Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 21500 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42266
 • Reputaciona snaga: 35877
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #424 poslato: 18. Avgust 2019. 08:20:04 »
Subota 17-08-2019 dan Saturn


Dan nam počinje sa Mesečkom u Ribama kod fixne zvezde Skat, koji će danas imati kvadrat sa Jupiterom iz Strelca, sextil sa Saturnom iz Jarca i konjukciju sa Neptunom i baš tik pred sam kraj dana sextil sa Plutonom iz Jarca. Mars će danas biti kod Regulus fixne zvede i tako najaviti njegov prelazak {sutra} u znak Device. Neptun ima trigon & sextil sa Severnim & Južnim Mesečevim Čvorom {i to će biti aktuelno neko vreme u narednom periodu}

Noć nam počinje pospano, sanjivo i lagano. Snovi su vrlo živi, prepuni boja i simbola. Puno toga Više Kosmičke Sile žele da nam poruče, ali moraćemo malo da pokrenemo naše sive ćelije da bi i pravilno protumačili tu simboliku. Ovog puta poruka će biti baš lična, bez mnogo pomoći tumača snova.

Jutro počinje isto tako pospano (čak i za one koji su se lepo naspavali) ali raspoloženje je dobro i drži nas lep pozitivan osećaj da će ovaj današnji Saturnov dan da bude dobar. A generalno će i biti dosta dobar dan. U toku prepodneva nas očekuje puno novih informacija, koje će oscilirati iz jedne krajnosti u drugu, te dobre, te loše, te dobre koje se ispostave da su loše i obrnuto. Bez brzopletih i subjektivnih procena & odluka i sve će proći dobro. Danas je dan kada treba da vežbamo strpljenje i analitiku, da pokušamo da nadvladamo emocije i osećanja i da aktiviramo mozak da radi svoj posao kako treba.

Od podne ćemo morati malo da se strpimo u isčekivanju nekoga ili nečega. Generalno sve ide nekim svojim tokom, ali i dosta usporeno, sa povremenim kratkotrajnim stagnacijama. Moraćemo da se prilagođavamo i smišljamo u trenutku nov način da bi mogli brzo da pronađemo rešenje. Ne prepuštajte baš ništa slučaju, ne čekajte pomoć sa strane, sada je sve na ličnoj odluci i prihvatanju odgovornosti za taj postupak. I popodne će slično da prođe, biće malo i konfuznije od predhodnog perioda, ali, i period kada će se nekoliko puta desiti neke neobične situacije, koje će nas podsetiti da u životu nikad ništa nije slučajno.

Predveče ogromni nalet kreativne energije, dobrog raspoloženja, emocije ipak nadjačale racio, ali na jedan lep i dobar način. Period kada se pojavljuje pregršt znakova pored puta, period kada ćemo imati priliku da nadogardimo svoje životno iskustvo i period spontane samopoznaje mnogih živtnih (pa i prošloživotnih) tajni. Prepustite se pesmi koju vam pevuši vaš unutrašnji glas i dozvolite da vas ta melodija odvede na jedno divno duhovno putovanje. U večernjim satima dobro raspoloženje ne izostaje. Mogući su pozivi na izlazak ili neko druženje, ili pak pripreme za neki posebno radostan dan koji stiže uskoro. Generalno, svi oko nas, kao i mi, današnji dan će proživeti na jedan poseban, neobičan i zanimljiv način, te će tako i sam kraj dana da bude lep i prijatan, i biće lako zagrliti naše jastuče i otplutati u svet snova.

Danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja će biti varenje (crevna sluz i crevne resice) lumbalni deo, stopala, posebno tabani & peta. Takođe, može se pojaviti određena napetost u samom kičmenom stubu, oticanje šaka & stopala u predelu zglobova, pospanost, osećanje „kao da nemam kosti“ slabost i omanji disbalans energija u telu. Što se tiče ishrane, dan povoljan za laganu kuvanu hranu, od povrća kupus, paradajz, krastavac, zelje. Od voća borovnica, lubenica i šljiva. Što se tiče tečnosti, umereno, voda, sokovi, bez gaziranog ili alkohola.
Dnevna Tarot Karta za Subotu ~ XIV Umerenost


Dnevna Tarot Karta Umerenost ukazuje na čišćenje Duše.

Ova karta ima žensku energiju i budi želju za samousavršavanjem i pozitivnim promenama. Danas se oslobađamo negativnih osećanja, kontrolišemo Ego i doživljavamo apsolutni detoks od negativne energije i to samo zahvaljujući sopstvenom trudu.

Dnevna Tarot Karta Umerenost nam poručuje da se oslobodimo od tenzije i straha, ali i da ne možemo da kontrolišemo svaku situaciju i da moramo da se naučimo strpljenju i da budemo prilagodljivi.

Pustite Točak Sudbine da se okreće u željenom smeru, a vi se prilagodite i neka vas svaki srećan trenutak ili težak izazov nauči poneku lekciju.

Na poslu postavite visoke ciljeve i budite strpljivi, jer veliki uspeh ne dolazi preko noći. Prvo moramo da prođemo period poraza, da bi nadogradili svoje znanje i tako na kraju došli do željenog cilja.

Problemi na ljubavnom planu uglavnom su prouzrokovani vašim nezadovoljstvom i manjkom samopouzdanja. Prihvatite činjenicu da je lepša & jača polovina sa vama zato što vas voli takve baš kakvi jeste ~ savršeno nesavršeni i sve će biti uredu.

Dan posvetite meditaciji, unutrašnjem miru i slušajte unutrašnji glas, ima toliko puno toga da vam kaže.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42266
 • Reputaciona snaga: 35877
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #423 poslato: 16. Avgust 2019. 11:36:46 »
Petak 16-08-2019 dan Venera


Dan nam počinje sa Mesečkom u Praznom Hodu u Vodoliji koji pred jutro prelazi u znak Riba. On će se danas družiti popodne samo preko sekstila sa retrogradnim Uranom iz Bika, koji će pak imati u isto vreme kvadrat sa Merkurom iz Lava, te tako od minornih aspekata imamo i inkonjukciju Meseca i Merkura. Mars se polako sprema da promeni znak {18-08 prelazi u znak Device i biće tu sve do 04-10}

Noć nam počinje vrlo lagano, posle sve dinamike od juče, san će relativno brzo da nam dođe na oči. Snovi će biti mnogo manje dinamični nego ovih dana. Napetost je popustila, pa tako i naša podsvest malo odmara. Snova će naravno biti, ispunjeni simbolima koji samo nama lično imaju značenje. Poruka Viših Kosmičkih Sila će tako ovog dana da bude vezana za neke vesti & poruku koja će nam promeniti planove vezane za neki ugovor, novac ili pak naše zdravlje.

Jutro kreće lagano, mirno, budi nas cvrkut ptica. Sanjivo ispijamo prvu jutarnju i natenane planiramo današnji Petak-zanovetak. Moguće je da će već onda da nam stigne neka poruka & vest koja će dobro da nam dođe za dalju organizaciju dana. Sve će u toku jutra da ide lagano, prirodno, opušteno. Ide vikend, pa je i tenzija svuda oko nas (i u nama) popustila. Svako petlja svoj posao, malo misli lutaju, sanjarimo o nekim egzotičnim krajevima, miru i tišini, pa se malo vratimo u stvarnost, odradimo par stvari, pa opet otplutamo na talasima nekog dalekog mirnog mora.

Prepodne ide sličnim tempom. Nekako su svi mirniji, staloženiji, nekako najednom sve se može, hoće, lako se dolazi do dogovora i zlatne sredine. Proradio u svima nama »Lalin gen« i stav „Ta mani ga k vragu, polagano, kud’ pa žuriš“… Ali, ne opuštajte se previše, to će biti samo tako u toku prepodneva, popodne nas čeka potpuno druga priča. Iskoristite prepodnevne energije da završite što više poslova, da se javite kome treba, da se dogovorite sve oko posla ili nekog susreta. Ono što se bude dogovorilo & obećalo u toku prepodneva ima šanse i da se ostvari, jer popodnevne energije nam to nikako neće dozvoliti.

Od podne ipak kreće neka gužva, i omanja zbrka. Koncentracija malo oscilira, pa tako i volja i organizacija. Hoćemo mi, ali situacije se tako nameštaju, da je džabe to što mi hoćemo, kad ne možemo. Potencijalni problemi sa šalterima, birokratijom, nekim računima, ali i internetom, mobilnim. Ako očekujete neki e@mail ili paket, načekaćete se… a možda ga i ne dočekate danas uopšte. Odnos sa nekim autoritetom može da oscilira mi o klin, on o ploču, što naravno, posebno na radnom mestu nije poželjno, pa zato obratite pažnju šta kome kažete, kako kažete i gde to kome pričate.

Popodne nam donosi mnogo što-šta, ali ništa od onoga što smo mi planirali za sebe. Neočekivani pozivi, poruke, greškom poslate, lapsusi, slučajni ili namerni komentari ispunjeni ironijom, sarkazmom i crnim humorom, kao i situacije „Kad postaviš glupo pitanje, naravno da ćeš dobiti i glup odgovor“… Mogući su problemi sa strujom, tehnikom, elektronikom, mobilni, laptop, kompjuter, automati & bankomati, sve će raditi onako kako se njima ćefne, ne obazirući se na to što tako nešto nama ni malo ne odgovara. Zbog šušumigaste koncentracije, maksimalno treba povesti računa u prevozu, na pešačkom prelazu posebno {izostanak poštovanja saobraćajnih propisa totalno}

Ni predveče neće biti nešto bolja situacija. I dalje sve ide navrat-nanos, jedno se misli, drugo kaže, treće uradi i četvrto bože-pomozi ko se snađe. Trebaće nam Dalaj Laminog strpljenja i tolerancije da preguramo ovaj period dana. U toku ovog perioda analiziranje i planiranje neke situacije neće nam baš ići od ruke, pripazite se pogrešnih kalkulacija, posebno oni koji treba nešto da kupe & plate, jer može doći do grešaka, pogrešnih informacija o popustima ili cenama, a takođe i dalje tehnika može da pravi problem, pa bi bilo poželjno izbeći elektronske online novčane transakcije sada.

Veče će biti malo laganije, ali ne i opuštenije. I dalje će na snazi biti ove uskomešane šašave energije, zbog kojih možemo da imamo manjih, na sreću, prolaznik, verbalnih okršaja sa skoro svima iz naše okoline. Biće teško smiriti i kanalizati emocije i osećanja i uskladiti ih sa realnom situacijom, biće problema oko određivanja nekih prioriteta, a posebnmo mlađi ukućani (ili rođaci) će nam u toku večeri zadavati glavobolju. Ni prijatelji i draga nam naša lepša & jača polovina neće biti u boljem štimungu što se tiče razgovora i druženja. Svi ćemo u razgovoru jedno vreme „hodati ko po jajima“, ali je moguće da će „kap preliti čašu“ i dovesti do toga da napravimo ili mi ili oni zagorelu kajganu na kraju…

Što se zdravlja tiče, pogađate, danas „na tapetu“ će biti prvenstveno naš nervni sistem, koji će naravno direktno tako poljuljan da utiče na naš imunitet. Moguće je da će mnogi od nas imati problema sa pritiskom, aritmijom, nesvestice, slabost, ali i probleme sa oticanjem i bolovima u zglobovima, šakama, stopalima. Ishrana bi danas trebalo da bude jača, ali ne previše, već po malo, češće i umereno, a ni neki čaj za detoksikaciju organizma ne bi bilo loše danas uzeti. Akcenat na tečnostima, vodi, čajevima i prirodnim sokovima, kao i na svežem povrću i voću.
Dnevna Tarot Karta za Petak ~ As Mačeva


As Mačeva kao Dnevna Tarot Karta ukazuje na to da je danas stavljen akeneat na naše samopoštovanje i da nas uskoro očekuju krupne životne promene.

Čaroban mač danas seče i pravi raskol između iluzijja i stvarnosti, pa ćete umesto sanjarenja donositi racionalne odluke.

Danas je važno da ostanete verni svojim principima, idejama i ambicijama, jer samo tako možete da postignete željeni uspeh.

Ukoliko osećate da niste dovoljno cenjeni ili ste nezadovoljni trenutnim poslom izađite iz zone komfora, a zbog vaše sposobnosti polako će se otvarati vrata dobrih šansi.

Simbol ljubavi nije kavez i malanholija, već otvoreno srce i osmeh, pa nemojte da krivite samo sebe ukoliko završite sa dugogodišnjom romansom.

Usamljenim srcima se smeši nova ljubav, a ljudi od karijere danas treba da izbegnu rizične investicije.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42266
 • Reputaciona snaga: 35877
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #422 poslato: 15. Avgust 2019. 06:00:16 »
Četvrtak 15-08-2019 dan Jupitera


Dan nam počinje sa Mesečkom u Vodoliji koji je završio druženje sa Jupiterom iz Strelca i koji će imati opoziciju i sa Suncem i sa Venerom i sa Marsom iz Lava i posle toga, od popodne ući u Prazan Hod. Danas imamo i Pun Mesec na 22° Vodolije.

Noć nam počinje lepo i lagano, vremenski uslovi dosta pomažu da se opustimo i relativno brzo utonemo u san. A snovi će da budu kombinacija Alise u zemlji Čuda i nekog avanturističkog blokbastera. Poruka Viših Kosmičkih Sila ovog puta će se odnositi na naše želje & nade & planove koje imamo kako za sebe, tako i za našu porodicu (a usko su povezani sa našim poslom i društvenim statusom)

Jutro počinje malo ošamućeno, ali nas neka neobična pozitivna energija požuruje da što pre isplaniramo današnji dan, jer kao da će nešto „samo što nije“ da se desi i da nam najednom promeni puno toga u životu. Moguće je da će nas malo vremenski uslovi usporiti, ali entuzijazam ne posustaje. Vrlo je moguće da ćemo i dobiti neke važne vesti ili obaviti jedan razgovor koji će nam mnogo toga razjasniti i doneti osećanje „e, dobro je, sad mogu dalje, da ne brinem“.

Prepodne teče lepo, uspevamo da završavamo korak po korak željene planove, malo kuburimo sa koncentracijom i po nekom „na tri ćoške“ situacijom koja na sreću kratko traje. U toku prepodneva takođe će biti veliki akcenat stavljen i na naše rođake ili bliske prijatelje, mogući su razgovori oko nekog putovanja, neke kupo-prodaje ili relokacije, a takođe možemo dobiti lepe vesti ili poziv za neku proslavu, odlazak na neki koncert, ili će nas neko obradovati lepim vestima o prinovi u porodici.

Od podne stupaju na snagu nove snažne energije koje ako ne budemo bili spremni će dosta da nas izbace iz takta, ali nam u isto vreme neće pokvariti raspoloženje, čak šta više, te promene će nam dati mogućnost da iz drugog ugla sagledamo neku situaciju i vrlo brzo pronađemo rešenje koje danima već „jurimo“. Odnos sa drugima, posebno sa kolegama i nadređenima za one koji su na poslu će biti više nego dobri, ali zato za one koji su kod kuće moguće je da će doći do kraćih nesporazuma sa ukućanima.

Popodne stižu neke vesti od prijatelja iz drugog grada, države ili pak ćemo čuti neke informacije koje nam mogu biti nov putokaz u našoj želji da makar malo zavirimo u budućnost i nekako predvidimo šta nas to čeka „iza ugla“. Moguć je i slučajan kontakt (iako u životu ama baš ništa nije slučajno) sa ljudima koji su potpuno drugačiji od nas, na bilo kom nivou, te će to druženje i njima i nama doneti nova životna iskustva, a možda i nova dugogodišnja prijateljstva. Svi oni koji se rvu sa birokratijom, rešavanjem nekog sudskog procesa, ili traže stručno mišljenje učenih ljudi u toku popodneva će neočekivano imati sreću na svojoj strani.

Predveče ćemo morati da povedemo računa da nas ne ponese previše ta nova neobična energija, pa da u „žaru borbe“ donesemo brzopletu (i extremno pogrešnu) odluku. Takođe, moraćemo da povedemo računa u prevozu (posebno oni koji su sami vozači) jer je moguć kvar automobila (ili nekog drugog prevoznog sredstva u kojem smo se našli) ili pak da se ne povredimo (pad, posekotina, opekotina…) Možemo doći u kontakt sa osobama koje baš i neće biti prijatne za razgovor, jer će i njih da muče njihovi problemi, a preumorni neće imati ni želje ni volje ni strpljenja da nam objašnjavaju o čemu se radi, pa na svako naše pitanje u želji da im pomognemo, možemo samo da dobijemo kao odgovor neku opasku, glagol ili pridev koji baš i nije lepo da se kaže naglas. Ako je moguće, ostavite ih na miru da oni sami „slože svoje kockice“.

Veče provodimo u odmaranju i „punjenju baterija“ od današnjih dinamičnih događaja. Moguće je da ćemo opet dobiti neke informacije ili poruku od nama vrlo važne osobe, pa će nam to pomoći sa našim „baterijama“ ali i da nam da mogućnost da kao posmatrači tuđih života, pronađemo na mnogo lakši način neka od rešenja za probleme koji nas već neko vreme muče. Pred sam kraj dana moguće je da ćemo neočekivano primiti poziv & poruku od osobe koja nam je već jednom, davno, promenila život, a moguće je da će i ovog puta uraditi to isto, ali na malo drugačiji način. Najbolje bi bilo da današnji dan završimo u prijatnoj osvežavajućoj mirišljavoj kupki ili pak u zagrljaju drage nam naše lepše & jače polovine (iako i zamenska opcija mekanog jastučeta nije loša)

Danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja vrlo slična situacija kao i juče, metereopate i dalje snažno drže prvo mesto, svi oni koji imaju problema sa disajnim organima, srcem, vidom ili cirkulacijom su na drugom mestu, a oni koji imaju nasledne probleme sa oscilirajućim pritiskom, venama, oticanjem zglobova i zadržavanjem vode u telu su na trećem mestu. Ishrana danas treba da bude umerena, od svega po malo, ne branite sebi ništa, ali naravno i ne preterujte ni u čemu. Danas je vrlo važno održati balans zdravlja, pa tako uz odmerenu ishranu i možda malo joge, ili meditacije možemo ojačati svoj imunitet i tako sačuvati svoje zdravlje.
Dnevna Tarot Karta za Četvrtak ~ Točak Sreće


Dnevna Tarot Karta Točak Sreće ukazuje na promene i preokret sudbine.

Ova karta nas podseća da ćemo čitavog života imati uspone i padove, ali da nikada ne odustajemo, posebno ne danas!

Ako imate puno briga (a ko ih pa nema) ne brinite, jer će se vrlo brzo ponovo sve da krene svojim pravim, dobrim, tokom.

Iako često promene doživljavamo kao nešto traumatično, one su tu da nas odvedu u „bolje sutra“ i da nas nauče kako da imamo razvijenu svest u svakoj životnoj situaciji i da obogatimo naše životno iskustvo.

Dnevna Tarot Karta Točak Sreće na polju karjere predviđa nezadovoljstvo trenutnim poslom i potrebu za promenom. Važno je da slušate intuiciju i uradite sve po savetima unutrašnjeg glasa.

Na polju ljubavi vi ste danas neiscrpan izvor dobrih ideja, pozitivne energije i kreativnosti, a ovoga puta stvarno pokušajte da misao pretvorite u delo i da (po)kažete voljenoj osobi šta zaista mislite i osećate.

Ako budete dovoljno hrabri i pomalo rizikujete, sreća vam se smeši u vrlo bliskoj budućnosti! Danas je dan preokreta, iskoristite šansu koje vam pružaju Više Kosmičke Sile
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42266
 • Reputaciona snaga: 35877
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #421 poslato: 14. Avgust 2019. 06:20:39 »
Sreda 14-08-2019 dan Merkur


Dan nam počinje sa Mesečkom u Vodoliji koji samo što je završio opoziciju sa Merkurom iz Lava i ide ka sekstilu sa Hironom iz Ovna i kvadratu sa stacionarnim Uranom iz Bika. Pred jutro imamo kazimi konjukciju između Sunca i Venere kod fiksne zvezde Tania Australis, a predveče Mesečak iz Vodolije sklapa sekstil sa Jupitrom iz Strelca.

Noć nam počinje i ranije od planiranog, pospanost i ošamućenost nas prati od sinoć, kako zbog vremenskih uslova, tako i zbog one vesti koja nam je po malo „pomrsila konce“. Snovi će naravno već danas da budu pod uticajem nastupajućeg Punog Meseca te će sve da bude dosta preuveličano i prenaglašeno. Ne obraćajte previše pažnje, sem u slučaju da vam ovaj Mesečak ne prolazi kroz natalno 9 polje ili ima konjukciju sa vladarem 9 polja. U tom slučaju, poruka će biti vezana za neku vašu „rak ranu“ {bilo da je reč o osobi ili situaciji} za koju nikako da pronađete smisao postojanja u vašem životu.

Jutro počinje donekle uobičajeno, sem što će već na samom početku da osetimo da ovaj dan baš i neće biti samo obična Sreda. Neki neobičan golicljiv predosećaj da će se nešto značajno desiti neće nas napustiti ni dok budemo uživali u prvoj jutarnjoj. Moguće je da na samom početku dana će se pojavljivati „znaci pored puta“ koji će nam skretati pažnju od jutarnje gužve i vrludavih, pospanih i po malo nervoznih ljudi oko nas. Obratite pažnju na te sitnice (koje samo vama lično imaju smisla, te su vam zato i skrenule pažnju) Slažite kockice, do uveče slagalica će biti gotova i dobićete jedan važan i dugo očekivani odgovor & rešenje.

Prepodne protiče skoro kao i svako prepodne, mi gledamo i radimo svoj posao, kao i drugi oko nas. Klasična po malo dosadna svakodnevnica, kad najednom „tup“ jedan deo slagalice se pojavljuje ispred nas. To može biti neka mlada osoba, pa čak i dete, ili pak neka neobična situacija koja se nikako ne uklapa sa sivkastom monotonijom na koju smo (na žalost) navikli. Ta osoba ili situacija će nam uskomešati kompletno prepodne i uneti neke nove energije u naš život i dati smisao i pravac nekim našim željama i planovima. Samo budite strpljivi i ne brzajte nikako (sprečite ljutnju ako ne uvidite neki dodatni „znak pored puta odmah)

Od podne popušta onaj golicljivi osećaj, ali samo na kratko. Opet, iznebuha, počinju da padaju kao kiša delovi slagalice oko nas. Kroz ponašanje neke osobe, reči, pa čak i neku melodiju davno zaboravljene omiljene pesme, ili neki usputni miris koji će nas samo najednom vratiti u neku daleku prošlost i probuditi u nama neka neobična sećanja, ali… u isto vreme i spoznaju da brže počnemo da sklapamo ovu našu slagalicu i da polako naziremo potencijalnu sliku na njoj. Ovo će biti period našeg preispitivanja koji su to naši prioriteti u životu, šta mi zaista želimo od života, i kako da se dokopamo tog željenog cilja. Moguće je da će nam ili jedan član porodice ili vrlo bliski prijatelj puno pomoći i to bukvalno nekom jednostavnom opaskom ili komentarom ili postupkom koji možda čak i neće imati blage veze sa našim razovorom u datom trenutku.

U popodnevnom periodu moguće je da ćemo doći u kontakt i sa osobom (osobama) koju smo davno ostavili u prošlosti, koja će u nama probuditi kompleksna i čak dosta konfliktna osećanja. Biće nam na neki način drago da se ta osoba (osobe) pojavila tako neočekivano, ali u isto vreme isti onaj golicljivi osećaj nam neće dati mira zašto baš sad, baš u ovom trenutku se ta osoba pojavljuje i remeti nam naše utvrđene planove. Zajedno sa tom osobom, opet, neočekivano celo popodne će da se pojavljuju novi delovi slagalice, i mi ćemo biti sve više i više zbunjeni, pa tako i nestpljivi, pa tako i brzopleti, pa ćemo zato u popodnevnim satima morati da budemo posebno oprezni da ne odreagujemo subjektivno ili ishitreno. Strpljenja mladi Džedaju, odgovor će uskoro da stigne.

Uveče polako slagalica počinje da ima smisla. Opet, golicljivi osećaj i opet neočekivan poziv, poruka ili susret sa nekom osobom (koja je možda ili iz inostranstva, ili čak druge veroispovesti, u svakom slučaju vrlo drugačija od nas i koja ima izražen duhovni i prekognitivni manir ponašanja) koja će nam nesvesno (ili vrlo svesno, kao „ključ“ koji su poslale Više Kosmičke Sile i koji se najednom nam otvara jedna do sada potpuno nevidljiva za nas nova vrata pred nama) pomoći da sklopimo slagalicu do kraja. Može da se desi da to što budemo otkrili u prvom momentu ni malo nam ne deluje kao odgovor koji smo želeli da dobijemo, ali, polako, moramo da dozvolimo našim sivim ćelijama da prerade podatke i… do kraja večeri biće nam mnoge stvari jasnije i najednom zajedno sa onim golicljivim osećajem shvatamo zašto smo tu gde jesmo i koji je naš novi Put za dalje. Osećanje olakšanja će nam pomoći lakše da utonemo u san. A kakvi će tek ti snovi da budu… al’ o tome, sutra…

Danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja, prvo mesto zauzimaju metereopate, na drugom mestu se guraju svi oni koji imaju problema sa sezonskim alergijama i oni koji imaju genetski nasleđene probleme sa srcem i pritiskom. Na trećem, ali ni manje važnom mestu će biti svi oni koji imaju problema sa cirkulacijom, telesnom temperaturom, varenjem i bilo koji problem sa mišićima ili zglobovima. Ishrana u toku dana bi trebala da bude jača, ali i ređa, možda jedan ili dva obroka samo danas da budu, a ako osetimo glad da umesto hrane popijemo neki prirodni sok ili pak čaj.
Tarot Karta za Sredu ~ Kočije


Dnevna Tarot Karta Kočije ukazuje na osećaj pobede i želju za slobodom.

Kao što kočije posle važne bitke paradira gradom i slavi trijumf, tako ćete i vi danas imati samopouzdanja i svima pokazati koliko ste zadovoljni i ispunjeni zbog ostvarenja ambicija.

Ova Tarot Karta na dnevnom nivou ukazuje na nagradu za dosadašnja dostignuća i ohrabruje vas da nastavite hrabro u nove životne pobede.

Međutim, isto tako dnevna Tarot Karta Kočije u kojoj se danas „vozite“ je brza i slobodno se kreće po marginama puta, pa lako možete sa njega i da skrenete. Zato budite posebno oprezni da ne odreagujete ishitreno.

Velika sloboda vas mami da donosite brzoplete odluke, a mnoge od njih mogu se pokazati kao velika greška. Morate otvoriti četvore oči i pratiti samo za vas postavljene „znakove pored puta“.

U međuljudskim odnosima, na poslu, sa prijateljima i posebno u odnosu na vašu lepšu & jaču polovinu, držite se ličnih principa, a što se tiče finansija, pokušajte da vratite i oslobodite se svakog duga koji vas vuče unazad.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42266
 • Reputaciona snaga: 35877
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #420 poslato: 13. Avgust 2019. 02:45:19 »
Utorak 13. Avgust 2019. dan Mars


Današnji Marsov dan nam počinje sa Mesečkom iz Jarca koji se upravo rastaje od Plutona i kreće u prazan hod. Popodne prelazi u znak Vodolije i nešto kasnije sklapa opoziciju sa Merkurom iz Lava. Danas takođe imamo i kazimi konjukciju između Sunca i Venere na 20° Lava.

Noć nam počinje baš tako, u praznom hodu. Pokušavamo da utonemo u san, ali dešavanja od juče nam skakuću po ganglijama, i ma koliko god bili umorni, neće san na oči, ko u inat. Kada napokon budemo utonuli u san, snovi će biti generalno samo produžena priča jučerašnjih događaja, uvijena u celofan naše podsvesti. Generalno poruke i neće biti {sem u slučaju da vam ovaj Mesečak u Jarcu ne prolazi kroz natalno 9 polje ili ne sklapa konukciju sa vladarem 9 polja ~ tada, poruka će biti vezana za vaš posao ili jednog člana porodice koji ima ili zdravstvenih ili finansijskih problema}

Jutro počinje verovatno ranije od planiranog, po malo smo ošamućeni kako od vremenskih uslova, tako i od naporne noći. Prebiramo po glavi šta sve treba da uradimo danas, i već nas malo hvata određena panika da li ćemo sve stići da odradimo tako kako smo naumili. Ne zaboravite, čovek planira, a Bog se smeje. Ne držite se striktno plana & programa, već pokušajte da se brzo prilagodite nepredviđenim situacijama {kojih će biti danas podosta…}

Prepodne ko u košnici, gužve po gradu, svi negde žure, kasne, gunđaju… a i mi sa njima. Kako na poslu, tako i kod kuće, atmosfera je dosta napeta, ali u isto vreme osećamo da neće ništa loše da se desi, već da je samo u pitanju psihički premor naših sagovornika. Moguće je da ćemo čuti neke vesti ili će nam se neko od bliskih prijatelja poveriti sa nekim velikim problemom, tražeći savet & pomoć od nas. Isto tako, moguće je i da će čak neki nadređeni ili stariji član porodice želeti da porazgovara sa nama u „4 oka“ i da se posavetuje o nekom svom sledećem koraku vezanom za posao ili neka finansijska ulaganja.

Od podne situacija se malo poboljšava, raspoloženje se popravlja, ali i dalje generalno je sve povuci-potegni, i čak i postupci iz najbolje namere i velike ljubavi će na početku da se protumače kao želja za kontrolom ili dominacijom. Na velikom testu će biti naš odnos sa dragim nam osobama, prijateljima ili pak kolegama {tj sa bilo kojom osobom sa kojom smo na neki način emotivno bliski}

Popodne, moguće je da će nas neko i prijatno iznenaditi i učiniti nešto za nas, ili nam pak pokloniti nešto lepo {ili ćemo mi pak da preuzmemo na sebe ulogu letnjeg Božić Bate i nekoga baš da obradujemo, eto, čisto da popravimo raspoloženje i njima i sebi} Nove energije koje bude u nama želju za druženjem i razmenom pozitivnog raspoloženja će puno pomoći da se brže „napune baterije“ i zaostali posao privede kraju.

Predveče nove vesti, informacije, podaci, pršte poruke, nešto zanimljivo počinje da se dešava ili kod nas, ili kod nama dragih ljudi. Neobični obrti sudbine bude u nama nadu da će ipak to nešto što nam je visilo nad glavom i zadržavalo sivi kišni oblak neraspoloženja i straha, da ipak nestane i da će sunce da se pojavi na kraju tunela… a tunel je bio baš poduži ovog puta. Moguće je i da ćemo upoznati vrlo zanimljive osobe, koje čak mogu kasnije da nam postanu vrlo dragi prijatelji.

U večernjim satima mogući su pozivi za izlazak, zanimljivi razgovori, ali očekujte da će po malo sagovornici da imaju problema da kanališu svoje energije, pa tako i misli i postupke, i da će mnogo toga da bude dosta jednosmerno, tj subjektivno prihvaćeno i izneto u nekom trenutku razgovora. Ponovo ćemo morati malo da žongliramo sa izborom reči i intonacijom, kako ne bi opet došli u situaciju da moramo da „crtamo“ nekome nešto, u cilju da izbegnemo raspravu ili pak svađu. Pred sam kraj dana stiže neka vest ili od rođaka ili pak nekog prijatelja koji živi u drugom gradu {zemlji} i ta poruka će nam dosta „pomrsiti konce“ za neke naše planove.

Što se zdravlja tiče, danas „na tapetu“ potencijalne glavobolje, grčevi u mišićima, ili prolazni bolovi u gornjim zubima, ramenima, zglobovima ruku, a pazite se i potencijalnih povreda, posekotina, opekotina ~ posebno obratite pažnju na vremenske uslove koji ni malo neće biti povoljni i lako premostivi. Naravno, opet, puno tečnosti, bez gaziranog ili alkohola, laganiji, manji, ali češći obroci, što više svežeg povrća i voća. Danas bi trebalo da izbegavate sve što je pečeno, na roštilju, začinjeno, ljuto ili pak sve namirnice koje su vezane za testo.
Tarot Karta za Utorak ~ Snaga


Kao dnevna Karta, Tarot Snaga nas savetuje da treba da naučimo da kontrolišemo svoje energije i da svoju snagu usmeravamo intuitivno {čak i kod onih koji misle da nemaju razvijenu intuiciju} i da prepreke koje su se pojavile na našem Putu su premostive, samo pod uslovom da umemo da budemo dovoljno i diplomata i borac.

Svesnost sopstvenih vrednosti, snage, uma, emocija, pojačava našu harizmu, pa samim tim i odnos sa ljudima iz naše okoline, stvarajući mnogo bolji, prisniji odnos, ispunjen poverenjem i poštovanjem, pa tako bilo poslovni, bilo porodični ili emotivni odnosi bukvalno „preko noći“ mogu da procvetaju i donesu boljitak svima.

Dnevna Tarot Karta Snaga nas opominje da se ne držimo tvrdoglavo naših principa, već da se prilagođavamo situacijama i ljudima koji nam idu u susret, i da nikako ne podleženo sumnjama i strahovima koji nam se vrzmaju po mislima i u Duši, već jednostavno da smirimo Um i da oslušnemo onaj naš tihi unutrašnji glasić koji će posebno danas imati puno toga da nam kaže.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42266
 • Reputaciona snaga: 35877
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #419 poslato: 13. Avgust 2019. 02:42:52 »
Ponedeljak 12-08-2019 dan Mesec


Današnji dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Jarca, a i Merkurom koji je prešao u znak Lava. Mesečak će od aspekata danas imati konjukciju sa Južnim Mesečevim Čvorom, Saturnom i Plutonom, kao i sekstil sa Neptunom iz Riba. Dan kao stvoren za Marfija i njegov zakon (ne)verovatnoće…

Noć nam protiče u tumbanju po krevetu, dremanju na terasi u potrazi za daškom vazduha, zavirivanju u frižirer i uživanju u hladnom soku, brojanju ovčica, i nekakvom kasnije kao spavanju. Snovi će da bude vrlo teški, kompleksni, naporni. Poruka će biti najverovatnije vezana za jednog člana porodice ili pak neki finansijski problem koji nikako da rešimo.

Jutro počinje „ko suva krpa na dnu mora“. Čak nešto ni prva jutranja ne paše najbolje. Užurbano pokušavamo da napravimo spisak današnjih obaveza, stižu nam neke čudne vesti & poruke, gledamo u telefon i ne verujemo. Nerviramo se, gubimo stvari po stanu, krećemo van kuće, i vraćamo se jer smo nešto zaboravili.

Prepodne ništa bolje, dinstane sarmice od zelja se manje kuvaju od nas. Napeta situacija i u domu i na poslu, svi su nekako na kraj srca, svi nešto imaju svoje gunđave argumente, svi bi da se nadmudruju, sole pamet, savetuju, ali da njihova bude zadnja. Sve nekako ide po malo na silu, po malo na inat, a po malo zbog griže savesti, nemamo puno volje za radom, ali moramo, šta je tu je…

Od podne kreće određeni pritisak, posebno ako imamo posla sa nadređenima ili bilo kojim autoritetom {zakonskim, birokratskim…} Natezanje, usiljeni razgovori, formalna ispitivanja, prosipanje iz šupljeg u prazno, ali ipak nekako na kraju dolazimo na jedovite jade do „zlatne sredine“. Ni jedna strana nije realno zadovoljna, ali bolje išta nego ništa.

Popodne je moguće da će vremenski uslovi pošteno da utiču ne samo na rasoploženje, već i na zdravlje. Malaksalost, bezvoljnost, ali uporno pokušavamo da pređemo preko toga da treba da sednemo i napravimo pauzu i makar malo „napunimo baterije“. Budi se određena pasivnost kako kod ukućana, tako i kod kolega, nekako sve ide naopako i suprotno od očekivanja. Tešimo se da je to samo prolazna „Marfi faza“ i pokušavamo da iskopamo poslednje atome koncentracije da odradimo poslove do kraja.

Veče će biti posebno „ćoškasto“ i povremeno vrlo „pec-pec“. Moraćemo da pazimo šta kome kažemo i posebno na koji način nekome nešto saopštavamo, jer su mogući takvi nesporazumi {posebno ako razmenjujemo poruke sa nekim} da će nas ti i lapsusi i greške kasnije u toku večeri & noći grickati ko „zeka salatu“ i do kasno u noć nećemo moći da se smirimo zbog toga, što naravno opet, može loše da utiče na spavanje & odmor.

Današnji dan „na tapetu“ što se tiče zdravlja stavlja u prvi plan dehidraciju, probleme sa žučnom kesom, pankreasom, potencijalnom upalom mišića, bolovima u ramenima i srednjem delu leđa, kao i bolovima u donjem stomaku i donjem delu butina. Ishrana bi trebalo da bude što laganija, puno naravno tečnosti, ali i odmora {i to ako je moguće u tišini – i mraku} Lagana muzika bi mogla koliko toliko da pomogne. Danas zaobiđite u širokom luku i slatkiše i alkohol.
Tarot Karta za Ponedeljak ~ 5 Štapova


Dnevna Tarot Karta 5 Štapova predstavlja izazove i suparništvo, kada se ona pojavi, pokazuje nam kako se u situaciji u kojoj smo se našli, nalaze elementi konkurencije – možda smo uvučeni u neku vrstu debate ili ‘borbe’ i da nam predstoji pošteno nadmetanje i odmeravanje snaga {kako uma, tako i fizička snaga}

Kako se susrećemo sa današnjim izazovima, mi tako i učimo koje su naše granice, ne samo tolerancije, već i granice izdržljivosti. Svaka situacija tako, posebno ona teška ili loša, danas je izvor jedne nove životne lekcije koju moramo da naučimo {iako smo samouvereno mislili da mi to jako dobro znamo}

Danas posebno na testu izdržljivosti poslovni ugovori, ali i emotivni odnosi. Mogući su nesporazumi i konflikti, koji ako želite, mogu se rešiti brzim presekom i razilaženjem ili pak ako želite da sačuvate taj odnos, ulaganjem maksimalnog strpljenja i razumevanja druge strane zašto se ponašta tako kako se ponaša. Odluka je na vama.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42266
 • Reputaciona snaga: 35877
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #418 poslato: 07. Avgust 2019. 01:31:34 »


Utorak 07-08-2019 dan Mars

Dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Škorpiona i njegovom opozicijom sa Uranom iz Bika. Danas je Mesečeva Četvrt, najava pred Pun Mesec, pa će tako Mesečak imati kvadrat i sa Suncem, ali i sa Venerom iz Lava. Isto, imaće sekstil sa Saturnom iz Jarca. Vrlo zanimljiv i pomalo „na 3 ćoške“ nam bude ovaj Merkurov dan…

Noć nam počinje dosta šušumigasto, pospani, a neki čudni trnci niz kičmu, pokušavamo da odgnamo taj neki loš predosećaj i nekako tonemo u san. Snovi će biti teški, na momente potpuno realni, ali u suštini, poruke neke baš i neće biti, konkretne (sem u slučaju da vam ovaj tranzitni Mesečak ne prolazi kroz 9 polje ili ima konjukciju sa vladarem 9 polja, tada će poruka biti vezana za jednog člana porodice ili pak neočekivani finansijski izdatak)

Budimo se mnogo ranije od očekivanog, nekako smo ko da nas je pregazio voz, volja i optimizam su tu negde, ali neki loš osećaj nekako dominira nad njima, iako ne uspevamo da otkrijemo razlog zašto se on pojavio. U toku prepodneva, ide sve nekim svojim ustaljenim tokom, ali izostaju neke informacije, ili ne stiže nam odgovor na koji čekamo već par dana. Mogući su kraći problemi sa internetom ili tehnikom ili pak ako neko ima tu (ne)prijatnost da se danas petlja sa birokratijom, kraća rasprava sa službenikom na šalteru. Kod kuće su mogući i problemi sa instalacijom ili pak vodom & cevima.

Od podne dinamika kako na radnom mestu, tako i u domu će biti dosta Monti Pajton Šou sa primesama Nemoguće Misije. Sve ide kako treba, ali opet „ispod žita“ nesporazumi, nezadovoljstvo, sagovornici „na kraj srca“, najednom neočekivani (poveći) izdaci ili neke ne baš prijatne vesti. Popodne, kulminacija nezadovoljstva i nekog čudnog neraspoloženja nas može okrenuti ili frižideru ili pak najbližoj poslastičarnici. Uteha u slatkišima, ili pak manje „opasna“ opcija, razgovor sa osobom od poverenja. Samo, pripazite se, i ta osoba od poverenja moža isto tako traži Dragu Savetu sa udobnim ramenom za plakanje, kao i vi…

Predveče, taman kada smo pomislili da je stampedo sumnji i negativnih (pred)osećanja prošao, dolazimo u situaciju (situacije) u kojima se osećamo kao u „nebranom grožđu“ i biće potrebno puno strpljenja i diplomatije da na argumentovan način razrešimo novonastali problem. Mogući su nesporazumi kako sa ukućanima (posebno sa našom lepšom & jačom polovinom) ali i sa nadređenima (za one koji su još uvek na poslu) Takođe, moguće je da će jednom starijem članu porodice biti loše, pa će malo i panika da „zabiberi“ veče. Pred sam kraj dana, na našu sreću, sve se polako vraća u kakvu-takvu normalu.

Danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja, najviše će imati problema metereopate, svi oni koji kubure sa alergijama, migrenama, dijetama, novim lekarskim terapijama. Moguće su prolazne aritmije, osećanje „sedi mi slon na grudima“, povremeno jače neraspoloženje ili manji & kraći napad panike, a moguće je i da će se povremeno javljati bolovi u donjim crevima. Ishrana bi trebalo da bude što laganija, i manja, da se što lakše sam organizam pročisti od negativnih energija koje su se nakupile u njemu. Takođe, nije na odmet, pročistiti kompletan stan (uz malo mirisnih štapića napr) ili čak napraviti nov raspored nameštaja, jer je moguće da su podzemne vode promenile svoj tok i počele loše da utiču na nas.
Tarot karta za Sredu ~ 8 Mačeva


Ova karta ukazuje na životne izazove kojih će danas biti puno. Ova karta je slika ratnika koji treba da se suoči sa najvažnijom bitkom u svom životu, tako da će i za vas naredni period biti prepun važnih i odlučujućih trenutaka. Vreme je da otkrijete svoje ideje i planove i da pokažete koliko ste sposobni da ih sprovedete u delo.

Kada je 8 Mačeva dnevna karta, očekujte zarobljenost u iluzijama, bežanje od istine i problema. Univerzum vas podseća da treba na sve da gledate sa zdravom dozom optimizma i da očajavanjem i sedenjem skrštenih ruku ništa nećete moći da promenite.

Ako niste zadovoljni trenutnim poslom, pokušajte da nađete zamenu ili se prilagodite, ako imate loš odnos sa partnerom, pokušajte da ga rešite otvorenim razgovorom, prihvatite finansijsku pomoć ili potražite dodatan izvor prihoda ~ važno je da delujete, jer samo hladan um i vešte ruke uspeće da vas izbave iz trenutne nelagodnosti.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42266
 • Reputaciona snaga: 35877
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #417 poslato: 05. Avgust 2019. 12:15:03 »


Ponedeljak 05-08-2019 dan Mesec

Dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Vage, koji će se današnji dan započeti pregovorima sa Urančetom iz Bika preko aspekta inkonjukcije i opozicijom sa Hirončetom iz Ovna, pa će se posle družiti preko aspekta sekstila sa Venericom iz Lava, zatim i Sunašcem iz Lava, pa če posle da razmenjuje ideje o putovanjima sa Jupiterkom iz Strelca, pa će ondak predveče malo da se svađa preko aspekta kvadrata sa Saturnom iz Jarca, i da se nateže sa Neptunčetom iz Riba preko aspekta inkonjukcije. Baš dinamičan dan će biti ovaj Ponedeljak.

Noć nam počinje malo džombasto, umorni smo „za sve pare“ al san na oči neće. Malo brojimo ovce, pa ćemo malo da se nerviramo, pa ćemo da brojimo malo neke druge životinje, pa malo opet rešavati naše probleme, i nekako, mnogo kasnije od željenog, uspevamo da zaspimo. Ako budete u toku noći čuli sovu, to je dobar znak.

Snovi će biti dosta šturi, nekako ništa neće imati smisla i sve će biti nabacano i možda ćemo čak da i u samom snevanju osetimo da su snovi ovog puta samo pročišćavanje naše umorne (pod)svesti. Ali, za one kojima ovaj Mesečak prolazi kroz 9 polje natala ili pak sklapa konjukciju sa vladarem 9 polja, e njima će ipak i ovako šušumigasti snovi imati poruku ~ a ona će biti vezana za odnose prema ljudima generalno i potrebu da se ti odnosi promene, kako bi se mišljenje o samom sebi promenilo & poboljšalo.

Već prva jutarnja kafa će biti propraćena brojnim SMS ili čak pozivima. Razgovori sa dragim ljudima, komšijama, ili pak rođacima, će nam maksimalno popraviti raspoloženje i zaboravićemo da se noćas u suštini ni malo nismo naspavali. Lepe vesti ili dugo čekane & željene informacije će nam „napuniti baterije“ i vrlo optimistično ćemo „zasući rukave“ i doneti odluku da će današnji prvi dan nove radne nedelje da bude početak nečeg lepog & uspešnog u našem životu.

Pozitivne energije nas „nose“ tokom prepodneva i nekako lako {i argumentovano} popravljamo sebi raspoloženje, bez obzira sa kojim izazovom se budemo susreli u toku ovog perioda. Dobar period za razgovor sa ukućanima oko nekih važnih porodičnih pitanja, ili pak traženje saveta & pomoći & podrške od autoriteta ili ljudi koji su na visokim društvenim pozicijama & stručnjacima kada je reč o poslu & karijeri.

Od podne nove pozitivne energije ispunjavaju naš dom & radno mesto, sve ide svojim nekim prirodnim tokom. Završavamo svoje obaveze, planiramo nove. I dalje puno vesti & poruka koje nam daju informacije sa kojima lakše sklapamo „slagalicu“ i bolje naziremo potencijalni rezultat nekog našeg projekta ili želje. A ideja i želja danas baš puno. Toliko toga želimo da uradimo & postignemo, kako zbog sebe, tako i zbog dragih ljudi kojima želimo da pomognemo.

U popodnevnim časovima stižu vesti & poziv koji nismo ni malo očekivali {a trebalo bi da bude vrlo lep i prijatan} Možda poziv za razgovor o poslu, ili pak poziv koji će nam staviti pozitivan „pečat“ na neki naš projekat, ili pak ono najlepše, poziv za izlazak od simpatije ili pak drage nam naše lepše & jače polovine.

Kako dan bude odmicao, tako će polako da posustaje dinamika dešavanja {barem onog pozitivnog} sve će se nakako smiriti i ulenjiti, pa ćemo morati malo da se trgnemo iz te letargije koja nas je najednom uhvatila, i da kažemo sami sebi „Nema veze ako se to i to i desilo naopako & loše kako se desilo. Rešenje će se pronaći, ne smem da paničim niti da padam u očaj“. Danas ćemo morati zarad sopstvene psihe da budemo „sam svoj majstor“ motivator.

Biće vrlo važno održati makar racionalan, ako ne i pozitivan stav prema tom, potencijalnom, problemu koji se bude javio u večernjim satima. Moguće je da ćemo čuti neke vesti ili razgovarati sa nekim, i da će nam te informacije dosta poljuljati brodić i samopouzdanje, a moguće je jednostavno da će neko tako „poljuljan“ da dođe i da traži savet & pomoć od nas, i zato je vrlo važno da održimo balans dobrih energija u ovom periodu.

Što se zdravlja tiče, na „tapetu“ danas problemi sa kožom, noktima, kosom, te je važno ne preskakati obroke i unositi dovoljno tečnosti (najbolje vodu) kako bi se metabolizam održao u svom dobrom ritmu, i tako pomogli sami sebi da što pre se izbace iz tela sve štetne materije koje mogu loše da utiču na naše zdravlje. Moguće je da će svi oni koji imaju problema sa alergijama, srcem, pritiskom ili pak radom žučne kese & pankreasa, danas malo da se natežu sa „dobro mi je, nije mi dobro“ periodima.

Da bi izbegli osećanje slabosti ili nesvesticu, danas bi trebalo da umesto (jabukovog) sirćeta, začinite svoju salatu napr limunom, a od prirodnih sokova najbolji je danas sok od pomorandže. U suštini, možete i da pojedete nešto slatko {naravno ne da opustošite frižider ili poslastičarnicu} ali neki lep kolač nije na odmet, a uveče jedna čaša napr sangrije takođe nije na odmet.


Tarot Karta za Ponedeljak ~ 10 Pehara

Ovo je jedna od najpozitivnijih Tarot Karti, pa nam tako današnji Ponedeljak nosi sa sobom energije jednog velikog {emotivnog ili materijalnog} dobitka.

Ona govori o vašem optimizmu, stabilnosti i materijalnoj sigurnosti.

Najverovatnije da će danas vaši prihodi da se povećaju i da će se vaše finansijsko stanje, koliko toliko, stabilizovati.

Ako očekujete promenu na poslu ili u vezi zaposlenja, 10 Pehara će doneti pozitivne promene, jer ćete dobiti zaštitu od strane vrlo uticajne osobe.

10 Pehara je Tarot Karta harmonije i sreće u domu. Iskoristite je za regulisanje odnosa sa ukućanima.

Što se tiče ljubavi, danas 10 Pehara vam poboljšava odnos sa simpatijom ili donosi dugo željenu stabilnost u partnerskim odnosima {sam partner & partnerka će imati lepe vesti za vas}
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42266
 • Reputaciona snaga: 35877
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #416 poslato: 01. Avgust 2019. 16:16:21 »
Četvrtak 01-08-2019 dan Jupiter


Dan nam počinje sa Mesečkom u Lavu i nj kvadratu sa Uranom iz Bika i trigonu sa Hironom iz Ovna (prenosi se od sinoć aspekt) a posle toga pred zoru imaće konjukciju sa Suncem ~ Mlad Mesec na 08° Lava. Posle toga od podne pa nadalje imaće lep trigon sa Jupiterom iz Strelca i konjukciju sa Marsom i zatim prelazi u Prazan Hod.

Merkur je stacionaran, u znaku Raka, kod fiksne zvezde Pollux, i uskoro će nas obradovati svojim direktnim hodom {ne sećam se kada sam poslednji put se toliko radovala ovoj informaciji…}

Noć i snovi su pomalo nedefinisani i postoji mogućnost da će biti previše informacija da bi zapamtili sve detalje, a to će upravo biti od najveće važnosti ~ zapamtiti detalje iz sna, jer upravo oni su prava poruka Viših Kosmičkih Sila. Poruka sna ovog puta će biti vezana za naš ugled, društveni status ili pak karijeru i opominje nas da treba da povedemo računa o svom razmišljanju & ponašanju ako želimo da sačuvamo svoju poziciju.

Jutro nam počinje užurbano i smeteno, talasa pamet sve u šesnaest, pod utiskom smo snova i dalje, spavali smo, ali bi mogli još malo, prva jutarnja leti s’nogu, pokušavamo da pronađemo sve što nam treba, da se ne bi 5x vraćali kući po to što smo zaboravili. Moguće je da ćemo već vrlo rano već u toku prepodneva da čujemo & pročitamo neke vesti koje nam mogu pomoći vezano za posao ili finansije i ta pozitivna misao će nas držati ceo dan u nadi i dobrom raspoloženju.

Od podne kreću snažne pozitivne energije, pazite da se ne zaletitie i precenite svoju i fizičku i psiho-emotivnu snagu, jer ta situacija koja nam ide u susret, će više biti izazov & test, nego nešto čemu olako treba da pristupimo, jer nam deluje jednostavno i poznato. Posebno popodne, obratite pažnju na odnos sa autoritetom ili pak osobom od koje vam zavisi posao, „krov nad glavom“ ili prihodi, ako se pojavi nesporazum, brzo „spuštatjte loptu“ i gledajte da nađete dogovor.

Predveče će na „tapet“ da dođu situacije vezane za naš privatni & porodični život. Razgovori (pa po malo i rasprave) sa decom, ili lepšom & jačom nam polovinom, mogu se zahuktati pošteno, pa ako ne želite da započnete mali privatni rat, pokušajte da se ili sklonite na vreme ili pak da malo popuštate, čak iako budete bili u pravu i imali bolje argumente. U večernjim satim bi bilo dobro izaći iz kuće i prošetati ili se naći sa prijateljima na nekom lepom mestu zabave i uz lepu muziku i dobru hranu obnoviti poljuljanu snagu i energije.

Danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja moguće je da će metereopate da sačuvaju „1 mesto“, a već na „2 mestu“ će biti srčani bolesnici, dok će na „3 mestu“ ravnopravno da drže poziciju svi oni koji imaju problema sa alergijama ili sporijim metabolizmom & izbacivanjem vode iz organizma. Hrana treba da bude jača, ali u manjim količinama, naravno, opet, što više tečnosti, vode prvenstveno, izbegavati ovog puta gazirano i alkohol.
Tarot poruka za Četvrtak ~ 7 Štapova


7 Štapova ukazuje na veliki uspeh šta god da radite. Ovo je karta učenja i kreativnosti, pa će sve što zamislite početi da se odvija po planu. Međutim, koliko god bili uspešni i hrabri, još uvek nemate dovoljno samopouzdanja i vere u sebe, a baš to vas sputava da se apsolutno ostvarite.

Ako ste prezasićeni trenutnim poslom, vreme je da razmislate o pokretanju vlastitog posla. Ukoliko ste nesigurni, planirajte i napravite strategiju dok ste još na trenutnom poslu. Tako ćete pokušati nešto novo što može doneti korist, a nećete ništa izgubiti.

7 Štapova kao dnevna karta ukazuje da će usamljena srca upoznati zanimljivu osobu na neočekivanom mestu. Očekuje vas neočekivani priliv novca ili pak važno obaveštenje vezano za posao. Dobitak u bilo kom pogledu, jer ste snagom svog karaktera uspeli da se pokažete u najboljem svetlu i time zaslužili nagradu Viših Kosmičkih Sila.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42266
 • Reputaciona snaga: 35877
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #415 poslato: 01. Avgust 2019. 11:54:43 »

Zanimljiv mesec pred nama. Početak i kraj Avgusta će biti obojeni energijama Mladog Meseca, što znači da će ovaj mesec za mnoge od nas biti trenutak kada će imati priliku da pokrenu potpuno novo poglavlje u svom životu.

Početak Avgusta sem Mladog Meseca nam donosi i dinamični susret Venere iz Lava preko aspekta kvadrata sa Uranom iz Bika 02-08 i to baš na dan Svetog Ilije Gromovnika…

Ondak od 05-08 do 10-08 imamo s jedne strane trigon Sunca iz Lava i stacionarnog Jupitera iz Strelca, i s druge strane isto trigon, ali Venere iz Lava i ovog stacionarnog Jupitera iz Strelca.

Ovaj dupli vatreni trigon će biti uvertira za nastupajuću konjukciji između Sunca i Venere koja će trajati od 10-08 pa sve do 18-08, a on će biti propraćen i Merkurovim prelaskom iz Raka u Lava 11-08 ~ istog dana kada sam Jupiter kreće direktnim hodom posle 123 dana retrogradnosti.

Pun Mesec 15-08 će biti obojen energijama i Sunca & Venere, ali Merkura u Lavu i njegovom kvadratu sa retrogradnim Uranom u Biku, koji će biti na snazi i dan pre i dan posle tog Punog Meseca (a isti taj Uran će „obojiti“ i oba Mlada Meseca isto, prvi put aspektom kvadrata, a drugi put aspektom trigona)

Od 20-08 do 22-08 isti ovaj Merkur će imati lep vatreni trigon sa Jupiterom iz Strelca, a to će pak da bude najava lepe zemljane konjukcije između Venere i Marsa u Devici, koja će trajati od 22-08 do 26-08.

Poslednja nedelja Avgusta će biti pod uticajem ne samo ove zemljane konjukcije, već i trigonom i Venere i Marsa sa retrogradnim Uranom iz Bika, kojima se poslednjih dana pridružuje i Sunce, koje 23-08 iz Lava prelazi u znak Device, a i Merkurom koji će preći u znak svog sedišta 29-08.

Kako god da okrenemo, dinamičan Avgust i to najviše zbog činjenice da će u mnoge aspekte svoje električne, nepredvidljive, prste da umeša ovaj Uran iz Bika koji 12-08 kreće retrogradno, i da će Jupiter krenuti direktno od 11-08.


REZIME ZA MESEC
Mlad Mesec 01-08
Prva Četvrt 07-08
Pun Mesec 15-08
Zadnja Četvrt 23-08
Mlad Mesec 30-08
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~