Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 15955 puta)

0 Članovi i 47 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41256
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #450 poslato: 15. Septembar 2019. 13:59:04 »
Nedelja dan Sunce
~ 15-09-2019 ~Današnji Sunčev dan nam počinje sa sa Mesečkom koji samo što je uskočio u znak Ovna i odmah sklapa opoziciju sa Venerom iz Vage, pa posle toga ima opoziciju i sa Merkurom, a nešto kasnije konjukciju sa Hironom, i to bi bilo to za danas što se tiče njega, a i ostalih tranzita. Na prvi pogled i ne baš nešto dinamična Nedelja… ali… ko zna…Za one koji i danas rade (srećan rad) na poslu će atmosfera biti dosta aktivna, sve će generalno da ide svojim, malo ubrzanim, tokom.

Malo zategnut odnos sa koleginicama danas, koje će biti dosta „na kraj srca“ i neće moći da ostave po strani neke svoje privatne probleme koje imaju i to će dosta uticati na radnu atmosferu.

I sam odnos sa nadređenima (posebno ako su žene u pitanju) danas neće biti baš jednsotavan i biće potrebno malo više takta i diplomatije kako bi se zaobišao nesporazum sa njima. Iako će svako da radi svoj posao, nekako spontano će situacija nameštati da se bave i tuđim, uz povremene nervozne komentare i zamerke.Ni u domu ništa bolja situacija… danas mi dame ćemo jednostavno imati problema da se uzdržimo od komenata i kritike, iako ćemo se truditi svim silama da ne kažemo baš sve ono što nam se mota po mislima, te tako će najverovatnije naše lepše jače polovine ili pak ostali mlađi članovi, imati pune ruke posla da izdrže naše bombardovanje…

Dosta subjektivno posmatranje svega danas za rezultat može da ima rasprave u kući i oko najbanalnijih stvari… zašto širiš veš baš tako, nemaš pojma, ja ću to da završim… zašto dodaješ soli u hranu toliko, ko te je učio da kuvaš… zbog čega je nered u sobi, kao da živim sa pećinskim ljudima… zašto je kupljeno ovo kad je toliko skupo, bilo je na akciji, moglo je da se uštedi… itd…Naravno da će i međuljudski odnos biti na klackalici, ili ringišpilu ili pak na toboganu svih emocija danas… ma ceo luna park kod nekih danas može da bude aktivan.. Ma koliko sve na prvi pogled bilo isto, opet neće biti isto.

Odnos sa prijateljima će biti dobar, ali će povremeno da provejava vrlo zategnuta i napeta priča, savetovanje, podrška i razumevanje će postojati, ali samo do određenih granica, jer će nestrpljenje i brzopleto zaključivanje često da „skrati fitilj“ pa su moguće i manje rasprave sa njima (naravno, akcenat na odnosima sa drugaricama i prijateljicama)

U partnerskim odnosima danas onako „ispod žita“ će se nazirati nezadovoljstvo trenutnim odnosom, postojaće ogromna želja da se nešto promeni, ali ne i uslovi za to. Ako još postoji i mešanje od strane porodice (s bilo koje strane) u sam emotivni odnos, današnji dan će baš da bude ko „kec na jedanaest“ da se započne žučna rasprava zbog mnogo toga što „škripi“ u ljubavnoj priči u poslednje vreme.Što se tiče zdravlja, danas treba da povedemo računa o povredama, posebno udarcima ili posekotinama.

Takođe, potencijalne glavobolje, neispavanost, nervoza, oscilirajući pritisak mogu da pokvare (inače narušeno) rasoploženje, a ne bi bilo baš najbolje tražiti utehu u hrani, posebno slatkišima, kako bi se popravilo makar raspoloženje…

Moguće su prehlade, posebno grla ali i bešike, najbolje bi bilo umesto kafe uzimati čaj (ako se mi kafopije nagovorimo naravno na to) a mogući su i bolovi & grčevi u donjem stomaku & crevima usled nagomilanih gasova, te bi tako danas bilo dobro zaobići ljutu i začinjenu hranu, a možda uzeti Kim koji će pomoći oko tih gasova i napetosti u donjem stomaku.
Lenormand Karta za Nedelju
~ 10 Kosa ~Dan posvećen donošenju odluke da se prekine nešto loše. Da se odviknete smopovladjivanja, ugadjanja, lenjstvovanja, da se oslobodite neke druge loše navike (kafa, cigare…) ili da uklonite iz svog života nekoga & nečega ko vam narušava harmoniju (pa i zdravlje)

Ovo je dan kada treba duže da spavate (ako je to moguće) jer se inače ova karta vezuje za nesanicu.

Prilikom odnosa sa drugima budite pošteni i iskreni, ma koliko to bolelo i vas i njih, otvoreno se izjasnite šta vas muči, nemojte skrivati ništa, ali gledajte da ne budete grubi.

Ova karta donosi brze odluke da se nešto ukloni iz života. Ova karta označava presecanje, prekid sa svim onim što pravi probleme, što sputava, što blokira i donosi bol i patnju.

Naravno, svaki takav postupak je vrlo bolan, jer ma koliko osoba želela da se oslobodi nečeg lošeg u svom životu, ipak postoje emocije straha „a šta će biti posle“.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41256
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #449 poslato: 14. Septembar 2019. 00:44:56 »
Subota dan Saturn
~ 14-09-2019 ~Današnji Saturnov dan nam počinje sa Mesečkom u Ribama koji završava aspekt konjukcije sa Neptunom, i ide ka sekstilu sa Plutonom iz Jarca i posle toga opoziciji sa Suncem iz Device { Pun Me$ec } i posle toga prelazi u Prazan Hod.

Neće stići da sklopi aspekt ni sa Merkurom ni sa Venerom jer oni zajedno ruku pod ruku prelaze danas u znak Vage i ostaju tu do prve nedelje Oktobra.

Danas takođe u skoro isto vreme kada bude bio Pun Mesec imamo i opoziciju između Marsa iz Device i Neptuna iz Riba. Dinamična Subota…Na poslu puno obaveza, odgovorno ćemo zasući rukave i prionuti na posao.

Prepodne dosta naporan i zahtevan period, ali već popodne polako se situacija opušta i stvari kreću svojim prirodnim tokom.

Želja za perfekcijom nam danas može oduzeti dosta vremena, ali i mentalne snage, pa pokušajte sebe da usmerite ka dobro, i na vreme obavljenom poslu, a ne ka tome da sve po cenu života mora da bude „pod konac“, jer niti će kolege imati razumevanja za to, niti će nadređeni umeti da cene vaš silan trud.

Za one koji su u potrazi za poslom, današnji dan će biti više okrenut pauzi i tihoj zabrinutosti i strepnji da li će se ikada pronaći više to neko radno mesto (pa samim tim i finansijska sigurnost i poboljšano osećanje samo-vrednovanja)Kod kuće dinamika takođe, ne baš kao van „4 zida“ ali sasvim dovoljno posla i obaveza da ćemo u jednom trenutku samo stati na sred sobe i reći „A kuda ja pa to žurim i što se ja ovoliko polomih oko nečega što ni malo nema veze sa pravim životom???“

Želja da se pronađe balans između onoga što je zaista potrebno u domu i onoga što svako od nas sanjari da ima svoj „idealni dom“ danas će biti posebno izražena, i to ne samo kod nas već i kod drugih ukućana, kod nekih manje, kod nekih više naglašena.

Moguće je da će se povesti razgovor na tu temu (promene u domu, ili promene samog doma) ali se pripazite da se razgovor ne zaoštri i krene u vrlo pogrešnom pravcu ~ izbegnite kritiku i osuđivanje i pokušajte da nađete neke zajedničke teme & interesovanja & ciljeve i držite se njih (makar bila i samo 1 tema za razgovor, danas nije dan za rasprave, nikako, zažalićete…)Što se međuljudskih odnosa tiče, danas će baš biti velikih oscilacija, kako u odnosu sa prijateljima, tako i u odnosu na lepšu nam jaču polovinu (ili tajnu simpatiju, kako ko)

Prijatelji će biti raspoloženi i moguće je da će biti i nekih poziva za izlazak i druženje, moguće je i da će biti poziva na neku proslavu. Očekujte zanimljive & lepe vesti od njih, ali nemojte ih osuđivati ako se to nešto što njih raduje ne uklapa u neke vaše životne stavove.

U odnosu na jaču lepšu polovinu, postojaće određene začkoljice i crvići sumnje, koji mogu malo da zabibere odnos i da naruše harmoniju u odnosu. I oni kao i vi, su u fazi samopreispitivanja i samoanalize, čak i bolje od vas vide svoje mane i greške i zasigurno se jedu „ko mlad mesec“ zbog toga, a pred vama glume Supermena ili Čeličnu Lejdi… Makar danas pređite preko grešaka, kako njihovih, tako i svojih i pokušajte da nađete nešto lepo što će oboje da obraduje i na taj način sačuva mir u Duši i srcu kod oboje.

Za one koji traže srodnu Dušu, današnji dan će biti pun iznenađenja. Naravno, ne očekujte da će potencijalna ljubav jednostavno pasti s neba (sem u slučaju da nije reč o nekom padobrancu…) ali, možete očekivati da baš u onom trenutku kada budete odlučili da ćete ipak ostatak života provesti sami, najednom se pojavi nešto ili pak neko ko će izmeniti taj stav vrlo brzo. Samo još malo strpljenja…Na polju zdravlja, danas naravno zbog Punog Meseca može doći do određenog preterivanja, posebno u popodnevnim i večernjim satima što se tiče hrane ili pića.

Svi oni koji imaju genetski predispozicije za probleme sa pritiskom, slabijom krvnom slikom, dijabetesom ili pak problema sa uro-genitalnim organima, danas neka malo više povedu računa o sebi i svom zdravlju.

Takođe u toku prepodneva mogući su problemi sa koncentracijom (pa otuda nervoza i bezvoljnost) koja može dovesti do povreda. U toku popodneva i večeri pak moguće je da će se pojaviti problemi sa ili alergijom ili pak nekom virusnom prehladom.
Lenormand Karta za Subotu
~ 32 Me$ec ~Dnevno otvaranje : ovo će biti dan kada postoji opasnost da sve previše lično doživljavate, te se pazite da se ne zaletite i u naletu emocija pogrešno protumačite nečije ponašanje.

Danas će vam lepo raditi intuicija, ili možete imati neki Deža Vu momenat u odnosima sa drugima. Možda ćete vi biti „sa dve noge na zemlji“ ali će zato neko vama blizak da bude „u oblacima“ i teško ćete dopreti do zdravog razuma kod te osobe danas.

U ljubavi : za slobodne, izadjite u grad, idite na neka poznata mesta zbave. Družite se. Za one koji su u vezi, ovo će biti period lepog druženja, romantičnih izlazaka, zajedničkog sanjarenja.

Posao : puno kretaivnih ideja, mogućnost da budete pohvaljeni i postavljeni za primer drugima na svom radnom mestu. Za one koji traže posao, nemojte se povoditi za ponude koje vam se nude, jer postoji mogućnost da to baš i nije to što ste imali u planu za sebe što se tiče vaše karijere.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41256
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #448 poslato: 13. Septembar 2019. 14:00:51 »
Petak dan Venera
~ 13-09-2019 ~Današnji Venerin dan nam počinje sa Mesečkom u Ribama koji sklapa sekstil sa Uranom iz Bika u toku noći, pa će odmarati do popodne kada će sklopiti sekstil sa Saturnom iz Jarca, pa kvadrat sa Jupiterom iz Strelca, pa opoziciju sa Marsom iz Device, a pred sam kraj dana će imati i konjukciju sa Neptunom.

Od ostalih dešavanja, i Merkur i Venera se polako spremaju da iz Device pređu u Vagu, a danas će se i družiti preko aspekta konjukcije na 29° Device, a Sunce iz Device baš pred sam kraj dana će početi da sklapa snažni trigon sa Plutonom iz Jarca.

I bez obzira na činjenicu da je danas Petak 13-ti današnji Venerin dan će biti baš pod snažnim  uplivom Marfijevog zakona (ne)verovatnoće…Na poslu, nestrpljivi Petak u toku, još malo pa vikend raspoloženje, oscilacije u ponašanju i dalje traju, radimo svoj posao, ali smo dosta odsutni i jednostavno… nestpljivi… i um i telo traže odmor, a taj odmor nikako da se pojavi.

Odnos sa kolegama baš i neće biti za primer danas, nekako će sve da ide zbrda-zdola, površno, uz usputno prebacivanje i kritiku. Naravno, ni odnos sa nadređenima neće biti ništa bolji, oni sami danas će da imaju neke svoje, privatne, probleme, koje neće uspeti da sakriju na radnom mestu, a naravno, zaposleni će da pasivno ispaštaju zbog toga.

Za one koji su u potrazi za zaposlenjem, današnji dan ni tamo ni vamo, dobijaju neke informacije, ali su one vrlo šture i više skrivaju, nego što otkrivaju potencijalnu mogućnost dolaženja do željenog radnog mesta.U domu, mogući su usputni generacijski sukobi, ili pak nerviranje oko slabijeg zdravlja starijeg člana porodice.

Generalno opšta situacija ni malo laka, sve se odvija kao kroz gusti dim, pipkanjem i naslućivanjem se obavljaju razgovori u želji da se ne pogodi pogrešan živac i da se pokrene (ne)potrebna rasprava oko (potpuno besmislenih) stvari.

Moguće je i da će se povesti rasprava oko neke (ne)pokretne imovine ili birokratije vezane za nju, koja nikako da se reguliše već neko vreme. Tek pred sam kraj dana će se situacija u domu smiriti.

Za one koji žive kao podstanari, dan kao i svaki drugi, ali uz primesu neke nelagodnosti i osećanja izgubljenog tla pod nogama, što može mnoge da ponovo navede na razmišljanje o promeni samog mesta boravka.Međuljudski odnosi, posebno emotivni, danas će biti na klackalici.

Sam odnos sa prijateljima će biti danas dosta zategnut, nekako će svako da muči svoju muku, a izostanak strpljenja da se sasluša sagovornik u nekim trenucima može razgovor da dovede do neprijatne tišine.

U partenrskim odnosima, baš suprotno, danas nikako neće biti miran i tih dan. Svako će da vuče na svoju vodenicu, svako će da ima svoj argumentovani stav koji će braniti po cenu života. Pripazite se da se razgovor ne zaoštri previše (sem ako već niste u fazi da taj odnos i prekinete)

Za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, današnji dan će biti dosta konfuzan, jer je moguće da će dobijati dvosmislene signale od druge strane (ili neke nelogične informacije o potencijalnoj simpatiji) Ne treba da donosite nikakve zaključke ni odluke danas, pustite, još puno toga će se čuti & videti na tu temu, polako.Što se tiče zdravlja, današnji dan može prvenstveno na mentalnom & psihiloškom nivou da bude naporan i iscrpljujuć.

Fizički napor ukombinovan sa osećanjem zasićenosti i skoro potpunog premora može uticati i na rad želuca i creva, pa bi naravno danas trebalo obratiti pažnju na ishranu.

U popodnevnim i večernjim satima mogući su problemi sa imunitetom, srcem, pritiskom, ali i pokrenutim peskom & kamenom iz žučne kese ili bubrega (nedaobog!)

Danas je važno unositi što više tečnosti (čaj, prokuvana voda…) i pronalaziti vreme za sebe i za odmor, makar na 5 minuta.
Lenormand Karta za Petak
~ 23 Miševi ~Dnevno otvaranje : probudili ste se umorni, ceo dan vam provejavaju brige i problemi kroz glavu, a moguće je i da će vam se nešto pokvariti u kući.

Na sreću, imaćete i snage i volje da radite i nećete sedeti džabe… bar neko vreme… moguće je da će do kraja dana nestati ili volje ili snage…

Pripazite se na zdravlje, jer ste danas „tanki“ na tom polju. Oni sa slabijim imunitetom posebno neka povedu računa danas o sebi.

Finansije jako klimave danas, pa se ne zalećite sa kupovinom (generalno BAŠ nepotrebnih stvari, koje će vam BAŠ danas iz nekog razloga „trebati“) Na poslu, jako puno obaveza, ali i problema u odnosu sa kolegama i nadređenima. Osećanje „muka mi je od svega i svih“…
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41256
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #447 poslato: 13. Septembar 2019. 13:57:16 »
Četvrtak dan Jupitera
~ 12-09-2019 ~Današnji Jupiterov dan nam počinje sa Mesečkom u Vodoliji u Praznom Hodu, koji od podneva prelazi u znak Riba, najavljujući Pun Mesec na 21° Riba 14-09, i do kraja dana neće imati ni jedan aspekt sa nekom drugom tranzitnom planetom. Od ostalih aspekata, danas imamo Mars iz Device u kvadratu sa Jupiterom iz Strelca. Generalno, vrlo miran dan, ako zaobiđemo ovaj konflikt između Marsa i Jupitera.Na poslu, relativno jednoličan dan, sem što će provejavati povremeno dosta negativne energije preterivanja i traženja dlake u jajetu…

Smena euforičnog i potpuno nezainteresovanog raspoloženja dosta može da poremeti odnose na radnom mestu.

To može dosta da ohladi i distancira odnose sa kolegama, ali i da zaoštri odnose sa nadređenima. Za one koji su u potrazi za poslom, danas baš i nije najbolji dan za to.U domu, takođe jednoličan dan, sa povremenim iskakanjem iz šina što se tiče odnosa sa ukućanima, upravo na temu „da li ovo sve što radim & pričam je mačku o rep ili ima ipak nekog smisla?“.

Povremeni problemi sa električnim aparatima ili pak cevima & kupatilom su mogući. Za one koji su podstanari, današnji dan bi mogao da bude dan kada će oni da oluče da li ostaju tu gde jesu, ili kreću u potragu za novim „krovom nad glavom“.

Takođe, možemo danas da čujemo neke vesti vezane za nekog dalekog (ili starijeg) rođaka koje će malo da nas i rastuže, ali i iznerviraju u isto vreme, pojačavajući osećanje krivice što nismo u mogućnosti da pomognemo.U međuljudskim odnosima danas će biti većih oscilacija, previše ćemo da očekujemo jedni od drugih, te su mogući „ispod žita“ konflikti usled nesporazuma oko nekih stvari, posebno u odnosu sa jačom nam lepšom polovinom.

Ni prijatelji baš neće biti u najboljem rasoloženju, moguće je da će se povesti neki filozofski razgovor, samo da bi se skrenule misli sa problema koji muče već neko vreme.

Za one koji traže srodnu Dušu, ovaj dan će više biti okrenut njima i  njihovom samoanaliziranju i pokušaju da se shvati „zašto drugi nisu kao ja?“ što naravno će oduzeti dosta puno vremena, a i pokvariti raspoloženje.Što se tiče zdravlja, danas baš i neće biti najbolji dan za sve one koji imaju urođene  (nasledne) probleme sa slabim imunitetom, mišićima.

Takođe je moguće da će neki od nas „pasti za slobodu“ usled neke prenosne prehlade. Pripaziti se povreda (posekotina posebno) jer će teško ići oporavak, a mogu se javiti komplikacije usled infekcije.

Ishrana maksimalno treba da bude okrenuta kuvanom i da se zaobiđu gazirana i alkoholna pića u širokom luku.
Lenormand Karta za Četvrtak
~ 36 Krst ~Danas je dan kada će vam sve nekako ići teže nego obično. Puno ćete morati da uložite volje i snage da bi odradili neki posao ili obavezu.

Danas ćete možda morati da prihvatite neku tešku odgovornost ili donesete bolnu odluku.

Danas ćete možda puno (ne)svesno grešiti, bunićete se što se pojavljuju greške, jer smatrate da ste u pravu, ali ćete vrlo brzo uvideti da najverovatnije ~ niste.

Danas je dan kada treba da se uči na greškama i predjašnjim iskustvima.

Verovatno ćete nešto morati ispočetka da krenete da radite. Tek pred kraj dana ćete osetiti olakšanje.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41256
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #446 poslato: 11. Septembar 2019. 15:36:59 »
Sreda dan Merkur
~ 11-09-2019 ~Današnji Merkurov dan će nam biti obeležen samo Mesečkom u Vodoliji koji će imati sekstil sa Jupiterom iz Strelca. Lepo uklopljen tranzit shodno i današnjem blagom danu…Što se tiče posla, za one koji su u potrazi, današnji dan je dobar za traženje saveta ili preporuka (tj neko „potezanje veza“)

Danas će i prijatelji i možda bivše kolege & nadređeni iskreno želeti da pomognu, posavetuju ili „poguraju“ vaš CV negde.

Za one koji rade, današnji dan će biti lep, pozitivne energije na radnom mestu i skladan odnos sa kolegama & nadređenima.

Moguće je čak da će doći i do nekog razgovora o poboljšanju radnih uslova ili pak manjem uvećanju plate, a takođe moguća je neplanirana manja zarada (ili vraćanje duga)U domu, takođe pozitivne energije, koje mogu da pomognu da se reše neki problemi koji postoje neko vreme, posebno što se tiče finansija ili neke (ne)pokretne imovine.

Možete očekivati i neki poziv u goste ili pak dolazak prijatelja (rođaka) u dom kod vas.

Takođe, moguć je kontakt i sa rodbinom iz drugog mesta (države) i razgovori sa njima o nekim porodičnim uspomenama i budućim planovima koji se tiču cele porodice, a moguće je i planiranje nekog puta u inostranstvo kod njih (ili će oni doći kod vas)U međuljudskim odnosima danas bi takođe trebalo da bude puno lepih trenutaka i puno pozitivne energije.

Dan ispunjen razgovorima sa prijateljima koji su možda se vratili sa nekog puta ili pak planiraju da odputuju, a takođe i neke lepe vesti iz užeg kruga prijatelja (veridba, trudnoća, venčanje…)

Za one koji su u potrazi sa svojom srodnom Dušom, danas je moguće da će preko nekog prijatelja ili rođaka upoznati vrlo zanimljivu osobu, ili pak imati prijatan razgovor sa simpatijom, koji se može završiti i pozivom za izlazak.

Za one koji uživaju pored jače lepše polovine, današnji dan će biti ispunjen pozitivnim vibracijama, ugađanjima i možda čak malim znakovima pažnje & poklonima.Što se tiče zdravlja, današnji dan iako će da bude skladan i pozitivan, ipak skreće pažnju da obratimo pažnju na svoj imunitet, da se pričuvamo promaje, ali i da se što više odmaramo u toku dana.

Ako je moguće izbegavajte ljude koji vam ne prijaju i provodite što više vremena u krugu dragih osoba.

Ishrana naravno treba da bude laganija, puna vitamina, svežeg voća i prirodnih sokova. Vrlo je važno danas i otići u opuštajuću šetnju, ili pak praktikovati lagane vežbe, bez previše naprezanja, kako bi se održale energije u balansu i pospešila cirkulacija i sprečila pojava osećanja slabosti ili grčeva u mišićima nogu.
Lenormand Karta za Sredu
~ 31 $unce ~Dnevno otvaranje : pošto je ovo pozitivna karta, naravno da će vam dan biti lep. Osećaćete se kao Supermen. Imaćete volje i snage da uradite mnogo toga. Druženje sa prijateljima, medjusobno pomaganje. Ako se nadje neka loša karta pored, može da ukaže na probleme sa strujom ili grejanjem, ili će vam pregoreti sijalica.

U ljubavi : za sve koji su slobodni moguće je uskoro prijatno i lepo poznanstvo sa vrlo pozitivnom osobom koja im bukvalno može uneti novu energiju u život. Za one koji su u vezi, ova karta ukazuje na prelaženje na ozbiljniji nivo u tom odnosu, prihvatanje odgovornosti, želje da se usreći maksimalno druga strana. U oba slučaja i kvalitet i kvantitet je zasiguran.

Posao : za one koji traže posao, sa ovom pozitivnom kartom, može vam se ukazati lepa prilika da počnete da radite posao za koji ste se školovali i koji ćete jako voleti. Najverovatnije ćete ponudu za posao čuti od prijatelja ili nekog autoriteta. Za one koji već imaju posao, mogu očekivati skladan odnos kako sa nadredjenima, tako i sa kolegama. Unapredjenje, uspeh, napredovanje na društvenoj lestvici.

Zdravlje : ova karta donosi stabilnost i pokazuje vitalnost osobe, kada je bolest u toku, ukazuje na poboljšanje zdravlja. Najčešće se vezuje za zdravstvene probleme sa srcem, pritiskom, temperaturom organizma, snagu, imunitet. Takodje, može se povezati sa vidom i glavom.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41256
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #445 poslato: 10. Septembar 2019. 13:42:47 »
Utorak dan Mars
~ 10-09-2019 ~Današnji Marsov dan nam kreće sa Mesečkom koji je prešao u znak Vodolije i od aspekata će imati samo sekstil sa Hironom iz Ovna i kvadrat sa Uranom iz Bika. Od ostalih aspekata, danas Sunce iz Device ima opoziciju sa Neptunom iz Riba. Ako mislite da ovako malo aspekata neće doneti dinamičan i zanimljiv dan, varate se…Za one koji rade, na poslu od ranog jutra dinamika, svašta-nešto se dešava, teško se hvata ritam sa neočekivanim novim obavezama. Danas treba da se pripazite da ne odreagujete brzopleto na radnom mestu, jer će mnogi oko vas da budu dosta nervozni i dekoncentrisani.

Za one koji su u potrazi za radnim mestom, današnji dan može da bude frustrirajuć, jer se neočekivano mogu pojaviti problemi i odlaganja nekih potencijalnih pregovora oko posla, posebno ako na bilo koji način zavisite od žena (kao bivših koleginica, ili „veza“ koje žele da pomognu, jer i one same će biti u situaciji koja će ih nervirati, a neće moći da je zaobiđu tako lako, pa tako neće ni vama moći puno da učine danas)U domu, moguća je blago naelektrisana atmosfera. Stvari i situacije koje su do sad prolazile skoro pa ne primećeno, danas će pošteno da „bodu oči“ svim ukućanima, te su moguće rasprave oko njih. Mnoge zablude i pogrešne informacije će takođe danas da „isplivaju“ na površinu, pa su moguće rasprave i oko toga.

Takođe, moguće je da će biti problema sa električnim aparatima ili instalacijom, kao da su najednom pošašavele električne jegulje preplavile stan (tipa… ljuti ste, uzmete da upalite svetlo, i sijalica samo najednom eksplidra i sl. scene) Takođe, mogući su problemi sa cevima i kanalizacijom, česma koja curi, frižider otišao na godišnji odmor, ili pokvareni vodokotlić ili kvar u celoj ulici i ceo dan bez vode…Što se tiče međuljudskih odnosa, danas će biti na testu kako tolerancija između dugogodišnjih prijateljstava, tako i emotivnih odnosa.

Danas će jednostavno sve svima da smeta, subjektivnost, nervoza, preemotivnost, brzopletost, sve to će uticati na odnos sa nama dragim osobama.

Za one koji traže srodnu Dušu, naravno, danas baš i nije dan kada bi mogli da sretnu nekog posebnog, ili pak da započnu neku emotivnu priču sa svojom simpatijom.

Za one koji su već pored svoje jače lepše polovine, danas… pa ne bi bilo dobro da tražite „dlaku u jajetu“ ni vi ni oni, iako i ima zaista toliko mnogo dlaka… Ok, mnogo toga ne funkcioniše kako treba, ali danas jednostavno nije dan da se rešavaju ti problemi, jer je danas dan kada se logika i snovi sudaraju žestoko.

Prećutite današnji dan ako je moguće, bilo da se radi o prijateljskim bilo o emotivnim odnosima. Pustite da se kockice same od sebe slože, jer danas i najiskreniji savet ili podrška mogu totalno pogrešno da se razumeju.Zdravlje danas će biti okrenuto naravno nervozi, nesanici, „kratkom fitilju“ koji itekako može da utiče na rad srca i pritisak. Takođe, mogući su problemi sa grlom, glasnim žicama i krajnicima (ko ih ima) Metereopate naravno drže stoički 1 mesto i dalje…

Potencijalni problemi sa prehladama, kijavicama, slabijom cirkulacijom i osećanjem iscrpljenosti (više mentalne i emotivne nego fizičke) i bolovima u vratnim pršljenovima, danas će zahtevati jaču ishranu bogatu vitaminima i mineralima, i po mogućstvu šetnju, plivanje ili masažu.

Danas nikako nije dan na za početak dijete, niti za preskakanje obroka! Danas treba što češće (ali naravno ne puno) unositi više kalorija, jer će i srcu i Duši a vala i mozgu danas trebati podrška sa te strane, ako želimo da preguramo kako treba današnji dan. Kako bi pomogli svojim energijama da bolje funkcionišu, uzmite ili mirisne štapiće ili etarska ulja lavande i jasmina i sa njima osvežite svoj dom.
Lenormand Karta za Utorak
~ 43 Lavirint ~Osnovno značenje : pronalaženje rešenja za neki problem (ili upasti u njega) vrteti se u krug, izgubiti smisao & cilj, obeshrabrenost, lutanje.

Metaforički, razne vrste lavirinata oslikavaju karakter čoveka i otkrivaju da li uvek ide sigurnim putem ili je željan izazova, ali simbolišu i putovanje duše.

Simbolički, lavirint je, zapravo, potraga za sopstevnim putem i predstavlja odgovor na pitanje da li možemo sami da ga pronađemo ili nam je potrebna nečija pomoć.

Upravo zato spiralu, tj kartu Lavirint, možemo posmatrati i kao dvostruki simbol ~ u njoj vidimo savršeni odraz prirode, lice i naličje svega što nas okružuje pa i nas samih.

Ovoj karti, tj njenoj simbolici, tako možemo da damo osobine nesvesnog, unutrašnjeg, novog, tek započetog, ali sa svakim narednim krugom mi otvaramo jedna nova vrata, nova poglavlja u našim životima iz kojih izlazimo bogatiji za jedno novo iskustvo. Otvaramo se sve više materijalnom, opipljivom svetu oko nas. Učimo, razvijamo se, rastemo.

S druge strane, ukoliko bismo za početak lavirinta uzeli njegovu spoljašnju tačku, dobili bismo upravo suprotnu sliku ~ stečena iskustva, znanja, kontakte, i sve ono što smo u procesu “otvaranja” naučili, sada vraćamo u svoj unutrašnji svet, duhovno smo zreliji, postajemo svesniji svojih kvaliteta i osećaja jer su oni sada potkovani ličnim iskustvom.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41256
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #444 poslato: 09. Septembar 2019. 16:19:01 »
Ponedeljak dan Mesec
~ 09-09-2019 ~Današnji Mesečev dan nam počinje sa Mesečkom u Jarcu koji samo što je završio razgovor sa Neptunom iz Riba i kreće i ka Merkuru iz Device i Plutonu iz Jarca. Posle tog susreta on odlazi da odmori kroz Prazan Hod.

Od ostalih aspekata danas imamo Merkur iz Device u trigonu sa Plutonom iz Jarca i Mars iz Device u trigonu sa Saturnom iz Jarca, a Sunce iz Device završava kvadrat sa Jupiterom iz Strelca… Zanimljiv Ponedeljak…Što se tiče poslovnih obaveza, danas će ih biti baš puno, ali na sreću, i mi ćemo biti dovoljno skoncentrisani i raspoloženi da prihvatimo izazov.

Puno praktičnih, i realno ostvarljivih ideja i planova koje je moguće danas započeti i čak realizovati, tj mogućnost da se iskoristi životno iskustvo na najbolji mogući način.

Za one koji su u potrazi za poslom, danas bi mogli da dobiju vrlo važne informacije, pa čak i poziv za odlazak na razgovor. Treba da budu prirodni i da ne preteruju sa dokazivanjem, jer time neće ništa postići.

Za one koji već rade, treba da obrate pažnju da ne preuzmu previše obaveza na sebe, jeste lepo da se učini & pomogne kolegi & koleginici, ali samo pod uslovom da njihov posao ne trpi u tom procesu. Ogradite se od nekih priča i „informacija“ koje budete čuli iz radnog kolektiva, pola od toga je trač, koji može da naškodi ugledu „goluba pismonoše“…U domu, odnos sa ukućanima dosta dobar, po malo postoji određene trzavice vezane ili za neku potencijalnu kupovinu, ili rešavanje nekih birokratskih papazijanija, ali u suštini, situacija je mirna i skoro pa harmonična.

Moguće su vesti ili neočekivana poseta od nekog rođaka ili pak neplanirana situacija vezana za neku pokretnu imovinu (tipa ponuda za kupovinom polovnog automobila ili neočekivano da naletimo na neku akciju i popuste vezane za neke električne kućne uređaje, pa da bude „ko kec na jedanaest“ da se uklopi sa našim finansijskim planovima)Što se tiče međuljudskih i partnerskih odnosa, današnji dan će da bude sasvim ok.

U odnosima sa prijateljima možemo da saznamo neke informacije koje će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje tog prijatelja prema nama u poslednje vreme.

Za one koji traže svoju srodnu Dušu, danas neće biti nešto preterano uspešan dan, ali je moguće da će od jedne osobe čuti neku zanimljivu priču o svojoj simpatili ili potencijalnoj simpatiji. Nemojte ograničavati mogućnosti za dopadanjem time što upoređujete tu novu osobu sa svojim bivšim partnerom (partnerkom)

Za one koji su već pored lepše nam jače polovine, današnji dan će pružiti mogućnost da se lepo kako treba organizuju neki planovi i sprovedu ideje u dela, i da se na taj način obezbedi stabilnija zajednička budućnost.Što se tiče zdravlja, zbog promenljivih vremenskih uslova, neće samo metereopate da boluju danas, već i svi mi ostali.

Problemi sa pritiskom, nesanicom, nervozom, kao i potencijalni problemi sa kostima, kožom, zubima su takođe mogući (i to generalno sve zbog podložnosti stresu i fizikom naporu)

Najbolji način da se ojača i telo i um je praviti danas pauze i uz neki lagani obrok „napuniti baterije“, a u večernjim satima možda jedna relaksirajuća masaža ili prijatna mirišljava kupka itekako mogu da pomognu, ne samo telu, već i umu.
Lenormand Karta za Ponedeljak
~ 30 Ljiljani ~Dnevno otvaranje : ukazuje na neke promene, obično donosi stabilizaciju situacije. Kontakt sa starijim osobama, najverovatnije roditeljima, dekom, koji će vam nešto pomoći ili vam dati pare. A možda i interesantan flert u nekom baru uveče, sa šarmantnim Don Huanom

Ljubav : za slobodne, poželjno je da dobro porazmisle šta traže od veze, da li žele slobodnu vezu, ili nešto dugotrajno.

Shodno tome i ova karta se tumači u ta dva pravca ~ za ove prve koji su slobodni i traže samo zabavu i provod, eto nagoveštaja da će im današnji dan biti baš „lucky“ što se tiče veza i vezica baziranih na hemiji i dobrom sexu.

Za ove druge, koji su sami i žele nešto ozbiljnije, zrelije, dugotrajnije, eto najave da će se pojaviti ozbiljna osoba u njihovom životu, koja će biti tu i kao partner(ka) ali i kao zaštitnik, savetnik.

Za one koji su u vezi, ova karta sugeriše jedan vrlo dobar i pozitivan dan, bez mnogo promena i oscilacija.

Posao : za one koji nemaju posao, ova karta poručuje da je ovo idealan period kada treba potražiti nekoga kako radi saveta, tako i radi „veze“ (malo boljih preporuka nikad nije na odmet) Za sve one koji imaju posao, ovo će da bude period kada će se ostvarivati planovi i tako obezbediti dugoročni ciljevi. Pohvale nadredjenih su vrlo verovatna.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41256
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #443 poslato: 08. Septembar 2019. 16:07:38 »
Nedelja dan Sunce
~ 08-09-2019 ~Današnji Sunčev dan nam počinje sa Mesečkom u Jarcu u trigonu sa Uranom iz Bika koje će trajati skoro celu noć.

Posle toga uz prvu jutarnju će da se nadmudruje preko aspekta konjukcije sa Saturnom uz jednu partiju šaha i to sve do podne, da bi popodne i predveče imao dinamično druženje sa Marsom i Suncem iz Device preko aspekta trigona.

Pred sam kraj dana će razmenjivati životno iskustvo uz „čašicu razgovora“ preko aspekta sekstila sa Neptunom iz Riba. Takođe, u toku dana, imamo i žučnu raspravu između Sunca iz Device i Jupitera iz Strelca preko aspekta kvadrata. Zanimljiv, ni malo monoton dan…Što se tiče posla za one koji i danas rade (svaka čast i srećan rad!) dan će realtivno brzo da prođe.

Biće sasvim dovoljno obaveza koje će ispuniti radno vreme, a biće i dovoljno snage i radnog raspoloženja da se te poslovne obaveze završe kako treba.

Za one koji su u potrazi za poslom, naravno, dan za pauzu, ali možda bi bilo dobro raspitati se ili prozujati kroz oglase, možda se nešto neočekivano pojavi.U kući situacija po malo van balansa. Razgovori oko nekih finansija ili pak (ne)potrebnih stvari koje su počele da se gomilaju u domu.

Takođe, neki od ukućana će imati zamerku za neke osobe u našem životu, ali te zamerke će biti arugumentovane ovog puta.

To će nas naterati da stavim prst na čelo i zapitamo se iskreno da li su oni možda i u pravu, da li ta osoba nama čini dobro ili smo iz nekog razloga na gubitku zbog nje…Na privatnom planu, za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, današnja Nedelja im može doneti zanimljiv poziv za druženje & izlazak ili direktno od njihove simpatije ili od bliskog prijatelja koji želi da ih upozna sa jednom simpatičnom osobom. Budite spontani i pustite da se sve odvija svojim prirodnim tokom.

Za one koji uživaju u društvu svoje jače lepše polovine današnji dan će biti ispunjen blagim oscilacijama velike ljubavi i velike posesivnosti. Trebalo bi sesti i porazgovarati, da se reše potencijalni problemi koji mogu da se pojave (od silne ljubavi udavili mače… ništa što je preterano ne valja, čak i kad je ljubav u pitanju)Što se zdravlja tiče, danas su mogući problemi sa aritmijom, pritiskom, krvnom slikom.

Opet naravno, ishrana će biti od velikog značaja da se organizam i imunitet dovedu u red.

Danas treba ispoštovati „Nedeljni ručak“ ali ipak da sve bude u manjim porcijama. Danas može sve što se tiče „ića i pića“ ali samo da je umereno!
Lenormand Karta za Nedelju
~ 05 Drvo ~Dan okrenut analiziranju dosadašnjeg života i traženju smislenih i racionalnih osnova od kojih može dalje da se krene ka novom stabilnijem Putu…

Ljubav : za zauzete, dan ispunjen ljubavlju, ali i blagim preterivanjem u emocijama, a za one koji su u potrazi, dan kada bi mogli da upoznaju osobu koja će im doneti (ne)stabilnost u život.

Posao : upornost i disciplina su ključni za uspeh i biće bogato nagradjeni. Ako ste bez posla i tražite ga, moguće je da ćete još malo morati da bude strpljivi i uporani u traženju, a možda ćete morati da se bolje raspitate ili da pošaljete na više mesta svoj CV.

Zdravlje : bavite se bilo kojom aktivnošću koja zahteva boravak u prirodi, šetnja, sport… Uživajte u prirodi, dišite punim plućima, izadjite iz 4 zida (i u fizičkom i u psihološkom smislu)
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41256
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #442 poslato: 06. Septembar 2019. 23:27:00 »
Subota dan Saturn
~ 07-09-2019 ~Današnji Saturnov dan nam počinje sa Mesečkom u Strelcu u Praznom Hodu, od podne menja znak, i prelazi u znak svog izgona, znak Jarca. Do kraja dana, sklopiće još samo kvadrat sa Hironom iz Ovna. Od ostalih tranzita imamo Veneru iz Device koja sklapa trigon sa Plutonom iz Jarca i Merkur iz Device koji sklapa opoziciju sa Neptunom iz Riba.Na poslu u toku prepodneva baš će se osetiti energije „danas je baš prava Subota“. Popodne će pak malo atmosfera da živne i možemo očekivati i neke nove momente na radnom mestu.

Posao se odrađuje korektno, a opet nekako mehanički, stalno se gleda na sat i isčekuje kraj radnog vremena. Koncentracija je slabija, ali ipak dovoljno dobra da možemo da odradimo ono što se od nas očekuje bez mnogo odlaganja ili potencijalnih grešaka.

Danas nije baš najbolji dan za poslovne razgovore & pregovore & dogovore, niti za bilo koju vrstu kupo-prodaje i potpisivanja dokumenata & overa & garancija.U domu, takođe situacija dosta ok. Malo pospani, malo odsutni, gegamo se po kući i uz zevanje planiramo šta sve treba da uradimo i šta bi sve samo hteli danas da radimo.

Moguće je da će i jedan stariji član porodice imati neki problem koji neće moći sam da reši i koji će taman da nam dobro dođe da odložimo neke kućne obaveze „za kasnije“.

Danas je odličan dan za „veliko spremanje“ i novo kreativno uređenje doma. Biće dovoljno i snage i volje i ideja da se malo unese svežina u dom, ali i bolje usmere pozitivne energije i umanje štetni uticaji negativnih podzemnih voda.Međuljudski odnosi će biti donekle harmonični, jer je moguće da će doći do mimoilaženja sa nekim željama i planovima, kako u razgovoru sa prijateljima, tako i u razgovoru sa osobama koje nam emotivno puno znače.

Za one koji traže srodnu Dušu, današnji dan baš i nije povoljan za nova poznanstva, tj ako imaju tajnu simpatiju moguće je da će danas čuti nešto zanimljivo o njoj (njemu) što može dosta da utiče na osećanja koja se gaje prema toj osobi (ne baš u pozitivu)

Za one koji uživaju u društvu svoje lepše i jače polovine, moguće je da će danas da bude kratkotrajnih „ko nosi pantalone, a ko suknju“ rasprava, a moguće je i da će doći do otkrivanja nekih sitnica (tajni) koje će naravno dosta da utiču na dalji tok samog odnosa. Ne prenagljujte, mnogo toga i nije baš tako kako se čini na prvi pogled!Zdravlje će danas skoro pa da bude dobro, blage oscilacije sa pritiskom zbog promenljivih vremenskih uslova, kao i prolazna malaksalost i trenjenje u šakama i stopalima.

Pripazite se promaje, kako ne bi došlo do ukočenja vrata, naprslog kapilara u oku ili problema sa ušima.

U popodnevnim časovima metereopate će imati manje promene, kao i svi oni koji imaju problema inače sa kostima i zglobovima.

Ishrana danas ~ šta vam je volja, ali naravno bez mnogo preterivanja. Najbolje bi bilo se držati neke lagane ishrane, bogate vitaminima, kao i napitcima koji mogu da pospeše snagu samog tela (kafa na žalost baš i nije iz te branše, ali, na sreću danas neće puno da smeta, čak i ako se malo pretera)
Lenormand Karta za Subotu
~ 37 Vreme ~Ova Karta nam danas prvenstveno poručuje da je došlo vreme da se „nešto desi“, tj da je danas dan za razmišljanje i planiranje (bliže) budućnosti.

Takođe ova Karta nam skreće pažnju da sećanja ni malo nisu loša stvar u našem životu, ali da ne smemo da dozvolimo da živimo u prošlosti zbog njih.

Isto tako, ova Karta nam danas daje na znanje da ma koliko se osećali usamljeno i neshvaćeno, ipak postoji neko kome je vrlo stalo do nas, čak iako to ne pokazuje na način na koji mi to očekujemo.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)

Van mreže ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨*

 • Some days are better, some days are worse. Look for the blessing, instead of the curse. Be positive, stay strong, and get enough rest. You can't do it all, but you can do your best.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 41256
 • Reputaciona snaga: 35526
 • ✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!✨ 🔮 ✨ 🔮 ✨ is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Radno vreme od 9h do 21h § 061 17 04 231
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #441 poslato: 05. Septembar 2019. 18:23:38 »
Petak dan Venere
~ 06-09-2019 ~Današnji Venerin dan će biti baš dinamičan. Počinje sa Mesečkom u Strelcu koji sklapa prvo kvadrat sa Marsom iz Device, pa kvadrat sa Suncem iz Device, pa kvadrat sa Merkurom iz Device, pa konjukciju sa Jupiterom, pa na kraju kvadrat sa Neptunom iz Riba, pa kvadrat sa Venerom iz Device i prelazi u Prazan Hod. Od ostalih aspekata danas imamo i Merkur iz Device u kvadratu sa Jupiterom iz Strelca i Sunce iz Device u trigonu sa Saturnom iz Jarca. Uh… kakav dan!Na poslu dinamika samo takva. Isčekivanja nekih vesti, zakazivanje razgovora sa nadređenima, ili pak razmišljanje da li je došlo vreme da se promeni radno mesto. Za one koji traže posao, danas bi bilo dobro da naprave pauzu.

Puno toga će nam se danas vrzmati po glavi što se tiče posla i finansija, to će biti jače od nas i vrlo je verovatno da će nam te silne ideje i razmišljanja malo negativno uticati na koncentraciju i radni elan, pa povedite računa da vas to ne uspori u završavanju vaših radnih obaveza.

Danas za razliku od juče, na radnom mestu neće biti previše ni strpljenja ni razumevanja, pa uz „brojim do 10“ polako zasucite rukave i gledajte svoja posla, i pripazite se da vam se ne zature neka dokumenta, ili pak da se ne povredite na radnom mestu, a vrlo je moguće da će i sama tehnika po malo da „štuca“ pa će nam i mobilni i kompjuter ili bilo koja druga tehnika lepo trenirati živce ceo dan.U kući, povuci-potegni… Kod nekih tretman ćutanja, kod nekih operske arije…

Velike oscilacije u raspoloženju, nervoza, brzopletost, potencijalni sitni kvarovi po kući, ali i naša određena odsutnost u mislima, pa tako i smotanost (koja nam dodatno može doneti opasnost od ozbiljne povrede) zabiberiće današnji dan svakome ko bude bio kod kuće.

Potencijalni problemi sa nekim dokumentima vezani za (ne)pokretnu imovinu, loše zdravlje jednog člana porodice, ne baš pozitivna komunikacija sa mlađim članovima ili pak daljnjim rođacima, ili pak kvar automobila, će biti samo još jedna „kap u čaši“ danas…

Moguće je i da će u komšiluku da dođe do nekih problema (kako između čanova domaćinstva, tako i sa nekim aparatom) koji će na čudan i nelogičan način da „dolije ulje na vatru“ u našem domu na pravdi Boga.

Za sve one koji žive kao podstanari, moguće situacije koje će ih naterati da porazmisle da li je možda došlo vreme da se promeni mesto boravka, kako zbog manjeg problema u samom stanu, tako i zbog lošeg nastupa stanodavca.Naravno, ni prijateljski ni emotivni odnosi danas neće uspeti da zaobiđu makar usputne konflikte i nesporazume.

Jednostavno, dan kada će svi iz nekog svog ličnog razloga da budu „na kraj srca“ i subjektivnost će biti na svom vrhuncu. Danas nije dan za nova poznanstva, napravite pauzu i tu.

Obratite pažnju da ako druga strana ne želi da razgovara o tome, pustite… ne forsirajte, već sačekajte da druga strana sama spusti gard i ispriča vam šta je muči, jer danas i najiskrenija i najbolja namera da se sasluša, pomogne ili posavetuje, neće naići na dobar prijem, već može da izazove neočekivano žestok kontra efekat.Što se tiče zdravlja…

Naravno, pogađate… danas će svima sve i svašta da fali i svako će imati nekakav zdravstveni problem, ako ništa drugo neispavanost, nervoza i određeno neraspoloženje će sigurno mučiti mnoge.

Naravno, usko povezano sa takvim stanjem psihe, prvi na udaru će biti srce, pluća i želudac danas, pa je moguće da će svi oni koji imaju problema sa alergijama, disanjem, varenjem ili izbacivanjem štetnih materija iz organizma (ne samo „wc“ već i znojenje napr) aritmija, gubitak daha, slabost itd… kuburiti dodatno danas sa tim.
Dnevna Lenormand Karta za Petak
~ 06 Oblaci~Dnevno otvaranje : ovo nije dan kada bi trebalo da donosite važne životne odluke.

Previše je sve konfuzno i nedorečeno, ne posedujete sve informacije da bi bili u mogućnosti da složite sve kockice.

Zato, budite strpljivi i sačekajte novi dan.

Pustite da vetar oduva oblake i da dođe sunce.

Posebno naporan dan za sve one koji se ovako zovu ili dolaze u kontakt sa ljutima koji se ovako zovu.
🔮 NATAL 🔮
     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?Blog Astrologija & Divinacija ~ Jyotish Blog ~ •○• 7 Lots •○••○• Lenormand •○••○•Transit searchGoogle Arhiva Slika #1Google Arhiva Slika #2Amar Nat Deck(click to show/hide)
(click to show/hide)