Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 21454 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42248
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #434 poslato: 29. Avgust 2019. 02:18:55 »
Četvrtak dan Jupiter
~ 29-08-2019 ~Današnji dan nam počinje sa Mesečkom u Lavu koji će u toku noći da sklopi lepi trigon sa Jupiterom iz Strelca i to će mu biti danas sav posao, tj prelazi u Prazan Hod, jer neće stići da sklopi konjukciju sa Merkurom, jer će Merkur popodne da pređe u znak Device. Takođe pred kraj dana i Sunce će da sklopi lep zemljani trigon sa Uranom iz Bika. Uh… koliko oscilacije u ritmu dešavanja u toku današnjeg Jupiterovog dana…

Noć nekako nikako da počne. Ležimo, razmišljamo, dremamo, pa se budimo, pa brojimo ovčice, kozice, čak smo prešli i na brojanje komaraca koji zuje oko nas… al ne vredi, neće pravi san na oči… Nekako ćemo se uspavati i sanjati snove koji će dosta da budu preuveličani i baš… snovi… Poruka Viših Kosmičkih Sila pak će ipak biti tu, a biće vezana za ostvarenje jedne vrlo važne želje koju tajno priželjkujemo jako, jako dugo.

Jutro nam kreće uz zevanje i duplu jutarnju kafu. Kako smo jedva zaspali, tako ćemo jedva da se razbudimo. Misli su nam „tamo negde daleko“, putuju bez nas, u glavi u suštini prijatna tišina… ali, ta tišina baš i nije dobra za brdo obaveza koje nas čekaju danas. Skačemo, malo uspaničeni da ćemo zakasniti, ili da nećemo uspeti da uhvatimo ritam obima posla, kad stiže neka vest koja će nas makar na taj trenutak baš, baš, obradovati.

U toku prepodneva svi radimo svoj posao, neki na radnom mestu, neki kod kuće, al uglavnom ne dižemo glavu. Misli i dalje nisu tu, javile se da će još malo da se sunčaju na nekoj udaljenoj plaši tamo negde na Havajima. Trudimo se da nam makar koncentracija bude donekle dobra, ali ne uspevamo baš nešto u tome. Malo smo ljuti, malo nervozni, ali i dalje teramo inat i guramo dalje. Dobro bi bilo da sednemo, odmorimo i zatražimo pomoć prijatelja ili stručne osobe.

Od podneva svašta-nešto se dešava, puno razgovora i novih informacija, ali neki crvuljak sumnje nam ne dozvoljava da poverujemo da to što smo čuli & pročitali je zaista istina. Ali, jeste istina, ma koliko nerealno zvučala. Mogući su važni razgovori ne samo sa kolegama ili nadređenima, već i razgovori & posete prijatelja sa kojima se jako dugo nismo čuli & videli. Te energije će nam lepo, na lagan način „napuniti baterije“ pa ćemo malo lakše da nastavimo da završavamo svoje obaveze.

Popodne teče sporo, minut kao sat (posebno za one koji su na poslu, za ove kod kuće, na sreću pa će imati par stvari koje će im skrenuti pažnju i skratiti vreme) Razgovori na radnom mestu vezani za poslovne ugovore, ili pak platu, konsultacije sa starijim kolegama ili pak samim nadređenima dosta će da rasčiste neke nedoumice i da nam obezbede validne informacije, koje će nam dobro doći da lakše organizujemo naredni period.

Predveče se drastično menja tok energija, kako oko nas, tako i u nama. Najednom sve je oživelo, neke vesti ili od prijatelja ili virtuelno stižu do nas i prvo će nas zbuniti, pa rastužiti, pa onda obradovati, i na kraju ostaviti zbunjene. Moguće su neočekivane situacije, Marfi i njegov zakon će u prolazu malo da nam zabibere neke situacije i odnose (posebno sa starijim članovima porodice ili sa našom lepošm & jačom polovinom)

Večernje sate provodimo u konstruktivnim razgovorima i razmenjivanju životnog iskustva. Sve informacije koje budemo sada dobili puno će nam koristiti (naročito vezano za neka ulaganja, neku (ne)pokretnu imovinu, podizanje kredita ili štednju) Um caruje, a snaga odmara, pa tako veče provodimo ili uz dobru knjigu, ili pak gledajući neki zanimljiv film & dokumentarac. Pred sam kraj dana opet možete očekivati jedno (prijatno) iznenađenje.

Što se tiče zdravlja, danas „na tapetu“ želudac, varenje, crevca (debela, tanka, svakojaka…) uvećani gasovi (pa se pripazite da ne izlete na pogrešnom mestu) naglašeno čulo mirisa koji nas odbija od neke hrane, pa bi bilo dobro danas potpuno promeniti režim ishrane i isprobati nešto novo (ali ne previše egzotično, jer će to probuditi orkanse gasovite vetrove od kojih ćemo leviritati po kući, nepotrebno) Naravno, sve metereopate oprez, kao i oni koji imaju genetske predispozicije za malokrvnost, nizak pritisak ili zadržavanjem vode u organizmu.
Dnevna Tarot Karta za Četvrtak
~ 3 :pentakli: ~3 Pentakla kao Dnevna Karta nam nagoveštava da ćemo danas biti nagrađeni za uloženi trud, bilo da je reč o poslu, bilo da je reč o odnosu prema drugima.

Danas je dan kada možete da ostvarite željene ciljeve, jer će vam podrška iz okoline ojačati (ili vratiti) samopouzdanje i veru u sopstvene vrednosti. Danas možete neočekivano dobiti javnu pohvalu ili pak steći trajnu naklonsot vaših nadređenih.

Za one koji su u potrazi za poslom, današnja Dnevna Karta 3 Pentakla će im dovesti u život osobu (ili pak osobe) koje će im vrlo rado i dosta brzo priteći u pomoć i obezbediti sve da mogu da dođu do željenog radnog mesta.

Što se ljubavi tiče, za one koji traže srodnu Dušu, dan kada ćete upoznati nove prijatelje, među kojima će se pojaviti jedna vrno neobična, ali pozitivna osoba. Dajte joj šansu.

Za one koji plivaju ljubavnim morima, današnji dan će biti okrenut otvorenom razgovoru sa lepšom & jačom polovinom u vezi vaše zajedničke budućnosti.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42248
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #433 poslato: 28. Avgust 2019. 10:17:28 »
Sreda dan Merkur
~ 28-08-2019 ~Dan nam počinje sa Mesečkom u Praznom Hodu na samom kraju znaka Raka, od 2h prelazi u znak Lava i do podne će imati kvadrat sa Uranom iz Bika i posle će da odmara do kraja dana.

Na snazi i dalje jak Zemljani Trigon između Urana u Biku i Sunca Venere i Marsa u Devici. Merkur se polako priprema da iz Lava pređe u znak svog sedišta i egzaltacije, znak Device, gde će ostati sve do 14-09.

Noć će proteći realtivno mirno, malo ćemo teže da zaspimo, ali će zato snovi da budu upečatljivi. Neće puno toga da se dešava, ali će simbolika i radnja da budu vrlo jasni, barem nama. Poruka će biti vezana za našu porodicu, posebno za jednog člana, starijeg, ili pak naš društveni status & ugled koji (ne)imamo shodno našem dosadašnjem ponašanju.

U toku jutra opušteno uživamo u prvoj jutarnjoj. Misli su nam nemirne, pod uticajem smo snova koje smo snili, ali Duša nekako oseća da će ipak sve da bude kako treba, onako kako Bog zapoveda. Sve je nekako dinamično, a opet potpuno opušteno. Treba se prepustiti tim energijama i dodatno još malo „napuniti baterije“. Ako vas je probudio cvrkut ptica ili vam je leptir sleteo na prozor, to je jako dobar znak.

U doku prepodneva malo se lomimo da li da natovarimo sebi danas sve obaveze „ko patka na kljun“ kada nas u razmišljanjima prekida jedna važna poruka ili neplanirani susret. Slušajte, odgovor na jedno vrlo važno pitanje krije se tu između redova, baš u tom na prvi pogled neobaveznom, svakodnevnom, razgovoru. Danas je važno da ne uzimate ništa „zdravo za gotovo“ i da smanjite subjektivnost na minimum!

Od podne malo smo neorganizovani, ipak smo baš preterali sa obavezama koje smo odredili da moramo danas da odradimo. Pokušavamo da ispunimo i tuđa i svoja očekivanja, ali u jednom trenutku neko ili nešto neplanirano će nas podsetiti da mi moramo samo da umremo, sve ostalo samo dođe na svoje. Susret sa tom osobom ili situacijom će nam pomoći da sagledamo mnogo toga iz drugačijeg ugla.

U toku popodneva puno toga neočekivano ćemo uspeti da odradimo. Pomoć nadređenih ili kolega na poslu, ili pak pomoć bliskog prijatelja kod kuće, a možda čak i komšije, ko zna, danas će se dešavati zaista neobične i zbunjujuće stvari, a na nama je da posmatramo i vidimo te sitne znakove pored Puta, jer Više Kosmičke Sile i dalje nam šalju signale (jer je moguće da nam nisu sve do kraja rekle u snovima)

Predveče lepe energije oko nas, razgovori teku spontano, puno informacija se prenose i razmenjuju se ideje i bogata životna iskustva. Mogući su pozivi ili razgovori oko neke proslave ili većeg događaja na koji smo pozvani (ili ga sami organizujemo) izlazak do grada sa prijateljima ili lepošom & jačom polovinom. I u domu je sve pozitivno. Mogući su razgovori sa ukućanima oko nekog rođaka ili bliskog prijatelja i događaju koji mu & joj je nedavno promenio život.

U večernjim satima bilo bi dobro da nađemo neki „izduvni ventil“ bilo da je to još jedna šetnja po kraju dok nam topli povetarac mrsi kosu, ili pak jednostavnija varijanta opuštanje uz neki lagani film ili prijatnu mirišljavu kupku i omiljenu muziku. Šta god da je u pitanju, samo je bitmo da to vama godi i da vama daje osećanje mira, stabilnosti i komfora.  Sada nije mnogo loše misliti na sebe i udovoljiti sebi neke sitnice koje čine život lakšim i lepšim.

Što se tiče zdravlja, danas „na tapetu“ može da bude naš Solarni Pleksus, što znači da treba da obratimo pažnju na svoje disanje prvenstveno, da ne preterujemo sa hranom ili hladnim pićima, jer možemo uznemiriti želudac, pa tako i rad srca i nepotrebno aktivirati oscilirajući pritisak propraćen nervozom ili nesvesticom. Vremenski uslovi će biti takvi da je preporučljivo unositi više voća i svežeg povrća, što manje testa i začinjene hrane. Pred kraj dana dobro bi došla jedna detoksikacija organizma.
Dnevna Tarot Karta za Sredu
~ Papesa ~Kao Dnevna Tarot Karta Visoka Sveštenica nas poziva da danas budemo mudri. Smirenost i strpljenje danas donose neočekivane blagodeti.

Biti posmatrač, a ne učesnik, tj nekada najbolje rezultate možemo da dobijemo tako što ne činimo ništa, već posmatramo i prilagođavamo se datoj situaciji.

Danas treba da se oslonite na svoj unutrašnji glas. Mogući su moćni sinhroniciteti, obratite pažnju i na snove. Ako se prepustite, kockice će se same od sebe slagati.

Kada je reč o poslu za one koji su u potrazi za njim, obratite se nekom iskusnijem radi preporuke ili konkretne pomoći. Za one koji rade, stiže pomoć uticajne osobe, te nemojte prokockati poverenje zbog straha od neuspeha.

A kada je reč o ljubavi, za one koji su u potrazi za njom, današnji dan im donosi (ili vraća) na mističan način vrlo pozitivnu osobu. Za one koji su je već našli, dan ispunjen iskrenim osećanjima i emocijama.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42248
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #432 poslato: 26. Avgust 2019. 22:51:50 »
Ponedeljak dan Mars
~ 27-08-2019 ~Dan nam počinje sa Mesečkom u Raku kod fiksne zvezde Sirijus i njegovom opozicijom sa retrogradnim Saturnom iz Jarca. Posle toga pred jutro Mesečak ima trigon sa Neptunom iz Riba i konjukciju sa Severnim Mesečevim Čvorom, i u toku prepodneva će imati još opoziciju sa Plutonom iz Jarca i posle toga ulazi u Prazan Hod. U popodnevnim časovima Mars iz Device sklapa snažni trigon sa Uranom iz Bika. Vrlo dinamičan ovaj Marsov dan nam bude izgleda…

Noć nam počinje vrlo upečatljivo. Nešto će nas bukvalno vući da odemo što pre na spavanje, jer ćemo nekako podsvesno osetiti da snovi koje budemo sanjali ovih dana će imati izuzetno važnu poruku od Viših Kosmičkih Sila. Svašta nešto će biti u snovima koje budemo snevali noćas, nešto što ima potpuno smisla (prekopirana priča iz svakodnevnog života) i nešto zbog čega ćemo se i u snu zapitati i staviti prst na čelo i neće nam biti jasno ništa (brkanje realnosti i podsvesnih želja) Poruka Viših Kosmičkih Sila će ipak biti potpuno jasna ~ ono što želiš, to će ti se sad ostvariti, zato preispitajte svoje želje na vreme, jer će vam se ona najveća, goruća, želja sada vrlo brzo i ostvariti.

Jutro nam počinje „Danas ću osvojiti ceo Svet“ energijama, sručićemo prvu jutarnju, brzinski se spremiti i krenuti u „nove radne pobede“. Pundravci nam neće dati baš mira, pa ćemo malo i da budemo nestrpljivi što naravno nikako neće biti dobro za obavaljanje današnjih poslovnih (privatnih) obaveza. Zato, polako, da ne bude posle „Kud mi jezik bio brži od pameti“ situacija… Stižu pisma, poruke, paketi, iznenada dolazimo u kontakt sa ljudima sa kojima se baš dugi nismo čuli & videli, obnavljanje sećanja, malo red smeha, malo red suza, a malo vala i red ljutnje (ti neki susreti baš i neće biti prijatni)

Do podneva puno toga je već završeno, malo smo se istrošili više nego što smo planirali, ail bitno je da su neke obaveze gotove, a da se neke obaveze privode kraju. E, i ondak nam najednom Marfi iskače iza ćoške i smeje nam se u lice. Čovek planira a Bog (i Marfi) se smeje… Samo najednom će sve da počne da se otaljava, sve će nešto najednom da bude nedovoljno dobro, pa nedovoljno perfektno, pa loše organizovano… Sve više i više kako dan odmiče pronalazimo „dlaka u jajima“ i sve više i više zbog toga gubimo strpljenje i koncentraciju. Pripazite se povreda ili da vam nepotrebno se ne naruši zdravlje zbog tog jednog problema koji se najednom pojavio.

Popodne samo najednom ko čupko iz kutije kreću da se ređaju situacije i ljudi pred nama. Svašta nešto se opet dešava, dinamika, žurba, malo smeha, malo natezanja, malo dogovora & pregovora. Odličan period za traženje & pružanje usluga, ili pak traženja podrške od nekog autoriteta, nadređenog, dugogodišnjeg prijatelja ili pak starijeg ukućanina. Takođe, nešto će se dešavati i u ovom virtuelnom Svetu, neka vest (globalnog tipa) koja će mnoge od nas da ostavi bez teksta. Generalno i predveče i u toku večeri dinamika neće popuštati i mnoge zanimljive situacije iz kojih jako puno možemo da naučimo će nam se naći na našem Putu. Iskoristite svoju intuiciju, slušajte svoj unutrašnji glas i obratite pažnju na dežavu situacije i najsitnije znakove pored Puta ~ vredeće, verujte mi.

Danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja dolazi varenje, disanje, cirkulacija i pritisak. Naravno, metereopate će najteže da prođu danas, jer će im danas maksimalno smetati vremenski uslovi. Ishrana treba da bude „tečna“ tj vrlo lagana, umerena, mali obroci, češće, uz što više tečnosti (po mogućstvu da to bude voda, čaj ili neki prirodni sok) U večernjim satima svi koji imaju genetske predispozicije za probleme sa šetajućim pritskom, srcem, i venama će maksimalno morati da obrate pažnju na svoje zdravlje.
Dnevna Tarot Karta za Utorak
~ Vitez :stapovi: ~Vitez Štapova kao Dnevna Tarot Karta ukazuje na borbu sa negativnim osećanjima i pobedom nad njima.

Ovo je Tarot Karta snage i samoisceljenja, i stare narodne izreke „U se i u svoje kljuse“ ~ sva snaga i svi odgovori se nalaze u nama, samo je važno da verujemo u sebe i oslušnemo šta nam naš unutrašnji glas govori.

Vitez Štapova nagoveštava da negativne emocije & iskustvo iz prošlosti vas sprečavaju da se ostvarimo na mnogim životnim poljima, ali od danas vi postajete više svesni svog bića i suprotstavljate se strahovima.

Vreme je da dugoročno stajanje u mestu zamenite velikim uspesima, danas je dan kada treba da krenete da planirate naredne veće životne korake koji će se zaisgurno ostvariti u bliskoj budućnosti!

Ako tražite posao, moguće je da ćete dobiti dobru ponudu ili će vas danas pozvati na informativni razgovor. Za one koji imaju posao, mogu da očekuju povećan obim posla, ali u isto vreme i više snage da se on završi na najbolji mogući način.

Odnos sa lepošm & jačom polovinom danas je otvoren i direktan i oboje ste spremni da rešite sve neglasice i prepreke koje su vas do sada sprečavale da vas ljubav vodi ka pravom Putu.

Ako ste u potrazi za srodnom dušom, moguće je da ćete danas upoznati zanimljivu osobu koja vam lako može ukrasti srce i to preko brata, kolege, ili bliskog prijatelja, tj preko nekog muškarca srednjih godina koji ima važnu ulogu u vašem životu.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42248
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #431 poslato: 26. Avgust 2019. 02:13:37 »
Ponedeljak dan Meseca
~ 26-08-2019 ~Dan nam počinje sa novim energijama Mesečka koji je prešao u znak Raka i Sunce u Devici sa kojim će se Mesečak družiti preko aspekta sekstila u toku noći. Meseček od ostalih aspekata ima lagani sekstil kako sa Marsom tako i sa Venerom iz Device (koji su spaljeni od Sunca) i retrogradnim Uranom iz Bika oko podne, pa ondak napeti kvadrat sa Hironom iz Ovna, a pred sam kraj dana imaće „povuci-potegni“ aspekt opozicije sa retrogradnim Saturnom iz Jarca. Takođe, Venera iz Device će imati trigon sa Uranom iz Bika u popodnevnim časovima.

Snovi su neobični, živi, puni zvukova, boja, pa čak i mirisa. Sve će se vrteti oko doma, dragih ljudi (živih ili onih koji su nad davno napustili) Poruka Viših Kosmičkih Sila ovog puta će imati karmički prizvuk, jer nam najavljuje period kada ćemo dobiti priliku da ispravimo opet neke naše karmičke greške iz prošlih života, koje nas sprečavaju da u ovom ostvarimo neki željeni cilj. Dobro zapamtite sve detalje, trebaće vam.

U toku dana, još od prve jutarnje, kreće dinamika prvog dana poslednje nedelje Avgusta. Dobra energija, pregršt ideja, ali ovog puta i uslova da se te ideje sprovedu u delo. Sve je nekako na svom mestu, malo šeprtljasto, ali je na svom mestu, radi se, planira se, dogovara se. Puno kontakta sa mladim ljudima, sklapanje novih poznanstava, planiranje novih (i boljih) ideja i planova vezanih za posao i potencijalnu zaradu. Razmišljanje i o promeni radnog mesta malo „provejava“ u toku dana kroz misli kod mnogih… Dobar period da se isplanira neki put, odlazak u goste ili proslava nekog lepog datuma (ili pak odlazak na neku takvu proslavu)

U toku popodneva možemo da očekujemo zanimljiva dešavanja vezana za posao ili finansije, vesti koje će nas obradovati, ali u isto vreme i malo uspaničiti, jer će krenuti „ispod žita“ samokritika i sumnja u sopstvene vrednosti. Manje natezanje sa nadređenima (posebno starijima) ili pak ukućanima (opet onim starijim članovima porodice) u toku popodneva uneće dinamiku i malo nam poremetiti obaveze koje smo ostavili za ovaj deo dana. Moguće je da će baš ti stariji članovi iz našeg okruženja imati neki prolazni problem i tražiće pomoć od nas, te će tako da se osećamo malo bolje, „potrebnije“ i „voljenije“ posle toga.

U toku večeri možemo da očekujemo pozitivne energije, lepe kontakte, prvenstveno preko virtuelnih društvenih mreža. Mnogo toga ćemo u večernjim satima saznati preko njihm, a par informacija će baš nama direktno puno da znači tj daće nam mogućnost da se lako aktiviraju naše sive ćelije i da dođemo do željenog rešenja & odgovora koji nas muči već neko vreme (a vezan je ili za nečije zdravlje ili pak poslovno & finansijsku situaciju) U kasnim večernjim satima moguć je kontakt sa prijateljima ili rođacima koji su ili na putu, ili su se nedavno preselili ili pak prijateljima koji baš žive u inostranstvu. Kontakt sa njima i razgovor, kao i njihovo za 180° različito posmatranje na temu razgovora, puno će nam pomoći da dođemo do željenih odgovora.

Što se zdravlja tiče, danas „na tapetu“ donji deo pluća, predeo oko dijafragme, želudac, varenje, izbacivanje štetnih materija iz organizma. Takođe, više nego obično bićemo podložni vremenskim uslovima i naglim promenama u toku dana što se tiče vazdušnog pritiska. U ishrani bi trebalo ubaciti kuvano, ali lagano, bez mnogo testa. Salate što više, bez začina, klot ako je moguće, ili začinjeno sa malo morske soli i limuna. Zbog slabijeg pritiska možete uzeti i više od 1-2 kafe danas, da se malo „razbudite“ i „progledate“.
Dnevna Tarot Karta za Ponedeljak
~ Kraljica :pehari: ~Kraljica Pehara kao Dnevna Karta nam nudi nešenje za neki naš problem koji do sada nismo mogli da vidimo i to preko naše intuicije tj slušanjem našeg unutrašnjeg glasa (u prevodu zaobiđite logiku i pratite „znakove pored Puta“ danas)

Što se tiče posla, Kraljica Pehara donosi nove prilike, pozive na razgovor, informacije koje mogu da poboljšaju uslove na radonom mestu ili pak preporuku & pomoć uticajne ženske osobe ako ste u potrazi za poslom.

Što se tiče ljubavi, za one koji su u potrazi za srodnom dušom, danas je moguće da ćete preko neke žene doći u kontakt sa potencijalnom simpatijom. Za one koji su već u vezi, današnji dan će biti ispunjen pažnjom i ljubavlju.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42248
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #430 poslato: 22. Avgust 2019. 22:05:47 »
Petak 23-08-2019 dan Venera


Dan nam počinje sa Mesečkom u Biku koji samo što je završio trigon sa Plutonom iz Jarca i ušetao u prazan hod. On će tek posle 16h preći u znak Blizanaca. Od ostalih dešavanja, danas i Sunce menja znak i od podne prelazi u znak Device.

Predveče, njih dvoje će se spojiti preko aspekta kvadrata (Mesečeva Četvrt pred Mlad Mesec u Devici) a pred kraj dana Mesečak će se spojiti i sa Venerom i sa Marsom iz Device preko aspekta kvadrata (Venera i Mars će sutra, 24-08, imati zenit svoje spaljene konjukcije na 04° Device)

Petak-zanovetak i neobični događaji pred nama…

Noć nam počinje pomalo šušumigasto, napetost postoji, ali i velika želja za odmorom i snom. Negde na pola puta brojanja ovčica i taraba uspećemo da napokon zaspimo snom pravdenika, ali zato će snovi pošteno da nas namuče.

Svašta ćemo sanjati, većina toga će biti potpuno besmislena, ali u pregrštu tih silnih dešavanja, ipak treba da obratimo pažnju na neke detalje, posebno ako budemo osetili da se ovaj san nastavlja nekako od juče, ili pak ako smo sanjali stariju osobu (živu ili pokojnu) iz naše porodice.

Poruka Viših Kosmičkih Sila će biti da nas opomene da ništa nije trajno i da svemu dođe graj, i da ne treba da budemo tužni zbog toga, već da se radujemo novom početku.

U toku dana klasičan Petak, svi žure i jedva čekaju da se on završi, kako bi počeli da uživaju u ranijem vikendu. Od podne ćemo biti malo ipak ažurniji i vredniji, a moguće je i daćemo doći u kontakt sa ljudima koji nam mogu puno pomoći oko našeg posla. U toku prepodneva neće puno toga da se uradi konkretnog, pravo osećanje praznog hoda, pomešano sa teškim vremenskim uslovima, baš neće biti dobra i poželjna kombinacija za uspešno i brzo obavljanje naših današnjih obaveza.

Popodne će biti malo užurbanije i konfuznije, određena osetljivost i subjektivnost nam mogu napraviti problema u komunikaciji sa drugima. Posebno slabija komunikacija među ukućanima ili pak kolegama & koleginicama, tj sa svim onim ljudima koji na bilo koji način mogu da nam nađu „ahilovu petu“ zbog upletenih emocija, kako sa naše, tako i sa njihove strane.

Predveče će biti dosta konfuzno, brzo će se smenjivati dobri i loši trenuci, i biće nam potrebno baš puno strpljenja i razumevanja za tu plimu i oseku kako u našoj glavi, tako i u tuđoj. Mnogo toga će biti stavljeno „pod lupu“ i u nedogled će se analizirati i procenjivati. Naravno, ni malo povoljan trenutak za tako nešto, ali đavo neda mira, misli vuku na jednu, duša na drugu, srce na treću stranu.

Pred sam kraj dana može da bude određeno poboljšanje raspoloženja, ali ne previše. Biće sve kao ok, ali „ispod žita“ će se itekako nazirati i kukolj i korov. Moguće je ipak da će sam kraj dana da nam makar protekne u raznovrsnim živahnim razgovorima sa bliskim prijateljima ili pak jačom nam lepšom polovinom. Možemo očekivati sitne znakove pažnje, male poklone, lepe reči, ili pak prijatan izlazak i šetnju sa njima.

Na današnjem „tapetu“ što se tiče zdravlja, dominiraće grudni koš, i osećanje gušenja (kako u predelu jednjaka, tako i u predelu gornjeg dela pluća) a u nekim trenucima napetost nervnog sistema će imati velike uspone i padove i doneti nam blage napade panike, sa osećajem kao da imamo „rupu“ u sred grudi kroz koju duvaju orkanski vetrovi. Pripazite se pada, ili udarca, ali isto tako obratite pažnju na ishranu, koja treba da bude umerena, bez mnogo začina i ljutog. Naravno, dosta tečnosti, vode ili prirodnih sokova.
Tarot Karta za Petak ~ Svet ~


Dnevna Tarot Karta Svet pokazuje jedna nov početak, novi ciklus u koji stupamo sa novom svešću o svojim životnim potrebama i samom smislu života.

Na poslovnom planu dan povoljan za traženje saveta, pomoći "veze" ili preporuka. Ko traži posao, današnji dan će možda biti baš "taj dan", a oni koji žele poboljšanje, dobiće ga.

U međuljudskim odnosima razgovori koji dosta toga otkrivaju i dolazi do rasterećenja, samo treba biti strpljiv i tolerantan, i zadržati smirenost duha i emocija.

Za one koji traže srodnu dušu, ovaj dan je čista sudbina za njih, jer mogu da budu u prilici i da upoznaju zaista osobu koja je snažno karmički povezana sa njima.

Što se tiče finansija, Dnevna Tarot Karta Svet ukazuje na poboljšanje ili makar stabilizaciju novca, ali isto tako nudi i mogućnost neočekivane prilike za zaradu.

Što se tiče zdravlja, dan namenjen oporavku i revitalizaciji organizma, nova prilika da se poboljša imunitet, ali ne preko spoljašnjih uticaja (lekovi, hrana...) već kroz svesnost i jačanje Duha.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42248
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #429 poslato: 22. Avgust 2019. 00:09:36 »
Četvrtak 22-08-2019 dan Jupiter


Današnji dan nam počinje sa Mesečkom u Biku koji napušta naelektrisanu konjukciju sa Uranom, i ide u susret preko trigona Saturnu iz Jarca, pa ondak sklapa kvadrat sa Merkurom iz Lava, pa sekstil sa Neptunom iz Riba, da bi pred kraj dana sklopio trigon sa Plutonom iz Jarca, i posle toga prešao u prazan hod.

Noć nam počinje po malo ekstatično, previše dinamično za to doba dana. Malo nervoze, malo dobrog rasoploženja, pa onda opet malo panike, pa onda malo potpune ravnodušnosti. Negde na toj klackalici ćemo i utonuti u san, pa ćemo se buditi, prevrtati, gunđati. Ono što budemo uspeli da spavamo, neće dozvoliti baš puno snova da se dese, te će sama poruka sna, ako je i bude bilo, biti vezana za nekog našeg rođaka ili bliskog prijatelja koji će nas iznenaditi sa nekom izjavom uskoro.

U toku dana možemo svašta-nešto da očekujemo da će nam se dešavati, biće i lepog i ne baš lepog. Neočekivani poziv, poruka, koji menjaju puno planova koje smo nametnuli sebi da ćemo odraditi danas. Ali, nekako nam i neće biti previše krivo što moramo da ih odložimo, i ovako nismo baš nešto bili raspoloženi ni dok smo ih ispisivali na parčetu papira uz prvu jutarnju.

Dan dobrovoljnog podmoranja, puno toga ćemo morati svog da ostavimo po strani i da priskočimo u pomoć nekome, ili pak da nevoljno zatražimo pomoć od nekoga, jer jednostavno nećemo moći da stignemo sve da uradimo, zbog ne samo jakog tempa dešavanja, već i zbog same dinamike neobičnih energija koje će lebdeti oko nas (i oko naravno svih onih sa kojima dolazimo u susret)

U popodnevnim satima puno opet novih momenata, kako u životima nama bliskih ljudi za koje saznajemo u oscilirajućim „toplo-hladno“ razgovorima, tako i u našem (posebno privatnom) životu. Vreme kada nikako ne treba donositi važne životne odluke (posebno ako su vezane za porodičan ili emotivan život) jer nemamo sve informacije koje nam trebaju da bi doneli normalan zaključak, a i ono što imamo od informacija, može da se desi da baš i nije najtačnije.

Veče će tako proteći u taženju istine, smisla, svrhe, svega i svakoga u našem životu. Krenuće jedno duboko preispitivanje sebe i drugih, tj analiziranje kakav mi utisak ostavljamo na druge i kako se to odražava na naš život. Kroz neki razgovor ili susret sa jednom vrlo neobičnom i kreativnom osobom, imaćemo prilike da „razvezemo“ filozofski „klot-frket“ i da do kasno u noć razmenjujemo ideje i stavove i tako nadograđujemo svoje životno iskustvo, ali i da menjamo pogled na mnogo toga šta nam se (i zašto nam se) to i to dešava trenutno u životu.

Tako danas „na tapetu“ što se tiče zdravlja dolaze ili krajnici (ko ih ima) ili glasne žice (od preteranog „ubeđivanja“ sa nekim oko nečega) te ondak dalje slede problemi sa zubima, ali i varenjem (vrlo jaka kiselina ili iziritirani nervi koji će na svaki pogrešan miris da reaguju nagonom da se i poslednji atom izbaci iz nas ako je to moguće) Naravno da će i sami ne baš prijatni vremenski uslovi štetdno delovati na sve one koji već dugo imaju problema sa srcem i cirkulacijom, ali i problemima vezanim za zabrinutost, depresiju ili pak napade panike. Bilo bi dobro češće i vrlo malo uzimati sveže voće, čak je dan okrenut samo tome, bez mnogo povrća & kuvanog, što laganije da bude. Voda, čaj ili prirodni sok, ništa više (nikako alkohol, pa ni gazirano!)
Dnevna Tarot Karta za Četvrtak ~ 6 :pentakli: ~


Kao Dnevna Karta 3 Pentakla nam poručuje da ćemo danas na veliko iznenađenje dobiti pohvalu od nekoga ili će nam neko učiniti ogromnu uslugu.

Na poslu možemo da očekujemo poboljšanje radnih uslova, naklonost nadređenih ili pak odličnu ponudu za novo radno mesto (a za nekoga poziv da je dobio posao za koji je nedavno konkurisao)

Što se tiče finansija, ova Karta nam kaže ~ ako mudro ulažeš, dobrim će ti se vratiti. Dan kada bi mogli da obradujemo svoj novčanik sa manjom svotom novca ili pak da nam neko vrati dug na koji smo i zaboravili.

Što se zdravlja tiče, 3 Pentakla kao Dnevna Karta nam poručuje da je sve dosta dobro, samo ako ne preterujemo ili zapostavimo zdrave navike.

Što se tiče ljubavi, ovo je dan kada za one koji su u vezi mogu da očekuju konstruktive razgovore o zajedničkoj budućnosti, a za one koji su u potrazi za srodnom dušom, dan kada će sresti vrlo zanimljivu osobu sa kojom bi i mogli da započnu lep emotivan odnos.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42248
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #428 poslato: 20. Avgust 2019. 22:41:21 »
Sreda 21-08-2019 dan Merkur


Dan nam počinje sa Mesečkom u Ovnu koji samo što je završio trigon sa Suncem u Lavu i otisnuo se na pučinu praznog hoda.

U jutarnjim satima prelazi u znak svoje egzaltacije, znak Bika, pa posle oko podne sklapa lep dinamični trigon sa Marsom iz Device, da bi u popodnevnim satima sklopio naelektrisanu konjukciju sa retrogradnim Uranom.

Danas nam od podne i Venera prelazi u znak svog pada, u znak Device i polako se približava Marsu. Baš zanimljiv i dinamičan ovaj Merkurov dan.

Noć nam počinje sa zanimljivim snovima. Dosta dešavanja, od kojih pola nećemo zapamtiti kad se budemo probudili. Mnogo toga u snu će se vrteti oko nekog novca, ili hrane. Poruka Viših Kosmičkih Sila će pak da bude vezana za naše zdravlje, koje smo u zadnjih par dana malo zapostavili.

U toku dana pozitivne energije će nam pomoći da se lepo organizujemo i uhvatimo ritam odrađivanja naših današnjih obaveza. Manja napetost i nestrpljenje, ali sve u želji da se posao odradi kako treba. Konktak sa uniformisanim osobama, savetnicima, razgovori oko posla, novca, svakodnevnih potrepština, a i planiranje neke kupovine nekog manjeg kućnog aparata ili pak skromnije renoviranje doma. Kontakt i sa majstorima je takođe moguć.

U popodnevnim satima energije će biti malo više dinamičnije od željenog, mogući su manji problemi sa neočekivanim troškom, ili kvarom nekog električnog aparata, mobilnog ili problem sa internetom. Kontakt sa neobičnim ljudima će nam malo skrenuti misli, zanimljivi razgovori iz kojih ćemo puno toga i saznati i naučiti. Moguće su i neke neobične (čudne) vesti vezane za neki posao, kolegu ili pak promenu uslova na radnom mestu. Ne treba brzati, te promene su kratkog veka.

U večernjim satima određeni smiraj, ali će to biti više zatišije pred buru, posebno u porodičnim i partnerskim odnosima. Moguće je da će se javiti mimoilaženja i razilaženja u nekim životnim planovima i ciljevima, koji mogu da budu inicijalna kapisla za razmirice, pa čak i svađe. Rasprave sa ukućanima oko nekog novca ili (ne)pokretne imovine, a sa lepšom & jačom polovinom ljubomorne prozivke i pravdanja. Moguće je da će stići poruka od bliskog prijatelja koja će nas na trenutak zabrinuti. Pred sam kraj dana bilo bi dobro malo ćutati u tišini uz napr neki mirisni štapić, kako bi lakše utonuli u san.

Što se tiče zdravlja, danas „na tapetu“ biće problem sa debelim i tankim crevom, varenjem, kašljom, alergijama, kako na polen, ambroziju itd.. tako i na hranu, jednostavno nam neke stvari neće prijati. Ishrana bi trebalo da bude laganija, možda samo salate i voće, i što više tečnosti, kako bi se telo što brže čistilo od svega. U širokom luku zaobilaziti tešku hranu i slatkiše, danas baš nije dan za gozbe.
Dnevna Tarot Karta za Sredu ~ 2 Pentakla ~


2 Pentakla kao Dnevna Karta ukazuje na nedostatak ravnoteže i iscrpljenost koju ćemo osećati u toku celog dana.

Ova karta opominje da je vreme za odmor i da smo previše opterećeni svakodnevnim (ne)bitnim stvarima, da počinjemo polako da gubimo balans između racija i emocija.

Trebalo bi nekako makar danas da se okrenemo sebi i sopstvenim potrebama, jer u suprotnom, možemo narušiti i fizički i psihički balans u nama.

Poseban akcenat Dnevne Karte 2 Pentakla je na tom pronalaženju „zlatne sredine“ jer se ovih dana borimo i balansiramo između dve važne stvari u životu i smatramo da ćemo biti na gubitku ako odaberemo samo jednu od njih (umesto da nađemo jel, zlatnu sredinu)

Dileme mogu da budu veliko opterećenje, posebno na polju posla ili partnerskih odnosa, zato je potrebna osama, i da se o svemu razmisli u miru i tišini.

Savet ove Dnevne Karte je ~ ako mi nismo u harmoniji sami sa sobom, kako možemo da očekujemo da uspešno pomognemo nekome?
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42248
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #427 poslato: 19. Avgust 2019. 22:50:09 »
Utorak 20-08-2019 dan Mars


Dan nam počinje sa Mesečkom u znaku Ovna koji samo što je završio aspekt kvadrata sa Saturnom i aspekt trigona sa Jupiterom i ide u susret Severnom i Južnom Mesečevom Čvoru, i kvadratu sa Plutonom iz Jarca i tik pred sam kraj dana će sklopiti lepi vatreni trigon sa Suncem iz Lava. Venera nam se polako priprema da iz Lava pređe u znak Device, a Merkur nam se sprema da sklopi trigon sa Jupiterom iz Strelca i inkonjukciju sa Neptunom iz Riba. Dinamičan Utorak, nema šta…

Noć nam kreće po malo nezgrapno, svašta-nešto se dešava, spava nam se, a opet mozak 200km/h, pa neće san na oči tako lako. Kada i budemo uspeli da utonemo u san, snovi će toliko da budu dinamični i ispunjeni raznim dešavanjima i simbolima, da kada se budemo probudili veliko je pitanje da li ćemo se uopšte ičega i sećati. Više Kosmičke Sile ovog puta nam šalju poruku vezanu za neko poboljšanje u vidu neočekivanog dobitka & zarade ili pak ispunjenju neke želje koju već duže vremena tiho i tajno priželjkujemo.

U toku dana možemo da očekujemo puno poziva i poruka, vesti i informacije prate užurbani ritam današnje svakodnevnice, jedva stižemo da zapamtimo sve ko nam je šta rekao i poručio. Očekujte i lepe i ne baš lepe vesti, takođe rvanje sa nekim dokumentima i šalterima „ne gine“ danas, pa se naoružajte strpljenjem, jer će danas posebno sa uniformisanim osobama da treba jako puno tolerancije prema ljudskoj navalentnosti i bezobrazluku. Pripazite se povreda, udaraca najviše, spoticanja, a moguće je i da ćete doći u situaciju da vam se ošteti omiljen deo odeće ili obuće (čuvajte i mobilni za svaki slučaj)

Popodne, i uveče, takođe dinamičan dan, ispunjen raznim neobičnim dešavanjima. Čudni znakovi pored puta, česti dežavu momenti. Moguće je i da će se čak pojaviti neke osobe ili situacije iz naših snova koji su nas gnjavili noćas, pa ćemo tek onda da ostanemo u čudu i da se zapitamo šta se ovo dešava. A dešava se puno, idu nam u susret neobične energije koje nam spremaju zanimljivo iznenađenje (posebno na polju novih poznanstava, sklapanja profitabilnih poslovnih ugovora ili pak ostvarenju nekih velikih životnih planova) Da, današnji dan, posebno predveče će nam dovesti maltene na prag rešenje za neke naše dosadašnje probleme. Samo treba biti strpljiv i otvoriti „4 oči“.

Na „tapetu“ što se zdravlja tiče, danas glava i sve u njoj i na njoj, posebno manji problemi sa desnim uhom, gornjom vilicom i očnim pritiskom. Posle toga, u toku dana su mogući problemi sa održavanjem telesne temperature, zbog koje mogu da se jave nesvestica i osećaj slabosti. Važno je da odmaramo i da ne padnemo pod uticaj današnjeg vrlo brzog tempa, i da naravno unosimo što više vode i vitamina u organizam. Pred spavanje bilo bi dobro malo vežbati ili meditirati i istuširati se & okupati se u mirišljavoj kupki i popiti neki čaj zaslađen medom, kako bi se organizam opustio, a energije odmorile i lakše obnovile.
Dnevna Tarot Karta za Utorak
~ 8 Diskova ~8 Diskova kao dnevna karta ukazuje na promenu, veliku transformaciju i borbu.

Ovo je karta nesigurnosti, straha od budućnosti i konstantne posvećenosti poslu. Iako sada ne primećujete rezultate svog rada, uskoro će se svaki trud isplatiti.

Možda trenutno ne vidite svetlo na kraju tunela, ali sledi period koji će doneti sreću i slobodu. Neka vam takav stav bude motivacija da nastavite vredno da radite i pronađete rešenje problema.

Na poslu imate puno obaveza, ali unapređenje donosi radno mesto koje zahteva još više posvećenosti. Ne plašite se, vaše sposobnosti pomažu da se brzo prilagodite.

Ako tražite posao, moguće je da ćete naći idealan posao u struci. Ovo je karta turbulentnih ljubavi i raskida, pa će se mnoge veze okončati.

Ako želite da sačuvate ljubav, potrebno je da promenite neke stavove i poštujete partnerove želje.

Više se opuštajte i brinite o sebi i svom zdravlju!
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42248
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #426 poslato: 18. Avgust 2019. 21:10:38 »
Ponedeljak 19-08-2019 dan Mesec


Preobraženje nam počinje sa Mesečkom koji je ušao u znak Ovna i Marsom koji je ušao u znak Device. Od aspekata Mesečak će imati konjukciju sa Hironom, popodne trigon sa Merkurom iz Lava, a pred sam kraj dana u isto vreme i trigon sa Jupiterom iz Strelca i kvadrat sa Saturnom iz Jarca.

Noć nam počinje malo napeto, umorni smo, spavamo, ali su snovi dosta naporni, ali i u snu ćemo želeti odmah i sad da dobijemo odgovor šta nam to Više Kosmičke Sile poručuju. Ali, neće moći ove noći, ili barem ne do popodneva, kada je moguće da ćemo tek dobiti odovor vezan za naš san. Najverovatnije je da će se poruka baviti nekim problemom koji imamo na radnom mestu & izostanku posla, pa tako i finansijskim pitanjima.

Jutro kreće malo sporije od željenog, nama se žuri, ali Marfi se lepo naspavao (za razliku od nas) i vrlo je oran da nas podseti da je tu, i da je njemu zabavno da nam pravi smicalice sa njegovim zakonima (ne)verovatnoće. Povišena subjektivnost i hiperemotivnost koja će nas pratiti od jutra do podneva mnogo toga može da nam pokvari i da nam donese probleme. Moraćemo da povedemo računa da ne brzamo sa zaključcima (posebno kada su međuljudski i emotivni odnosi) u pitanju, kako bi izbegli nepotrebne nesporazume i potencijalne konflikte. Možemo čuti i neke vesti o nečijem slabijem zdravlju ili finansijskom velikom trošku, što nas dosta može uznemiriti i zabrinuti.

Od podne tenzija malo popušta, moguće je da će nam stići neke vesti ili pak ćemo imati prilike za jednim informativnim razgovorom sa nekim, koji će nam „otvoriti oči“ vezano za neku osobu ili situaciju (poseban akcenat na poslu i radnom mestu) Kako teče popodne, tako se informacije nižu i mi polako sklapamo kockice i pronalazimo odgovor & rešenje za jedan gorući problem koji nas muči već duže vremena. Mogući su razgovori ili sa ukućanima (mlađim rođacima) ili pak sa bliskim prijateljima oko nekog kraćeg putovanja ili neke posete koja treba da se odradi. Isto, mogli bi da dobijemo poziv ili za izlazak ili pak za one koji traže posao, poziv na informativni razgovor.

Energije koje se budu vrtele oko nas i kroz nas u toku predvečerija mogu nam dosta „napuniti baterije“ ali i omogućiti da bolje sagledamo neku situaciju za koju smatramo da ne možemo ili ne umemo da rešimo & privedemo kraju. Slučajni susret sa osobom za koju smo emotivno dosta vezani nam može pomoći da malo sredimo misli, pa tako i pronađemo odgovor koji tražimo. U večernjim satima pak, velika oscilacija između dobrog, pozitivnog, optimističnog raspoloženja i sumnjičavih, crnih misli i uspaničenih osećanja. Bilo bi dobro ako je moguće povući se iz potencijalnih rasprava i teranja „maka na konac“, ali ako je to nemogće, držati se saveta „kad nemaš šta pametno da kažeš, ćuti“.

Danas, što se tiče zdravlja na „tapetu“ će se naći mnogo toga, što bi rekli od glave do pete negde će nešto da svrbi, boli, pecka, smeta. Naravno da će nervni sistem biti uznemiren, pa će nam sve i svašta smetati, od kvaliteta odeće ili obuće, do hrane koja nam je do juče baš prijala. Potrebno je smanjiti unos hrane, čak možda i mali post, da se organizam rastereti negativnih energija koje su se nakupile u njemu. Što više tečnosti, vitamina i minerala, prirodnih sokova i svažeg voća i povrća. Ako je moguće, istuširajte se par puta u toku dana, jer će i voda da pomogne da se izbace negativne energije iz tela.
Tarot Karta za Ponedeljak 19-08-2019 ~ Mag ~


Tarot Karta Mag kao Dnevna Karta ukazuje na pojačanu Svest i otpuštanje negativnih osećanja.

Ova Tarot Karta donosi pokretačku energiju, pa je moguće da će se danas dogoditi mnoge dobre promene.

Postajete svesniji sebe i spremni ste da rizikujete zbog ostvarenja snova. Od danas pa nadalje sledi period velikog uspeha za mnoge od vas.

Moguće je da ćete promeniti nešto vezano za posao ili pak izdejstvovati povišicu ili ostvariti poboljšanje radnih uslova.

Na ljubavnom planu danas „cvetaju ruže“, oni koji su u vezi ostvariće harmoničan odnos, a ako ste u potrazi za srodnom dušom, onda vas danas možda čeka iskreno zaljubljivanje i početak zanimljive romanse.

Danas ćete dobi priliku za dodatnu zaradu novca, bilo preko regularnog izvora prihoda, ili pak „posla sa strane“.

Više razmišljajte o zdravlju danas, možda je vreme za detoksikaciju, telo je ispunilo limit što se tiče tolerancije prema negativnim energijama.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42248
 • Reputaciona snaga: 35871
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #425 poslato: 18. Avgust 2019. 08:25:15 »
Nedelja 18-08-2019 dan Sunce


Dan nam počinje sa Mesečkom u Ribama koji ima sextil sa Plutonom iz Jarca i koji posle toga prelazi u Prazan Hod. Tek uveče, posle 20h prelazi u znak Ovna. Danas takođe i Mars u ranim jutarnjim satima prelazi u znak Device i tu će biti do 04. Oktobra.

Noć i snovi i dalje donose dinamiku i bezbroj simbola koje treba protumačiti. Više Kosmičke Sile su baš odlučile da nam pošalju što više materijala za analizu. Poruka snova (biće ih više, u nastavcima) će biti vezana ili za rođake & bliske prijatelje ili pak neku vest vezanu za finansije & posao.

Jutro kreće vrlo lagano, sanjivo. Prva jutarnja kafa, gugutke pevuše svoju poznatu pesmu, mir i tišina svuda. Prava Nedelja. Prepodne i dalje postoji dobar osećaj koji nas hrabri da će i danas biti dobar dan i da ćemo uspeti i danas da preguramo potencijalne prepreke koje nam se nađu na putu.

Od podne potpuno nove energije kreću oko nas i donose nam nove ideje i planove, ali ideje i planove koji imaju dobru, racionalnu osnovu i veliki procenat uspešnog ostvarenja. Popodne možemo da očekujemo neke zanimljive vesti koje će nas baš obradovati, susret sa dragom osobom, ili izlazak u šetnju sa lepšom & jačom polovinom, koja će takođe imati neke zanimljive vesti da nam saopšti.

Predveče nove pozitivne energije se još više osećaju svuda oko nas. Samo moramo da povedemo računa da se ne zaletimo i ne preteramo sa optimizmom i ambicijama. U večernjim satima razgovori sa ukućanima, ili bliskim prijateljima o životnim planovima i željama. Puno dobrih saveta, razumevanja i podrške. Moguće je da ćemo doći u kontakt i sa nekim ljudima iz inostranstva ili pak drugačijih filozofskih pogleda na život i njihovi saveti će takođe puno da pomognu.

Što se tiče zdravlja, danas „na tapetu“ donji deo kičme (trtica) napetost u predelu ramena ili listovima nogu (nešto kao upala mišića posle napornog fizičkog rada) a moguće je da će se povremeno javljati blaga nervoza ili dekoncentracija. Ishrana treba da bude jača, ali mali broci, možda i samo jedan ili dva veća obroka. U momentima gladi okrenuti se ili prirodnim sokovima ili nekom voću. Dan nije najbolji za meso i začinjenu hranu.
Dnevna Tarot Karta za Nedelju ~ 2 MačevaDan kada polako sebe, situacije i okolinu dovodimo u ravnotežu. Energije će biti pozitivne za sve nas, a vi samo trebate pratiti svoju intuiciju.

Dan kada ćemo većim dalom vremena imati prilike da učimo kako da dovedemo u balans telo & um & emocije i tako dovesti u ravnotežu naše energije.

Dnevna Tarot Karta 2 Mačeva nas podseća da treba prema sebi da se odnosimo sa sa više poštovanja i da imamo više poverenja u sopstvene sposobnosti, te će tako i drugi ljudi uvideti naše kvalitete.

Na poslu, iskoristite svoje znanje i veštinu, i potrudite se da to radite sa malo više napora nego obično, budite odlučni i pohvale nadređenih neće izostati.

Na privatnom planu, takođe dan kada se dovode u ravnotežu emotivna očekivanja i realna situacija.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~