Autor Tema: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «  (Pročitano 24059 puta)

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #518 poslato: 21. Februar 2020. 20:23:16 »
»Mali deo velike celine«


Već smo nekako navikli da se aspekti sporih planeta povezuju sa „svetim trojstvom“,  u tom „trojstvu“ smo imali Neptun i sa Saturnom i sa Jupiterom tri puta u toku 2019, a i ove 2020 takođe će tri puta opet njih troje imati aspekt : 20-02, 27-07 i 12-10 ~ iako će Neptun imati veći akcenat (po orbisu) sa Jupiterom ovog puta (prošle godine bio je akcenat na Saturnu)

Jupiter 60° Neptun u periodu kada je Sunce u Ribama, kao i Merkur, naravno da će istaći u prvi plan pravu simboliku znaka Riba (jer i Jupiter i Neptun su planete koje vladaju tim znakom) Ovo je Mundani aspekt, pa će tako uticati na situacije oko nas, koje će pak posredno da utiču manje-više i na naš privatan život, dodatno jer ovaj sekstil ovog puta prati i Mesec konjukcija Saturn na stepenu egazltacije Marsa (28° Jarca)

Ovo Sveto Trojstvo je u stvari podsetnik Majke Zemlje da se vratimo svojim korenima, da se ponovo povežemo sa Prirodom i Višim Kosmičkim Silama. Prošle godine Saturn i Neptun su nas vraćali u prošlost, daleku prošlost, u naše prošle živote i iz tih sećanja & situacija trebali smo da se podsetimo ko smo, šta smo i koja je naša uloga u ovom Svetu, ne samo kao jedinke koja ima uticaja na dom & porodicu iz koje dolazi ili koju formira, već i na sistemu „domino efekta“ ~ da svaka naša misao ili postupak imaju dalekosežnog uticaja za koji mi u suštini i nismo svesni.

Ovog puta, u toku 2020 Jupiter i Neptun će nas usmeriti ka onom suptilnijem delu naše ličnosti, tj duhovnoj karmi koju treba da razvijemo i usavršimo u ovom životu, a to ćemo moći da uradimo samo kroz praktikovanje duhovnih nauka & disciplina, saosećanju, Veri, činjenju dobrih nesebičnih humanih dela. Ovog puta da bi pomogli sebi i svojoj Duši, moramo da pomažemo onima {ljudima, životinjama} koji nemaju toliko sreće kao mi ili neki drugi ljudi. Njih dvoje će nam sada tri puta u toku ove godine doneti situacije i uvesti ljude u naš život koji mogu da nam pomognu da ne samo naš život učinimo lakšim i lepšim, već i živote drugih oko nas.

Jupiter sextil Neptun je aspekt idealizma, pacifizma, dobrote ~ Ljubav & Vera & Nada ustvari. Njih dvoje tako u narednom periodu će nam omogućiti da maksimalno istaknemo svoje pozitivne strane naše ličnosti i da kroz bogobojažljivi čin dobrote učinimo makar nekome nešto dobro i lepo, a i to je sasvim dovoljno ~ korak po korak, jedan po jedan, pa se tako svi povezujemo kroz snažne energije Viših Kosmičkih Sila i tako kao jedinka i možemo da učinimo ovaj Svet boljim ~ a vala Svet je i zaslužio da i njemu krene na bolje…

Ovo je mnogo nežniji i suptilniji aspekt naravno do Saturn & Neptun aspekta, jer sada u stvari zahvaljujući Saturnu od prošle godine, kroz Jupiter imamo prilike da ispunimo pozitivnu simboliku samog Neptuna. U narednom periodu ljudi i društvo će imati tako tri puta mogućnost da poboljšaju jedno drugome uslove života, da pomažu jedni drugima, da uče jedno od drugog, da kroz razne društvene humanitarne organizacije pomažu onima kojima je jako potrebna pomoć, podrška ili makar „vetar u leđa“. Sve to se može uraditi ne samo kroz društvene i humanitarne aktivnosti, već i političke, poslovne, lične… imaćemo šanse samo tri puta da pokrenemo Kolo Sreće u dobrom pravcu…

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/21/mali-deo-velike-celine/
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #517 poslato: 21. Februar 2020. 20:15:50 »
»Tranzitno Sunce u Ribama kroz natalna polja«


1. polje & podznak u Ribama : na kreativan način obasjaćete sami sebe, a vaše svetlo će tako da obasja i druge i poboljša odnose sa okolinom. Kreativni potencijal je veliki i pomaže u organizaciji svakodnevnice. Vaše telo i um će biti na jednom uzvišenom nivou, sanjalačka strana vaše ličnosti će vam sad pomoći da bolje uredite svoj život.

2. polje & podznak u Vodoliji : kreativna energija će obasjati vaše finansije, doneće vam u život osobe i situacije koje će moći da poboljšaju vašu (ne)pokretnu imovinu, pa tako i da vam pomognu da povratite samopouzdanje i poboljšate samovrednovanje. Puno podrške i saveta od autoriteta, ali više kao „sive eminencije“ nego javnog isticanja.

3. polje & podznak u Jarcu : sunčeva svetlost će obasjati vaše polje komunikacije sa drugima. Puno novih informacija vam stiže u susret. Odnos sa bliskim prijateljima i rođacima će biti u fokusu u narednom periodu, a imaćete prilike da neočekivano dobijete poziv za goste ili pak da sami organizujete neku proslavu. Nećete biti puno kod kuće, već u šetnjama, bibliotekama, na izložbama.

4. polje & podznak u Strelcu : kreativna energija Sunca će obasjati vaš dom i vašu porodicu. Lepi trenuci sa njima, mogućnost da se pronađe način da se poboljša kvalitet i komfor u domu, neki će imati prilike da ponove svoj nameštaj, neki će pak dobiti priliku za kupo-prodajom ili relokacijom. Veliki fokus na odnos sa jednim roditeljem, ili rešavanje nekih pitanja oko nasleđa & neporketne imovine.

5. polje & podznak u Škorpiji : kreativna harizmatična energija Sunca će doneti lepe emotivne trenutke u vaš privatan život. Sve će se bazirati na osećanjima, razmeni ljubavi i strasti. Puno udvaranja, platonske ljubavi, ali ljubavi koja vrlo brzo dobija i svoju pravu formu. Fokus na deci (začenje, dobar porođaj, deca donose radost u dom) Očekujte puno udvaranja i prelepih poklona.

6. polje & podznak u Vagi : sunčeva energija će vam obasjati vašu svakodnevnicu. Sve ono što je bilo do sad neroganizovano, haotično, zbunjujuće, nedorečeno, imaće prilike da se „osvetli“ i odmah pronađe uzrok problema. Poboljšanje zdravlja pod uslovom da se i vi malo aktivirate, ne samo vaš lekar. Dobar period da se rešite svih loših osobina & mana i tako poboljšate sebe u svakom pogledu.

7. polje & podznak u Devici : nežna emotivna energija će strujati u međuljudskim odnosima. Puno prilike za druženjem, izlascima, neobičnim poznanstvima, kontaktima sa strancima i neobičnim ljudima. Platonske veze će se ozvaničiti, a zvanične veze produbljuju emocije i naredni korak je „ludi kamen“ za mnoge. Moguća i kraća putovanja i kontakt sa stranim zemljama, ili pak konkretno preseljenje.

8. polje & podznak u Lavu : snažna sunčeva energija će osvetliti sve one skrivene i okom nevidljive tunele (i podrume) vaše Duše, dajući vam mogućnost da prevaziđete neke strahove i da se oslobodite preterane zabrinutosti. Fokus na reašavanju dugova, bilo materijalnih, bilo emotivnih, ponajviše karmičkih (pa tako i „dežavu“ susreti sa nekim ljudima) pročišćenje od svega lošeg i ostavljanje prošlosti iza sebe.

9. polje & podznak u Raku : želja da se pronađe smisao života, da se obnovi Vera, da se duhovno uzdignete iznad monotone svakodnevnice. Želja za putovanjima, istraživanjima, avanturama. Kontakt sa mudrim, neobičnim, duhovnim, mističnim ljudima, kontakt sa strancima. Moguće je i da će se pojaviti prilika da promenite život iz korena, slušajte intuiciju, pratite svoje snove!

10. polje & podznak u Blizancima : sunčeva svetlost će harizmom i kreativnom snagom da obasja vaše polje posla. Doneće vam mogućnost da postignete svoje ciljeve, poboljšate uslove na radnom mestu, promenite posao, ili pak započnete svoj sopstveni ili posle dugo vremena nađete željeno zaposlenje. Dobar odnos sa autoritetima, koji će vas pohvaliti i time staviti „pod reflektore“ u nerednom periodu.

11. polje & podznak u Biku : pozitivna nežna duboka kreativna energija će strujati kroz vaš odnos sa prijateljima. Puno toga ćete moći da učinite jedno za drugo. Podrška, razumevanje, iskreni „vetar u leđa“. Takođe, period kada ćete više nego obično biti aktivni na društvenim mrežama i biti u kontaktu sa grupama koje se bore za zaštitu okoline, životinja, ugroženih. Neočekivano će vam se ispuniti jedna velika želja.

12. polje & podznak u Ovnu : period kada ćete moći bez problema da odmah uvidite potencijalne greške zbog kojih bi se kasnije kajali, kao i sve one loše ljude koji vam iz nekog njima razloga vas ne vole. Rešavanje svih neugodnih situacija zahvaljujući u isto vreme i kreativnom i praktičnom pristupu otklanjanja samog uzroka, a ne samo trenutnom neutralisanju problema.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/20/tranzitno-sunce-u-ribama-kroz-natalna-polja/
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #516 poslato: 21. Februar 2020. 20:10:33 »
»Tranzitno Sunce u Ribama i znaci Zodijaka«


OVAN : druga polovina Februara biće okrenuta ka razvijanju strpljenja i osluškivanju intuicije. Bićete više podložni energijama iz okoline, bilo one pozitivne, bilo one negativne. Imaćete prilike da svoju disciplinu ukombinujete sa kreativnim energijama. Prva polovina Marta vam donosi mogućnost da dođete u kontatk sa ljudima koji na posredan način mogu da vam pomognu u životu, posebno na polju posla ili zdravlja. Isto tako, period kada ćete morati malo više da odmarate, od svega i svakoga.

BIK : druga polovina Februara će staviti fokus na društvenim događanjima, aktivnijim bavljenjem socijalnim pitanjima, promenama u krugu vaših prijatelja. Takođe, dobićete priliku da nesvesno učinite jedno veliko dobro delo i pomognete nekome. Prva polovina Marta pak vas okreće ka novim Putevima koji vas vode do ostvarenja vaših planova ili skrivenih želja, kao i potencijalnom unapređenju na poslu. Kroz neka udruženja & grupe & društvene mreže imaćete mogućnost da ostvarite svoje želje & planove.

BLIZANCI : druga polovina Februara stavlja akcenat na vašem ulaganju na radnom mestu, kao i poboljšanju vašeg društevnog statusa & ugleda. Imaćte prilike da ostvarite korektan i pozitivan odnos sa nadređenima, a i oni sami će imati prilike da uvide vaše kvalitete. Prva polovina Marta vam donosi mogućnost da promenite mnogo toga na poslu, promenite posao ili pak pronađete odgovarajuće zaposlenje, ali i da poboljšate odnose sa kolegama ili pronađete nove klijente i tako poboljšate svoje finansije.

RAK : druga polovina Februara će vas okretnuti nadograđivanju svog intelektualnog i duhovnog znanja, bavljenje uzvišenim delatnostima, pomaganjem, savetovanjem. Moguća je i zanimljiva ponuda da odputujete negde i da dođete u kontatk sa neobičnim ljudima i starnim kulturama. Prva polovina Marta donosi u vaš život učene ljude, stručnjake, poboljšava odnos sa nadređenima, a isto tako i kontakte sa strancima i umetnicima. Snovi će biti vrlo prekognitivni, obratite pažnju na detalje.

LAV : druga polovina Februara za vas će biti period rešavanja pitanja vezanih za karmičke dugove koje imate sami, ali i prema vama dragim i bliskim osobama. Mogućnost i da rešite u vašu korist neki sudski proces ili ubrzate neki birokratski postupak doneće vam olakšanje i bolje raspoloženje. Prva polovina Marta će vas pak okrenuti pročišćenju kako Duše, tako i tela, pa tako i vašeg života i doneće rasterećenje od mnogih problema. Biće uvećano interesovanje za ezoteriju i divinaciju i dobar je period za bavljenjem meditacijom.

DEVICA : druga polovina Februara za vas stavlja akcenat na odnosima sa drugima, bilo da je u pitanju emotivni odnos, ili poslovni. Želja da se mnogo toga promeni u životu će vam sada biti ostvarena, jer ćete neočekivano dobiti pomoć od osobe od koje ste to najmanje očekivali. Prva polovina Marta pak stavlja akcenat na novom poglavlju u vašem životu što se tiče samog mesta života, renoviranje doma, uvećanje broja članova porodice.

VAGA : druga polovina Februara za vas će biti usmerena na posao i zaradu i boljoj organizaciji svakodnevnih poslova i obaveza i rešavanju birokratskih pitanja. Takođe, staviće akcenat i na rešavanje nekih finansijskih dugova ili kredita. Prva polovina Marta pak stavlja fokus na vaše zdravlje i sam odnos koji imate prema sebi, poradite na svojm manama, bavite se nekim kreativnim hobijem koji će vam brže „puniti baterije“.

ŠKORPIJA : druga polovina Februara u vaš život donosi kreativni nalet vrlo pozitivne energije koja će vam osvežiti svakodnevnicu i obnoviti veru u ljude. Pozitivna dešavanja i na polju posla, promene vezane za radno mesto i odnos sa nadređenima. Prva polovina Marta pak vas okreće ka ljubavi, pronalaženju srodne Duše ili pak ozvaničenju trenutne emotivne veze (a možda čak i trudnoći) ali i dalje drži fokus na vaš posao, jer slede promene u firmi gde radite (pozitivne za vas)

STRELAC : druga polovina Februara vas okreće ka domu i jednom roditelju. Imaćete mogućnost da unesete harmoniju u dom i pomognete tom roditelju (oko nj posla, zdravlja…) Takođe, fokus će biti i na vašem sopstvenom osećanju bitistvovanja, tj pronalaženju svrhe života. Prva polovina Marta vas pak okreće ka uspostavljanju veće kontrole vašeg života i donosi vam priliku da ostvarite neki cilj koji već dugo vremena odlažete. Takođe, pruža vam se prilika da promenite mesto stanovanja ili da uvećate osećanje komfora u domu.

JARAC : druga polovina Februara za vas će biti okrenuta ka boljoj organizaciji vaših svakodnevnih obaveza, rešavanju nekih birokratskih pitanja, kraćim putovanjima. Pitanja ugovora & overa & dobijanja potpisa će sad takođe biti aktuelno. Prva polovina Marta pak vas okreće ka bliskim prijateljima ili rođacima, želji da se više bavite nekim intelektualnim i kreativnim poslom ili hobijem, aliće vam pružiti i mogućnost da poboljšate svoj tok misli i tako bolje organizujete svoju svakodnevnicu.

VODOLIJA : druga polovina Februara će staviti akcenat na vaše finansije, (ne)pokretnu imovinu i profitabilne poslovne ugovore. Moguće je rešiti mnoga pitanja koja uslovljavaju stabilnost na materijalnom nivou i to uz pomoć autoriteta koji će kao „siva eminencija“ i „ispod žita“ da vam bude „verat u leđa“ i pomogne da se reši problem. Prva polovina Marta pak vas okreće ka vama samima, radu na sebi, svom zdravlju i jačanju emotivno & fizičkog imuniteta. Dobar period za regulisanje ishrane.

RIBE : srećan vam rođendan! Druga polovina Februara vas stavlja u situacije gde će se mnogo toga vrteti oko vas i vaših želja i potreba (pa tako i njihovoj realizaciji) Mnogo toga ćete imati prilike da otkrijete & spoznate, kako o sebi, tako i o drugima, što će vam olakšati dalji Put napred. Prva polovina Marta vas pak okreće novom poglavlju vašeg života u smeru duhovnog napredovanja i odrađivanju velikih (teških) karmičkih grešaka. Takođe, u vaš život uvodi mnoge osobe koje vam puno mogu pomoći na bilo kom polju vašeg života.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/20/tranzitno-sunce-u-ribama-i-znaci-zodijaka/
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #515 poslato: 21. Februar 2020. 20:07:31 »
»Ako nemaš brod, plivaj… ako ne znaš da plivaš, izgradi brod«


Sunce u znaku Riba od 20. Februara najavljuje flegmatični, promenljivi, hladni, mokri, dualni period Zime i najavljuje nam da za mesec dana nam stiže Proleće.

U Mundanom čartu vidimo da je ulazak Sunca u znak Riba propraćen aspektom trigona između Marsa iz Jarca i Urana iz Bika, kao i aspektom sekstila između baš dva vladara znaka Riba ~ Jupiterom iz Jarca i Neptuna iz Riba.

SVE OVO UKAZUJE NA TO DA ĆE NAREDNIH MESEC DANA U NAŠEM ŽIVOTU DA BUDE VELIKIH I LEPIH PROMENA, SKORO NA SVIM ŽIVOTNIM POLJIMA

Pošto je i sam Neptun u Ribama, naredni period će zaista biti vrlo nepredvidljiv, povremeno nejasan, zbunjujuć, ali zbog dobrog aspekta sa Jupiterom iz Jarca, te nejasnoće i „magle“ će moći da se otklone.

Naravno, prvo ćemo morati totalno da budemo zbunjeni i zatečeni nekim ljudima i situacijama koje nam se iznenada pojavljuju ko čupko iz kutije u našem životu, zbog ovog Merkura koji je takođe u Ribama i retrogradan, ali posle te inicijalne zbunjenosti, tj kada on krene direktnim hodom od 10. Marta, klupko će početi polako da se odmotava i da „voda krene niz našu vodenicu“.

ZA ZNAK RIBA SE KAŽE DA SU ONE KAPIJA IZMEĐU REALNOSTI I SNA, PA ĆE TAKO TRANZITNO SUNCE DA OBASJA KLJUČAONICU TE KAPIJE U NAREDNOM PERIODU

Pošto ovo Sunce najavljuje dolazak Proleća, tako će sada u našim životima da sve ono što je uspavano i na šta smo možda i zaboravili, početi polako da se budi i jača, kako bi u narednom periodu moglo da nam donese dobre rezultate.

Sunce u Ribama će tako da nas malo odvede na jedno neobično putovanje kroz nemirna mora naše Duše, doneće nam preispitivanje naših duhovnih uverenja, testiraće našu predanost dobrom, ali u isto vreme će nas učiti kako da izbalansiramo realnost i snove, i da ne odplivamo previše daleko od obale našeg trenutnog života.

AKO NEMAŠ BROD, PLIVAJ, AKO NE ZNAŠ DA PLIVAŠ, IZGRADI BROD ~ SENEKA

Ma koliko god mi smatrali ovo Sunce u Ribama velikim, neracionalnim, ne baš praktičnim, sanjarem, romantičarem, idealistom, utopistom… što ono realno i jeste, ono ipak s druge strane nam samo održava budnim taj kreativni deo naše ličnosti i ne dozvoljava nam da postanemo previše okrenuti materijalnom, jer ništa nije dobro ako nema „od svega po malo“, malo red materijalnog, malo red kreativnog, i eto „zlatne sredine“.

Pošto su Ribe poslednji znak Zodijačkog Kruga, ovo Sunce kao simbol snage, vitalnosti, pa tako i smisla života, će nam doneti jedan odličan period da kroz emocije (intuiciju, prekogniciju) i kreativno stvaranje, realizujemo sve svoje planove & projekte i tako obezbedimo sebi željenu materijalnu sigurnost & komfor (Jupiter u Jarcu)

U isto vreme dok budemo sređivali našu materijalnu stranu života, radeći dobra dela i praktikujući duhovnost, saosećanje, razumevanje, mi ćemo urediti i naš privatni život (Neptun u Ribama)

KAKO NAJBOLJE ISKORISTITI SUNCE U RIBAMA ?

Sunce u Ribama će probuditi ne samo kreativnost, već i emocije, intuiciju, podsvest. Donosi veliku potrebu da se saosećamo sa drugima, da pomažemo, činimo, da se žrtvujemo za druge, da stvaramo i negujemo sve ono kreativno, lepo, nežno i pozitivno u životu.

Pa tako :

• osluškujte svoj unutrašnji glas, pustite da vas intuicija vodi
• obratite pažnju na „znake pored puta“ i pratite svoje snove
• stavite fokus na svoje želje & planove i uz pomoć kreativne energije ih ostvarite
• bavite se humanitarnim pozivima, okrenite se onima koji su nemoćni, slabi, bolesni
• bavite se duhovnim pitanjima, okrenite se Višim Kosmičkim Silama,
• praktikujte post, meditaciju, molitve, idite na Sveta Mesta
• provodite više vremena u miru i tišini ili pored neke vodene površine
• radite na sebi, krenite sa nekim lepim kreativnim hobijem {slikanje, fotografija, ples…}

Šta ne treba dozvoliti :

○ ne budite ničija žrtva, pomažite ~ ali ne da štetite sebi na bilo koji način
○ ne budite Kalimero „ovo je nepravda“ već se pokrenite i odklonite nepravdu
○ ne obmanjujte sebe već budite disciplinovani i ne dozvolite da vas skrenu s Puta
○ ne prećutkujte istinu ~ ništa nećete postići time jer kasnije možete imati problema

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/19/ako-nemas-brod-plivaj-ako-ne-znas-da-plivas-izgradi-brod/
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #514 poslato: 17. Februar 2020. 23:11:02 »
     I meni dosta prija :retro: Merkur al zavisno u kojem je znaku... i natalno mi i :retro: i spaljen, pa obično za ove 3 nedelje dok je :retro: meni se moj Merkur probudi :aha: al bude situacija kao evo sad ~ pričam sa poznanicom o nekim vrlo ozbiljnim temama i napišem "fikus" umesto "fOkus" i naravno, blamaža... a bilo je i boljih lapsusa... tipa umesto "tart" (kolač) napisah "trt" :lol: ili umesto "kartice" ja napisah "karice" pa mi drugarica pojela dušu sa tim =)
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Na mreži malina36*

 • * Drugar u prolazu *
 • **
 • Poruke: 92
 • Reputaciona snaga: 41
 • malina36 is a rising star!malina36 is a rising star!malina36 is a rising star!malina36 is a rising star!malina36 is a rising star!malina36 is a rising star!
 • Pol: Žena
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #513 poslato: 17. Februar 2020. 09:27:30 »
Ja se uvijek obradujem kada Me krene retro  :m11:. Baš da vidimo šta će ovaj put da uradi. Sad je u 6K, ali vrlo brzo se vraća u 5K.

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #512 poslato: 17. Februar 2020. 02:30:09 »
»Retrogradni Merkur u Ribama«


Od 17-02 tranzitni Merkur na 12° Riba kreće u svoj retrogradni hod kroz znak svog izgona i pada, i tako će ići »unatraške« 22 dana, pa će od 10-03 sa 28° Vodolije da ponovo krene direktnim hodom (04-03 se vraća u Vodoliju, a od 16-03 se ponovo vraća u znak Riba)

Svoju pravu brzinu počinje da hvata tek od 29-03 kad bude opet došao na stepen odakle je i krenuo u retrogradni hod… te tako i da hoćemo, nećemo baš biti u mogućnosti nigde da žurimo, ali ćemo na žalost biti u mogućnosti puno da grešimo, naročito ako ne budemo obratili posebnu pažnju na sve detalje (a obično Merkur u Ribama daje situacije "od šume ne vidi drvo")

Iako... mnogima koji u svom natalu već imaju retro Merkura (napr ja ☺ a moj je još dodatno i pod sunčevim zracima... i to u 1 polju...) period kada je sam tranzitni Merkur na snazi doživljavaju kao jedan od najboljih perioda u toku godine, jer im se sve u suštini dešava suprotno (pozitivno) od očekivanog... Najednom je tu i inspiracija, i nove povoljnije prilike, sve nekako kreće na "njihovu vodenicu"...

Na svom retrogradnom Putu imaće od aspekata :

• 0° kazimi sa Suncem iz Riba {26-02}
• 60° sa Marsom iz Jarca {26-02}
• 120° sa Severnim Mesečevim Čvorom iz Raka {27-02}
• 60° sa Uranom iz Bika {29-02}
• 60° sa Venerom iz Bika {04-03}
○ a kada krene direktnim hodom, ponavlja aspekt sa SMČ 21-03 i sa Uranom 22-03.

Iz ovoga vidimo da ce nam druga polovina Februara biti pozitivno »dinamična« i generalno vrlo zanimljiva (posebno jer će i sam tranzitni Mars od 16-02 da pređe u znak svoje egzaltacije, znak Jarca i tu će biti do 30-03} i najviše će se bazirani na međuljudskim odnosima i rešavanju finansijskih & poslovnih pitanja, koji nam već duže vreme "mrse konce" i sprečavaju nas da imamo bolje organizovanu svakdnevnicu.

Ta pozitivna »dinamika« će realno trajati sve dok Merkur ne »ubaci u brzinu« tamo krajem Aprila kad već bude bio u direktnom hodu, tako da ćemo sve do tada i dalje imati utisak da je on retrogradan, jer je on ipak u znaku Riba, gde je i u svom izgonu, i u svom padu, a takva postavka vrlo često može da se uporedi sa retrogradnim kretanjem.

Posebno »zanimljiv« period će biti oko 23-02, baš na dan kada će biti Mlad Mesec u Ribama, pa sve do 09-03, na dan Punog Meseca u znaku Device i njegove stacionarne pozicije ~ 10-03 kreće ponovo direktnim hodom

U Đotišu napr, smatra se, da retrogradna planeta utiče ne samo na polje u kojem se nalazi, već i na polje koje je »iza« tog polja ~ napr : tranzitni Merkur retro u natalnom 6 polju imaće uticaja i na natalno 5 polje i nekako i meni kao »zapadnjaku« to ima logike, jer energije te retro planete će ići i ka tom polju, naravno, manjeg će biti intenziteta nego što ima u samom polju u kojem se nalazi, ali, energije su energije i one rade svoj posao, pa vam je moj savet, gledajte dva polja, ne samo jedno, dok pratite neku retrogradnu planetu…

Uticaj ovog retrogradanog Merkura u Ribama će biti dosta različit ~ nekima će doneti dobro, nekima ne

Da vidimo najgori mogući "scenario" koji bi tranzitni retrogradni Merkur kroz natalna polja mogao da nam donese (pa tako kada se desi i najmanja lepa sitnica, mi smo već pripremljeni za ono teže, ako se i bude desilo, naravno) : 

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Ovnu :
~ izostanak bilo kakvih uslova & mogućnosti da se neke situacije koje donose bol & patnju promene, vrzino kolo problema, opasnost od bilo koje vrste maltretiranja, situacije u kojima i pored najbolje volje, postoje samo odricanja i žrtvovanja i ništa se pozitivno ne događa

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Biku :
~ planovi & želje & motivacija u stagnaciji, niti dobrih planova niti mogućnosti za njihovu realizaciju {duplo golo što bi narod rekao} izostanak pomoći & podrške kako prijatelja, tako i saradnika, upadanje u »trač« situacije i mogućnost da se postane »žrtveno jare«, te tako i problemi na radnom mestu

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Blizancima :
~ potencijalni problemi od ulaska u provokativne & nedefinisane & loše situacije koje mogu da štetno utiču na vaš status & ugled, kao i na poslovnu karijeru, odlaganje & odbijanje obećanih zasluga {unapređenje, povišica…} i takođe nezgodan period za pokušaj da se radno mesto poboljša & promeni

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Raku :
~ komunikacija & savetovanje sa stručnjacima, nadređenima ili poslodavcima će biti ili usporena ili pak će doneti kontra-efekat, otkrivanje da puno toga  vam je nepoznato u vezi nekoga ili nečega vam donosi razočarenje, loš period za zdravlje ili finansije jednog roditelja & muškog rođaka, povedite računa o ličnim dokumentima da ne bi imali problema sa zakonom

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Lavu :
~ potpuni gubitak snage & volje & motivacije, zaboravnost, malaksalost, besciljnost, loše vesti od rođaka & prijatelja, mnogi planovi & želje nailaze na zid ćutanja i neodobravanja, odluka da se na nešto ili neko zaboravi i ostavi iza sebe, takođe neće ići ni malo lako, već će se baš to nešto & neko stalno vraćati i praviti probleme

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Devici :
~ planovi o promenama »padaju u vodu«, nemogućnost da se uspostavi dobar komunikacija sa drugima, konfuzan odnos sa lepšom & jačom polovinom, oni sami isto tako u problemima, a i rešavanje nekih zakonskih pitanja ili sudskih sporova mogu da se iskomplikuju  {loš period za promenu mesta boravka ili renoviranje doma!}

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Vagi :
~ jednostavno rečeno - baksuz, svakodnevnica koja »izbaci iz takta« momentalno, obaveze koje nikako da se završe, odlaganja, odbijanja, pregovori koji za rezultat imaju za 180° drugačiji ishod, sve u vašem životu ide teže, pa tako i zdravlje može da bude okosnica mnogih dešavanja u vašem životu u narednom periodu

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Škorpionu :
~ na snazi će biti Marfijev Zakon, sve što krene dobro, završiće se u pogrešnom pravcu, posebno kada je reč o emotivnim odnosima između vas i vaše porodice ili jače & lepše polovine, kreativnost & stvaranje će biti u blokadi, potencijalne povrede tokom sportskih aktivnosti, problemi u druženju & izlascima, neočekivane situacije vezane za decu {a moguća je i neplanirana trudnoća}

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Strelcu :
~ sve što vam pruža osećanje sigurnosti, pripadnosti nekome & nečemu, vaš komfor i želja za mirnim & normalnim životom, odnos sa roditeljima, i odnos sa svima onima o kojima vi brinete, u ovom periodu će biti podložno promenama, bićete nesiguran, pomalo izgubljeni, dolaziće do nesporazuma i problema sa mnogim ljudima iz vaše okoline…

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Jarcu :
~ potpuni fokus će biti na odnos sa braćom, sestrama, rođacima, komšijama, bliskim prijateljima {onima koje smatrate „rod-rođeni“ jer su vam stalno u domu ili ste vi često kod njih u gostima} moguća putovanja i često boravljenje van kuće, a planovi & dogovori & dokumenta, će biti nekako naopaka, konfuzna, nezadovoljavajuća, pa i pogrešna…

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Vodoliji :
~ sve ono što je vezano za vašu (ne)pokretnu imovinu, profitabilne ugovore, vaše lične interese, investicije, samopouzdanje, u ovom periodu će stagnirati, odlagati se, biće puno grešaka i problema {pa pripazite na svoj novčanik & račun u banci, da ili ne izgubite nešto vredno, ili pak da ne dođe do nekih komplikacija sa ličnim dokumentima...)

○ Asc, Sunce, ili Mesec u Ribama :
~ želja da se promeni nešto na sebi, izgled, ponašanje, za sad »padaju u vodu«, a ako se i nekako istraje i napravi željena promena, posle će da bude »kud mi bila pamet da to uradim«, oslabljena vitalnost & imunitet, često izostanak koncentracije, misli koje više borave u prošlosti, nego "ovde i sada", problemi nastaju usled (ne)namernog zabobravljanja nekog važnog datuma & događaja.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/15/retrogradni-merkur-u-ribama/
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #511 poslato: 17. Februar 2020. 02:05:09 »
»Šta nam donosi :tr: Mars u Jarac (kroz natalna polja)?«


Šta nam donosi tranzitni Mars u Jarcu kroz polja u natalu (uz dodatak uticaja retrogradnog tranzitnog Merkura)?

Kombinujem ove dve planete, jer će se one u narednom periodu realno pratiti i tako, naravno, imati veliki uticaj na nas ~ Mars 16-02 prelazi u znak Jarca, a Merkur od 17-02 kreće retrogradno, Mars je do 30-03 u znaku Jarca, a Merkur 29-03 tek kreće svoom pravom brzinom. Zato, njih dvoje će baš da budu povezani i tako udruženi imaće veliki uticaj na naš život

○ za sve one kojima je Podznak u Jarcu ○
~ prolazak tranzitnog Marsa kroz vaše natalano 1 polje poboljšaće volju & motivaciju, kao i samopouzdanje, i doneće vam mnogo nove pozitivne energije u vaš život (sem u slučaju da taj Mars nema loše aspekte sa natalnim planetama!) Dok tranzitni Mars bude bio tu, vi ćete želeti da ostvarite neke svoje snove i želje za koje do sada niste imali ni snage ni hrabrosti i da "ostavite trag u vremenu". Pošto će vam harizma biti primetno uvećana, pripazite se kako se ponašate prema drugima, posbeno prema prijateljima & rođacima, onim starijim (jer vam tranzitni retrogradni Merkur prolazi kroz 11 polje) jer povremeno vaša želja da ih usmerite i pomognete će se protumačiti kao nasrtljivost i grubo mešanje u njihov život. Sada ćete imati prilike da "pohvatate konce" u svom životu i da usmerite sebe u željenom pravcu. Odličan tranzit i da se pozabavite svojim izgledom i vitalnošću. Pripazite se ipak da se ne povredite, posebno čuvajte glavu i lice...

○ za sve one kojima je Podznak u Strelcu ○
~ prolazak tranzitnog Marsa kroz vaše natalno 2 polje aktiviraće "inicijalnu kapislu" da brže i lakše pronađete dobar izvor prihoda i tako poboljšate svoje finansije i sam kvalitet života (naravno, samo pod uslovom da tranzitni Mars nema loše aspekte sa natalnim planetama!) U narednom periodu imaćete prilike da se dokažete, kako drugima, tako i sebi i da iz teorije u praksu pokažete da vaše ideje imaju smisla. Ovo će biti period kada će mnogi od vas imati prilike da dobiju nove poslovne ponude ili pak da pregovaraju oko uvećanja plate, ali isto tako, oni koji su u potrazi za poslom, takođe mogu u narednom periodu i da ga pronađu. Mač sa dve oštrice sa ovim Marsom u Jarcu u 2 polju je taj što možete povremeno da se previše indentifikujete sa onim što imate u posedu i da smatrate da ono što imate od (ne)pokretne imovine vas definiše, a ne ono što radite (bilo na poslu, bilo u domu) a zbog prolaska tranzitnog retro Merkura kroz vaše 4 polje, vidimo da će i sama porodica imati velikog (negativnog) udela u tom stavu da je čovek definisan onim što ima, da ćete vi u ovom periodu više obraćati pažnje na materijalno, smatrajući da je to merilo vašeg životnog uspeha. Ovaj tranzit ume i da pojača posesivnost i ljubomoru, pa se pripazite da ne upadnete u zamku "trava je zelenija u komšijskom dvorištu"... Takođe, pripazite se kupovine & ulaganja, jer su mogući neočekivani gubici & troškovi...

○ za sve one kojima je Podznak u Škorpiji ○
~ prolazak tranzitnog Marsa kroz vaše natlano 3 polje vam može doneti pregršt novih ideja i planova, uvećati komunikaciju sa drugima, ali i zaoštriti neke razgovore u isto vreme, naročito sa rođacima i komšijama (posebno ako ovaj tranzitni Mars ima loše aspekte sa natalnim planetama!) Ovaj Mars će vam poboljšati način na koji prenosite svoje znanje drugima i način na koji prikupljate željene informacije. Bićete glasniji nego obično, povremeno će vam reči imati dvosmisleno značenje, uživaćete u argumentovanim raspravama, a neobični naleti kreativnih argumenata zahvaljujući retro Merkuru koji prolazi kroz vaše 5 polje, dodatno će "začiniti" vaše odnose sa drugima. S druge strane, prolazak tranzitnog Marsa kroz natalno 3 polje uvećava nestrpljivost, brzopletost, kako u ponašanju, tako i u proceni & razmišljanju, a neretko donosi i probleme sa spavanjem. Nervni sistem je posebno aktivan i vrlo je važno usmeriti tu energiju na pravi put, jer u suprotnom može doći do problema (prvenstveno zdravstvenih) Obratite posebno pažnju u saobraćaju, bilo da prelazite ulicu, bilo da ste za volanom, jer ne samo što će ovde Mars da zaboravi na papučicu za gas, već može da donese i neočekivani kvar tog prevoznog sredstva... jer ipak je Merkur retrogradan...

○ za sve one kojima je Podznak u Vagi ○
~ prolazak tranzitnog Marsa iz Jarca kroz vaše natalno 4 polje u narednom periodu će staviti fokus na vaš dom i porodicu. U toku narednog perioda instinktivno reagovanje na životne izazove promeniće vaš stav prema onome šta za vas predstavlja osećanje sigurnosti i stabilnosti, a takođe može da utiče i na sam konkretan komfor u vašem domu. Puno vremena i snage ćete uložiti u stabilizaciju odnosa sa ukućanima (sem u slučaju kada tranzitni Mars ima loše aspekte sa natalnim planetama, tada može da se desi suprotno, i da dođe do teških konflikata sa njima) Taođe može doneti i zdravstveni problem za vas ili jednog člana domaćinstva, usled povrede & udarca & pada, ili kao predlog lekara za hirurškom intervencijom, a i zbog činjenice da vam tranzitni retro Merkur prolazi kroz natalno 6 polje (zdravstveni problemi) Ovaj tranzit vam donosi želju da se promeni na bolje vaše mesto života, da se popravi sve ono što ne radi, bilo da je reč o stvarima ili odnosima, pa eto vam majstora u kući, jer se nešto pokvarilo, ili pak kupovine novih kućnih aparata kako bi se "ponovila kuća" (Mars u Jarcu donosi ljude u radnim odelima napr, a sam Merkur u 6 polju, donosi konkretno majstore u vaš život, jer je 6 polje vezano za sve one ljude koji na neki način mogu da nam olakšaju bol u životu ~ lekari, majstori itd...) U ovom periodu dobićete priliku da se disciplinujete i uskladite svoje porodične i poslovne obaveze, i ako uspete u tome (jer ipak je Merkur retro u 6 polju, polju svakodnevnice) ne samo što će vaš dom biti ispunjen ogromnom pozitivnom energijom, već ćete i zablistati na svom radnom mestu.

○ za one kojima je podznak u Devici ○
~ prolazak tranzitnog Marsa iz Jarca kroz vaše natalno 5 polje, zajedno sa retrogradnim Merkurom koji vam prolazi kroz natalno 7 polje, će u vaš život doneti neverovatno puno energije, ali na vama je da je pravilno usmerite, posebno kada su emocije i osećanja u pitanju. Imaćete dosta sreće, neočekivane obrte Sudbine, ali ne smete da na prečac donesete odluku, malo usporite i sagledajte celu situaciju iz svih (ne)mogućih uglova i rešenje će se samo pojaviti. Naravno, sa ovakvom postavkom tranzitnog Marsa i Merkura, možete očekivati da će se mnogi ljudi vratiti u vaš život, prijatelji koje niste jako dugo čuli & videli, bivše ljubavi, ali i bivše kolege koje će možda imati neku zanimljivu informaciju za vas, vezano za neku bolju poslovnu ponudu. Naravno, sam tranzitni Mars kroz natalno 5 polje u kombinaciji sa Merkurom u 7 polju, može da uveća broj udvarača za one koji su u potrazi za srodnom Dušom (a i za ove koji su zauzeti) jer donosi ogromnu harizmu i naglašen sexipil. Za one koji planiraju proširenje porodice, vrlo povoljan period za realizaciju tih planova.

○ za one kojima je Podznak u Lavu ○
~ tranzitni Mars iz Jarca prolazi kroz vaše 6 polje i možete očekivati velike promene u vašem svakodnevnom životu. Sve će se odvijati mnogo brže, sve će biti dinamičnije i po malo opasno, jer može doći do grešaka usled nemogućnosti da se isprati ritam obaveza, posebno jer vam i sam retro Merkur iz Riba prolazi kroz natalno 8 polje, pa tako su vam misli & koncentracija malo slabiji i brže se psihički i fizički zamarate, te tako su i moguće greške u proceni nekih ljudi i situacija, a te greške mogu da prizovu Marfija i njegov zakon (ne)verovatnoće u vaš život, ako ne budete poveli računa. Naravno, ova kombinacija Marsa u natalnom 6 polju, i retro Merkura u natalnom 8 polju, može da vam donese na kratko i neke birokratske probleme, zavrzlame oko nekih dugova, pozajmica, sudskih kazni, ali isto tako i dosta negativne ljude koji vam baš i ne žele dobro. Obavezno povedite računa o svom zdravlju i otvorite "4 oči" da se ne povredite ~ slušajte govor svoga tela, ono vam već neko vreme daje signale da nešto možda baš i nije kako treba.

○ za sve one kojima je Podznak u Raku ○
~ vama tranzitni Mars iz Jarca prolazi kroz natalno 7 polje, te tako u ovom periodu možete očekivati burnija dešavanja u vašem privatnom životu. Za one koji su već pored jače & lepše polovine, strasti će procvetati, ali u isto vreme i ljubomora i posesivnost, pa se pripazite, a za one koji traže srodnu Dušu, sjajno vreme da upoznate vrlo zanimljivu i neobičnu osobu koja će vam zagolicati i srce i maštu i možda još neke delove tela... Uz tranzitni retrogadni Merkur iz Riba koji prolazi kroz vaše natalno 9 polje, uz ovaj Mars iz 7 polja, moguće je da ćete imati prilike za nekim putovanjem, ili pak ćete imati prilike da dođete u kontakt sa strancima, vrlo neobičnim ljudima koji su na bilo koji način drugačiji od vas. Za neke, ova kombinacija Marsa i Merkura može da donese situacije koje će pomoći da se realizuju planovi & projekti vezani za inostranstvo ili pak potencijalno preseljenje. Isto, može da donese zanimljive poslovne ponude, ne samo onima koji traže posao, već i onima koji ga imaju (7 polje su poslovna partnerstva, 9 polje su poslodavci) Samo obratite pažnju šta potpisujete, jer je moguće da će neke informacije da budu samo delimično istinite.

○ za sve one kojima je Podznak u Blizancima ○
~ tranzitni Mars iz Jarca prolazi kroz vaše natalno 8 polje i može da vam donese period kada ćete češće morati da "punite baterije" i da češće nego obično proveravate svoje ciljeve koje ste sebi zacrtali u ovom periodu, jer će vam se činiti da previše ulažete snage i truda, a da rezultata baš i nema, posebno što se tiče zarade & posla, jer će vam u isto vreme retro Merkur iz Riba prolaziti kroz natalno 10 polje, te možete da očekujete i da će možda doći do promena i na poslu vezano za sam poslovni ugovor. Sam tranztini Mars u Jarcu kroz vaše 8 polje može da uveća interesovanje za mistiku, magiju, arheologiju, ali i psihologiju, analitiku, pa eto vama i ljudi koji se bave nekim od tih zanimanja u vaš život sada. Ova kombinacija tranzitnog Marsa kroz natalno 8 polje, uz retro Merkur kroz natalno 10 polje, takođe može da donese okončanje neke situacije & odnosa sa nekom osobom, koja vas je već duže vreme zamarala i na neki način kvarila vaš ugled u društvu. Naravno, ovaj tranzit može da donese i situacije koje će dosta oslabiti vaš imuno-stistem i koje mogu da pokrenu neke zdravstvene probleme koji će zahtevati kontakt sa stručnjacima, a možda čak i neku hiruršku intervenciju.

○ za sve one kojima je Podznak u Biku ○
~ u narednom periodu tranzitni Mars iz Jarca će prolaziti kroz vaše natalno 9 polje i promeniće mnogo toga (u pozitivu, posebno ako Mars ima dobre aspekte sa natalnim planetama) u vašem životu. Samo 9 polje je vrlo pozitivno polje, jer pored toga što vlada našim uverenjem i životnom filozofijom, to je i polje koje ako je dobro, nam daje motivaciju da i posle najtežih životnih momenata nastavimo dalje, a nema bolje planete, nego egzaltiranog Marsa da bude "inicijalna kapisla" za tako nešto. Dodatno, i sam retro Merkur iz Riba prolazi kroz vaše natalno 11 polje, pa tako eto mogućnosti da se realiziju mnogi planovi i projekti i to sve zahvaljujući sopstvenim idejama i ulaganjima, bez ičije pomoći neometeno do željenog cilja. Takođe, ovaj naredni period sa ovom kombinacijom, može vam u život doneti nova poznanstva, promene u krugu poznanika koji su na duhovnom & intelektualnom & društvenom (pa i na neki način religijskom) nivou vrlo istaknuti i uticajni, a koji žele da vas posavetuju ili pomognu. Naravno, 9 polje se vezuje i za poslodavce, zakonodavce, državu & zakon (Mars sam po sebi predstavlja advokate-tužioce napr) pa će tako tranzitni Mars u narednom periodu da vam donese i neki kontakt sa tim osobama, ili pak mogućnost da mnogo toga promenite u svom životu zahvaljujući srećnom obrtu sudbine što se tiče uticaja "zakona & pravde". Samo pratite "znakove pored Puta", biće ih putno...

○ za sve one kojima je Podznak u Ovnu ○
~ tranzitni Mars iz Jarca prolazi kroz vaše natalno 10 polje i aktivira priču vezanu ne samo za vaš posao & karijeru, već i za vaš drutšveni status & ugled. Uz tranzitni retrogradni Merkur iz Riba koji prolazi kroz vaše natalno 12 polje, moraćete da se pripazite da ne upadnete u trač-situacije na radnom mestu ili da vam ne podmetnu nečiju grešku i to tako dostave nadređenima u želji da vam naruše status na radnom mestu (12 polje je ipak polje tajnih neprijatelja i "mućki") Ovo će biti jako dinamičan period, barem što se tiče dešavanja van kuće, više nego obično ćete biti van kuće, zbog obaveza, kako poslovnih, tako i privatnih. Puno snage i energije će sada biti usmerene na ostavrenje ciljeva, na poboljšanju situacije na radnom mestu, rešavanju nesporazuma sa kolegama ili nadređenima. Za one koji već neko vreme planiraju da pokrenu svoj privatan posao i budu "sam svoj gazda" došao je dobar period za realizaciju tog projekta (samo povedite računa da su sva dokumenta ispravna, ipak je Merkur retro)

○ za sve one kojima je Podznak u Ribama ○
~ tranzitni Mars iz Jarca prolazi kroz vaše natalno 11 polje i pravi novu re-organizaciju vaših planova, želja, nada. U život vam donosi nove ideje, ali i uslove da te ideje sprovedete iz teorije u praksu. 11 polje se zove i "darovi sa Neba" pa tako sa egzaltiranim Marsom (posebno ako on ima dobre aspekte sa natalnim planetama) možete očekivati period koji će zaista da pozitivno promeni vaš život. Sam tranzitni retro Merkur prolazi kroz vaše natalno 1 polje, pa eto ideja, kreativnosti, prisećanja na neke stare projekte na koje ste i zaboravili, a sad najednom dobijate priliku da ih realizujete. Naravno, akcenat će biti i na vašim prijateljskim odnosima, kao i na vašem odnosu sa većim grupama i organizacijama. Društvene mreže u narednom periodu za vas će biti vrlo pozitivne (pa ih možete iskoristiti kao platformu za poslovne projekte i imati velikog uspeha u tome) Ovo će za vas biti period sjajne transformacije i boljeg uvida ne samo u sebe, već i u druge, i na koji način se razmenjuju energije sa ljudima oko vas. Za one kojima je potrebna konkretna podrška (preporuka, veza i sl) ovo je takođe odličan period da je potraže, jer će dobiti i više od očekivanog. Samo povedite računa da vam je koncentracija i organizacija dobra i naredni prediod će biti odličan za vas u bilo kom pogledu.

○ za sve one kojima je Podznak u Vodoliji ○
~ ovaj tranzitni Mars iz Jarca prolazi kroz vaše natalno 12 polje i može malo da vam uzdrma svakodnevnicu, jer će (ne)namerno da pokrene neke ljude i situacije koje mogu da vam (namerno) pomrse konce i umanje osećanje sigurnosti i stabilnosti u životu, ali isto tako i da vas uvuku u neke situacije gde ozbiljno može da vam bude narušen ugled & čast. Mnogo toga ćete morati da ispratite u ovom periodu, posebno kada je reč o finansijama i (ne)pokretnoj imovini (na koju će najviše ove loše situacije i osobe da se fokusiraju) jer vam tranzitni retrogradni Merkur iz Riba prolazi kroz natalno 2 polje. U ovom periodu možete takođe da oscilirate od preterano samopouzdanog do preterano samokritičnog stava prema sebi, ali i prema drugima. Raspoloženje će vam se često menjati, u jednom trenutku želećete da se sakrijete od svih, a u narednom da kao Krstaš povedete rat protiv onih koji su se ogrešili o vas, jer će oscilacije u samovrednovanju ovaj retro Merkur iz natalnog 2 polja stalno da potencira (morate jako dobro da se organizujete ako planirate takav pohod, jer u suprotnom to će biti samo jedna Don Kihot borba sa vetrenjačama, a i mogli bi i da upadnete u nezavidne situacije sa zakonom, dodatno, jer 12 polje je polje zakonskih kazni, pa sa istaknutim 2 poljem, eto plaćanja nekih kazni... a te kazne mogu biti i Karmičke prirode isto...)

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/14/sta-nam-donosi-mars-u-jarcu/
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #510 poslato: 17. Februar 2020. 01:56:58 »
»Gde ima volje, ima i načina«


Od 16. Februara do 30. Marta tranzitni Mars će biti u znaku Jarca, znaku svoje egzaltacije.

Mars po svojoj prirodi je muška planeta, noćna, vruća i „ljuta“. On je prirodni malefik, on donosi nervozu, bes, guranje, nametanje.

On je rođen da osvaja i da se bori (pa tako često je vrlo istaknut u natalnim kartama vojnika, despota, osvajača, oružara, ali i svih onih koji na bilo koji drugi posredan način imaju veze sa „borbom“ ili je potrebna sirova snaga da bi se nešto uradilo kako treba ~ sportisti posebno, pa majstori koji izradjuju oružije ili bilo šta vezano za metale & gvoždje napr… ali i vatrogasci, kovači, stolari...)

Isto tako, on je taj koji zbog svoje navalentne naravi često pomera granice, pa tu vidimo i lekare, posebno hirurge, pa zakonodavce, posebno tužioce, sportiste… Takođe, pošto je on generalno naša fizička snaga, i vezuje se za oštre predmete, ali i za vatru, toplinu, tu imamo i kao što rekoh vatrogasce, kuvare, stolare, kožare, majstore, ali i tehničare, električare itd...

Jarac s druge strane je zemljani znak, hladan i suv, ženski, noćni i pokretan i njime vlada planeta Saturn . On je sušta suprotnost Marsu realno. Jarac je odmeren, uzdržan, poslovan. Nikad ne radi ništa što mu ili deluje nepraktično, ili neprofitabilno ili nelogično (za razliku od Mars koji prvo dela, pa tek onda razmišlja o tome šta je uradio)

I kako sad to da je Mars egzaltiran baš u Jarcu pitate se, jer ne samo što su Mars i Saturn međusobno prirodni neprijatelji, već su i njihovi temperamenti jako različiti?

Zato što prirodni vladar 10 polja (Mundano znak = polje) je upravo Mars, jer da bi ostvarili simboliku 10 polja, mi moramo da budemo hrabri, ambiciozni, i da se borimo da bi uspeli u životu ~ tj konkretno imali posao & zrađivali. Isto tako, ako gledamo iz ugla karmičke astrologije, Saturn je u prošlom životu bio Mars, pa tako opet postoji snažna povezanost između ove dve planete.

Takođe, treba da razumemo pojam „egzaltacije“ da bi mogli da razumemo sam Mars u znaku Jarca…

Egzaltacija je znak u kojem planeta dobija mogućnost da se pokaže u svom naj-naj-najboljem svetlu ~ čak postoje i određeni stepeni gde svaka planeta ima svoj „zenit“ egzaltacije ~ u ovom slučaju, Mars je egzaltiran na 28° Jarca ~ a njegovu snagu i snagu samog stepena ćemo imati prilike da otkrijemo krajem Marta 2020 kada Mars bude bio u konjukciji sa Plutonom na 24° Jarca (24-03)

Pozitivna strana ovog novčića što se tiče egzaltacije, upravo i jeste ta opcija da ova planeta može puno toga dobrog da nam donese u životu, ali negativna strana ovog novčića je što ta egzaltacija je u stvari samo preterivanje, virtuelno nadograđivanje nečega, što pod prvim zracima sunca & realnosti "pada u vodu"...

Plasični primer : mala maca kojoj u susret dolazi veliki pas… šta radi cica maca? Krene da frkće i sva se upufni i nakostreši (da bi ispala veća pa tako i „opasnija“) Neki put to deluje na psa i on se sklanja (pozitivan uticaj egzaltacije) ali neki put to ne deljuje i pas ipak napada cica macu (negativna strana egzaltacije)

Egzaltacija je samo ono najbolje, jel?

Drugi plastični primer : to vam je tinejdžerka koja je „smrtno zaljubljena“ u neku poznatu & javnu ličnost (glumac, pevač, sportista itd…) i ona njega veliča samo u odnosu na ono što pročita u novinama ili preko interneta, gde generalno 90% je samo lepo, fino i slatko vezano za njenog idola, ono loše se obično „gura pod tepih“ od očiju javnosti… i Boga nema da se dopre do zaljubljenog mozga mlade dame da taj „neko“ i nije tako sav sladak i fin u realnom životu…

U poslednje vreme dešava se da i u realnom životu u odnosu na „obične“ osobe postoji ovaj tip „slepe zaljubljenosti“ i odbijanja činjenice da ta druga strana i nije idelana koliko se veruje… e to vam je sve egzaltacija… a isto tako, egzaltacija se može videti i u ponašanju (posebno izgledu i oblačenju) mnogih ljudi... i imali smo prilike da to doživimo i sami u našim privatnim životima dok je do nedavno tranzitna Venera bila u znaku svoje egzaltacije, znaku Riba...

Mars u Jarcu ~ traženje perfekcije u svemu
Ne da se može, već se sve mora

U današnje vreme nekako se baš negativno aktivirala ova (mundana) egzaltacija kod mnogih ljudi, zar ne ?

Postalo jako važno da svi budemo fit & zategnuti & u formi, maksimum dobar fizički izgled, pa da budemo obučeni po pravilima modnih trendova, da svi uvek budemo „pozitivni i nasmejani“, da nikako ne širimo negativnu energiju, da verujemo u sebe, da citiramo afirmacione poruke & pratimo motivacione govornike, da budemo „borci“ (posebno žene) i da ne smemo da imamo ni truknu lošeg ~ naročito ne spolja, tj neku ne dao Bog fizičku manu ili neki zdravstveni problem (od debljine pa nadalje…)

Standardi društva su toliko postali visoki, da makar na silu moramo da budemo uspešni ama na baš svim poljima našeg života (što je fizički i mentalno nemoguće, da se ne lažemo) i tako te neke „egzaltirane“ ideje o „savršenstvu“ ~ u nekom ekstermnom primeru : Instagram ~ svi su nasmejani, lepe boje, slepe slike, motivacione poruke, afirmacije, super hrana & piće, putovanja, kuce i mace, leptirići itd… a u realnosti ni 50% toga nije istina...

Po meni jedan od skorijih filmova koji perfektno opisuje Mars u Jarcu (zaejdno sa napr Venerom u Ovnu) je film "Crni Labud"... Sve ovo će upravo sada ovaj tranzitni Mars u Jarcu zajedno ruku pod ruku sa retrogradnim Merkurom u Ribama da nam donese u život... 

Da se vratim na sam Mars koji je egzaltiran u Jarcu

Kao što rekoh Mars mora da bude vođa, na čelu neke „vojske“ ili grupe ljudi, on je energija koja nas pokreće, Jarac pak koji je simbolično vezan za 10 polje u natalnom čartu pak je zemljani znak, koji je okrenut ambiciji, uspehu, postizanju svojih ciljeva.

Pa tako, kada se borbeni Mars nađe u Jarcu, on dolazi u poziciju da bez mnogo muke uspe u onome što je naumio, a takođe dobija i dozu (samo)discipline koja mu je preko potrebna (jer, na sreću, i sam tranzitni Saturn je još uvek u znaku svog sedišta, znaku Jarca)

Kada imamo ovaj tranzitni Mars u Jarcu koji je dobro postavljen u natalnom čartu i nema malefične aspekte sa našim natlanim planetama ~ nema boljeg, vrednijeg i kvalitetnijeg radnika, ovo je osoba koja na neki način postaje fanatik (ali onaj pozitivan, čija snaga postaje inspiracija za okolinu) Mars gura napred, a Jarac mu daje odgovarajući pravac.

Ali, ako imamo tranzitni Mars u Jarcu koji je ili loše postavljen ili pak ima malefične aspekte u natalnom čartu ~ uh… naravno da dobijamo sve suprotno… tada imamo ljutu agresivnu energiju koja ruši sve pred sobom, ne gleda druge, samo sebe, gazi preko koga god stige, samo da se dočepa željenog cilja, donosi mnogobrojne opasnosti, svađe, konflikte, pa i fizičke (i emotivne) povrede.

Šta nam donosi Mars u Jarcu ?

1. ovladavanje našim materijalnim svetom, tj dovođenjem u red naših finansija i (ne)pokretne imovine u red, utiče na naš status u društvu (što znači ili poboljšanje statusa na radnom mestu ili pak pronalaženje odgovarajućeg radnog mesta)

2. odličan period za ostvarenjem svih naših vizionarskih planova (koje smo spremali i nadograđivali dok je Mars bio u Strelcu) donosi nam dobru koncentraciju i odlučnu strategija koja nas pravolinijski može odvesti do željenog cilja, povećava nam samopouzdanje, hrabrost i ambiciju

3. odličan period da dovedemo u red svoj život… za razliku napr od znaka Device koja je jednostavno po prirodi uredna, Mars u Jarcu je opsednut redom i organizacijom, pa tako on će nam u narednom periodu dati dovoljno snage i izdržljivosti da odradimo neka (ne baš prijatna) „velika spremanja“ u našem životu i da nam rasčisti maglu i oblake koje će nam doneti retrogradni Merkur u Ribama

4. dobijamo priliku da naučimo da kanališemo energije i (negativna) osećanja, da malo pokrenemo sebe što se tiče fizičkog dela naše ličnosti, pa tako neki sport ili sportska aktivnost u narednom periodu bi dobro došla, ništa naporno, kretanje, šetnja itd… jer treba uskladiti posao i te nove obaveze... ali i napr promena režima ishrane takode ne bi bila loša ideja… zdravlje na usta ulazi…

5. zahvaljujući samom znaku Jarca i hladnokrvnom & racionalnom uticaju samog Saturna iz Jarca, ovaj tranzitni Mars postaje vrlo oprezan i tako nam daje mogućnost da bolje vidimo šta nam to bliska budućnost sprema (posebno kada bude imao aspekte sa Jupiterom i Saturnom ~ a podsećanje na prošlo-životna iskustva ćemo imati kada bude bio u konjukciji sa Južnim Mesečevim Čvorom i Plutonom)

6. Mars u Jarcu je jako odgovoran i disciplinovan, pa tako i nama daje mogućnost da budemo odgovorni i disciplinovani u odnosu na naš posao, ali i u odnosu na naš dom i porodicu, jer ovaj Mars se ni malo ne boji ni malo i konkretnog teškog fizičkog rada i bilo kakvih izazova koji zahtevaju manifestaciju volje kroz fizičko delo, pa tako nećemo ni  mi u narednom perodu imati problema da nam "baterija" bude pre vremena istrošena

7. Mars u Jarcu je jako okrenut istini & pravdi & zakonu (najbolji tužioci i sudije vrlo često imaju njega u natalnom čartu ili visoko postavljenog u 10 polju ili pak u aspektu sa Saturnom) te tako može u ovom periodu da nam pruži mogućnost da bolje procenimo ljude & situacije oko nas i donesemo ispravnije odluke ili pak da "isteramo pravdu" u nekoj situaciji ili u odnosu sa nekom osobom (blo ovako privatno, bilo konkretno na sudu)

8. Mars će u toku svog prolaska kroz znak Jarca imati vrlo zanimljive aspekte ~ 20-02 kvadrar sa Lilith, 21-02 trigon sa Uranom, 21-02 kvadrat sa Hironom, 24-02 konjukciju sa Južnim Mesečevim Čvorom, 25-02 sekstil sa Suncem, 26-02 sekstil sa Merkurom, 14-03 sekstil sa Neptunom, 20-03 konjukciju sa Jupiterom, 23-03 konjukciju sa Plutonom  ~ te nas on sada može naučiti kako da proniknemo u sebe i pronađemo ono što nas gura napred ili pak da imamo kontakt sa ljudima koji izvlače u isto vreme i ono najbolje i ono najgore u nama ili pak da pronađemo odgovor zašto imamo generalno problema u partnerskim odnosima (blo oni poslovni, bilo oni ljubavni)

9. iako će sam početak perioda Marsa kroz znak Jarca ovog puta da bude prorpaćen retrogradnim Merkurom u znaku Riba, ipak treba iskoristiti maksimalno ovaj period da "napunimo baterije" i da obnovimo i mentalnu= fizičku = psihičku = emotivnu snagu (jer će nam trebati za kasnije) posebno kada je reč o poslu & karijeri, ovo je odličan period za donošenje važnih odluka (ali sačekajte da Merkur krene direktno, pa onda krećite u akciju)

10. postavite sebi neki izazov, odlučite se za nešto što vas je do sad plašilo tj nešto što vam je do sad donosilo napade panike ili depresije, jer to „nešto“ smatrate „prevelikim zalogajem“ za vas ~ probajte, možda se i iznenadite kad budete videli da baš i niste toliko nežni & krhki & fini & osetljivi & slabi & nesposobni (kako ili sami sebi ili neko iz vaše okoline često ume da kaže za vas) 

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/14/gde-ima-volje-ima-i-nacina/
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 42838
 • Reputaciona snaga: 36073
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Odg: » ○ • ☆ Dnevna Ezoterija ☆ • ○ «
« Odgovor #509 poslato: 07. Februar 2020. 13:25:17 »
»Šta nam donosi Venera u Ovan znak po znak?


Tranzitna Venera u Ovnu od 07.02. do 05.03.

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Ovnu :

Ovo će biti jako lep period za vas. Ovaj tranzit Venere ne samo što će pojačati vašu harizmu, već će u vama probuditi nove želje i planove, a i doneti vam neočekivane povoljnosti na polju finansija i posla. Venera u Ovnu će vam doneti lepe trenutke sa prijateljima, neočekivane poklone, pozive za izlazak, druženja, proslave. Generalno vrlo srećan i povoljan period za vas, samo morate povesti računa da ne reagujete impulsivno i da vežbate strpljenje i taktiku. Tranzitna Venera će vam doneti dobru priliku da poradite na sebi, da promenite svoj izgled i učinite nešto lepo za sebe. Naravno, ona će vam doneti strastvene trenutke sa vašom lepšom & jačom polovinom, a za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, mogli bi vrlo brzo i da je pronađu u narednom periodu.

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Biku :

Tranzit vaše planete Venere kroz znak Ovna vam baš i neće prijati. U toku narednog perioda možete se suočiti sa nekim problemima koji su se do sad skrivali "pod tepihom", iako vas u isto vreme ni to neće sprečiti da uživate i dalje u životu. Finansijski problemi vezani za neočekivane izdatke ili nesporazumi na poslu vam mogu poremetiti vašu uređenu svakodnevnicu. U narednom periodu tranzitna Venera vam može doneti u život osobe iz vaše prošlosti sa kojima niste do kraja odradili vašuKarmu i tako će period biti dosta izazovan, posebno na emotivnom polju vašeg života. Vaša lepša & jača polovina može imati probleme, a vi nećete biti u poziciji da joj pomognete, što može stvoriti određeni jaz među vama. Za one koji traže svoju srodnu Dušu, period kada baš i neće biti previše odgovarajućih "kandidata" skoro ni za obično druženje, a ne nešto konkretnije.

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Blizancima :

Naredni period će za vas da bude vrlo povoljan i zanimljiv. Tranzitna Venera će vam prvenstveno doneti nove prijatelje i osobe koje vam mogu pomoći u realizaciji vaših poslovnih projekata, koji će pak tako da vam poboljšaju finansije. Možete očekivati i da će nadređeni imati više naklonosti ka vama, a takođe će mnoge preporuke i "veze" u ovom periodu dobro da dođu, pa ih mudro iskoristite. Naredni period će biti potpuno okrenut vašem prepoznavanju pravog trenutka za akciju, morate biti dobro skoncentrisani i disciplinovani dabi uvideli kada je pravi trenutak za akciju. Za one koji traže srodnu Dušu, mogu je pronaći preko prijatelja, a za one koji uživaju pored lepše & jače polovine, naredni period će biti ispunjen smehom i dinamikom.

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Raku :

Za vas ova tranzitna Venera će doneti promene na vašem radnom mestu ili pak u vašoj potrazi za poslom. Takođe, doneće vam zanimljive promene što se tiče vašeg društevnog statusa, a te promene vam u život mogu doveti ne baš mnogo zanimljive  ljude, ali ljude koji su vrlo uticajni i moćni, i koji vam puno mogu pomoći (i to ne samo sada, već i kasnije) Tranzitna Venera će vam u neradnom periodu pomoći da odredite nove životne prioritete. Mnogo poslovnih obaveza pak vas može odvući od toplog doma i vaše porodice, što može povremeno da utiče na harmonične odnose sa njima. Za one koji traže srodnu Dušu, ovaj period i neće biti povoljan, jer jednostavno nećete imati vremena od vaših svakodnevnih obaveza da nastavite potragu za njom.

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Lavu :

Tranzit Venere za vas će doneti puno toga lepog i korisnog. Naredni period će prvenstveno doneti promene vezane za vaš stav prema životu, porodici, poslu, želećete da pronađete dublji smisao nekih situacija i ljudi u vašem životu. Potraga može da vas odnese u daleke krajeve {kako mentalno, tako i konkretno na neki dalek put} Susreti za učenim, neobičnim, mističnim, duhovnim ljudima će vam biti od velike koristi. Takođe, možete očekivati poboljšanje situacije na poslu i bolju komunikaciju sa nadređenima, ili pak pronalaželje dugo traženog radnog mesta. Za one koji traže srodnu Dušu, mogu je pronaći na nekom putu, kroz prekognitivne snove ili uz pomoć Divinacijskih veština. Za one koji uživaju pored lepše & jače polovine, naredni period će biti izuzetno lepe trenutke ljubavi i podrške.

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Devici :

Ovaj naredni period će da bude prepun oscilacija za vas. Od ekstremno neočekivano pozitivnih dešavanja, do neočekivano loših dešavanja. S jedne strane, moguće je da ćete imati prilike da rešite neke {finansijke} probleme ili da napokon organizujete svoje poslovne obaveze onako kako vama najviše odgovaraju, pa da se na taj način pokažete u najboljem svetlu. Ali, u isto vreme, zbog velikog psiho-fizičkog napora, moguće je da će vam imunitet opasti i da će se pojaviti {prolazni} zdravstveni problemi. Za one koji uživaju u društvu lepše & jače polovine, naredni period će biti po malo nestabilan, izostaće strati i podrške, a za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, mogu upoznati zanimljivu osobu, ali bi trebalo da sve za sad ostave na nivou lepog druženja, za svaki slučaj, jer se kasnije može ispostaviti da "nije zlato sve što sija".

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Vagi :

U narednom periodu tranzitna Venera vam donosi najviše dešavanja sa suprotnim polom. Takođe, doneće vam mogućnost da kontaktirate ljude iz inostranstva, da promenite mnogo toga što se tiče vaših bliskih prijateljskih odnosa. Na polju finansija postoje manji izdaci, komfor i sigurnost u domu neće biti tolika koliko bi vi to želeli, a neki od vas mogu u narednom periodu i da završe neki sudski spor koji se odugovlačio već neko vreme. Želja za renoviranjem doma, ili konkretnom promenom mesta boravka će sada početi da dobija svoju pravu formu & smisao. Za one koji traže srodnu Dušu, naredni period je kao stvoren za njih, dok oni koji uživaju u ljubavi svoje lepše & jače polovine, imaće prilike da poboljšaju odnos sa drugom stranom {ili čak da ozvaniče svoju ljubav}

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Škorpiji :

Ovo će za vas biti dosta turbulentan period. Vaša svakodnevnica će biti promenjena, moraćete potpuno da promenite svoje navike, radne obaveze će se gomilati, a saradnici će više nego odmagati prilikom obavljanja bilo kog poslovnog projekta. Moraćete da obratite pažnju i na svoje zdravlje, da se pripazite povreda, izbegavajte "brzu hranu" i slatkiše, kao i alkohol. Odnosi sa drugima će takođe biti vrlo napeti, mogući su nesporazumi usled brzopletih procena i odluka. Marfi i njegov zakon (ne)verovatnoće će vam skoro svakodnevno biti kompanjon dok budete obavljali svoje obaveze. Odnosi sa ukućanima kao i sa prijateljima će vam biti jedina "oaza" mira i sigurnosti. Za one koji traže srodnu Dušu, neka nastave dalje da je traže, naredni period nije povoljan za ljubav, a oni koji su pored lepše & jače polovine moraće pored svojih {na sreću prolaznih} problema da pomažu u rešavanju i njihovih.

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Strelcu :

Ovo će za vas da bude jako lep period, jer će vam tranzitna Venera doneti ogromnu kreativnu energiju koja će vam pomoći da se na najbolji mogući način istaknete ne samo na svom radnom mestu, već i da steknete iskreniju i kvalitetniju podršku učenih i uticajnih ljudi. Naredni period će vam omogućiti da počnete polako da dobijate male "darove s Neba" kada je reč o ulaganju vašeg truda na poslu. Otvorite četvore oči, neočekivane prilike će se pojaviti, treba ih brzo ugrabiti. Možete se čak okušati u "igrama na sreću", postoi velika mogućnost neočekivanih dobitaka. Za one koji traže srodnu Dušu, period okrenut velikoj sreći na tom polju. Za one koji uživaju pored svoje lepše & jače polovine period ljubavi i strasti, koje mogu da donesu i neplanirano proširenje porodice, veridbu ili venčanje.

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Jarcu :

Tranzitna Venera će vas u narednom periodu usmeriti ka obnavljanju osećanja sigurnosti i komfora u vašem domu. Ko god se bavi privatnim poslom u narednom periodu će imati neočekivane povoljnosti i uspeće da brzinski odradi neke projekte koji će kasnije jako da mu se isplate. Ali, sam odnos sa porodicom baš i neće biti skladan, postojaće određena disharmonija zbog različitih žiovtnih ciljeva kod svakog člana i to će povremeno da donosi nesporazume i rasprave. Za one koji traže srodnu Dušu, naredni period će i dalje biti okrenu potrazi za njom, biće prilika, ali one baš i neće da se potpuno uklapaju u vaše standarde, a za one koji su pored lepše & jače polovine period kada će se druga strana potruditi da vas obraduje sa nekim poklonom ili će ona sama imati zavidan uspeh na poslu koji će oboma popraviti društveni status.

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Vodoliji :

Naredni period će vas okrenuti intelektualnom usavršavanju, želji da ne samo bolje razumete druge, već i da drugi bolje razumeju vas. Period kada ćete imati prilike da rasčistite brojne nesporazume kako u porodici sa roditeljima, a posebno rođacima, tako i sa prijateljima ili kolegama, koji su se nizali u poslednjih nekoliko nedelja. Češće ćete biti van kuće, ne samo zbog potencijalnih kraćih putovanja, već i jednostavno iz želje da malo više slobodno dišete punim plućima i bavite se onim što vi želite. Za one koji traže svoju srodnu Dušu, naredni period im donosi lepa nova poznanstva i to potpuno neočekivano, u komšiluku, preko rođaka ili na kraćem putu. Za one koji uživaju pored svoje lepše & jače polovine, naredni period će biti ispunjen dobrom komunikacijom i podrškom, a moguće je i da će oni dobiti poziv na neku proslavu, ili pak će imati prilike da napreduju na svom poslu, što će vama biti razlog za organizaciju lepe proslave.

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Ribama :

U narednom periodu tranzitna Venera će vam doneti mogućnost da se pozabavite svojim finansijama i (ne)pokretnom imovinom, odradite neke birokratske poslove, rešite neke poslovne projekte koji će vam poboljšati finansijsku situaciju. Za one koji su u potrazi za poslom, naredni period im može doneti nekoliko poslovnih ponuda. Odlučite na osnovu saveta vašeg unutrašnjeg glasa koji posao da prihvatite. Tranzitna Venera vam može doneti i neke (pro)slave u domu, lepe trenutke sa rođacima (veridba, venčanje, krštenje) Za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, naredni period će doneti samo nova poznanstva, ali ništa konkretnije od toga. Za one koji već uživaju pored jače & lepše polovine, naredni period će biti ispunjen sitnim životnim radostima i međusobnim razmenama ljubavi.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2020/02/06/sta-nam-donosi-venera-u-ovnu/
:srce: Natalče šareno :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~