Autor Tema: Mesec u muškom horoskopu  (Pročitano 72294 puta)

0 Članovi i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Soel*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 858
 • Reputaciona snaga: 8631
 • Soel is awe-inspiring!Soel is awe-inspiring!Soel is awe-inspiring!Soel is awe-inspiring!Soel is awe-inspiring!Soel is awe-inspiring!Soel is awe-inspiring!Soel is awe-inspiring!Soel is awe-inspiring!Soel is awe-inspiring!Soel is awe-inspiring!Soel is awe-inspiring!
 • Pol: Muškarac
Odg: Mesec u muškom horoskopu
« Odgovor #9 poslato: 14. April 2013. 01:04:18 »
Mesec u Strelcu

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa slikom koju o njoj ima njen voljeni ili željeni muškarac. Da biste znali kakva je njegova slika o vama morate da utvrdite gde se nalazi Mesec u njegovom horoskopu. Jedno je sigurno - položaj meseca u natalnoj karti uvek će reći istinu o njegovom izboru i ukusu i na taj način će vam objasniti jeste li vi idealna žena za njega.Ako muškarac u natalnom horoskopu ima Mesec u Strelcu, žena koja šeta po njegovim snovima je smela, preduzimljiva, agilna, ali i nevina. Oblači se elegantno, preplanulog je tena i uvek se izdvaja iz gomile. U mašti ogvog muškarca je žena koje ne nosi intimno rublje, ima male ali čvrste grudi, podseća, recimo, na Ketlin Tarner i spremna je da ga sledi do kraja sveta. Takva žena nikada nije bolesna, tužna ili neraspoložena. Iskrena je i ludo, ludo ga voli.On bi za nju trebalo da bude idol koji se poštuje, a ako mu podari sina, on će imati isto ime kao otac, na primer "Sava Mlađi" ili "Mile Junior". Kada on poželi da se druži sa svojim prijateljima, ona ima neka druga važna posla. Ako on u kuću pozove prijatelje, ona koja čak nema pojma sa kuvanjem i poslovima u kuhinji - sve će skuvati, srediti i oprati iza njega i njih. A kako ga tek sluša, naočito kada priča o svojim dostignućima u sportu iz mlađih dana.Ne podnosi intelektualke, kritički nastrojene žene, anksiozne, plačljive i prilepke. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Strelca, Jarca i Vodolije, a poneki put dobro se slaže i sa Ovnovima i Lavicama.

Ovde ima istine...mada nikada nisam imao tip neke zenske osobe sa kojom bih bio, jer mi je bilo bitno pre svega da me voli, ali I pored toga mogu da kazem da ovde ima istine I da bih voleo osobu koja bi bila spemna takve male sitnice da cini kao I ja njoj.Na osnovu tih sitnica bih I video da joj stalo I to je to..:)

Josh mi je dispozitor u lavu... vojim I lavice I strelceve, pa valjda ce Bog nesto da da...:)

A I koze I ove vodene stvarno volim...stvarni ima ovde necega...

lina*

 • Gost
Odg: Mesec u muškom horoskopu
« Odgovor #8 poslato: 09. Novembar 2011. 15:19:59 »
Zaniimljivo je da 90% muškaraca koje srecem ili koji su mi bili vazni,imaju Mesec u Strelcu,pa i moj sin .

Astro Aisha*

 • Gost
Odg: Mesec u muškom horoskopu
« Odgovor #7 poslato: 01. Novembar 2011. 13:24:36 »
A santy što misliš o MO u lavu ali u 7 polju i u široj konjukciji sa MA u Lavu? Jel nužno to slika nasilnika? Mo ima trigon sa uranom i kvadrat sa VE u škorpiji. Meni to izgleda kao da je osoba ili nasilna ili da je bila zlostavljana.

Van mreže Santijen*

 • * Drugar u prolazu *
 • **
 • Poruke: 160
 • Reputaciona snaga: 0
 • Santijen has no influence.
 • Dom je tamo gde je majka
Odg: Mesec u muškom horoskopu
« Odgovor #6 poslato: 30. Oktobar 2011. 21:21:59 »
moj muz ima mo u lavu......sad ima kombinovano i pozitivnog i negativnog opisa  u vezi njegovog pogleda na zenu... ali vatreni znaci uvek imaju dozu egoizma ( koji ne mora biti ni negativan) tako da bih ja rekla da negde u pozadini mo u lavu najvise voli sebe kroz njega

Van mreže Kocka je bačena*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 633
 • Reputaciona snaga: 6516
 • Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!Kocka je bačena is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Mesec u muškom horoskopu
« Odgovor #5 poslato: 30. Oktobar 2011. 12:43:59 »
Aspekti muškog Mesec u natalu

MESEC U ASPEKTIMA SA SUNCEM

Mesec u dobrom aspektu sa Suncem
govori o jednoj harmonicnoj licnosti, odnosno o skladnom odnosu izmedu covekove volje (Sunce) sa jedne strane i njegove mašte i duševnosti (Mesec) sa druge strane. Sunce predstavlja snagu, volju i ambiciju, pa ce u dobrom aspektu u horoskopu muškarca, on dati astrološku sliku jedne mocne (Sunce) žene (Mesec), koja je usmerana ka dostizanju nekog visokok položaja (Sunce) kroz profesiju (Sunce) kojom se bavi. Zbog same simbolike Sunca, koje daje sjaj, moc i visok položaj, ovo su sve one žene, koje se nalaze na celu mnogih firmi, kao direktori i šefovi. Sunce vlada znakom Lava, pa u horoskopu muškarca može opisati ženu pod sjajem reflektora na kakvoj pozornici, a to su glumice (Lav - gluma). Svakako da ova žena u sebi ima nešto otmeno i aristokratsko, što opet dolazi od Sunca. Ovaj aspekt u muškom horoskopu opisuje i brak sa ženom koja se bavi politikom (Sunce), ali daje i sliku ženu na celu nekog sportskog kluba (Sunce - sport). Bez obzira cime se bavila, ona je odlican organizator u svojoj porodici i kuci (Mesec) i sigurno neko ko je autoritet (Sunce). Ovaj aspekt, ako to potvrduje i ostali deo horoskopa, štiti brak, jer je uspostavljena harmonija unutar braka (Sunce) i porodicne i kucne (Mesec) atmosfere.

Mesec u lošem aspektu sa Suncem,
govori o jednoj nesredenosti života, unutrašnjoj neharmonicnosti, jer se volja i snaga ovog coveka uvek opiru njegovim osecanjima. Ovaj aspekt ne može da štiti brak, jer je poljuljan (loš aspekt) odnos (Mesec) izmedu braka sa jedne strane i porodice i kuce sa druge strane. I u ovom aspektu, kao i kod povoljnog aspekta izmedu Meseca i Sunca u horoskopu muškarca posoji slika žene politicara, žene glumice ili žene koja je na nekom direktorskom mestu, ali njena karijera i uspon može u ovom slucaju da krene vrlo loše (loš aspekt), zbog ne uskladenosti izmedu želja i ambicija sa profesionalne strane i porodicnih obaveza (Mesec) sa druge strane. Loš protok energije izmedu ova dva svetla, može opisati izuzetno egocentricnu ženu, okrenutu uglavnom sebi i svojim interesima, sklonu arogantnom ponašanju i preteranom hvalisanju.

MESEC U ASPEKTU SA MERKUROM

Mesec u dobrom aspektu sa Merkurom,
planetom koja je zadužena za naš intelektualni deo u horoskopu muškarca, govori o inteligentnoj i ucenoj ženi, odnosno ženi intelektualcu. Merkur predstavlja reci, govor, pa ce ona zbog iste simbolike biti komunikativna i pricljiva. Merkur je zadužen za mladost i predstavlja mlade osobe u našem okruženju, a u savezu sa Mesecom (žena), opisace i mladu ženu, koja nešto cita, uci i piše (Merkur).Profesorke, vaspitacice, knjigovode, prevodioci, novinari, spikeri, radnice u pošti, pisci, ali i trgovkinje i prodavacice u marketima, samoposlugama (Merkur - trgovina, Mesec - hrana), pijacama (Mesec - povrce) i drugim trgovinama (knjige, igracke, tekstil, nameštaj, kucni ljubimci, zdrava hrana, peciva, automobili - Merkur), vide se u simbolici ovog aspekta. Sa muškarcem koji u horoskopu ima ovaj aspekt, pokušajte da gradite uspešan odnos, putem reci i komunikacije (Merkur) na nacin kojim duša (Mesec) govori (Merkur). Ovog muškarca, a koji u horoskopu ima aspekt izmedu Meseca i Merkura, možete povesti na mesta gde mladost (Merkur) živi svoj san (Mesec). Necete pogrešiti ni ako ga povedete na književne i literarne (Merkur) veceri, kao ni na sajam (Mesec) automobila ili knjiga (Merkur). Mesec u lošem aspektu sa Merkurom u horoskopu muškarca, prvenstveno govori o njegovom ne razumevanju sa ženama, kao i o lošoj komunikaciji (Merkur) sa ženskim polom (Mesec). Uzrok ovakvog lošeg odnosa leži u lošem protoku energije izmedu zdravog razuma (Merkur) sa jedne strane i duše, želje i njegovog unutrašnjeg bica (Mesec) sa druge strane. Kod ovog muškarca emocije (Mesec) su u sukobu (loš aspekt) sa njegovim razumom (Merkur), a njegova duša (Mesec) ne može da izrazi (Merkur) šta hoce, pa ga ovaj aspekt vodi suprotnim putem (Merkur) od onoga što duša (Mesec) želi. Ovaj muškarac se suocava sa mnogim okolnostima koje mu donose napetosti u emotivnim odnosima (Mesec), poput nervoze, nemira i promenljivosti, što je u simbolici Merkura, kao i sklonost pogrešnim odlukama (Merkur), a koje se sada odnose na žene (Mesec). Nabrajajuci (Merkur) astrološku simboliku, muškarac sa ovakvim aspektom, može imati ženu, koja je u stanju da brizne u plac (Mesec) zbog sitne i male izgovorene reci (Merkur), a koja može liciti na uvredu.

Loš aspekt izmedu Meseca i Merkura,
opisuje ženu (Mesec) koja ima averziju i odbojnost prema citanju i ucenju (Merkur), pa ovo nije nužna slika intelektualne žene, ali sada ona može biti trgovkinja, prodavacica, kucna pomocnica, krojacica. Žena (Mesec) koja je u svadi (loš aspekt) sa svojom rodbinom (Merkur). Slika žene koja nosi naocare (Mesec, Merkur - culo vida, naocare).

MESEC U ASPEKTU SA VENEROM

Mesec u dobrom aspektu sa Venerom,
govori o muškarcu kojem je ljubav (Venera) izuzetno važna i bitna. Za njegovo unutrašnje zadovoljstvo (Mesec - Venera), emocije, ljubav, romantika, seks, zabave, izlasci, pokloni (Venera), su nešto što ga raduje, razveseljuje i emotivno ispunjava. Ako su Mesec i Venera istaknuti u horoskopu muškarca, po svom položaju u znaku ili u uglovima, ovaj ce muškarac biti celoga života okružen ženama (Mesec - Venera), a sa dobrim aspektima i zasut njihovom ljubavlju (Venera). Ako, ikada budete u dilemi, šta bi mogli pokloniti muškarcu sa ovim aspektom, vaš izbor ce biti pravi ako se odlucite za neku lepu (Venera) stvar, koju on može izložiti u svojoj kuci (Mesec). To su uvek nekakvi umetnicki predmeti, ikebane, vaze, slike, lampe, kucni ukrasi i slicno, a što je u simbolici Venere. A, ako se dvoumite gde bi mogli da ga izvedete, necete pogrešiti, ako odlucite da to bude restoran (Venera), gde se priprema dobra hrana (Mesec, Venera). Pokušajte da obezbedite i plamen sveca (Mesec) na vašem prvom ljubavnom sastanku (Venera). Muškarac sa ovim aspektom u horoskopu ima sliku lepe i elegantne žene, lepog spoljnog izgleda (Venera), a koja je zainteresovana za neku umetnost (Venera). Aspekt Meseca i Venere, govori o ženi - supruzi, koja se bavi kucnim (Mesec) enterijerom i dekoracijom (Venera). Glumice, pevacice, javne i popularne žene, kustosi muzeja, arhitekte, pravnice, ali i kozmeticarke, frizerke, manekenke, modni kreatori, vlasnice poslasticarnica, pesnikinje, krojacice, maticarke, ogledaju se u ovom aspektu. Astrološka slika žene, koja ima lepe, našminkane (Venera) i krupne oci (Mesec).

Mesec u lošem aspektu sa Venerom u horoskopu muškarca,
nije dobar za brak, jer je Venera signifikator braka i bracnih odnosa, pa ako ostali deo horoskopa potvrduje ovu pricu, ovde može lako doci do razvoda braka. Psiha (Mesec) sa jedne strane i emocije (Venera) sa druge strane kod ovog muškarca nisu usaglašene. Muškarac sa ovim aspektom nece biti omiljen i protežiran od strane žena, jer su Mesec i Venera, a koje predstavljaju žene u medusobno lošem aspektu. S obzirom da je Venera signifikator braka, muškarac koji u horoskopu ima ovaj aspektmože uci u brak (Venera) iz materijalnih razloga (Venera), a ne iz emocija (Mesec).


MESEC U ASPEKTU SA MARSOM

Mesec u dobrom aspektu sa Marsom,
pojacava i stavlja akcenat na strast. Mars je energican i borben, voli izazove, pa muškarac koji u horoskopu ima ovaj aspekt, voli svaki izazov u emotivnom životu, kao i emotivnom odnosu. Kod njega su naglašene strasti (Mars), pa je seks (Mars) za njega bitan u svakom emotivnom odnosu. Svaka opasnost i opasna situacija (Mars) u njemu budi emocije (Mesec). Kuda povesti muškarca koji u horoskopu ima ovakav aspekt, a istovremeno biti ogledalo njegove duše? Ako, ste hrabri (Mars) kao i on, povedite ga na mesta gde se podiže adrenalin, gde je svaka sledeca okolnost uzbudljivija od one prethodne, kao što je npr. splavarenje Tarom ili neki safari! Muškarac sa aspektom Meseca i Marsa u svom horoskopu ima astrološku sliku hrabre (Mars) žene (Mesec), cija profesija može biti povezana sa nošenjem uniforme (Mars). One su policajci, ali i lekari, jer i one nose uniformu, kao i sportiskinje, koje su takode u uniformi, ali ovaj put to je sportska uniforma. Ona može biti džudistkinja ili karatistkinja, jer ovo su borilacke veštine, a ovim sportovima vlada Mars. Hirurzi, ginekolozi, zubari, medicinske sestre, advokati, fiziotarapeuti, ali i kuvarice, pekarke, nastavnice fizickog obrazovanja, pripadaju aspektu Meseca i Marsa. Astrološka slika energicne, radne i vredne (Mars) žene (Mesec). Slika žene sa mladežom, kakvim ožiljkom ili pegama (Mars) na licu, jer je Mesec sad lice. Slika žene prodornog pogleda, koja se cesto smeje (Mars).

Mesec u lošem aspektu sa Marsom,
govori o jednoj unutrašnjoj nervozi, napetosti i unutrašnjim nemirima. Muškarac koji u horoskopu ima ovaj aspekt, prilicno je uznemiren i nervozan (Mars) u odnosu sa ženama (Mesec). I ne samo to, on u ovakvim susretima i situacijama ima tremu, pa i strah (Mars). Kada se Mars nade u lošem položaju ili aspektu, on ume da deluje tiranski i agresivno, pa i muškarac sa ovim aspektom ume da bude agresivan (Mars) prema ženama (Mesec), a ume i fizicki da ih povredi. Ovaj aspekt nije dobar, kako za odnos sa ženama, emotivni život, tako i za porodicni život, jer donosi ceste i stalne svade, pa i tuce (Mars). Loš odnos Meseca i Marsa u horoskopu muškarca, opisuje ženu ili suprugu kao cesto ljutu i besnu i spremnu svakog momenta da zapocne svadu. Slika žene koja može imati tokom života neki operacioni zahvat (Mars) u predelu stomaka, jer je Mesec sada stomak. Slika žene koja je sklona suzama i placu (Mesec) onda kada je besna i ljuta (Mars).

MESEC U ASPEKTU SA JUPITEROM

Mesec u dobrom aspektu sa Jupiterom, je vrlo srecan (Jupiter) aspekt, ne samo zbog Jupiterove beneficnosti, vec i zbog toga što je Jupiter egzaltiran u znaku Raka. Muškarac koji u horoskopu ima ovaj aspekt ima i povoljne okolnosti prvenstveno kada se govori o putovanjima, ucenju, porodici, finansijama (Jupiter), do cega može lako doci preko žena (Mesec). On može lako da profitira (Jupiter), kroz žene (Mesec), pa je ovo slika bogate (Jupiter) žene sa kojom može imati bracnu ili emotivnu vezu. Njegov unutrašnji i emotivni deo prirode (Mesec) je srecniji i zadovoljniji, ako je i materijalna i finansijska situacija stabilna. Jupiter donosi putovanja, ali predstavlja i inostranstvo, pa muškarac sa ovim aspektom u horoskopu ima astrološku sliku žene, koja može imati strano poreklo (Jupiter) ili živi u inostranstvu. Ako, nije stranog porekla, onda sigurno svojom pojavom i ponašanjem izgleda kao da je strankinja (Jupiter). Ovo je slika žene koja cesto putuje (Jupiter) ili ima stalne i ceste kontakte sa inostranstvom (Jupiter), da li preko posla, rodbine ili prijatelja, sad nije važno. Ona je moralna, pravedna i casna, jer se ovde Mesec udružio sa Jupiterom. Ako je Mesec lice, onda je ovo astrološka slika žene sa širokim i sretnim (Jupiter) licem. Ona je pravnik, advokat, sportski trener, profesor, turisticki radnik, žena zaposlena u ambasadi, banci, biblioteci, carinik, diplomata, žena povezana sa lace>radomlace> u nekoj izdavackoj kuci, istraživac, žena zaposlena u stranoj firmi ili firmi koja radi uvoz - izvoz, lekar, radnik opštinske uprave, ali i trgovkinja u marketu, robnoj kuci, kakvom tržnom centru, prodavnici tekstila ili hrane. Ako hocete ovog muškarca da obradujete, povedite ga na neko putovanje u inostranstvo (Jupite), npr. u kakvu zemlju koja izlazi na more (Mesec).

Mesec u lošem aspektu sa Jupiterom,
u horoskopu muškarca prvenstveno pokazuje materijalne i finansijske (Jupiter) gubitke (loš aspekt) kroz i preko žene (Mesec). Astrološka slika žene, koja može da prekine ucenje i fakultet (Jupiter), zbog braka i porodice u momentu kada ostaje u drugom stanju (Mesec). Ovaj aspekt govori o gubicima kroz i preko žene i to materijalnim i finansijskim (Jupiter) gubicima, a muškarac sa ovim aspektom, može da ima brak sa ženom koja gubi kucu, stan, porodicno imanje (Mesec), ali i novac (Jupiter).Ovo je i slika žene koja je previše vezana za domovinu, kucu i porodicu (Mesec), pa ima odbojnost od putovanja, inostranstva i stranih kultura (Jupiter). Ovo je astrološka slika žene u inostranstvu, koja u jednom momentu odustaje od tamošnjeg života i vraca se u domovinu, zbog loše finansijske situacije (Jupiter), pa se vraca kuci (Mesec), gde uspostavlja emotivnu vezu sa ovim muškarcem. Kada je u lošem aspektu Jupiter je sklon preterivanju, pa sad postoji i astrološka slika žene koja je sklona preteranim uživanjima i rasipnošcu (Jupiter).


MESEC U ASPEKTIMA SA SATURNOM

Mesec udobrom aspektu sa Saturnom,
govori o unutrašnjoj povucenosti i ozbiljnosti (Saturn), bez obzira na prisutnost i postojanje emocija, jer je Mesec ovde sigurni svedok (Mesec) emocija, ali one su sada prilicno kontrolisane (Saturn). Saturn je kao cuvar Meseca, pa su emocije kod muškaraca sa ovim aspektom postojane i dugotrajne. Muškarac sa ovim aspektom traži u emotivnom odnosu cvrst oslonac i sigurnost (Saturn). Saturn vlada vremenom, kao i starijim ljudima, pa je ovo astrološka slika starije žene u odnosu na ovog muškarca, sa kojom on može imati emotivnu ili bracnu vezu. Muškarac sa dobrim aspektom Meseca i Saturna ima astrološku sliku žene, koja ima usaden osecaj dužnosti i brige (Saturn) prema porodici i kuci (Mesec). Arheolog, geolog, sudija, arhitekta, istoricar, žena u laboratoriji (Saturn) za mikroskopom (Mesec), nastavnica matematike, žena koja je zaposlena u muzeju, lekar kožnih bolesti, ortoped, zubarka, žena - politicar, medicinska sestra u starackom domu, ali i krojacica, žena zaposlena u pivarskoj industriji, industriji hrane, kucnog nameštaja, smrznutog (Saturn) povrca (Mesec), nalaze se u ovom aspektu. Muškarca sa ovim aspektom možete odvesti na mesta u kojima još živi avet (Mesec) prošlosti (Saturn). To su sva istorijska mesta, iskopine, arheološka nalazišta, stari gradovi, kule i utvrdenja, piramide, kao i muzeji, jer je sve prethodno navedeno u simbolici Saturna, a on vlada vremenom, starošcu, prošlošcu i istorijom.

Mesec u lošem aspektu sa Saturnom,
govori o hladnim osecanjima. Muškarac sa ovim aspektom svoje emocije pokazuje na jedan tvrd (Saturn) nacin, ako uopšte može da ih pokaže, jer je ovde duša (Mesec), okovana i zarobljena ledom (Saturn). Izostaje (Saturn) toplina, nežnost, romanticnost i plemenitost (Mesec). Ovom muškarcu vrlo je teško (Saturn) da uspostavi emotivnu vezu sa ženom (Mesec) a kada je i ostvari, ova veza uglavnom trpi gubitke, patnju i bol (Saturn). Saturn je glasnik bolesti, pa ovde postoji astrološka slika žene (Mesec), u horoskopu muškarca, koja može imati ozbiljnih zdravstvenih problema (Saturn). Ovo je i žena koja zapostavlja (Saturn) svoju kucu i porodicu (Mesec), zarad svoje ambicije, karijere i profesije (Saturn). Žena koja je preterano sklona materijalnim stvarima, zadrta, sklona depresijama, tvrdoglava, kruta, pa i bezdušna (Saturn).

MESEC U ASPEKTIMA SA URANOM

Mesec u dobrom aspektu sa Uranom,
zbog srodnosti ove dve planete, stavlja akcenat (Uran) na dobrotu, plemenitost, duševnost, humanost. Uran govori o mašti i inspiraciji, pa udružen sa Mesecom, govori o tome da je sad žena muškarcu kakav izvor (Mesec) nadahnuca, inspiracije i mašte (Mesec). Ako uspete da ''zagolicate'' i probudite njegovu maštu, možete postati deo njegovog unutrašnjeg bica. Emocije (Mesec) ovog muškarca ne prihvataju ustaljenost i svakodnevnicu, vec žude za saznanjima, za novim i za promanama (Uran), ali samo u cilju boljeg. Uran je planeta promena, buducnosti, mode i novih trendova, a muškarac sa ovim aspektom u horoskopu, ima fotografiju (Uran) žene koja mora biti neobicna, ekcentricna i na neki nacin ispred svog vremena (Uran). Ona je moderna žena, koja svaku promenu (Ura) u cilju poboljšanja kvaliteta svog života uvek rado prihvata. Inženjeri, astrolozi, stjuardese i žene zaposlene na aerodromima, naucnici, psiholozi i psihoterapeuti, saobracajni inžinjeri, fizicari, seizmolozi, tehnolozi, programeri i žene vezane za rad na kompjuterima, humanitarne radnice, spikeri, žene zaposlene na televiziji i radiju, žene u opservatorijama, fotografi, nalaze se u aspektu Meseca i Urana. Muškarac sa ovakvim aspektom u horoskopu, može lako imati emotivnu vezu, pa i brak sa ženom koja mu je prehodno bila prijatelj (Uran). Astrološka slika razvedene (Uran) žene, sa kojom ovaj muškarac može ostvariti emotivnu vezu. Muškarca sa ovim aspektom možete povesti na sajam (Mesec) kompjutera i tehnike (Uran) ili na bilo koje drugo mesto gde može videti nešto novo i moderno. Povedite ga na ''put kroz buducnost''!

Mesec u lošem aspektu sa Uranom,
povecava unutrašnju nervozu i napetost (Uran). Muškarac koji u horoskopu ima ovakav aspekt, teško nalazi unutrašnji mir i zadovoljstvo, kada je rec o emotivnom životu i o odnosima sa ženama. On je sklon duševnim i emotivnim (Mesec) stresovima (Uran) koji su uzrokovani naglim i nepovoljnim promena i iznenadnim obrtima okolnosti (Uran).Emocije su sada i ovde sklone promenljivosti i nestabilnosti (Uran). Ovakav aspekt u horoskopu muškarca, govori o neobicnoj (Uran) ženi (Mesec) koja je negde duboko u svojoj duši nervozna, napeta i nemirna. Uran je planeta koja vuce ka samodovoljnosti, pa je i cest krivac za razvode i rastanke, zbog toga ovaj aspekt nije dobar za brak i porodicni život. Ako ovo potvrduje i ostatak horoskopa, muškarac sa ovim aspektom može imati više brakova.Kada je u lošim aspektima, Uran donosi nagle i ceste krize, a muškarac koji u horoskopu ima loš aspekt izmedu Meseca i Urana, može ocekivati prave emotivne stresove i to izazvane usled teških kriza u emotivnim vezama, ali i u porodicnim odnosima.

MESEC U ASPEKTIMA SA NEPTUNOM

Mesec u dobrom aspektu sa Neptunom,
pojacava senzibilnost i romanticnost. Emocije su kod muškarca sa ovakvim aspektom, sacinjene od najfinijih niti svile (Neptun), pa je njegova duša (Mesec) najmekanija i najfinija (Neptun). Ona je sada oblak ispod duge (Neptun) nakon i posle kiše, jedna slika duše koja sanjari, idealizuje i divi se ženi, kao božanstvenom bicu (Neptun). Muškarac sa ovakvim aspektom duboko je zaljubljen, hipnotisan i opijen (Neptun). Ovo je astrološka slika žene koja ima ogromnu maštu, viziju i inspiraciju (Neptun), pa ona može biti kakva umetnica. Neptun simbolizuje bolnice, pa sada imamo astrološku sliku medecinske sestre, bolnicarke, anesteziologa, apotekarke, psihologa, lekara koja leci bolesti zavisnosti (narkomanija, alkoholizam i dr.). Ovo je slika žene hemicara, nastavnice muzickog vaspitanja, ali i trgovca hemikalija, cigareta, kafe, alkohola. Ovo je sada žena zaposlena na benzinskoj pumpi, u hemijskoj cistionici (Neptun), ali i u nekoj ribarnici. Ovo je slika žene na filmu, TV studiju... Sve što je u simbolici Neptuna. Kuda i gde povesti muškarca sa aspektom Meseca i Neptuna? Pa, na romanticno putovanje brodom (Mesec, Neptun) ili na neko ostrvo (Neptun) opasano morem.


Mesec u lošem aspektu sa Neptunom,
govori o izuzetnoj preosetljivosti i preterivanju kada su emocije u pitanju. Ovde je duša (Mesec) rasejana i zbunjena (Neptun) na svom putu ka suštini, pa su emotivne veze pracene neverstvom, izdajom, lažima i obmanama (Neptun). Muškarac sa lošim aspektom Meseca i Neptuna u horoskopu ima astrološku sliku žene, koja može biti sklona alkoholu, drogi ili lekovima (Neptun). Ovo je sada i astrološka slika neverne (Neptun) žene. Neptun povecava tajnovitost i misticnost, pa ovo može biti i žena, koja cuva neku tajnu (Neptun) u vezi svog porekla, porodice ili majke (Mesec).


MESEC U ASPEKTIMA SA PLUTONOM

Mesec u aspektu sa Plutonom,
ne deluje snažno, ali može dati jednu intuitivnu prirodu, velike mašte i velikih strasti. Muškarac sa dobrim aspektom izmedu Meseca i Plutona u horoskopu, ima astrološku sliku žene, koja svojom pojavom deluje fatalno, jer ona ume lako i jednostvano da ''hipnotiše'' (Pluton - vamp žene). Ovo je slika žene koju privlace opasnosti (Pluton) i koja se dobro snalazi u opasnim situacijama. Ona može biti lekar, hirurg, psihijatar, psiholog, ginekolog, arheolog, detektiv, policajac, ali i trgovac pogrebnom opremom ili duvanom. Ovo je astrološka slika opsednutosti (Pluton) ovog muškarca za nekom ženom (Mesec).


Mesec u lošem aspektu sa Plutonom,
pojacava osecaj mržnje (Pluton), pa se ovde emotivna veza lako može pretvoriti u mržnju. Ovo je slika razrušene (Pluton) duše (Mesec), koja stalno ratuje (Pluton), ali i slika duše koja se pretvara u neko cudovište (Pluton)

Preuzeto sa sajta:

http://aspektastro.forum2.biz
Baš ja!

Đavo me vuče na tu stazu,a ispred mene stari dobri izlizani drum...


Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Mesec u muškom horoskopu
« Odgovor #4 poslato: 30. Oktobar 2011. 12:22:14 »
FANTASTICNO OBJASNJEN MESEC PO ZNAKOVIMA...(kod muskarca)


Mesec u Blizancima

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa tom slikom. Ženu koju sanja određuje položaj meseca u njegovom natalnom horoskopu.
Muškarac čiji je mesec u znaku Blizanaca želi ženu koja je veoma agilna, pokretljiva, inteligentna, živahna, i obuzeta svojim poslom, znatiželjna, preduzimljiva. Žena iz njegovih snova mora da se oblači sa puno originalnosti, ali da pri tom ne da bude ropski zavisna ni od mode ni od nekih društvenih navika. Ne sme nipošto biti banalna i nepromišljena. U svakom trenutku mora da zna kako će svog muškarca zavoditi i zainteresovati za sebe. Najbolje da s njim podeli osećaj za takmičenje, sport, ili intelektualno nadmetanje.
S obzirom na to da ovakav muškarac voli promene, njegova žena treba da bude spremna da ga i u tome sledi. Ona treba da bude večito mlada, kako u telu tako i u duši. Svojom intelektualnom aktivnošću ona mora uvek da bude u drugom planu
, ali neprestano u njegovoj blizini, kad mu zatreba da mu bude od koristi. Ne privlače ga naročito ni porodica ni deca, ali ako i uprkos svemu postane roditelj jednoga dana da bi udovoljio svojoj ženi, on će dete odgajati po uzoru na svoju ličnost.
Ne podnosi uobražene, loše obaveštene žene, neznalice, vulgarne, materijaliste, rasipnice i one koje razmišljaju samo o hrani i seksu. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Blizanca, Vodolije, Vage, a ređe i one rođene u znaku Ovna.

Ne slazem se sa ovim delom za decu.Jer kod njega je to nemoguce jer  Lav asc Rak nema sanse da ga ne privlače  ni porodica ni deca.

:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže Princess77*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 532
 • Reputaciona snaga: 130
 • Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Coincidence is God's way of remaining anonymous...
Odg: Mesec u muškom horoskopu
« Odgovor #3 poslato: 30. Oktobar 2011. 10:34:34 »
Iskreno nisam primjetila, samo kopirala post Zelene doline sa starog foruma. Pogledacu ima li i to sto nedostaje.

Van mreže Majana*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 1077
 • Reputaciona snaga: 1757
 • Majana is awe-inspiring!Majana is awe-inspiring!Majana is awe-inspiring!Majana is awe-inspiring!Majana is awe-inspiring!Majana is awe-inspiring!Majana is awe-inspiring!Majana is awe-inspiring!Majana is awe-inspiring!Majana is awe-inspiring!Majana is awe-inspiring!Majana is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Mesec u muškom horoskopu
« Odgovor #2 poslato: 30. Oktobar 2011. 10:17:42 »
FANTASTICNO OBJASNJEN MESEC PO ZNAKOVIMA...(kod muskarca)

Mesec u Biku

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa tom slikom. To određuje položaj meseca u njegovom natalnom horoskopu.
Muškarac sa mesecom u Biku mašta o nežnoj i podređenoj ženi koja je celim svojim bićem predana kući i porodici i ima potrebu da oseća oslonac u jakoj porodici, u kojoj će biti neophodno da ima dece da bi se umirila njegova težnja za sigurnošću, da bi se ublažila njegova afektivnost i reproduktivni instikt, koji je obično veoma jak. Za njegovu psihofizičku stabilnost neophodna su deca, kao simbol nastavka života i u njih polaže sve svoje nade. Njegova žena bi trebalo da zna da brani porodičnu atmosferu, štedi i da neguje pozitivna prijateljstva, da se okruži rodbinom i prijateljima sa kojima se može imati zajednički interes. Njegov je san da živi u stabilnoj porodici. Njegova partnerka bi trebala da bude ženstvena u krevetu, ali i da mu priprema ukusna jela u velikim količinama.
Ne podnosi ambiciozne žene koje mnogo vremena provode van kuće, ne znaju da kuvaju, ne vole decu, preziru muževljeve prijatelje. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Device, Jarca i Raka.

Haha moj mužić ima ovakav ali je bez ijednog aspekta, pa možda zato malo ne radi. Pogotovo što mu je i dispozitor Venera u Lavu u 3, pa ipak njegova izabranica može da ima karijeru i da bude van kuće i da je juri, što se tiče toga imam njegovu veliku podršku.

P.S. Nema ni za Mesec u Ovnu

Van mreže Princess77*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 532
 • Reputaciona snaga: 130
 • Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!Princess77 is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • Coincidence is God's way of remaining anonymous...
Mesec u muškom horoskopu
« Odgovor #1 poslato: 15. Oktobar 2011. 20:09:31 »
FANTASTICNO OBJASNJEN MESEC PO ZNAKOVIMA...(kod muskarca)

Mesec u Biku

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa tom slikom. To određuje položaj meseca u njegovom natalnom horoskopu.
Muškarac sa mesecom u Biku mašta o nežnoj i podređenoj ženi koja je celim svojim bićem predana kući i porodici i ima potrebu da oseća oslonac u jakoj porodici, u kojoj će biti neophodno da ima dece da bi se umirila njegova težnja za sigurnošću, da bi se ublažila njegova afektivnost i reproduktivni instikt, koji je obično veoma jak. Za njegovu psihofizičku stabilnost neophodna su deca, kao simbol nastavka života i u njih polaže sve svoje nade. Njegova žena bi trebalo da zna da brani porodičnu atmosferu, štedi i da neguje pozitivna prijateljstva, da se okruži rodbinom i prijateljima sa kojima se može imati zajednički interes. Njegov je san da živi u stabilnoj porodici. Njegova partnerka bi trebala da bude ženstvena u krevetu, ali i da mu priprema ukusna jela u velikim količinama.
Ne podnosi ambiciozne žene koje mnogo vremena provode van kuće, ne znaju da kuvaju, ne vole decu, preziru muževljeve prijatelje. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Device, Jarca i Raka.

Mesec u Blizancima

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa tom slikom. Ženu koju sanja određuje položaj meseca u njegovom natalnom horoskopu.
Muškarac čiji je mesec u znaku Blizanaca želi ženu koja je veoma agilna, pokretljiva, inteligentna, živahna, i obuzeta svojim poslom, znatiželjna, preduzimljiva. Žena iz njegovih snova mora da se oblači sa puno originalnosti, ali da pri tom ne da bude ropski zavisna ni od mode ni od nekih društvenih navika. Ne sme nipošto biti banalna i nepromišljena. U svakom trenutku mora da zna kako će svog muškarca zavoditi i zainteresovati za sebe. Najbolje da s njim podeli osećaj za takmičenje, sport, ili intelektualno nadmetanje.
S obzirom na to da ovakav muškarac voli promene, njegova žena treba da bude spremna da ga i u tome sledi. Ona treba da bude večito mlada, kako u telu tako i u duši. Svojom intelektualnom aktivnošću ona mora uvek da bude u drugom planu, ali neprestano u njegovoj blizini, kad mu zatreba da mu bude od koristi. Ne privlače ga naročito ni porodica ni deca, ali ako i uprkos svemu postane roditelj jednoga dana da bi udovoljio svojoj ženi, on će dete odgajati po uzoru na svoju ličnost.
Ne podnosi uobražene, loše obaveštene žene, neznalice, vulgarne, materijaliste, rasipnice i one koje razmišljaju samo o hrani i seksu. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Blizanca, Vodolije, Vage, a ređe i one rođene u znaku Ovna.

Mesec u Raku

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa slikom koju o njoj ima njen voljeni ili željeni muškarac. Da biste znali kakva je njegova slika idealne žene, morate da utvrdite gde se nalazi Mesec u njegovom natalnom horoskopu. Jedno je sigurno: položaj Meseca u natalnoj karti uvek će reći istinu o njegovom izboru i ukusu i na taj način će vam objasniti jeste li vi idealna žena za njega ili žena njegovih snova.Onim muškarcima kojima je Mesec u znaku Raka, u suštini je potrebna ona partnerka koja bi se mogla opisati kao žena-majka. Ona mora uvek biti na raspolaganju, nežna i brižna, puna razumevanja. U slučaju da imaju dece, on mora da bude uvek na prvom mestu i takav muškarac zahteva od žene da mu poklanja svu pažnju. Dopada mu se kada žena pocrveni, spusti pogled kad on govori, kada ga smatra nezamenjivim i velikim u svemu.
Lepota za njega nije od presudnog značaja. Važno je da žena bude raskošna, da ima velike grudi, da ga leči kada se razboli, da ga uteši kada je razočaran, da ga posavetuje kada je neodlučan, a da ona ostane u senci srećna što ima ulogu žene-majke. Ako je žena senzualna to mu godi, ako traži od njega češći seksualni odnos on se povlači.
Za ženu koja pored sebe ima muškarca sa Mesecom u Raku važno ja da odmah počne da brani svoju ulogu žene i da mu ne dozvoli da je poistoveti sa svojom majkom.Ne podnosi demonstraciju snage, nezavisnosti i samovoljnosti. Obožava krhke ženice, blage i senzualne. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Raka, Riba, a po neki put i one u znaku Jarca.

Mesec u Lavu

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa slikom koju o njoj ima njen voljeni ili željeni muškarac. Da bi ste znali kakva je njegova slika o vama morate da utvrdite gde se nalazi Mesec u njegovom natalnom horoskopu. Jedno je sigurno - položaj Meseca u natalnoj karti uvek će reći istinu o njegovom izboru i ukusu i na taj način će vam objasniti jeste li vi idealna žena za njega i kraljica njegovih snova.Ako je njegov Mesec u Lavu potrebna mu je žena za divljenje. Muškarci kojima je Mesec u znaku Lava vole da imaju ženu za kojom će se ljudi okretati, koja nikako neće moći da prođe neprimećeno, na kojoj bi svi trebalo da mu zavide i da se dive njenim čarima, ženstvenosti i senzualnosti. Ta bi žena trebalo da zanese okolinu, ako ničim drugim, ono novom haljinom, parfemom ili frizurom.U snovima ovih muškaraca je žena koja ima božanstven glas, najlepša je od svih dama, najpoznatija glumica, jer on voli pozorište i glumice, populare žene, pa se prema takvom muškarcu valja odnositi sa visine. Nije loše malo preterivati, pa čak i biti pomalo vulgaran. Negativna strana onog muškarca kome je Mesec u Lavu je da često prilazi ženama kada su one slabe i najčešće ih napušta u trenutku kada mu dosade. Ne cene ih kao ljudska bića, već gledaju na njih kao na potrošnu robu.Može se reći da se jednostavno lepi za tip "metrese" da bi uživao u svojoj veličini. Ona mu služi za pokazivanje, kao reklama. Njena uloga je da učini da što više vredi i u sopstvenim očima. Ne podnosi poniznost, ali ni žensku aroganciju, nedostatak kako fizičke, tako i duhovne lepote, pa čak i bogatstva, klase, kao ni diskretnu inteligenciju. Odgovaraju mu žene Lavice, Škorpije i Ribe.

Mesec u Devici

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa slikom koju o njoj ima njen voljeni ili željeni muškarac. Da bi ste znali kakva je njegova slika o vama morate da utvrdite gde se nalazi Mesec u njegovom horoskopu. Jedno je sigurno - položaj Meseca u natalnoj karti uvek će reći istinu o njegovom izboru i ukusu i na taj način će vam objasniti jeste li vi idealna žena za njega ili žena njegovih snova.Ako muškarac ima Mesec u znaku Device u njegovim snovima je žena mit (ili kako se to žargonski često kaže Andrićeva Jelena - nema je). Pa tako ona mora biti i mirna, inteligentna, ali diskretna, trezvena, ali elegantna, vrhunska, ali umerena. Kod nje voli tajanstvenost, klasu, rezervisanost - baš to što je između svih ekstremnih kvaliteta ili ih je sve u sebi ukrotila.Zamišlja da je sposobna da uradi sve od pravljenja goblena, kuvanja, preko štirkanja, održavanja bašte do pisanja naučnih radova. Ako u društvu briljira svojom oštroumnošću, on je ponosan zato što ga svi posmatraju kao Pigmaliona koji ju je pretvorio u pravo blago. San mu je da sa ulice ili iz neke prašnjave kancelarije pokupi bledu nezaštićenu devojku koju će pretvoriti u ženu koja je samosvesna, sigurna u sebe, ali kojoj je još uvek iskonski potreban baš on.Voli kada se žena oseća inferiorno u odnosu na njega. Taj osećaj manje vrednosti je u osnovi njegov osećaj. Ne podnosi preteranu sigurnost, izrazitu ženstvenost, popularnu ženu, napadnu, uobraženu, seksi. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Device, Škorpije ili Bika.

Mesec u Vagi

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoje ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa slikom koju o njoj ima njen voljeni ili željeni muškarac. Da bi ste znali kakva je njegova slika o vama, morate da utvrdite gde se nalazi Mesec u njegovom horoskopu. Jedno je sigurno, položaj Meseca u natalnoj karti uvek će reći istinu o njegovom izboru i ukusu i na taj način će vam objasniti jeste li vi idealna žena za njega ili žena njegovih snova.Muškarci sa mesecom u Vagi vole žene-dame u punom smislu te reči ili kako sami vole da kažu "dame sa velikim D", ali i žene koje odišu sigurnošću. Nije redak slučaj da se zaljube u ženu koja je poznata ili je na važnom položaju, ali isto tako i u ženu koja je do te mere "savršena" da deluje hladno ili dosadno. To su naravno i žene koje su ne retko starije od njih, a koje kod njih cene umiljatost, dobar ukus, uravnoteženost, delikatnost.Muškarac iz ove grupe i sam vrlo često ume da poštuje to što njegova žena ceni njegov rad. Njegova žena nikada nije vulgarna, ona se uvek oblači umereno i veoma, veoma elegantno i ume da kaže da je nešto što košta jako mnogo dobila veoma povoljno. Ona nikada ne rasipa i ne baca. Njegova deca mora da budu lepa, blaga, vrhunski obrazovana i to je gotovo uvek zasluga njegove žene.Ne podnosi neodlučnost, nesigurnost, zavisnost, vulgarnost, loš ukus, pogrešne stavove. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Vage, Device, Strelca, a ponekad i Lavice.

Mesec u Škorpiji

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa slikom koju o njoj ima njen voljeni ili željeni muškarac. Da bi ste znali kakva je njegova slika o vama, morate da utvrdite gde se nalazi Mesec u njegovom horoskopu. Jedno je sigurno, položaj Meseca u natalnoj karti uvek će reći istinu o njegovom izboru i ukusu i na taj način će vam objasniti jeste li vi idealna žena za njega ili žena njegovih snova.
Muškarac koji u natalnom horoskopu ima Mesec u Škorpiji sanja o ženi koja je veoma tajanstvena, neuhvatljiva, ali iznad svega lepa. Ona je puna velikog erotskog potencijala, ona zavodi i potčinjava svojom lepotom i mirisom svoje kože. Žena iz njegovih snova voli ga svim svojim bićem, ali istovremeno čvrsto drži uzde. Zlo i naopako ako ga pusti da pomisli da je uzeo stvar u svoje ruke. Ovakom muškarcu je potrebna žena koja će se ponašati kao kameleon, koja će uvek biti zabavna, drugačija, podsticajna.Ako ga malo i "zabrine" time što će mu ponekad biti neverna - utoliko bolje, jer mu pomaže da se oseća živim i sposobnim za nadmetanje. To je, ustvari, možda i jedini način koji će ga naterati da je ponovo osvaja i osvoji. Time će biti odstranjeno ono što mu najviše ide na živce, a to je rutina. Gospodin "suludi" koji ima mesec u Škorpiji ponekad sanja da ima tajnu ljubavnicu koja je vatrena poput tigrice, koja ne govori mnogo i kojom se samo pogledima može sporazumevati, pa će on tako biti pošteđen objašnjavanja i dosadnih ponavljanja.Ne podnosi žene domaćice koje pričaju mnogo a ne kažu ništa, kao i one ženekoje su iz sveta visoke mode. Odgovaraju mu žene Škorpije, Vodolije ili Lavice, ali bi mogao da se oženi i ženom Strelcem.

Mesec u Strelcu

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa slikom koju o njoj ima njen voljeni ili željeni muškarac. Da biste znali kakva je njegova slika o vama morate da utvrdite gde se nalazi Mesec u njegovom horoskopu. Jedno je sigurno - položaj meseca u natalnoj karti uvek će reći istinu o njegovom izboru i ukusu i na taj način će vam objasniti jeste li vi idealna žena za njega.Ako muškarac u natalnom horoskopu ima Mesec u Strelcu, žena koja šeta po njegovim snovima je smela, preduzimljiva, agilna, ali i nevina. Oblači se elegantno, preplanulog je tena i uvek se izdvaja iz gomile. U mašti ogvog muškarca je žena koje ne nosi intimno rublje, ima male ali čvrste grudi, podseća, recimo, na Ketlin Tarner i spremna je da ga sledi do kraja sveta. Takva žena nikada nije bolesna, tužna ili neraspoložena. Iskrena je i ludo, ludo ga voli.On bi za nju trebalo da bude idol koji se poštuje, a ako mu podari sina, on će imati isto ime kao otac, na primer "Sava Mlađi" ili "Mile Junior". Kada on poželi da se druži sa svojim prijateljima, ona ima neka druga važna posla. Ako on u kuću pozove prijatelje, ona koja čak nema pojma sa kuvanjem i poslovima u kuhinji - sve će skuvati, srediti i oprati iza njega i njih. A kako ga tek sluša, naočito kada priča o svojim dostignućima u sportu iz mlađih dana.Ne podnosi intelektualke, kritički nastrojene žene, anksiozne, plačljive i prilepke. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Strelca, Jarca i Vodolije, a poneki put dobro se slaže i sa Ovnovima i Lavicama.

Mesec u Vodoliji

Svaki muškarac ima preciznu sliku svoga ideala žene. Da bi ste znali kakva je njegova slika o vama, morate da utvrdite gde se nalazi Mesec u njegovom natalnom horoskopu. To će vam objasniti jeste li vi idealna žena za njega.Onaj muškarac čiji se Mesec nalazi u znaku Vodolije traži orginalnost, diplomatiju i ljubav - eto, to je otprilike ono što treba da krasi ženu njegovih snova. Žena sa muškarcem čiji je natalni Mesec u ovom vazdušastom znaku uvek mora da bude spremna da smišlja nove situacije i da bude nepredvidljiva, njemu se to dopada. Ona je najčešće čak i pomalo luckasta, ali on je takvu obožava.Njegova žena ima uticajne prijatelje, a njemu to odgovara - jer ako se ona "ugura" u važan društveni sloj koji je značajniji od njegovog, biće i njemu dobro. Ona je uvek rado viđena u svakom društvu, tačna, zainteresovana i ambiciozna. Uostalom, on najviše i polaže na spoljašnjost, a malo na osećanja. Ne čezne toliko ni za porodicom, ni za decom, sve se mora odvijati oko bračnog ili ljubavnog para.Ne podnosi žene koje se stalno žale, bedu, nedostatak klase, obrazovanja kao ni ambicija. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Jarca, Vodolije i Blizanca.

Mesec u Ribama

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa slikom koju o njoj ima njen voljeni ili željeni muškarac. Da biste znali kakva je njegova slika o vama, morate da utvrdite gde se nalazi Mesec u njegovom horoskopu. Jedno je sigurno, položaj meseca u natalnoj karti uvek će reći istinu o njegovom izboru i ukusu i na taj način će vam objasniti jeste li vi idealna žena za njega ili žena njegovih snova.Onaj muškarac koji ima Mesec u Ribama u natalnom horoskopu u snovima ima luckastu ženu koju valja usmeriti. Žena koja ne zna uvek šta hoće, ali ima volju da proba i nešto novo. Može biti da je muškarac sa ovakvim Mesecom imao romantičnu majku, umetnicu, pažljivu i maštovitu, koja je i sama bleskasta. Muškarci iz ove grupe sanjaju o senzualnoj i veoma lepoj ženi koja će ga tetošiti, voleti nežno, pa čak i čudno i veoma čulno.Ona se oblači u granicama normalnog, ali sa dosta orijentalnog i egzotičnog prizvuka u svemu. Takva žena obično ima i neki porok: mnogo puši ili je sklona da popije koju čašicu više, čak i gore od toga. Ako nije u pitanju ništa od navedenog, da bi ga privukla, ona onda bar mora da poseduje sklonost da preterano troši ili da gubi pojam o vremenu i da kasni.Ona vrlo često može da bude i laka, ali on zna da je uvek spreman da joj oprosti, jer će je pretvoriti u ženu koja će ga uvek voleti. Mašta je glavni adut žene koja želi pored sebe da ima muškarca sa Mesecom u Ribama - možda i zbog toga što je i sam poseduje u zavidnim količinama, ali kad neko ima Mesec u Ribama njemu polazi za rukom da svoju maštu pretvori u stvarnost. Kuća, porodica, deca sve to ulazi u njegovu maštovitu šemu i svi postaju članovi jedne grupe koja teži duhovnom zadovoljstvu.Ne podnosi konkretne žene koja razmišljaju o realnim stvarima i cepidlake. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Riba, Raka, često Vage, a ponekad i apatične Device.

napomena: nema o mesecu u jarcu.
izvor: http://forum.burek.com/mesec-i-venera-u-muskom-horoskopu-t174970.70.wap2.html