Autor Tema: Unakrsni Ljubavni Profil – Strelac  (Pročitano 1901 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Unakrsni Ljubavni Profil – Strelac
« Odgovor #4 poslato: 29. Oktobar 2011. 20:03:34 »
Strelac & Jarac
U puno cemu se Strelac i Jarac razlikuju: Strelac je slobodnjak u potrazi za znanjem u ime svog sopstvenog interesa, uvek uskacuci u nove stvari i situacije, i obicno je jako nestrpljiv. Jarac je zaljubljenik detalja i miran, uvek promisljen na putu ka svom sledecem cilju. I bas te nepodudarnosti Strelca i Jarca mogu njihovoj zajednickoj vezi dati vrednost, jer tako mnogo toga mogu nauciti jedno od drugoga. Temperamentalno su isto prilicno razliciti. Nehatan Strelac je srdacan, voli pustolovine i lakoverno ce krenuti prema svemu novom i uzbudljivom.Konzervativni Jarac je vise zainteresovan za finalni cilj i predstavlja cudnu mixturu ambicije i nesigurnosti, sa potrebom da dokazuje stvari sebi i ostalom svetu. Sexualna privlacnost izmedju ovo dvoje, cesto tezi da pokrije sve njihove razlikosti. Mada, ako Strelac ne uspe sebi malo da „skrati krila“, ova kombinacija nije bas smatrana za uspesnu. Temperamenti ova dva partnera su totalno razliciti, Strelac je optimista, Jarac pesimista. Opusteno i nehatno ponasanje Strelca moze jako opteretiti promisljen i restriktivan Jarcev temperament, sto ce doticnog sigurno unesreciti. Isto tako, Jarcevi ljubavni zahtevi se ne daju tako lako zadovoljiti od strane poletnog Strelca. U umetnosti vodjenja ljubavi, Jarac je entuzijasta i pustolov ako je izazvan, mada moze biti i posesivan i jako ljubomoran ako je ugrozen. Optimisticki nastrojen i poletan Strelac moze ponekad biti i pretrpan Jarcevom strascu, kada se odjednom pojavi ispod Jarceve inace stalozene i hladne maske. Njihovi nacini prilazenja su totalno razliciti. Jarac zeli da se popenje na vrh planine, dok Strelac radje zeli da preleti taj vrh. Jarac uvek razmislja o posledicama, dok Strelac u sve novo srlja misleci samo na licno zadovoljstvo. Jarac moze nabediti Strelca da poseduje lose manire i da je impulzivan, ali mu moze pomoci da se navikne da bude uctiv i prefinjen. Strelac je podanik Jupitera dok Jarcem upravlja Saturn. Jupiter je kuca visljeg znanja, filozofije, expanzije znanja i srece koja ponekad dovodi do neumerenosti. Saturn je kuca teskog i disciplinovanog posla, ulaganja, marljivosti, ambicije i odgovornosti. Oba partnera bi trebala sebi dati vremena za prepoznavanje medjusobnih kvaliteta. Iako su skloni da imaju poteskoce koje su bazirane na razlicitim moralnim pozadinama, kada zajedno rade i saradjuju, predstavljaju dobar poslovni tim zbog svojih komplementarnih nacina pristupanja. Najbolji aspekt veze Strelac-Jarac je njihova efektivnost kao tim – na poslovnom i privatnom planu. Ako prevazidju njihova inicijalna opiranja zajednickoj vezi, realizovace da imaju dosta toga jedno drugome da ponude.
Strelac & Vodolija
Kombinacija Vodolijinih vizija i Strelcevog znanja tezi da od ova dva partnera napravi visoko pronalazacki i originalan par. U ovoj vezi se ne pojavljuje primoranost ni u kom obliku, ona moze biti kompetitivna ali nikada dosadna ili monotona. Ovo dvoje umeju biti i veliki prijatelji jer su kompatibilni i sposobni da medjusobno jako dobro komuniciraju. Oboje su zivotni idealisti i entuzijaste, i zajedno uzivaju u zivotnim veseljima. Zajedno, ovo dvoje mogu leteti visoko, bez straha od moguceg pada. Mnoge Strelac-Vodolija veze uzivaju osecaj obostranog divljenja. Strelac obozava jedinstvenost, vizije i pronalazacke karakteristike Vodolije, dok Vodolija zauzvrat obozava Strelcevu brilijantnost i inicijativu – jer Strelac uvek ima neke nove ideje, ali ne uvek i snagu da ih pretvori u dela kao sto to Vodolija zna da uradi. Ponekad Strelac moze izgledati isuvise samocastiv za Vodoliju, koji zauzvrat zna biti isuvise exentrican za Strelcea shvatanja. Ali dok god ne sakrivaju svoja pozitivna osecanja prema zajednickoj vezi, uspevace da prevazidju sve negativne aspekte. Ispod romanticnih zvukova sumi harmojina predivnog prijateljstva, sto im dozvoljava dobru medjusobnu komunikaciju i razumevanje. Sportski Strelac, znak slobode i nezavisnosti, podanik je srecnog Jupitera, dok je nekonvencionalni Vodolija podanik odgovornog Saturna i nehajnog Urana. U ovoj kombinaciji, emocijama ce trebati malo vise vremena da se razviju, ali kombinacija obicno ima velike sanse za uspeh. Partneri su temperamentalno jako slicni. Ovo je jasno drustvena kombinacija koja uziva u velikom krugu prijatelja i publike. Strelac razume raspolozenja i osobenosti partnera u znaku Vodolije, i od njega isto to ocekuje zauzvrat. Oboje vole promene, putovanaj i uzbudjenja, pa zajednicka veza ima jake sanse za uspeh. Imace i puno zabave u zajednickoj postelji! Strelac je vatreni a Vodolija vazdusni znak Zodijaka. Vazduh razbuktava Vatru i odrzava je, Vatra se krepi energijom Vazduha. Kada Strelav i Vodolija zajedno rade, obicno sacinjavaju interesantan inventivni tim – koriste intelekt i dozivljaje za stimulisanje novih ideja i potpomazu kreativnost jedno drugoga. Strelac je promenljiv a Vodolija fixni znak Zodijaka. Vodolija nerado zapocinje nove projekte pre nego sto zavrsi stare, dok Strelac voli da skace s jednog projekta na drugi, po volji i trenutnom raspolozenju. Oboje umeju biti verni i privrzeni jedno drugome, i dosta toga su u stanju da ostvare zajednickim snagama. Najbolji aspekt ove veze je njihova sposobnost postizanja visokih ciljeva na poslovnom planu.
Strelac & Ribe
Mastovita Riba i pustolovni Strelac su oboje podanici Jupitera, expanzivne planete snova i prostranih horizonata. Strelac kao Vatreni znak, ispoljava filozofsku i putovanjima orjentisanu stranu Jupitera, skacuci spremno iz jedne eskapade u drugu, dok je Riba kao Vodeni znak, sklona povucenosti i ispoljavanju dubokih, vise spiritualnih strana Jupitera. Ribu privlaci cudesna Strelceva zivotna energija, dok je Strelac privucen zanosnom dusevnoscu Ribe. Oboje pripadaju promenljivim znacima Zodijaka, dakle ulaze u zajednicku vezu kao ravnopravni partneri, gde ni jedan ne pokusava da kontrolise ili dominira nad drugim. Riba je sklona pokusajima da spasi svet kroz milostivu sluzbu, kao sto je na primer „recycling“, zalaganje i zastita slabijima, ili ocuvanje okoline. Strelac sa druge strane, daje prednost prosirivanju svojih horizonata kulturoloskim postignucima, putovanjima i akademskim ostvarenjima. Strelac je intelektualni i filozofski horoskopski znak, koji lako skace s jednog cilja na drugi. Riba poseduje mirniji karakter i vise je obuzeta sortiranju sopstvenog dusevnog sveta. U mnogim stvarima Riba i Strelac stvaraju kontrast, i iz tog razloga bi oboje jako dobro trebali razlisliti pre nego sto zajedno stupe pred maticara. Mada, ako mare jedno za drugo, oboje su sposobni da zadovolje filozofske gladi jedno drugoga i stvore dobru i harmonicnu zajednicku vezu. Strelac voli izlaske i provode, mnogostran je i u vezi sa Ribom cesto postaje zastitnik svog neznijeg partnera. Riba zauzvrat pruza Strelcu razumevanje i mirnu luku za odmor, daleko od njegovih iscrpljujucih poslova. Riba je prilagodljiva ali tezi da previse energije utrosi u to da razume i simpatizira partnera. Isto tako, Riba cesto preuzima partnerovo misljenje i pretvara ga u svoje sopstveno, bez da to primeti. Strelac poseduje slobodan i lagan duh, pa ce mu partner u znaku Ribe cesto predstavljati pretezak tovar za nosenje. Iako je ova veza jako interesantna i iskrena, Strelac ce verovatno uvideti da brak i zajednicki zivot sa Ribom preti da ga ogranici i zarobi. Jad ce uskoro biti na dnevnom planu umesto ljubavi, jer u Strelcu ce besneti unutrasnja borba izmenju savesti i duznosti. Strelac pripada vatrenim a Riba vodenim znacima Zodijaka. Ova dva elementa mogu sacinjavati dobru kombinaciju, ako partneri saradjuju jedan s drugim, koristeci prirodne instinkte i razumevanja za situacije i ljude, za ostvarivanje planova i svrsavanje zadataka. Riba moze pomoci Strelcu da nauci da se koncentrise i bude nezniji, dok Strelac moze nauciti Ribu da izadje napolje, u svet, i pokupi znanje koje joj on nudi. Ovaj par uziva u zajednickim putovanjima. Riba ponekad moze biti emocionalno naporna za Strelca – previse Vode davi njegov poletni duh. U obrnutom slucaju – previse Vatre moze dovesti Vodu do kljucanja gde Riba postaje emocionalno nestabilna. Najbolji aspekt veze Strelac-Ribe su poslovni odnosi: ovo dvoje mogu profitirati od medjusobnih poslovnih mudrosti i u isto vreme fenomenalno saradjivati.
http://www.astro-profil.com/2009/12/unakrsni-ljubavni-profil-strelac/#more-459
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Unakrsni Ljubavni Profil – Strelac
« Odgovor #3 poslato: 29. Oktobar 2011. 20:03:00 »
Strelac & Vaga
Inhibicija nije deo licnosti ni Vage niti Strelca, pa nebi bilo nista cudno da na osnovu jake medjusobne privlacnosti, ovo dvoje zajedno u postelji provedu mnogo vremena. Srecna i za zadovoljstvom tragajuca Vaga bice totalno fascinirana Strelcevim optimizmom natopljenim karakterom. Ovo dvoje su skloni da postanu i jako dobro prijatelji jer Vaga zna da nudi ohrabrenje na putu ka idejama, bez obzira kako neprakticne one mogu biti. Ovaj svetlucavi susret Vazduha i Vatre je pun uzbudjenja i varnica. Kada se otmena Vaga i pustolovni Strelac sretnu, plamencic ljubavi brzo se razvije u divlju vatru. Strelceva filozofija zivota m oze malo pretrpati slobodnu i ljubaznu Vagu, ipak, ovo je dobra kombinacija za bracne odnose. Jedino pitanje koje ostaje postavljeno je da li ce Vaga moci izdrzati zajednicki zivot sa partnerom u znaku Strelca? Ljubav Vage prema lepoti, luxuzu i drustvenim zabavama odgovara Strelcu, ali on nece dozvoliti da bude vezan za svog partnera u znaku Vage. Strelac mrzi ropstvo i nece ga tolerisati ni u najmanjoj dozi – koristice sve sto je u njegovoj moci da pokuda konopce kojima Vaga pokusava da ga veze za sebe. I iako Strelac voli da se pohvali kako ne spada u ljubomorne tipove, sa partnerom u znaku Vage ova izjava se cesto dokaze kao netacna – Vaga ce izazvati mnoge ljubomorne ispade kod Strelca, zbog svojih izlazaka, otvorenih pogleda na druzenje i svojih mnogobrojnih obozavatelja. Strelac je podanik expanzivnog Jupitera, pa je mnogo vise nemiran i aktivan u odnosu na Vagu i voli rizik. Vaga obicno nema nista protiv pustolovina, ali ce je i njena potreba za izlascima i zabavom drzati jako motivisanu. Strelac zna da bude odlican prijatelj, kao i ljubavnik. Problemi izmedju ovo dvoje se ne pojavljuju precesto, mada otvorenost Strelca ume ponekad jako da povredi senzitivna osecanja Vage, dok Vaga ponekad zna i previse da upravlja emocijama nego sto bi se to Strelcu svidelo – i opet je tu takticna priroda Vage u akciji kreiranja harmonije zajednickog zivota. Ovo dvoje ce znati dobro da se slozi, pogotovo ako Strelac provodi dovoljno vremena sa svojim partnerom u znaku Vage, da bi bio u stanju da zadovolji njegovu potrebu za zajednistvom. Financije mogu biti slaba tacka u ovoj uniji jer ni Strelac ni Vaga nisu bas poznati po dobrom rukovodstvu financija i planova za buducnost. Konstantn i financijalni pritisak moze izazvati raspad njihove zajednice, ako se barem jedan od partnera ove zajednice ne pozabavi njihovim budzetom, zaradama i potrosnjom i natera drugog da uvidi razloge financijske krize i pomogne pri smanjivanju extravagancija. Jaka medjusobna privlacnost koja ih je na pocetku veze mamila jedno drugom, obicno ne potraje dugo, jer oba partnera daju prednost zivotu u konstantnom pokretu i interakciji sa drugima. Strelac voli da laska, da ogradi partnera u znaku Vage i saslusa njegove izjave, kako bi lakse detektovao potrebu za stimulacijom. Ovaj spoj moze biti jako uspesan u drustvu, umetnosti, romantici ili jednostavno ucescem u zivotnoj beskrajnoj paradi. Sto se poslovnih odnosa tice, ovo dvoje se nece bas najbolje sloziti, ali je zato veoma moguce da postanu prijatelji za citav zivot. Ni jedan ni drugi partner nema talenta za financije i oboje teze extravaganciji. Dobro funkcionisu kao kolege u sastavnom delu nekog veceg poslovnog tima, ali ne i kao samostalni poslovni partneri.
Strelac & Skorpija
Kada strastveni Skorpion sretne pustolovnog Strelca, na pocetku ce imati dosta zabave jedno s drugim, dok ce kasnije imati problema da razumeju jedno drugo. Trebaju se sasvim polako i smireno upustiti u ovu vezu i paziti da se ne predaju da ih nestrpljivost vodi u akcije kojima jos nije vreme. Njihovo strpljenje bice nagradjeno! Strelac buja i napreduje na gredama raznolikosti, noviteta i optimizma. Skorpion ceni iskustva koje ucvrscavaju njihovu emocionalnu povezanost. U ranim fazama ove veze, Strelac ce se verovatno osecati potrpan Skorpionovim ocekivanjima, ali ako Skorpion uspe da drzi svoje emocije pod kontrolom, ovaj par ima dobrih izgleda na uzbudljiv zajednicki zivot. Skorpion je po prirodi dominantan, ali ce imati problema da svog partnera u znaku Strelca drzi pod kontrolom – slobodoljubivi Strelac ce najverovatnije izazvati exploziju najlosijih aspekata Skorpionove prirode. U ovoj vezi lako dolazi do medjusobnog nepoverenja. Ipak, zajednicki su im izvidni pogledi na zivot i rado zajedno krecu u pustolovine. Strelac bi opisao Skorpiona kao tvrdoglavu i neflexibilnu, a Skorpion Strelca cak i kao naprasnu licnost. Zajedno mogu nauciti nove stvari i istraziti nova mesta. Njihova veza je uvek u pokretu. Skorpion je podanik Plutona i Marsa, dok Strelcem vlada i upravlja Jupiter. Mars je bog rata, koji utice na Skorpionov cvrst, odlucan i hrabar karakter. Mars kombiniran sa Plutonom, reprezentuje obnovu i ponovno rodjenje – preporod. Jupiter je fokusiran na filozofiju, vislje znanje, expanziju, optimizam, srecu i putovanja. Skorpion je vodeni horoskopski znak, Strelac vatreni. Strelac inicira projekte iz ciste zelje i spontanih akcija, dok su Skorpionovi motivi jasniji i obradjeni. U ime zajednicke srece, ovo dvoje cesto moraju voditi razgovore o tome sta oboje zele za sebe i sta ocekuju od partnera. Skorpion je ponosan i tajanstven, a Strelac je u stanju da prica o svemu i svacemu, pritom ignorisuci vazne subjekte. Ako je u ovoj kombinaciji kojom srecom prisutna harmonija izmedju Venere i Marsa, zajednicki sexualni interesi Skorpiona i Strelca mogli bi zapaliti postelju! Strelac ni u cemu nema osecaj za meru i rec „dosta“ se retko pojavljuje u njegovom recniku. Isto vazi i za Skorpiona! Strelac brzo plane, al’ se brzo i umiri, dok Skorpion zna da tinja i tinja dok ne explodira. Zajednicki ciljevi su pozitivni aspekti, koji mogu pomoci pri ucvrscavanju baze ove prepredene uniije Skorpiona i Strelca. Zajednicka svojina i dugotrajno razumevanje mogu pomoci na putu ka sreci, ali ova ce se veza ipak uvek smatrati prilicno problematicnom. Skorpion pripada fixnim, a Strelac promenljivim znacima Zodijaka. Skloni su da se zajednicki fokusiraju na vise projekata istovremeno, ali samo pod vodjstvom Skorpiona ce ti projekti biti i zavrseni, jer Strelac voli da skace sa projekta na projekat i dosta toga ostavlja nedovrseno. Srecom, Strelac zna da prepozna i postuje Skorpionov napor u izvrsavanju zajednickih zadataka, pri cemu je Skorpion vise tvrdoglav i istrajan i poseduje jace standarde. Skorpion poseduje potenciju i upornost, da Strelceve ideje sprovede u dela, cak i ako je Strelac za njih izgubio strpljenje i interes i vec presao na sledeci projekat. Strelac moze nauciti Skorpiona da je flexibilnost nekada bolja od nepopustljive odlucnosti. Njabolji aspekti veze Strelac-Skorpion su sigurnost i prilagodljivost koje ova dva partnera mogu da pruze jedan drugome. Od njih moze postati kompatibilan par, ako se jedno drugom otvore i nauce da na svet gledaju kroz filozofije partnera. Dok god odrzavaju medjusobnu komunikaciju i postuju i respektuju medjusobne razlike, njihova veza ce biti strastvena i jaka. U poslovnim odnosima nemaju puno izgleda na uspeh, jer Strelac je isuvise nestabilan pri projektima i puno nezavrsenih poslova ostavlja iza sebe, koje ni Skorpion nece uvek stici sve da pozavrsava, pa ce ubrzo izbubiti respekt i postovanje prema Strelcevom trudu i poslovna saradnja ce pasti u vodu.
Strelac & Strelac
Susret dva Strelca cini brilijantnu uniju dva zivotna putnika u potrazi za istinom. Ovaj duo uzima svet pod naucnu lupu i traga za novim saznanjima. Oboje uzivaju u prijatnim konverzacijama koje izazivaju i zabavljaju dusu. Filozofija, koncentracija i povremene vruce debate karakterisu spoj dva Strelca. Ljubazan i nezavistan, ovaj par je jako kompatibilan kada se radi o balansiranju personalnih interesa. Ljubomora se ne javlja kao problem u ovoj vezi, jer svako od njih je zauzet personalnim projektima u svom slobodnom vremenu. A kada su zajedno, uzivaju u tome, brinu se da zadovolje jedno drugo i nadju sto vise zajednickih interesa. Iako su flexibilni i moderni, ponekad znaju da izgube kontrolu nad svojim temperamentima. Mada, Strelac po prirodi nije zlopamtilo i spreman je da brzo zaboravi i oprosti. Dva Strelca su u stanu da stvore impresivan tim! Strelac je vatreni znak i podanik je sijajuceg Jupitera, filozofskog i neuzdrzanog kralja plesa i zabave. Dva vatrena znaka mogu zapaliti svet, jer su puni zivota i spremni da otkriju sve sto se moze otkriti o svetu i razlicitim kulturama na njemu, kao i o unutrasnjem svet visokih misli. Oba partnera uzivaju u bogacenju znanja, i svidece im se uvek dodavanje novih uzbudljivih ideja u zajednicki zivot i vezu. Vole biti konstantno aktivni, da putuju i dele arheoloske nalaze radje nego da samo o njima citaju u knjigama. Vole izlaske i ljubazni su, mada skloni da kazu stvari o kojima pre toga nisu promislili, pa cesto sebe dovode u glupe i neprijatne situacije. Strelac nema puno strpljenja i lako se razljuti, mada ga bes isto tako lako i brzo napusta. Dva Strelca vole da zapocinju nove projekte zajedno, mada ni jedan nema puno strpljenja da ih odrzi i oboje brzo gube interes i prelaze na sledecu zanimljivost. Njihova zajednicka veza moze podleci manjku paznje jer su oboje cesto negde, zauzeti necim, umesto da provode sto vise vremena zajedno. Ovo u sustini nije losa niti dosadna kombinacija, mada je cesto smatrana previse nepredvidljivom za duze periode zajednickog zivota. Mutirajuci znakovi su veoma drustveni i vole izlaske i flert, ali generalno zele u zivotu imati nekog jaceg pored sebe na koga se mogu osloniti u krizama koje se javljaju s vremena na vreme. Njihova zajednicka teznja da jedno u drugome probude najgore mane, mora biti kontrolisana i shvacena. Najteze u spoju dva Strelca je zasnovati vezu na jakim obavezama, sto u protivnom moze dovesti i do raspada ako se ne fokusiraju na zajednicke ciljeve. Najbolji aspekt u vezi Strelac-Strelac su njihova sposobnost da se sloze i zajednicki interesi na putu ka sticanju intelektualnog znanja. Ovaj par moze naci perfektnu ravnotezu izmedju medjusobne privrzenosti i privatne slobode kretanja. Zajedno su u stanju da istraze ceo svet! Kao poslovni partneri teze neuspehu jer su oboje cesto rasipni s novcem i oboje cesto gube volju za zapocete projekte, kao i pregled nad njima.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Odg: Unakrsni Ljubavni Profil – Strelac
« Odgovor #2 poslato: 29. Oktobar 2011. 20:02:38 »
Strelac & Rak
Vatreni Strelac, vatreni znak Zodijaka, je podanik Jupitera, planetarnog gospodara isceljenja i spasa, expanzije i filozofije, dok je gospodar senzualnog Raka, vodenog znaka Zodijaka, promenljivi Mesec. Pri pokusaju spajanja vode s vatrom, postoji veliki rizik nastanka nereda, mada ako dobro pripremljen, ovaj spoj moze proizvesti dovoljno vruce pare da pokrene lokomotivu! Razliciti nacini na koje ovo dvoje ispoljavaju svoju energiju postojanja, podudaraju se u nekim komplementarnim fasetama i daju sansu za opstanak ovom inace veoma nejednakom paru. Ovo dvoje moraju nauciti da pomazu jedno drugome u otkrivanju i pronalazenju izgubljenih i nedostajucih delova sebe. Inace nemiran, slobodoljubivi Strelac i konzervativni, domacinski nastrojen Rak imaju malo toga zajednickog: dele ljubav prema putovanjima i interes prema drugim ljudima, ali dok je Rak potrazi za emocionalnom podrskom, Strelac je zainteresovan za nove pustolovine i izazove. Problemi mogu nastupati na dnevnoj bazi, u slucaju da ovo dvoje odluce da zajedno zaplove bracnim vodama, (osim ako su oboje disciplinovani i voljni da iz korena promene svoje licnosti i navike). Rak je u stanju da se divi Strelcu i bas u tome i lezi problem, jer ako jednom uspe da ga uhvati i osvoji za sebe, Rak ce uraditi sve sto je u njegovoj moci da poletnom i slobodoljubivom Strelcu otkine krila i zadrzi ga u svom dvorcu, dok dom leprsavom Strelcu sluzi samo kao mesto gde ce okaciti svoj sesir. Oprezno sa ovom kombinacijom! Strelceva potreba za slobodom i nezavisnoscu moze doci u sukob sa Rakovom potrebom za stabilnoscu i domacom sigurnoscu. Rak bi Strelcu trebao (morao) dopustiti slobodu kretanja i interese externo od nihove zajednicke veze. Rak moze pomoci da Strelceve ideje urode plodom, cak i kada Strelac izgubi strpljenje i volju i predje na sledecu zanimljivu stvar, a Strelac moze pokazati Raku da svestranost ponekad ume bolje da se isplati od neflexibilnih odluka i ogranicenih determinacija. Zbog opstanka ove veze, ovo dvoje bi trebali cesto putovati zajedno, ali ipak uvek imati i siguran dom za vracanje. U suprotnom, ova veza ce podsecati na dug put bez odredjenog cilja. Njihova kombinacija jacanja i expanzije, i zenske i muske energije, moze podkrepiti vezu, mada ipak moraju imati zajednicke ciljeve i razviti timski rad na zajednickim projektima, da bi se energije njihovih razlicitih licnosti mogle pretvoriti u posao umesto u nemir i ljubomoru. Sa druge strane, oboje poseduju plemenitost velikodusnost:Rakova senzualnost i romantika podstice i izaziva Strelca, koji voli rizik, za razliku od Raka. Uglavnom oprezan i emocionalan, Rak ce imati poteskoca da nadje zajednicki jezik sa pustolovnim i razigranim Strelcem. Ako je ljubav u pitanju i zelja jacanjem zajednicke veze, Rak ce biti u stanju da Strelcu pruzi puno slobode i prostora za njegovu nezavisnost, a uz to i topli dom kojem ce se Strelac-lutalica uvek moci vratiti, kada se umori od jahanja na vetru.
Strelac & Lav
Spoj Lava i Strelca je cesto exelentna kombinacija. Kaze se da se vatra suzbija vatrom (klin se klinom izbija), i to bas izgleda da pase opisu ove veze. Oboje vole promene i uzbudjenja i poseduju veliko odusevljenje za zivot. Mada, oboje su dominantni i to je grm iza kojeg vreba opasnost! To moze dovesti do problema, ako Lav pokusa da Strelca lisi visokog dominantnog cina i odgura ga u stranu. Strelac, pod svojom nezavisnom prirodom ce protestovati, sta moze dovesti do ozbiljnog rascepa veze… Ovo dvoje poseduju instinktivno razumevanje za potrebe jedno drugog i oboje su jako otvoreni po pitanju sexualnih zadovoljstava, bez straha od fizickog kontakta. Lavom upravlja entuzijazam Sunca a Strelcem sreca Jupitera. Sunce kao centar naseg solarnog sistema, je vladar srca, dakle zauzvrat za Lavovu lojalnost i toplinu, Strelac je vise nego spreman da pruzi Lavu priliku da bude u centru paznje. Jupiter je spiritualno naklonjen, pa sex za Strelca moze biti pristup visljim stepenima svesnosti. Strelac ima problema da razume Lavove izlive ljubomore zbog njegovih par bezazlenih flertova, ipak i on ce Lava cuvati jako posesivno. Strelac je sportista i voli da provodi vreme napolju i nece imati nista protiv da Lav po svom izboru uziva u komfortu zajednickog gnezda, dok god mogu da se dogovore i oko zajednickih rekreacionih zanimanja. Ljubav ce doprineti svoj udeo da i to funkcionise. Ovo je pretezno jako dobra kombinacija, osim ako Strelac pozeli vise slobode a Lav pocne preterano da zapoveda i gazduje. Oboje su cesto jako respektovani u drustvu i trebaju posvetiti vise paznje medjusobnom respektovanju. Strelcu moze dosaditi Lavova egocentricnost, jer on uziva da zraci i bude obozavan – i Strelac mu redo cini te usluge, ali ponekad se jednostavno umori od Lavovog konstantnog zahtevanja da bude uzdignut. Posto je otvorenost Strelcev zlatni kljucic, ponekad, izveden iz takta, sa otrovnom otvorenoscu zna da povredi Lavova osecanja. Strelac pripada promenljivim znacima Zodijaka i ima potrebu za jacim i stabilnijim partnerom od samog sebe, dok Lav, fixni znak Zodijaka, ima potrebu za vecim mogucnostima u ljubavi. Lavova duboka snaga i dobro srce daju veliku podrsku Strelcu, ciji prirodni optimizam i volja za rizikovanjem odgovaraju stavovima Lavove licnosti. Zajedno mogu da budu jak tim i ova veza moze biti veoma uzbudljiva i dugotrajna. Sto se poslovnih odnosa tice, oboje se oslanjaju na logiku u poslovnim okvirima i u stanju su da odrze respekt prema osecanjima i idejama drugoga. Vaze i za dobre poznavaoce ljudi, pa ce taj svoj talenat koristiti pri izabiranju dobrih radnika koji ce pomagati rastu i razvitku posla.
Strelac & Devica
Veoma je moguce da izmedju Device i Strelca prskaju varnice privlacnosti, mada ova veza brzo moze postati prevruca za izdrzati. Nije da nisu u stanju da funkcionisu zajedno, ali prvo bi morali uzeti u obzir i na razmatranje sve medjusobne fundamentalne razlikosti. Strelceva ljubav za slobodom i promenama moze sitnicavoj Devici doneti velike glavobolje. I ako postoji jedna stvar koju Strelac ne voli, onda je to dzangrizanje, a Devica ce naci puno toga oko cega bi mogla da dzangriza. Devica po prirodi nije ljubomorna osoba, ali zajednicki zivot sa Strelcem ce joj ta osecanja lako izazvati, jer Strelac veruje u licnu slobodu i bice mu tesko da razume vernost, jer ne gleda ljubav kao posesiju. Isto tako, Strelac ce imati problema da razume Devicino zalaganje za financijalnu sigurnost i planove za buducnost – Strelac te stvari u najboljem slucaju smatra za smetnje u zivotu. Posto je Devica zemljani a Strelac vatreni znak Zodijaka, njihovi stilovi emocija se jako razlikuju. Princip Vatre koja gori Zemlju i Zemlje koja gusi Vatru jasno je demonstriran u kombinaciji Devica-Strelac. Strelac poseduje gorucu strast, koja nazalost moze da izumre vremenom, dok Devica poseduje obuzdani plamen u sebi, koji moze da gori zauvek! Devica mora paziti da svog Strelca drzi sexualno zainteresovanog, inace se moze desiti da Strelac svojom strelom pocne nisaniti na stranu. Sanjati nemoguce snove je normalno za Strelca, koji se ne opterecuje brigama koliki ce neplaceni racuni biti sledeceg meseca ili kako najbolje ustedeti na kupovini namirnica, i sto je iznenadjujuce – Strelcevi snovi se cak ponekad i sasvim iznenadno ostvare, sto Devicu jako zna da uznemiri i izbaci iz njenog rutinskog takta. Posto su oboje promenljivi znakovi Zodijaka, komunikacija im je veoma vazna u zivotu. Oboje se brinu o istini i iskrenosti, i oboje poseduju nagon za dostizanje ciljeva i dostizanje samopoboljsanja. Oboje su prirodni ucitelji radi da podele informacije od kojih ce i drugi imati koristi, i to moze predstavljati njihovu najvecu zajednicku vrlinu. Posto Devica nije ta koja se istice na sexualnoj strani zivota i nema veliki sexualni apetit, Strelac time pokusava da opravda svoje vanbracne eskapade, sto zna da izazove mnoge svadje. Kao podanik liberalnog Jupitera, Strelac je expanzivan i extravagantan, dok je Devica u potrazi za jednostavnim i mirnim zivotom. Ova kombinacija je komplikovana i moze funkcionisati ako su Mesec i Ascendentni znaci u harmoniji. Zbog generalnog nedostatka kompatibilnosti, ovo dvoje nazalost nemaju puno sanse na zajednicke poslovne planove, jer ni jedno nece biti voljno da prepusti kontrolu drugome, a sem toga – Strelac nije osoba na koju bi se Devica mogla potpuno osloniti, jer cesto kada je njegova prisutnost potrebna, on je negde daleko na nekom slavlju i s prijateljima, nezabrinut za poslovne probleme…
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/

Van mreže jadrankar*

 • * Podstanar na Forumu *
 • ****
 • Poruke: 3236
 • Reputaciona snaga: 2820
 • jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!jadrankar is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • Astro Vulkan
Unakrsni Ljubavni Profil – Strelac
« Odgovor #1 poslato: 29. Oktobar 2011. 20:02:14 »
Nad devetim znakom Zodijaka vlada planeta srece – Jupiter, Bog svih bogova. Simbol znaka STRELAC je mitolosko stvorenje: polu-covek, polu-konj, sa lukom i strelom u rukama. STRELAC je promenljiv horoskopski znak; osobe rodjene u ovom znaku vole duga putovanja, filozofiranje i zabavu! STRELAC pripada vatrenim znakovima, pripadnici ovog znaka su pozitivno nastrojeni prema zivotu, imaju razvijene komunikativne sposobnosti,
mada teze ka nemiru i mrze naredjenja. Veoma pozitivno gledaju na zivot, puni su podviga, energije, svestranosti, zelje za pustolovinama i truda da prodube svoja iskustva preko svake granice. Njihove jako idealisticke prirode su u stanju da istrpe puno razocarenja bez da to ima uticaja na njih. Ove osobe uvek pokusavaju da drze ravnotezu izmedju vernosti i nezavisnosti, mada ne uvek uspesno. STRELAC je ozbiljan, iskren i jednostavan u ljubavi, konvencionalan i uvek na kormilu svoje sexualne prirode. Ipak, ako u ljubavi posrne, moze se lako desiti da taj neuspeh efektuje srecu u buducnosti. Osobe rodjene u ovom znaku, kraj jedne ljubavi znaju da dozivljavaju na extremne nacine, da se svete na suprotnom polu i postanu cinicno neprobirljivi. Za neprijatne stvari i osvetu, sposobniji su od proseka. Ipak, STRELAC vazi za vernog bracnog druga i dobrog roditelja, ako zivi u uslovima dobrog i uspesnog braka. Ove osobe znaju biti impulsivno ljutite, znaju dobro da se izjasnjavaju i kako recima pogoditi protivnika u najosetljiviju tacku. S druge strane, ove osobe su velikodusno spremne za oprostaj i imaju jak osecaj odgovornosti pri staranju o starijima u porodici. Mane kojima su skloni su ljutina – nad kojom znaju da izgube svaku kontrolu, nestrpljenje – jer teze da ubrzavaju svaki projekat na kome rade i da zahtevaju previse od drugih koji nisu navikli na njihov tempo; i nepostovanje tudjih uspeha – dok za svoje napore ocekuju puno priznanje. STRELAC voli muziku, umetnost, ples, dramu – i bez sumnje poseduje puno talenta u tim oblastima.
Kako se Strelac slaze sa ostalim znacima
Strelac & Ovan
U puno slucajeva Ovan i Strelac cine idealnu kombinaciju, jer su oboje vatreni znaci puni entuzijazma. Ovan je stvoren da bude vodja, a Strelac je slobodna dusa i ne oseca potrebu da u predvodnickom redu Ovnu pravi konkurenciju. Sva pitanja moci i kontrole mogu lako biti razresena i na sve spremni Ovan nalazi pravog saputnika u optimisti Strelcu. Oboje pripadaju energicnim vatrenim znakovima i dele ljubav prema putovanjima, fizickim aktivnostima i zajednickim interesima. Iz tog razloga se medju njima obicno stvara instantna atrakcija koja je u stanju da traje jako dugo, mada Ovan nije bas uvak siguran u Strelcevu sposobnost da uspe u dugotrajnim vezama i odgovornostima, a Strelac tezi da veruje da je Ovan idealan partner samo ako ovaj akceptira Strelcevu predstavu o slobodi. Ako Ovan pocne da se ponasa suvise visokonoso, Strelac ce upotrebiti svoje otrovne strelice i verbalno ugusiti svaki znak prepotencije. Oboje su idealisti i obicno veruju u iste stvari, koje postaju ciljevi ka kojima teze. Mars daje Ovnu sposobnost da predvodi u istraznji novih teritorija, dok Jupiter daje Strelcu filozofski temperament, zajedno sa velikim odusevljenjem za putovanja i rizik. Strelac bi mogao sugerirati dobre solucije i strategije, ako bi Ovan bio spreman da ga saslusa, dok Ovan poseduje sposobnost da Strelca navede da se vise potrudi, ako njegovo interesovanje za nesto opadne. Strelac cesto misli da bi Ovan svoju ljubomoru trebao da suzbija, kada se radi o situacijama koje Strelac naziva „bezopasni flertovi“, dok Ovan zeli Strelcevu iskrenost da bi mu zauzvrat pruzio respekt. Mozda tek kasnije u zivotu Strelac ce zavoleti toplinu i prednosti domace atmosfere, mada se Ovan na tu cinjenicu ne bi trebao potpuno osloniti. Nezavisno od starosti, Strelac ce uvek biti spreman da stavi svoj zivot i ljubav na kocku – cinjenica koja Ovna ljuti celo vreme. Ovan je senzitivniji od veselog i opustenog Strelca, koji bi ipak trebao da promisli pre nego sto izgovori nesto sto bi Ovna moglo da povredi. Ali cak i ako imaju problema, Ovan i Strelac su spremni da oproste i brzo zaborave medjusobno nanete boli. Brzo prelaze i preko svadja i ni jedan od njih nije zlopamtilo. Zivot sa Strelcem nikada nece biti dosadan, ako Ovan ima dovoljno jake nerve da izdrzi takav stres i haos. Strelac po prirodi nije bas veran i oseca se najbolje kada zonglira nekoliko afera odjednom. Posto Ovan poseduje puno istih osobina kao i Strelac, smatrace zivot sa Strelcem interesantnom propozicijom. Strelca je tesko ubrojiti medju porodicne osobe: za razliku od Ovna, provodice manje vremena sa potomstvom zbog svojih obaveza koje ga vuku na drugu stranu. Sve u svemu, sa malo truda od oba partnera, ovo moze biti veoma dobra kombinacija i srecan spoj. Posto su im temperamenti i raspolozenja suvise slicni, ovo dvoje nemaju puno sansi za uspeh kao poslovni partneri, ali kao sastavni deo nekog tima mogu biti veoma uspesni i sposobni za jako i dugovecno medjusobno prijateljstvo.
Strelac & Bik
Bik je posesivan a Strelac voli slobodu, pa im se svi aspekti ove veze nece jako dopasti. Strelci su iskreni i velikodusni, i ove osobine Jupiterovog uticaja mogu se sukobiti sa Bikovom ljubomorom. Bikovo misljenje je da ne postoji raspravka ili objasnjenje koji bi promenili bezbriznog Strelca. Nije da Bik ne smatra Strelca zabavnim ili interesantnim…vec se radi o tome sto je Bik zainteresovan za gradnju zajednikog gnezda, a Strelca ne drzi mesto i najradje bi krenuo na putovanje oko sveta najmanje nekoliko puta pre nego sto cak i pomisli da se smiri i skrasi na jednom mestu. Ako se ovo dvoje nadju u ljubavnoj vezi, sanse su dobre da imaju pozitivne odnose Meseca i Ascendenata, koji im mogu pomoci da prevazidju medjusobne fundamentalne razlike. Zato sto je Strelac vatreni a Bik zemljani znak, oboje moraju gajiti poseban respekt prema prirodnim emocionalnim razlikama partnera. Bik je jak i miran karakterni tip, koji kaze „Volim te“ samo ako je totalno siguran da stvarno tako misli, dok Strelcev nagli entuzijazam ispaljuje ljubavne izjave ne razmisljajuci dublje o njima, da bi sledeceg jutra po mogucnosti cak i promenio misljenje! Expanzivni Jupiter podstice Strelca da svoje ciljeve postavlja sve vislje, penjuci se uvek stepenicama svojih uspeha i pobeda. Zivot je vecito istrazivanje za ovaj promenljivi znak, i dok uziva u gozbi na Bikovoj trpezi, obicno je smatra samo jednim kratkim stopom na svojim zivotnim stazama. Kao fixni znak pod vladavinom planete Venere, Bik vise vaznosti daje provodjenju svog vremena u familijarnom krugu i ugodnom okruzenju. Cak i ako voli da putuje, Bik tezi zahtevima za komfortom i luxuzom, dok bi Strelac bio zadovoljan i najobicnijim satorom na Mont Everestu! Bik i Strelac imaju razlicite poglede na svet, Bik je vise trezven i praktican, dok je Strelac nemirni izvidjac i istrazivac. Moguce je da ce Strelac imati izvesnih problema da akceptira trezven i stabilan nacin Bikovog zivota, a Bik ce imati problema sa Strelcevom nemirnom prirodom. Ovo dvoje poseduju potpuno razlicite licnosti. Ipak, oboje cene istinu, mada je Strelac manje taktican u otkrivanju iste. Iako oboje imaju poteskoca da shvate partnerov svet, kada saradjuju jedno s drugim, predstavljaju exelentni poslovni tim bas zbog njihovih komplementarnih shvatanja. Nece se uvek i u svemu usaglasiti, ali dok god pokazuju jedno drugome da su im zajednicki interesi vazni, konflikti nece dugo trajati. Sa malo vise razumevanja mogu naci harmoniju medju njihovim karakterima, ako jedno drugome dozvole ispoljavanje sopstvenih licnosti. Ovo nije bas najkompatibilnija kombinacija, ali sa malo strpljenja i razumevanja moze uspeti.
Strelac & Blizanci
Druzeljubivi Blizanac i zivahni Strelac cesto osecaju medjusobnu magicnu privlacnost i u stanju su da stvore fantasticnu kombinaciju, barem dok vatre pozude gore. Oboje su prilicno hekticni i nemirni, pustolovni, mastoviti i vole provod i zabavu. Obadvoje teze ka istim ciljem – sloboda kretanja i akcije. U vecini slucajeva je ovo jako kompatibilna kombinacija jer boje umeju biti iskreni i otvoreni, ioboje zele da sacuvaju posebnu kolicinu licne slobode i privatnosti samo za sebe. Nesaglasnosti su ceste ali i razresive medju ovim horoskopskim znakovima. Merkur je gospodar Blizanaca i upravlja njihovim mislima i namerama, dok Jupiter upravlja visljim, jace filozofskim mentalitetima i time gospodari Strelcevima. Blizanac je vazdusni a Strelac vatreni znak, sto otkriva njihovu medjusobnu intelektualnu i psihicki visoku komunikaciju. Strelcevu vatru raspiruje zivahan povetarac Blizancevog vazduha. Strelac voli putovanja i tezi ka fizickoj nezavisnosti, dok Blizancu treba mentalna sloboda – esencijalne vibracije su skoro iste. Vatromet u spavacoj sobi na pocetku je deo svakodnevnice, ali nazalost tezi da bude kratkog trajanja. Oboje teze da donose zivotne odluke sa izvesnom hladnokrvnoscu. U zajednickom zivotu ova dva znaka, desavace se nesporazumi i letece perje, mada oba partnera tretiraju svadje kao neku vrstu zabave, vise nego vrstu rata. Blizanac ima ostar jezik i moze biti jako sarkastican, mada je Strelac na takve stvari skoro neosetljiv i spreman da oprosti i zaboravi. Kad im ide dobro – dobro je, ali kad ide lose, raspravke su zestoke i bucne i povredjena osecanja su cesta pojava. Ponekad se radi i o rivalitetu, cija se rec vise postuje i cije je misljenje vaznije. Oboje pripadaju explozivnim i energicnim tipovima i zajednicka veza moze biti prilicno klimava jer oboje pripadaju promenljivim znacima, koji inace vole izlaske, druzenja i flert, i generalno jakog partnera pored sebe, na kojeg se mogu osloniti u kriznim situacijama koje su u njihovim zivotima ceste. Ljubomora je retko problem u kombinaciji Blizanac-Strelac, ali oboje imaju poteskoce da zadrze fokus i interesovanje na duze vreme, zato se moraju pobrinuti za puno zabave i razonode u zajednickom zivotu, jer se u suprotnom moze desiti da jedan ili cak oba partnera krenu u vanbracne eskapade. I Blizanci i Strelci vaze za veoma dobre prijatelje, kao i za dobre ljubavnike. Jedno drugome umeju da pokazu ljubav na pravi nacin i oboje gledaju na zivot i svet sa velikim optimizmom i entuzijazmom. Veliki medjusobni problemi su retki, ali cak i kada naidju, oba partnera su sposobna da lako oproste i zaborave. Svadje i raspravke su brzo zaboravljenje i ni jedan od partnera nije zlopamtilo. Ova veza isto moze biti dobro prijateljstvo i na poslovnom planu, mada su za dugovecnu saradnju i uspeh potrebni mnogi zajenicki externi interesi.
:lucky: http://tinypic.com/view.php?pic=vo215z&s=9#.VmA65V4so-g[/url]

Astroloske konsultacije u poslovnom prostoru Astro vulkan u Borci Zakazivanje na 060-3320-559 :lucky: 

Sajt: http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Blog: http://astro-vulkan.bloginternet.net
Blog: http://astro-vulkan.blogspot.com/