Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 24235 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42862
 • Reputaciona snaga: 36081
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #448 poslato: 13. Septembar 2019. 14:00:51 »
Petak dan Venera
~ 13-09-2019 ~Današnji Venerin dan nam počinje sa Mesečkom u Ribama koji sklapa sekstil sa Uranom iz Bika u toku noći, pa će odmarati do popodne kada će sklopiti sekstil sa Saturnom iz Jarca, pa kvadrat sa Jupiterom iz Strelca, pa opoziciju sa Marsom iz Device, a pred sam kraj dana će imati i konjukciju sa Neptunom.

Od ostalih dešavanja, i Merkur i Venera se polako spremaju da iz Device pređu u Vagu, a danas će se i družiti preko aspekta konjukcije na 29° Device, a Sunce iz Device baš pred sam kraj dana će početi da sklapa snažni trigon sa Plutonom iz Jarca.

I bez obzira na činjenicu da je danas Petak 13-ti današnji Venerin dan će biti baš pod snažnim  uplivom Marfijevog zakona (ne)verovatnoće…Na poslu, nestrpljivi Petak u toku, još malo pa vikend raspoloženje, oscilacije u ponašanju i dalje traju, radimo svoj posao, ali smo dosta odsutni i jednostavno… nestpljivi… i um i telo traže odmor, a taj odmor nikako da se pojavi.

Odnos sa kolegama baš i neće biti za primer danas, nekako će sve da ide zbrda-zdola, površno, uz usputno prebacivanje i kritiku. Naravno, ni odnos sa nadređenima neće biti ništa bolji, oni sami danas će da imaju neke svoje, privatne, probleme, koje neće uspeti da sakriju na radnom mestu, a naravno, zaposleni će da pasivno ispaštaju zbog toga.

Za one koji su u potrazi za zaposlenjem, današnji dan ni tamo ni vamo, dobijaju neke informacije, ali su one vrlo šture i više skrivaju, nego što otkrivaju potencijalnu mogućnost dolaženja do željenog radnog mesta.U domu, mogući su usputni generacijski sukobi, ili pak nerviranje oko slabijeg zdravlja starijeg člana porodice.

Generalno opšta situacija ni malo laka, sve se odvija kao kroz gusti dim, pipkanjem i naslućivanjem se obavljaju razgovori u želji da se ne pogodi pogrešan živac i da se pokrene (ne)potrebna rasprava oko (potpuno besmislenih) stvari.

Moguće je i da će se povesti rasprava oko neke (ne)pokretne imovine ili birokratije vezane za nju, koja nikako da se reguliše već neko vreme. Tek pred sam kraj dana će se situacija u domu smiriti.

Za one koji žive kao podstanari, dan kao i svaki drugi, ali uz primesu neke nelagodnosti i osećanja izgubljenog tla pod nogama, što može mnoge da ponovo navede na razmišljanje o promeni samog mesta boravka.Međuljudski odnosi, posebno emotivni, danas će biti na klackalici.

Sam odnos sa prijateljima će biti danas dosta zategnut, nekako će svako da muči svoju muku, a izostanak strpljenja da se sasluša sagovornik u nekim trenucima može razgovor da dovede do neprijatne tišine.

U partenrskim odnosima, baš suprotno, danas nikako neće biti miran i tih dan. Svako će da vuče na svoju vodenicu, svako će da ima svoj argumentovani stav koji će braniti po cenu života. Pripazite se da se razgovor ne zaoštri previše (sem ako već niste u fazi da taj odnos i prekinete)

Za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, današnji dan će biti dosta konfuzan, jer je moguće da će dobijati dvosmislene signale od druge strane (ili neke nelogične informacije o potencijalnoj simpatiji) Ne treba da donosite nikakve zaključke ni odluke danas, pustite, još puno toga će se čuti & videti na tu temu, polako.Što se tiče zdravlja, današnji dan može prvenstveno na mentalnom & psihiloškom nivou da bude naporan i iscrpljujuć.

Fizički napor ukombinovan sa osećanjem zasićenosti i skoro potpunog premora može uticati i na rad želuca i creva, pa bi naravno danas trebalo obratiti pažnju na ishranu.

U popodnevnim i večernjim satima mogući su problemi sa imunitetom, srcem, pritiskom, ali i pokrenutim peskom & kamenom iz žučne kese ili bubrega (nedaobog!)

Danas je važno unositi što više tečnosti (čaj, prokuvana voda…) i pronalaziti vreme za sebe i za odmor, makar na 5 minuta.
Lenormand Karta za Petak
~ 23 Miševi ~Dnevno otvaranje : probudili ste se umorni, ceo dan vam provejavaju brige i problemi kroz glavu, a moguće je i da će vam se nešto pokvariti u kući.

Na sreću, imaćete i snage i volje da radite i nećete sedeti džabe… bar neko vreme… moguće je da će do kraja dana nestati ili volje ili snage…

Pripazite se na zdravlje, jer ste danas „tanki“ na tom polju. Oni sa slabijim imunitetom posebno neka povedu računa danas o sebi.

Finansije jako klimave danas, pa se ne zalećite sa kupovinom (generalno BAŠ nepotrebnih stvari, koje će vam BAŠ danas iz nekog razloga „trebati“) Na poslu, jako puno obaveza, ali i problema u odnosu sa kolegama i nadređenima. Osećanje „muka mi je od svega i svih“…
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42862
 • Reputaciona snaga: 36081
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #447 poslato: 13. Septembar 2019. 13:57:16 »
Četvrtak dan Jupitera
~ 12-09-2019 ~Današnji Jupiterov dan nam počinje sa Mesečkom u Vodoliji u Praznom Hodu, koji od podneva prelazi u znak Riba, najavljujući Pun Mesec na 21° Riba 14-09, i do kraja dana neće imati ni jedan aspekt sa nekom drugom tranzitnom planetom. Od ostalih aspekata, danas imamo Mars iz Device u kvadratu sa Jupiterom iz Strelca. Generalno, vrlo miran dan, ako zaobiđemo ovaj konflikt između Marsa i Jupitera.Na poslu, relativno jednoličan dan, sem što će provejavati povremeno dosta negativne energije preterivanja i traženja dlake u jajetu…

Smena euforičnog i potpuno nezainteresovanog raspoloženja dosta može da poremeti odnose na radnom mestu.

To može dosta da ohladi i distancira odnose sa kolegama, ali i da zaoštri odnose sa nadređenima. Za one koji su u potrazi za poslom, danas baš i nije najbolji dan za to.U domu, takođe jednoličan dan, sa povremenim iskakanjem iz šina što se tiče odnosa sa ukućanima, upravo na temu „da li ovo sve što radim & pričam je mačku o rep ili ima ipak nekog smisla?“.

Povremeni problemi sa električnim aparatima ili pak cevima & kupatilom su mogući. Za one koji su podstanari, današnji dan bi mogao da bude dan kada će oni da oluče da li ostaju tu gde jesu, ili kreću u potragu za novim „krovom nad glavom“.

Takođe, možemo danas da čujemo neke vesti vezane za nekog dalekog (ili starijeg) rođaka koje će malo da nas i rastuže, ali i iznerviraju u isto vreme, pojačavajući osećanje krivice što nismo u mogućnosti da pomognemo.U međuljudskim odnosima danas će biti većih oscilacija, previše ćemo da očekujemo jedni od drugih, te su mogući „ispod žita“ konflikti usled nesporazuma oko nekih stvari, posebno u odnosu sa jačom nam lepšom polovinom.

Ni prijatelji baš neće biti u najboljem rasoloženju, moguće je da će se povesti neki filozofski razgovor, samo da bi se skrenule misli sa problema koji muče već neko vreme.

Za one koji traže srodnu Dušu, ovaj dan će više biti okrenut njima i  njihovom samoanaliziranju i pokušaju da se shvati „zašto drugi nisu kao ja?“ što naravno će oduzeti dosta puno vremena, a i pokvariti raspoloženje.Što se tiče zdravlja, danas baš i neće biti najbolji dan za sve one koji imaju urođene  (nasledne) probleme sa slabim imunitetom, mišićima.

Takođe je moguće da će neki od nas „pasti za slobodu“ usled neke prenosne prehlade. Pripaziti se povreda (posekotina posebno) jer će teško ići oporavak, a mogu se javiti komplikacije usled infekcije.

Ishrana maksimalno treba da bude okrenuta kuvanom i da se zaobiđu gazirana i alkoholna pića u širokom luku.
Lenormand Karta za Četvrtak
~ 36 Krst ~Danas je dan kada će vam sve nekako ići teže nego obično. Puno ćete morati da uložite volje i snage da bi odradili neki posao ili obavezu.

Danas ćete možda morati da prihvatite neku tešku odgovornost ili donesete bolnu odluku.

Danas ćete možda puno (ne)svesno grešiti, bunićete se što se pojavljuju greške, jer smatrate da ste u pravu, ali ćete vrlo brzo uvideti da najverovatnije ~ niste.

Danas je dan kada treba da se uči na greškama i predjašnjim iskustvima.

Verovatno ćete nešto morati ispočetka da krenete da radite. Tek pred kraj dana ćete osetiti olakšanje.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42862
 • Reputaciona snaga: 36081
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #446 poslato: 11. Septembar 2019. 15:36:59 »
Sreda dan Merkur
~ 11-09-2019 ~Današnji Merkurov dan će nam biti obeležen samo Mesečkom u Vodoliji koji će imati sekstil sa Jupiterom iz Strelca. Lepo uklopljen tranzit shodno i današnjem blagom danu…Što se tiče posla, za one koji su u potrazi, današnji dan je dobar za traženje saveta ili preporuka (tj neko „potezanje veza“)

Danas će i prijatelji i možda bivše kolege & nadređeni iskreno želeti da pomognu, posavetuju ili „poguraju“ vaš CV negde.

Za one koji rade, današnji dan će biti lep, pozitivne energije na radnom mestu i skladan odnos sa kolegama & nadređenima.

Moguće je čak da će doći i do nekog razgovora o poboljšanju radnih uslova ili pak manjem uvećanju plate, a takođe moguća je neplanirana manja zarada (ili vraćanje duga)U domu, takođe pozitivne energije, koje mogu da pomognu da se reše neki problemi koji postoje neko vreme, posebno što se tiče finansija ili neke (ne)pokretne imovine.

Možete očekivati i neki poziv u goste ili pak dolazak prijatelja (rođaka) u dom kod vas.

Takođe, moguć je kontakt i sa rodbinom iz drugog mesta (države) i razgovori sa njima o nekim porodičnim uspomenama i budućim planovima koji se tiču cele porodice, a moguće je i planiranje nekog puta u inostranstvo kod njih (ili će oni doći kod vas)U međuljudskim odnosima danas bi takođe trebalo da bude puno lepih trenutaka i puno pozitivne energije.

Dan ispunjen razgovorima sa prijateljima koji su možda se vratili sa nekog puta ili pak planiraju da odputuju, a takođe i neke lepe vesti iz užeg kruga prijatelja (veridba, trudnoća, venčanje…)

Za one koji su u potrazi sa svojom srodnom Dušom, danas je moguće da će preko nekog prijatelja ili rođaka upoznati vrlo zanimljivu osobu, ili pak imati prijatan razgovor sa simpatijom, koji se može završiti i pozivom za izlazak.

Za one koji uživaju pored jače lepše polovine, današnji dan će biti ispunjen pozitivnim vibracijama, ugađanjima i možda čak malim znakovima pažnje & poklonima.Što se tiče zdravlja, današnji dan iako će da bude skladan i pozitivan, ipak skreće pažnju da obratimo pažnju na svoj imunitet, da se pričuvamo promaje, ali i da se što više odmaramo u toku dana.

Ako je moguće izbegavajte ljude koji vam ne prijaju i provodite što više vremena u krugu dragih osoba.

Ishrana naravno treba da bude laganija, puna vitamina, svežeg voća i prirodnih sokova. Vrlo je važno danas i otići u opuštajuću šetnju, ili pak praktikovati lagane vežbe, bez previše naprezanja, kako bi se održale energije u balansu i pospešila cirkulacija i sprečila pojava osećanja slabosti ili grčeva u mišićima nogu.
Lenormand Karta za Sredu
~ 31 $unce ~Dnevno otvaranje : pošto je ovo pozitivna karta, naravno da će vam dan biti lep. Osećaćete se kao Supermen. Imaćete volje i snage da uradite mnogo toga. Druženje sa prijateljima, medjusobno pomaganje. Ako se nadje neka loša karta pored, može da ukaže na probleme sa strujom ili grejanjem, ili će vam pregoreti sijalica.

U ljubavi : za sve koji su slobodni moguće je uskoro prijatno i lepo poznanstvo sa vrlo pozitivnom osobom koja im bukvalno može uneti novu energiju u život. Za one koji su u vezi, ova karta ukazuje na prelaženje na ozbiljniji nivo u tom odnosu, prihvatanje odgovornosti, želje da se usreći maksimalno druga strana. U oba slučaja i kvalitet i kvantitet je zasiguran.

Posao : za one koji traže posao, sa ovom pozitivnom kartom, može vam se ukazati lepa prilika da počnete da radite posao za koji ste se školovali i koji ćete jako voleti. Najverovatnije ćete ponudu za posao čuti od prijatelja ili nekog autoriteta. Za one koji već imaju posao, mogu očekivati skladan odnos kako sa nadredjenima, tako i sa kolegama. Unapredjenje, uspeh, napredovanje na društvenoj lestvici.

Zdravlje : ova karta donosi stabilnost i pokazuje vitalnost osobe, kada je bolest u toku, ukazuje na poboljšanje zdravlja. Najčešće se vezuje za zdravstvene probleme sa srcem, pritiskom, temperaturom organizma, snagu, imunitet. Takodje, može se povezati sa vidom i glavom.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42862
 • Reputaciona snaga: 36081
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #445 poslato: 10. Septembar 2019. 13:42:47 »
Utorak dan Mars
~ 10-09-2019 ~Današnji Marsov dan nam kreće sa Mesečkom koji je prešao u znak Vodolije i od aspekata će imati samo sekstil sa Hironom iz Ovna i kvadrat sa Uranom iz Bika. Od ostalih aspekata, danas Sunce iz Device ima opoziciju sa Neptunom iz Riba. Ako mislite da ovako malo aspekata neće doneti dinamičan i zanimljiv dan, varate se…Za one koji rade, na poslu od ranog jutra dinamika, svašta-nešto se dešava, teško se hvata ritam sa neočekivanim novim obavezama. Danas treba da se pripazite da ne odreagujete brzopleto na radnom mestu, jer će mnogi oko vas da budu dosta nervozni i dekoncentrisani.

Za one koji su u potrazi za radnim mestom, današnji dan može da bude frustrirajuć, jer se neočekivano mogu pojaviti problemi i odlaganja nekih potencijalnih pregovora oko posla, posebno ako na bilo koji način zavisite od žena (kao bivših koleginica, ili „veza“ koje žele da pomognu, jer i one same će biti u situaciji koja će ih nervirati, a neće moći da je zaobiđu tako lako, pa tako neće ni vama moći puno da učine danas)U domu, moguća je blago naelektrisana atmosfera. Stvari i situacije koje su do sad prolazile skoro pa ne primećeno, danas će pošteno da „bodu oči“ svim ukućanima, te su moguće rasprave oko njih. Mnoge zablude i pogrešne informacije će takođe danas da „isplivaju“ na površinu, pa su moguće rasprave i oko toga.

Takođe, moguće je da će biti problema sa električnim aparatima ili instalacijom, kao da su najednom pošašavele električne jegulje preplavile stan (tipa… ljuti ste, uzmete da upalite svetlo, i sijalica samo najednom eksplidra i sl. scene) Takođe, mogući su problemi sa cevima i kanalizacijom, česma koja curi, frižider otišao na godišnji odmor, ili pokvareni vodokotlić ili kvar u celoj ulici i ceo dan bez vode…Što se tiče međuljudskih odnosa, danas će biti na testu kako tolerancija između dugogodišnjih prijateljstava, tako i emotivnih odnosa.

Danas će jednostavno sve svima da smeta, subjektivnost, nervoza, preemotivnost, brzopletost, sve to će uticati na odnos sa nama dragim osobama.

Za one koji traže srodnu Dušu, naravno, danas baš i nije dan kada bi mogli da sretnu nekog posebnog, ili pak da započnu neku emotivnu priču sa svojom simpatijom.

Za one koji su već pored svoje jače lepše polovine, danas… pa ne bi bilo dobro da tražite „dlaku u jajetu“ ni vi ni oni, iako i ima zaista toliko mnogo dlaka… Ok, mnogo toga ne funkcioniše kako treba, ali danas jednostavno nije dan da se rešavaju ti problemi, jer je danas dan kada se logika i snovi sudaraju žestoko.

Prećutite današnji dan ako je moguće, bilo da se radi o prijateljskim bilo o emotivnim odnosima. Pustite da se kockice same od sebe slože, jer danas i najiskreniji savet ili podrška mogu totalno pogrešno da se razumeju.Zdravlje danas će biti okrenuto naravno nervozi, nesanici, „kratkom fitilju“ koji itekako može da utiče na rad srca i pritisak. Takođe, mogući su problemi sa grlom, glasnim žicama i krajnicima (ko ih ima) Metereopate naravno drže stoički 1 mesto i dalje…

Potencijalni problemi sa prehladama, kijavicama, slabijom cirkulacijom i osećanjem iscrpljenosti (više mentalne i emotivne nego fizičke) i bolovima u vratnim pršljenovima, danas će zahtevati jaču ishranu bogatu vitaminima i mineralima, i po mogućstvu šetnju, plivanje ili masažu.

Danas nikako nije dan na za početak dijete, niti za preskakanje obroka! Danas treba što češće (ali naravno ne puno) unositi više kalorija, jer će i srcu i Duši a vala i mozgu danas trebati podrška sa te strane, ako želimo da preguramo kako treba današnji dan. Kako bi pomogli svojim energijama da bolje funkcionišu, uzmite ili mirisne štapiće ili etarska ulja lavande i jasmina i sa njima osvežite svoj dom.
Lenormand Karta za Utorak
~ 43 Lavirint ~Osnovno značenje : pronalaženje rešenja za neki problem (ili upasti u njega) vrteti se u krug, izgubiti smisao & cilj, obeshrabrenost, lutanje.

Metaforički, razne vrste lavirinata oslikavaju karakter čoveka i otkrivaju da li uvek ide sigurnim putem ili je željan izazova, ali simbolišu i putovanje duše.

Simbolički, lavirint je, zapravo, potraga za sopstevnim putem i predstavlja odgovor na pitanje da li možemo sami da ga pronađemo ili nam je potrebna nečija pomoć.

Upravo zato spiralu, tj kartu Lavirint, možemo posmatrati i kao dvostruki simbol ~ u njoj vidimo savršeni odraz prirode, lice i naličje svega što nas okružuje pa i nas samih.

Ovoj karti, tj njenoj simbolici, tako možemo da damo osobine nesvesnog, unutrašnjeg, novog, tek započetog, ali sa svakim narednim krugom mi otvaramo jedna nova vrata, nova poglavlja u našim životima iz kojih izlazimo bogatiji za jedno novo iskustvo. Otvaramo se sve više materijalnom, opipljivom svetu oko nas. Učimo, razvijamo se, rastemo.

S druge strane, ukoliko bismo za početak lavirinta uzeli njegovu spoljašnju tačku, dobili bismo upravo suprotnu sliku ~ stečena iskustva, znanja, kontakte, i sve ono što smo u procesu “otvaranja” naučili, sada vraćamo u svoj unutrašnji svet, duhovno smo zreliji, postajemo svesniji svojih kvaliteta i osećaja jer su oni sada potkovani ličnim iskustvom.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42862
 • Reputaciona snaga: 36081
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #444 poslato: 09. Septembar 2019. 16:19:01 »
Ponedeljak dan Mesec
~ 09-09-2019 ~Današnji Mesečev dan nam počinje sa Mesečkom u Jarcu koji samo što je završio razgovor sa Neptunom iz Riba i kreće i ka Merkuru iz Device i Plutonu iz Jarca. Posle tog susreta on odlazi da odmori kroz Prazan Hod.

Od ostalih aspekata danas imamo Merkur iz Device u trigonu sa Plutonom iz Jarca i Mars iz Device u trigonu sa Saturnom iz Jarca, a Sunce iz Device završava kvadrat sa Jupiterom iz Strelca… Zanimljiv Ponedeljak…Što se tiče poslovnih obaveza, danas će ih biti baš puno, ali na sreću, i mi ćemo biti dovoljno skoncentrisani i raspoloženi da prihvatimo izazov.

Puno praktičnih, i realno ostvarljivih ideja i planova koje je moguće danas započeti i čak realizovati, tj mogućnost da se iskoristi životno iskustvo na najbolji mogući način.

Za one koji su u potrazi za poslom, danas bi mogli da dobiju vrlo važne informacije, pa čak i poziv za odlazak na razgovor. Treba da budu prirodni i da ne preteruju sa dokazivanjem, jer time neće ništa postići.

Za one koji već rade, treba da obrate pažnju da ne preuzmu previše obaveza na sebe, jeste lepo da se učini & pomogne kolegi & koleginici, ali samo pod uslovom da njihov posao ne trpi u tom procesu. Ogradite se od nekih priča i „informacija“ koje budete čuli iz radnog kolektiva, pola od toga je trač, koji može da naškodi ugledu „goluba pismonoše“…U domu, odnos sa ukućanima dosta dobar, po malo postoji određene trzavice vezane ili za neku potencijalnu kupovinu, ili rešavanje nekih birokratskih papazijanija, ali u suštini, situacija je mirna i skoro pa harmonična.

Moguće su vesti ili neočekivana poseta od nekog rođaka ili pak neplanirana situacija vezana za neku pokretnu imovinu (tipa ponuda za kupovinom polovnog automobila ili neočekivano da naletimo na neku akciju i popuste vezane za neke električne kućne uređaje, pa da bude „ko kec na jedanaest“ da se uklopi sa našim finansijskim planovima)Što se tiče međuljudskih i partnerskih odnosa, današnji dan će da bude sasvim ok.

U odnosima sa prijateljima možemo da saznamo neke informacije koje će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje tog prijatelja prema nama u poslednje vreme.

Za one koji traže svoju srodnu Dušu, danas neće biti nešto preterano uspešan dan, ali je moguće da će od jedne osobe čuti neku zanimljivu priču o svojoj simpatili ili potencijalnoj simpatiji. Nemojte ograničavati mogućnosti za dopadanjem time što upoređujete tu novu osobu sa svojim bivšim partnerom (partnerkom)

Za one koji su već pored lepše nam jače polovine, današnji dan će pružiti mogućnost da se lepo kako treba organizuju neki planovi i sprovedu ideje u dela, i da se na taj način obezbedi stabilnija zajednička budućnost.Što se tiče zdravlja, zbog promenljivih vremenskih uslova, neće samo metereopate da boluju danas, već i svi mi ostali.

Problemi sa pritiskom, nesanicom, nervozom, kao i potencijalni problemi sa kostima, kožom, zubima su takođe mogući (i to generalno sve zbog podložnosti stresu i fizikom naporu)

Najbolji način da se ojača i telo i um je praviti danas pauze i uz neki lagani obrok „napuniti baterije“, a u večernjim satima možda jedna relaksirajuća masaža ili prijatna mirišljava kupka itekako mogu da pomognu, ne samo telu, već i umu.
Lenormand Karta za Ponedeljak
~ 30 Ljiljani ~Dnevno otvaranje : ukazuje na neke promene, obično donosi stabilizaciju situacije. Kontakt sa starijim osobama, najverovatnije roditeljima, dekom, koji će vam nešto pomoći ili vam dati pare. A možda i interesantan flert u nekom baru uveče, sa šarmantnim Don Huanom

Ljubav : za slobodne, poželjno je da dobro porazmisle šta traže od veze, da li žele slobodnu vezu, ili nešto dugotrajno.

Shodno tome i ova karta se tumači u ta dva pravca ~ za ove prve koji su slobodni i traže samo zabavu i provod, eto nagoveštaja da će im današnji dan biti baš „lucky“ što se tiče veza i vezica baziranih na hemiji i dobrom sexu.

Za ove druge, koji su sami i žele nešto ozbiljnije, zrelije, dugotrajnije, eto najave da će se pojaviti ozbiljna osoba u njihovom životu, koja će biti tu i kao partner(ka) ali i kao zaštitnik, savetnik.

Za one koji su u vezi, ova karta sugeriše jedan vrlo dobar i pozitivan dan, bez mnogo promena i oscilacija.

Posao : za one koji nemaju posao, ova karta poručuje da je ovo idealan period kada treba potražiti nekoga kako radi saveta, tako i radi „veze“ (malo boljih preporuka nikad nije na odmet) Za sve one koji imaju posao, ovo će da bude period kada će se ostvarivati planovi i tako obezbediti dugoročni ciljevi. Pohvale nadredjenih su vrlo verovatna.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42862
 • Reputaciona snaga: 36081
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #443 poslato: 08. Septembar 2019. 16:07:38 »
Nedelja dan Sunce
~ 08-09-2019 ~Današnji Sunčev dan nam počinje sa Mesečkom u Jarcu u trigonu sa Uranom iz Bika koje će trajati skoro celu noć.

Posle toga uz prvu jutarnju će da se nadmudruje preko aspekta konjukcije sa Saturnom uz jednu partiju šaha i to sve do podne, da bi popodne i predveče imao dinamično druženje sa Marsom i Suncem iz Device preko aspekta trigona.

Pred sam kraj dana će razmenjivati životno iskustvo uz „čašicu razgovora“ preko aspekta sekstila sa Neptunom iz Riba. Takođe, u toku dana, imamo i žučnu raspravu između Sunca iz Device i Jupitera iz Strelca preko aspekta kvadrata. Zanimljiv, ni malo monoton dan…Što se tiče posla za one koji i danas rade (svaka čast i srećan rad!) dan će realtivno brzo da prođe.

Biće sasvim dovoljno obaveza koje će ispuniti radno vreme, a biće i dovoljno snage i radnog raspoloženja da se te poslovne obaveze završe kako treba.

Za one koji su u potrazi za poslom, naravno, dan za pauzu, ali možda bi bilo dobro raspitati se ili prozujati kroz oglase, možda se nešto neočekivano pojavi.U kući situacija po malo van balansa. Razgovori oko nekih finansija ili pak (ne)potrebnih stvari koje su počele da se gomilaju u domu.

Takođe, neki od ukućana će imati zamerku za neke osobe u našem životu, ali te zamerke će biti arugumentovane ovog puta.

To će nas naterati da stavim prst na čelo i zapitamo se iskreno da li su oni možda i u pravu, da li ta osoba nama čini dobro ili smo iz nekog razloga na gubitku zbog nje…Na privatnom planu, za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, današnja Nedelja im može doneti zanimljiv poziv za druženje & izlazak ili direktno od njihove simpatije ili od bliskog prijatelja koji želi da ih upozna sa jednom simpatičnom osobom. Budite spontani i pustite da se sve odvija svojim prirodnim tokom.

Za one koji uživaju u društvu svoje jače lepše polovine današnji dan će biti ispunjen blagim oscilacijama velike ljubavi i velike posesivnosti. Trebalo bi sesti i porazgovarati, da se reše potencijalni problemi koji mogu da se pojave (od silne ljubavi udavili mače… ništa što je preterano ne valja, čak i kad je ljubav u pitanju)Što se zdravlja tiče, danas su mogući problemi sa aritmijom, pritiskom, krvnom slikom.

Opet naravno, ishrana će biti od velikog značaja da se organizam i imunitet dovedu u red.

Danas treba ispoštovati „Nedeljni ručak“ ali ipak da sve bude u manjim porcijama. Danas može sve što se tiče „ića i pića“ ali samo da je umereno!
Lenormand Karta za Nedelju
~ 05 Drvo ~Dan okrenut analiziranju dosadašnjeg života i traženju smislenih i racionalnih osnova od kojih može dalje da se krene ka novom stabilnijem Putu…

Ljubav : za zauzete, dan ispunjen ljubavlju, ali i blagim preterivanjem u emocijama, a za one koji su u potrazi, dan kada bi mogli da upoznaju osobu koja će im doneti (ne)stabilnost u život.

Posao : upornost i disciplina su ključni za uspeh i biće bogato nagradjeni. Ako ste bez posla i tražite ga, moguće je da ćete još malo morati da bude strpljivi i uporani u traženju, a možda ćete morati da se bolje raspitate ili da pošaljete na više mesta svoj CV.

Zdravlje : bavite se bilo kojom aktivnošću koja zahteva boravak u prirodi, šetnja, sport… Uživajte u prirodi, dišite punim plućima, izadjite iz 4 zida (i u fizičkom i u psihološkom smislu)
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42862
 • Reputaciona snaga: 36081
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #442 poslato: 06. Septembar 2019. 23:27:00 »
Subota dan Saturn
~ 07-09-2019 ~Današnji Saturnov dan nam počinje sa Mesečkom u Strelcu u Praznom Hodu, od podne menja znak, i prelazi u znak svog izgona, znak Jarca. Do kraja dana, sklopiće još samo kvadrat sa Hironom iz Ovna. Od ostalih tranzita imamo Veneru iz Device koja sklapa trigon sa Plutonom iz Jarca i Merkur iz Device koji sklapa opoziciju sa Neptunom iz Riba.Na poslu u toku prepodneva baš će se osetiti energije „danas je baš prava Subota“. Popodne će pak malo atmosfera da živne i možemo očekivati i neke nove momente na radnom mestu.

Posao se odrađuje korektno, a opet nekako mehanički, stalno se gleda na sat i isčekuje kraj radnog vremena. Koncentracija je slabija, ali ipak dovoljno dobra da možemo da odradimo ono što se od nas očekuje bez mnogo odlaganja ili potencijalnih grešaka.

Danas nije baš najbolji dan za poslovne razgovore & pregovore & dogovore, niti za bilo koju vrstu kupo-prodaje i potpisivanja dokumenata & overa & garancija.U domu, takođe situacija dosta ok. Malo pospani, malo odsutni, gegamo se po kući i uz zevanje planiramo šta sve treba da uradimo i šta bi sve samo hteli danas da radimo.

Moguće je da će i jedan stariji član porodice imati neki problem koji neće moći sam da reši i koji će taman da nam dobro dođe da odložimo neke kućne obaveze „za kasnije“.

Danas je odličan dan za „veliko spremanje“ i novo kreativno uređenje doma. Biće dovoljno i snage i volje i ideja da se malo unese svežina u dom, ali i bolje usmere pozitivne energije i umanje štetni uticaji negativnih podzemnih voda.Međuljudski odnosi će biti donekle harmonični, jer je moguće da će doći do mimoilaženja sa nekim željama i planovima, kako u razgovoru sa prijateljima, tako i u razgovoru sa osobama koje nam emotivno puno znače.

Za one koji traže srodnu Dušu, današnji dan baš i nije povoljan za nova poznanstva, tj ako imaju tajnu simpatiju moguće je da će danas čuti nešto zanimljivo o njoj (njemu) što može dosta da utiče na osećanja koja se gaje prema toj osobi (ne baš u pozitivu)

Za one koji uživaju u društvu svoje lepše i jače polovine, moguće je da će danas da bude kratkotrajnih „ko nosi pantalone, a ko suknju“ rasprava, a moguće je i da će doći do otkrivanja nekih sitnica (tajni) koje će naravno dosta da utiču na dalji tok samog odnosa. Ne prenagljujte, mnogo toga i nije baš tako kako se čini na prvi pogled!Zdravlje će danas skoro pa da bude dobro, blage oscilacije sa pritiskom zbog promenljivih vremenskih uslova, kao i prolazna malaksalost i trenjenje u šakama i stopalima.

Pripazite se promaje, kako ne bi došlo do ukočenja vrata, naprslog kapilara u oku ili problema sa ušima.

U popodnevnim časovima metereopate će imati manje promene, kao i svi oni koji imaju problema inače sa kostima i zglobovima.

Ishrana danas ~ šta vam je volja, ali naravno bez mnogo preterivanja. Najbolje bi bilo se držati neke lagane ishrane, bogate vitaminima, kao i napitcima koji mogu da pospeše snagu samog tela (kafa na žalost baš i nije iz te branše, ali, na sreću danas neće puno da smeta, čak i ako se malo pretera)
Lenormand Karta za Subotu
~ 37 Vreme ~Ova Karta nam danas prvenstveno poručuje da je došlo vreme da se „nešto desi“, tj da je danas dan za razmišljanje i planiranje (bliže) budućnosti.

Takođe ova Karta nam skreće pažnju da sećanja ni malo nisu loša stvar u našem životu, ali da ne smemo da dozvolimo da živimo u prošlosti zbog njih.

Isto tako, ova Karta nam danas daje na znanje da ma koliko se osećali usamljeno i neshvaćeno, ipak postoji neko kome je vrlo stalo do nas, čak iako to ne pokazuje na način na koji mi to očekujemo.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42862
 • Reputaciona snaga: 36081
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #441 poslato: 05. Septembar 2019. 18:23:38 »
Petak dan Venere
~ 06-09-2019 ~Današnji Venerin dan će biti baš dinamičan. Počinje sa Mesečkom u Strelcu koji sklapa prvo kvadrat sa Marsom iz Device, pa kvadrat sa Suncem iz Device, pa kvadrat sa Merkurom iz Device, pa konjukciju sa Jupiterom, pa na kraju kvadrat sa Neptunom iz Riba, pa kvadrat sa Venerom iz Device i prelazi u Prazan Hod. Od ostalih aspekata danas imamo i Merkur iz Device u kvadratu sa Jupiterom iz Strelca i Sunce iz Device u trigonu sa Saturnom iz Jarca. Uh… kakav dan!Na poslu dinamika samo takva. Isčekivanja nekih vesti, zakazivanje razgovora sa nadređenima, ili pak razmišljanje da li je došlo vreme da se promeni radno mesto. Za one koji traže posao, danas bi bilo dobro da naprave pauzu.

Puno toga će nam se danas vrzmati po glavi što se tiče posla i finansija, to će biti jače od nas i vrlo je verovatno da će nam te silne ideje i razmišljanja malo negativno uticati na koncentraciju i radni elan, pa povedite računa da vas to ne uspori u završavanju vaših radnih obaveza.

Danas za razliku od juče, na radnom mestu neće biti previše ni strpljenja ni razumevanja, pa uz „brojim do 10“ polako zasucite rukave i gledajte svoja posla, i pripazite se da vam se ne zature neka dokumenta, ili pak da se ne povredite na radnom mestu, a vrlo je moguće da će i sama tehnika po malo da „štuca“ pa će nam i mobilni i kompjuter ili bilo koja druga tehnika lepo trenirati živce ceo dan.U kući, povuci-potegni… Kod nekih tretman ćutanja, kod nekih operske arije…

Velike oscilacije u raspoloženju, nervoza, brzopletost, potencijalni sitni kvarovi po kući, ali i naša određena odsutnost u mislima, pa tako i smotanost (koja nam dodatno može doneti opasnost od ozbiljne povrede) zabiberiće današnji dan svakome ko bude bio kod kuće.

Potencijalni problemi sa nekim dokumentima vezani za (ne)pokretnu imovinu, loše zdravlje jednog člana porodice, ne baš pozitivna komunikacija sa mlađim članovima ili pak daljnjim rođacima, ili pak kvar automobila, će biti samo još jedna „kap u čaši“ danas…

Moguće je i da će u komšiluku da dođe do nekih problema (kako između čanova domaćinstva, tako i sa nekim aparatom) koji će na čudan i nelogičan način da „dolije ulje na vatru“ u našem domu na pravdi Boga.

Za sve one koji žive kao podstanari, moguće situacije koje će ih naterati da porazmisle da li je možda došlo vreme da se promeni mesto boravka, kako zbog manjeg problema u samom stanu, tako i zbog lošeg nastupa stanodavca.Naravno, ni prijateljski ni emotivni odnosi danas neće uspeti da zaobiđu makar usputne konflikte i nesporazume.

Jednostavno, dan kada će svi iz nekog svog ličnog razloga da budu „na kraj srca“ i subjektivnost će biti na svom vrhuncu. Danas nije dan za nova poznanstva, napravite pauzu i tu.

Obratite pažnju da ako druga strana ne želi da razgovara o tome, pustite… ne forsirajte, već sačekajte da druga strana sama spusti gard i ispriča vam šta je muči, jer danas i najiskrenija i najbolja namera da se sasluša, pomogne ili posavetuje, neće naići na dobar prijem, već može da izazove neočekivano žestok kontra efekat.Što se tiče zdravlja…

Naravno, pogađate… danas će svima sve i svašta da fali i svako će imati nekakav zdravstveni problem, ako ništa drugo neispavanost, nervoza i određeno neraspoloženje će sigurno mučiti mnoge.

Naravno, usko povezano sa takvim stanjem psihe, prvi na udaru će biti srce, pluća i želudac danas, pa je moguće da će svi oni koji imaju problema sa alergijama, disanjem, varenjem ili izbacivanjem štetnih materija iz organizma (ne samo „wc“ već i znojenje napr) aritmija, gubitak daha, slabost itd… kuburiti dodatno danas sa tim.
Dnevna Lenormand Karta za Petak
~ 06 Oblaci~Dnevno otvaranje : ovo nije dan kada bi trebalo da donosite važne životne odluke.

Previše je sve konfuzno i nedorečeno, ne posedujete sve informacije da bi bili u mogućnosti da složite sve kockice.

Zato, budite strpljivi i sačekajte novi dan.

Pustite da vetar oduva oblake i da dođe sunce.

Posebno naporan dan za sve one koji se ovako zovu ili dolaze u kontakt sa ljutima koji se ovako zovu.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42862
 • Reputaciona snaga: 36081
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #440 poslato: 05. Septembar 2019. 13:51:52 »
Četvrtak dan Jupiter
~ 05-09-2019 ~Današnji Jupiterov dan nam počinje sa Mesečkom u Praznom Hodu na samom kraju znaka Škorpiona.

Pred jutro prelazi u znak Strelca, ali do kraja dana neće imati ni jedan aspekt sem trigona sa Hironom iz Ovna.

Od ostalih tranzitnih aspekata za ovaj Četvrtak imamo Merkur iz Device da sklapa lepi trigon sa retrogradnim Saturnom iz Jarca.

Današnji dan će nam biti okrenut razgovorima i savetovanjima, pomaganju i činjenju dobrih dela.

Na poslu dosta mirna atmosfera, radi se, traže se saveti, isčekuju se neke važne informacije vezane ili za poslovne ugovore ili pak finansije.

Kolegijalni odnosi dosta dobri, a čak i odnos sa nadređenima će danas biti vrlo zadovoljavajuć. Nekako svi gledaju svoja posla, ali pronalaze vremena da priteknu u pomoć ako je to potrebno.

Dobra koncentracija i solidna organizacija, kao i pozitivan stav da se ništa ne prepušta slučaju, već da se obrati pažnja na sve detalje, će učiniti da svoje poslovne obaveze danas završimo do kraja i da čak pronađemo malo vremena i da odmorimo.

Za one koji su u potrazi za poslom, moguć je poziv za razgovor, ili će pak neki bivši kolega, ili prijatelj imati važne informacije vezane za neki poslovni konkurs koji se uskoro održava, te će tako upornost i strpljenje možda čak već danas da budu nagrađeni.

U kući takođe solidna situacija. Moguće je da ćemo dobiti vest od nekog komšije, rođaka ili dugogodišnjeg prijatelja vezano za neke informacije koje nam trebaju da bi brže rešili neke birokratske obaveze koje imamo vezano za našu (ne)pokretnu imovinu.

Razgovori sa ukućanima, traženje saveta, rešavanje nekog velikog problema ispuniće nam dan (posebno za nas koji smo stalno kod kuće, ili radimo od kuće) Danas je odličan dan da se radi po kući, sređuje, popravlja, usavršava, unose novi dekorativni detalji, ili jednostavno da se napravi kompletno tumbanje nameštaja po sobama.

Moguće je pak da se aktivira „mač sa 2 oštrice“ od sedenja u ta „4 zida“ i da usled jednolične atmosfere, Duša odluči da odluta malo u prošlost, pa da povede i misli sa sobom, i da nam tako na neko kraće vreme donese setu i tugu, ali na sreću, pa će to brzo da prođe, jer ćemo danas da dobijemo poziv ili za izlazak ili će nam se najavti dragi gosti.

U međuljudskim odnosima današnji dan će biti malo manje emotivan, ali ipak će postojati sklad i razumevanje.

To će mnogima da pomogne da reše neke nesporazume sa jačom im lepšom polovinom, jer će emocije moći da se ostave po strani, ali će i dalje da postoji poštovanje i prihvatanje tuđeg mišljenja.

Za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, danas bi mogli da čuju neke zanimljive informacije vezane za svoju simpatiju, ili pak da im se javi zajednički prijatelj u nameri da pomogne ili posavetuje.

Moguć je i kraći izlazak i upoznavanje zanimljivih ljudi, a za neke današnji dan će biti okrenut ili razmišljanjima o bivšoj ljubavi ili pak konkretnom kontaktu (pa i susretu) sa tom osobom.

Što se zdravlja tiče, danas bi trebalo da obrtimo pažnju na slatko, ljuto i masno i da zaobilazimo testo, hleb, ili neke egzotične kuhinje. Jednostavno današnji dan nikako nije za bilo kakvo preterivanje u hrani, ali i pićima.

Čak treba da umereno unosimo i tečnost u organizam (i opet mi kafopije smo na tapetu da malo smanjimo omiljeni nam naš napitak) i čak bi bilo bolje uzimati danas čaj nego vodu. A ne bi bilo ni loše odraditi manju detoksikaciju organizma sa nekim voćem.

U toku dana su moguće manje glavobolje, problemi sa vidom i teže regulisanje telesne temperature koja može da donese osećanje malaksalosti i bezvoljnosti.
Lenormand Dnevna Karta
~ 35 Sidro ~Dnevno otvaranje : osećanje melanholije i nesigurnosti će da provejava ceo dan.

Talasi na moru su jaki, brod se ljulja, sidro ga samo pridržava da ne odpluta negde na pučinu. Tako će i danas da se osećate najverovatnije, kao da povremeno gubite tlo pod nogama.

Kontakt sa nekom važnom osobom od koje zavise neke vaše (poslovne, privatne) odluke.

Danas na testu će da bude i vaša snaga, pa tako može da bude ili puno posla na radnom mestu, ili obaveze prema domu i porodici, ili pak pad imuno sistema koji će vas naterati da malo više povedete računa o sebi.

Prilagodjavanje je osnovna reč za danas, plivajte, ali ne dozvolite da potonete, ako je udarac sudbine jači nego što ste očekivali. Sutra je novi dan.

Za sve one kojima je ovako ime ili pak dolaze u kontakt sa ljudima koji se ovako zovu, sledi vrlo zanimljiv dan danas.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42862
 • Reputaciona snaga: 36081
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #439 poslato: 05. Septembar 2019. 13:46:57 »
... kasnim ...

Sreda dan Merkur
~ 04-09-2019 ~Današnji Merkurov dan nam počinje sa Mesečkom u Škorpionu koji se malo pecka na spaljenom putu i u toku noći sklapa lagani sekstil sa retrogradnim Saturnom iz Jarca, pa završava peckanje po Spaljenom Putu.

Posle toga sklapa sekstil sa Venerom iz Device, pa lepi trigon sa retrogradnim Neptunom iz Riba, da bi oko podneva sklopio sekstil sa retrogradnim Plutonom iz Jarca i prešao u Prazan Hod.

Od ostalih aspekata, imamo Sunce kazimi Merkur na 12° Device i opoziciju između Venere u Devici i Neptuna iz Riba.

Posao danas će nam ići dosta lako, čak možda i previše lako, pripazite se da ne previdite neki detalj.

Ako vam se čini da sve ide po planu, ipak zastanite i proverite sve informacije i podatke, moguće je da se u međuvremenu potkrala jedna mala greška.

Na sreću, podrška ili mudar savet stiže od starijeg kolege ili čak nadređenog. Danas od njih možemo da saznamo i neke vrlo važne informacije, možda čak i informacije koje još nisu spremne da izađu zvanično u javnost. Ali, pripazite se, upravo ova poverljiva informacija vas stavlja na test kod te osobe, te gledajte da ne govorite nikome ništa.

U kući, situacija oscilira između „maziću te i paziću te i zvaću te Đole“ do onoga „dok si pod mojim krovom…“ što naravno može da utiče na raspoloženje (pa samim tim i na zdravlje)

Važne vesti vezane ili za jednog roditelja ili pak nekog rođaka stižu i prvo će nas ostaviti bez teksta, a posle ćemo ipak da se (donekle) obradujemo za tu osobu, jer „bolje išta nego ništa“ kaže stara narodna…

Moguće je da će nas neko pozvati u goste ili pak da će nam stići neočekivani gosti u popdnevnim ili večernjim satima. Moguće su blage oscilacije u raspoloženju zbog tema razgovora koje budemo imali sa njima, ali generalno prijatno vreme provedeno u društvu dragih ljudi.

Na privatnom planu, za one koji traže srodnu Dušu, danas baš i nije najbolji dan da započinju bilo šta konkretno & ozbiljno, jer još uvek nemaju baš sve informacije vezane za simpatiju.

Ne brzati i ne donositi subjektivne zaključke i odluke, posle će vam biti krivo.

Za one koji imaju pored sebe njihovu jaču lepšu polovinu, današnji dan baš i neće biti „leptirići i cvetići“ i može da donese puno nerazjašnjenih informacija i nedefinisane razgovore (koj traju predugo, a ne vode nikuda) Dan jeste povoljan da se pravi „za i protiv tabela“ ili nije i povoljan dan za veće odluke o budućnosti samog odnosa.

Na zdravstvenom planu, na „tapetu“ danas od svega po malo… Na udaru će biti direktno imunitet i lična „Ahilova peta“ što se tiče slabe tačke, nekome će to biti krajnici, nekome želudac, nekome crevca (posebno ono debelo)

I dalje naravno (barem dok smo u periodu ovog stelijuma u Devici) moramo da vodimo jako računa o svojoj ishrani „Zdravlje na usta ulazi“ ne kaže se džabe, pa tako ishrana i dalje treba da bude umerena, ali češća, manje porcije, sa puno svežih namirnica, uz neki čaj ili prirodni (gusti) sokić.
Lenormand Karta za Sredu
~ 22 Raskršće ~Dnevno otvaranje : danas je dan kada ćete uzet kantar u ruke i odmeravati ZA i PROTIV nekoga ili nečega.

Ne mora da znači da ćete biti neodlučni, već ćete jednostano želeti da budete sigurni u svoju odluku, pa ćete možda i tražiti savet neke mudrije & iskusnije osobe.

Možda odlučite da prošetate po kraju, da odete na kraći put… ili da u mislima odlutate u zemlju Nedodjiju i malo odmorite od svakodnevnih obaveza… čudni su Putevi Gospodnji… prepustite se intuiciji da vas vodi danas.

Ako vam je ime ili dolazite u kontakt sa osobama koje se tako zovu, danas ćete imati prilike da dobijete važne informacije koje će vam promeniti neke (posebno poslovne) planove.
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~