Ovo je natalna karta mog mladjeg sina
4 polje : Njegov prvi dom . Vrh 4 kuce na 24 ,12 *
Prvih 6 godina zivota proveo je u malom stanu .Atmosfera u stanu bila je totalno bolesna U stanu sa nama ziveo je bolestan deda koji je usled mozdanog udara(

u

koji dispozicijom odlazi u 3 kucu na 18*

) ostao nepokretan (3 kuca analogna Blizancima noge ruke ).

u

u 3 kuci

= sa nama je zivela i baba koja je negovala dedu .
U prvih godinu dana moj sin je imao problem sa kozom lica . Lice je bilo suvo u sitnim sitnim bubuljicama i po dodiru asociralo na smirglu .Ekcem je posle silnih krema otklonjen tek nakon dobijanja neke masti dobijene kao donacija od unprofora (

) = 1993 god vreme inflacije kad nije bilo nicega pustos ziva . Nedostatak hrane , sokica ,pelena da ne pominjem
Tokom cele prve godine sin je non stop imao sekret u nosu koji se umesto kroz nos slivao u usi na
bubne opne izazivajuci bol te je cesto plakao nocu . Odmah posle 1 rodjendana operisan je i u usi su mu ugradjene Separdove cevcice kako bi se prevarila priroda i sekret izbacivao napolje preko uveta .Sreca te smo isli na ispitivanje sluha na vreme inace do polaska u skolu mogao je da izgubi sluh

Zgrada je bila stara

, stan komplet renoviran i na 3 spratu

.

Stan na staroj

okretnici 16 ( kruzni tok )

na Karaburmi

. Saturnov dispozitor

u 3 kuci analogna

stan je u blizini OS , pijace obdanista ,semafora ,tel govornice pijace apoteke .
6 polje njegov 2 dom .
Vrh 6 u

u blizini kanala dok je vecinski deo

u

u blizini groblja ( Mali Zbeg )
8 polje njegov 3 dom . Vladar 8 kuce

u Devici ( pad ) u 11 kuci analogna

U ovom stanu boravio je samo 10 dana . Boravio je sa mojim bratom (

u Devici

( vladar 6 kuce ujak ) i

kratko . Sin nije bio zadovoljan stanom .Kaze da su to oni stari Ruski bedni stanovi sa starim odlepljenim tapetama itd(

u Devici = pad ) Bilo je price da ce ostati zajedno u istom stanu ali iznenada se odlucuju na varijantu da iznajme drugi stan koji ce biti blizi restoranu . Sin odlazi u drugi stan sa kolegom a brat je ostao .Nista mi nije bilo jasno Naknadno sam saznala razlog odluke mog brata . (

) tj njegovu tajnu . Na leto treba da mu dodje
,, zenaaaa,, sa kojom nije sudski razveden a jos uvek se nada pomirenju sa njom . On zna nasu reakciju

pa i ne prijavljuje a kasnije ce biti da je dosla zbog dece jer su u Rusiji i njihova 2 sina .
U svakom slucaju za mog sina jos bolje .
10 polje njegov 4 dom
Vrh 10 kuce
,

u

u 9 kuci analogno

.
Vecinski vlasnik 10 polja je

. Stan je luksuzan

.Stan je u novoj zgradi i totalno opremljen novim i lepim namestajem . Ima i internet , masinu za sudove , i neku ,, Smart ,, munju od ves masine za koju i ne znam da postoji .Stan se za ne poverovati nalazi u blizini pozorista .
Vladar stana

gradi

( otac) i prva oceva reakcija bila je ne dopadanje tj strah kako ce on sad sam , pa on je mlad ali i prepirka samnom

. dete otislo preko bela sveta , a siguracija moj brat, pa kako moze ali se i stisao na kraju .
Ono sto se ne dopada mom sinu i sto ga nervira je sto je u stanu ,, Zabranjeno pusenje,,