Autor Tema: Osnovno značenje slova  (Pročitano 1947 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jadrankar*

  • * Podstanar na Forumu *
  • ****
  • Poruke: 3236
  • Reputaciona snaga: 2820
  • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
  • Pol: Žena
    • Astro Vulkan
Osnovno značenje slova
« Odgovor #1 poslato: 24. Oktobar 2011. 14:47:32 »
http://www.spicum.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=57&Itemid=53

A - sila, vlast, autoritet, sklonost komandovanju, nametljivost, agresivnost, liderstvo, ne voli mešanje sa strane, ne prihvata savete, matrijalna dobra, komfor, fini ljudi.

B - sposobnost za duboka osećanja, promenljivost, dobri radnici u timu, muzikalni, dobri saradnici sa partnerima, želja za putovanjima, naporni su za okolinu.

V - nepostojanost, odsustvo sistematičnosti, osoba ima velike planove, velike promene, nervoza, razni poduhvati.

G - tajanstvenost, tvrdoglavost, vole da su sami, kreativne osobine, samopoštovanje.

D - društvenost, praktičnost, istrajnost, treba da izbegava konzervatizam, sledi uspeh ako ima jak karakter.

Đ - praktičnost, dugo rade za ono što žele, život na ivici treba da izbegava, mogućnost ostvarenja planova jak karakter, uspeh stoji.

E - sposobnost mobilizirovanja, vitalnost, prilagodivost, putovanja, direktnost, popularnost, direktni su.

Ž - neuverenost, slava, prepoznatljivost, uživanje i luksuz, moć, dobro za finansije.

Z - sklonost ka sumnjama, nezadovoljstvo, metafizika i kultovi, važan im je porodičan život.

I - napetost, utisak, idealisti, nepraktičnost, romantičari, osećajnost, izbegavaju uplitanje u tuđe stvari.

J - liderstvo ali uz podršku drugih osoba, izraženo samopoštovanje, vredni, potreban je oprez da bi bili uspešni
.K - napetost, veliko pitanje, dobra intuicija, inspiratori drugih ljudi na uspeh, mogu da šire negativnu energiju zbog svog idealizma.


L - logičnost, može da bude veliki pronalazač, velika privlačnost, kritičari, vole okupljanja, znaju da vole.

LJ - osobe magnetne privlačnosti, znaju da iskažu svoja osećanja, znaju da vole privlače ljude, sredjeniji sigurniji su nego što izgledaju

M - vredan, marljiv, pedantan, praktični ali su željni ljubavi i izbudjenja, usponi i padovi ih očekuju u životu, jaka volja, kompromisna bića, integritet im je vrlo bitan.

N - energičnost, ambicija, stvaralaštvo, osećajni, vole okruženje dragih ljudi, prisutno je ponavljanje grešaka, vole promene i uživanja, disciplinom mogu da ostvare sve što žele.

NJ - vole da uživaju u životu, vole da su u društvu, osećajni, često rade i po dva puta istu stvar, prepoznatljivost im je vrlina.

O - emocionalnost, sklonost ka mističnim dozivljajima, sigurni u sebe, dobijaju ono što žele, jaka snaga volje i discipline, prilagodljivi u kući.

P - skromnost, vole samoću, distanciranje od ljudi, usamljenost, inteligentni ljudi, dosta razmišljanja, znanje, religija i metafizika kao interesovanje, moguća iznenadjenja bez upozorenja.
R - jaka emocionalnost, stalna napetost, ali samopouzdani ljudi, humanisti, trče za novcem, ali pomažu i drugima, kreativni.

S - nervoza, depresija, potištenost, usponi i padovi se podrazumevaju, ambiciozni, mogu biti nepouzdani, mogu se povući u sebe, jake osobe.

T - beskonačno traganje za idealima, nervoza, poverenje, puno ljubavi, dobri prijatelji, taktični, više vole da ih drugi vode nego da oni budu predvodnici.

Ć - druželjubivi, dobro se iskazuju, pažljivi, imaju kratak fitilj, ali su dobri praktičari.

U - intuicija, sklonost ka čestim rastrojstvima, ali i uživanje, druženje, imaju sreće ali je i lako gube, ponekad neodlučne, srećno slovo.

F - nežnost, umno prilagodavanje okolnostima, prilikama, uslovima, potrebna je harmonija i ravnoteža, odgovorne, nisu toliko samouvereni kao što izgledaju, prijateljski nastrojene.

H - seksualni problemi, kao da nemaju osećanja, ne bira srestva da dode do uspeha, nezavisni, novac im je jako bitan, metodični, zanimaju ih sve što je novo.

C - kad se iznerviraju teško se smiruju, dobro se dokazuju pred drugima, druželjubivi su, obraćaju pažnju ali i primaju ka sebi, vrlo kreativni.

Č - vernost, osećajnost vole da se pokazuju, kreativni, praktični, lako iskaču iz ravnoteže, vole da su u društvu.


DŽ - realno sagledavaju život, praktični u svemu, ume da ostavi ono što dobro funkcioniše.

Š - beskompromisnost, revnost, oblik mu kaže sve gore dole, usponi padovi, ambicioznost, nepouzdanost, povlačenje u sebe.


1 - A, F, N, V
2 - B, G, NJ, Z
3 - C, H, O, Ž
4 - Č, I, P
5 - Ć, J, R
6 - D, K, S
7 - DŽ, L, Š
8 - Đ, LJ, T
9 - E, M, U

Treba obratiti pažnju kada se radi analiza lične godine da se obavezno pogleda i koje slovo ima uticaj na tu godinu, tako ćemo lakše uvideti koji dogadjaji slede, da li na fizičkom ili emotivnom planu. Ime nam govori o emotivnom planu a Prezime na fizičkom planu.

Baš kao što iz datuma rodjenja pravimo pitagorin kvadrat tako i iz imena i prezimena mozemo napraviti kvadrat. Potrebno je napisati ime i prezime, numerisati brojevima i popuniti kvadrat kao i kod datuma rodjenja. Brojevi koji nedostaju su u stvari karma koju treba da otplatimo, to jest da radimo na tim nedostacima na koje nas upućuju nedostajući brojevi.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/