Autor Tema: Brojevi u snovima  (Pročitano 2712 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3238
 • Reputaciona snaga: 2821
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Brojevi u snovima
« Odgovor #2 poslato: 24. Oktobar 2011. 14:13:47 »
Interpretacija brojeva koje susrećemo u snovima može biti problematična. Njihovo značenje može biti veoma lično, kao što je na primer briga oko finansijske situacije ili u nekoj drugoj oblasti života.
Jedan od načina interpretacije je zapaziti kako se brojevi odnose specifično na vas. Na primer, ako imate broj 25 u vašem snu može biti da je vaš broj kuće 12 a broj kuće vaših roditelja 13 što zajedno daje 25, i ukazuje na mogući problem u vezi vas i vaših roditelja.
Sa druge strane, brojevi u snovima mogu ukazivati na globalne koncepte i uporišne tačke kolektivnih dilema. Neka interesantna tumačenja brojeva su sledeća:

Parni brojevi mogu označavati žensku dok neparni mušku stranu.

Broj 0 - Nula označava bezvremenost, super svesnost, večnost i apsolutnu slobodu. Takođe simbolizuje Boga.

Broj 1 - vođstvo

Broj 2 - psihiči razvoj i nešto novo što dolazi kao potencijal za razvoj, diplomacija

Broj 3 - trojstvo, to je aktivni broj, ili broj procesiranja, nešto što se dešava u psihi, vizija

Broj 4 - upotpunjenje, ženstvenost, postignuće. Ovaj broj označava ograničenje. Na primer, ako uhvatite autobus broj 4 u snu, to bi značilo da je sanjač ograničio svoje putovanje kroz svoju akciju ili misli. Kutija koja ima četiri strane, ili soba sa četiri zida takođe označava ograničavanje.
Broj četiri takođe simbolizuje stabilnost, težak posao i zemaljske stvari, kao na primer - četiri strane sveta. Takođe četiri označava materijalističke poslove. Zato, poradite svoje poslove.

Broj 5 - životna snaga, odnosi se na 5 prstiju i pet krakova tela, avantura

Broj 6 - podučavanje

Broj 7 - sveti broj Hrišćanstva i Judaizma, najviše stanje prosvetljenja i spiritualnosti, istraživanje. Videti broj sedam u snu znak je da čvrsto držite sudbinu u svojim rukama.

Broj 8 - rešenje problema

Broj 9 - isceljivanje

Broj 10 - Pošto su svi individualni brojevi istrošeni broj 10 označava potpunost, puninu. Broj 10 znači završetak, veliku snagu, i dobitak.

Broj 11 predstavlja intuiciju, vladanje u nekom domenu, duhovnost, prosvetljenje i kapacitet za postignućem. To je simbol kreativne vizije.

Broj 12 - predstavlja vreme i može da označava najbitnije cikluse života, duhovnu snagu i božansko savršenstvo.

Broj 13 - je paradoksalni broj koji označava smrt i rođenje, kraj i početak i promenu i tranziciju. 13 je simbol prepreke koje stoji na putu i mora biti prevaziđena. Treba da radite naporno i da istrajete na putu da biste uspeli da dosegnete svoje ciljeve.

Broj 14 - simbolizuje ono što je neočekivano i vašu potrebu da se adaptirate na uvek promenjive okolnosti. To je takođe simbol preteranog uživanja i davanja za pravo svojim željama. Morate biti posvećeniji i zadržiti pažnju na višim ciljevima.

Broj 15 - predstavlja razlaganje i nestajanje teških uslova.

Broj 16 tipično simbolizuje nevinost, naivnost, ranjivost i nežnost. Takođe simbolizuje određenu vrstu spiritualnog pročišćenja i uništenja starog i rađanje novog.

Broj 17 - simbolizuje dušu.

Broj 18 - označava konflikt koji postoji između materijalnog i duhovnog. Takođe ovaj broj upozorava na prevaru, laži i sebičnost.

Broj 19 - označava nezavisnost i prevladavanje lične borbe. Naći ćete za shodno da često morate da se borite za svoje stavove. Ovaj broj takođe sugeriše vašu tvrdoglavost i vašu neodlučnost u prihvatanju pomoći od strane drugih ljudi.

Broj 21 - označava tačku preokreta u vašem životu i vaš prelazak u stanje odrasle jedinke. Takođe je povezan sa odgovornostima koje su vam potrebne.

Broj 22 - označava mentalnu snagu i znanje. Takođe označava i vašu orijentisanost na postizanje ciljeva i praktičnost.

Broj 24 - simboliše nagrade, sreću, ljubav, pare, uspeh i kreativnost. Takođe označava vašu vezanost sa ljudima na visokoj poziciji ili na vlasti. Može se desiti da doživite određenu aroganciju u ljubavi i u uspehu.

Broj 26 - Simboliše zemlju i karmu.

Broj 33 - reprezentuje visoke potencijale i vladanje svojom duhovnom svesnosću.

Broj 39 - simboliše razumevanje, uviđavnost, meditaciju i mentalnu superiornost.

Broj 40 - označava da je vreme na vašoj strani. To je period čišćenja i pripreme za rast.

Broj 44 - se odnosi na sveto jedinstvo božanskog braka.

Broj 50 - označava ono sve što je sveto.

Broj 60 - Ovo je broj koji je povezan sa vremenom. Može da se odnosi na to da vreme prolazi ali može biti i znak dugovečnsoti.

Brojevi mogu imati mnogo značenja u snu. Najčešće to su objekti. Na primer, ponekad sanjate da imate kamnje u ruci. Koliko komada imate? Zapišite ove brojeve da ih ne biste zaboravili. To može da znači da vidite kuću sa brojem na njoj, ili kalendar sa datumom koji je zaokružen, ili tablice za kola, ili bilo šta drugo što možete da razaznate a da sadrži brojeve.

U snovima datumi i brojevi su često signal identifikacije nečega što bi se moglo prevesti na budni život. Datumi mogu biti nagoveštaji koji vas vode prema vremenu ili događaju koji su vama važni.

Ako sanjate brojeve a niste ih upamtili označava gubitak.

Ako ste zapamtili brojeve iz sna probajte sa lutrijom.

Brojati nešto u snu znači da će vas neko uznemiravati.

sa neta
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3238
 • Reputaciona snaga: 2821
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Brojevi u snovima
« Odgovor #1 poslato: 24. Oktobar 2011. 13:41:15 »
07. oktober 2008
Brojevi u snovima

Brojevi u snovima imaju isto značenje kao i objašnjenja koja se koriste u numerologiji. Broj u snu takođe ukazuje na neku posebno značajnu godinu u zivotu onoga koji sanja. Naprimjer, san u kome se tri žene svađaju može ukazati na to da je onaj koji je to sanjao (sanjala) bio/bila svjedok svađa i nesporazuma njene majke, kada je ta osoba imala tri godine.

Sledeće analize mogu poslužiti kao polazna osnova za tumačenje brojeva.

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

BROJ JEDAN

Broj 1 je "muški broj" i simbolizuje muški princip. On pokazuje zahtjev za razvijanje individualnosti i kreativnosti, ili ukazuje na sebičnost onog koji sanja u odnosu na predmet sna.

BROJ DVA

"Ženski broj" -- ukazuje na ravnotežu, dijeljenje, davanje i uzimanje, dvostrana komunikacija. Broj dva je bitan, važan. On je na neki način simbolički, predskazateljski. Ukazuje na neku zajednicu, npr. broj dva se odnosi i na vjenčanje, blizance, par nečega i sl. Sanjanje ovog broja nije dovoljno da onaj koji sanja samog sebe smatra "medijumom", ali je veoma dobar pokazatelj, predznak.

BROJ TRI

Ovaj broj uvijek ima veze sa nekim davanjem, predavanjem, zaklinjanjem, nekom obavezom i kao takav može se svrstati u kategoriju: "Ja trebam". On se odnosi na um, tijelo i duh, i zahtijeva se da se osoba koja sanja obaveže umom, tijelom i duhom da usavrši sebe u pravcu koji je iniciran u snu.

Broj 3 se obično javlja u snovima ili kod osoba koje su zatvorile svoje srce prema drugim ljudima; obično ukazuje na nedostatak predavanja, davanja. Trougao ili priramida takođe simbolizuju predavanje i podređivanje.

BROJ ČETIRI

Ovaj broj ukazuje -- simbolizuje ograničenje. Naprimjer, sustizanje autobusa sa brojem 4 u snu može značiti da onaj koji sanja ograničava svoj životni put kroz svoje akcije i misli. Kutija ili kvadrat takođe znače ograničenost, neku zatvorenost, krutost.

BROJ PET

Još jedan "muški" broj. Simbolizuje senzualnost i seksualnost, 5 čula, Karma (literarno značenje usvojenih lekcija na osnovu 5 čula).

BROJ ŠEST

Još jedan "ženski" znak. On simbolizuje "Dharma", vjeru, "Christ Consciousness" (svjesnost o Hristu), ponos, ljubav, praštanje, saosjećanje i sl. u okviru samoga sebe.

BROJ SEDAM

Ovaj broj uvijek ukazuje na Duhovno Prosvjetljenje. Naš duhovni centar je naša sedma Chakra. Naprimjer, san u kome Vi sustižete autobus sa brojem 37 do Crkve je zahtjev da se podredite (broj 3) i predate razvijanju Vaše Duhovne strane (broj 7 i crkva).

Plaćajuci npr. 47 Eura neku cenu, ukazuje da onaj koji sanja ograničava svoju Duhovnost, prirodu, svoj duh (br.7) ne ulažući dovoljno energije (plaćanje nečega) u razvijanje ili ostvarivanje toga cilja.

BROJ OSAM

Ovaj broj je simbol perfektne ravnoteže (zamislimo ga u vodoravnoj poziciji -znak beskonačnosti) i on simbolizuje razvoj, ekspanziju kroz ravnotežu (simbol beskonačnosti = ravnoteža). Takođe, on se u snovima pojavljuje i kao kružni sistem (osmica se sastoji od dva kruga).

BROJ DEVET

Ovaj broj nije uobičajen u snovima i ukazuje da je onaj koji sanja duhovno izuzetno razvijen ili natprosječno bogat duhom. Sanjanje ovog broja znači da onaj koji sanja prati svoj životni put ili da pravilno sledi duhovni put, kao i da ima spoznaju o vrednosti života, tako da će na kraju svog života biti svjestan svih važnih lekcija.

Osobe kojima broj 9 predstavlja lični (ključan) broj ili koji sanjaju ovaj broj, smatraće potpuno prirodnim da sami neprekidno uče i proučavaju Duhovne stvari.

NULA

Ovo je savršen simbol, bez početka i kraja. On simbolizuje Boga i ideale. Naprimjer, broj 70 može da simbolizuje Duhovne ideale.

BROJ DESET

Simbolizuje završavanje, zaokružavanje, zbir, konačnost, zajednicu.


http://hiromantija.blogspot.com/2008/10/brojevi-u-snovima.html
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/