Autor Tema: Mesec u Skorpiji  (Pročitano 36401 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Kefalina*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 882
 • Reputaciona snaga: 872
 • Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #67 poslato: 16. Oktobar 2015. 12:20:40 »
Ja dok nisam otkrila astrologiju nisam ni znala da je to 'problematican'  Mesec odnosno da su to teske i problematicne osobe.

Tata je bio onako zatvoren i strog, mislim strogog izgleda, Mrgud. Mamine prijateljice su ga se plasile. A ustvari je bio jako drustven, duhovit, imao je puno prijatelja. Ta spoljasnost je do  Sunce Jarac
Ja i on smo se super razumeli. Ali dobro on je moj tata, ja njegova devojcica. Mozda sam ustvari jos sa njim naucila da se nosim sa tim  Mesec
A sa bratom nikada nisam bila jako bliska ali smo se svrseno razumeli, imali smo isti raspored kuca, isti podznak. Oboje suzdrzani, a pozrtvovani za porodicu.
Pastorci su ono deca, nisam kod njih primetila da su emotivno zatvoreni. Takodje raspolozena deca. Ali i oni su imali problem majke. Rano su se roditelji razveli, oni kod oca, odvojeni od nje. Majka im se nije posvetila, postala je alkoholicar.
Za moje klince, videcemo. Moji su, pa cemo polako da se ucimo toleranciji.

A razumem ih sve bas zahvaljujuci  Mesec Ribe. To je onaj  Mesec koji dolazi na kraju, koji je prosao sve, video sve i koji sada sve moze razume

Mrgud*

 • Gost
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #66 poslato: 16. Oktobar 2015. 11:57:25 »
Kefalo ti kao Rak sa Mesec u Ribe opet dobro umeš da se nosiš sa toliko  MesecŠkorpija oko sebe

Van mreže Kefalina*

 • *Drugar iz komšiluka *
 • ****
 • Poruke: 882
 • Reputaciona snaga: 872
 • Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!Kefalina is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #65 poslato: 16. Oktobar 2015. 11:10:21 »
Ova tema me jako zanima jer moja deca imaju  Mesec Škorpija. Na 2* i 3* stepenu.
Tako sam pocela da citam o ovom  Mesec
A onda sam otkrila da ga je imao moj brat i moj tata.
Pronasla sam neke zajednicke osobine i zajednicku simboliku.

Tata i brat su bili jako zatvoreni. Mada su imali i Sunce Jarac
Tata je ostao bez oca kada je imao 7 godina, Brat je ostao bez oca kada je imao 9 godina.
Tata je bio odvojen od majke u ranom detinstvu, Brat je bio kod bake kada je bio mali.
Tatina majka udovica sa 33 godine, bratova majka udovica sa 33 godine.
Tatina majka se nikada nije udala, bratova majka se nikada nije udala
Tatina majka namucena sirotinja, slabog zdravlja ali dugog veka. Bratova majka namucena sama u inflaciji sa zdravstvenim problemima

Naravno nisam ulazila u analizu citave karte. Procitala sam vise puta vezu  Mesec Škorpija i udovistva, za odvojenost od majke u ranom detinstvu,. Zato sam samo ovo izdvojila.
 Mesec u ovim kartama vladaju razlicitim kucama i nisu isto aspektovani.


Pored moje dece koja imaju  Mesec Škorpija, svo troje, i moji pastorci imaju  Mesec Škorpija.
Znaci ceo zivot sam okruzena sa ovim  Mesec

Van mreže Grofica*

 • Feng Šui Majstor
 • * Ovaj bre ko dragstor *
 • ***
 • Poruke: 18538
 • Reputaciona snaga: 15703
 • Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!Grofica is awe-inspiring!
 • Pol: Žena
  • VRIL Feng Shui
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #64 poslato: 16. Oktobar 2015. 07:33:03 »
juce je bio Mesec u skorpiji
tezak dan , zaista..mnogima

evo texta o tr meseca kroz sko
pise JLG

Juče je bio gadan dan. Verovatno jedan od najtežih dana koje pamtite (šta god da vam se dešavalo). Verovatno dan završavate sa bolom u grudima, istrošeni do zadnjeg atoma snage i uplašeni za naredne dane. Čak i da vam se baš ništa nije konkretno dogodilo, sigurno ste dan proveli skriveni u „najmračnijem uglu“ vašeg uma.
Tranzitni Mesec danas (16.10.2015) u prepodnevnim satima ulazi u promenljiv, vatreni, znak Strelca.
Verovatno ste primetili da ljudi baš vole prisustvo onih sa ovim Mesečevim znakom. Verovatno se i pitate zašto kada „svi kažu“ da Mesecu tu i nije mesto. Ne. Mesecu nije mesto u znaku Strelca, ukoliko pričamo o natalnoj poziciji Meseca. Jer „posao“ ili „zadatak“ Meseca (duše, kuće, domovine, uma) i nije da širi optimizam, raduje se, skita, putuje, pa i veruje i onda kad svi izgube veru (znak Riba je zadužen za nadu, Lav za ljubav). Zato je baš tom Mesecu i dobro u znaku Raka. Tamo gde će se najlakše vezati, osećati, spajati, prelivati i ostati lojalan svojoj grudi, svom domu, svojim bliskim do kraja. Gde će dotaći najdublje dno (kardinalna voda) sopstvene duše, sopstvenih emocija...i prepustiti im se.Gde će pustiti koren u svom svetu (bez namere da u njega primi „tudjeg čoveka“ ili bilo šta tudje), gde će ostati lojalan do kraja. Zašto se onda svi osećamo loše kada tranzitni Mesec udje u znak Raka? Zašto? Zato što nemamo svi „toliko duboku čašu“ u koju mogu da stanu sve emocije koje se prelivaju tih dana.
Jasno je naravno i zašto se tako loše osećamo kada isti taj tranzitni Mesec zadje na Marsovu i Plutonovu teritoriju, kao što je to bio slučaj danas. Zamislite da imate tri minuta da udahnete vazduh i pojurite u samo jednom pravcu – život ili smrt. Mesec u znaku Škorpije i predstavlja ekstrem. Predstavlja najbanalnije rečeno i čoveka kog je vrtlog „uvukao u vir planinske reke“ koja juri samo u jednom pravcu i vi trebate da uložite svu snagu preživljavanja – da isplivate ili se prepustite i umrete.
Vratimo se na temu. Danas je već isti taj tranzitni Mesec u znaku Strelca, gde mu „ruku na srce i nije najbolje“, ali ako ćemo istini za volju, u ovim danima (dva dana mesecno) niko se neće požaliti da mu nedostaje optimizma.
Ja najčešće za ovaj tranzit koristim termin „iz mraka u svetlo“.
Ako se vratim na start i pokušam da budem najjasnija, danas ćemo se IZVUĆI iz vira i krenuti ka novom, pozitivnom i drugačijem PUTU.
Baš ovaj Mesec ćete pronaći i u kartama pustolova koji ne prestaju da VERUJU u dobro – pa nam se smuče nerealnim optimizmom, u Boga – pa zastrane u veri ili pokažu tračak sujeverja. Naćićemo ga i kod skitnica i putnika – pa ćete ih naći svaki put na drugoj lokaciji. Sad ćete naravno shvatiti i zašto „tamo neki“ kažu da mu tu nije mesto. Jer njima je kuća na točkovima, jer njihove emocije „voze autoputem optimizma“, jer njima je i „New York selendara“ a kamoli ovaj naš mali svet.
Danas ćemo osetiti promenljiv optimizam. Kao da smo na lastižu.
Za početak otvorićemo novčanik, kasu, sef ili slamaricu. I da nemamo, naćičemo neki eurić, dolarčić ili švajcarac i potrčaćemo u pravcu menjačnice. Ako nemamo ni jednu stranu valutu, izvadićemo domaću, pa karticu, pa …pa šta god da nadjemo sa puno optimizma - spiskaćemo i ono što imamo i ono što nemamo.
Najmanje što ćemo hteti je da dan provedemo u kući, iako će vreme, kao i planete, biti promenljivo. Ponesite vi kišobran sutra, pa lutajte gde god vas srce vodi.
Dalje, ni trunku živaca nećete imati za negativce, a ni loše vesti. Oni su vam se smučili prethodnih par dana. Smešićete se, bićete spremni da “poginete za istinu” a najviše će vas mučiti oni što “morališu” a morala nemaju ni “za lek”.
U jednom trenutku u kasnijim večernjim satima imaćemo kontakt sa strancima ili osobama iz drugačijeg verskog ili kulturološkog miljea.
Lakunuće nam svima, verujte mi na reč. Laknuće nam, bar na par dana. I čitav život koji zadnjih dana nazivasmo “pakao” će se najednom pretvoriti u “čarobno veliko putovanje”.

Srećno,
Jovana Lučić Gajić

Mrgud*

 • Gost
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #63 poslato: 01. Jul 2015. 07:39:48 »

let's not do this bullshit, i like you, you like me-let's do it, bukvalno

REJHANA*

 • Gost
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #62 poslato: 02. Jun 2015. 22:22:14 »
Za ovaj natal nemam  :as:,,,,,
Sto znaci ova  :0:  MarsSaturn?
vidim da je i  Mesec izresetan skroz na skroz sa  :90: i   :180:

vlasnik natala je losa kao osoba ,zato sam i stavila natal...a vrijeme nemam ,znam da je bitno i da je onda slika kompletna ...
Losa osoba ,spletkaros,spremna na sve radi ciljeva svojih .....

Mrgud*

 • Gost
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #61 poslato: 02. Jun 2015. 22:10:02 »
probaj da uradiš sledeće:
1. postaviše neku kartu za koju znaš  :as:
2. posmatraš Mesec  Škorpija kao jedan deo natala, koji možda može biti zaslužan za nečije loše ponašanje, ali ne i presudan
3. daš astrološki komentar zašto je takva kakva je

a ova osoba ima veći problem sa  Mars u padu  :0:  Saturn u izgonu, po mom mišljenju, a  Mesec dispozicijom dolazi u domicil prema tome on je ok

REJHANA*

 • Gost
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #60 poslato: 02. Jun 2015. 17:29:53 »
Evo primjerak jedne "fine" zenske  osobe ,sa  MesecŠkorpija


REJHANA*

 • Gost
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #59 poslato: 01. Jun 2015. 09:47:17 »
Aha,pa nije dobro kad je  Mesec izubijan ....
I moj je izubijan,ali je makar u  Ribe,pa mozda je lakse nego da je u  Škorpija,a jos izubijan kako jeste ....

Mrgud*

 • Gost
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #58 poslato: 01. Jun 2015. 09:45:10 »
pa recimo, s tim da su  :90: neprijatni ali lakši od  :180: