Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 22520 puta)

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42509
 • Reputaciona snaga: 35960
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #409 poslato: 25. Jul 2019. 13:38:23 »
Četvrtak 25-07-2019 dan Jupiter


Dan nam počinje sa Mesečkom u Biku i njegovim kvadratom sa Suncem u Lavu {četvrt pred Mlad Mesec} i konjukcijom sa retrogradnim Uranom oko podne, i to bi bilo sve od njega za danas. Takođe, danas imamo i konjukciju retrogradnog Merkura i Venere na 26° Raka i trigon između Marsa u Lavu i retrogradnog Jupitera u Strelcu.

Noć nam kreće opušteno, ali snovi će biti ti koji će nas jako iscrpljivati i vrlo verovatno da ćemo se buditi par puta u toku noći. Sama poruka Viših Kosmičkih Sila ovog puta će biti da moramo da prekinemo sa nekim lošim (radnim, štednim) navikama, ako želimo da poboljšamo situaciju u našem životu.

Ni jutro neće biti baš „za preporuku“. Iz nekog nama nepoznatog razloga (a možda i poznatog) bićemo „na kraj srca“ i dosta dekoncentrisani. Emocije će biti mnogo jače od razuma i biće nam teško da održimo posmatrački stav prema nekoj osobi ili situaciji koja će već od ranog jutra da stupi u kontakt sa nama. Pripazite se da ne napravite neku grešku, danas je razum vrlo podložan subjektivnom (i pogrešnom) prosuđivanju.

Prepodne ide užurbano, a u isto vreme vrlo letargično. Žurimo, jurimo i u isto vreme kukamo kako bi da negde sednemo međ’ nekim cvećem, pored neke reke i ćutimo u tišini. Želimo da nas svi danas ostave na miru, ali ko za baksuz naše današnje obaveze zahtevaju upravo suprotno, puno kontakata i odlazaka na mesta koja su „zatrpana“ sa ljudima. Ostaje nam samo „brojanje od 1 do 10“ i u mislima odmaranju na nekoj privatnoj plaži uz koktel…

Od podne tek kreće pritisak oko nas. Mnogo toga ne ide kako treba niti blizu onoga što smi isplanirali. Odlaganja, čekanja, nerviranja, ljudi smušeni, neorganizovani, kasne neki paketi & novac, ušteđevina neplanirano odlazi na neki trošak, ima posla, al nedovoljno vremena i dobrih uslova (slab internet, svojeglav kompjuter, zamišljeni mobilni…) da se sve odradi kako-tako… Biće nam potrebno dosta strpljenja danas, ako želimo da nekako preguramo dan. Držite se one izreke „ako nemaš šta pametno da kažeš dok si u krugu ne-istomišljenika, ćuti…“

Popodne može da nam donese kontakt sa bliskim osobama (rođacima, prijateljima) koji imaju neke važne vesti za nas, koje nas u prvom trenutku mogu ostaviti bez teksta, a kasnije naterati pošteno da se zamislimo ne samo nad životom te osobe koja nam je to saopštila, već i nad sopstvenim životom i „kuda plovi ovaj brod“ planovima… U popodnevnim časovima možemo dobiti poziv za izlazak i druženje koji treba da prihvatimo, jer ćemo do kraja dana pošteno da istrošimo naše „baterije“ (kako za raspoloženje, tako i za zdravlje)

Predveče prolazi dosta odsutno, misli su nam i dalje negde daleko, a možda razmišljamo i o nekome iz naše prošlosti, pa će provejavati nedostajanje i blaga tuga. Razgovori sa ukućanima u ovom periodu neće biti baš najpraktičniji, svako će iz svog ugla gledanja da argumentovano obrazloži zašto je on (ona) u pravu i teško ćemo doći do „zlatne sredine“ u dogovoru oko nekog problema koji nam trese naša „4 zida“ u zadnjih par nedelja. Tema će naravno biti vezana za neke finansije ili pak dugove.

U večernjim satima mogući su razgovori sa prijateljima koji ne žive u istom mestu gde i mi, ili pak sa konkretnim strancima, koji će imati zanimljive vesti za nas, a ako smo pristali na onaj poziv za izlazak, prijatni razgovori će nam „napuniti baterije“ i poboljšati raspoloženje. I ti razgovori će kao i tokom celog dana sa drugima, biti bazirani na pričama oko nekih finansija, hrane, odeće, ali i posla i promena koje se dešavaju vezano za njega. Moguće je da će neko od njih uskoro da ima promene na tom polju.

Što se tiče zdravlja, danas „na tapetu“ svi oni koji imaju problema sa sinusima, sluhom, grlom, krajnicima, donjim zubima i gornjim delom pluća. Isto tako, moguće je da će se povremeno javljati i problemi sa varenjem (preterana glad, tj traženje utehe u hrani, posebno sa slatkišima) pa bi ishrana danas trebala da bude što laganija i dosta umanjena. Što više tečnosti, najviše prirodnih sokova, da se poboljša kako imunitet, tako i samo raspoloženje.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42509
 • Reputaciona snaga: 35960
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #408 poslato: 24. Jul 2019. 10:49:19 »
Sreda 24-07-2019 dan Merkur


Dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Ovna koji samo što je završio lep trigon sa retrogradnim Jupiterom iz Strelca i ide ka kvadratu sa retrogradnim Plutonom iz Jarca, a nešto kasnije u toku dana imaće i kvadrat sa retrogradnim Merkurom i Venerom iz Raka. Pred sam kraj dana, on prelazi u znak svoje egzaltacije, znak Bika.

Noć nam kreće pomalo na „3 ćoške“. Spava nam se, ali neka nervoza neda san da padne na oči. Kad budemo i uspeli da zaspimo, moguće je da ćemo snevati neka davna prošla vremena, možda neke naše stare članove porodice koji više nisu sa nama, ili pak neke situacije i osobe koje kroz neko prošlo-životno sećanje pamtimo. Teški će biti snovi, puni neke tuge i nedostajanja. Poruka Viših Kosmičkih Sila će biti vezana za nas same, za našu svest & duhovni razvoj, ili pak jednog člana porodice kojem će se uskoro desiti nešto vrlo važno (što će naravno direktno uticati i na nas)

Jutro nam kreće opet ranije od planiranog. Žurba, gužva, pomalo zbrka i panika oko nas. Kasni prevoz, kasnimo i mi. Brzopletost moramo da saniramo kako znamo i umemo, jer u suprotnom apsolutno ništa nam neće ići od ruke. Moguće je i da će tehnika & internet opet malo da prave problem, pa možemo da očekuejmo da će neke vesti & poruke & paketi da kasne ili će stizati & odlaziti na pogrešan broj & adresu. Ne treba se (previše) nervirati, šta-je-tu-je, idemo dalje. Pripazite se da i vi greškom ne izbrišete ili zaturite neki fajl & dokumenta & podatke, pa da posle u toku dana imate problema na poslu zbog toga.

Prepodne nerviranje oko kašnjenja svega & svakoga & svačega se nastavlja dalje. Jednsotavno Marfijev zakon (ne)verovatnoće radi punom parom, neda nam ni da uhvatimo dah i odmorimo, već nam navlači na leđa novu obavezu (da ne kažem – problem) Kreću nesporazumi sa okolinom, posebno sa mladim ljudima, decom i ženama ili pak osobama koje rade neke uslužne delatnosti (tipa šalter, i sl ~ oličenje „Mice Ubice“ od Indexovaca napr) Nestrpljenje i netolerancija sagovornika počinje baš da se primećuje, čak i pored nameštenog osmeha i usiljene pristojnosti. Brojanje od 1 do 10, pa ako ne pomogne, jovo-nanovo… nema nam druge…

Od podne, tek kreće da se „kuva“ oko nas… Svašta – nešto se dešava, gužva, nervoza, komentari opisnih, ne baš prijatnih, „glagola & prideva“ vezanih za naše poreklo i porodicu… Napetost i negativna energija (pa tako i ružno ponašanje) polako počinju da dominiraju u svakoj sitnici & situaciji danas. Jako teško ćemo izdržati taj tempo, pa ako je moguće, bilo bi dobro isključiti se iz tog pretis lonca i makar odmoriti „5 minuta“, jer u suprotnom i mi ćemo „kud Turci, tu i mali Mujo“ da krenemo da se ponašamo vrlo neprikladno, što naravno vrlo štetno može da se odrazi i na posao i na odnose sa okolinom (nepotrebno)

Popodne, kom obojci, kom opanci, što bi narod rekao. U ovom periodu, potencijalne nagazne mirne u komunikaciji sa okolinom svuda. Šta god da kažemo, biće ili pogrešno protumačeno ili pak nedovoljno da se smiri situacija. Jednostavno, ništa neće iči po planu, ni po dogovoru, a kamoli po nadanju i željama našim… I pored nabolje volje koja je izcimana iz petnih žila, nećemo biti u mogućnosti da ostanemo „hladne glave“ i pribrani na neke ljude i situacije u toku popodneva. Jednostavno, puk’o balon sa strpljenjem i tolerancijom prema ljudskoj gluposti i bezobrazluku… I kreće rat. Sa svima i zbog svega…

Predveče strasti se stišavaju i polako rezimirano kolateralnu štetu… Odnosi sa mnogima su dosta poljuljani, pola barem svakodnevnih obaveza niije završeno. Osećamo se bezvoljno i umorno, pun nam je kufer, želimo da batalimo sve i nestanemo negde daleko, daleko… al, neda život, neda realnost da to i uradimo. Razgovor sa prijateljem ili pak jednim članom porodice može malo da nam popravi raspoloženje. Ne bi trebalo da tražimo savet od lepše nam naše jače polovine, jer ni oni neće biti boljeg psiho-emotivnog raspoloženja od nas. I oni će osuđivati sebe što nisu uspeli da ostanu smireni danas i završe svoje obaveze.

U večernjim satima, određeno zatišije (ne baš pred buru, ali tako nekako…) Veče bi trebalo da provedemo u krugu onih za koje znamo da će nas razumeti i podržati. Prijatna muzika, možda neka čaša vina, ili neki lagani film, da odmorimo i Dušu i mozak od današnjeg dana. Moguće je da ćemo u kasne sate dobiti neke vesti koje će nas iznenaditi, i obradovati i rastužiti u isto vreme, a najverovatnije će biti vezane za našu jaču & lepšu polovinu ili pak bliskog prijatelja (vezano za posao, zdravlje ili finansije)

Što se tiče zdravlja, danas „na tapetu“ će biti glavobolje i problemi sa pritiskom, a neki od nas mogu da imaju problema sa regulisanjem telesne temperature i balansa vode u organizmu. Takođe, propratni efekti glavobolja mogu biti mučnine, pojačana kiselina i loše reagovanje kako na ukus tako i na miris neke hrane. Te tako, što se tiče ishrane, samo lagano i jednostavno danas. Što više tečnosti, odmaranja. I pred spavanje bi prijala lepa mirisna kupka, da odkloni nagomilanu negativnu energiju koja nam se nakupla danas preko svake mere.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42509
 • Reputaciona snaga: 35960
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #407 poslato: 23. Jul 2019. 12:47:09 »
Utorak 23-07-2019 dan Mars


Dan nam počinje sa Mesečkom u Ovnu koji će danas da ima trigon sa Marsom iz Lava, i trigon sa retrogradnim Jupiterom iz Strelca i kvadratom sa Mesečevim Čvorovima, i sve to će biti propraćeno teratralnim ulaskom Sunca u znak svog sedišta (4h51am ST)

Noć ma koliko mirna bila ovako, u nama će da unese neki nemir (ako ništa drugo, komarci će da prave žurku u našoj sobi, što će nam naravno umanjiti i ovako malu volju za spavanjem) Kada napokon budemo zaspali, snovi će biti vrlo realni i delovaće kao da ne sanjamo, već da se sve realno dešava. Osetićemo sve mirise, dodire, zvuke. Poruka od Viših Kosmičkih Sila ovog puta će biti vezana za dom, ili pak neku osobu koja nije iz našeg mesta rođenja, koja će nam uskoro priskočiti u pomoć da rešimo neki veliki problem.

Jutro počinje sa novim baterijama, osećamo nove energije oko nas, Mnogo toga imamo u planu i verujemo da ćemo danas uspeti da ostvarimo sve što smo naumili. Sve funkcioniše kako treba, uz povremena odlaganja zbog loše tehnike ili interneta. Komunikacija od rane zore, svi imaju nešto da pitaju, posavetuju, ali i kritikuju. Dogovori i pregovori prolaze žučne, ali argumentovane faze (iako i dalje generalno nije dobar period za sklapanje bilo kakvih ugovora ili potpisivanje bilo čega)

Prepodne ide, vreme ne pita da li imamo snage da ispratimo tempo dešavanja oko nas. Posebna dinamika u prijateljskim ili kolegijalnim odnosima. Puno informacija i novih podataka, teško se prati ritam i pamti (iako smo dobro generalno raspoloženi, mozak nam je i dalje negde na godišnjem odmoru realno) Puno toga se dešava i sa i bez nas, to nas po malo ljuti, jer i pored najbolje volje ne možemo da uhvatimo ritam sa drugima. I drugi će isto tako biti nedefinisano raspoloženi, pa ćemo tako da trčkaramo tamo-amo u pokušaju da stignemo sve obaveze da odradimo na vreme.

Od podne počinjemo polako da podležemo vremenskim uslovima, izležava nam se negde na nekoj usamljenoj plaži, uz neki koktel i dobru knjigu, a ni malo nismo oduševljeni što moramo da provodimo vreme u „4 zida“ i da obavljamo poslove koji nas više zamaraju nego što nam pružaju izazov ili neku dinamiku. Mogće su vesti ili razgovor sa nekom nama važnom osobom u ovom periodu. Vesti će biti generalno vrlo pozitivne, ali… možda se kasnije budemo (ne)prijatno iznenadili daljim razvojem te situacije… zato, zadržite „hladnu glavu“ i ne reagujte ishitreno… tek će biti razloga za reagovanje (za par dana)

Popodne ako ništa drugo nam donosi porast snage, volje, ambicije, motivacije. Osećamo se kao Supermen, sve nam ide od ruke (sem tehnike… tu i dalje ima „štucanja“ i zastajkivanja uz naravno nezaobilazno odlaganje) Ako planirate put, sad je idealno vreme za to (ili sam polazak na put) Isto važi i za pokretanje nekog novog poslovnog projekta. Ne samo što će biti dovoljno kreativnih ideja, već će biti i dovoljno stručne pomoći da sve to pokrenemo sa mrtve tačke i sprovedemo svoje ideje u praksu. Isto tako, neko bi mogao da nas iznenadi lepim gestom & poklonom.

Predveče i dalje jako lepe pozitivne energije, možda malo previše „vatrene“ pa samim tim i naporne, ali makar su pozitivne… daj-šta-daš posle ovog do sad ubibože perioda koji je iza nas (na sreću) U ovom periodu ne očekujte pak da će neko imati strpljenja za vaše izlaganje tj razgovor sa njim (njom) I pored sve dobre volje, mnogi će i dalje da budu zatrpani obavezama i neće imati ni vremena ni strpljenja za naša pitanja i podpitanja. Batalite i ne uzimajte to k’srcu, prolazna priča na sreću…

Uveče, možemo očekivati vrlo lep i zanimljiv period pozitivne razmene energija, ali ne sa ukućanima, već sa prijateljima ili našom nam dragom lepšom & jačom polovinom. Možda i dobijemo neki poziv za izlazak i druženje, i trebalo bi da ga prihvatimo, malo da „izluftiramo“ mozak i ostale ćelije. Mogući je poziv ili poruka od nekoga ko je u inostranstvu ili na putu koja će nas u isto vreme i obradovati, ali i po malo zabrinuti. I sad važi savet „ostati hladne glave“ i sačekati da se sve kockice slože.

Što se tiče zdravlja, danas „na tapetu“ su sve metereopate, svi koji imaju problema sa srcem i krvnim pritiskom, vidom i disanjem (alergijama) Određena i mentalna iscrpljenost i nervoza mogu da provejavaju u toku dana. Od ishrane naravno što laganije, ali češće, puno tečnosti, voća i vitamina u bilo kom obliku. Od voća, danas je dan za : dinju, grejp, jagode, limun, pomorandžu, smokve (ali ne suve!) a od povrća, danas je dan za : zelje, šparglu, salatu od rotkvice, ljute začine, crvenu papriku, beli luk, đumbir.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42509
 • Reputaciona snaga: 35960
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #406 poslato: 22. Jul 2019. 06:55:44 »
Ponedeljak 22-07-2019 dan Mesec


Dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Riba i njegovim trigonom kako sa Suncem tako i sa retrogradnim Merkurom koji se vratio u znak Raka. Mesečak od podne prelazi u znak Ovna i imaće još samo konjukciju sa retrogradnim Hironom za danas. Početak ove radne nedelje nam počinje dosta „čupavo“ jer će i Merkur i Venera nastaviti da budu pod Sunčevim zracima kao i poslednjih par dana, koje se pak sprema da promeni znak i pređe u znak svog sedišta, znak Lava, od sutra.

Noć nam kreće dosta nategnuto, i spava nam se i ne spava nam se, jer nas muče neke brige, a ne možemo da ih se otresemo i utonemo u san. Kad napokon i budemo zaspali, svašta ćemo sanjati, ali nedajte se zbuniti, u toj konfuziji i besmislenim simbolima, ipak leži poruka Viših Kosmičkih Sila, posebno tu negde pred svanuće, a poruka će biti vezana za neka dešavanja vezana za dom ili jednog člana porodice, ili pak direktno za nas same i naš duhovni napredak.

Jutro kreće ranije od planiranog, neda mozak ni da se pošteno probudimo, on već se zaprndecao da fura svoju pesmu, a mi … ako nam se igra, da igramo, ako ne … zapuši uši i ćuti … mozak peva i ne misli da li je intonacija dobra ili nije… Prva jutarnja leti s’nogu, žurimo, a možda i malo kasnimo negde. Generalno sve je ok, imamo plan za danas, iskrneno se nadamo da ćemo ostvariti ono što smo naumili, a i u suštini ima i šanse za tim, samo da održimo dobru volju i disciplinovanost.

Prepodne ide užurbano, radimo ono što smo naumili, a i drugi oko nas gledaju svoja posla. Relativno dobra i pozitivna atmosfera, komunikacija je solidna, sa povremenim lapsusima i (ne)namernim nesporazumima (koji u najboljem slučaju mogu da izazovu smeh, a u najgorem omanju kritiku) Stižu neke vesti & informacije vezane ili za finansije ili za posao, a moguće je i da ćemo biti prijatno iznenađeni solidnim i fer-plej ponašanjem nekog autoriteta, koji nam čak možda i izađe u susret i ponudi pomoć & savet.

Od podne kreću nove energije, dinamika raste, užurbano radimo, koncentracija je bolja. Tehnika po malo „štuca“ ali nas to ne sprečava da odradimo ono što smo naumili. Iako će sve u suštini da ide po planu, nekako će da nam se vrzma osećaj nedovršenog ili neispravnog šta god da budemo uradili ili rekli ili čuli & pročitali. Stalno ćemo isčekivati „to još nešto dodatno“ što nam naravno loše može uticati na koncentraciju, pa tako i na obaveze koje imamo da odradimo. Pustite, osećaj nas ne vara, ali za sad nije vreme i da saznamo pravu istinu, još dosta toga treba da se desi, da bi se slagalica te situacije koja nas intrigira dobila pravu formu.

Popodne i dalje iste energije, isto raspoloženje, svi gledaju svoja posla, rade, povremeno nerviranje i nervoza, komentari i kritike, kako na svoj račun, tako i na račun „tamo nekih nesposobnih“… posebno za one koji budu morali da se rvu sa nekom dokumentacijom ili birokratijom… Moguće su vesti iz daleka, iz inostranstva, sa nekog puta od rođaka ili bliskog prijatelja, koje će nas na trenutak baš obradovati, i popraviti raspoloženje. Takođe, u toku popodneva mogu da stignu i neke vesti vezane za neki novac ili pokretnu imovinu, ili ćemo odlučiti da ipak kupimo „ono što nam baš i ne treba, ali eto, došlo nam da malo počastimo sebe“ stvar…

Predveče dinamika ne posustaje, i dalje imamo obaveza preko glave, jedva stižemo da napravimo pauzu i uhvatimo dah. Mozak radi „sve u šesnaest“ povremeno uspemo da uspostavimo kontakt sa njim, pa i uradimo ono što smo naumili. U nama se budi određeni pozitivni stav čak iako je obaveza & problem koja nam ide u susret pozamašno velika i nezgodna. Drži nas ono „prošao sam i gore, prebrodiću i ovo, makar u inat“. U ovom periodu nemojte se ništa obećavati, nemojte se dogovarati, ne pregovarajte, ne cenjkajte se, ne potpisujte ama baš ništa, jer kasnije to neće izaći na dobro.

U večernjim satima psihički i fizički umor počinje polako da deluje i na naše emocije. Postajemo kenjkavi, nervozni, najednom se javlja neko čudno povređeno raspoloženje da nas okolina ne podržava ili ne razume. Razgovor sa dugogodišnjim prijateljem ili pak starijim članom porodice može puno da pomogne. Veće životno iskustvo ili makar drugačija perspektiva sagledavanja čitave situacije može da nam pomogne da pronađemo makar neke odgovore na pitanja koja će nas mučiti u večernjim časovima.

Što se tiče zdravlja, danas svi koji imaju problema sa cirkulacijom, slabijim imunitetom, alergijama, ili pak srcem & pritiskom, treba da obrate pažnju na sebe i da se ne forsiraju previše sa fizičkim radom. Ceo dan će biti težak i naporan, što zbog planetarnih uticaja, što zbog vremenskih uslova. Ishrana bi trebalo da bude redovna, manje količine kuvane hrane, nikako hladno, gazirano ili alkohol danas. Što više povrća i tečnosti (vode, čajeva, pridodnih sokova) a ako vam je došlo da se zasladite, odaberite neko voće umesto slatkiša.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42509
 • Reputaciona snaga: 35960
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #405 poslato: 19. Jul 2019. 06:01:25 »
Petak 19-07-2019 dan Venera


Dan nam počinje sa Mesečkom u Vodoliji koji je u Praznom Hodu, a pred sam kraj dana prelazi u znak Riba. Od ostalih dešavanja, retrogradni Merkur se vratio u znak Raka i tako došao pod Sunčeve zrake. I to je to za danas (mogli bi da kažemo da će današnji Venerin dan biti „dan praznog hoda“)

Noć nam počinje vrlo mirno, skoro opušteno. Mozak je digao ruke od briga i nerviranja i posle dužeg vremena uspevamo relativno brzo da utonemo u san. Snovi će biti pomalo naporni, osciliraće od „ne dešava se ništa“ do „ne mogu da pohvatam konce“ situacija. Poruka sna će biti najverovatnije vezana za današnju neku obavezu koju treba da završimo ili pak će biti vezana za zdravlje (i potencijalni problem koji već neko vreme „čuči“ u nama, a mi ignorišemo simptome)

Jutro nam počinje dosta pospano. Još uvek smo pod uticajem situacija & događaja koji su se desili ove nedelje, prebiramo po glavi zašto i kako, tražimo odgovore & rešenje za neke situacije koje i dalje vise nad glavom. Po malo odsutni, krećemo „u nove radne pobede“ iako nam crvić sumnje govori kako će danas dan da protekne u gledanju na sat i čekanju da se završi radno vreme (tj za one koji su kod kuće, da im dan što pre prođe) Moguće je da će nam malo predstavljati problem povremeni blagi bol koji nam se javlja u predelu potiljka, srednjem delu kičme ili pak kolenima. Osećanje „izduvanog balona“ može uticati na koncentraciju i raspoloženje, pa bi bilo dobro naoružati se strpljenjem i dobrim raspoloženjem, jer će nam trebati da preguramo današnji dan.

Sam dan protiče u završavanju obaveza, razgovoru sa prijateljima. Moguće je da ćemo dobiti neke informacije na koje čekamo jako dugo, ali ćemo morati za početak da ih uzmemo sa rezervom, jer je moguće ili na nisu kompletne ili pak da nisu baš u potpunosti tačne. Situacija na radnom mestu je blago zategnuta, nekako su svi na ivici snaga, malo nervozni, malo neraspoloženi. Za one koji su kod kuće, vreme će prolaziti vrlo sporo, a moguće je da će imati i neki naporni razgovor sa ukućanima (ili oko finansija ili pak vezano za nekog rođaka koji je u problemu već duže vreme) Može nam se desiti situacija u kojoj ćemo morati dobrovoljnim podmoranjem da se prilagodimo kako znamo i umemo kako bi izbegli stvaranje novog, nepotrebnog, problema u životu. Moguće je da će potencijalni problem biti vezan ili za odnos sa nadređenima ili pak sa starijim članom porodice.

Kako dan odmiče tako i energije se troše brže od željenog. Imamo vremena da odvojimo za sebe svojih „5 minuta“ ali sve šta god da uradimo nam nikako ne pomaže da „napunimo baterije“ i tako popravimo svoje raspoloženje. Moguće je da ćemo u toku popodneva ili predveče čuti neke vesti koje će nas malo uznemiriti, a vezane su za bliskog prijatelja ili pak dragu nam našu lepšu & jaču polovinu i njenu porodicu. Trudićemo se da im izađemo u susret i da ih makar saslušamo i budemo „rame za plakanje“, ali nam uloga Drage Savete baš nešto i neće ići od ruke, te je moguće da će nam druga strana malo zameriti što im ne posvećujemo dovoljno pažnje, pa je moguće da će na kraju razgovor da se završi sa „prepucavanjem“ i kritikama, sa obe strane.Kako dan odmiče tako i energije se troše brže od željenog. Imamo vremena da odvojimo za sebe svojih „5 minuta“ ali sve šta god da uradimo nam nikako ne pomaže da „napunimo baterije“ i tako popravimo svoje raspoloženje. Moguće je da ćemo u toku popodneva ili predveče čuti neke vesti koje će nas malo uznemiriti, a vezane su za bliskog prijatelja ili pak dragu nam našu lepšu & jaču polovinu i njenu porodicu.

U večernjim satima moguće je da ćemo imati prolaznih problema sa zdravljem (posebno vezanim za cirkulaciju, pritisak ili vid) Određeni mentalni premor će uticati na imuno-sistem, a moguće je i da će sami vremenski uslovi dodatno da „zabibere“ situaciju. Bilo bi dobro pronaći najbolji način da se opustimo i pustimo mozak na otavu. Generalno, ishrana u toku dana, posebno u večernjim satima bi trebalo da bude umerena i lagana, nikako da se preskaču obroci, i što više „zeleniša“ i tečnosti (voda, čaj, izbegavati gazirano i hladno) Pred sam kraj dana, osetiće se promene energija, malo ćemo „živnuti“ (vrlo verovatno zbog nekog telefonskog razgovora) te ćemo tako lakše da se opustimo i polako krenemo da „punimo baterije“ na pravi način, te ćemo tako lakše utonuti u preko potreban san.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42509
 • Reputaciona snaga: 35960
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #404 poslato: 18. Jul 2019. 08:38:36 »
Četvrtak 18-07-2019 dan Jupiter


Danas Mesečak u Vodoliji ima opoziciju sa Marsom iz Lava i sekstil sa Jupiterom iz Strelca, a od ostalih aspekata Venera iz Raka ima lep trigon sa Neptunom iz Riba. Za razliku od prošlih par dana, današnji Jupiterov dan će biti mnogo lakši za podneti.

Noć nam počinje mirno, tiho, lagano. Briga u glavi i dalje puno, ali nekako lakše dišemo. Snovi će biti zanimljivi, dinamični, ali neće zamarati. Puno simbola vezanih za nekoga ili nešto iz prošlosti, koji će prenositi poruke Viših Kosmičkih Sila vezanih za ono što nas uskoro čeka vezano za posao i finansije.

Jutro nam počinje dinamično, puni smo ideja i planova i čak uspevamo da na vreme napravimo spisak obaveza i krenemo od kuće sa svim onim što nam treba. Ali, pripazite se u prevozu, mnogi drugi se još nisu rasanili, a mogući su i kvarovi kola (pa i sudari ili kvar semafora na većim raskrsnicama) koji mogu na kraći period da odlože završavanje nekih obaveza. Oni koji ostaju kod kuće, neka obrate pažnju na uređaje tipa šporeta, veš mašine ili bojlera koji bi mogli da imaju danas pojačanu slobodnu volju i da rade ono što njima padne napamet…

Prepodne dimanično i užurbano. Svako žuri & juri i gleda svoja posla. Moguće je da će srčani bolesnici imati prolaznih manjih problema, a moguće je i da nam ona prva jutarnja neće nešto baš danas prijati, pa postoji mogućnost pojave pojačane želudačne kiseline, što u mnogome može da utiče na koncentraciju i raspoloženje. Moguće su vesti koje će biti nedefinisane i čudne, teško će nam biti da poverujemo u sve to što budemo pročitali & čuli. Održite distancu, bar za sad, za svaki slučaj… uskoro stže objašnjenje, pa ćemo tada biti u mogućnosti da odreagujemo (argumentovano) na pravi način.

Od podne polako kreće pozitivna energija, emocije su jake, lepe, a povećana je i želja da se pomogne, učini, posavetuje. Posebno lep period u međuljudskim odnosima, kada možemo da čujemo i neke lepe vesti (stigla beba, veridba, venčanje… ili pak dobijemo poziv na neku takvu proslavu…) Takođe povoljan period i za traženje usluga & pomoći (posebno od žena) i vrlo dobar period za isticanje na radnom mestu zbog uvećane kreativnosti i jake harizme. Nekako, skoro telepetski, bićemo u mogućnosti da razumemo naše sagovornike.

Popodne, pozitivne energije rastu, snaga i optimizam da će ipak sve da „dođe na svoje“ što se tiče nekih problema sa kojima se rvemo ovih dana. Neke vesti stižu i od rođaka & prijatelja iz inostranstva koje će nas baš obradovati. U toku popodneva neke od nas neko može i da obraduje sa lepim znakom pažnje & poklonom. Puno kontakta i razgovora sa ljudima koji su vrlo pozitivni i kreativni, a moguće je i da ćemo imati prilike da upoznamo i neke nove ljude koji su vezani za umetnost, ezoteriju ili bilo koju drugu kreativnu ili mističnu profesiju.

Predveče, pozitivna energija ne jenjava, ali sad mnogo lakše kanališemo svu tu energiju koja se najednom samo probudila u nama. U ovom periodu posebno lepe energije struje u partnerskim odnosima, pa bi neki od nas mogli da dobiju romantični poziv za izlazak u neki lep restoran, ili u bioskop i kasnije šetnju pored obale reke (mora, kako ko) Nekima od nas pak stižu informacije na koje već duže vremena čekamo (a vezane su za neki novac, posao ili pak pitanja oko nekog putovanje ili inostranstva)

U večernjim satima i dalje lepo raspoloženje, pa čak i pozitivna atmosfera u domu. Postoji mogućnost razrešenja nekog nesporazuma (pomirenja) sa jednim od ukućana. Jedino bi opet svi oni koji kubure sa metereopatijom, pritiskom, migrenama, sporim metabolizmom i venama da u ovom periodu imaju problema sa zdravljem. Veče idealno za „svojih ličnih 5 minuta“ kada možemo da se posvetimo samo sebi i učinimo nešto lepo za sebe (slušanje omiljene muzike, pevanje, ples, slikanje, pisanje… šta kome kako drago)
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42509
 • Reputaciona snaga: 35960
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #403 poslato: 17. Jul 2019. 02:28:53 »
Sreda 17-07-2019 dan Merkur


Dan nam počinje sa energijama pomračenja koje je bilo sinoć (oko 23h38) Mesečak je u praznom hodu.Oko podne prealzi u znak Vodolije i od aspekata imaće odmah opoziciju sa Merkurom iz Lava, pa sekstil sa Hironom iz Ovna i kvadrat sa Uranom iz Bika i na kraju opoziciju sa Marsom iz Lava i to će mu biti sve od obaveza danas. Od ostalih aspekata, Venera iz Raka ima opoziciju sa Saturnom iz Jarca i posle toga i konjukciju sa Severnim Mesečevim Čvorom.

Noć nam počinje dosta ošamućeno i dekoncentrisano. Teško nam ide da se uspavamo, mnogo toga nam se vrzma u glavi (generalno sve potpuno besmisleno, što nam dodatno pojačava tenziju i nervozu) Ako i kada uspemo da zaspimo, snovi će biti sve samo ne smisleni. Previše simbolike, gužve, sve je nekako Alisa u zemlji čuda. Tek pred zoru simbolika se malo smiruje i ipak dobijamo određene (logične) poruke od Viših Kosmičkih Sila. Poruka sna će biti vezana za osobu i situaciju koja nam „skakuće po ganglijama“ već neko vreme, a vrlo skoro ćemo dobiti priliku da obustavimo to skakutanje jednom za svagda.

Jutro kreće po malo „na 3 ipo ćoške“, i dalje se osećamo napeto i nervozno, možda čak nam na kratko glavobolja „zabiberi“ prvu jutarnju. Metereopate će danas od ranog jutra imati pune ruke posla, kao i svi srčani bolesnici i asmatičari. Samo jutro će biti okrenuto rešavanju nekih zaostalih problema od juče što se tiče nekog razgovora sa nekim ili nekih informacija za koje smo tek sada shvatili da su nepotpune ili netačne. Bićemo pod utiskom i neke rasprave od juče i generalno celo jutro ćemo se rvati sa svakojakim mislima, što naravno može loše da utiče na koncentraciju i organizaciju današnjih obaveza.

Prepodne nam protiče dosta užurbano, ali opet u isto vreme se sve otaljava i nikako da dođemo do onoga što želimo, kako bi već jednom završili neke (poslovne, porodične) obaveze. Moguće je da ćemo i čuti neke vesti koje će nas dodatno iznervirati, ali ćemo nekako preći preko toga, jer jednostavno nećemo imati vremena da se posvetimo tom novonastalom problemu više od željenog. U toku prepodneva obratite pažnju u prevozu, ili pak potencijalne povrede & pada, usled slabije koncentracije i nepotrebnog brzanja. Moguće su kraće rasprave sa mlađim (ili srednjovečnim) muškarcima.

Od podne malo lakše krećemo da mislimo i dišemo. Ali, na žalost, na kratko. Ovog puta, potencijalni problem dolazi od strane žena iz naše okoline, koje niti će imati strpljenja niti sluha da saslušaju i našu stranu, te je moguće da ćemo uleteti u neku situaciju iz koje ćemo vrlo teško da se izvučemo (čak i oni koji su prirodno talentovani za diplomatiju) Najviše problema će biti vezano za posao (za one koji su na poslu, mogu očekivati vrlo napetu i neprijatnu situaciju na radnom mestu, a za one koji su u pregovorima vezanim za potencijalno radno mesto, mogli bi da se nađu u „nebranom grožđu“ i da im propadnu pregovori zbog loših – namerno pogrešno – serviranih informacija)

Popodne u želji i nadi da se izvučemo iz ove bezvezne situacije možemo da uletimo u potpuno neplaniranu novu problematičnu situaciju (i to posebno sa ukućanima) Takođe, mogući su problemi sa tehnologijom i strujom, koji debelo mogu da nam odlože završavanje današnjih obaveza, što naravno može da utiče loše na naše raspoloženje i koncentraciju (pa na kraju i na zdravlje) U toku popodneva možemo da očekujemo i neke vrlo iritantne vesti od strane mlađih muških osoba iz naše okoline, a isto tako ćemo morati da povedemo opet računa u prevozu (posebno ako mi sami smo za volanom i ako idemo nekim autoputem)

Predveče ništa bolja situacija. Što se više budemo trudili da održimo diplomatske odnose sa okolinom, to će pritisak i potencijalni konflikti sve više i više (ko kvasac) da rastu. Najviše problema će biti vezano ili za finansije ili pak za neku (ne)pokretnu imovinu koja je već dugo vremena nekome iz naše okoline „trn u oku“. Moguće je i da će doći do konflikta između mlađih i starijih članova porodice, a da se mi nađemo negde „između dve vatre“ ni tamo ni vamo i da se na kraju sve sruči na nas, ni krive ni dužne. Uzdržite se od komentara i uzvraćanja „paljbe“, to će biti potpuno besmisleno gubljenje i vremena i energije.

Veče će tek biti napeto, imaćemo utisak da smo u društvu električnih jegulja. Nikako nećemo uspevati da se nađemo na istim talasnim dužinama sa sagovornicima, mi o klin, oni o ploču. Moguće je i da ćemo čuti opet neke ne baš prijatne vesti od bliskih prijatelja (ili pak rođaka) vezanih za njihovo zdravlje ili situaciju na radnom mestu. Moguće je i da će neki od nas ponovo imati problema sa zdravljem, najviše vezano za donji deo stomaka, varenje i debelo crevo. Isto tako, moguće je da će neki imati i problema sa aritmijom, krvnim pritiskom ili pak bolovima u zglobovima i venama. Bilo bi dobro naći „5 minuta“ mira i tišine, odmoriti uz neku laganu muziku ili film, uzdržati se od večere (ili pak pojesti nešto od voća, popiti neki čaj) i otići ranije na spavanje.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42509
 • Reputaciona snaga: 35960
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #402 poslato: 05. Jul 2019. 02:11:22 »
Petak 05-07-2019 dan Venere


Dan počinje sa Mesečkom u Lavu u 2. dekadi koji će danas da ima samo trigon sa retrogradnim Jupiterom iz Strelca i ovaj lep aspekt će nam „obojiti“ ceo današnji Venerin dan, jer će Mesečak posle druženja sa Jupiterom krenuti u Prazan Hod.

Noć počinje sa vrlo zanimljivim snovima (iako će nam trebati neko vreme da se uspavamo pre toga) Puno simbola, puno poznatih lica, nekih davnih sećanja, davno prošlih vremena. Treba obratiti pažnju na sve, posebno ako se pojave u toku sna neke reči, melodija. Naravno, sama simbolika ovako bogatih snova će morati pri buđenju da ostane na ličnom tumačenju (ali vrlo moguće je da će poruka biti vezana za neku lepu vest koja nam vrlo brzo stiže u susret) Više Kosmičke Sile nam šalju zaista važnu poruku, pokušajte da što više zapamtite od sna (!)

Jutro kreće dinamično, ali pozitivno dinamično. Neko se raduje jer je Petak, neko se raduje jer se posle dužeg vremena lepo naspavao, a neko se raduje jer mu je stigla poruka koja mu je vratila veru da „dobro pobeđuje zlo“. Takođe, možemo čuti (ili pak biti aktivni učesnici) za neku situaciju koja se nekim čudom završila pozitivno, na opšte čuđenje mnogih (pa možda i nas samih) Isto tako, u toku prepodneva, prijatni kontakti sa ljudima iz okoline nam ni malo neće „trošiti baterije“ već naprotiv, svaki razgovor će biti nova, dobra, informacija više, pa je tako prepodne vrlo povoljno za traženje saveta ili neke vrste pomoći.

Od podne nam u susret ide i pozitivan razvoj neke situacije (vezane za posao, ili finansijska pitanja) i to zahvaljujući neočekivanoj pomoći osobe za koju ruku na srce nikada ne bi ni predpostavili da želi da nam pomogne. Danas je dobar dan i za razgovor sa nadređenima, za razgovore za posao, predavanje & slanje CV, ili baš kratko i jasno potezanje neke „veze“ da malo pripomogne oko radnog mesta. Popodne su mogući razgovori sa ljudima koji su u poziciji ne samo da nam daju dobar savet i tako pomognu, već zaista svojim mudrim životnim iskustvom puno da učine za nas i našu potragu za „boljim životom“. Povoljan period za planiranje puta, ili kretanje na put, a možda jednostavno period kada ćemo doći u kontakt sa ljudima koji žive u inostranstvu ili su druge veroispovesti od nas.

Predveče lepe, pozitivne energije kruže među ljudima. Puno razgovora, druženja, iskrenog, dobrog, raspoloženja i želje da se oraspolože i razvesele sagovornici. Mogući su pozivi za izlazak, ili pak će stići lepe vesti iz daleka. U ovom periodu će i naši prijatelji doživeti neki lep događaj koji će jedva dočekati da podele sa nama. Period koji je i vrlo povoljan za planiranje nekog puta, ili pak intelektualnog nadograđivanja znanja, ili pak u miru i tišini doma svoga bavljenjem nekim duhovnim stvarima (čitanjem knjiga, slušanjem muzike, meditiranjem…) U večernjim satima možemo da očekujemo i da će nas neko od ukućana ili lepša nam naša jača polovina iznenaditi nekim postupkom ili pak oni sami će doživeti nešto lepo što će popraviti i ojačati naš odnos sa njima, jer će oni sami da obnove svoju Veru i samopouzdanje.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42509
 • Reputaciona snaga: 35960
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #401 poslato: 03. Jul 2019. 23:46:01 »
Četvrtak 04-07-2019 dan Jupitera


Dan nam počinje sa Mesečkom u Raku u praznom hodu, promeniće znak pred jutro i preći u znak Lava i pridružiće se Marsu i Merkuru odmah, i sklopiće kvadrat sa Uranom iz Bika i trigon sa Hironom iz Ovna i posle toga odmaraće do kraja dana. I druge tranzitne planete će odmarati danas…

Noć nam počinje mirno i tiho. Nekako je sve usporeno i „ravno“. Snovi se nižu, ništa posebno od dinamike, jedan za drugim polako nam donose sve više i više detalja, ali u suštini neke važnije poruke i neće biti, možda (ako vam Mesec prolazi kroz 1 – 3 – 9 polje) će poruka biti vezana za dom i jednog člana porodice koji će uskoro imati nekih problema koji mogu naravno direktno da utiču na harmoniju i osećanje sigurnosti u samom domu.

Jutro nam počinje možda ranije od planiranog ili pak mnogo dinamičnije od željenog. Možda ćemo čak i da kasnimo negde zbog gužve u prevozu ili kvara prevoznog sredstva sa kojim smo krenuli. Moguće je i da će nam stići poruka & vest koja će inicirati žustru raspravu sa sagovornikom (ne ljutite se na tu osobu, ona je samo „golub pismonoša“) Tako će nam prepodne proteći u „gluv & mutav“ razgovorima, prosipanja iz šupljeg u prazno, nerviranja što nikako ne možemo da se nađemo na istim „talasnim dužinama“ sa sagovornicima (posebno „čupav“ period na radnom mestu)

Od podne temperatura raste, tenzija takođe. Moguće je čak i žešća rasprava sa nadređenima na poslu, ili pak ukućanima. Očekujte da ćete se iznenaditi informacijama koje budete čuli od njih, sve, samo ne ono što ste očekivali. Pokušajte da brojite ovog puta barem do 50, ako ono brojanje do 10 ne pomogne… Ni popodne neće proteći baš lagano, dinamično i užurbano da, povremeno i eksplozivno. Al sve je to „u rok službe“, znamo da će i ti nesporazumi da prođu, pa pokušavamo da gledamo svoja posla, al’ đavo neda mira ni nama ni ljudima iz naše okoline. Ono što budemo sada čuli & doživeli će nas i naljutiti, a i povrediti, puno.

Predveče tenzija malo popušta, ali i dalje postoji „čačkanje“ ne direktno, ali onako „ispod žita“. Provejava osećanje krivice, ili pak neraspoloženja, jer nećemo biti u dobroj poziciji da pomognemo nekome od prijatelja koji će nam se u ovom periodu požaliti. Želja da se razume i pomogne je jaka, ali nekako izostaje strpljenja, pa razgovori Drage Savete se relativno neslavno završavaju. Nit’ srećni oni, nit’ srećni mi, čak šta više, moguće je da ćemo svi nekako da se osećamo kao „ispuvani balon“.

U večernjim satima moguće je i da će vremenski uslovi direktno da utiču na zdravlje, pa svi oni koji već imaju okrnjeni imunitet, mogu imati problema sa stomakom i radom creva, osećanje slabosti, mučnine ili trčanja do izvesnog mesta nam mogu ispuniti ovaj deo dana. Biće vrlo važno povesti računa da se kako god je moguće izbegnu stresne situacije i bilo kakav kontakt sa ljudima koji nas na bilo koji način iscrpljuju, ali isto tako biće vrlo važna i ishrana, pa bi trebalo što jednostavnije osmisliti večeru, po mogućstvu ili neka lagana supica ili pak neko osvežavajuće voće & prirodni sok.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42509
 • Reputaciona snaga: 35960
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #400 poslato: 03. Jul 2019. 22:29:19 »
Sreda 03-07-2019 dan Merkura


Dan nam počinje sa Mesečkom koji samo što je završio konjukciju sa Suncem, i ide ka opoziciji sa Saturnom, konjukciji sa Severnim Mesečevim Čvorom, trigonom sa Neptunom i opoziciji sa Plutonom i posle kreće u Prazan Hod. Od danas pa sve do kraja Jula Venera će biti u znaku Raka. I da podsetim, Mars je juče prešao u znak Lava, a Merkur iz Lava polako počinje da usporava (jer od 08-07 kreće retrogradno)

Noć nam počinje sa osećanjem težine kako u glavi, tako i u grudima, oseća se i dalje napetost i nespokojstvo. Ošamućeni i od vremenskih uslova jedva uspevamo da dovedemo „sebe u red“ i odemo u krevet. Ako i uspemo da zaspimo, snovi će biti vrlo slični jučerašnjoj noći, konfuzni i besmisleni, te tako i ne treba puno obraćati pažnje na njih, jer neće imati poruku za nas.

Jutro kao i posle svakog Punog, Mladog Meseca, ili pak posle Pomračenja, je uvek nekako kao posle neke velike žestoke žurke. Ošamućeni, pospani, po malo bezvoljni i besciljni. Srčemo prvu jutarnju i razmišljamo o današnjim obavezama koje imamo, a koje nam se baš nešto i ne rade.

Prepodne protiče ko u pretis loncu, što zbog vremenskih uslova, što zbog pojave dodatnih obaveza & poslova koje nismo ni planirali ni uzeli u obzir da mogu da iskoče iz „to ću ovih dana da uradim“ kutije… Vesti takođe koje budu stigle mogu prvo da nas zbune, pa onda da nas naljute. Trebaće puno „brojanja do 10“ da bi se smirili.

Od podne možemo da se nađemo u situaciji „između dve vatre“ ali ovog puta pored „pec-pec“ komunikacije sa okolinom, može da se desi i da se zadesimo u situaciji ili u društvu osobe koja vrlo tvrdoglavo „gura“ svoje tradicionalne, ali dosta zastarele ideje i pravila, i da zbog njenog osornog stava uletimo u žestoku raspravu sa njom.

Popodne pritisak raste, osećanje sputanosti i nemogućnosti da kažemo ono što nam leži na duši (jer smo svesni da ne samo što možemo da uletimo u raspravu sa nekim, već možemo da budemo i kritikovani i osuđivani zbog naših ideja & želja) i moguće je da ćemo poželeti da se povučemo od svih i svega i samo ćutimo u našem ćošku „dok bol ne prođe“…

Predveče polako pritisak popušta, opet lakše dišemo, misli laganije zuje groz glavu. Okrećemo se porodici, u pokušaju da dobijemo smisleni savet šta i kako dalje da uradimo sa nekim problemom koji nas muči, ali i ukućani vode neke svoje bitke u glavi i nemaju puno strpljenja da nas saslušaju, pa ni posavetuju, čak šta više, mogli bi umesto razumevanja, podrške i saveta da dobijemo rafal kritike i prebacivanja…

Veče tako prolazi „u se i u svoje kljuse“, odsutnih misli, bolne Duše. Stalno imamo neki osećaj da ne smemo, ne možemo nešto da uradimo, osećanje da stalno moramo da pazimo šta govorimo ili radimo da ne bi uvredili ili povredili nekoga i taj potuljeni bes polako raste u nama, a zajedno sa njim i osećaj tuge, jer smo svesni da trenutno ne možemo puno toga da uradimo da bi to promenili.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~