moja ceka ima mesec u jarcu (konj neptun ) u 5 kuci-samo ja znam koliko je osecajna, povredljiva, i da se povlaci kad je
emotivno ugrozena, to zna da je baci u depresiju,
ali taj teptun recimo-nju krije, krije tu njenu ranjivu prirodu od drugih...samo majka zna pravo stanje.

inace skroz se pronadjoh u ovom aspektu mog bivseg decka
MESEC U ASPEKTU SA VENEROM

u dobrom aspektu sa Venerom,
govori o muškarcu kojem je ljubav (

) izuzetno važna i bitna. Za njegovo unutrašnje zadovoljstvo (

-

), emocije, ljubav, romantika, seks, zabave, izlasci, pokloni (

), su nešto što ga raduje, razveseljuje i emotivno ispunjava. Ako su

i

istaknuti u horoskopu muškarca, po svom položaju u znaku ili u uglovima, ovaj ce muškarac biti celoga života okružen ženama (

-

), a sa dobrim aspektima i zasut njihovom ljubavlju (

). Ako, ikada budete u dilemi, šta bi mogli pokloniti muškarcu sa ovim aspektom, vaš izbor ce biti pravi ako se odlucite za neku lepu (

) stvar, koju on može izložiti u svojoj kuci (

). To su uvek nekakvi umetnicki predmeti, ikebane, vaze, slike, lampe, kucni ukrasi i slicno, a što je u simbolici Venere. A, ako se dvoumite gde bi mogli da ga izvedete, necete pogrešiti, ako odlucite da to bude restoran (

), gde se priprema dobra hrana (

,

). Pokušajte da obezbedite i plamen sveca (

) na vašem prvom ljubavnom sastanku (

). Muškarac sa ovim aspektom u horoskopu ima sliku lepe i elegantne žene, lepog spoljnog izgleda (

), a koja je zainteresovana za neku umetnost (

). Aspekt Meseca i Venere, govori o ženi - supruzi, koja se bavi kucnim (

) enterijerom i dekoracijom (

). Glumice, pevacice, javne i popularne žene, kustosi muzeja, arhitekte, pravnice, ali i kozmeticarke, frizerke, manekenke, modni kreatori, vlasnice poslasticarnica, pesnikinje, krojacice, maticarke, ogledaju se u ovom aspektu. Astrološka slika žene, koja ima lepe, našminkane (

) i krupne oci (

).