0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ja ceo zivot putujem i vracam se u .Vladar je u 9 polju ali dzaba, vuce kuci.............
Daleka putovanja su u karti predstavljena IX kućom, Jupiterom i Strelcem. A šta je daleko putovanje nego inostranstvo.Kada analiziramo natalnu kartu i tražimo da li ćemo putovati, boraviti ili živeti u inostranstvu posmatramo IX polje, vrh IX, vladara, gde je otišao vladar, planete u IX i naravno dispozitora jer nam on pokazuje kako će se stvari odvijati. Ali to nije sve :kez I: pošto kada analiziramo IX, moramo i III jer je ona nasuprot njoj i zadužena je za kratka putovanja, prevozna sredstva, saobraćaj.Daleka prekookeanska putovanja su predstavljena XII, Neptunom i Ribama.Ako posmatramo da li ćemo živeti u inostranstvu onda gledamo natalnu IV, da li je u promenljivom znaku - pa ukazuje na promene, da li je u fiksnom pa smo vezani za dom, da li je u Raku jer on daje nostalgiju, pa ako i odemo možda ćemo patiti za domom?Za dom u inostranstvu je zadužena XII, jer je ona po derivatnom sistemu 4 od 9, pa je to onda dom u inostranstvu.Evo moj primer:IV u Blizancima (vazdušni i promenljiv znak) a vladar je u IX (inostr) u Strelcu (putovanja).IX u Strelcu (inostr) vladar u XI u Vodoliji a disp vraća Ju u IX ~ pa time potvrdjuje da ću ako ikada isplaniram da odem to i uraditi. III takodje u BlizancimaXII je u Vodoliji, a vladar u IX (inostr)Ako gledam IX tu su Me0Ur u Strelcu ~ pa to bude odlazak preko prijatelja, zbog učenja ili pak doma tamo. i u recepciji, povezuju se dve dobre kuće pa od toga očekujem sve najbolje.Da napomenem da nikada nisam putovala dalje iz Srbije, ali vreme će pokazati svoje. Ako gledam orbisni luk Ur60Ju onda se on ostvaruje oko moje 45god. :trep trep: