0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Jedva sam nasla temu, ja izracunala ovo jos isti dan i nikako da postavim podatke. :tuga:1. Nikada se nisu selili4 kuca je u zemljanom ili vodenom znaku, promenljiv ili kardinalni znak ( :devica:, :jarac:, :ribe: i :rak: ).Vladar 4 kuce je u vodenom ili vazdusnom znaku, promenljiv znak ( :ribe: i :blizanci: ). Kuca u kojoj je vladar 4 je zemljana ili vatrena i fiksa kuca (2 i 5 kuca).2. Selili se 2-3 puta4 kuca je u vodenom i fixnom znaku ( :škorpija: )Vladar 4 kuce je u vatrenom znaku, kardinalni ili fixni znak ( :ovan: i :lav: ). Kuca u kojoj je vladar 4 je vodena ili vatrena, promenljiva. ( 9 i 12 kuca)3. Selili se vise od 3 puta4 kuca je u vodenom ili zemljanom znaku, promenljiv ili kardinalni znak ( :rak: , :ribe: , :devica: i :jarac: )Vladar 4 je u vazdusnom i promenljivom znaku ( :blizanci: ).Kuca u kojoj je vladar 4 je zemljana ili vatrena, fixna ( 2 i 5 kuca)Eto nadam se da je sve jasno, koristila sam podatke od 30 osoba...
Sladjo je odavno jos u u mojoj 12kuci ali (nikako) ni traga od svega ovoga...???
Mozda da sacekate da udje u znak . Vec vidim Forum i vase slike iz nase baste . ps moji snovi su more, ostrvo ili neboder u New yorku.
Udružimo se nas dve, pa kupimo lepu kuću na selu negde (ima kuća napr od 100kv za 15-20,000€, sredjene, sa velikom okućnicom, baštom... sve što treba) Pa zamesimo same hleb, pa on zamiriše ujutru iz smederevca, pucketa drvo, pa sadimo cveće, pa nam proleće i leto bude kao u raju, pa deca jure kokoške po dvorištu, prave venčiće od cveća za Ivanjdan... zimi, uz kaljevu peć i toplu čokoladu, možda i neki kolač, domaći, po bakinom receptu...