Autor Tema: Zoran Radmilović neprevaziđeni genije  (Pročitano 134 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nenuška*

 • I dont fight because i hate what's in front of me. I fight because i love what's behind me.
 • * Glavni & Odgovorni *
 • * Ovaj može da menja Google *
 • *******
 • Poruke: 43612
 • Reputaciona snaga: 36353
 • Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!Nenuška is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
 • ♥ 061 17 04 231 ♥
  • Wordpress Dnevnik Jednog Astrologa
Zoran Radmilović neprevaziđeni genije
« Odgovor #1 poslato: 06. Decembar 2019. 11:44:23 »
Zoran Radmilović rođen u Zaječaru 11. Maja 1933. bio je glumac koji se i dan-danas i posle skoro 35 godina od njegove smrti, smatra Kraljem humora i improvizacije. Meni lično moj omiljeni glumac. Napustio nas je prerano 21. Jula 1985. godine od raka debelog creva.Zoranov otac Momčilo je bio sudija, a majka Ljubica domaćica. Imao je i mlađu sestru Miru. Njegov deda Rihard Lang je bio Nemac koji je u Srbiju došao da gradi železnicu. Tada se zaljubio u Stevku, prešao u pravoslavlje i uzeo ime Radmilo.

Kada je Zoran krenuo u osnovnu školu, počeo je Drugi svetski rat i njegov otac je odveden u zarobljeništvo. Zato je osećao veliku odgovornost prema majci i sestri. Kada se otac vratio, Zoran se malo opustio. Počeo je da svira gitaru, bavio se sportom i više je izlazio sa društvom.

Pošto je želeo da udovolji ocu, upisao je Pravni fakultet. Nakon dve godine je prešao na Arhitektonski fakultet koji je takođe napustio. Započeo je studije engleskog jezika na Filološkom fakultetu, ali je i od njih odustao i upisao je glumu na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju.

U međuvremenu je služio vojsku, a diplomirao je 1963. godine u klasi profesora Mate Miloševića.

1966. godine Zoran se oženio glumicom Dinom Rutić. 1974. godine su dobili ćerku Anu. Ona je diplomirala glumu, ali je radila kao novinarka.

Napisala je dve knjige: „Zalažem se za laž“ (2009) u kojoj se nalaze priče, pesme i dnevnici koje je glumac vodio i „Kad je svet imao brkove“ (2011) u kojoj je sačuvala svoje najlepše uspomene na oca.

Na osnovu prve knjige je snimljen film koji je posvećen Zoranu Radmiloviću. Ana je preminula 7. februara 2017. godine.

Kada pogledamo natalnu kartu Zorana Radmilovića vidimo da on pripada generaciji onih koji su puno toga morali da izgube i da se odreknu zbog strahota rata. Pluton u 4 polju u Raku u kvadratu sa Uranom (generacijska priča o gubicima masovnih razmera u kojima cela porodica gubi nekoga dragog) a i razdvojenost od oca se vidi iz Sunca u Biku u kvadratu sa Saturnom u Vodoliji.

Težan period u ranom detinjstvu u samom domu, kao i pred sam kraj života, vidimo iz potavke valdara 4 polja Meseca u Strelcu u kvadratu sa stelijumom u Devici u 6 polju ~ Južni Mesečev Čvor & Mars & Neptun & Jupiter (takođe, ovo nam je i pokazatelj njegovog kraćeg životnog veka, kao i samog razloga okončanja života, pošto samo 4 polje takođe vlada starošću, tj samim krajem života)

7 polje u Vagi sa Venerom u Biku ~ velika ljubav koja donosi brak, sama Venera u snažnom trigonu sa onim stelijumom u Devici (JMČ, Mars, Neptun, Jupiter) pa vidimo da je supruga bila snažan oslonac i vetar u leđa ovom velikanu.

5 polje u Lavu sa Suncem u BIku u konjukciji sa Venerom ~ ćerka, plod velike ljubavi, koja nastavlja očevim stopama, ali na žalost nasleđuje i njegovu genetiku kratkog životnog veka ~ spaljena Venera u kvadratu sa Saturnom.

Pravo ~ arhitektura ~ pa Filološki fakultet ~ i na kraju Akademija za pozorište & film & radio i televiziju ~ 9 polje u Strelcu, sa ovim Jupiterom u Devici u 6 polju ~ tu imamo pravo (Jupiter) pa arhitekturu (Mars) pa Filološki fakultet (JMČ) i na kraju Akademija (Neptun) svi u snažnom aspektu trigona kako sa Venerom (ljubav prema nečemu) tako i sa Suncem (život, slava) iz 2 polja (polje koje pokazuje izvor prihoda, zarade...)

Neverovatan uspeh i večitu popularnost donosi mu uloga Radovana III koja je propraćena tranzitnim Jupiterom u Vodoliji u njegovom 11 polju, prelazeći preko Saturna, vladara 10 polja (polje posla, karijere) i samog tranzitnog Sunca u Jarcu (koje je Decembra 1973. prolazilo njegovim 10 poljem) i koje je imalo snažni trigon sa natalnim Suncem i Venerom iz Bika.

Svoju poslednju 299. predstavu „Radovan III” je održao 9. Juna 1985. godine uz velike bolove, ali opet uz njegovu veliku želju predstava je održana do kraja. Samo tri dana kasnije prebačen je u bolnicu iz koje se nije vratio. Preminuo je 21. jula 1985. godine u 53. godini života na Prvoj hirurškoj klinici. Kremiran je, a njegova urna se nalazi u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju u Beogradu.

Sve ovo doneo je tranzit Saturna kroz znak Škorpiona i njegovo natalno 8 polje sklapajući opoziciju sa natalnim Suncem i Venerom, kao i tranzitni Jupiter u Vodoliji koji je prelazio preko natalnog Saturna i sklapao kvadrat sa opet Suncem i Venerom i s treće strane tranzitni Mars u Raku koji je prelazio preko natalnog Plutona u 4 polju.

https://dnevnikjednogastrologablogspot.wordpress.com/2019/07/21/zoran-radmilovic-neprevazideni-genije/
:srce: Šmiš :mag: My Kipper on Imgur :pisac: Astrološke konsultacije & narudžbine :mail:

     Let me ask you something...
     If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient?
     If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous?
     If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?


~ 7 Lots ~ Lenormand  ~