Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 21460 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42250
 • Reputaciona snaga: 35872
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #444 poslato: 09. Septembar 2019. 16:19:01 »
Ponedeljak dan Mesec
~ 09-09-2019 ~Današnji Mesečev dan nam počinje sa Mesečkom u Jarcu koji samo što je završio razgovor sa Neptunom iz Riba i kreće i ka Merkuru iz Device i Plutonu iz Jarca. Posle tog susreta on odlazi da odmori kroz Prazan Hod.

Od ostalih aspekata danas imamo Merkur iz Device u trigonu sa Plutonom iz Jarca i Mars iz Device u trigonu sa Saturnom iz Jarca, a Sunce iz Device završava kvadrat sa Jupiterom iz Strelca… Zanimljiv Ponedeljak…Što se tiče poslovnih obaveza, danas će ih biti baš puno, ali na sreću, i mi ćemo biti dovoljno skoncentrisani i raspoloženi da prihvatimo izazov.

Puno praktičnih, i realno ostvarljivih ideja i planova koje je moguće danas započeti i čak realizovati, tj mogućnost da se iskoristi životno iskustvo na najbolji mogući način.

Za one koji su u potrazi za poslom, danas bi mogli da dobiju vrlo važne informacije, pa čak i poziv za odlazak na razgovor. Treba da budu prirodni i da ne preteruju sa dokazivanjem, jer time neće ništa postići.

Za one koji već rade, treba da obrate pažnju da ne preuzmu previše obaveza na sebe, jeste lepo da se učini & pomogne kolegi & koleginici, ali samo pod uslovom da njihov posao ne trpi u tom procesu. Ogradite se od nekih priča i „informacija“ koje budete čuli iz radnog kolektiva, pola od toga je trač, koji može da naškodi ugledu „goluba pismonoše“…U domu, odnos sa ukućanima dosta dobar, po malo postoji određene trzavice vezane ili za neku potencijalnu kupovinu, ili rešavanje nekih birokratskih papazijanija, ali u suštini, situacija je mirna i skoro pa harmonična.

Moguće su vesti ili neočekivana poseta od nekog rođaka ili pak neplanirana situacija vezana za neku pokretnu imovinu (tipa ponuda za kupovinom polovnog automobila ili neočekivano da naletimo na neku akciju i popuste vezane za neke električne kućne uređaje, pa da bude „ko kec na jedanaest“ da se uklopi sa našim finansijskim planovima)Što se tiče međuljudskih i partnerskih odnosa, današnji dan će da bude sasvim ok.

U odnosima sa prijateljima možemo da saznamo neke informacije koje će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje tog prijatelja prema nama u poslednje vreme.

Za one koji traže svoju srodnu Dušu, danas neće biti nešto preterano uspešan dan, ali je moguće da će od jedne osobe čuti neku zanimljivu priču o svojoj simpatili ili potencijalnoj simpatiji. Nemojte ograničavati mogućnosti za dopadanjem time što upoređujete tu novu osobu sa svojim bivšim partnerom (partnerkom)

Za one koji su već pored lepše nam jače polovine, današnji dan će pružiti mogućnost da se lepo kako treba organizuju neki planovi i sprovedu ideje u dela, i da se na taj način obezbedi stabilnija zajednička budućnost.Što se tiče zdravlja, zbog promenljivih vremenskih uslova, neće samo metereopate da boluju danas, već i svi mi ostali.

Problemi sa pritiskom, nesanicom, nervozom, kao i potencijalni problemi sa kostima, kožom, zubima su takođe mogući (i to generalno sve zbog podložnosti stresu i fizikom naporu)

Najbolji način da se ojača i telo i um je praviti danas pauze i uz neki lagani obrok „napuniti baterije“, a u večernjim satima možda jedna relaksirajuća masaža ili prijatna mirišljava kupka itekako mogu da pomognu, ne samo telu, već i umu.
Lenormand Karta za Ponedeljak
~ 30 Ljiljani ~Dnevno otvaranje : ukazuje na neke promene, obično donosi stabilizaciju situacije. Kontakt sa starijim osobama, najverovatnije roditeljima, dekom, koji će vam nešto pomoći ili vam dati pare. A možda i interesantan flert u nekom baru uveče, sa šarmantnim Don Huanom

Ljubav : za slobodne, poželjno je da dobro porazmisle šta traže od veze, da li žele slobodnu vezu, ili nešto dugotrajno.

Shodno tome i ova karta se tumači u ta dva pravca ~ za ove prve koji su slobodni i traže samo zabavu i provod, eto nagoveštaja da će im današnji dan biti baš „lucky“ što se tiče veza i vezica baziranih na hemiji i dobrom sexu.

Za ove druge, koji su sami i žele nešto ozbiljnije, zrelije, dugotrajnije, eto najave da će se pojaviti ozbiljna osoba u njihovom životu, koja će biti tu i kao partner(ka) ali i kao zaštitnik, savetnik.

Za one koji su u vezi, ova karta sugeriše jedan vrlo dobar i pozitivan dan, bez mnogo promena i oscilacija.

Posao : za one koji nemaju posao, ova karta poručuje da je ovo idealan period kada treba potražiti nekoga kako radi saveta, tako i radi „veze“ (malo boljih preporuka nikad nije na odmet) Za sve one koji imaju posao, ovo će da bude period kada će se ostvarivati planovi i tako obezbediti dugoročni ciljevi. Pohvale nadredjenih su vrlo verovatna.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42250
 • Reputaciona snaga: 35872
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #443 poslato: 08. Septembar 2019. 16:07:38 »
Nedelja dan Sunce
~ 08-09-2019 ~Današnji Sunčev dan nam počinje sa Mesečkom u Jarcu u trigonu sa Uranom iz Bika koje će trajati skoro celu noć.

Posle toga uz prvu jutarnju će da se nadmudruje preko aspekta konjukcije sa Saturnom uz jednu partiju šaha i to sve do podne, da bi popodne i predveče imao dinamično druženje sa Marsom i Suncem iz Device preko aspekta trigona.

Pred sam kraj dana će razmenjivati životno iskustvo uz „čašicu razgovora“ preko aspekta sekstila sa Neptunom iz Riba. Takođe, u toku dana, imamo i žučnu raspravu između Sunca iz Device i Jupitera iz Strelca preko aspekta kvadrata. Zanimljiv, ni malo monoton dan…Što se tiče posla za one koji i danas rade (svaka čast i srećan rad!) dan će realtivno brzo da prođe.

Biće sasvim dovoljno obaveza koje će ispuniti radno vreme, a biće i dovoljno snage i radnog raspoloženja da se te poslovne obaveze završe kako treba.

Za one koji su u potrazi za poslom, naravno, dan za pauzu, ali možda bi bilo dobro raspitati se ili prozujati kroz oglase, možda se nešto neočekivano pojavi.U kući situacija po malo van balansa. Razgovori oko nekih finansija ili pak (ne)potrebnih stvari koje su počele da se gomilaju u domu.

Takođe, neki od ukućana će imati zamerku za neke osobe u našem životu, ali te zamerke će biti arugumentovane ovog puta.

To će nas naterati da stavim prst na čelo i zapitamo se iskreno da li su oni možda i u pravu, da li ta osoba nama čini dobro ili smo iz nekog razloga na gubitku zbog nje…Na privatnom planu, za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, današnja Nedelja im može doneti zanimljiv poziv za druženje & izlazak ili direktno od njihove simpatije ili od bliskog prijatelja koji želi da ih upozna sa jednom simpatičnom osobom. Budite spontani i pustite da se sve odvija svojim prirodnim tokom.

Za one koji uživaju u društvu svoje jače lepše polovine današnji dan će biti ispunjen blagim oscilacijama velike ljubavi i velike posesivnosti. Trebalo bi sesti i porazgovarati, da se reše potencijalni problemi koji mogu da se pojave (od silne ljubavi udavili mače… ništa što je preterano ne valja, čak i kad je ljubav u pitanju)Što se zdravlja tiče, danas su mogući problemi sa aritmijom, pritiskom, krvnom slikom.

Opet naravno, ishrana će biti od velikog značaja da se organizam i imunitet dovedu u red.

Danas treba ispoštovati „Nedeljni ručak“ ali ipak da sve bude u manjim porcijama. Danas može sve što se tiče „ića i pića“ ali samo da je umereno!
Lenormand Karta za Nedelju
~ 05 Drvo ~Dan okrenut analiziranju dosadašnjeg života i traženju smislenih i racionalnih osnova od kojih može dalje da se krene ka novom stabilnijem Putu…

Ljubav : za zauzete, dan ispunjen ljubavlju, ali i blagim preterivanjem u emocijama, a za one koji su u potrazi, dan kada bi mogli da upoznaju osobu koja će im doneti (ne)stabilnost u život.

Posao : upornost i disciplina su ključni za uspeh i biće bogato nagradjeni. Ako ste bez posla i tražite ga, moguće je da ćete još malo morati da bude strpljivi i uporani u traženju, a možda ćete morati da se bolje raspitate ili da pošaljete na više mesta svoj CV.

Zdravlje : bavite se bilo kojom aktivnošću koja zahteva boravak u prirodi, šetnja, sport… Uživajte u prirodi, dišite punim plućima, izadjite iz 4 zida (i u fizičkom i u psihološkom smislu)
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42250
 • Reputaciona snaga: 35872
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #442 poslato: 06. Septembar 2019. 23:27:00 »
Subota dan Saturn
~ 07-09-2019 ~Današnji Saturnov dan nam počinje sa Mesečkom u Strelcu u Praznom Hodu, od podne menja znak, i prelazi u znak svog izgona, znak Jarca. Do kraja dana, sklopiće još samo kvadrat sa Hironom iz Ovna. Od ostalih tranzita imamo Veneru iz Device koja sklapa trigon sa Plutonom iz Jarca i Merkur iz Device koji sklapa opoziciju sa Neptunom iz Riba.Na poslu u toku prepodneva baš će se osetiti energije „danas je baš prava Subota“. Popodne će pak malo atmosfera da živne i možemo očekivati i neke nove momente na radnom mestu.

Posao se odrađuje korektno, a opet nekako mehanički, stalno se gleda na sat i isčekuje kraj radnog vremena. Koncentracija je slabija, ali ipak dovoljno dobra da možemo da odradimo ono što se od nas očekuje bez mnogo odlaganja ili potencijalnih grešaka.

Danas nije baš najbolji dan za poslovne razgovore & pregovore & dogovore, niti za bilo koju vrstu kupo-prodaje i potpisivanja dokumenata & overa & garancija.U domu, takođe situacija dosta ok. Malo pospani, malo odsutni, gegamo se po kući i uz zevanje planiramo šta sve treba da uradimo i šta bi sve samo hteli danas da radimo.

Moguće je da će i jedan stariji član porodice imati neki problem koji neće moći sam da reši i koji će taman da nam dobro dođe da odložimo neke kućne obaveze „za kasnije“.

Danas je odličan dan za „veliko spremanje“ i novo kreativno uređenje doma. Biće dovoljno i snage i volje i ideja da se malo unese svežina u dom, ali i bolje usmere pozitivne energije i umanje štetni uticaji negativnih podzemnih voda.Međuljudski odnosi će biti donekle harmonični, jer je moguće da će doći do mimoilaženja sa nekim željama i planovima, kako u razgovoru sa prijateljima, tako i u razgovoru sa osobama koje nam emotivno puno znače.

Za one koji traže srodnu Dušu, današnji dan baš i nije povoljan za nova poznanstva, tj ako imaju tajnu simpatiju moguće je da će danas čuti nešto zanimljivo o njoj (njemu) što može dosta da utiče na osećanja koja se gaje prema toj osobi (ne baš u pozitivu)

Za one koji uživaju u društvu svoje lepše i jače polovine, moguće je da će danas da bude kratkotrajnih „ko nosi pantalone, a ko suknju“ rasprava, a moguće je i da će doći do otkrivanja nekih sitnica (tajni) koje će naravno dosta da utiču na dalji tok samog odnosa. Ne prenagljujte, mnogo toga i nije baš tako kako se čini na prvi pogled!Zdravlje će danas skoro pa da bude dobro, blage oscilacije sa pritiskom zbog promenljivih vremenskih uslova, kao i prolazna malaksalost i trenjenje u šakama i stopalima.

Pripazite se promaje, kako ne bi došlo do ukočenja vrata, naprslog kapilara u oku ili problema sa ušima.

U popodnevnim časovima metereopate će imati manje promene, kao i svi oni koji imaju problema inače sa kostima i zglobovima.

Ishrana danas ~ šta vam je volja, ali naravno bez mnogo preterivanja. Najbolje bi bilo se držati neke lagane ishrane, bogate vitaminima, kao i napitcima koji mogu da pospeše snagu samog tela (kafa na žalost baš i nije iz te branše, ali, na sreću danas neće puno da smeta, čak i ako se malo pretera)
Lenormand Karta za Subotu
~ 37 Vreme ~Ova Karta nam danas prvenstveno poručuje da je došlo vreme da se „nešto desi“, tj da je danas dan za razmišljanje i planiranje (bliže) budućnosti.

Takođe ova Karta nam skreće pažnju da sećanja ni malo nisu loša stvar u našem životu, ali da ne smemo da dozvolimo da živimo u prošlosti zbog njih.

Isto tako, ova Karta nam danas daje na znanje da ma koliko se osećali usamljeno i neshvaćeno, ipak postoji neko kome je vrlo stalo do nas, čak iako to ne pokazuje na način na koji mi to očekujemo.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42250
 • Reputaciona snaga: 35872
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #441 poslato: 05. Septembar 2019. 18:23:38 »
Petak dan Venere
~ 06-09-2019 ~Današnji Venerin dan će biti baš dinamičan. Počinje sa Mesečkom u Strelcu koji sklapa prvo kvadrat sa Marsom iz Device, pa kvadrat sa Suncem iz Device, pa kvadrat sa Merkurom iz Device, pa konjukciju sa Jupiterom, pa na kraju kvadrat sa Neptunom iz Riba, pa kvadrat sa Venerom iz Device i prelazi u Prazan Hod. Od ostalih aspekata danas imamo i Merkur iz Device u kvadratu sa Jupiterom iz Strelca i Sunce iz Device u trigonu sa Saturnom iz Jarca. Uh… kakav dan!Na poslu dinamika samo takva. Isčekivanja nekih vesti, zakazivanje razgovora sa nadređenima, ili pak razmišljanje da li je došlo vreme da se promeni radno mesto. Za one koji traže posao, danas bi bilo dobro da naprave pauzu.

Puno toga će nam se danas vrzmati po glavi što se tiče posla i finansija, to će biti jače od nas i vrlo je verovatno da će nam te silne ideje i razmišljanja malo negativno uticati na koncentraciju i radni elan, pa povedite računa da vas to ne uspori u završavanju vaših radnih obaveza.

Danas za razliku od juče, na radnom mestu neće biti previše ni strpljenja ni razumevanja, pa uz „brojim do 10“ polako zasucite rukave i gledajte svoja posla, i pripazite se da vam se ne zature neka dokumenta, ili pak da se ne povredite na radnom mestu, a vrlo je moguće da će i sama tehnika po malo da „štuca“ pa će nam i mobilni i kompjuter ili bilo koja druga tehnika lepo trenirati živce ceo dan.U kući, povuci-potegni… Kod nekih tretman ćutanja, kod nekih operske arije…

Velike oscilacije u raspoloženju, nervoza, brzopletost, potencijalni sitni kvarovi po kući, ali i naša određena odsutnost u mislima, pa tako i smotanost (koja nam dodatno može doneti opasnost od ozbiljne povrede) zabiberiće današnji dan svakome ko bude bio kod kuće.

Potencijalni problemi sa nekim dokumentima vezani za (ne)pokretnu imovinu, loše zdravlje jednog člana porodice, ne baš pozitivna komunikacija sa mlađim članovima ili pak daljnjim rođacima, ili pak kvar automobila, će biti samo još jedna „kap u čaši“ danas…

Moguće je i da će u komšiluku da dođe do nekih problema (kako između čanova domaćinstva, tako i sa nekim aparatom) koji će na čudan i nelogičan način da „dolije ulje na vatru“ u našem domu na pravdi Boga.

Za sve one koji žive kao podstanari, moguće situacije koje će ih naterati da porazmisle da li je možda došlo vreme da se promeni mesto boravka, kako zbog manjeg problema u samom stanu, tako i zbog lošeg nastupa stanodavca.Naravno, ni prijateljski ni emotivni odnosi danas neće uspeti da zaobiđu makar usputne konflikte i nesporazume.

Jednostavno, dan kada će svi iz nekog svog ličnog razloga da budu „na kraj srca“ i subjektivnost će biti na svom vrhuncu. Danas nije dan za nova poznanstva, napravite pauzu i tu.

Obratite pažnju da ako druga strana ne želi da razgovara o tome, pustite… ne forsirajte, već sačekajte da druga strana sama spusti gard i ispriča vam šta je muči, jer danas i najiskrenija i najbolja namera da se sasluša, pomogne ili posavetuje, neće naići na dobar prijem, već može da izazove neočekivano žestok kontra efekat.Što se tiče zdravlja…

Naravno, pogađate… danas će svima sve i svašta da fali i svako će imati nekakav zdravstveni problem, ako ništa drugo neispavanost, nervoza i određeno neraspoloženje će sigurno mučiti mnoge.

Naravno, usko povezano sa takvim stanjem psihe, prvi na udaru će biti srce, pluća i želudac danas, pa je moguće da će svi oni koji imaju problema sa alergijama, disanjem, varenjem ili izbacivanjem štetnih materija iz organizma (ne samo „wc“ već i znojenje napr) aritmija, gubitak daha, slabost itd… kuburiti dodatno danas sa tim.
Dnevna Lenormand Karta za Petak
~ 06 Oblaci~Dnevno otvaranje : ovo nije dan kada bi trebalo da donosite važne životne odluke.

Previše je sve konfuzno i nedorečeno, ne posedujete sve informacije da bi bili u mogućnosti da složite sve kockice.

Zato, budite strpljivi i sačekajte novi dan.

Pustite da vetar oduva oblake i da dođe sunce.

Posebno naporan dan za sve one koji se ovako zovu ili dolaze u kontakt sa ljutima koji se ovako zovu.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42250
 • Reputaciona snaga: 35872
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #440 poslato: 05. Septembar 2019. 13:51:52 »
Četvrtak dan Jupiter
~ 05-09-2019 ~Današnji Jupiterov dan nam počinje sa Mesečkom u Praznom Hodu na samom kraju znaka Škorpiona.

Pred jutro prelazi u znak Strelca, ali do kraja dana neće imati ni jedan aspekt sem trigona sa Hironom iz Ovna.

Od ostalih tranzitnih aspekata za ovaj Četvrtak imamo Merkur iz Device da sklapa lepi trigon sa retrogradnim Saturnom iz Jarca.

Današnji dan će nam biti okrenut razgovorima i savetovanjima, pomaganju i činjenju dobrih dela.

Na poslu dosta mirna atmosfera, radi se, traže se saveti, isčekuju se neke važne informacije vezane ili za poslovne ugovore ili pak finansije.

Kolegijalni odnosi dosta dobri, a čak i odnos sa nadređenima će danas biti vrlo zadovoljavajuć. Nekako svi gledaju svoja posla, ali pronalaze vremena da priteknu u pomoć ako je to potrebno.

Dobra koncentracija i solidna organizacija, kao i pozitivan stav da se ništa ne prepušta slučaju, već da se obrati pažnja na sve detalje, će učiniti da svoje poslovne obaveze danas završimo do kraja i da čak pronađemo malo vremena i da odmorimo.

Za one koji su u potrazi za poslom, moguć je poziv za razgovor, ili će pak neki bivši kolega, ili prijatelj imati važne informacije vezane za neki poslovni konkurs koji se uskoro održava, te će tako upornost i strpljenje možda čak već danas da budu nagrađeni.

U kući takođe solidna situacija. Moguće je da ćemo dobiti vest od nekog komšije, rođaka ili dugogodišnjeg prijatelja vezano za neke informacije koje nam trebaju da bi brže rešili neke birokratske obaveze koje imamo vezano za našu (ne)pokretnu imovinu.

Razgovori sa ukućanima, traženje saveta, rešavanje nekog velikog problema ispuniće nam dan (posebno za nas koji smo stalno kod kuće, ili radimo od kuće) Danas je odličan dan da se radi po kući, sređuje, popravlja, usavršava, unose novi dekorativni detalji, ili jednostavno da se napravi kompletno tumbanje nameštaja po sobama.

Moguće je pak da se aktivira „mač sa 2 oštrice“ od sedenja u ta „4 zida“ i da usled jednolične atmosfere, Duša odluči da odluta malo u prošlost, pa da povede i misli sa sobom, i da nam tako na neko kraće vreme donese setu i tugu, ali na sreću, pa će to brzo da prođe, jer ćemo danas da dobijemo poziv ili za izlazak ili će nam se najavti dragi gosti.

U međuljudskim odnosima današnji dan će biti malo manje emotivan, ali ipak će postojati sklad i razumevanje.

To će mnogima da pomogne da reše neke nesporazume sa jačom im lepšom polovinom, jer će emocije moći da se ostave po strani, ali će i dalje da postoji poštovanje i prihvatanje tuđeg mišljenja.

Za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, danas bi mogli da čuju neke zanimljive informacije vezane za svoju simpatiju, ili pak da im se javi zajednički prijatelj u nameri da pomogne ili posavetuje.

Moguć je i kraći izlazak i upoznavanje zanimljivih ljudi, a za neke današnji dan će biti okrenut ili razmišljanjima o bivšoj ljubavi ili pak konkretnom kontaktu (pa i susretu) sa tom osobom.

Što se zdravlja tiče, danas bi trebalo da obrtimo pažnju na slatko, ljuto i masno i da zaobilazimo testo, hleb, ili neke egzotične kuhinje. Jednostavno današnji dan nikako nije za bilo kakvo preterivanje u hrani, ali i pićima.

Čak treba da umereno unosimo i tečnost u organizam (i opet mi kafopije smo na tapetu da malo smanjimo omiljeni nam naš napitak) i čak bi bilo bolje uzimati danas čaj nego vodu. A ne bi bilo ni loše odraditi manju detoksikaciju organizma sa nekim voćem.

U toku dana su moguće manje glavobolje, problemi sa vidom i teže regulisanje telesne temperature koja može da donese osećanje malaksalosti i bezvoljnosti.
Lenormand Dnevna Karta
~ 35 Sidro ~Dnevno otvaranje : osećanje melanholije i nesigurnosti će da provejava ceo dan.

Talasi na moru su jaki, brod se ljulja, sidro ga samo pridržava da ne odpluta negde na pučinu. Tako će i danas da se osećate najverovatnije, kao da povremeno gubite tlo pod nogama.

Kontakt sa nekom važnom osobom od koje zavise neke vaše (poslovne, privatne) odluke.

Danas na testu će da bude i vaša snaga, pa tako može da bude ili puno posla na radnom mestu, ili obaveze prema domu i porodici, ili pak pad imuno sistema koji će vas naterati da malo više povedete računa o sebi.

Prilagodjavanje je osnovna reč za danas, plivajte, ali ne dozvolite da potonete, ako je udarac sudbine jači nego što ste očekivali. Sutra je novi dan.

Za sve one kojima je ovako ime ili pak dolaze u kontakt sa ljudima koji se ovako zovu, sledi vrlo zanimljiv dan danas.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42250
 • Reputaciona snaga: 35872
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #439 poslato: 05. Septembar 2019. 13:46:57 »
... kasnim ...

Sreda dan Merkur
~ 04-09-2019 ~Današnji Merkurov dan nam počinje sa Mesečkom u Škorpionu koji se malo pecka na spaljenom putu i u toku noći sklapa lagani sekstil sa retrogradnim Saturnom iz Jarca, pa završava peckanje po Spaljenom Putu.

Posle toga sklapa sekstil sa Venerom iz Device, pa lepi trigon sa retrogradnim Neptunom iz Riba, da bi oko podneva sklopio sekstil sa retrogradnim Plutonom iz Jarca i prešao u Prazan Hod.

Od ostalih aspekata, imamo Sunce kazimi Merkur na 12° Device i opoziciju između Venere u Devici i Neptuna iz Riba.

Posao danas će nam ići dosta lako, čak možda i previše lako, pripazite se da ne previdite neki detalj.

Ako vam se čini da sve ide po planu, ipak zastanite i proverite sve informacije i podatke, moguće je da se u međuvremenu potkrala jedna mala greška.

Na sreću, podrška ili mudar savet stiže od starijeg kolege ili čak nadređenog. Danas od njih možemo da saznamo i neke vrlo važne informacije, možda čak i informacije koje još nisu spremne da izađu zvanično u javnost. Ali, pripazite se, upravo ova poverljiva informacija vas stavlja na test kod te osobe, te gledajte da ne govorite nikome ništa.

U kući, situacija oscilira između „maziću te i paziću te i zvaću te Đole“ do onoga „dok si pod mojim krovom…“ što naravno može da utiče na raspoloženje (pa samim tim i na zdravlje)

Važne vesti vezane ili za jednog roditelja ili pak nekog rođaka stižu i prvo će nas ostaviti bez teksta, a posle ćemo ipak da se (donekle) obradujemo za tu osobu, jer „bolje išta nego ništa“ kaže stara narodna…

Moguće je da će nas neko pozvati u goste ili pak da će nam stići neočekivani gosti u popdnevnim ili večernjim satima. Moguće su blage oscilacije u raspoloženju zbog tema razgovora koje budemo imali sa njima, ali generalno prijatno vreme provedeno u društvu dragih ljudi.

Na privatnom planu, za one koji traže srodnu Dušu, danas baš i nije najbolji dan da započinju bilo šta konkretno & ozbiljno, jer još uvek nemaju baš sve informacije vezane za simpatiju.

Ne brzati i ne donositi subjektivne zaključke i odluke, posle će vam biti krivo.

Za one koji imaju pored sebe njihovu jaču lepšu polovinu, današnji dan baš i neće biti „leptirići i cvetići“ i može da donese puno nerazjašnjenih informacija i nedefinisane razgovore (koj traju predugo, a ne vode nikuda) Dan jeste povoljan da se pravi „za i protiv tabela“ ili nije i povoljan dan za veće odluke o budućnosti samog odnosa.

Na zdravstvenom planu, na „tapetu“ danas od svega po malo… Na udaru će biti direktno imunitet i lična „Ahilova peta“ što se tiče slabe tačke, nekome će to biti krajnici, nekome želudac, nekome crevca (posebno ono debelo)

I dalje naravno (barem dok smo u periodu ovog stelijuma u Devici) moramo da vodimo jako računa o svojoj ishrani „Zdravlje na usta ulazi“ ne kaže se džabe, pa tako ishrana i dalje treba da bude umerena, ali češća, manje porcije, sa puno svežih namirnica, uz neki čaj ili prirodni (gusti) sokić.
Lenormand Karta za Sredu
~ 22 Raskršće ~Dnevno otvaranje : danas je dan kada ćete uzet kantar u ruke i odmeravati ZA i PROTIV nekoga ili nečega.

Ne mora da znači da ćete biti neodlučni, već ćete jednostano želeti da budete sigurni u svoju odluku, pa ćete možda i tražiti savet neke mudrije & iskusnije osobe.

Možda odlučite da prošetate po kraju, da odete na kraći put… ili da u mislima odlutate u zemlju Nedodjiju i malo odmorite od svakodnevnih obaveza… čudni su Putevi Gospodnji… prepustite se intuiciji da vas vodi danas.

Ako vam je ime ili dolazite u kontakt sa osobama koje se tako zovu, danas ćete imati prilike da dobijete važne informacije koje će vam promeniti neke (posebno poslovne) planove.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42250
 • Reputaciona snaga: 35872
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #438 poslato: 03. Septembar 2019. 11:50:51 »
Utorak dan Mars
~ 03-09-2019 ~Današnji Marsov dan nam počinje sa Mesečkom koji iz Vage prelazi u znak svog pada, znak Škorpiona. Od podne prvo ima opoziciju sa retrogradnim Uranom iz Bika, zatim predveče sklapa sekstil sa Suncem, Merkurom i Marsom iz Device ~ danas takođe i Merkur konjukcija Mars na 10° Device. Kao i uvek, najdinamičniji dan u nedelji i ovog puta će nam doneti puno zanimljivih situacija.

Danas, biće zaista puno posla, kako privatnih obaveza, tako i na radnom mestu. Ne treba klonuti duhom, već hrabro se uhvatiti u koštac sa svim i uspeh je tu.

Oni koji su u potrazi, danas mogu dobiti neplanirano poziv na razgovor ili čak potpisati ugovor koji će biti i bolji od onoga što su očekivali.

Za one koji već rade posao koji vole, današnji dan će biti pun izazova, ali pozitivnih. Pomoć i saradnja sa kolegama i kolegnicama će učiniti da atmosfera na radnom mestu bude pozitivna i da svako završi svoj posao kako treba.

Da bi se izbegle greške usled brzanja, danas je jako važno biti oprezan i obraćati pažnju na se (ne)moguće detalje. Takođe, u popodnevnim časovima, moguće je neočekivano poboljšanje finansijske situacije (nadrešeni odlučio da da povišicu, bonus, ili pak neko vraća neku pozajmicu)

U domu takođe puno obaveza. Zuji k’o u košnici. Svi imaju neke planove i ideje, ali to ne mora da znači da su oni i istog cilja & razloga. Pripazite se da u „žaru borbe“ oko toga šta će se sve danas odraditi se ne povredite, ili pak da u razgovoru sa ukućanima ne uletite u nepotrebni konflikt ili oko organizacije ili pak oko nekih finansijskih zavrzlama.

Danas je moguće ostvariti neke promene vezane za uređenje doma, makar u vidu promene rasporeda nameštaja u stanu. Naravno, najbolje bi bilo konsultovati Feng Šui majstora kako bi na pravi način usmerili tok pozitivnih energija i neutralisali negativni uticaj podzemnih voda.

Dolazak majstora zbog neke popravke, ma koliko na prvi pogled zadavala glavobolje zbog troška, na kraju će izaći na dobro i to više od očekivanog. Kontakt sa osobama koje nose radno odelo, pa je moguć i kontakt sa poštarom, ili radnikom iz zelenila, a možda čak i kontakt sa lekarom koji će doći u kućnu posetu (nadam se prijateljsku, a ne poslovnu)

Danas je dobar dan za planiranje neke kupovine (mobilni, manji apart za kuhinju, ili neki električni aprat…) ali realizacija tih planova je povoljna tek sutra, tj kupovina & potpisivanje kupo-prodajnog ugovora.

Što se tiče ljubavi, za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, danas možda preko prijatelja ili kolega, ili potpuno neočekivano na nekom mestu (u banci, na pijaci, prodavnici, ambulanti…) mogu upoznati vrlo zanimljivu osobu. Varnice će leteti, ali ipak zadržite određenu distancu, za svaki slučaj.

Za one koji su pored jače lepše nam polovine, današnji dan će biti ispunjen dinamičnim odnosom, u kojem će se preplitati i druženje i nadmudrivanje, i šala i ozbiljni razgovori. Planiranje ili odlazak na neki kraći put će biti idealna opcija da se rasplamsa žar ljubavi za sve one koji su već dugo pored svojih dragih osoba. Moguće je da će nas naša draga osoba iznenaditi nekim lepim poklonom (a mogli bi i mi nju, što da ne)

Što se tiče zdravlja, danas će isto kao i juče, biti vrlo važno da pripazimo na svoju ishranu, ali i na sam ritam usklađivanja posla i fizičkog napora sa periodima odmora. Ma koliko danas da imate obaveza, morate praviti manje & kraće pauze, kako se ne bi pre vremena istrošile baterije.

Moguće je da će malo metereopate da vode bitku sa promenljivim vremenskim uslovima, a svi oni koji imaju problema sa alergijama, ili su počeli novu lekarsku terapiju, vrlo je moguće da će morati da se opet konsultuju sa svojim lekarem u vezi nekih dodatnih izmena što se tiče terapije.

Takođe, u popodnevnim časovima moguće su prolazne glavobolje, oscilirajući pritisak, aritmija, grčenje mišića, ili pak bolovi u stomaku usled nagomilanih gasova (posebno kod onih koji kubure sa redovnim izbacivanjem štetnih materija iz svog organizma) pa je važno uzimati neko voće ili pak vitaminske napitke.
Dnevna Lenormand Karta
~ Utorak 03-09-2019 ~
~ 01 Konjanik ~Osnovna značenja : vesti, poruke, kretanje, putovanje, poseta, gosti, nove misli i ideje, nešto što je daleko, čak i stranci i inostranstvo. Karta pokazuje vesti koje stižu, potencijalno putovanje ili neplanirane goste. Ovo je vrlo aktivna karta i ima pozitivno značenje. Energija pokreta. Brz razvoj dogadjaja. Ovo su one vesti koje donose brze promene. Ovo su svi oni koji imaju neku važnu poruku za nas : glasnik, poštar, operater na centrali itd…

Opis osobe : ovo je osoba (obično muško, ali ne mora da bude) koja je na neki način vezana za kretanje, putovanje, vesti (pa eto vozača, putnika, poštara itd…) Ovo je impulsivna i dinamična osoba, ali u isto vreme vrlo rezervisana i obavijena velom tajni. Jako pazi da se ne otkriju svi detalji njegovog života. Vrlo komunikativna osoba, društvena, atletske pojave, mnogo mladje izgleda nego štojeste, izuzetno pazi na svoje oblačenje i ponašanje.

Dnevno otvaranje : moguća poseta, ili odlazak u goste. Druženje i razmena informacija. Ni malo dosadan dan generalno. Kontakt sa ljudima koji nose unoformu ili radno odelo.

Ljubav : kratkotrajni flert ili koketiranje, slučajni susret koji može da probudi ljubav na prvi pogled. Ne treba brzati sa procenama, ima još puno toga da se desi. Za zauzete, dinamični razgovori, kraći put ili poseta & gosti.

Posao : napori na poslu će biti krunisani uspehom. Pitač će dobiti pohvale i zasluženu nagradu za svoj rad. Ako je pitač bez posla, ova karta pokazuje da će vrlo brzo da se pojavi povoljna prilika za zaposlenje.

Zdravlje : pošto se ova karta vezuje za pokret, naravno da će biti vezana za motoriku i mišiće, zglobove, ligamente. Treba usporiti i ne naprezati se, da ne bi došlo do povrede.

Astrološki : ova karta se povezuje za simboliku planete Merkur u aspektu sa Mars . Posebno dinamičan dan za sve one koji se zovu ovako ili pak značajan kontakt sa ljudima tog imena.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42250
 • Reputaciona snaga: 35872
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #437 poslato: 02. Septembar 2019. 14:53:47 »
PONEDELJAK DAN MESECA
~ 02-09-2019 ~Današnji Mesečev dan nam počinje sa Mesečkom u Vagi koji završava kvadrat sa retrogradnim Saturnom u Jarcu koji pak ima u isto vreme trigon sa Merkurom iz Device.

Posle toga Mesečak ulazi na Spaljeni Put, pa će imati sekstil sa Jupiterom iz Strelca, pa kvadrat sa Mesečevim Čvorovima, pa inkonjukciju sa retrogradnim Neptunom iz Riba i na kraju kvadrat sa retrogradnim Plutonom iz Jarca.

Od podne ulazi u Prazan Hod. Što se tiče današnjeg Ponedeljka, biće pravi Mesečev dan, pregršt plime i oseke, te danas možemo da očekujemo velike oscilacije i neobične situacije koje će nas baš naterati da stavimo prst na čelo i preispitamo neke delove našeg života.

Na poslu, taman kad budemo pomislili da samo uhvatili ritam sa svim obavezama, pojaviće se situacija koja će nas ubediti u suprotno.

Neka greška koja se potkrala, sada će nas naterati da odradimo sav posao ispočetka. Na sreću pa će postojati određeno razmevanje i podrška, koja će da umanji osećanje krivice i sramote.

Isto tako i sa finansijama, postoji mogućnost neplaniranog troška. Ali, ne brinite, stižu neke nove informacije koje će da poprave situaciju (pa tako i raspoloženje) a moguće je i da će nas iznenaditi neki poziv vezan za posao ili novac (za one koji traže posao, moguć poziv na razgovor)

Što se tiče dešavanja u privatnom životu, današnji dan baš i nije najbolji za pronalaženje zajedničkog jezika sa našom lepšom & jačom polovinom.

Svako da vuče na svoju stranu i svojim argumentima pokušavati da ubedi onu drugu stranu da je on / ona upravu.

Takođe, moguće je da ćemo čuti neke ne baš prijatne stvari vezane za nama dragu blisku osobu koje će nas i razočarati i iznervirati i rastužiti u isto vreme.

Moguće je da će nađa očekivanja biti naglo srušena, te ćemo morati malo da promenimo neke prioritete prema osobama za koje smo mislili da igraju važnu ulogu u našem životu (tj mi u njihovom)

Što se tiče dešavanja u domu, danas dosta toga može da krene naopako. Danas nikako nije dan za kupo-prodaju (ne)pokretne imovine!

Mogući su konflikti sa komšijama. Ili pak neki neočekivani kvar nekog kućnog aparata, te je moguć i kontakt sa majstorima i manji trošak za popravku ili pak prinudna kupovina novog aparata.

Sami ukućani će biti nekako „na kraj srca“ i teško ćemo moći razumno da komuniciramo sa njima. Neka tužna sećanja će preplaviti misli i nekako će sve da se gleda iz tog subjektivnog neraspoloženog ugla.

Moguće je i da će stariji član porodice imati baš problema sa zdravljem ili da će posle kontrole kod lekara morati da menja terapiju koja se može ispostaviti da je pogrešna.

Na zdravstvenom planu danas nam krvna slika ili problem sa šećerom predstavljati veliki problem, kao i zadržavanje vode u organizmu.

Biće vrlo važno da povedemo računa da se dovoljno krećemo, unosimo što više vode (čaja) i da se okrenemo laganoj hrani, najviše voću (naravno onom koje neće uticati na nivo šećera) i da malo zanemarimo kafu danas (što će za nas kafopije biti veliki izazov)

Pripazite se i potencijalnih povreda (udarac nožnog prsta o ivicu stola, ukočenje zbog naglog pokreta, nagnječenje, izvrnut zglob noge, ili pak ako na brzinu nešto gricnemo, da ne povredimo neki zub)LENORMAND KARTA ZA PONEDELJAK
~ 02-09-2019 ~
~ 21 PLANINA ~Dnevno otvaranje : spremite šlem i ratnu opremu, stižu blokade, prepreke, smetači i ometači
https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2015/12/11/lenormand-planina-21/

Od ranog jutra moguće su prepreke u vidu – nestanka struje, kvara nekog tehničkog aparata, prazne baterije na mobilnom, isflekane prijave za posao, scene vašeg psa i izgriženih omiljenih cipela…

Morate ostati hladne glave i prihvatiti trenutni „poraz“ i nikako ne kretati u V svetski rat zarad tog današnjeg problema. U suprotnom realno, nemate šanse da izadjete kao pobednik.

Današnji dan će biti posebno „dinamičan“ za sve one koji se ili zovu ili su u kontaktu sa ljudima koji imaju ova imena.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42250
 • Reputaciona snaga: 35872
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #436 poslato: 31. Avgust 2019. 09:55:03 »
Subota dan Saturn
~ 31-08-2019 ~Poslednji dan Avgusta 2019 (a po meni, onako po nekom mom „dečijem“ osećaju koji imam od uvek, nekako i poslednji dan samog „pravog“ Leta) nam počinje sa ovim stelijumom planeta u znaku Device ~ Merkur & Sunce & Mars & Venera ~ koji ima trigon sa retrogradnim Uranom iz Bika. Nekako baš ova kombinacima mi i deluje kao „E, Leto se privelo kraju, poslednji dan opuštenog druženja, smeha, zabave, dobro ga iskoristite, jer od sutra moramo malo da se uozbiljimo“…

Mesečak koji je isto tako tu u Devici (juče bio i Mlad Mesec takođe, da podsetim) sklapa trigon sa retrogradnim Saturnom iz Jarca odmah na početku noći, pa posle prvo ima aspekt sekstil & trigon sa Mesečevim Čvorovima na osi Rak & Jarac, pa kvadrat sa Jupiterom iz Strelca, pa nam jutro počinje uz opoziciju Mesečka sa retrogradnim Neptunom iz Riba, da bi do podneva on sklopio još samo trigon sa retrogradnim Plutonom iz Jarca i posle toga krenuo u prazan hod i do kraja dana odmarao.

Noć polako kreće, umor je nadvladao mozak i usporio njegove analize i proračune i brigu „šta bi bilo, kad bi bilo“ i vrlo brzo ćemo utonuti u san. Snovi će biti dinamični i ostaviće snažan utisak na nas, ali treba obratiti pažnju da će ovog puta Više Kosmičke Sile obrnuti priču i poruka će biti suprotna od same tematike sna (napr ako ste sanjali da se mučite ili plačete, poruka će biti vrlo pozitivna)

U toku jutra atmosfera će biti „uh, ja bih još malo da se izležavam u krevetu i da dremam međ’ jastučićima“ ali naše današnje obaveze nam neće dati da se ušuškavamo, već će nas mirisom prve jutarnje izmamiti iz kreveta.

Dok budemo u toku prepodneva završavali neke od kućnih obaveza (ili već bili vredni na radnom mestu) moguće je da ćemo dobiti neke informacije koje će nas ili malo zabrinuti ili pak malo iznervirati. U oba slučaja, bolje je da sačekamo pre nego što donesemo krajnji sud o toj situaciji ili osobi, jer ćemo imati utisak da fali po neki deo slagalice da bi dobili kompletnu sliku.

Oko podneva iako je Subota (pa bi ipak trebalo da bude „vikend opušteno“ raspoloženje, radimo „punom parom“, skupljamo informacije koje nam trebaju, prenosimo nekome neke vesti ili se savetujemo sa nekim starijim & iskusnijim oko nekih planova & ideja koje nam se od kako smo se probudili vrzmaju po glavi.

Vrlo dinamičan i užurban deo dana, ali na sreću koncentracija odlična, kao i sama organizacija vremena, pa ćemo tako verovatno i pre planiranog da završimo neke planove i obaveze u toku popodneva i taman ćemo imati vremena malo da sednemo i odmorimo uz neku kaficu i kolač.

Predveče prijatna dinamika, razgovori sa prijateljima kroz koje možemo da čujemo puno zanimljivih vesti, utisaka sa putovanja, ili pak dešavanja u privatnom životu (kako njihovom, tako i od neke „treće strane“) Period kada ćemo moći malo da se opustimo i u potpunosti utonemo u naš unutrašnji svet i pustimo misli i osećanja da rade šta im je volja.

Veče će proteći u pažljivom planiranju narednog perioda, ide Septembar, dolazi Jesen, razgovori sa ukućanima ili lepšom nam našom jačom polovinom oko uspostavljanja zajedničkih ciljeva, ili nekih ideja oko manjeg uređenja doma, planiranja uvećanja članova porodice, ili pak razgovori oko potencijalne kupo-prodaje neke (ne)pokretne imovine ili možda čak relokacije, a vrlo verovatno će okosnica svih tih razgovora i planiranja biti oko posla & radnog mesta tj finansija.

Što se tiče zdravlja „na tapetu“ danas donji stomak i sve u njemu, kao i varenje i izbacivanje štetnih materija iz organizma, pa je zato vrlo važno da danas povedemo računa o ishrani, koja treba da bude pažljivo isplanirana, bez mnogo eksperimentisanja (dan nije baš povoljan za egzotičnu kuhinju) Postoji mogućnost pojave blage metereopatije i alergijskih reakcija, posebno u popodnevnim satima.
Dnevna Tarot Karta
za Subotu
~ 31-08-2019 ~
•○• 7 :pentakli: •○•7 Pentakla kao Dnevna Tarot Karta nam skreće pažnju da treba da budemo strpljivi i održimo ravnotežu između privatnih i poslovnih obaveza.

Takođe, podseća nas da s vremena na vreme treba izmeniti neke prioritete i pronaći novu svrhu nekih ljudi ili situacija u našem životu.

Što se tiče posla, ova Tarot Karta za one koji su u potrazi sa njim, sugeriše da današnji dan mogu da provedu u čekanju na neku važnu informaciju koja im može obezbediti bolju budućnost.

Za one koji rade, ova Dnevna Karta savetuje da još malo budu strpljivi i da će uskoro, koliko već sledeće nedelje, biti nagrađeni za svoj rad i trudn na radnom mestu.

U privatnom životu, za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, današnji dan može samo da protekne u zanimljivim razgovorima sa potencijalnim simpatijama, ali iz tih razgovora puno toga mogu da saznaju o toj osobi.

Za one koji su već pored njihove srodne Duše, ova Tarot Karta sugeriše da treba otvoreno da razgovarate sa partnerom (partnerkom) oko toga koji su vam (zajednički) planovi za naredni period i šta možete da očekujete jedno od drugog.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Šišmiš*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42250
 • Reputaciona snaga: 35872
 • Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!Šišmiš is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #435 poslato: 30. Avgust 2019. 11:45:31 »
Petak dan Venera
~ 30-08-2019 ~Dan nam počinje sa Mesečkom na samom kraju znaka Lava. Posle 2h prelazi u znak Device i odmah sklapa konjukciju sa Merkurom. U podne imamo Mlad Mesec na 06° Device koji ima i trigon sa retrogradnim Uranom iz Bika i malo posle toga i konjukciju sa Marsom. Predveče ima konjukciju sa Venerom.

Noć nam počinje onako-onako. Spavamo, a kao da ne spavamo. Vrlo jak nemir koji u isto vreme donosi ošamućenost, ali i budnost. Klackanje između sna i jave, gunđanje na vremenske uslove… Snovi ako ih i bude biće dosta besmisleni i najverovatnije neće imati poruku (sem u slučaju da ovaj Mesec ne prolazi kroz vaše 9 polje natala ili je u konjukciji sa vladarem 9 polja ~ tada porkua će biti vezana za neku birokratiju ili poslovni dogovor koji se ne odvija po planu i koji bi mogao dosta toga da promeni u narednom periodu)

Jutro počinje ranije od planiranog, sve protiče ubrzanim ritmom, ali smo mi nekako ko suva krpa na dnu mora. Znamo da treba da se pokrenemo i odradimo svoje obaveze, ali u isto vreme raspoloženje baš nije poletno i radno. Neko osećanje psihičke i emotivne iscrpljenosti počinje da utiče i na fizičku snagu i u toku prepodneva ćemo biti jedan mali puž koji žuri i juri, al baš i ne stiže tamo gde treba. Moguće je da će od jutra pa sve do podneva poruke & pozivi & e@mail da nam donose pregršt novih informacija (ili da nam potvrde neke stare informacije koje su izazivale sumnju u svoju validnost do sad)

Od podne nove energije, mnogo dinamičnije, ali na sreću, organizovanije. Puno toga će nam se dešavati u ovom periodu, kontakti & razgovori oko posla, porodice, prijatelja, rođaka, nekog sudskog procesa, neplaćenih računa, svašta-nešto će od svuda iz različitih pravaca da nam dolazi u susret, ali ipak ćemo uspevati da izžongliramo nekako sve to paralelno sa obavljanjem naših dnevnih (nagomilanih) obaveza. U toku prepodneva ista ta dinamika, ali su mogući privremeni problemi sa tehnikom, internetom ili nekim manjim kvarom prevoznog sredstva. Ne morate da brineme (ili paničite, kako ko) stručna pomoć (kontakt sa visoko obrazovano osobom koja ima mudar savet, ili pak klasičnim, ali vrlo veštim i iskusnim majstorom će doneti dobre rezultate.

U večernjim satima dolazi do opuštanja, možda čak i nepotrebno velikog prepuštanja (privremenog „dižem ruke od svega“ stava) U suštini, sve će biti kako treba, ali će nas da zaskoči neko osećanje „to nije dovoljno dobro“ i provešćemo duže vreme u analiziranju „zašto i kako“ se to nešto ne odvija onako kako smo mi to zamislili, pa ćemo na kraju kad krene mini-glavobolja, da se setimo one stare narodne „Čovek planira, a Bog se smeje“ izreke, pa ćemo da batalimo (samo)analizu i da se okrenemo dragim ljudima i da kroz razgovor, druženje, ili možda čak prijatan izlazak, napunimo baterije i poboljšamo sebi raspoloženje. Moguće je da će neko imati sitan znak pažnje za nas (ili naravno, mi za tu osobu) što će biti lep način da se završi ovaj dinamični Petak-zanovetak.

„Na tapetu“ što se tiče zdravlja, danas imamo nesanicu, nervozu, metereopate pazite se, isto tako, čak i da niste metereopate, današnji vremenski uslovi će jako da utiču na rad srca, cirkulaciju i opšte stanje organizma, pa je moguće da će se kratkotrajno javljati osećanje psihičke blokade, dekoncentracije, bezvoljnost, utrnutost mišića, kao i potencijalni osipi po koži (usled nervoze klasični „pečati“ koji svrbe ubibože) ili pak loše reagovanje na hranu ili neku tečnost (sok, kafu…) tako da bi najbolje bilo danas malo umanjiti hranu (amaterski post napr) i zadržati se na vodi (ni čaj, ni sok, a kamoli ne alkohol!)
Dnevna Tarot Karta za Petak
~ 8  :pehari: ~8 Pehara kao Dnevna Karta nagoveštava da bi danas mogli da imamo problema zbog određenih podsvesnih strahova ili pak nekih realnih problema iz naše svakodnevnice.

Osećanje zaglavljenosti i apsolutne stagnacije na jednom mestu danas psihički može da utiče na sva polja našeg života, i treba se samo podsetiti da mi nismo drvo koje je korenjem vezano za zemlju, već da imamo mogućnost (ako to zaista i želimo) se uklonimo iz neke situacije koja nam smeta.

Što se tiče posla, za one koji su u potrazi za njim ako vam unutrašnji glas govori da apliciranje za neko radno mesto i nije baš najbolja ideja, niste daleko od istine (moguće je da će neko sa „zaleđinom“ dobiti preko reda taj posao)

Za one koji već rade, moguće je da će se pojaviti osećanje zasićenosti i želje za promenom, ali usled straha da li će se naći drugo radno mesto, dolazi do ćutanja i trpljenja. Ako još uvek nemate hrabrosti za promenu, prihvatite tu traljavu situaciju i čekajte bolji trenutak.

Što se tiče ljubavi, ako ste u potrazi za srodnom Dušom, danas jednostavno nastavite dalje potragu, jer i ako dođe da poznanstva sa nekim, taj odnos neće imati mnogo smisla (pa ni svrhe) i moguće je da čak iako spolja izgleda sve lepo i slatko, ispod površine budu mnogi mali i veliki demoni koji će kad-tad da izlete i unesu probleme u odnos.

Za one koji su u emotivnom odnosu, današnji dan je „Dan D“ da se jednom za svagda rasčiste nedoumice i sve one negativnosti koje štetno utiču na odnos. Sve što vam smeta otvoreno kažite, pa ako može da dođe do razumevanja i dogovora, odlično, ali ako ne, možda je bolje da prekinete taj odnos dok je još vreme.
🔮 Natalče šareno 🔮 My Kipper on Imgur

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~