Autor Tema: Dragoljub Ljubičić Mićko  (Pročitano 627 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Anubis Bastet*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43141
 • Reputaciona snaga: 36194
 • Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!Anubis Bastet is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Dragoljub Ljubičić Mićko
« Odgovor #1 poslato: 11. Jun 2018. 06:02:01 »

Poznati kolumnista, glumac i scenarista Dragoljub Ljubičić Mićko rođen je u znaku Jarca, sa Mesecom u vatrenom Strelcu. Sunce u stabilnom znaku Jarca ukazuje da je kod njega razvijen osećaji dužnosti kao i gvozdena volja što mu pomaže da iskaže svoje neosporne sposobnosti.

On je jedan od onih  predstavnika kardinalnog i zemljanog znaka Zodijaka koji se izdvajaju po bogatstvu interesovanja i lakoći rešavanja problema na logičan i jasan način. Osnovni nedostatak njegovog sunčevog znaka je nedovoljna elastičnost  karaktera, a on to kompenzuje realnim sposobnostima u službi sopstvenih ambicija.

Solarni vladar horoskopa, Saturn, postavio se na početku Vodolije, što ga čini izuzetno komunikativnom i optimističnom osobom koja se trudi da vidi pozitivnu i duhovitu stranu svega što se oko nje dešava. Merkur, planeta komunikacije, postavio se blizu Saturna, u Jarcu, i obdario ga literarnim i oratorskim sposobnostima. Zahvaljujući ovoj konjunkciji Mićko je ponekad provokativan i sarkastičan, a ponekad stidljiv i povučen. Iako nije naklonjen sanjarenju i nonšalantnosti, potrebni su mu mir i samoća kako bi mogao da se koncentriše.

Merkur u njegovom horoskopu je dobro postavljen i ukazuje na visoku i praktičnu inteligenciju. On ima sposobnost da sve što zamisli pretvori  u upotrebljiva dela. Položaj Meseca u znaku vatrenog Strelca ukazuje da mu je temperament vatren i topao. Ovakva lunarna pozicija u natalnoj karti otkriva da Mićko ima kreativni nagon koji u svemu što se dešava ume da pronađe humorističnu stranu. Ovo je odlična pozicija Meseca za glumu i pisanje jer donosi bujnu maštu i slobodu u izražavanju ideja i misli. Sloboda je inače za njega prioritet.

Mesec u izazovnom aspektu sa Uranom dodatno potvrđuje tu ogromnu želju za slobodom i daje originalnost njegovim delima. Zbog ovog aspekta on ne može da se skrasi na jednom mestu, već je stalno u pokretu. Kad se ovom doda i pozicija Jupitera u Vodoliji, dobijamo sliku bekrajno radoznale osobe mladalčkog duha, zainteresovane za sve što se oko nje dešava, i koja ima jaku želju da se istakne. Aspekt Jupitera i Neptuna podstakao ga je na kreativnost i posao kojim se bavi. Njegova izuzetno vedra priroda uvela ga je u svet vanserijskih komičara i imitatora. Sunce u sekstilu sa Neptunom dodatno razbuktava stvaralačku maštu.

Sa ovim aspektima on sa lakoćom hipnotiše publiku i zasmejava je do suza. Mars u znaku veoma je produktivan, vredan i uporan jer se nalazi na mestu svoje egzaltacije i sa Venerom na istom stepenu ukazuje na sklonost ka estetici i umetnosti. Konjunkcija Venere i Marsa, u znaku gde se Mars oseća moćno, redovno donosi fatalnu privlačnost kod suprotnog pola ali i nepovoljne okolnosti kad je brak u pitanju.

Tranzit Saturna u ovoj i narednoj godini prolazi znakom Vage, što će pozitivno delovati na njegov status i karijeru, ali će takođe postaviti konkretno pitanje oko bračnog stanja i poznatog Indexovca možda napokon dovesti pred matičara.


Boban Vujović , astrolog http://www.astroshop.rs/horoskop_poznate_osobe.php?id=126&ime=Dragoljub%20Ljubi%C4%8Di%C4%87%20Mi%C4%87ko
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~  Google Arhiva Slika ~