prijateljima će nam ulepšati jutro.

Prepodne će biti okrenuto kako poslovnim, tako i privatnim & kućnim obavezama. Puno toga smo „zacrtali“ da ćemo uraditi danas, pa bi bilo dobro povremeno i napraviti neku pauzu, koju treba iskoristiti da se izemni spisak prioritetnih obaveza i poslova, da ne bi bilo posle em ko „patka na kljun“ em do podne već da istrošimo baterije skroz. Dobra koncentracija i poboljšana organizacija vremena nam puno može pomoći da i nađemo vremena da odmorimo, pozovemo drage ljude i tako „napunimo baterije“ za dalje.

Od podne u nama se budi detetktiv, želimo da otkrijemo nešto što nas već neko vreme nervira ili pak intenzivno simpatično golica znatiželjnu maštu. Mogli bi čak i da imamo uspeha u našoj potrazi, posebno uz pomoć dobrih informacija koje nam mogu pružiti par naših bliskih prijatelja. Uvećano je i interesovanje za Divinaciju i Ezoteriju, pa su mogući i razgovori sa istomišljenicima i na tu temu. Takođe, mogli bi da upoznamo i neke neobične ljude koji su vrlo mudri i stručnjaci u svom poslu.

Popodne polako donosi određenu tenziju i uvećava dinamiku razvoja nekih situacija. Bude nam se enerije, imamo više volje i motivacije. Želimo da izađemo napolje i uživamo u lepom vremenu, ne želimo više da sedimo „u 4 zida“ već da budemo slobodni. Neki od nas će i imati sreće i ispuniti sebi želju (izlaskom sa prijateljima ili pak odlaskom na putovanje & odmor) Takođe u ovom periodu možemo imati kontakt sa ljudima koji nose uniformu, radno odelo, koji se bave uslužnim delatnostima, pomažu (popravljaju, rešavaju probleme…)

Predveče će naglo energija da opadne, osećaćemo se dosta kao ispuvani balon, ali će zato nervoza i osećanje da nas nešto guši, kao da nam slon sedi na grudima potpuno da nam umanji i koncentraciju i dobro raspoloženje. Takođe, u ovom periodu moguće je i da ćemo doći u kontakt sa ljudima koji su preživeli neki težak period, koji su imali gubitak ili pak se tek oporavili od težeg zdravstvenog problema, i razgovori sa njima nam dodatno mogu iscrpeti ono malo energije što nam je ostalo.

Veče protiče u pokušaju da obnovimo kako energije, tako i da povratimo dobro raspoloženje. Ide nam nekako, ali ne baš onako kako bi mi to želeli. Pripazite se da se ne povredite (pad, posekotina…) ili pak da ne odreagujete loše na neku hranu (dan ni malo nije za eksperimentisanje sa novim kuhinjskim, egzotičnim, receptima) Svi oni koji će u ovom periodu biti u prevozu, obratite pažnju i vodite računa (bilo da samo prelazite ulicu, ili pak baš upravljate vozilom)
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42246
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #396 poslato: 27. Jun 2019. 23:26:20 »
Petak 28-06-2019 dan Venere


Dan nam počinje sa egzaltiranim Mesečkom u konjukciji sa Uranom i sekstilu sa Suncem iz Raka. Od ostalih tranzita, na snazi i dalje sekstil između retrogradnog Saturna iz Jarca i retrogradnog Neptuna iz Riba.

Noć nam počinje sa vrlo jakim, živim i „pričljivim“ snovima. Puno dešavanja, puno utisaka i puno simboličnih poruka. Ovog puta Više Kosmičke Sile nam šalju poruku vezanu za naše samopouzdanje, samovrednovanje, ali i neka pitanja vezana za (ne)pokretnu imovinu ili pak naše zdravlje (u odnosu na režim ishrane) Realizacija poruke ovog sna može doći za -/+ 3 meseca tek.

Jutro nam kreće po malo sanjivo, još uvek smo pod utiskom snova od noćas. Vrlo rano kreće da nam zvoni telefon, stižu poruke, osciliranje raspoloženja zbog svake nas dovodi u situacije kada ćemo morati malo da ostavimo po strani naše želje i planove i da se pozabavimo tuđim, jer će nam se to kasnije isplatiti i bićemo u dobroj poziciji da kada nama bude nešto zatrebalo, i tražili uslugu, da i nama tada izađu u susret, kao mi danas njima (danas je dan „tante za tante“)

Za one koji su odlučili da obace sve što je staro odbace i prekinu vezu sa prošlošću, danas (a i sutra) je idealan dan za to. Danas je takođe dobar dan za planiranje nekog ulaganja, ili organizaciju neke kupo-prodaje, tj dan za rešavanje pitanja vezanih za (ne)pokretnu imovinu, račune u banci, hranu u frižideru itd… sve ono što je praktično, svakodnevno, i omogućava određeni lep osećaj komfora i sigurnosti. Danas je i dobar dan da se promeni malo režim spremanja hrane i sama ishrana, te tako i dobar dan za odlazak u (veći) šoping po namirnice (možda vas zadesi i neki popust ili akcija)

Prepodne teče polako, svi rade svoj posao, neko pomaže nekome, neko planira naredni period, neko se dogovara oko nekog puta ili posete & gostiju rođacima u inostranstvu. U ovom periodu možemo opet da čujemo neke zanimljive informacije koje (in)direktno mogu da utiču na naše planove (posebno one finansijske ili poslovne) Treba ostati hladne glave, bez obzira da li je vest loša ili dobra, i sagledati sve iz praktičnog & logičkog ugla, i ne dozvoliti da se umešaju emocije, jer bi sada subjektivni osećaj mogao itekako da pogreši u proceni & odluci.

Od podne počinjemo polako da „padamo“ pod uticaj vremenskih uslova koji će biti dosta naporni i teški (posebno za asmatičare, srčane bolesnike, dijabetičare i starije osobe) te će malo raspoloženje da nam bude šušumigasto, a i svi ostali oko nas će nekako da budu dezorijentisani i odsutnih misli. Zbog svega toga, posao (kako po kući, tako i na radnom mesu) bi mogao malo da stagnira i trpi, pa treba „pokupiti“ sebe koliko god je moguće i izdržati još malo (makar do predveče)

U ovom periodu takođe možemo da očekujemo i razgovor sa prijateljem, rođakom ili dragom nam osobom koja se sprema ili je već otišla na neki put. Pozitivna energija će prijati obema stranama, pa će tako malo da se „pridignemo“ i odradimo neke poslove do kraja. Situacija i u domu i na radnom mestu će da bude oscilacija između „toplog i hladnog“ tj nepredviđeno će se menjati raspoloženje (kako nas tako i drugih) pa bi u nekim trenucima moglo da dođe do nesporazuma, te se pripremite za tobogan raznoraznih komentara, emocija, gestikulacija…

Popodne teče uz ove dinamične razmene ideja, planova, namera… kod nekoga dobro, kod nekoga božemesačuvaj… Moguće je da ćemo popodne da čujemo neke vesti o nekome iz inostranstva ili pak o nekome ko želi da proda svoju nekretninu i preseli se za inostranstvo. Moguća su savetovanja i razmene iskustva sa njima, koja će možda i u nama da probude želju za takvom nekakvom životnom promenom. Takođe, puno vesti nam stiže iz raznih izvora vezanih i za nečije slabije zdravlje.

Predveče kreće određeno zatišije, sve nekako samo od sebe dolazi na svoje mesto. Planiranje odlaska u posetu, ili pak dočekivanje gostiju (svako ko slavi ~ srećna Slava i u zdravlju i sreći je proslavili!) Naravno, akcenat u ovom periodu će pored ljudskih odnosa biti i na ishrani, pa tako treba naći „zlatnu sredinu“ i u jednom i u drugome. U ovom periodu bi mogla malo da se pojavi razlika u generacijskim stavovima kako prema tradiciji, tako i prema samom životu i životnim ciljevima, pa je moguće da sće kako veče odmiče i rasprava na tu temu (politika, ekonomija, finansije…) da se rasplamsava.

Veče će tako biti ispunjeno mnogobrojnim razgovorima, idejama, stavovima, svako će daobog vrti svoju priču, povremeno pokušavajući da nametne svoje stavove i ideje, neki će elegantno zaobilaziti takve razgovore, a neki će zdušno uletati punim srcem u raspravu. U toku toga svega, naravno, posredno će biti stavljen akcenat na „iće i piće“. U večernjim satima možemo opet da čujemo neke informacije koje će kao tobogan da nam uznemire Dušu, moguće je da će to biti vest koju već jako dugo čekamo, ili pak neka ne baš tako dobra vest (a vezana je za neki novac ili nečije slabije zdravlje)

A danas ni malo nije dobar dan za ljuto, masno ili alkohol (na žalost, ali je tako) Danas bi trebalo u jelovnik (posebno u večernjim satima) ubaciti od povrća : boraniju, grašak, krastavac, mirođiju, slatku papriku, pasulj, peršun, šargarepu i tikvice, a zaobići : zelje, šparglu, spanać, ren, rotkvice, đumbir, krompir, crni & beli luk. Od tečnosti danas je dobro uzimati (u umerenim količinama naravno) mleko, jogurt (klasičan, voćni) pivo, voćne sokove (prave) i belo vino, a zaobići jači alkohol i gazirano. Ako želite da se zasladite, možete umereno se baciti na slatkiše, ali bolje bi bilo uzeti neku voćnu salatu od od kombinacije grožđa, jabuka, pomorandže i višanja napr.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42246
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #395 poslato: 27. Jun 2019. 16:57:58 »
Četvrtak 27-06-2019 dan Jupitera


Dan nam počinje sa Mesečkom u 3. dekadi Ovna i njegovom sekstilu sa Venerom iz Blizanaca, i kasnije imaće kvadrat sa Marsom iz Raka. Posle toga prelazi u Prazan Hod, popodne prelazi u znak svoje egzaltacije, znak Bika i odmah će sklopiti kvadrat sa Merkurom, jer danas nam i Merkur menja znak i prelazi u znak Lava, a Sunce iz Raka sklapa kvadrat sa Hironom iz Ovna i sekstil sa Uranom iz Bika. Na snazi i dalje Saturn sekstil Neptun. Bude baš dinamičan i zanimljiv dan.

Noć nam počinje sa velikom željom da se naspavamo, što će nam možda i biti omogućeno, makar u prvoj polovini noći. Snovi će biti vrlo upečatljivi, teški, imaće vrlo čudnu simboliku, i zato je važno da pokušamo da zapamtimo svaki detalj sna, jer nam Više Kosmičke Sile zasigurno šalju važnu poruku (tj više opomenu nego poruku) koja je direktno povezana sa našim odnosom sa nama (emotivno) važnom osobom (ne mora biti samo to član porodice, lepša & jača polovina, već može biti i osoba sa posla koja u nama ume da probudi neke emocije, bilo one pozitivne, bilo negativne, tj osoba prema kojoj nikada ne možemo da budemo ravnodušni)

Jutro nam počinje po malo nervozno, nekako smo u žurbi, iako znamo da baš i nema razloga za to. Određena hiperemotivnost, ekstremne emotivne reakcije čak i na najmanje sitnice nam mogu pokvariti jutro. Moguće je i da ćemo čuti neke vesti koje će nas dodatno izbaciti iz takta, ali, to nisu nove vesti, već neke stare vesti, ili informacije koje smo već znali, ali nismo hteli da prihvatimo i nismo želeli da poverujemo u to da je istina. E danas ćemo ih i videti u pravom svetlu i morati da ih prihvatimo kao istinu. Što više budemo odbijali te podatke i pokušavali da ih analiziramo (opravdamo, drugačije protumačimo) to će nam se situacija vezana za tu osobu & događaj, sve više i više komplikovati.

Prepodne nervoza i nestrpljivost su dosta pojačani, pa se pripazite povreda, padova, udaraca, saplitanja, ali i posekotina, opekotina ili ujeda zujalica i bubica. Moguće su i neke alergijske reakcije na neku hranu ili pak na samo sunce. Takođe, zbog oscilacije koncentracije treba obratiti pažnju i u prevozu, posebno na kružnom toku, većim raskrsnicama, ili pak autoputevima (a nije za zgoreg proveriti i sam auto, da li radi sve kako treba, jer bi moglo doći do neočekivanog kvara ~ potencijalni problemi sa farovima & migavcima, papučicom za gas, samim motorom, ili pak volanom)

Od podne napetost i nervoza dostižu vrhunac, a moguće je da će i neke vesti & poziv da nam upravo bude „inicijalna kapisla“ da budemo na kratko Etna. Jedino dobro će biti od kolega ili čak nadređenih, koji će i sami da budu „na 3 ćoške“ ali opet nekako držati distancu i pokušavati da održe dobru komunikaciju. Moguće je da će neki od nas imati problema sa zdravljem, posebno sa održavanjem telesne temperature, ili će imati glavobolje, probleme sa vidom, ili pritiskom. Potrebno je malo usporiti i odmoriti, popiti neki osvežavajući sok i uzeti malo neki lagani obrok.

Popodne dolazi do komplikacija u komunikaciji sa okolinom, posebno zbog prevelikih očekivanja, a malo uslova za realizaciju određenih planova i projekata. Moguće su i tehničke smetnje koje će dodatno da uspore rad i završavanje svih današnjih obaveza. Moguće su i vesti vezane za jednog člana porodice, rođaka, a možda čak i vezano za nekog komšiju, koje nas emotivno mogu uznemiriti. U ovom periodu ne očekujte pomoć kolega, niti razumevanje od strane autoriteta. Mogući su i kontakti (savetovanja, traženja usluga) od visoko obrazovanih i stručnih ljudi, koji će na kraju da se izjalove i neki planovi će pasti u vodu zbog nemogućnosti da se sve to sprovede do kraja.

Predveče će akcenat biti na mladim ljudima, deci najviše i nemogućnost da se nađemo sa njima na „istoj talasnoj dužini“. Ne treba insistirati na momentalnom rešavanju nekog problema (jer sam problem i nije nastao preko noći) i treba „brojati do 10“ i pustiti da makar ovaj dan prođe (jer i ovako, današnji dan i nije najbolji za pronalaženje & dobijanje mudrih & praktičnih odgovora) Takođe, u ovom periodu i emotivni odnosi mogu malo da zapadnu u određeni „vakum“ i da upadnemo u vrzino kolo „ko gluv i mutav“ u jednom trenutku.

Moguće je da će i naša lepša & jača polovina da ima nekih svojih problema, ili pak će čuti neku ne baš prijatnu vest, koja će je izbaciti iz takta i dosta uznemiriti. Moguće je da će problem biti vezan ili za zdravlje jednog člana porodice, ili neki poveći finansijski problem (kredit, dug, neplaćeni račun & opomena) S druge stane, i prijatelji mogu imati određenih problema vezanih za posao ili finansije, pa će tražiti savet & uslugu od nas, ali je moguće da ovog puta baš i nećemo imati praktičan & pametan savet za njih, što će i nas i njih dosta da oneraspoloži.

Večernji sati mogu malo da nam donesu bolje raspoloženje, ili pak razgovor & susret sa nekim ko će nam makar delimično „napuniti baterije“ da bi mogli posle sami da stanemo na noge i krenemo da tražimo rešenja. U ovom periodu mnogi koji imaju problema sa zdravljem vezanim za respiratorne organe, krv (šećer) ili pak probleme sa srcem (pritiskom) mogu imati kratkotrajne probleme, pa je preporučljivo da se opet vodi računa o unošenju dovoljno tečnosti u organizam, ali i odgovarajuće hrane, najbolje voće ~ dinja, grožđe, lubenica i limun, ali izbegavati bananu, borovnicu, jagode, kajsije i kruške (danas nije dan za njih)
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~