Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 16015 puta)

0 Članovi i 25 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41258
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #420 poslato: 13. Avgust 2019. 02:45:19 »
Utorak 13. Avgust 2019. dan Mars


Današnji Marsov dan nam počinje sa Mesečkom iz Jarca koji se upravo rastaje od Plutona i kreće u prazan hod. Popodne prelazi u znak Vodolije i nešto kasnije sklapa opoziciju sa Merkurom iz Lava. Danas takođe imamo i kazimi konjukciju između Sunca i Venere na 20° Lava.

Noć nam počinje baš tako, u praznom hodu. Pokušavamo da utonemo u san, ali dešavanja od juče nam skakuću po ganglijama, i ma koliko god bili umorni, neće san na oči, ko u inat. Kada napokon budemo utonuli u san, snovi će biti generalno samo produžena priča jučerašnjih događaja, uvijena u celofan naše podsvesti. Generalno poruke i neće biti {sem u slučaju da vam ovaj Mesečak u Jarcu ne prolazi kroz natalno 9 polje ili ne sklapa konukciju sa vladarem 9 polja ~ tada, poruka će biti vezana za vaš posao ili jednog člana porodice koji ima ili zdravstvenih ili finansijskih problema}

Jutro počinje verovatno ranije od planiranog, po malo smo ošamućeni kako od vremenskih uslova, tako i od naporne noći. Prebiramo po glavi šta sve treba da uradimo danas, i već nas malo hvata određena panika da li ćemo sve stići da odradimo tako kako smo naumili. Ne zaboravite, čovek planira, a Bog se smeje. Ne držite se striktno plana & programa, već pokušajte da se brzo prilagodite nepredviđenim situacijama {kojih će biti danas podosta…}

Prepodne ko u košnici, gužve po gradu, svi negde žure, kasne, gunđaju… a i mi sa njima. Kako na poslu, tako i kod kuće, atmosfera je dosta napeta, ali u isto vreme osećamo da neće ništa loše da se desi, već da je samo u pitanju psihički premor naših sagovornika. Moguće je da ćemo čuti neke vesti ili će nam se neko od bliskih prijatelja poveriti sa nekim velikim problemom, tražeći savet & pomoć od nas. Isto tako, moguće je i da će čak neki nadređeni ili stariji član porodice želeti da porazgovara sa nama u „4 oka“ i da se posavetuje o nekom svom sledećem koraku vezanom za posao ili neka finansijska ulaganja.

Od podne situacija se malo poboljšava, raspoloženje se popravlja, ali i dalje generalno je sve povuci-potegni, i čak i postupci iz najbolje namere i velike ljubavi će na početku da se protumače kao želja za kontrolom ili dominacijom. Na velikom testu će biti naš odnos sa dragim nam osobama, prijateljima ili pak kolegama {tj sa bilo kojom osobom sa kojom smo na neki način emotivno bliski}

Popodne, moguće je da će nas neko i prijatno iznenaditi i učiniti nešto za nas, ili nam pak pokloniti nešto lepo {ili ćemo mi pak da preuzmemo na sebe ulogu letnjeg Božić Bate i nekoga baš da obradujemo, eto, čisto da popravimo raspoloženje i njima i sebi} Nove energije koje bude u nama želju za druženjem i razmenom pozitivnog raspoloženja će puno pomoći da se brže „napune baterije“ i zaostali posao privede kraju.

Predveče nove vesti, informacije, podaci, pršte poruke, nešto zanimljivo počinje da se dešava ili kod nas, ili kod nama dragih ljudi. Neobični obrti sudbine bude u nama nadu da će ipak to nešto što nam je visilo nad glavom i zadržavalo sivi kišni oblak neraspoloženja i straha, da ipak nestane i da će sunce da se pojavi na kraju tunela… a tunel je bio baš poduži ovog puta. Moguće je i da ćemo upoznati vrlo zanimljive osobe, koje čak mogu kasnije da nam postanu vrlo dragi prijatelji.

U večernjim satima mogući su pozivi za izlazak, zanimljivi razgovori, ali očekujte da će po malo sagovornici da imaju problema da kanališu svoje energije, pa tako i misli i postupke, i da će mnogo toga da bude dosta jednosmerno, tj subjektivno prihvaćeno i izneto u nekom trenutku razgovora. Ponovo ćemo morati malo da žongliramo sa izborom reči i intonacijom, kako ne bi opet došli u situaciju da moramo da „crtamo“ nekome nešto, u cilju da izbegnemo raspravu ili pak svađu. Pred sam kraj dana stiže neka vest ili od rođaka ili pak nekog prijatelja koji živi u drugom gradu {zemlji} i ta poruka će nam dosta „pomrsiti konce“ za neke naše planove.

Što se zdravlja tiče, danas „na tapetu“ potencijalne glavobolje, grčevi u mišićima, ili prolazni bolovi u gornjim zubima, ramenima, zglobovima ruku, a pazite se i potencijalnih povreda, posekotina, opekotina ~ posebno obratite pažnju na vremenske uslove koji ni malo neće biti povoljni i lako premostivi. Naravno, opet, puno tečnosti, bez gaziranog ili alkohola, laganiji, manji, ali češći obroci, što više svežeg povrća i voća. Danas bi trebalo da izbegavate sve što je pečeno, na roštilju, začinjeno, ljuto ili pak sve namirnice koje su vezane za testo.
Tarot Karta za Utorak ~ Snaga


Kao dnevna Karta, Tarot Snaga nas savetuje da treba da naučimo da kontrolišemo svoje energije i da svoju snagu usmeravamo intuitivno {čak i kod onih koji misle da nemaju razvijenu intuiciju} i da prepreke koje su se pojavile na našem Putu su premostive, samo pod uslovom da umemo da budemo dovoljno i diplomata i borac.

Svesnost sopstvenih vrednosti, snage, uma, emocija, pojačava našu harizmu, pa samim tim i odnos sa ljudima iz naše okoline, stvarajući mnogo bolji, prisniji odnos, ispunjen poverenjem i poštovanjem, pa tako bilo poslovni, bilo porodični ili emotivni odnosi bukvalno „preko noći“ mogu da procvetaju i donesu boljitak svima.

Dnevna Tarot Karta Snaga nas opominje da se ne držimo tvrdoglavo naših principa, već da se prilagođavamo situacijama i ljudima koji nam idu u susret, i da nikako ne podleženo sumnjama i strahovima koji nam se vrzmaju po mislima i u Duši, već jednostavno da smirimo Um i da oslušnemo onaj naš tihi unutrašnji glasić koji će posebno danas imati puno toga da nam kaže.
🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41258
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #419 poslato: 13. Avgust 2019. 02:42:52 »
Ponedeljak 12-08-2019 dan Mesec


Današnji dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Jarca, a i Merkurom koji je prešao u znak Lava. Mesečak će od aspekata danas imati konjukciju sa Južnim Mesečevim Čvorom, Saturnom i Plutonom, kao i sekstil sa Neptunom iz Riba. Dan kao stvoren za Marfija i njegov zakon (ne)verovatnoće…

Noć nam protiče u tumbanju po krevetu, dremanju na terasi u potrazi za daškom vazduha, zavirivanju u frižirer i uživanju u hladnom soku, brojanju ovčica, i nekakvom kasnije kao spavanju. Snovi će da bude vrlo teški, kompleksni, naporni. Poruka će biti najverovatnije vezana za jednog člana porodice ili pak neki finansijski problem koji nikako da rešimo.

Jutro počinje „ko suva krpa na dnu mora“. Čak nešto ni prva jutranja ne paše najbolje. Užurbano pokušavamo da napravimo spisak današnjih obaveza, stižu nam neke čudne vesti & poruke, gledamo u telefon i ne verujemo. Nerviramo se, gubimo stvari po stanu, krećemo van kuće, i vraćamo se jer smo nešto zaboravili.

Prepodne ništa bolje, dinstane sarmice od zelja se manje kuvaju od nas. Napeta situacija i u domu i na poslu, svi su nekako na kraj srca, svi nešto imaju svoje gunđave argumente, svi bi da se nadmudruju, sole pamet, savetuju, ali da njihova bude zadnja. Sve nekako ide po malo na silu, po malo na inat, a po malo zbog griže savesti, nemamo puno volje za radom, ali moramo, šta je tu je…

Od podne kreće određeni pritisak, posebno ako imamo posla sa nadređenima ili bilo kojim autoritetom {zakonskim, birokratskim…} Natezanje, usiljeni razgovori, formalna ispitivanja, prosipanje iz šupljeg u prazno, ali ipak nekako na kraju dolazimo na jedovite jade do „zlatne sredine“. Ni jedna strana nije realno zadovoljna, ali bolje išta nego ništa.

Popodne je moguće da će vremenski uslovi pošteno da utiču ne samo na rasoploženje, već i na zdravlje. Malaksalost, bezvoljnost, ali uporno pokušavamo da pređemo preko toga da treba da sednemo i napravimo pauzu i makar malo „napunimo baterije“. Budi se određena pasivnost kako kod ukućana, tako i kod kolega, nekako sve ide naopako i suprotno od očekivanja. Tešimo se da je to samo prolazna „Marfi faza“ i pokušavamo da iskopamo poslednje atome koncentracije da odradimo poslove do kraja.

Veče će biti posebno „ćoškasto“ i povremeno vrlo „pec-pec“. Moraćemo da pazimo šta kome kažemo i posebno na koji način nekome nešto saopštavamo, jer su mogući takvi nesporazumi {posebno ako razmenjujemo poruke sa nekim} da će nas ti i lapsusi i greške kasnije u toku večeri & noći grickati ko „zeka salatu“ i do kasno u noć nećemo moći da se smirimo zbog toga, što naravno opet, može loše da utiče na spavanje & odmor.

Današnji dan „na tapetu“ što se tiče zdravlja stavlja u prvi plan dehidraciju, probleme sa žučnom kesom, pankreasom, potencijalnom upalom mišića, bolovima u ramenima i srednjem delu leđa, kao i bolovima u donjem stomaku i donjem delu butina. Ishrana bi trebalo da bude što laganija, puno naravno tečnosti, ali i odmora {i to ako je moguće u tišini – i mraku} Lagana muzika bi mogla koliko toliko da pomogne. Danas zaobiđite u širokom luku i slatkiše i alkohol.
Tarot Karta za Ponedeljak ~ 5 Štapova


Dnevna Tarot Karta 5 Štapova predstavlja izazove i suparništvo, kada se ona pojavi, pokazuje nam kako se u situaciji u kojoj smo se našli, nalaze elementi konkurencije – možda smo uvučeni u neku vrstu debate ili ‘borbe’ i da nam predstoji pošteno nadmetanje i odmeravanje snaga {kako uma, tako i fizička snaga}

Kako se susrećemo sa današnjim izazovima, mi tako i učimo koje su naše granice, ne samo tolerancije, već i granice izdržljivosti. Svaka situacija tako, posebno ona teška ili loša, danas je izvor jedne nove životne lekcije koju moramo da naučimo {iako smo samouvereno mislili da mi to jako dobro znamo}

Danas posebno na testu izdržljivosti poslovni ugovori, ali i emotivni odnosi. Mogući su nesporazumi i konflikti, koji ako želite, mogu se rešiti brzim presekom i razilaženjem ili pak ako želite da sačuvate taj odnos, ulaganjem maksimalnog strpljenja i razumevanja druge strane zašto se ponašta tako kako se ponaša. Odluka je na vama.
🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41258
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #418 poslato: 07. Avgust 2019. 01:31:34 »


Utorak 07-08-2019 dan Mars

Dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Škorpiona i njegovom opozicijom sa Uranom iz Bika. Danas je Mesečeva Četvrt, najava pred Pun Mesec, pa će tako Mesečak imati kvadrat i sa Suncem, ali i sa Venerom iz Lava. Isto, imaće sekstil sa Saturnom iz Jarca. Vrlo zanimljiv i pomalo „na 3 ćoške“ nam bude ovaj Merkurov dan…

Noć nam počinje dosta šušumigasto, pospani, a neki čudni trnci niz kičmu, pokušavamo da odgnamo taj neki loš predosećaj i nekako tonemo u san. Snovi će biti teški, na momente potpuno realni, ali u suštini, poruke neke baš i neće biti, konkretne (sem u slučaju da vam ovaj tranzitni Mesečak ne prolazi kroz 9 polje ili ima konjukciju sa vladarem 9 polja, tada će poruka biti vezana za jednog člana porodice ili pak neočekivani finansijski izdatak)

Budimo se mnogo ranije od očekivanog, nekako smo ko da nas je pregazio voz, volja i optimizam su tu negde, ali neki loš osećaj nekako dominira nad njima, iako ne uspevamo da otkrijemo razlog zašto se on pojavio. U toku prepodneva, ide sve nekim svojim ustaljenim tokom, ali izostaju neke informacije, ili ne stiže nam odgovor na koji čekamo već par dana. Mogući su kraći problemi sa internetom ili tehnikom ili pak ako neko ima tu (ne)prijatnost da se danas petlja sa birokratijom, kraća rasprava sa službenikom na šalteru. Kod kuće su mogući i problemi sa instalacijom ili pak vodom & cevima.

Od podne dinamika kako na radnom mestu, tako i u domu će biti dosta Monti Pajton Šou sa primesama Nemoguće Misije. Sve ide kako treba, ali opet „ispod žita“ nesporazumi, nezadovoljstvo, sagovornici „na kraj srca“, najednom neočekivani (poveći) izdaci ili neke ne baš prijatne vesti. Popodne, kulminacija nezadovoljstva i nekog čudnog neraspoloženja nas može okrenuti ili frižideru ili pak najbližoj poslastičarnici. Uteha u slatkišima, ili pak manje „opasna“ opcija, razgovor sa osobom od poverenja. Samo, pripazite se, i ta osoba od poverenja moža isto tako traži Dragu Savetu sa udobnim ramenom za plakanje, kao i vi…

Predveče, taman kada smo pomislili da je stampedo sumnji i negativnih (pred)osećanja prošao, dolazimo u situaciju (situacije) u kojima se osećamo kao u „nebranom grožđu“ i biće potrebno puno strpljenja i diplomatije da na argumentovan način razrešimo novonastali problem. Mogući su nesporazumi kako sa ukućanima (posebno sa našom lepšom & jačom polovinom) ali i sa nadređenima (za one koji su još uvek na poslu) Takođe, moguće je da će jednom starijem članu porodice biti loše, pa će malo i panika da „zabiberi“ veče. Pred sam kraj dana, na našu sreću, sve se polako vraća u kakvu-takvu normalu.

Danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja, najviše će imati problema metereopate, svi oni koji kubure sa alergijama, migrenama, dijetama, novim lekarskim terapijama. Moguće su prolazne aritmije, osećanje „sedi mi slon na grudima“, povremeno jače neraspoloženje ili manji & kraći napad panike, a moguće je i da će se povremeno javljati bolovi u donjim crevima. Ishrana bi trebalo da bude što laganija, i manja, da se što lakše sam organizam pročisti od negativnih energija koje su se nakupile u njemu. Takođe, nije na odmet, pročistiti kompletan stan (uz malo mirisnih štapića napr) ili čak napraviti nov raspored nameštaja, jer je moguće da su podzemne vode promenile svoj tok i počele loše da utiču na nas.
Tarot karta za Sredu ~ 8 Mačeva


Ova karta ukazuje na životne izazove kojih će danas biti puno. Ova karta je slika ratnika koji treba da se suoči sa najvažnijom bitkom u svom životu, tako da će i za vas naredni period biti prepun važnih i odlučujućih trenutaka. Vreme je da otkrijete svoje ideje i planove i da pokažete koliko ste sposobni da ih sprovedete u delo.

Kada je 8 Mačeva dnevna karta, očekujte zarobljenost u iluzijama, bežanje od istine i problema. Univerzum vas podseća da treba na sve da gledate sa zdravom dozom optimizma i da očajavanjem i sedenjem skrštenih ruku ništa nećete moći da promenite.

Ako niste zadovoljni trenutnim poslom, pokušajte da nađete zamenu ili se prilagodite, ako imate loš odnos sa partnerom, pokušajte da ga rešite otvorenim razgovorom, prihvatite finansijsku pomoć ili potražite dodatan izvor prihoda ~ važno je da delujete, jer samo hladan um i vešte ruke uspeće da vas izbave iz trenutne nelagodnosti.
🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41258
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #417 poslato: 05. Avgust 2019. 12:15:03 »


Ponedeljak 05-08-2019 dan Mesec

Dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Vage, koji će se današnji dan započeti pregovorima sa Urančetom iz Bika preko aspekta inkonjukcije i opozicijom sa Hirončetom iz Ovna, pa će se posle družiti preko aspekta sekstila sa Venericom iz Lava, zatim i Sunašcem iz Lava, pa če posle da razmenjuje ideje o putovanjima sa Jupiterkom iz Strelca, pa će ondak predveče malo da se svađa preko aspekta kvadrata sa Saturnom iz Jarca, i da se nateže sa Neptunčetom iz Riba preko aspekta inkonjukcije. Baš dinamičan dan će biti ovaj Ponedeljak.

Noć nam počinje malo džombasto, umorni smo „za sve pare“ al san na oči neće. Malo brojimo ovce, pa ćemo malo da se nerviramo, pa ćemo da brojimo malo neke druge životinje, pa malo opet rešavati naše probleme, i nekako, mnogo kasnije od željenog, uspevamo da zaspimo. Ako budete u toku noći čuli sovu, to je dobar znak.

Snovi će biti dosta šturi, nekako ništa neće imati smisla i sve će biti nabacano i možda ćemo čak da i u samom snevanju osetimo da su snovi ovog puta samo pročišćavanje naše umorne (pod)svesti. Ali, za one kojima ovaj Mesečak prolazi kroz 9 polje natala ili pak sklapa konjukciju sa vladarem 9 polja, e njima će ipak i ovako šušumigasti snovi imati poruku ~ a ona će biti vezana za odnose prema ljudima generalno i potrebu da se ti odnosi promene, kako bi se mišljenje o samom sebi promenilo & poboljšalo.

Već prva jutarnja kafa će biti propraćena brojnim SMS ili čak pozivima. Razgovori sa dragim ljudima, komšijama, ili pak rođacima, će nam maksimalno popraviti raspoloženje i zaboravićemo da se noćas u suštini ni malo nismo naspavali. Lepe vesti ili dugo čekane & željene informacije će nam „napuniti baterije“ i vrlo optimistično ćemo „zasući rukave“ i doneti odluku da će današnji prvi dan nove radne nedelje da bude početak nečeg lepog & uspešnog u našem životu.

Pozitivne energije nas „nose“ tokom prepodneva i nekako lako {i argumentovano} popravljamo sebi raspoloženje, bez obzira sa kojim izazovom se budemo susreli u toku ovog perioda. Dobar period za razgovor sa ukućanima oko nekih važnih porodičnih pitanja, ili pak traženje saveta & pomoći & podrške od autoriteta ili ljudi koji su na visokim društvenim pozicijama & stručnjacima kada je reč o poslu & karijeri.

Od podne nove pozitivne energije ispunjavaju naš dom & radno mesto, sve ide svojim nekim prirodnim tokom. Završavamo svoje obaveze, planiramo nove. I dalje puno vesti & poruka koje nam daju informacije sa kojima lakše sklapamo „slagalicu“ i bolje naziremo potencijalni rezultat nekog našeg projekta ili želje. A ideja i želja danas baš puno. Toliko toga želimo da uradimo & postignemo, kako zbog sebe, tako i zbog dragih ljudi kojima želimo da pomognemo.

U popodnevnim časovima stižu vesti & poziv koji nismo ni malo očekivali {a trebalo bi da bude vrlo lep i prijatan} Možda poziv za razgovor o poslu, ili pak poziv koji će nam staviti pozitivan „pečat“ na neki naš projekat, ili pak ono najlepše, poziv za izlazak od simpatije ili pak drage nam naše lepše & jače polovine.

Kako dan bude odmicao, tako će polako da posustaje dinamika dešavanja {barem onog pozitivnog} sve će se nakako smiriti i ulenjiti, pa ćemo morati malo da se trgnemo iz te letargije koja nas je najednom uhvatila, i da kažemo sami sebi „Nema veze ako se to i to i desilo naopako & loše kako se desilo. Rešenje će se pronaći, ne smem da paničim niti da padam u očaj“. Danas ćemo morati zarad sopstvene psihe da budemo „sam svoj majstor“ motivator.

Biće vrlo važno održati makar racionalan, ako ne i pozitivan stav prema tom, potencijalnom, problemu koji se bude javio u večernjim satima. Moguće je da ćemo čuti neke vesti ili razgovarati sa nekim, i da će nam te informacije dosta poljuljati brodić i samopouzdanje, a moguće je jednostavno da će neko tako „poljuljan“ da dođe i da traži savet & pomoć od nas, i zato je vrlo važno da održimo balans dobrih energija u ovom periodu.

Što se zdravlja tiče, na „tapetu“ danas problemi sa kožom, noktima, kosom, te je važno ne preskakati obroke i unositi dovoljno tečnosti (najbolje vodu) kako bi se metabolizam održao u svom dobrom ritmu, i tako pomogli sami sebi da što pre se izbace iz tela sve štetne materije koje mogu loše da utiču na naše zdravlje. Moguće je da će svi oni koji imaju problema sa alergijama, srcem, pritiskom ili pak radom žučne kese & pankreasa, danas malo da se natežu sa „dobro mi je, nije mi dobro“ periodima.

Da bi izbegli osećanje slabosti ili nesvesticu, danas bi trebalo da umesto (jabukovog) sirćeta, začinite svoju salatu napr limunom, a od prirodnih sokova najbolji je danas sok od pomorandže. U suštini, možete i da pojedete nešto slatko {naravno ne da opustošite frižider ili poslastičarnicu} ali neki lep kolač nije na odmet, a uveče jedna čaša napr sangrije takođe nije na odmet.


Tarot Karta za Ponedeljak ~ 10 Pehara

Ovo je jedna od najpozitivnijih Tarot Karti, pa nam tako današnji Ponedeljak nosi sa sobom energije jednog velikog {emotivnog ili materijalnog} dobitka.

Ona govori o vašem optimizmu, stabilnosti i materijalnoj sigurnosti.

Najverovatnije da će danas vaši prihodi da se povećaju i da će se vaše finansijsko stanje, koliko toliko, stabilizovati.

Ako očekujete promenu na poslu ili u vezi zaposlenja, 10 Pehara će doneti pozitivne promene, jer ćete dobiti zaštitu od strane vrlo uticajne osobe.

10 Pehara je Tarot Karta harmonije i sreće u domu. Iskoristite je za regulisanje odnosa sa ukućanima.

Što se tiče ljubavi, danas 10 Pehara vam poboljšava odnos sa simpatijom ili donosi dugo željenu stabilnost u partnerskim odnosima {sam partner & partnerka će imati lepe vesti za vas}
🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41258
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #416 poslato: 01. Avgust 2019. 16:16:21 »
Četvrtak 01-08-2019 dan Jupiter


Dan nam počinje sa Mesečkom u Lavu i nj kvadratu sa Uranom iz Bika i trigonu sa Hironom iz Ovna (prenosi se od sinoć aspekt) a posle toga pred zoru imaće konjukciju sa Suncem ~ Mlad Mesec na 08° Lava. Posle toga od podne pa nadalje imaće lep trigon sa Jupiterom iz Strelca i konjukciju sa Marsom i zatim prelazi u Prazan Hod.

Merkur je stacionaran, u znaku Raka, kod fiksne zvezde Pollux, i uskoro će nas obradovati svojim direktnim hodom {ne sećam se kada sam poslednji put se toliko radovala ovoj informaciji…}

Noć i snovi su pomalo nedefinisani i postoji mogućnost da će biti previše informacija da bi zapamtili sve detalje, a to će upravo biti od najveće važnosti ~ zapamtiti detalje iz sna, jer upravo oni su prava poruka Viših Kosmičkih Sila. Poruka sna ovog puta će biti vezana za naš ugled, društveni status ili pak karijeru i opominje nas da treba da povedemo računa o svom razmišljanju & ponašanju ako želimo da sačuvamo svoju poziciju.

Jutro nam počinje užurbano i smeteno, talasa pamet sve u šesnaest, pod utiskom smo snova i dalje, spavali smo, ali bi mogli još malo, prva jutarnja leti s’nogu, pokušavamo da pronađemo sve što nam treba, da se ne bi 5x vraćali kući po to što smo zaboravili. Moguće je da ćemo već vrlo rano već u toku prepodneva da čujemo & pročitamo neke vesti koje nam mogu pomoći vezano za posao ili finansije i ta pozitivna misao će nas držati ceo dan u nadi i dobrom raspoloženju.

Od podne kreću snažne pozitivne energije, pazite da se ne zaletitie i precenite svoju i fizičku i psiho-emotivnu snagu, jer ta situacija koja nam ide u susret, će više biti izazov & test, nego nešto čemu olako treba da pristupimo, jer nam deluje jednostavno i poznato. Posebno popodne, obratite pažnju na odnos sa autoritetom ili pak osobom od koje vam zavisi posao, „krov nad glavom“ ili prihodi, ako se pojavi nesporazum, brzo „spuštatjte loptu“ i gledajte da nađete dogovor.

Predveče će na „tapet“ da dođu situacije vezane za naš privatni & porodični život. Razgovori (pa po malo i rasprave) sa decom, ili lepšom & jačom nam polovinom, mogu se zahuktati pošteno, pa ako ne želite da započnete mali privatni rat, pokušajte da se ili sklonite na vreme ili pak da malo popuštate, čak iako budete bili u pravu i imali bolje argumente. U večernjim satim bi bilo dobro izaći iz kuće i prošetati ili se naći sa prijateljima na nekom lepom mestu zabave i uz lepu muziku i dobru hranu obnoviti poljuljanu snagu i energije.

Danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja moguće je da će metereopate da sačuvaju „1 mesto“, a već na „2 mestu“ će biti srčani bolesnici, dok će na „3 mestu“ ravnopravno da drže poziciju svi oni koji imaju problema sa alergijama ili sporijim metabolizmom & izbacivanjem vode iz organizma. Hrana treba da bude jača, ali u manjim količinama, naravno, opet, što više tečnosti, vode prvenstveno, izbegavati ovog puta gazirano i alkohol.
Tarot poruka za Četvrtak ~ 7 Štapova


7 Štapova ukazuje na veliki uspeh šta god da radite. Ovo je karta učenja i kreativnosti, pa će sve što zamislite početi da se odvija po planu. Međutim, koliko god bili uspešni i hrabri, još uvek nemate dovoljno samopouzdanja i vere u sebe, a baš to vas sputava da se apsolutno ostvarite.

Ako ste prezasićeni trenutnim poslom, vreme je da razmislate o pokretanju vlastitog posla. Ukoliko ste nesigurni, planirajte i napravite strategiju dok ste još na trenutnom poslu. Tako ćete pokušati nešto novo što može doneti korist, a nećete ništa izgubiti.

7 Štapova kao dnevna karta ukazuje da će usamljena srca upoznati zanimljivu osobu na neočekivanom mestu. Očekuje vas neočekivani priliv novca ili pak važno obaveštenje vezano za posao. Dobitak u bilo kom pogledu, jer ste snagom svog karaktera uspeli da se pokažete u najboljem svetlu i time zaslužili nagradu Viših Kosmičkih Sila.
🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41258
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #415 poslato: 01. Avgust 2019. 11:54:43 »

Zanimljiv mesec pred nama. Početak i kraj Avgusta će biti obojeni energijama Mladog Meseca, što znači da će ovaj mesec za mnoge od nas biti trenutak kada će imati priliku da pokrenu potpuno novo poglavlje u svom životu.

Početak Avgusta sem Mladog Meseca nam donosi i dinamični susret Venere iz Lava preko aspekta kvadrata sa Uranom iz Bika 02-08 i to baš na dan Svetog Ilije Gromovnika…

Ondak od 05-08 do 10-08 imamo s jedne strane trigon Sunca iz Lava i stacionarnog Jupitera iz Strelca, i s druge strane isto trigon, ali Venere iz Lava i ovog stacionarnog Jupitera iz Strelca.

Ovaj dupli vatreni trigon će biti uvertira za nastupajuću konjukciji između Sunca i Venere koja će trajati od 10-08 pa sve do 18-08, a on će biti propraćen i Merkurovim prelaskom iz Raka u Lava 11-08 ~ istog dana kada sam Jupiter kreće direktnim hodom posle 123 dana retrogradnosti.

Pun Mesec 15-08 će biti obojen energijama i Sunca & Venere, ali Merkura u Lavu i njegovom kvadratu sa retrogradnim Uranom u Biku, koji će biti na snazi i dan pre i dan posle tog Punog Meseca (a isti taj Uran će „obojiti“ i oba Mlada Meseca isto, prvi put aspektom kvadrata, a drugi put aspektom trigona)

Od 20-08 do 22-08 isti ovaj Merkur će imati lep vatreni trigon sa Jupiterom iz Strelca, a to će pak da bude najava lepe zemljane konjukcije između Venere i Marsa u Devici, koja će trajati od 22-08 do 26-08.

Poslednja nedelja Avgusta će biti pod uticajem ne samo ove zemljane konjukcije, već i trigonom i Venere i Marsa sa retrogradnim Uranom iz Bika, kojima se poslednjih dana pridružuje i Sunce, koje 23-08 iz Lava prelazi u znak Device, a i Merkurom koji će preći u znak svog sedišta 29-08.

Kako god da okrenemo, dinamičan Avgust i to najviše zbog činjenice da će u mnoge aspekte svoje električne, nepredvidljive, prste da umeša ovaj Uran iz Bika koji 12-08 kreće retrogradno, i da će Jupiter krenuti direktno od 11-08.


REZIME ZA MESEC
Mlad Mesec 01-08
Prva Četvrt 07-08
Pun Mesec 15-08
Zadnja Četvrt 23-08
Mlad Mesec 30-08
🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41258
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #414 poslato: 01. Avgust 2019. 11:53:15 »
Da se vise zavrsi ovaj retro hod. Iako mi je natalno retro,istresao me,mogu misliti ostale.

AMIN :pop::oboze:
🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Na mreži likica*

 • * Administrator *
 • * Podstanar na Forumu *
 • *******
 • Poruke: 2776
 • Reputaciona snaga: 386
 • likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!likica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #413 poslato: 01. Avgust 2019. 00:04:06 »
Da se vise zavrsi ovaj retro hod. Iako mi je natalno retro,istresao me,mogu misliti ostale.

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41258
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #412 poslato: 31. Jul 2019. 14:59:37 »
Sreda 31-07-2019 dan Merkur


Danas Mesečak sem konjukcije sa retrogradnim Merkurom neće imati ni jedan drugi aspekt. Posle 15h menja znak i prelazi u znak Lava i tako nam najavljuje Mladi Mesec koji se dešava sutra (01-08) a pred sam kraj dana imaće divnu konjukciju sa Venerom i lep trigon sa Hironom iz Ovna. Mars i Neptun su i dalje u aspektu inkonjukcije, a Merkur odlučuje da nas obraduje i da uskoro krene direktnim hodom.

Noć nam protiče dosta sporo, ali su zato snovi vrlo živahni i prepuni detalja. Više Kosmičke Sile će se baš potruditi da nam „oboje“ ove snove i da nam što jasnije pošalju svoju poruku, a poruka će najverovatnije biti ili za naše zdravlje ili pak neku informaciju vezanu za posao (ili finansije)

Dan nam počinje užurbano, svašta-nešto smo danas isplanirali da uradimo, ali vrlo je velika verovatnoća da će gos’n Marfi i njegov zakon (ne)verovatnoće danas pošteno da ima prednost nad nama. Prepodne prolazi u razmeni informacija, dogovorima, pregovorima, ali sve opet nekako ostaje nedorečeno i nedovršeno. Ne bi trebalo da se puno nerviramo oko toga, jer će na sreću, vrlo brzo, ako ne danas, od sutra, prekosutra, sve da krene svojim normalnim tokom.

Od podne se definitivno oseća prazan hod, radimo, ali i sami vidimo da to što smo do sad uradili će ili morati da se odradi ispočetka, ili pak da potražimo (stručnu) pomoć kako bi taj projekat završili do kraja. Naravno, period kada baš i nije poželjno dogovarati se ili obećavati nešto, jer postoji ogromna verovatnoća da se to nešto neće desiti. Ali, kako dan prolazi, tako ćemo i mi slučajno / namerno da pronalazimo rešenje za rešavanje naših zaostalih obaveza, pa će nam se i raspoloženje vidno popraviti.

Predveče nove energije će nam obojiti mnoge situacije i odnose sa drugima, nekako će sve ići lakše, otvorenije i ono najbitnije – jasnije (razumljivije) Kontakt sa dragim ljudima, prijateljima sa kojima se već neko vreme nismo čuli & videli, pozivi za druženje, izlaske, a možda čak i neke proslave, stižu sa svih strana. Lepo veče pred nama, iako polako osećamo neki neobični pritisak i treperenje u grudima. Osećamo da nam ide u susret nešto, ali šta… to ćemo otkriti uskoro…

Zdravlje danas okrenuto regulisanju varenja, pritiska, kao i povišenoj telesnoj temperaturi usled i fizičkog i psihičkog premora i dehidracije. Bilo bi poželjno da se unosi što više tečnosti (počinjem da zvučim kao Nada Macura…) i da se obroci više okrenu voću i svežim namirnicama. Dan odličan za voćne sokove, a pred sam kraj dana možda i fina čaša vina (čisto da lakše utonemo u san)
Tarot Karta za Sredu ~ Vitez Pehara


Ova dnevna karta ukazuje na povratak svojim principima. Ova karta je slika čoveka koji se nakon dugog putovanja i lutanja vraća kući.

To znači da ćete danas zaboraviti na okruženje, probleme i izazove svakodnevice i da ćete se vratiti iskrenim željama svog srca. Imate želju da radite ono što vas ispunjava, da se bavite stvarima u kojima ste najbolji i ne odustajete od svojih snova.

Kada se pojavi ova karta, to je simbol sreće na ljubavnom i finansijskom planu.

Ako ste usamljeni, moguće je da ćete danas upoznati osobu koja će vam brzo ukrasti srce ili ća vas pak simpatija pozvati na izlazak. Ako ste u vezi, danas će biti posebno prijatan i lep odnos sa lepšom & jačom polovinom.

Takođe, očekujte priliv novca, a savetuje se da ulažete u projekte koji će vam doneti obilje u budućnosti. Osećate da ste duhovno jači i imate više samopouzdanja.

Ne obazirite se na toksične komentare okruženja i zapamtite, svaka promena koju danas donesete pokazaće se kao uspešna odluka u budućnosti.
🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41258
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #411 poslato: 30. Jul 2019. 11:23:38 »
Utorak 30-07-2019 dan Mars


Dan nam počinje sa Mesečkom u Raku i njegovim sekstilom sa Uranom iz Bika, koji će pak s druge strane imati kvadrat sa Suncem iz Lava. Mesečak će još imati opoziciju sa retro Saturnom iz Jarca, trigon sa retro Neptunom iz Riba, konjukciju sa Severnim Mesečevim Čvorom i baš pred sam kraj dana počeće da sklapa opoziciju sa retro Plutonom iz Jarca. Od manjih aspekata, danas će Mars iz Lava imati inkonjukciju sa Neptunom iz Riba. Vrlo dinamičan Marsov dan zaista…

Noć nam kreće napeto, opet smo u fazi da nam se i spava, ali i ne. Puno toga nam se vrzma po glavi. Kada ipak budemo zaspali, snovi će biti više nego dinamični, puno aktera, zanimljiva priča, sve nekako „vuče“ ka domu, porodici ili nama bliskoj osobi. San će biti vrlo značajan ako budete nešto čitali ili pisali u snu, a poruka Viših Kosmičkih Sila će biti vezana ovog puta za naše psiho-emotivno-fizičko pripremanje za nove (dobre) situacije koje nam vrlo skoro stižu u susret (a vezane su ili za posao ili pak jednog člana porodice)

Jutro nam počinje vrlo užurbano, po malo nervozno, a i vrlo verovatno ćemo se ranije probuditi nego što smo to planirali. Od rane zore dinamika, čak možda i neka važna poruka ili poziv. Nismo još pošteno ni „otvorili oči“ a već od nas traže da saslušamo i damo odgovor. Ali, raspoloženje je u suštini dobro, ok, malo preovlađuje neki inat više „e ima da gledam pozitivno na sve, nedam da me smori negativnost“, ali ni to nije loše za početak, dok se ne uhvati zamajac za dalje, i ovako će ova cela nedelja da bude „nedelja teranja inata“…

Od podne nas može malo smoriti neka dosadna birokratija, ili upetljavanje u brojne poslovne & kućne obaveze, koje nam neće dozvoliti da napravimo pauzu, tj da „napunimo baterije“ za inat do kraja. Kontakt sa starijim, ili po malo namrgođenim ljudima, raspravljanje krivih-drina oko nekih dokumenata, papira, overa, potpisa, odugovlačenje sa dobijanjem nekog odgovora, sve će to da nam skakuće po ganglijama i da nam u ovom periodu testira strpljenje i toleranciju prema ljudskoj gluposti i neorganizovanosti.

Veče će biti lakše i lepše, fine lagane energije saosećanja, podrške i razumevanja struje između nas i ljudi sa kojima dolazimo u susret. Uživanje u nekoj dobroj muzici, šetnji po parku, pored vode, odlazak na neki muzički ili pozorišni hepening, ili pak poseta muzeju ili galeriji slika. A možda jednostavno period dana kada je najbolje uz neko lagano piće, neku finu hranu, sesti i listati porodične albume i sećati se tih „lepih mirnih srećnih davnih dana“, jer će to u suštini biti najbolji način da se oporavimo od današnjeg dinamičnog dana i da lakše utonemo u san.

Na tapetu što se zdravlja tiče danas je donji deo pluća, dijafragma, želudac, varenje, kičma (Solarni plexus) srčani & krvni pritisak koji mogu da šteno utiču na vid, kao i blage nesvestice i slabost. Poželjno je uzimati dosta tečnosti, prirodnih sokova najbolja opcija, jesti kuvano (čak i za doručak) ne preskakati obroke, a uveče slobodno možemo da se počastimo čašicom nekog laganog alkoholnog pića i nekim slatkišem.
Divinacija
Poruka Andjeoskog tarotaOsećate potrebu da treba da nastavite dalje.

Ono što vas je pre nekog vremena interesovalo je sad izgubilo svoj šarm, ili ste ga prevazišli, i krećete u potragu za novim izazovom.

Bravo! Napred u nove radne pobede!

Ovo je dan velikih dostignuća i uspeha. Ljudi oko vas danas imaju visoko mišljenje o vama, a i vaša reputacija će danas još više da se poboljša i vaš ugled će dominirati nad drugima.

Pojačana harizma donosi zanimljive emotivne kontakte!

Dobre odluke i naporan rad od nedavno će danas doneti rezultate & nagrade i to potpuno neočekivano i iznenada. Dobre vesti su na putu! To bi mogla biti pohvala, nagrada ili nova ponuda za posao.
🔮 Natalče šareno 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)