Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 22713 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42552
 • Reputaciona snaga: 35974
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #431 poslato: 26. Avgust 2019. 02:13:37 »
Ponedeljak dan Meseca
~ 26-08-2019 ~Dan nam počinje sa novim energijama Mesečka koji je prešao u znak Raka i Sunce u Devici sa kojim će se Mesečak družiti preko aspekta sekstila u toku noći. Meseček od ostalih aspekata ima lagani sekstil kako sa Marsom tako i sa Venerom iz Device (koji su spaljeni od Sunca) i retrogradnim Uranom iz Bika oko podne, pa ondak napeti kvadrat sa Hironom iz Ovna, a pred sam kraj dana imaće „povuci-potegni“ aspekt opozicije sa retrogradnim Saturnom iz Jarca. Takođe, Venera iz Device će imati trigon sa Uranom iz Bika u popodnevnim časovima.

Snovi su neobični, živi, puni zvukova, boja, pa čak i mirisa. Sve će se vrteti oko doma, dragih ljudi (živih ili onih koji su nad davno napustili) Poruka Viših Kosmičkih Sila ovog puta će imati karmički prizvuk, jer nam najavljuje period kada ćemo dobiti priliku da ispravimo opet neke naše karmičke greške iz prošlih života, koje nas sprečavaju da u ovom ostvarimo neki željeni cilj. Dobro zapamtite sve detalje, trebaće vam.

U toku dana, još od prve jutarnje, kreće dinamika prvog dana poslednje nedelje Avgusta. Dobra energija, pregršt ideja, ali ovog puta i uslova da se te ideje sprovedu u delo. Sve je nekako na svom mestu, malo šeprtljasto, ali je na svom mestu, radi se, planira se, dogovara se. Puno kontakta sa mladim ljudima, sklapanje novih poznanstava, planiranje novih (i boljih) ideja i planova vezanih za posao i potencijalnu zaradu. Razmišljanje i o promeni radnog mesta malo „provejava“ u toku dana kroz misli kod mnogih… Dobar period da se isplanira neki put, odlazak u goste ili proslava nekog lepog datuma (ili pak odlazak na neku takvu proslavu)

U toku popodneva možemo da očekujemo zanimljiva dešavanja vezana za posao ili finansije, vesti koje će nas obradovati, ali u isto vreme i malo uspaničiti, jer će krenuti „ispod žita“ samokritika i sumnja u sopstvene vrednosti. Manje natezanje sa nadređenima (posebno starijima) ili pak ukućanima (opet onim starijim članovima porodice) u toku popodneva uneće dinamiku i malo nam poremetiti obaveze koje smo ostavili za ovaj deo dana. Moguće je da će baš ti stariji članovi iz našeg okruženja imati neki prolazni problem i tražiće pomoć od nas, te će tako da se osećamo malo bolje, „potrebnije“ i „voljenije“ posle toga.

U toku večeri možemo da očekujemo pozitivne energije, lepe kontakte, prvenstveno preko virtuelnih društvenih mreža. Mnogo toga ćemo u večernjim satima saznati preko njihm, a par informacija će baš nama direktno puno da znači tj daće nam mogućnost da se lako aktiviraju naše sive ćelije i da dođemo do željenog rešenja & odgovora koji nas muči već neko vreme (a vezan je ili za nečije zdravlje ili pak poslovno & finansijsku situaciju) U kasnim večernjim satima moguć je kontakt sa prijateljima ili rođacima koji su ili na putu, ili su se nedavno preselili ili pak prijateljima koji baš žive u inostranstvu. Kontakt sa njima i razgovor, kao i njihovo za 180° različito posmatranje na temu razgovora, puno će nam pomoći da dođemo do željenih odgovora.

Što se zdravlja tiče, danas „na tapetu“ donji deo pluća, predeo oko dijafragme, želudac, varenje, izbacivanje štetnih materija iz organizma. Takođe, više nego obično bićemo podložni vremenskim uslovima i naglim promenama u toku dana što se tiče vazdušnog pritiska. U ishrani bi trebalo ubaciti kuvano, ali lagano, bez mnogo testa. Salate što više, bez začina, klot ako je moguće, ili začinjeno sa malo morske soli i limuna. Zbog slabijeg pritiska možete uzeti i više od 1-2 kafe danas, da se malo „razbudite“ i „progledate“.
Dnevna Tarot Karta za Ponedeljak
~ Kraljica :pehari: ~Kraljica Pehara kao Dnevna Karta nam nudi nešenje za neki naš problem koji do sada nismo mogli da vidimo i to preko naše intuicije tj slušanjem našeg unutrašnjeg glasa (u prevodu zaobiđite logiku i pratite „znakove pored Puta“ danas)

Što se tiče posla, Kraljica Pehara donosi nove prilike, pozive na razgovor, informacije koje mogu da poboljšaju uslove na radonom mestu ili pak preporuku & pomoć uticajne ženske osobe ako ste u potrazi za poslom.

Što se tiče ljubavi, za one koji su u potrazi za srodnom dušom, danas je moguće da ćete preko neke žene doći u kontakt sa potencijalnom simpatijom. Za one koji su već u vezi, današnji dan će biti ispunjen pažnjom i ljubavlju.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42552
 • Reputaciona snaga: 35974
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #430 poslato: 22. Avgust 2019. 22:05:47 »
Petak 23-08-2019 dan Venera


Dan nam počinje sa Mesečkom u Biku koji samo što je završio trigon sa Plutonom iz Jarca i ušetao u prazan hod. On će tek posle 16h preći u znak Blizanaca. Od ostalih dešavanja, danas i Sunce menja znak i od podne prelazi u znak Device.

Predveče, njih dvoje će se spojiti preko aspekta kvadrata (Mesečeva Četvrt pred Mlad Mesec u Devici) a pred kraj dana Mesečak će se spojiti i sa Venerom i sa Marsom iz Device preko aspekta kvadrata (Venera i Mars će sutra, 24-08, imati zenit svoje spaljene konjukcije na 04° Device)

Petak-zanovetak i neobični događaji pred nama…

Noć nam počinje pomalo šušumigasto, napetost postoji, ali i velika želja za odmorom i snom. Negde na pola puta brojanja ovčica i taraba uspećemo da napokon zaspimo snom pravdenika, ali zato će snovi pošteno da nas namuče.

Svašta ćemo sanjati, većina toga će biti potpuno besmislena, ali u pregrštu tih silnih dešavanja, ipak treba da obratimo pažnju na neke detalje, posebno ako budemo osetili da se ovaj san nastavlja nekako od juče, ili pak ako smo sanjali stariju osobu (živu ili pokojnu) iz naše porodice.

Poruka Viših Kosmičkih Sila će biti da nas opomene da ništa nije trajno i da svemu dođe graj, i da ne treba da budemo tužni zbog toga, već da se radujemo novom početku.

U toku dana klasičan Petak, svi žure i jedva čekaju da se on završi, kako bi počeli da uživaju u ranijem vikendu. Od podne ćemo biti malo ipak ažurniji i vredniji, a moguće je i daćemo doći u kontakt sa ljudima koji nam mogu puno pomoći oko našeg posla. U toku prepodneva neće puno toga da se uradi konkretnog, pravo osećanje praznog hoda, pomešano sa teškim vremenskim uslovima, baš neće biti dobra i poželjna kombinacija za uspešno i brzo obavljanje naših današnjih obaveza.

Popodne će biti malo užurbanije i konfuznije, određena osetljivost i subjektivnost nam mogu napraviti problema u komunikaciji sa drugima. Posebno slabija komunikacija među ukućanima ili pak kolegama & koleginicama, tj sa svim onim ljudima koji na bilo koji način mogu da nam nađu „ahilovu petu“ zbog upletenih emocija, kako sa naše, tako i sa njihove strane.

Predveče će biti dosta konfuzno, brzo će se smenjivati dobri i loši trenuci, i biće nam potrebno baš puno strpljenja i razumevanja za tu plimu i oseku kako u našoj glavi, tako i u tuđoj. Mnogo toga će biti stavljeno „pod lupu“ i u nedogled će se analizirati i procenjivati. Naravno, ni malo povoljan trenutak za tako nešto, ali đavo neda mira, misli vuku na jednu, duša na drugu, srce na treću stranu.

Pred sam kraj dana može da bude određeno poboljšanje raspoloženja, ali ne previše. Biće sve kao ok, ali „ispod žita“ će se itekako nazirati i kukolj i korov. Moguće je ipak da će sam kraj dana da nam makar protekne u raznovrsnim živahnim razgovorima sa bliskim prijateljima ili pak jačom nam lepšom polovinom. Možemo očekivati sitne znakove pažnje, male poklone, lepe reči, ili pak prijatan izlazak i šetnju sa njima.

Na današnjem „tapetu“ što se tiče zdravlja, dominiraće grudni koš, i osećanje gušenja (kako u predelu jednjaka, tako i u predelu gornjeg dela pluća) a u nekim trenucima napetost nervnog sistema će imati velike uspone i padove i doneti nam blage napade panike, sa osećajem kao da imamo „rupu“ u sred grudi kroz koju duvaju orkanski vetrovi. Pripazite se pada, ili udarca, ali isto tako obratite pažnju na ishranu, koja treba da bude umerena, bez mnogo začina i ljutog. Naravno, dosta tečnosti, vode ili prirodnih sokova.
Tarot Karta za Petak ~ Svet ~


Dnevna Tarot Karta Svet pokazuje jedna nov početak, novi ciklus u koji stupamo sa novom svešću o svojim životnim potrebama i samom smislu života.

Na poslovnom planu dan povoljan za traženje saveta, pomoći "veze" ili preporuka. Ko traži posao, današnji dan će možda biti baš "taj dan", a oni koji žele poboljšanje, dobiće ga.

U međuljudskim odnosima razgovori koji dosta toga otkrivaju i dolazi do rasterećenja, samo treba biti strpljiv i tolerantan, i zadržati smirenost duha i emocija.

Za one koji traže srodnu dušu, ovaj dan je čista sudbina za njih, jer mogu da budu u prilici i da upoznaju zaista osobu koja je snažno karmički povezana sa njima.

Što se tiče finansija, Dnevna Tarot Karta Svet ukazuje na poboljšanje ili makar stabilizaciju novca, ali isto tako nudi i mogućnost neočekivane prilike za zaradu.

Što se tiče zdravlja, dan namenjen oporavku i revitalizaciji organizma, nova prilika da se poboljša imunitet, ali ne preko spoljašnjih uticaja (lekovi, hrana...) već kroz svesnost i jačanje Duha.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42552
 • Reputaciona snaga: 35974
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #429 poslato: 22. Avgust 2019. 00:09:36 »
Četvrtak 22-08-2019 dan Jupiter


Današnji dan nam počinje sa Mesečkom u Biku koji napušta naelektrisanu konjukciju sa Uranom, i ide u susret preko trigona Saturnu iz Jarca, pa ondak sklapa kvadrat sa Merkurom iz Lava, pa sekstil sa Neptunom iz Riba, da bi pred kraj dana sklopio trigon sa Plutonom iz Jarca, i posle toga prešao u prazan hod.

Noć nam počinje po malo ekstatično, previše dinamično za to doba dana. Malo nervoze, malo dobrog rasoploženja, pa onda opet malo panike, pa onda malo potpune ravnodušnosti. Negde na toj klackalici ćemo i utonuti u san, pa ćemo se buditi, prevrtati, gunđati. Ono što budemo uspeli da spavamo, neće dozvoliti baš puno snova da se dese, te će sama poruka sna, ako je i bude bilo, biti vezana za nekog našeg rođaka ili bliskog prijatelja koji će nas iznenaditi sa nekom izjavom uskoro.

U toku dana možemo svašta-nešto da očekujemo da će nam se dešavati, biće i lepog i ne baš lepog. Neočekivani poziv, poruka, koji menjaju puno planova koje smo nametnuli sebi da ćemo odraditi danas. Ali, nekako nam i neće biti previše krivo što moramo da ih odložimo, i ovako nismo baš nešto bili raspoloženi ni dok smo ih ispisivali na parčetu papira uz prvu jutarnju.

Dan dobrovoljnog podmoranja, puno toga ćemo morati svog da ostavimo po strani i da priskočimo u pomoć nekome, ili pak da nevoljno zatražimo pomoć od nekoga, jer jednostavno nećemo moći da stignemo sve da uradimo, zbog ne samo jakog tempa dešavanja, već i zbog same dinamike neobičnih energija koje će lebdeti oko nas (i oko naravno svih onih sa kojima dolazimo u susret)

U popodnevnim satima puno opet novih momenata, kako u životima nama bliskih ljudi za koje saznajemo u oscilirajućim „toplo-hladno“ razgovorima, tako i u našem (posebno privatnom) životu. Vreme kada nikako ne treba donositi važne životne odluke (posebno ako su vezane za porodičan ili emotivan život) jer nemamo sve informacije koje nam trebaju da bi doneli normalan zaključak, a i ono što imamo od informacija, može da se desi da baš i nije najtačnije.

Veče će tako proteći u taženju istine, smisla, svrhe, svega i svakoga u našem životu. Krenuće jedno duboko preispitivanje sebe i drugih, tj analiziranje kakav mi utisak ostavljamo na druge i kako se to odražava na naš život. Kroz neki razgovor ili susret sa jednom vrlo neobičnom i kreativnom osobom, imaćemo prilike da „razvezemo“ filozofski „klot-frket“ i da do kasno u noć razmenjujemo ideje i stavove i tako nadograđujemo svoje životno iskustvo, ali i da menjamo pogled na mnogo toga šta nam se (i zašto nam se) to i to dešava trenutno u životu.

Tako danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja dolaze ili krajnici (ko ih ima) ili glasne žice (od preteranog „ubeđivanja“ sa nekim oko nečega) te ondak dalje slede problemi sa zubima, ali i varenjem (vrlo jaka kiselina ili iziritirani nervi koji će na svaki pogrešan miris da reaguju nagonom da se i poslednji atom izbaci iz nas ako je to moguće) Naravno da će i sami ne baš prijatni vremenski uslovi štetdno delovati na sve one koji već dugo imaju problema sa srcem i cirkulacijom, ali i problemima vezanim za zabrinutost, depresiju ili pak napade panike. Bilo bi dobro češće i vrlo malo uzimati sveže voće, čak je dan okrenut samo tome, bez mnogo povrća & kuvanog, što laganije da bude. Voda, čaj ili prirodni sok, ništa više (nikako alkohol, pa ni gazirano!)
Dnevna Tarot Karta za Četvrtak ~ 6 :pentakli: ~


Kao Dnevna Karta 3 Pentakla nam poručuje da ćemo danas na veliko iznenađenje dobiti pohvalu od nekoga ili će nam neko učiniti ogromnu uslugu.

Na poslu možemo da očekujemo poboljšanje radnih uslova, naklonost nadređenih ili pak odličnu ponudu za novo radno mesto (a za nekoga poziv da je dobio posao za koji je nedavno konkurisao)

Što se tiče finansija, ova Karta nam kaže ~ ako mudro ulažeš, dobrim će ti se vratiti. Dan kada bi mogli da obradujemo svoj novčanik sa manjom svotom novca ili pak da nam neko vrati dug na koji smo i zaboravili.

Što se zdravlja tiče, 3 Pentakla kao Dnevna Karta nam poručuje da je sve dosta dobro, samo ako ne preterujemo ili zapostavimo zdrave navike.

Što se tiče ljubavi, ovo je dan kada za one koji su u vezi mogu da očekuju konstruktive razgovore o zajedničkoj budućnosti, a za one koji su u potrazi za srodnom dušom, dan kada će sresti vrlo zanimljivu osobu sa kojom bi i mogli da započnu lep emotivan odnos.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42552
 • Reputaciona snaga: 35974
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #428 poslato: 20. Avgust 2019. 22:41:21 »
Sreda 21-08-2019 dan Merkur


Dan nam počinje sa Mesečkom u Ovnu koji samo što je završio trigon sa Suncem u Lavu i otisnuo se na pučinu praznog hoda.

U jutarnjim satima prelazi u znak svoje egzaltacije, znak Bika, pa posle oko podne sklapa lep dinamični trigon sa Marsom iz Device, da bi u popodnevnim satima sklopio naelektrisanu konjukciju sa retrogradnim Uranom.

Danas nam od podne i Venera prelazi u znak svog pada, u znak Device i polako se približava Marsu. Baš zanimljiv i dinamičan ovaj Merkurov dan.

Noć nam počinje sa zanimljivim snovima. Dosta dešavanja, od kojih pola nećemo zapamtiti kad se budemo probudili. Mnogo toga u snu će se vrteti oko nekog novca, ili hrane. Poruka Viših Kosmičkih Sila će pak da bude vezana za naše zdravlje, koje smo u zadnjih par dana malo zapostavili.

U toku dana pozitivne energije će nam pomoći da se lepo organizujemo i uhvatimo ritam odrađivanja naših današnjih obaveza. Manja napetost i nestrpljenje, ali sve u želji da se posao odradi kako treba. Konktak sa uniformisanim osobama, savetnicima, razgovori oko posla, novca, svakodnevnih potrepština, a i planiranje neke kupovine nekog manjeg kućnog aparata ili pak skromnije renoviranje doma. Kontakt i sa majstorima je takođe moguć.

U popodnevnim satima energije će biti malo više dinamičnije od željenog, mogući su manji problemi sa neočekivanim troškom, ili kvarom nekog električnog aparata, mobilnog ili problem sa internetom. Kontakt sa neobičnim ljudima će nam malo skrenuti misli, zanimljivi razgovori iz kojih ćemo puno toga i saznati i naučiti. Moguće su i neke neobične (čudne) vesti vezane za neki posao, kolegu ili pak promenu uslova na radnom mestu. Ne treba brzati, te promene su kratkog veka.

U večernjim satima određeni smiraj, ali će to biti više zatišije pred buru, posebno u porodičnim i partnerskim odnosima. Moguće je da će se javiti mimoilaženja i razilaženja u nekim životnim planovima i ciljevima, koji mogu da budu inicijalna kapisla za razmirice, pa čak i svađe. Rasprave sa ukućanima oko nekog novca ili (ne)pokretne imovine, a sa lepšom & jačom polovinom ljubomorne prozivke i pravdanja. Moguće je da će stići poruka od bliskog prijatelja koja će nas na trenutak zabrinuti. Pred sam kraj dana bilo bi dobro malo ćutati u tišini uz napr neki mirisni štapić, kako bi lakše utonuli u san.

Što se tiče zdravlja, danas „na tapetu“ biće problem sa debelim i tankim crevom, varenjem, kašljom, alergijama, kako na polen, ambroziju itd.. tako i na hranu, jednostavno nam neke stvari neće prijati. Ishrana bi trebalo da bude laganija, možda samo salate i voće, i što više tečnosti, kako bi se telo što brže čistilo od svega. U širokom luku zaobilaziti tešku hranu i slatkiše, danas baš nije dan za gozbe.
Dnevna Tarot Karta za Sredu ~ 2 Pentakla ~


2 Pentakla kao Dnevna Karta ukazuje na nedostatak ravnoteže i iscrpljenost koju ćemo osećati u toku celog dana.

Ova karta opominje da je vreme za odmor i da smo previše opterećeni svakodnevnim (ne)bitnim stvarima, da počinjemo polako da gubimo balans između racija i emocija.

Trebalo bi nekako makar danas da se okrenemo sebi i sopstvenim potrebama, jer u suprotnom, možemo narušiti i fizički i psihički balans u nama.

Poseban akcenat Dnevne Karte 2 Pentakla je na tom pronalaženju „zlatne sredine“ jer se ovih dana borimo i balansiramo između dve važne stvari u životu i smatramo da ćemo biti na gubitku ako odaberemo samo jednu od njih (umesto da nađemo jel, zlatnu sredinu)

Dileme mogu da budu veliko opterećenje, posebno na polju posla ili partnerskih odnosa, zato je potrebna osama, i da se o svemu razmisli u miru i tišini.

Savet ove Dnevne Karte je ~ ako mi nismo u harmoniji sami sa sobom, kako možemo da očekujemo da uspešno pomognemo nekome?
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42552
 • Reputaciona snaga: 35974
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #427 poslato: 19. Avgust 2019. 22:50:09 »
Utorak 20-08-2019 dan Mars


Dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Ovna koji samo što je završio aspekt kvadrata sa Saturnom i aspekt trigona sa Jupiterom i ide u susret Severnom i Južnom Mesečevom Čvoru, i kvadratu sa Plutonom iz Jarca i tik pred sam kraj dana će sklopiti lepi vatreni trigon sa Suncem iz Lava. Venera nam se polako priprema da iz Lava pređe u znak Device, a Merkur nam se sprema da sklopi trigon sa Jupiterom iz Strelca i inkonjukciju sa Neptunom iz Riba. Dinamičan Utorak, nema šta…

Noć nam kreće po malo nezgrapno, svašta-nešto se dešava, spava nam se, a opet mozak 200km/h, pa neće san na oči tako lako. Kada i budemo uspeli da utonemo u san, snovi će toliko da budu dinamični i ispunjeni raznim dešavanjima i simbolima, da kada se budemo probudili veliko je pitanje da li ćemo se uopšte ičega i sećati. Više Kosmičke Sile ovog puta nam šalju poruku vezanu za neko poboljšanje u vidu neočekivanog dobitka & zarade ili pak ispunjenju neke želje koju već duže vremena tiho i tajno priželjkujemo.

U toku dana možemo da očekujemo puno poziva i poruka, vesti i informacije prate užurbani ritam današnje svakodnevnice, jedva stižemo da zapamtimo sve ko nam je šta rekao i poručio. Očekujte i lepe i ne baš lepe vesti, takođe rvanje sa nekim dokumentima i šalterima „ne gine“ danas, pa se naoružajte strpljenjem, jer će danas posebno sa uniformisanim osobama da treba jako puno tolerancije prema ljudskoj navalentnosti i bezobrazluku. Pripazite se povreda, udaraca najviše, spoticanja, a moguće je i da ćete doći u situaciju da vam se ošteti omiljen deo odeće ili obuće (čuvajte i mobilni za svaki slučaj)

Popodne, i uveče, takođe dinamičan dan, ispunjen raznim neobičnim dešavanjima. Čudni znakovi pored puta, česti dežavu momenti. Moguće je i da će se čak pojaviti neke osobe ili situacije iz naših snova koji su nas gnjavili noćas, pa ćemo tek onda da ostanemo u čudu i da se zapitamo šta se ovo dešava. A dešava se puno, idu nam u susret neobične energije koje nam spremaju zanimljivo iznenađenje (posebno na polju novih poznanstava, sklapanja profitabilnih poslovnih ugovora ili pak ostvarenju nekih velikih životnih planova) Da, današnji dan, posebno predveče će nam dovesti maltene na prag rešenje za neke naše dosadašnje probleme. Samo treba biti strpljiv i otvoriti „4 oči“.

Na „tapetu“ što se zdravlja tiče, danas glava i sve u njoj i na njoj, posebno manji problemi sa desnim uhom, gornjom vilicom i očnim pritiskom. Posle toga, u toku dana su mogući problemi sa održavanjem telesne temperature, zbog koje mogu da se jave nesvestica i osećaj slabosti. Važno je da odmaramo i da ne padnemo pod uticaj današnjeg vrlo brzog tempa, i da naravno unosimo što više vode i vitamina u organizam. Pred spavanje bilo bi dobro malo vežbati ili meditirati i istuširati se & okupati se u mirišljavoj kupki i popiti neki čaj zaslađen medom, kako bi se organizam opustio, a energije odmorile i lakše obnovile.
Dnevna Tarot Karta za Utorak
~ 8 Diskova ~8 Diskova kao dnevna karta ukazuje na promenu, veliku transformaciju i borbu.

Ovo je karta nesigurnosti, straha od budućnosti i konstantne posvećenosti poslu. Iako sada ne primećujete rezultate svog rada, uskoro će se svaki trud isplatiti.

Možda trenutno ne vidite svetlo na kraju tunela, ali sledi period koji će doneti sreću i slobodu. Neka vam takav stav bude motivacija da nastavite vredno da radite i pronađete rešenje problema.

Na poslu imate puno obaveza, ali unapređenje donosi radno mesto koje zahteva još više posvećenosti. Ne plašite se, vaše sposobnosti pomažu da se brzo prilagodite.

Ako tražite posao, moguće je da ćete naći idealan posao u struci. Ovo je karta turbulentnih ljubavi i raskida, pa će se mnoge veze okončati.

Ako želite da sačuvate ljubav, potrebno je da promenite neke stavove i poštujete partnerove želje.

Više se opuštajte i brinite o sebi i svom zdravlju!
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42552
 • Reputaciona snaga: 35974
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #426 poslato: 18. Avgust 2019. 21:10:38 »
Ponedeljak 19-08-2019 dan Mesec


Preobraženje nam počinje sa Mesečkom koji je ušao u znak Ovna i Marsom koji je ušao u znak Device. Od aspekata Mesečak će imati konjukciju sa Hironom, popodne trigon sa Merkurom iz Lava, a pred sam kraj dana u isto vreme i trigon sa Jupiterom iz Strelca i kvadrat sa Saturnom iz Jarca.

Noć nam počinje malo napeto, umorni smo, spavamo, ali su snovi dosta naporni, ali i u snu ćemo želeti odmah i sad da dobijemo odgovor šta nam to Više Kosmičke Sile poručuju. Ali, neće moći ove noći, ili barem ne do popodneva, kada je moguće da ćemo tek dobiti odovor vezan za naš san. Najverovatnije je da će se poruka baviti nekim problemom koji imamo na radnom mestu & izostanku posla, pa tako i finansijskim pitanjima.

Jutro kreće malo sporije od željenog, nama se žuri, ali Marfi se lepo naspavao (za razliku od nas) i vrlo je oran da nas podseti da je tu, i da je njemu zabavno da nam pravi smicalice sa njegovim zakonima (ne)verovatnoće. Povišena subjektivnost i hiperemotivnost koja će nas pratiti od jutra do podneva mnogo toga može da nam pokvari i da nam donese probleme. Moraćemo da povedemo računa da ne brzamo sa zaključcima (posebno kada su međuljudski i emotivni odnosi) u pitanju, kako bi izbegli nepotrebne nesporazume i potencijalne konflikte. Možemo čuti i neke vesti o nečijem slabijem zdravlju ili finansijskom velikom trošku, što nas dosta može uznemiriti i zabrinuti.

Od podne tenzija malo popušta, moguće je da će nam stići neke vesti ili pak ćemo imati prilike za jednim informativnim razgovorom sa nekim, koji će nam „otvoriti oči“ vezano za neku osobu ili situaciju (poseban akcenat na poslu i radnom mestu) Kako teče popodne, tako se informacije nižu i mi polako sklapamo kockice i pronalazimo odgovor & rešenje za jedan gorući problem koji nas muči već duže vremena. Mogući su razgovori ili sa ukućanima (mlađim rođacima) ili pak sa bliskim prijateljima oko nekog kraćeg putovanja ili neke posete koja treba da se odradi. Isto, mogli bi da dobijemo poziv ili za izlazak ili pak za one koji traže posao, poziv na informativni razgovor.

Energije koje se budu vrtele oko nas i kroz nas u toku predvečerija mogu nam dosta „napuniti baterije“ ali i omogućiti da bolje sagledamo neku situaciju za koju smatramo da ne možemo ili ne umemo da rešimo & privedemo kraju. Slučajni susret sa osobom za koju smo emotivno dosta vezani nam može pomoći da malo sredimo misli, pa tako i pronađemo odgovor koji tražimo. U večernjim satima pak, velika oscilacija između dobrog, pozitivnog, optimističnog raspoloženja i sumnjičavih, crnih misli i uspaničenih osećanja. Bilo bi dobro ako je moguće povući se iz potencijalnih rasprava i teranja „maka na konac“, ali ako je to nemogće, držati se saveta „kad nemaš šta pametno da kažeš, ćuti“.

Danas, što se tiče zdravlja na „tapetu“ će se naći mnogo toga, što bi rekli od glave do pete negde će nešto da svrbi, boli, pecka, smeta. Naravno da će nervni sistem biti uznemiren, pa će nam sve i svašta smetati, od kvaliteta odeće ili obuće, do hrane koja nam je do juče baš prijala. Potrebno je smanjiti unos hrane, čak možda i mali post, da se organizam rastereti negativnih energija koje su se nakupile u njemu. Što više tečnosti, vitamina i minerala, prirodnih sokova i svažeg voća i povrća. Ako je moguće, istuširajte se par puta u toku dana, jer će i voda da pomogne da se izbace negativne energije iz tela.
Tarot Karta za Ponedeljak 19-08-2019 ~ Mag ~


Tarot Karta Mag kao Dnevna Karta ukazuje na pojačanu Svest i otpuštanje negativnih osećanja.

Ova Tarot Karta donosi pokretačku energiju, pa je moguće da će se danas dogoditi mnoge dobre promene.

Postajete svesniji sebe i spremni ste da rizikujete zbog ostvarenja snova. Od danas pa nadalje sledi period velikog uspeha za mnoge od vas.

Moguće je da ćete promeniti nešto vezano za posao ili pak izdejstvovati povišicu ili ostvariti poboljšanje radnih uslova.

Na ljubavnom planu danas „cvetaju ruže“, oni koji su u vezi ostvariće harmoničan odnos, a ako ste u potrazi za srodnom dušom, onda vas danas možda čeka iskreno zaljubljivanje i početak zanimljive romanse.

Danas ćete dobi priliku za dodatnu zaradu novca, bilo preko regularnog izvora prihoda, ili pak „posla sa strane“.

Više razmišljajte o zdravlju danas, možda je vreme za detoksikaciju, telo je ispunilo limit što se tiče tolerancije prema negativnim energijama.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42552
 • Reputaciona snaga: 35974
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #425 poslato: 18. Avgust 2019. 08:25:15 »
Nedelja 18-08-2019 dan Sunce


Dan nam počinje sa Mesečkom u Ribama koji ima sextil sa Plutonom iz Jarca i koji posle toga prelazi u Prazan Hod. Tek uveče, posle 20h prelazi u znak Ovna. Danas takođe i Mars u ranim jutarnjim satima prelazi u znak Device i tu će biti do 04. Oktobra.

Noć i snovi i dalje donose dinamiku i bezbroj simbola koje treba protumačiti. Više Kosmičke Sile su baš odlučile da nam pošalju što više materijala za analizu. Poruka snova (biće ih više, u nastavcima) će biti vezana ili za rođake & bliske prijatelje ili pak neku vest vezanu za finansije & posao.

Jutro kreće vrlo lagano, sanjivo. Prva jutarnja kafa, gugutke pevuše svoju poznatu pesmu, mir i tišina svuda. Prava Nedelja. Prepodne i dalje postoji dobar osećaj koji nas hrabri da će i danas biti dobar dan i da ćemo uspeti i danas da preguramo potencijalne prepreke koje nam se nađu na putu.

Od podne potpuno nove energije kreću oko nas i donose nam nove ideje i planove, ali ideje i planove koji imaju dobru, racionalnu osnovu i veliki procenat uspešnog ostvarenja. Popodne možemo da očekujemo neke zanimljive vesti koje će nas baš obradovati, susret sa dragom osobom, ili izlazak u šetnju sa lepšom & jačom polovinom, koja će takođe imati neke zanimljive vesti da nam saopšti.

Predveče nove pozitivne energije se još više osećaju svuda oko nas. Samo moramo da povedemo računa da se ne zaletimo i ne preteramo sa optimizmom i ambicijama. U večernjim satima razgovori sa ukućanima, ili bliskim prijateljima o životnim planovima i željama. Puno dobrih saveta, razumevanja i podrške. Moguće je da ćemo doći u kontakt i sa nekim ljudima iz inostranstva ili pak drugačijih filozofskih pogleda na život i njihovi saveti će takođe puno da pomognu.

Što se tiče zdravlja, danas „na tapetu“ donji deo kičme (trtica) napetost u predelu ramena ili listovima nogu (nešto kao upala mišića posle napornog fizičkog rada) a moguće je da će se povremeno javljati blaga nervoza ili dekoncentracija. Ishrana treba da bude jača, ali mali broci, možda i samo jedan ili dva veća obroka. U momentima gladi okrenuti se ili prirodnim sokovima ili nekom voću. Dan nije najbolji za meso i začinjenu hranu.
Dnevna Tarot Karta za Nedelju ~ 2 MačevaDan kada polako sebe, situacije i okolinu dovodimo u ravnotežu. Energije će biti pozitivne za sve nas, a vi samo trebate pratiti svoju intuiciju.

Dan kada ćemo većim dalom vremena imati prilike da učimo kako da dovedemo u balans telo & um & emocije i tako dovesti u ravnotežu naše energije.

Dnevna Tarot Karta 2 Mačeva nas podseća da treba prema sebi da se odnosimo sa sa više poštovanja i da imamo više poverenja u sopstvene sposobnosti, te će tako i drugi ljudi uvideti naše kvalitete.

Na poslu, iskoristite svoje znanje i veštinu, i potrudite se da to radite sa malo više napora nego obično, budite odlučni i pohvale nadređenih neće izostati.

Na privatnom planu, takođe dan kada se dovode u ravnotežu emotivna očekivanja i realna situacija.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42552
 • Reputaciona snaga: 35974
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #424 poslato: 18. Avgust 2019. 08:20:04 »
Subota 17-08-2019 dan Saturn


Dan nam počinje sa Mesečkom u Ribama kod fixne zvezde Skat, koji će danas imati kvadrat sa Jupiterom iz Strelca, sextil sa Saturnom iz Jarca i konjukciju sa Neptunom i baš tik pred sam kraj dana sextil sa Plutonom iz Jarca. Mars će danas biti kod Regulus fixne zvede i tako najaviti njegov prelazak {sutra} u znak Device. Neptun ima trigon & sextil sa Severnim & Južnim Mesečevim Čvorom {i to će biti aktuelno neko vreme u narednom periodu}

Noć nam počinje pospano, sanjivo i lagano. Snovi su vrlo živi, prepuni boja i simbola. Puno toga Više Kosmičke Sile žele da nam poruče, ali moraćemo malo da pokrenemo naše sive ćelije da bi i pravilno protumačili tu simboliku. Ovog puta poruka će biti baš lična, bez mnogo pomoći tumača snova.

Jutro počinje isto tako pospano (čak i za one koji su se lepo naspavali) ali raspoloženje je dobro i drži nas lep pozitivan osećaj da će ovaj današnji Saturnov dan da bude dobar. A generalno će i biti dosta dobar dan. U toku prepodneva nas očekuje puno novih informacija, koje će oscilirati iz jedne krajnosti u drugu, te dobre, te loše, te dobre koje se ispostave da su loše i obrnuto. Bez brzopletih i subjektivnih procena & odluka i sve će proći dobro. Danas je dan kada treba da vežbamo strpljenje i analitiku, da pokušamo da nadvladamo emocije i osećanja i da aktiviramo mozak da radi svoj posao kako treba.

Od podne ćemo morati malo da se strpimo u isčekivanju nekoga ili nečega. Generalno sve ide nekim svojim tokom, ali i dosta usporeno, sa povremenim kratkotrajnim stagnacijama. Moraćemo da se prilagođavamo i smišljamo u trenutku nov način da bi mogli brzo da pronađemo rešenje. Ne prepuštajte baš ništa slučaju, ne čekajte pomoć sa strane, sada je sve na ličnoj odluci i prihvatanju odgovornosti za taj postupak. I popodne će slično da prođe, biće malo i konfuznije od predhodnog perioda, ali, i period kada će se nekoliko puta desiti neke neobične situacije, koje će nas podsetiti da u životu nikad ništa nije slučajno.

Predveče ogromni nalet kreativne energije, dobrog raspoloženja, emocije ipak nadjačale racio, ali na jedan lep i dobar način. Period kada se pojavljuje pregršt znakova pored puta, period kada ćemo imati priliku da nadogardimo svoje životno iskustvo i period spontane samopoznaje mnogih živtnih (pa i prošloživotnih) tajni. Prepustite se pesmi koju vam pevuši vaš unutrašnji glas i dozvolite da vas ta melodija odvede na jedno divno duhovno putovanje. U večernjim satima dobro raspoloženje ne izostaje. Mogući su pozivi na izlazak ili neko druženje, ili pak pripreme za neki posebno radostan dan koji stiže uskoro. Generalno, svi oko nas, kao i mi, današnji dan će proživeti na jedan poseban, neobičan i zanimljiv način, te će tako i sam kraj dana da bude lep i prijatan, i biće lako zagrliti naše jastuče i otplutati u svet snova.

Danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja će biti varenje (crevna sluz i crevne resice) lumbalni deo, stopala, posebno tabani & peta. Takođe, može se pojaviti određena napetost u samom kičmenom stubu, oticanje šaka & stopala u predelu zglobova, pospanost, osećanje „kao da nemam kosti“ slabost i omanji disbalans energija u telu. Što se tiče ishrane, dan povoljan za laganu kuvanu hranu, od povrća kupus, paradajz, krastavac, zelje. Od voća borovnica, lubenica i šljiva. Što se tiče tečnosti, umereno, voda, sokovi, bez gaziranog ili alkohola.
Dnevna Tarot Karta za Subotu ~ XIV Umerenost


Dnevna Tarot Karta Umerenost ukazuje na čišćenje Duše.

Ova karta ima žensku energiju i budi želju za samousavršavanjem i pozitivnim promenama. Danas se oslobađamo negativnih osećanja, kontrolišemo Ego i doživljavamo apsolutni detoks od negativne energije i to samo zahvaljujući sopstvenom trudu.

Dnevna Tarot Karta Umerenost nam poručuje da se oslobodimo od tenzije i straha, ali i da ne možemo da kontrolišemo svaku situaciju i da moramo da se naučimo strpljenju i da budemo prilagodljivi.

Pustite Točak Sudbine da se okreće u željenom smeru, a vi se prilagodite i neka vas svaki srećan trenutak ili težak izazov nauči poneku lekciju.

Na poslu postavite visoke ciljeve i budite strpljivi, jer veliki uspeh ne dolazi preko noći. Prvo moramo da prođemo period poraza, da bi nadogradili svoje znanje i tako na kraju došli do željenog cilja.

Problemi na ljubavnom planu uglavnom su prouzrokovani vašim nezadovoljstvom i manjkom samopouzdanja. Prihvatite činjenicu da je lepša & jača polovina sa vama zato što vas voli takve baš kakvi jeste ~ savršeno nesavršeni i sve će biti uredu.

Dan posvetite meditaciji, unutrašnjem miru i slušajte unutrašnji glas, ima toliko puno toga da vam kaže.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42552
 • Reputaciona snaga: 35974
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #423 poslato: 16. Avgust 2019. 11:36:46 »
Petak 16-08-2019 dan Venera


Dan nam počinje sa Mesečkom u Praznom Hodu u Vodoliji koji pred jutro prelazi u znak Riba. On će se danas družiti popodne samo preko sekstila sa retrogradnim Uranom iz Bika, koji će pak imati u isto vreme kvadrat sa Merkurom iz Lava, te tako od minornih aspekata imamo i inkonjukciju Meseca i Merkura. Mars se polako sprema da promeni znak {18-08 prelazi u znak Device i biće tu sve do 04-10}

Noć nam počinje vrlo lagano, posle sve dinamike od juče, san će relativno brzo da nam dođe na oči. Snovi će biti mnogo manje dinamični nego ovih dana. Napetost je popustila, pa tako i naša podsvest malo odmara. Snova će naravno biti, ispunjeni simbolima koji samo nama lično imaju značenje. Poruka Viših Kosmičkih Sila će tako ovog dana da bude vezana za neke vesti & poruku koja će nam promeniti planove vezane za neki ugovor, novac ili pak naše zdravlje.

Jutro kreće lagano, mirno, budi nas cvrkut ptica. Sanjivo ispijamo prvu jutarnju i natenane planiramo današnji Petak-zanovetak. Moguće je da će već onda da nam stigne neka poruka & vest koja će dobro da nam dođe za dalju organizaciju dana. Sve će u toku jutra da ide lagano, prirodno, opušteno. Ide vikend, pa je i tenzija svuda oko nas (i u nama) popustila. Svako petlja svoj posao, malo misli lutaju, sanjarimo o nekim egzotičnim krajevima, miru i tišini, pa se malo vratimo u stvarnost, odradimo par stvari, pa opet otplutamo na talasima nekog dalekog mirnog mora.

Prepodne ide sličnim tempom. Nekako su svi mirniji, staloženiji, nekako najednom sve se može, hoće, lako se dolazi do dogovora i zlatne sredine. Proradio u svima nama »Lalin gen« i stav „Ta mani ga k vragu, polagano, kud’ pa žuriš“… Ali, ne opuštajte se previše, to će biti samo tako u toku prepodneva, popodne nas čeka potpuno druga priča. Iskoristite prepodnevne energije da završite što više poslova, da se javite kome treba, da se dogovorite sve oko posla ili nekog susreta. Ono što se bude dogovorilo & obećalo u toku prepodneva ima šanse i da se ostvari, jer popodnevne energije nam to nikako neće dozvoliti.

Od podne ipak kreće neka gužva, i omanja zbrka. Koncentracija malo oscilira, pa tako i volja i organizacija. Hoćemo mi, ali situacije se tako nameštaju, da je džabe to što mi hoćemo, kad ne možemo. Potencijalni problemi sa šalterima, birokratijom, nekim računima, ali i internetom, mobilnim. Ako očekujete neki e@mail ili paket, načekaćete se… a možda ga i ne dočekate danas uopšte. Odnos sa nekim autoritetom može da oscilira mi o klin, on o ploču, što naravno, posebno na radnom mestu nije poželjno, pa zato obratite pažnju šta kome kažete, kako kažete i gde to kome pričate.

Popodne nam donosi mnogo što-šta, ali ništa od onoga što smo mi planirali za sebe. Neočekivani pozivi, poruke, greškom poslate, lapsusi, slučajni ili namerni komentari ispunjeni ironijom, sarkazmom i crnim humorom, kao i situacije „Kad postaviš glupo pitanje, naravno da ćeš dobiti i glup odgovor“… Mogući su problemi sa strujom, tehnikom, elektronikom, mobilni, laptop, kompjuter, automati & bankomati, sve će raditi onako kako se njima ćefne, ne obazirući se na to što tako nešto nama ni malo ne odgovara. Zbog šušumigaste koncentracije, maksimalno treba povesti računa u prevozu, na pešačkom prelazu posebno {izostanak poštovanja saobraćajnih propisa totalno}

Ni predveče neće biti nešto bolja situacija. I dalje sve ide navrat-nanos, jedno se misli, drugo kaže, treće uradi i četvrto bože-pomozi ko se snađe. Trebaće nam Dalaj Laminog strpljenja i tolerancije da preguramo ovaj period dana. U toku ovog perioda analiziranje i planiranje neke situacije neće nam baš ići od ruke, pripazite se pogrešnih kalkulacija, posebno oni koji treba nešto da kupe & plate, jer može doći do grešaka, pogrešnih informacija o popustima ili cenama, a takođe i dalje tehnika može da pravi problem, pa bi bilo poželjno izbeći elektronske online novčane transakcije sada.

Veče će biti malo laganije, ali ne i opuštenije. I dalje će na snazi biti ove uskomešane šašave energije, zbog kojih možemo da imamo manjih, na sreću, prolaznik, verbalnih okršaja sa skoro svima iz naše okoline. Biće teško smiriti i kanalizati emocije i osećanja i uskladiti ih sa realnom situacijom, biće problema oko određivanja nekih prioriteta, a posebnmo mlađi ukućani (ili rođaci) će nam u toku večeri zadavati glavobolju. Ni prijatelji i draga nam naša lepša & jača polovina neće biti u boljem štimungu što se tiče razgovora i druženja. Svi ćemo u razgovoru jedno vreme „hodati ko po jajima“, ali je moguće da će „kap preliti čašu“ i dovesti do toga da napravimo ili mi ili oni zagorelu kajganu na kraju…

Što se zdravlja tiče, pogađate, danas „na tapetu“ će biti prvenstveno naš nervni sistem, koji će naravno direktno tako poljuljan da utiče na naš imunitet. Moguće je da će mnogi od nas imati problema sa pritiskom, aritmijom, nesvestice, slabost, ali i probleme sa oticanjem i bolovima u zglobovima, šakama, stopalima. Ishrana bi danas trebalo da bude jača, ali ne previše, već po malo, češće i umereno, a ni neki čaj za detoksikaciju organizma ne bi bilo loše danas uzeti. Akcenat na tečnostima, vodi, čajevima i prirodnim sokovima, kao i na svežem povrću i voću.
Dnevna Tarot Karta za Petak ~ As Mačeva


As Mačeva kao Dnevna Tarot Karta ukazuje na to da je danas stavljen akeneat na naše samopoštovanje i da nas uskoro očekuju krupne životne promene.

Čaroban mač danas seče i pravi raskol između iluzijja i stvarnosti, pa ćete umesto sanjarenja donositi racionalne odluke.

Danas je važno da ostanete verni svojim principima, idejama i ambicijama, jer samo tako možete da postignete željeni uspeh.

Ukoliko osećate da niste dovoljno cenjeni ili ste nezadovoljni trenutnim poslom izađite iz zone komfora, a zbog vaše sposobnosti polako će se otvarati vrata dobrih šansi.

Simbol ljubavi nije kavez i malanholija, već otvoreno srce i osmeh, pa nemojte da krivite samo sebe ukoliko završite sa dugogodišnjom romansom.

Usamljenim srcima se smeši nova ljubav, a ljudi od karijere danas treba da izbegnu rizične investicije.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42552
 • Reputaciona snaga: 35974
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #422 poslato: 15. Avgust 2019. 06:00:16 »
Četvrtak 15-08-2019 dan Jupitera


Dan nam počinje sa Mesečkom u Vodoliji koji je završio druženje sa Jupiterom iz Strelca i koji će imati opoziciju i sa Suncem i sa Venerom i sa Marsom iz Lava i posle toga, od popodne ući u Prazan Hod. Danas imamo i Pun Mesec na 22° Vodolije.

Noć nam počinje lepo i lagano, vremenski uslovi dosta pomažu da se opustimo i relativno brzo utonemo u san. A snovi će da budu kombinacija Alise u zemlji Čuda i nekog avanturističkog blokbastera. Poruka Viših Kosmičkih Sila ovog puta će se odnositi na naše želje & nade & planove koje imamo kako za sebe, tako i za našu porodicu (a usko su povezani sa našim poslom i društvenim statusom)

Jutro počinje malo ošamućeno, ali nas neka neobična pozitivna energija požuruje da što pre isplaniramo današnji dan, jer kao da će nešto „samo što nije“ da se desi i da nam najednom promeni puno toga u životu. Moguće je da će nas malo vremenski uslovi usporiti, ali entuzijazam ne posustaje. Vrlo je moguće da ćemo i dobiti neke važne vesti ili obaviti jedan razgovor koji će nam mnogo toga razjasniti i doneti osećanje „e, dobro je, sad mogu dalje, da ne brinem“.

Prepodne teče lepo, uspevamo da završavamo korak po korak željene planove, malo kuburimo sa koncentracijom i po nekom „na tri ćoške“ situacijom koja na sreću kratko traje. U toku prepodneva takođe će biti veliki akcenat stavljen i na naše rođake ili bliske prijatelje, mogući su razgovori oko nekog putovanja, neke kupo-prodaje ili relokacije, a takođe možemo dobiti lepe vesti ili poziv za neku proslavu, odlazak na neki koncert, ili će nas neko obradovati lepim vestima o prinovi u porodici.

Od podne stupaju na snagu nove snažne energije koje ako ne budemo bili spremni će dosta da nas izbace iz takta, ali nam u isto vreme neće pokvariti raspoloženje, čak šta više, te promene će nam dati mogućnost da iz drugog ugla sagledamo neku situaciju i vrlo brzo pronađemo rešenje koje danima već „jurimo“. Odnos sa drugima, posebno sa kolegama i nadređenima za one koji su na poslu će biti više nego dobri, ali zato za one koji su kod kuće moguće je da će doći do kraćih nesporazuma sa ukućanima.

Popodne stižu neke vesti od prijatelja iz drugog grada, države ili pak ćemo čuti neke informacije koje nam mogu biti nov putokaz u našoj želji da makar malo zavirimo u budućnost i nekako predvidimo šta nas to čeka „iza ugla“. Moguć je i slučajan kontakt (iako u životu ama baš ništa nije slučajno) sa ljudima koji su potpuno drugačiji od nas, na bilo kom nivou, te će to druženje i njima i nama doneti nova životna iskustva, a možda i nova dugogodišnja prijateljstva. Svi oni koji se rvu sa birokratijom, rešavanjem nekog sudskog procesa, ili traže stručno mišljenje učenih ljudi u toku popodneva će neočekivano imati sreću na svojoj strani.

Predveče ćemo morati da povedemo računa da nas ne ponese previše ta nova neobična energija, pa da u „žaru borbe“ donesemo brzopletu (i extremno pogrešnu) odluku. Takođe, moraćemo da povedemo računa u prevozu (posebno oni koji su sami vozači) jer je moguć kvar automobila (ili nekog drugog prevoznog sredstva u kojem smo se našli) ili pak da se ne povredimo (pad, posekotina, opekotina…) Možemo doći u kontakt sa osobama koje baš i neće biti prijatne za razgovor, jer će i njih da muče njihovi problemi, a preumorni neće imati ni želje ni volje ni strpljenja da nam objašnjavaju o čemu se radi, pa na svako naše pitanje u želji da im pomognemo, možemo samo da dobijemo kao odgovor neku opasku, glagol ili pridev koji baš i nije lepo da se kaže naglas. Ako je moguće, ostavite ih na miru da oni sami „slože svoje kockice“.

Veče provodimo u odmaranju i „punjenju baterija“ od današnjih dinamičnih događaja. Moguće je da ćemo opet dobiti neke informacije ili poruku od nama vrlo važne osobe, pa će nam to pomoći sa našim „baterijama“ ali i da nam da mogućnost da kao posmatrači tuđih života, pronađemo na mnogo lakši način neka od rešenja za probleme koji nas već neko vreme muče. Pred sam kraj dana moguće je da ćemo neočekivano primiti poziv & poruku od osobe koja nam je već jednom, davno, promenila život, a moguće je da će i ovog puta uraditi to isto, ali na malo drugačiji način. Najbolje bi bilo da današnji dan završimo u prijatnoj osvežavajućoj mirišljavoj kupki ili pak u zagrljaju drage nam naše lepše & jače polovine (iako i zamenska opcija mekanog jastučeta nije loša)

Danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja vrlo slična situacija kao i juče, metereopate i dalje snažno drže prvo mesto, svi oni koji imaju problema sa disajnim organima, srcem, vidom ili cirkulacijom su na drugom mestu, a oni koji imaju nasledne probleme sa oscilirajućim pritiskom, venama, oticanjem zglobova i zadržavanjem vode u telu su na trećem mestu. Ishrana danas treba da bude umerena, od svega po malo, ne branite sebi ništa, ali naravno i ne preterujte ni u čemu. Danas je vrlo važno održati balans zdravlja, pa tako uz odmerenu ishranu i možda malo joge, ili meditacije možemo ojačati svoj imunitet i tako sačuvati svoje zdravlje.
Dnevna Tarot Karta za Četvrtak ~ Točak Sreće


Dnevna Tarot Karta Točak Sreće ukazuje na promene i preokret sudbine.

Ova karta nas podseća da ćemo čitavog života imati uspone i padove, ali da nikada ne odustajemo, posebno ne danas!

Ako imate puno briga (a ko ih pa nema) ne brinite, jer će se vrlo brzo ponovo sve da krene svojim pravim, dobrim, tokom.

Iako često promene doživljavamo kao nešto traumatično, one su tu da nas odvedu u „bolje sutra“ i da nas nauče kako da imamo razvijenu svest u svakoj životnoj situaciji i da obogatimo naše životno iskustvo.

Dnevna Tarot Karta Točak Sreće na polju karjere predviđa nezadovoljstvo trenutnim poslom i potrebu za promenom. Važno je da slušate intuiciju i uradite sve po savetima unutrašnjeg glasa.

Na polju ljubavi vi ste danas neiscrpan izvor dobrih ideja, pozitivne energije i kreativnosti, a ovoga puta stvarno pokušajte da misao pretvorite u delo i da (po)kažete voljenoj osobi šta zaista mislite i osećate.

Ako budete dovoljno hrabri i pomalo rizikujete, sreća vam se smeši u vrlo bliskoj budućnosti! Danas je dan preokreta, iskoristite šansu koje vam pružaju Više Kosmičke Sile
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~